Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
08:19 uur

Live - Morgen meer dan waarschijnlijk Overlegcomité, wachten op signaal van premier De Croo

De Morgen

25/11/2021 - 11:16

Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het coronavirus loopt weer op in België. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Overlegcomité vervroegd naar morgen: “Nieuwe maatregelen die door iedereen moeten worden nageleefd” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale en de regionale regeringen komen morgen om 8 uur vervroegd bij elkaar voor een nieuw Overlegcomité. Dat bevestigt premier Alexander De Croo (Open Vld) in de Kamer. Op tafel liggen verstrengingen om de overdracht van het coronavirus in te dammen, nu de coronacijfers maar blijven stijgen. De strengere maatregelen zouden waarschijnlijk al vanaf dit weekend ingaan.
  [naar artikel]
 2. Strengere maatregelen op komst: De Croo bevestigt dat Overlegcomité morgen al samenkomt (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Overlegcomité zal vrijdag vervroegd samenkomen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) bekendgemaakt tijdens het vragenuurtje in de Kamer. Dat zou nodig zijn om nieuwe maatregelen aan te kondigen nu de coronacijfers in ons land de hoogte in gaan.
  [naar artikel]
 3. Dit adviseren de experten aan het Overlegcomité (25/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Dit adviseren de experten aan het Overlegcomité Eerder vandaag maakte premier Alexander De Croo (Open Vld) in de Kamer bekend het Overlegcomité te vervroegen naar morgen. De voorbereidende nota van het GEMS-adviesorgaan en het Coronacommissariaat werd al gelekt, later vanavond vergaderen de federale topministers over de mogelijke maatregelen. Het is ondertussen business as usual geworden dat voor het Overlegcomité enkele lekken verschijnen […] Lees dit artikel: Dit adviseren de experten aan het Overlegcomité
  [naar artikel]
 4. Morgen al nieuw Overlegcomité: nachtleven en events komen in het vizier (25/11/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité, met daarin alle topministers van ons land, komt morgenvroeg digitaal samen om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) deze namiddag bekendgemaakt in de Kamer. Onder meer een vroeger sluitingsuur voor de horeca ligt morgen op tafel.
  [naar artikel]
 5. Het zal niet lang meer duren: nieuw overlegcomité deze vrijdag (25/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het zal niet lang meer duren: nieuw overlegcomité deze vrijdag Zoals verwacht, is er een Overlegcomité op komst. Het zal aanstaande vrijdag plaatsvinden, zo kondigde de premier Alexander De Croo (Open VLD) aan. Onder druk van gouverneurs en deskundigen zal het Overlegcomité morgen opnieuw bijeenkomen. Het was een illusie om te denken dat de hoofdrolspelers pas in januari weer bijeen zouden komen, zoals aanvankelijk was […] Lees dit artikel: Het zal niet lang meer duren: nieuw overlegcomité deze vrijdag
  [naar artikel]
 6. Overlegcomité komt vrijdag vervroegd bijeen: 'Wachten betekent nog meer miserie' (25/11/2021 - Knack)
  Premier Alexander De Croo roept voor vrijdagmorgen een nieuw Overlegcomité bijeen waar nieuwe, strengere maatregelen op tafel liggen om de verspreiding van het coronavirus te keren. Dat heeft hij bevestigd in de plenaire Kamer. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke pleitte voor 'sterke maatregelen die onmiddellijk ingaan'. 'Wachten betekent nog meer miserie.'
  [naar artikel]
 7. Premier De Croo vervroegt het Overlegcomité naar woensdag (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Premier Alexander De Croo heeft beslist om het Overlegcomité, dat normaal gepland stond op vrijdag, te vervroegen naar woensdag. Dat meldt zijn woordvoerder maandag. Het zal doorgaan om 14.30 uur in het Egmontpaleis.
  [naar artikel]
 8. Overlegcomité komt morgen vervroegd samen (25/11/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité komt morgen samen om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) zonet bekendgemaakt. Vanavond komt de kern al samen.
  [naar artikel]
 9. Nachtleven op slot vanaf morgen en versnelde boosterprik: dit besliste Overlegcomité,  "want virus heeft ons verschalkt" (26/11/2021 - VRT NWS)
  "We zijn verschalkt door het virus", zei premier Alexander De Croo (Open VLD) na afloop van het Overlegcomité. Daarom hebben de verschillende regeringen in ons land een resem strengere coronamaatregelen moeten nemen amper een week na het vorige Overlegcomité. Een overzicht.
