Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
08:02 uur

COMMENTAAR. “Clement dreigt kop van Jut te worden bij Club Brugge”

Gazet van Antwerpen

25/11/2021 - 08:02

Alles wat Club in deze campagne opbouwde, werd afgebroken tussen minuut 1 en minuut 45. Pijnlijk want wat in september zo beloftevol begon, wordt gefnuikt. Een klein mirakel kan Club nog Europees doen overwinteren. De keuzes van Philippe Clement zijn rijp voor kritiek.Halfweg de wedstrijd van het jaar was de match al gespeeld. Niet alleen omdat er 0-4 op het scorebord stond, maar ook omwille van de prestatie. Club Brugge lag onder in elk onderdeel van het spel. Trager, minder duelkracht, technisch ondermaats en tactisch in de luren gelegd. Een afgang. Jan Breydel maakte zich op voor een feest maar het werd een nachtmerrie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Druk van de fans én uit eigen spelersgroep, maar Clement blijft rustig: “Ik ben nog steeds een gelukkige coach” (26/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee dagen na de pandoering tegen RB Leipzig is Philippe Clement al een beetje bekomen. “Ik ben nog steeds een gelukkige coach”, kon er zelfs van af. Dat de crisis bij Club Brugge enkel met resultaten kan verholpen worden, erkent Clement ook. De marathon telt eventjes niet meer, wél de tussensprint. “Het is allemaal zo dramatisch niet als wat jullie er van maken.”
  [naar artikel]
 2. Club Brugge is hofleverancier van Rode Duivels: “We zijn groeiende op alle vlakken” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met de A-selectie van Charles De Ketelaere is Club Brugge - samen met Borussia Dortmund - hofleverancier van de Rode Duivels. “Heel leuk”, klonk het vanmiddag bij Philippe Clement, die de selectie als een beloning ziet voor zijn jongens: “Daar kunnen ze opnieuw andere dingen leren en nog beter worden.”
  [naar artikel]
 3. Alarmfase rood, maar Philippe Clement minimaliseert crisis: “Zo dramatisch is het niet” (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Clement staat met de rug tegen de muur - een resultaat halen in Genk is zondag eigenlijk een must, wil de coach zijn positie bij Club Brugge handhaven. “We moeten koel blijven in alle omstandigheden”, probeert Clement de druk af te houden.
  [naar artikel]
 4. Philippe Clement vindt Club Brugge (ondanks crisis in Genk) geen favoriet: “Zege heeft wel een ander gevoel gegeven” (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor een tweede keer op vier dagen tijd trekt Club Brugge naar Genk, waar het afgelopen zondag nog een deugddoende overwinning behaalde. Philippe Clement beaamt dat een succesje nog eens nodig was na donkere weken. Al is dat geen garantie op een plaatsje in de kwartfinales van de Croky Cup. “Favoriet? Bekijk onze laatste zeven jaar in Genk eens”, aldus Clement.
  [naar artikel]
 5. Club Brugge dreigt Ruud Vormer ook tegen Leipzig te moeten missen (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In aanloop naar Club Brugge-OH Leuven liet Philippe Clement doorschemeren dat aanvoerder Ruud Vormer waarschijnlijk ook de match in Leipzig mist. De aanvoerder is herstellende van een achillespeesblessure, maar voluit trainen kan pas volgende week. Ondertussen sprak Clement ook van een déclic (én goede periode) na de blamage in Gent. “Er is wat veranderd, ja”, aldus de coach.
  [naar artikel]
 6. Georges Leekens, ex-coach van Club Brugge en Clement, kruipt in het hoofd van de Club-trainer én verdedigt hem: “Dit is Guardiola ook al overkomen” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waarom? Waarom plots met drie achterin? Met Van Der Brempt en Sowah in de ploeg en Vormer én Rits op de bank? Waarom twee jongens achter diepe spits Dost? Wat ging er woensdagavond door het hoofd van Philippe Clement? Wie beter dan Georges Leekens (72) om in de huid van de Club Brugge-trainer te kijken? De ex-trainer van blauw-zwart was bij de Rode Duivels ook coach van Clement, die daarna ook in Leekens’ technische staf zat bij Club. “Philippe is op een tegenstander gebotst waarbij alles lukte.”
