Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
08:12 uur

BEKIJK - Nieuwe documentaire over The Beatles biedt ongeziene blik achter de schermen

VRT NWS

25/11/2021 - 10:25

De driedelige documentaire “The Beatles: get back” van regisseur Peter Jackson biedt een blik achter de schermen van een van de meest iconische popgroepen van de vorig eeuw. Bijna acht uur lang ben je als kijker een vlieg op de muur in de studio’s waar The Beatles begin 1969 werken aan hun album “Let it be”. Peter Jackson kreeg toegang tot 60 uur beeldmateriaal en meer dan 150 minuten geluidsopnames die hij vakkundig liet oppoetsen. De documentaire is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst Disney+.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beatles-documentaire verschijnt op Disney+ (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Get Back’, de nieuwe documentaire van regisseur Peter Jackson over The Beatles, zal vanaf Thanksgiving te zien zijn op Disney+. Dat schrijft Variety.
  [naar artikel]
 2. Unieke blik achter de schermen bij Europees kampioen Italië: “De Bruyne is een alleskunner” (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Italië geniet men nog steeds na van de EK-triomf van de Squadra Azzurra. De RAI zond gisteren de documentaire “Sogno Azzurro”uit, waarbij we een blijk achter de schermen kregen bij de Europese kampioen. We zien een grappende Mancini vlak voor de finale, maar ook het duel met België komt aan bod.
  [naar artikel]
 3. Documentaire toont nieuwe beelden van dramatische val van Aert in Tour (04/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond krijg je bij Telefacts een blik achter de schermen van Team Jumbo-Visma in de Tour de France. Het was de eerste Ronde van Frankrijk voor...
  [naar artikel]
 4. "Over eten" achter de schermen van het staatsbanket: "Het is koningin Mathilde die het eten kiest" (19/12/2018 - VRT NWS)
  Van het millimeterwerk bij het dekken van de tafels, tot de menukeuze door Hare Majesteit zelf en de strakke bediening: in de laatste aflevering biedt "Over eten" een unieke blik achter de schermen van een staatsbanket. Een maand geleden hield het Paleis een staatsbanket in het kasteel van Laken voor de Franse president Emmanuel Macron. Kobe Ilsen registreerde met nieuwsgierige blik het verloop van een strikt georkestreerde avond.
  [naar artikel]
 5. Docu duikt achter de schermen bij het nieuwe Anderlecht (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voetbalfans kunnen deze week hun honger stillen bij de zender Play4. In de vierdelige docureeks ‘MAUVE.’ krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van het nieuwe Anderlecht.
  [naar artikel]
 6. ‘Lord Of The Rings’-regisseur Peter Jackson maakt Beatles-documentaire (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Regisseur Peter Jackson gaat een nieuwe documentaire over The Beatles maken. Dat werd eerder vandaag bekendgemaakt. Voor de film zal hij...
  [naar artikel]
 7. Netflix pakt uit met documentaire over Chanel (05/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Altijd al eens een blik willen werpen achter de schermen van een grote modeshow? Netflix geeft je de kans. Net voor de start van de kerstvakantie brengt het '7 Days Out' uit, een documentaire die Karl Lagerfeld volgt in aanloop naar de haute coutureshow van Chanel van 23 januari.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe acht uur durende documentaire over The Beatles schetst heel ander beeld van hun laatste maanden (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hetzelfde, maar anders. Met het materiaal waaruit 31 jaar geleden de ontluisterde film Let it be voortkwam, draaide Lord of the rings-regisseur Peter Jackson nu The Beatles: Get back. De ruim acht uur lange documentaire stelt met zijn positieve insteek het beeld van John, Paul, George en Ringo stevig bij. Welkom bij de Beatles, het leven in de studio zoals het was. Onder kameraden.