  [naar artikel]
 10. Premier De Croo vervroegt het Overlegcomité van vrijdag naar woensdag (15/11/2021 - De Morgen)
  Premier Alexander De Croo heeft beslist om het Overlegcomité, dat gepland stond op vrijdag, te vervroegen naar woensdag om 14.30 uur in het Egmontpaleis. Dat meldt zijn woordvoerder.
  [naar artikel]
 11. Live | Wat heeft het Overlegcomité beslist? Volg hier de persconferentie (26/11/2021 - De Standaard)
  Het Overlegcomité is na amper een week opnieuw samengekomen om bijkomende maatregelen te nemen. Zo zal de horeca om 23 uur verplicht moeten sluiten, terwijl discotheken en dancings drie weken volledig dichtgaan. Hierboven kunt u om 13 uur live de persconferentie van premier Alexander De Croo volgen. 
  [naar artikel]
 12. Overlegcomité komt vervroegd samen: wat staat er op de agenda? (25/11/2021 - Knack)
  Premier Alexander De Croo roept het Overlegcomité dan toch morgen/vrijdag al opnieuw samen. Wat minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke betreft is dat om "krachtige maatregelen" te nemen over alle sectoren heen, die bovendien komend weekend al ingaan. "Wie uitstelt tot morgen, bezwijkt onder de zorgen."
  [naar artikel]
 13. Live | Premier De Croo kondigt nieuwe coronamaatregelen aan om 18.30 uur (26/10/2021 - De Standaard)
  De federale regering kondigt onder druk van de besmettings- en hospitalisatiecijfers de epidemische noodsituatie af. Premier De Croo vervroegde het Overlegcomité naar dinsdagmiddag en zal na afloop van het overleg nieuwe maatregelen aankondigen. Om 18.30 uur kunt u de persconferentie hier live volgen.
  [naar artikel]
 14. Overlegcomité komt morgen om 8 uur vervroegd samen (25/11/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité komt morgenvroeg digitaal samen om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) zonet bekendgemaakt in het parlement. Vanavond overleggen de federale topministers al digitaal.
  [naar artikel]
 15. Voorbereidende nota Overlegcomité ligt op straat: nachtleven toe, sluitingsuur horeca en alleen winkelen (25/11/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité, met daarin alle topministers van ons land, komt morgenvroeg digitaal samen om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) deze namiddag bekendgemaakt in de Kamer. Onder meer een vroeger sluitingsuur voor de horeca ligt morgen op tafel.
  [naar artikel]
 16. Voorbereidende nota Overlegcomité ligt op straat: nachtleven dicht, sluitingsuur horeca en alleen winkelen (25/11/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité, met daarin alle topministers van ons land, komt morgenvroeg digitaal samen om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) deze namiddag bekendgemaakt in de Kamer. Onder meer een vroeger sluitingsuur voor de horeca ligt morgen op tafel.
  [naar artikel]
 17. Premier en rechtse oppositie in de clinch over beslissingen van Overlegcomité (28/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Premier Alexander De Croo gaf donderdagmiddag tijdens het vragenuurtje in de Kamer tekst en uitleg bij de beslissingen van het Overlegcomité van eerder deze week. N-VA-fractieleider Peter De Roover verweet de premier onnodig een panieksfeer te creëren, Vlaams Belang-fractieleidster Barbara Pas had het zelfs over een “coronadictatuur”.
  [naar artikel]
 18. Coens wil dat dossier van gascentrales op Overlegcomité komt: “Ik heb plaatsvervangende schaamte” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens vraagt dat het dossier van de bevoorradingszekerheid besproken wordt op het Overlegcomité tussen de verschillende regeringen. Dat heeft de CD&V-voorzitter aan de VRT gezegd en de partijwoordvoerder heeft het bericht aan Belga bevestigd. Coens maakt zich zorgen over die bevoorradingszekerheid en roept Vlaams minister-president Jan Jambon en premier Alexander De Croo op om de kwestie te bespreken op het Overlegcomité. De Croo liet alvast weten dat hij niet op de feiten wil vooruitlopen.
  [naar artikel]
 19. Overlegcomité komt vrijdag bijeen (25/11/2021 - De Tijd)
  15:01 De federale en regionale topministers komen vrijdagochtend vervroegd bijeen voor een Overlegcomité over de coronamaatregelen. Dat bevestigt premier Alexander De Croo (Open VLD) in het parlement. De ni...
