Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
06:47 uur

ForFarmers-CEO kondigt vertrek aan

De Tijd

25/11/2021 - 10:35

10:06 Bij de Nederlandse veevoederproducent ForFarmers treedt CEO Yoram Knoop af na de algemene vergadering van 14 april 2022. ForFarmers doet het al een poos niet goed.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ForFarmers boert slecht (02/05/2019 - De Tijd)
  11:44 De veevoerfabrikant ForFarmers voorziet een mager 2019 door volatiele inkoopprijzen.
  [naar artikel]
 2. “Japanse premier Shinzo Abe kondigt vertrek aan wegens gezondheidsredenen” (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Japanse premier Shinzo Abe kondigt vrijdag zijn vertrek aan, melden bronnen dicht bij de premier aan omroep NHK en persbureau Reuters. Abe zou...
  [naar artikel]
 3. Rusland kondigt voor tweede keer terugtrekking uit Syrië aan (06/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na een mislukte poging om de Russische strijdmachten terug te trekken uit Syrië in maart vorig jaar, kondigt Moskou nu opnieuw het geleidelijke vertrek uit de oorlogszone aan.
  [naar artikel]
 4. Trump kondigt vertrek aan van 'onwetend' hoofd inlichtingendiensten (29/07/2019 - De Tijd)
  12:03 De Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag het vertrek aangekondigd van de coördinator van de nationale inlichtingendiensten, Dan Coats.
  [naar artikel]
 5. Langst regerende patriarch van de autosector kondigt vertrek aan (25/02/2021 - Express)
  Bij de Japanse autoconstructeur Suzuki heeft voorzitter Osamu Suzuki (91) aangekondigd zijn functie neer te leggen. Daarmee komt bij de Japanse autobouwer een einde aan een tijdperk, want onder leiding van Osamu Suzuki kende het bedrijf de voorbije veertig jaar een sterke groei. Ook in de bredere autowereld is er sprake van een gedenkwaardige gebeurtenis. […] The post Langst regerende patriarch van de autosector kondigt vertrek aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Ex-president Gambia kondigt vertrek aan (21/01/2017 - De Tijd)
  08:58 De voormalige president van Gambia, Yahya Jammeh, heeft op de staatstelevisie zijn vertrek aangekondigd. Hij deed dit in de nacht van vrijdag op zaterdag, na langdurige onderhandelingen met West-Afrik...
  [naar artikel]
 7. Trump kondigt vertrek uit ziekenhuis aan (05/10/2020 - De Tijd)
  21:21 Almaar meer mensen uit de entourage van de Amerikaanse president Donald Trump testen positief op Covid-19. Intussen kondigt Trump aan dat hij het ziekenhuis snel zal verlaten.
  [naar artikel]
 8. LIVE. “May kondigt vandaag datum van vertrek aan” (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Theresa May zou vandaag een tijdschema voor haar vertrek aankondigen. Dat melden de Britse media. May krijgt, ook binnen haar...
  [naar artikel]
 9. Trump kondigt vertrek aan van hoofd inlichtingendiensten Dan Coats (29/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft het vertrek aangekondigd van de coördinator van de nationale inlichtingendiensten, Dan Coats. "Dan...
  [naar artikel]
 10. “May kondigt vandaag datum van vertrek aan” (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Theresa May zou vandaag een tijdschema voor haar vertrek aankondigen. Dat melden de Britse media. May krijgt, ook binnen haar...
  [naar artikel]
 11. Speculatie over vertrek Paul Magnette (24/07/2017 - De Tijd)
  08:52 Waals minister-president Paul Magnette (PS) kondigt straks wellicht zijn vertrek naar Charleroi aan, om een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn burgemeestersjerp op te nemen. Mogelijk verzaakt...