  [naar artikel]
 9. Achter de schermen van de Belgische diplomatie: bekijk hier het beste uit "Corps Diplomatique" (28/02/2020 - VRT NWS)
  Wat doet België in de VN-Veiligheidsraad? Wat gebeurt er voor, tijdens en na een Europese Raad? Wat betekent diplomatie in tijden van de Amerikaanse president Donald Trump? En wat heeft België in China te zoeken? In "Corps Diplomatique" op Canvas kreeg u de voorbije week een blik achter de schermen van de Belgische diplomatie. Bekijk hier enkele opvallende fragmenten.
  [naar artikel]
 10. Jonge Beatles komen ook langs in Belgische zalen (16/08/2016 - De Redactie)
  Volgende maand gaat de documentaire van Ron Howard over de beginjaren van The Beatles in wereldpremière in Londen. Beelden van de rode loper én de documentaire zelf zullen ook te zien zijn in de Kinepoliszalen.
  [naar artikel]
 11. "Spoed 24/7" geeft een unieke blik achter de schermen bij de spoedgevallendienst (23/08/2016 - De Redactie)
  De nieuwe documentaire reeks, die vanaf volgende week maandag op Eén start, is gefilmd met 60 vaste camera's die opgehangen werden in spoedafdeling van het UZ Gasthuisberg in Leuven.
  [naar artikel]
 12. Documentaire over Ralph Lauren in de maak (25/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  HBO kondigt met ‘Very Ralph’ een documentaire over modeontwerper Ralph Lauren aan. De langspeelfilm, geregisseerd en geproduceerd door de bekroonde documentairemaakster Susan Lacy, biedt blik op de man achter een van de meest succesvolle merken in de modegeschiedenis.
  [naar artikel]
 13. Sunderland Till I Die: blik achter de schermen bij ex-club van Mignolet (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tweede kerstdag staat zowel bij ons als in Engeland bol van live voetbal. Voor wie een ongeëvenaarde blik achter de schermen wil, is er ‘Sunderland Till I Die’.
  [naar artikel]
 14. Eén dag voor de première van 'Patser', dit is een blik achter de schermen (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 24 januari verschijnt ‘Patser’, die nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Tot die tijd kan je al even meekijken achter de schermen. In...
  [naar artikel]
 15. Nieuwe VRT-docu biedt unieke blik achter de schermen van Crisiscentrum van Binnenlandse Zaken (11/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zonder speciaal pasje geraakt u zelfs niet voorbij de voordeur, maar dankzij Eén kunt u zeven weken lang achter de schermen kijken van het Crisiscentrum in Brussel. U mag zelfs binnen in Zaal 15, het zenuwcentrum voor grote evenementen en crisissen. “We willen de mensen laten zien dat er sinds de aanslagen van 22 maart 2016 veel veranderd is”, zegt directeur-generaal Bart Raeymaekers.
  [naar artikel]
 16. Legendarisch Beatles-tijdperk verfilmd (16/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Londen is er een nieuwe Beatles-film in première gegaan: Eight days a week - the touring years. Het is een documentaire van Oscar-winnaar Ron
  [naar artikel]
 17. Canvas piept achter de schermen van de Europese Raad: 'Wie zich slecht gedraagt, wordt beloond' (28/08/2021 - Knack)
  'Ook al is de blik achter de schermen strak afgelijnd en geregisseerd, wie kijkt, ziet wel iets,' schrijft onze tv-recensent Tine Hens over Canvasreeks De Europese Raad: achter de schermen.
  [naar artikel]
 18. Twee doosjes chocolade en grapjes met toeristen: vriendin verklapt in nieuwe docu hoe de Queen écht is (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe documentaire, ‘My Years With The Queen’, werpt een blik achter de schermen van het Britse koningshuis. Hoe is koningin Elizabeth II (94) wanneer ze niet aan het werk is? Die vraag wordt beantwoord door Lady Pamela Hicks (92) en haar dochter India (53).