  [naar artikel]
 20. Welles-nietesspel over oproep provinciegouverneurs tot snel Overlegcomité, premier De Croo houdt boot alvast af (24/11/2021 - VRT NWS)
  De gouverneurs van de tien provincies van België hebben hun bekommernis over het stijgende aantal coronabesmettingen geüit. Volgens de gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé moet het Overlegcomité vervroegd samenkomen om nieuwe uniforme maatregelen te nemen voor heel het land. "We zien in de mathematische modellen dat er geen zicht is op een nakende daling", zegt Carl Decaluwé. De gouverneur van Limburg Jos Lantmeeters nuanceert. "We hebben onze bekommernissen overgemaakt, maar niet expliciet gevraagd om Overlegcomité samen te roepen." Premier De Croo is sowieso niet van plan om hierop in te gaan.
  [naar artikel]
 21. Overlegcomité buigt zich vrijdag over coronasituatie (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Overlegcomité buigt zich op vrijdag 20 augustus opnieuw over de coronasituatie in ons land. Dat bevestigt de woordvoerder van premier Alexander De Croo vandaag. Dat er een Overlegcomité zou komen eind augustus was al even duidelijk en nu is er dus ook een precieze datum.
  [naar artikel]
 22. Overlegcomité buigt zich vrijdag over coronasituatie (16/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Overlegcomité buigt zich op vrijdag 20 augustus opnieuw over de coronasituatie in ons land. Dat bevestigt de woordvoerder van premier Alexander De Croo maandag. Dat er een Overlegcomité zou komen eind augustus was al even duidelijk en nu is er dus ook een precieze datum.
  [naar artikel]
 23. Overlegcomité buigt zich vrijdag over coronasituatie (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Overlegcomité buigt zich op vrijdag 20 augustus opnieuw over de coronasituatie in ons land. Dat bevestigt de woordvoerder van premier Alexander De Croo maandag. Dat er een Overlegcomité zou komen eind augustus was al even duidelijk en nu is er dus ook een precieze datum.
  [naar artikel]
 24. Nachtleven op slot, horeca sluit om 23u… Dit besliste het Overlegcomité (26/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Nachtleven op slot, horeca sluit om 23u… Dit besliste het Overlegcomité Door de stijgende coronacijfers en noodkreten uit de zorgsector en het onderwijs vervroegde premier De Croo (Open Vld) het Overlegcomité. De federale topministers en minister-presidenten van de verschillende deelstaten zitten sinds deze ochtend 8u rond de tafel om een nieuw pakket aan maatregelen te lanceren. Nu komt het Overlegcomité naar buiten met de uitkomst. Onderstaande […] Lees dit artikel: Nachtleven op slot, horeca sluit om 23u… Dit besliste het Overlegcomité
  [naar artikel]
 25. Premier De Croo wil meer telewerk, meer mondmaskers en "nieuwe vaccinatiegolf": "Willen geen sectoren sluiten" (16/11/2021 - VRT NWS)
  "De doelstelling blijft: bedrijven, horeca en scholen openhouden", zo zegt premier Alexander De Croo (Open VLD) in een vooruitblik op het Overlegcomité van morgen. Daarvoor wil hij "bijkomende voorzichtigheid" inbouwen met een aantal extra maatregelen. Ook een "nieuwe vaccinatiegolf" - derde prikken voor iedereen dus - moet zo snel mogelijk op poten worden gezet.
  [naar artikel]
 26. Van noodtoestand tot mondmaskers: dit ligt vanavond op tafel bij het vervroegde Overlegcomité (26/10/2021 - De Morgen)
  Premier Alexander De Croo (Open Vld) roept het Overlegcomité vandaag vervroegd samen over de onrustwekkende coronacijfers. De mondmaskerplicht wordt zo goed als zeker opnieuw verstrengd en de federale regering wil ook de coronapas op meer plaatsen inzetten. Om de maatregelen wettelijk te verankeren, zal de noodtoestand uitgeroepen worden.
  [naar artikel]
 27. Nieuw Overlegcomité om coronasituatie te evalueren op 19 november (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op 19 november komt het Overlegcomité terug bijeen om een stand van zaken op te maken over de coronasituatie. Dat werd maandag vernomen op het kabinet van premier Alexander De Croo.