  [naar artikel]
 7. Philippe Clement over aanwinst Otasowie: “Nog werk om hem te laten wennen aan de intensiteit” (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de persbabbel van Philippe Clement richting de competitiematch tegen Beerschot ging het over alles, behalve over... Beerschot. De T1 van Club Brugge kreeg vooral vragen over de transferactiviteiten van Club. “Of Noa Lang nog vertrekt? Dan zal het voor héél veel geld moeten zijn.”
  [naar artikel]
 8. Clement na zege tegen RC Genk: “Dít is wat ik van mijn spelers verwacht” (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Club-coach Philippe Clement was “tevreden over het begin van match”. Dat kan ook moeilijk anders. Club Brugge kwam na amper drie minuten op...
  [naar artikel]
 9. Philippe Clement slaat mea culpa na pandoering: “Natuurlijk heb ik verkeerde keuzes gemaakt” (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De zwakste prestatie in Europa sinds Philippe Clement aan het roer staat bij Club Brugge. De levensbelangrijke wedstrijd tegen RB Leipzig is op een gigantische teleurstelling uitgedraaid voor blauw-zwart. “Natuurlijk neem ik de schuld ook op mezelf. Ik ben degene die de namen zet en de tactiek bepaalt”, gaf een diep ontgoochelde Clement toe.
  [naar artikel]
 10. Philippe Clement: “Weinig gewisseld want routiniers mochten niet ontsnappen aan deze match” (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een uiteraard teleurgestelde Philippe Clement reageerde nuchter na de 6-1-pandoering tegen AA Gent. “Ik had meer verwacht van mijn routiniers”, aldus de coach van Club Brugge.
  [naar artikel]
 11. Clement: “Tuchel vertelde me dat we het hen zeer moeilijk hebben gemaakt” (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben heel trots op ons eerste uur.” Coach Philippe Clement zag Club Brugge zich zestig minuten verweren tegen PSG, “maar een deel van mijn groep...
  [naar artikel]
 12. “Dit was te gek voor woorden. Clement bracht zijn ploeg in de war” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bijzonder pijnlijke nederlaag voor Club Brugge tegen RB Leipzig: 0-5. Vooral de keuzes van Philippe Clement waren de boosdoeners volgens analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Voetbal is simpel, hoúd het ook simpel.”
  [naar artikel]
 13. “Dit was te gek voor woorden. Clement bracht zijn ploeg in de war” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bijzonder pijnlijke nederlaag voor Club Brugge tegen RB Leipzig: 0-5. Vooral de keuzes van Philippe Clement waren de boosdoeners volgens analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Voetbal is simpel, hoúd het ook simpel.”
  [naar artikel]
 14. Clement kreeg complimenten van collega-trainers, Ruud Vormer emotioneel: “Hij vroeg zich af of hij kapitein moest blijven” (17/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Felicitaties uit binnen -en buitenland, superlatieven in de pers en vanuit het eigen bestuur: ’t was de afgelopen dagen genieten voor Philippe Clement en Club Brugge. Maar zaterdag is het back to reality op Charleroi, waar Club het alweer zonder Ruud Vormer moet stellen. De aanvoerder sukkelt met zijn achillespees. “Vrijdag heeft hij de training moeten staken”, aldus Clement.
  [naar artikel]
 15. Philippe Clement is tevreden met aanwinsten en blikt vooruit naar “heksenketel” bij Union (29/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst in 48 jaar speelt Union een thuismatch op het hoogste niveau, en dat tegen landskampioen Club Brugge. Clement en de zijnen zijn op hun hoede: ze weten dat het gaat spoken in het Dudenpark. Ondertussen staat doelman Simon Mignolet dicht bij z’n terugkeer. Mogelijk zondag al? “Hij heeft delen van de groepstraining meegedaan”, aldus Clement.