  [naar artikel]
 19. EXCLUSIEF. Bekijk hier de trailer van ‘Wout’, een unieke blik achter de schermen bij Van Aert tijdens de Ronde (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe bereidde Wout van Aert zich voor op zijn grote doel van dit voorjaar: de Ronde van Vlaanderen? En hoe ging hij om met zijn zesde plek, nadat hij op de Oude Kwaremont Van der Poel en Asgreen moest laten gaan? De antwoorden op die vragen krijgt u op HLN.be in een exclusieve blik achter de schermen bij Wout van Aert tijdens deze Ronde. Van de minutieuze voorbereiding op de Ronde tot de ontgoocheling achteraf. De eerste aflevering van de reeks zal deze avond te bekijken zijn op de website en in de app.
  [naar artikel]
 20. EXCLUSIEF. Bekijk hier de trailer van ‘Wout’, een unieke blik achter de schermen bij Van Aert tijdens de Ronde (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe bereidde Wout van Aert zich voor op zijn grote doel van dit voorjaar: de Ronde van Vlaanderen? En hoe ging hij om met zijn zesde plek, nadat hij op de Oude Kwaremont Van der Poel en Asgreen moest laten gaan? De antwoorden op die vragen krijgt u op HLN.be in een exclusieve blik achter de schermen bij Wout van Aert tijdens deze Ronde. Van de minutieuze voorbereiding op de Ronde tot de ontgoocheling achteraf. De eerste aflevering van de reeks zal deze avond te bekijken zijn op de website en in de app.
  [naar artikel]
 21. Achter de schermen bij ‘De mol’: smullen en bakken onder de Griekse zon (29/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator Gilles De Coster gunt ons elke week een blik achter de schermen van ‘De mol’.
  [naar artikel]
 22. Peter Jackson maakt Beatles-documentaire (30/01/2019 - De Morgen)
  Regisseur Peter Jackson gaat een documentaire over The Beatles maken. Dat heeft Universal Music vandaag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 23. Achter de schermen bij de presentatie van een F1-bolide (02/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de presentatie van een nieuwe F1-bolide komt er heel wat kijken. Het Mercedes F1 team gunt ons een blik achter de schermen.
  [naar artikel]
 24. “Opfretten die handel, hé!”: Club gunt fans straffe blik achter de schermen bij klinkende zege tegen AA Gent (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zijn fans een unieke blik achter de schermen gegund. Blauw-zwart filmde onder meer hoe trainer Ivan Leko zijn spelers motiveerde...
  [naar artikel]
 25. “Opfretten die handen, hé!”: Club gunt fans straffe blik achter de schermen bij klinkende zege tegen AA Gent (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zijn fans een unieke blik achter de schermen gegund. Blauw-zwart filmde onder meer hoe trainer Ivan Leko zijn spelers motiveerde...
  [naar artikel]
 26. Dag van de Zorg: blik achter de schermen moet sollicitanten prikkelen (17/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondag 18 maart is het Dag van de Zorg. Maar liefst 255 instellingen uit de zorg en welzijnssector gunnen de bezoekers dan een blik achter de schermen, vooral met de bedoeling om mensen warm te maken voor een job. Ook in Limburg zijn er tal van organisaties die graag tonen wat ze in huis hebben om zo potentiële collega's te prikkelen.
  [naar artikel]
 27. Peter Jackson deelt eerste beelden van Beatles-documentaire (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is nog even wachten, maar volgend jaar in augustus brengt regisseur Peter Jackson (59) een gloednieuwe documentaire uit over een van de bekendste bands ter wereld: The Beatles. Op YouTube valt nu al een sneak peek te bewonderen.
  [naar artikel]
 28. Deze nonnen zijn mee met hun tijd: YouTube-kanaal geeft blik achter de schermen (06/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wie zegt er nu nog dat kloosterzusters niet mee zijn met hun tijd? De zusters Benedictinessen in het West-Vlaamse Loppem gunnen iedereen een blik achter de schermen via hun YouTube-kanaal.
  [naar artikel]
 29. Op het scherp van de snede: achter de schermen bij Het Nieuwsblad op verkiezingsdag (27/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Verkiezingsdagen zijn hoogdagen. Niet alleen voor politici, maar ook voor journalisten. Op Het Nieuwsblad was het alle hens aan dek, om te volgen, te analayseren, te concluderen. Een blik achter de schermen toont hoe zo’n unieke werkdag én de race achter de schermen op de redactie van ons nieuwsmerk in zijn werk gaat.