  [naar artikel]
 12. Gerardo Arteaga kondigt vertrek naar Genk aan (27/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk heeft het vooralsnog niet officieel wereldkundig gemaakt. Maar de Mexicaanse linksback Gerardo Arteaga is wel degelijk onderweg naar de Luminus Arena. Op de website van zijn club Santos Laguna neemt de 21-jarige international afscheid van zijn fans en kondigt hij zijn vertrek naar Genk aan. “Ik heb in het weekend mijn laatste wedstrijd voor Santos gespeeld”, zegt hij. “Het doet een beetje pijn om na zeven jaar deze club te verlaten. Ik zal de supporters missen.”
  [naar artikel]
 13. Trump kondigt vertrek aan van advocaat Witte Huis (29/08/2018 - Metro)
  Don McGahn is vanaf de komende herfst niet langer de advocaat van het Witte Huis. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter aangekondigd, op een moment dat het onderzoek van de speciale aanklager Robert Mueller steeds bedreigender wordt voor de dichte kring rond Trump. McGahn stapt op als advocaat van het Witte Huis, “kort na de bevestiging (hopelijk) van rechter Brett Kavanaugh aan het Amerikaans Hooggerechtshof”, aldus Trump. “Ik heb lange tijd met Don samengewerkt en waardeer echt zijn werk.” Trump gaf geen reden voor het vertrek van McGahn. Bron: Belga   Het bericht Trump kondigt vertrek aan van advocaat Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Trump kondigt zijn vertrek uit de zakenwereld aan (30/11/2016 - De Redactie)
  De toekomstige Amerikaanse president kondigt op Twitter aan dat hij op 15 december tijdens een persconferentie zal houden. Daarin zal hij zijn uitstap uit de zakenwereld bespreken. Trump wil zich naar eigen zeggen volledig op het het presidentschap richten.
  [naar artikel]
 15. Nederlandse gigant koopt Vlaams veevoederbedrijf (12/06/2018 - De Tijd)
  08:45 Het beursgenoteerde ForFarmers betaalt 14 miljoen euro voor het 135 jaar oude familiebedrijf Voeders Algoet.
  [naar artikel]
 16. Extreemrechtse FPÖ kondigt vertrek van alle ministers aan na ontslag minister Kickl (20/05/2019 - De Morgen)
  De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz heeft aan de president voorgesteld om minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl te ontslaan. Als reactie kondigt de extreemrechtse partij FPÖ het ontslag van al haar ministers aan.
  [naar artikel]
 17. Dure energie koeioneert Europese veevoedergigant (02/11/2021 - De Tijd)
  19:16 De winst van Europa's grootste veevoederbedrijf ForFarmers, dat ook fabrieken in België heeft, kelderde in het derde kwartaal met een vijfde. De reden is de 'onverwachte' stijging van de energieprijze...
  [naar artikel]
 18. Britse media: “Theresa May kondigt vandaag datum van vertrek aan” (24/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse premier Theresa May zou vrijdag een tijdschema voor haar vertrek aankondigen. Dat melden de Britse media. May krijgt, ook binnen haar eigen kabinet, steeds meer kritiek op haar Brexit-plannen.
  [naar artikel]
 19. Olivier Giroud kondigt zijn vertrek bij Chelsea aan (17/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Franse aanvaller Olivier Giroud heeft zijn vertrek bij Chelsea aangekondigd. Hij wordt al een hele tijd in verband gebracht met een overgang naar AC Milan. Mogelijk wordt de transfer zaterdag officieel bekendgemaakt door de Rossoneri.
  [naar artikel]
 20. Trump kondigt vertrek aan van minister van Energie Rick Perry (18/10/2019 - Metro)
  De Amerikaanse minister van Energie Rick Perry stapt op. Dat heeft president Donald Trump donderdag aangekondigd, die simpelweg stelt dat “het tijd was”. De Republikein zou ook al een opvolger gevonden hebben. “Rick heeft fantastisch werk geleverd op Energie, maar het was tijd. Drie jaar is lang”, verklaarde Trump bij een bezoek aan Texas. “We hebben zijn opvolger al gevonden. Wie dat is, maak ik zeer binnenkort bekend.” Democratische parlementsleden hadden op 10 oktober documenten geëist van Perry in het kader van het onderzoek naar een mogelijke afzettingsprocedure tegen de president. Nog voor dat verzoek deden al geruchten de ronde over het mogelijke vertrek van de minister. Bron: Belga   Het bericht Trump kondigt vertrek aan van minister van Energie Rick Perry verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Wereldkampioen Rosberg stopt met Formule 1 (02/12/2016 - De Tijd)
  15:07 Amper een week na het behalen van de wereldtitel kondigt de Duitser zijn vertrek aan.