  [naar artikel]
 28. Meer vrijheid in Vlaanderen en Wallonië, maar niet in Brussel? De Croo blikt vooruit op Overlegcomité (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft in VTM NIEUWS uitleg gegeven bij wat we vrijdag mogen verwachten van het Overlegcomité. Hij bevestigt dat we vanaf 1 september “een grote stap kunnen zetten”, met versoepelingen voor events en horeca. Al evolueren we mogelijk naar een land met twee snelheden: meer vrijheid in Vlaanderen en Wallonië, maar niet in Brussel?
  [naar artikel]
 29. De Croo voor Overlegcomité: “Geen enkele reden om activiteiten stop te zetten” (26/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er is geen enkele reden om onze activiteiten stop te zetten. Dat heeft premier Alexander De Croo dinsdagmiddag gezegd in de marge van een evenement in Brussel over de biofarma-industrie in België. “We moeten wel voorzichtiger zijn”, aldus De Croo. Om 16.30 uur zit het Overlegcomité samen.
  [naar artikel]
 30. Wat met de mondmaskerplicht? En hebben we overal een coronapas nodig? Premier De Croo blikt vooruit op Overlegcomité (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Moet de mondmaskerplicht overal afgeschaft worden? En hebben we straks overal in Vlaanderen een coronapas nodig? Premier Alexander De Croo (Open Vld) blikt bij VTM Nieuws vooruit op het Overlegcomité van vrijdag.
  [naar artikel]
 31. Overlegcomité komt vroeger samen dan gepland: woensdag al beslissing over eventuele nieuwe maatregelen (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Overlegcomité komt woensdag om 14.30 uur al samen in plaats van vrijdag. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) beslist, zo heeft onze redactie vernomen. Dat Overlegcomité stond eigenlijk gepland voor vrijdag, maar door de stijgende cijfers wordt die bijeenkomst vervroegd.
  [naar artikel]
 32. Overlegcomité komt vroeger samen dan gepland: woensdag al beslissing over eventuele nieuwe maatregelen (15/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Overlegcomité komt woensdag om 14.30 uur al samen in plaats van vrijdag. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) beslist, zo heeft onze redactie vernomen. Dat Overlegcomité stond eigenlijk gepland voor vrijdag, maar door de stijgende cijfers wordt die bijeenkomst vervroegd.
  [naar artikel]
 33. Overlegcomité komt vroeger samen dan gepland: woensdag al beslissing over eventuele nieuwe maatregelen (15/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Overlegcomité komt woensdag om 14.30 uur al samen in plaats van vrijdag. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) beslist, zo heeft onze redactie vernomen. Dat Overlegcomité stond eigenlijk gepland voor vrijdag, maar door de stijgende cijfers wordt die bijeenkomst vervroegd.
  [naar artikel]
 34. Overlegcomité zet licht op groen voor 5G-veiling in 2022 (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering en de gewestregeringen hebben woensdag in een overlegcomité een akkoord bereikt over de veiling van 5G-spectrum en de eventuele komst van een vierde telecomspeler in België. Dat meldt premier Alexander De Croo (Open Vld) op sociale media.
  [naar artikel]
 35. Premier en rechtse oppositie in de clinch over beslissingen Overlegcomité: “Coronadictatuur” (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Premier Alexander De Croo gaf donderdagmiddag tijdens het vragenuurtje in de Kamer tekst en uitleg bij de beslissingen van het Overlegcomité van eerder deze week. Dat leidde vooral op de rechtse oppositiebanken tot geknarsetand. N-VA-fractieleider Peter De Roover verweet de premier onnodig een panieksfeer te creëren, Vlaams Belang-fractieleidster Barbara Pas had het zelfs over een "coronadictatuur".
  [naar artikel]
 36. Coens wil dossier van gascentrales op Overlegcomité: “Ik heb plaatsvervangende schaamte” (10/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens vraagt dat het dossier van de gascentrales besproken wordt op het Overlegcomité tussen de verschillende regeringen. Dat heeft de CD&V-voorzitter gezegd aan VRT Nieuws en de partijwoordvoerder heeft het bericht aan Belga bevestigd. Coens maakt zich zorgen over de bevoorradingszekerheid en roept Vlaams minister-president Jan Jambon en premier Alexander De Croo op om de kwestie te bespreken op het Overlegcomité.