  [naar artikel]
 30. Deze programma’s mag u niet missen op donderdag 8 november (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Genk probeert vanavond haar voorsprong nog wat uit te diepen. Staf en Mathias kijken terug op een succesvol seizoen vol zware inspanningen. De BBC pakt uit met een blik achter de schermen bij de jarige Prins Charles en The Beatles zorgen voor de muzikale touch van de avond.
  [naar artikel]
 31. Bloeddonoren worden beloond met blik achter schermen van Rock Werchter (09/06/2019 - De Standaard)
  Altijd al eens een blik achter de schermen van Rock Werchter willen werpen? Het artiestendorp van Rock Werchter opent vrijdag de deuren voor bloeddonoren.
  [naar artikel]
 32. Er lijkt geen weg meer terug: een blik achter de schermen op de harde verhoudingen tussen Jakobsen en Groenewegen (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is 279 dagen geleden dat Fabio Jakobsen de hekken in werd gereden in de Ronde van Polen, maar de klap ijlt nog altijd na. Sinds vorige week is de relatie tussen hem en Dylan Groenewegen verder verhard. Een blik op wat speelt achter de schermen.
  [naar artikel]
 33. 4000 bezoekers beleven Medialaan Achter De schermen 2017 (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen weekend zette MEDIALAAN opnieuw zijn deuren open voor een exclusieve blik achter de schermen tijdens de derde editie van MEDIALAAN Achter...
  [naar artikel]
 34. Ode aan de werkmier achter de schermen van uw televisie (03/05/2019 - De Morgen)
  In DM ZAPT zet de tv-redactie van De Morgen de blik op oneindig. Vandaag schrijft Kris Kuppens een ode aan een werkmier achter de tv-schermen.
  [naar artikel]
 35. Werp een blik achter de schermen van 'Temptation Island' 2018 (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'The Temptation' is over. Wat een seizoen! Net als voor de camera, liep er ook achter de schermen al eens iets mis. Kijk even mee!
  [naar artikel]
 36. Een kijk achter de schermen bij Medialaan (11/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag en tijdens het weekend komen er bij Medialaan 6600 kijkers over de vloer, die een exclusieve blik achter de schermen krijgen, speciaal
  [naar artikel]
 37. Een blik achter de schermen van Buckingham Palace, dat dringend aan renovatie toe is (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Al meer dan 250 jaar woont de Britse vorst in Buckingham Palace, maar het immense gebouw is aan een dringende renovatie toe. Om dat aan te tonen, heeft de koninklijke familie een filmpje vrijgegeven waarin een blik achter de schermen wordt gegeven van het iconische, maar gedateerde gebouw.
  [naar artikel]
 38. Een blik achter de schermen van Buckingham Palace, dat dringend aan renovatie toe is (24/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Al meer dan 250 jaar woont de Britse vorst in Buckingham Palace, maar het immense gebouw is aan een dringende renovatie toe. Om dat aan te tonen, heeft de koninklijke familie een filmpje vrijgegeven waarin een blik achter de schermen wordt gegeven van het iconische, maar gedateerde gebouw.
  [naar artikel]
 39. Achter de schermen bij Floralux! (27/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  UNIZO Ham en Tessenderlo boden hun ondernemers de kans een blik achter de schermen te werpen bij Floralux Ham.
  [naar artikel]
 40. "Blokken" in tijden van corona: achter de schermen bij de nieuwe afleveringen (11/04/2020 - VRT NWS)
  Vanaf maandag zendt Eén nieuwe "Blokken"-afleveringen uit. Die nieuwe afleveringen zijn volledig aangepast aan de coronamaatregelen die in ons land van kracht zijn. Presentator Ben Crabbé staat in de studio met een zeer beperkte ploeg en zonder publiek. De kandidaten spelen mee vanuit hun eigen woonkamer. Een blik achter de schermen.