  [naar artikel]
 22. Olivier Giroud kondigt vertrek bij Chelsea aan en is op weg naar AC Milan (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse aanvaller Olivier Giroud heeft zijn vertrek bij Chelsea aangekondigd. Hij wordt al een hele tijd in verband gebracht met een overgang naar AC Milan. Mogelijk wordt de transfer snel officieel bekendgemaakt door de Rossoneri.
  [naar artikel]
 23. Topman bankenplatform Swift stapt op (12/12/2018 - De Tijd)
  13:11 Gottfried Leibbrandt kondigt zijn vertrek aan als CEO van de de Belgische betaalregelaar die wereldwijd opereert.
  [naar artikel]
 24. Topman BMW kondigt vertrek aan (05/07/2019 - De Tijd)
  13:01 CEO Harald Krüger stapt aan het einde van zijn termijn, in april volgend jaar, op bij de Duitse autobouwer BMW.
  [naar artikel]
 25. Messen slijpen voor "May Day": kondigt de Britse premier vandaag haar ontslag aan? (24/05/2019 - VRT NWS)
  Zijn de dagen van de Britse premier May nu geteld of niet? Wanneer kondigt ze haar vertrek aan uit de politieke boksring waarin ze al zoveel uppercuts heeft gekregen? Niemand weet dat behalve de premier zelf. Maar steeds meer waarnemers wedden op een aankondiging vandaag. 
  [naar artikel]
 26. Interne problemen bij partij van Macron: 100-tal leden kondigt vertrek aan in open brief (14/11/2017 - VRT NWS)
  Een 100-tal leden van La République En Marche, de partij van de Franse president Emmanuel Macron, hebben hun vertrek aangekondigd in een open brief. Ze zijn zwaar ontgoocheld over het "gebrek aan interne democratie" binnen de partij. Bij de ondertekenaars van de brief zouden ook een aantal verkozenen zijn.
  [naar artikel]
 27. Wouter Beke maakt zich op voor vertrek als CD&V-voorzitter, en laat straks een partij in vertwijfeling achter (27/05/2019 - De Morgen)
  Wouter Beke had zijn vertrek al langer voorbereid. Na negen jaar voorzitterschap was het tijd voor iets nieuws. Maar na de slechte kiesuitslag van CD&V kondigt hij nu ook expliciet aan dat hij wellicht stopt. Hij laat straks een partij in vertwijfeling achter.