  [naar artikel]
 16. Clement spreekt over derde draw op rij en Gaich: “Al veel geruchten gehoord” (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Qua resultaat mogen we spreken van een klein dipje.” Dat vertelde Philippe Clement na het derde gelijkspel op rij voor Club Brugge. “Want we zijn...
  [naar artikel]
 17. Onze Club-watcher ziet crisissfeertje weer (wat) gaan liggen: “De weerbaarheid en eendracht die Clement vroeg, bleef in Limburg niet uit” (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer wat rustiger bij Club Brugge. En voor Philippe Clement – niet langer in de vuurlinie. Wat een referentiezege – van 2-1 naar 2-3, met tien – niet kan doen. Onze Club Brugge-volger ziet dat het crisissfeertje weer gaan liggen is. Vooral met dank aan Noa Lang. En ook Ruud Vormer verdient een vermelding. “Zijn liefde voor Club is zó groot, dat hij weigert de rotte appel te spelen.”
  [naar artikel]
 18. Onze Club-watcher ziet crisissfeertje weer (wat) gaan liggen: “De weerbaarheid en eendracht die Clement vroeg, bleef in Limburg niet uit” (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer wat rustiger bij Club Brugge. En voor Philippe Clement – niet langer in de vuurlinie. Wat een referentiezege – van 2-1 naar 2-3, met tien – niet kan doen. Onze Club Brugge-volger ziet dat het crisissfeertje weer gaan liggen is. Vooral met dank aan Noa Lang. En ook Ruud Vormer verdient een vermelding. “Zijn liefde voor Club is zó groot, dat hij weigert de rotte appel te spelen.”
  [naar artikel]
 19. Onze huisanalist Marc Degryse na het debacle van Club Brugge: “Clement legde z’n keuze zodanig uit alsof het de juiste was, maar dat was het niet” (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent versloeg landskampioen Club Brugge zondag met 6-1. Een absolute afgang voor blauw-zwart. Onze huisanalist Marc Degryse zag een onherkenbaar Club Brugge. “Clement legde z’n keuze zodanig uit alsof het de juiste was, maar dat was het niet. Mata in die driemansdefensie, dát was toch logischer geweest? En Mitrovic en Ricca kennen toch het klappen van de zweep?”
  [naar artikel]
 20. Brian Priske jaagt met Antwerp op Club Brugge en co: “Ik stuurde Clement: ik kom je titel afpakken” (16/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Mijn vrouw is priester, dus hopelijk krijg ik wat hulp van hierboven”, vertelde Brian Priske (44) toen hij bij Antwerp tekende. De koppositie na tien speeldagen louter toeschrijven aan Onze Lieve Heer, zou echter onzin zijn. In een uitgebreid interview doet de Deen zijn manier van werken uit de doeken. “Als speler van Club Brugge heb ik gezien hoe het níét moest.”
  [naar artikel]
 21. Van den Brom recupereert Onuachu in bekerclash met Club Brugge (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  LEES OOK. Philippe Clement vindt Club Brugge (ondanks crisis in Genk) geen favoriet: “Zege heeft wel een ander gevoel gegeven”
  [naar artikel]
 22. Philippe Clement: “Willen minstens drie keer stunten” - Vanaken: “Kunnen elke ploeg pijn doen” (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge neemt het morgenavond in de Champions League op tegen RB Leipzig. Coach Philippe Clement en sterkhouder Hans Vanaken spraken vanavond de pers toe. Aan ambitie geen gebrek bij blauw-zwart. “Wij kunnen elke tegenstander pijn doen.”
  [naar artikel]
 23. Clement over transfer Nainggolan: “Antwerp investeert zwaar om Club van de titel te houden” (13/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Speeldag 4 voor Club Brugge, dat zondag naar Zulte Waregem trekt. Blauw-zwart kijkt met vijf op negen stilaan uit naar de terugkeer van Hans Vanaken in de basis, en die kans lijkt ondertussen reëel. Ondertussen gaf Philippe Clement ook z’n visie op de transfer van Nainggolan. “Antwerp doet zware investeringen aan om Club van de titel te houden”, zei hij.