  [naar artikel]
 41. FilmWard vlogt vanuit Cannes: "Tijd voor unieke blik achter de schermen" (15/05/2018 - VRT NWS)
  Ward Verrijcken is op het filmfestival van Cannes en geeft ons een unieke blik achter de schermen. Hij ging naar de voorstelling van "The house that Jack built", de nieuwe film van Lars Von Trier. In de grote persconferentieruimte haalde Spike Lee uit naar de Amerikaanse president Trump. Lee stelt in Cannes zijn prent BlacKkKlansman voor, volgens velen de grote kanshebber op de gouden palm.
  [naar artikel]
 42. Honderden mensen geven bloed in ruil voor blik achter de schermen bij Rock Werchter (15/06/2019 - De Standaard)
  Het Rode Kruis heeft vrijdag haar zomercampagne voor bloeddonaties gelanceerd op een bijzondere locatie. 320 mensen tekenden present in het artiestendorp van Rock Werchter en kregen een blik achter de schermen van het festival in ruil voor een bloeddonatie.
  [naar artikel]
 43. Achter de schermen: zo inspireerden Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos hun Real-ploegmaats voor de CL-finale (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De documentaires volgen elkaar op. Na de blik achter de schermen bij Manchester City in de Premier League is het nu de beurt aan Real Madrid. Het...
  [naar artikel]
 44. Achter de schermen bij Vandoorne: de triestige GP van Brazilië en de snoezige kus van ploegmaat Alonso (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stoffel Vandoorne gaf gisteren een blik achter de schermen op de GP van Brazilië. Zo kreeg onze landgenoot voor de start onder meer nog een lief...
  [naar artikel]
 45. Achter de schermen bij boybands - DEEL 3: Immense druk en zelfmoorden, de keerzijde achter het megasucces van K-pop (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Van The Beatles en The Jackson 5 in de jaren 60 en 70 tot Take That, Get Ready! en de Backstreet Boys in de nineties en The Jonas Brothers en...
  [naar artikel]
 46. Unieke blik achter de schermen bij Ronde-triomf van Asgreen: “Je kan Van der Poel zeker kloppen in de sprint” (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wilt u nog een laatste keer nagenieten van de Ronde van Vlaanderen en de zege van Kasper Asgreen? Dat kan. Deceuninck-Quick.Step maakte een knappe montage die een blik gunt achter de schermen bij de overwinning van de Deen. De tactische bespreking daags voor de koers, exclusieve quotes van de winnaar en Julian Alaphilippe of beelden uit de ploegwagen: het komt allemaal aan bod in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 47. 4.000 bezoekers beleven Medialaan Achter De schermen 2017 (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen weekend heeft MEDIALAAN opnieuw zijn deuren opengezet voor een exclusieve blik achter de schermen tijdens de derde editie van MEDIALAAN...
  [naar artikel]
 48. "Op tv geef je áltijd meer uit dan in het echt": een blik achter de schermen bij ‘Stukken van Mensen’ (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een object dat nog tíjdens de uitzending doorverkocht wordt aan een andere dealer, dat was een primeur voor 'Stukken van mensen'. Vóór de camera althans. Want hoe vaak gebeurde het al achter de schermen? Hoeveel tijd krijgen de dealers om zich voor te bereiden? En vooral: wat brengt het allemaal op? Wij doken achter de schermen van het populaire Play4-programma.
  [naar artikel]
 49. ‘Politie 24/7’ geeft unieke blik achter de schermen van Antwerps korps: “Mix van humor en emoties: dat is politiewerk” (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Veertien afleveringen lang krijgt Vlaanderen een unieke blik achter de schermen bij de Antwerpse politie. Met tientallen camera’s werd in kantoren, auto’s, op fietsen en vanuit de lucht gevolgd hoe het grootste politiekorps van het land te werk gaat. “We bieden een realistisch tegengewicht tegen de soms negatieve perceptie”, zegt Antwerps korpschef Serge Muyters.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.