  [naar artikel]
 28. Ibrahimovic kondigt vertrek bij LA Galaxy aan (14/11/2019 - Metro)
  Zlatan Ibrahimovic heeft woensdag in een tweet afscheid genomen van Los Angeles Galaxy. De 38-jarige Zweed deed dat op zijn eigen typische wijze. “Ik kwam, ik zag, ik overwon”, schrijft de aanvaller. “Bedankt LA Galaxy om mij opnieuw levend te laten voelen. Aan de supporters van Galaxy – jullie wilden Zlatan, ik gaf jullie Zlatan. Graag gedaan. Het verhaal gaat verder … Ga nu maar opnieuw baseball kijken.” Ibrahimovic tekende in het voorjaar van 2018 voor LA Galaxy. In 58 wedstrijden maakte hij 53 doelpunten maar een prijs kon hij de Californiërs niet bezorgen. Waar zijn toekomst nu ligt, is onduidelijk. Mogelijk keert hij terug naar Spanje, Italië of Engeland. Bron: Belga   Het bericht Ibrahimovic kondigt vertrek bij LA Galaxy aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Ibrahimovic kondigt vertrek bij LA Galaxy aan (13/11/2019 - Metro)
  Zlatan Ibrahimovic heeft woensdag in een tweet afscheid genomen van Los Angeles Galaxy. De 38-jarige Zweed deed dat op zijn eigen typische wijze. “Ik kwam, ik zag, ik overwon”, schrijft de aanvaller. “Bedankt LA Galaxy om mij opnieuw levend te laten voelen. Aan de supporters van Galaxy – jullie wilden Zlatan, ik gaf jullie Zlatan. Graag gedaan. Het verhaal gaat verder … Ga nu maar opnieuw baseball kijken.” Ibrahimovic tekende in het voorjaar van 2018 voor LA Galaxy. In 58 wedstrijden maakte hij 53 doelpunten maar een prijs kon hij de Californiërs niet bezorgen. Waar zijn toekomst nu ligt, is onduidelijk. Mogelijk keert hij terug naar Spanje, Italië of Engeland. bron: Belga Het bericht Ibrahimovic kondigt vertrek bij LA Galaxy aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Tomas Maier vertrekt na zeventien jaar bij Bottega Veneta (14/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tomas Maier werkte zeventien jaar als creatieve directeur voor luxemerk Bottega Veneta, maar het merk kondigt nu zijn vertrek aan. Een reden wordt er voor het vertrek niet opgegeven, het merk looft in zijn persaankondiging wel de talrijke verwezenlijkingen van de ontwerper.
  [naar artikel]
 31. Nieuw-Zeelandse premier kondigt onverwacht ontslag aan (05/12/2016 - De Redactie)
  De voormalige bankier gaf aan dat er "familiale redenen" schuilen achter zijn plotse vertrek.
  [naar artikel]
 32. President Mali kondigt vertrek aan na militaire opstand (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Malinese president Ibrahim Boubacar Keïta heeft op televisie aangekondigd dat hij aftreedt, nadat hij dinsdag samen met de premier werd...
  [naar artikel]
 33. Luigi Di Maio stapt op als leider Vijfsterrenbeweging (22/01/2020 - De Tijd)
  14:17 De partijleider van de links-populistische partij kondigt zijn vertrek aan vier dagen voor de cruciale verkiezingen in het rode bastion Emilia-Romagna. Dat wakkert de speculatie over het lot van de It...
  [naar artikel]
 34. "Japanse premier Abe kondigt straks vertrek aan door gezondheidsproblemen", zegt zijn partij (28/08/2020 - VRT NWS)
  "De Japanse premier Shinzo Abe gaat straks zijn vertrek aankondigen." Dat zeggen zowel bronnen binnen zijn partij als Japanse media. Abe heeft al een tijdje gezondheidsproblemen en zou zijn functie niet meer kunnen uitoefenen. Later vandaag zal hij meer uitleg geven.
  [naar artikel]
 35. Topman Goldman Sachs kondigt vertrek aan (17/07/2018 - De Tijd)
  14:29 CEO Lloyd Blankfein van de grote Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs draagt met ingang van oktober het stokje over aan David Solomon
  [naar artikel]
 36. Mbokani kondigt vertrek aan, en dan weer niet: “Alles op alles om hem te houden” (27/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Even de puntjes op de i zetten en er dan een dikke streep onder trekken. Dieumerci Mbokani (33) stapte als matchwinnaar van het veld en trok de...
  [naar artikel]
 37. Joe Hart kondigt vertrek bij Torino aan (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Joe Hart staat volgend seizoen niet meer onder de lat bij Torino. Op de sociale media liet de Engelse international verstaan dat hij de club uit de Serie A verlaat.