  [naar artikel]
 24. Het PSG-effect? RB Leipzig vreest “agressief” Club Brugge: “Een ploeg met bovengemiddeld getalenteerde spelers” (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tot zo ver het verrassingseffect. Na de 1-1-demonstratie van Club Brugge tegen Paris Saint-Germain is RB Leipzig wakker geschud. “Club Brugge heeft het de sterspelers van PSG moeilijk gemaakt”, zegt Leipzig-coach Jesse Marsch. “Ze hebben bovengemiddeld getalenteerde spelers, vooral in de aanval.”
  [naar artikel]
 25. Buitenlandse pers looft moedige eerste helft van Club Brugge, al viel één krant ook de houding van Clement op: “Hij zette zelfs Guardiola in de schaduw” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge slaagde er gisteravond niet in te stunten bij Man City (4-1). Ook de buitenlandse pers zag hoe blauw-zwart tekortkwam, maar heeft wel lof voor de moedige eerste helft van de Bruggelingen. “We zagen aan de rust gezichten van wanhoop bij City.” Al viel één krant vooral de energie van Philippe Clement op aan de zijlijn. “Hij zette zelfs Guardiola in de schaduw.”
  [naar artikel]
 26. Philippe Clement voor stadsderby tegen Cercle: “Kloofje slaan? Niet mee bezig” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het seizoen is amper begonnen of Club Brugge kan de concurrenten al op zes of zelfs zeven punten zetten. “Daar zijn we niet mee bezig”, meende Philippe Clement daags voor de derby.
  [naar artikel]
 27. Philippe Clement gaat in gesprek met Lang na provocaties: “Noa was niet bezig met zijn eigen spel” (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Een gebrek aan dash en scherpte.” Dat was volgens Philippe Clement de verklaring voor het puntenverlies van Club op Anderlecht. De Club-coach gaat na de interlandbreak het gesprek aan met Noa Lang. “Hij was te gefocust op nevenzaken vandaag.”
  [naar artikel]
 28. Waar moet het heen met Philippe Clement en zijn kapitein? Marc Degryse in HLN Sportcast: “Voor Vormer is het voorbij” (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge-Leipzig was nog geen twintig minuten ver of er rolde een indringend “Ruud, Ruud, Ruud” van de tribunes in Jan Breydel. De fans vroegen om hun kapitein, coach Philippe Clement hield de Nederlander 90 minuten op de bank. Hugo Broos: “Het wordt nu heel gevaarlijk tussen Vormer en Philippe.”
  [naar artikel]
 29. Philippe Clement: “We willen drie keer stunten in deze Champions League” - Vanaken: “Kunnen elke ploeg pijn doen” (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge neemt het morgenavond in de Champions League op tegen RB Leipzig. Coach Philippe Clement en sterkhouder Hans Vanaken spraken vanavond de pers toe. Aan ambitie geen gebrek bij blauw-zwart. “Wij kunnen elke tegenstander pijn doen.”
  [naar artikel]
 30. Philippe Clement: “We willen zeker drie keer stunten in deze Champions League” - Vanaken: “Kunnen elke ploeg pijn doen” (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge neemt het morgenavond in de Champions League op tegen RB Leipzig. Coach Philippe Clement en sterkhouder Hans Vanaken spraken vanavond de pers toe. Aan ambitie geen gebrek bij blauw-zwart. “Wij kunnen elke tegenstander pijn doen.”
  [naar artikel]
 31. De belabberde prestatie van Club tegen Leipzig ontleed in nieuwe HLN Sportcast: “Voetbal is simpel, maar Clement heeft té veel nagedacht” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een midweek Europees voetbal, dat vraagt om een nieuwe HLN Sportcast. Jonas Decleer ontvangt met vaste gasten Marc Degryse en Gilles Mbiye-Beya zowaar een bondscoach. Met Hugo Broos gaat het vooral over het debacle van Philippe Clement en Club Brugge in de Champions League. Degryse: “Voetbal is simpel, doe normaal.”
  [naar artikel]
 32. Clement voor bekerduel tegen Racing Genk: “Bekerloting waar je niet voor kiest” (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Genk uit, deel twee. Club Brugge hoopt na de competitiezege ook in de beker door te stoten op het veld van de Limburgers. “Veel moet je op zo’n korte tijd niet veranderen, anders wordt het moeilijk voor de spelers”, blikte Philippe Clement zonet vooruit.
  [naar artikel]
 33. Clement schrikt niet van transfer Nainggolan: “Gheysens wil ons van nieuwe titel houden” (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl hij “continu contact” heeft met z’n bestuur over “al dan niet interessante aanwinsten”, ziet ook Philippe Clement wat er zich intussen bij Antwerp FC afspeelt. “De honger bij de rest is groot. Paul Gheysens wil Club van een nieuwe titel houden.”
  [naar artikel]
 34. REACTIES. Clement: “Dit is een hele belangrijke” Thorstvedt: “Beschamend” (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een knotsgekke topper vanmiddag in Genk, waar Club Brugge met tien man alsnog met de zege aan de haal ging. Teleurstelling en woede in het Genkse kamp, blijdschap en opluchting in dat van blauw-zwart.
  [naar artikel]
 35. Philippe Clement en Club Brugge willen éindelijk nog eens reeks neerzetten in eigen land: “We moeten meer punten halen” (18/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De komende zes weken wordt beslist op hoeveel fronten Club Brugge nog actief is na de winterstop. Vrijdagavond volgt alvast een verraderlijke trip naar KV Mechelen, en dat enkele dagen voor die cruciale match tegen RB Leipzig. De rollercoaster voor Club dendert nu onophoudelijk tot nieuwjaar. “Vanaken en De Ketelaere? Die zouden fris moeten zijn tegen vrijdag”, klinkt het.
  [naar artikel]
 36. Clement en Mignolet hebben geen schrik na oplawaai tijdens heenwedstrijd: “We zijn hier niet op schoolreis, wél voor de punten” (02/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee weken geleden verloren Club Brugge en Philippe Clement 1-5 tegen een oppermachtig Manchester City, woensdagavond volgt round two. In se heeft blauw-zwart niets te verliezen tegen de kampioen van Engeland, maar op speeldag 4 van de Champions League gaat het wel om de knikkers. Dromen van een stunt, deel twee? “We gaan iets proberen doen dat niet normaal is”, aldus Clement.
  [naar artikel]
 37. Philippe Clement na 6-1-afgang tegen AA Gent: “Ik deed opzettelijk geen wissels meer. Van mij mocht niemand hieraan ontsnappen” (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Clement keek verbijsterd toe hoe zijn Club Brugge met een onuitgegeven verdediging zes goals slikte tegen AA Gent. “Of ik geen spijt heb van mijn opstelling? Goh, de meeste twijfels buitenaf waren over Van den Brempt, maar hij was misschien wel onze beste man vandaag.”
  [naar artikel]
 38. Clement ziet Club opnieuw met tien vallen bij voorsprong: “Je spreekt erover in kleedkamer, maar het gebeurt toch” (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Club-coach Philippe Clement zag z'n ploeg in eigen huis met 3-2 winnen van Beerschot. Een moeizame, maar al bij al verdiende zege voor blauw-zwart. “Maar ik denk dat de supporters de besten waren vandaag.”
  [naar artikel]
 39. Simon Mignolet beseft dat Club Brugge in dipje zit: “We zitten in de hoek waar de klappen vallen” (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge verloor voor de tweede keer dit seizoen in de Jupiler Pro League. De landskampioen ging met 2-1 onderuit tegen KV Mechelen na een mindere prestatie. “Dit is niet goed genoeg voor Club Brugge.”
  [naar artikel]
 40. Clement op zijn hoede voor Union: “We zijn klaar voor een heksenketel” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Union uit voor Club Brugge dit weekend - een te duchten trip voor blauw-zwart. Dat beseft ook Philippe Clement, die een één op zes ten alle tijde wil afwenden: “Net als Beerschot en OHL vorig jaar is Union met véél enthousiasme naar 1A gekomen”.