  [naar artikel]
 38. Sunweb kondigt vertrek van Tom Dumoulin aan (19/08/2019 - Metro)
  Team Sunweb heeft vandaag bekendgemaakt op het einde van het seizoen afscheid te nemen van kopman Tom Dumoulin. De 28-jarige Nederlander reed de voorbije acht jaar voor het team van CEO Iwan Spekenbrink. Dumoulin wordt al enkele weken hevig in verband gebracht met een overgang naar Jumbo-Visma. De Nederlands-Limburger reed sinds 2012 voor zijn huidige ploeg, die toen nog door het leven ging als Argos-Shimano. In het shirt van Sunweb won hij twee jaar geleden de Ronde van Italië. Vorig jaar werd hij tweede in zowel de Tour als de Giro. Dit seizoen draaide door een weerbarstige knie uit op een mislukt jaar. Dumoulin moest snel opgeven in de Giro en startte – na een nieuwe opgave in de Dauphiné – helemaal niet in de Tour. Ook de Vuelta, die komend weekend start, komt nog te vroeg voor Dumoulin. bron: Belga Het bericht Sunweb kondigt vertrek van Tom Dumoulin aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Australiër barst in tranen uit en kondigt afscheid aan na cricketschandaal: "Mogelijk ga ik professionele hulp vragen" (31/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Cricketer David Warner heeft vandaag zijn vertrek aangekondigd als Australisch international. De tweede aanvoerder van de 'Aussies' nam het besluit...
  [naar artikel]
 40. Trump kondigt vertrek aan van advocaat Witte Huis (29/08/2018 - Knack)
  Don McGahn is vanaf de komende herfst niet langer de advocaat van het Witte Huis.
  [naar artikel]
 41. Amerikaanse viceminister van Justitie Rod Rosenstein kondigt vertrek aan (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse viceminister van Justitie, die in mei 2017 speciaal aanklager Robert Mueller aanstelde om de banden tussen de Russische regering en...
  [naar artikel]
 42. Geëmotioneerde Theresa May kondigt haar ontslag aan (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Theresa May heeft haar vertrek aangekondigd. Ze neemt op 7 juni ontslag als leider van de Conservatieve Partij en blijft aan als...
  [naar artikel]
 43. LIVE. Deceuninck-Quick.Step start na negatieve hertest staflid, alle ploegen aanwezig aan vertrek (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Code rood vandaag voor de klassementsrenners in de Charente Maritime. De tiende rit - die Île d’Oleron verbindt met Île de Ré - kondigt zich aan...
  [naar artikel]
 44. Trump kondigt vertrek van Energieminister Rick Perry aan (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse minister van Energie Rick Perry stapt op. Dat heeft president Donald Trump vandaag aangekondigd met de simpele mededeling “dat het...
  [naar artikel]
 45. Italiaanse premier Renzi kondigt vertrek aan na referendum (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Italianen hebben tijdens het referendum massaal tegen de grondwetswijziging gestemd die door premier Matteo Renzi werd voorgesteld. Dat blijkt
  [naar artikel]
 46. Geëmotioneerde Theresa May kondigt ontslag aan als premier van het Verenigd Koninkrijk (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Theresa May heeft haar vertrek aangekondigd. Ze neemt op 7 juni ontslag als leider van de Conservatieve Partij en blijft aan als...
  [naar artikel]
 47. Iniesta kondigt afscheid aan en ook Ramos twijfelt: "Een van moeilijkste momenten in mijn carrière" (01/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Andrés Iniesta heeft meteen na de uitschakeling op het WK tegen gastland Rusland zijn vertrek als Spaans international aangekondigd. De 34-jarige...
  [naar artikel]
 48. Topman Goldman Sachs kondigt vertrek aan (17/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse bank Goldman Sachs krijgt vanaf oktober een nieuwe topman. De 63-jarige Lloyd Blankfein geeft na twaalf jaar de scepter door aan de...
  [naar artikel]
 49. Zeiler wil Pacific in recordtijd overvaren. Een week na vertrek kondigt zich drama aan (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wat is er gebeurd met Guo Chuan? De Chinese solozeiler die in een recordtijd de Stille Oceaan wilde overvaren, is sinds dinsdag vermist, een week
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.