  [naar artikel]
 41. Clement en Mignolet deinzen niet terug voor grootmacht Real: “Match aanvangen met idee om te winnen” (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “De intentie is om veel te creëren.” Ook in het mythische Bernabéu zal Club Brugge uitgaan van eigen sterkte, zo zegt coach Philippe Clement daags...
  [naar artikel]
 42. Clement: “Dit is een beloning voor ons harde werk van de voorbije maanden” (18/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Clement mag drie punten bijschrijven op de rekening van Club Brugge na de late zege in Charleroi. De coach van blauw-zwart loofde na de match vooral de mentaliteit en vechtlust van zijn ploeg.
  [naar artikel]
 43. Onze chef voetbal zag Philippe Clement een ‘180’ gooien: “De trofee van ‘Figuur van de dag’, die zal niemand hem nog kunnen afnemen” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een schitterende prestatie tegen PSG in de Champions League won Club Brugge gisteren in extremis met het kleinste verschil tegen een stug Charleroi. Onze chef voetbal zag hoe Philippe Clement deze week andermaal indruk maakte als coach. “Het gaat er niet om of wij het met alle keuzes eens zijn, het gaat erom dat Clement in alles gelijk kreeg.”
  [naar artikel]
 44. Onze Club-watcher dankt de vaccinatiecampagne: “Het kan niet anders dan dat zelfs good old Vormer kippenvel moet hebben gekregen” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het ene moment swingend, dan weer te gemakzuchtig. Club Brugge versus Beerschot VA was een vermakelijk kijkstuk, met een verrassend slot: de landskampioen die een zucht van opluchting sloeg. Toch was vooral de voltallige terugkeer van het publiek wat onze Club-watcher het meeste bijbleef. “Had Philippe Clement gekund, hij had elkeen vastgepakt. De knuffelaar.”
  [naar artikel]
 45. Club Brugge is hofleverancier bij Rode Duivels: “We zijn al een hele poos sterk bezig” (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met Vanaken, Mignolet en De Ketelaere is Club Brugge met drie spelers hofleverancier bij de Rode Duivels. Een opsteker daags voor de topper op Anderlecht, waar blauw-zwart moet vermijden dat het opnieuw morst met punten in België. Een uitdaging voor Philippe Clement, die beseft dat de knop omdraaien niet altijd makkelijk is. “Ik wil die honger nu ook in onze competitie zien”, zegt hij.
  [naar artikel]
 46. Coronaspook duikt opnieuw op in Brugge: “Het is heel chaotisch geweest” (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Negen maanden nadat COVID-19 Club Brugge teisterde, is het opnieuw alle hens aan dek in het Belfius Basecamp. Voorlopig testte enkel Ignace Van Der Brempt positief, hopelijk voor blauw-zwart komt daar geen verandering in: “We mogen niet vrezen en leven van dag tot dag zoals iedereen”, meent Philippe Clement.
  [naar artikel]
 47. Onze chef voetbal ziet Clement spelers voor bus gooien en Vanhaezebrouck handtekening zetten: “Hein is de trainer in België met meeste ballen aan z’n lijf” (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert neemt na de pandoering die AA Gent aan Club Brugge uitdeelde de coaches onder de loep. Hoe Hein Vanhaezebrouck eerst een week lang alles en iedereen onderuithalen om dan zó een handtekening te zetten. En over Philippe Clement en zijn “rare opstelling”: “Af en toe een ridderlijke mea culpa zou op zijn plaats zijn.”
  [naar artikel]
 48. Vormer ook out voor OH Leuven (en Leipzig), Clement: “Willen geen risico’s nemen” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nog geen Ruud Vormer bij Club Brugge morgen, zo bevestigde Philippe Clement vanmiddag. En ook de trip naar Leipzig lijkt twijfelachtig: “We willen geen risico’s nemen”, klonk het bij de coach.
  [naar artikel]
 49. Clement en Mignolet deinzen niet terug voor duel tegen Real: “Match aanvangen met het idee dat we kunnen winnen” (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “De intentie is om veel te creëren.” Ook in het mythische Bernabéu zal Club Brugge uitgaan van eigen sterkte, zo zegt coach Philippe Clement daags...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.