  [naar artikel]
 37. De Croo voor Overlegcomité: “Geen enkele reden om activiteiten stop te zetten” (26/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er is geen enkele reden om onze activiteiten stop te zetten. Dat heeft premier Alexander De Croo dinsdagmiddag gezegd in de marge van een evenement in Brussel over de biofarma-industrie in België. “We moeten wel voorzichtiger zijn”, aldus De Croo, enkele uren voor de start van het Overlegcomité.
  [naar artikel]
 38. De Croo voor Overlegcomité: “Geen enkele reden om activiteiten stop te zetten” (26/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er is geen enkele reden om onze activiteiten stop te zetten. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) dinsdagmiddag gezegd in de marge van een evenement in Brussel over de biofarma-industrie in België. “We moeten wel voorzichtiger zijn”, aldus De Croo, enkele uren voor de start van het Overlegcomité.
  [naar artikel]
 39. Live - Morgen al opnieuw Overlegcomité? De Croo en Vandenbroucke geven uitleg in de Kamer (25/11/2021 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het coronavirus loopt weer op in België. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 40. ▶ Versoepelingen voor horeca en evenementen: volg nu de persconferentie van het Overlegcomité (20/08/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité zat deze namiddag samen om een nieuwe reeks versoepelingen te bespreken. De eerste beslissingen sijpelden intussen al door. Om 18 uur lichten premier De Croo en de bevoegde ministers de geplande versoepelingen toe op een persconferentie.
  [naar artikel]
 41. Ministers van Volksgezondheid buigen zich morgen over uitbreiding boosterprikken (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ministers van Volksgezondheid vergaderen morgen/woensdag over een mogelijke uitbreiding van het gebruik van boostervaccins tegen het coronavirus. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) dinsdag gezegd na afloop van het Overlegcomité.
  [naar artikel]
 42. Coronablog - Morgen Overlegcomité, expertengroep vraagt mondmaskerplicht niet brutaal af te bouwen (16/09/2021 - VRT NWS)
  Morgen komt het Overlegcomité met alle regeringen van ons land opnieuw samen om de coronamaatregelen te bespreken. Onder meer de mondmaskers zullen op de agenda staan. In onze coronablog volgen we het op de voet.
  [naar artikel]
 43. Live - Persconferentie Overlegcomité om 13 uur: ‘Nachtleven op slot en privéfeesten verboden’ (26/11/2021 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het coronavirus loopt weer op in België. Volg hieronder al het nieuws over het Overlegcomité van 26 november en de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Om 13 ur volgt er een persconferentie, die u hier live kan volgen. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 44. Premier en rechtse oppositie in de clinch over beslissingen van Overlegcomité: van “onnodige panieksfeer” tot “coronadictatuur” (28/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Premier Alexander De Croo gaf donderdagmiddag tijdens het vragenuurtje in de Kamer tekst en uitleg bij de beslissingen van het Overlegcomité van eerder deze week. Dat leidde vooral op de rechtse oppositiebanken tot geknarsetand. N-VA-fractieleider Peter De Roover verweet de premier onnodig een panieksfeer te creëren, Vlaams Belang-fractieleidster Barbara Pas had het zelfs over een “coronadictatuur”.
  [naar artikel]
 45. Premier en rechtse oppositie in de clinch over beslissingen van Overlegcomité: van “onnodige panieksfeer” tot “coronadictatuur” (28/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Premier Alexander De Croo gaf donderdagmiddag tijdens het vragenuurtje in de Kamer tekst en uitleg bij de beslissingen van het Overlegcomité van eerder deze week. Dat leidde vooral op de rechtse oppositiebanken tot geknarsetand. N-VA-fractieleider Peter De Roover verweet de premier onnodig een panieksfeer te creëren, Vlaams Belang-fractieleidster Barbara Pas had het zelfs over een “coronadictatuur”.
  [naar artikel]
 46. Overlegcomité buigt zich vrijdag over coronasituatie (16/08/2021 - De Morgen)
  Het Overlegcomité buigt zich op vrijdag 20 augustus opnieuw over de coronasituatie in ons land. Dat bevestigt de woordvoerder van premier Alexander De Croo vandaag.
  [naar artikel]
 47. De Croo: "Ik ben niet van plan het land te splitsen" (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vicepremier Alexander De Croo maakte vanochtend voor de start van het overlegcomité bij premier Michel in zijn ambtswoning aan de Lambermont...
  [naar artikel]
 48. Live - Kernkabinet komt vanavond bij elkaar, Overlegcomité ‘zeer waarschijnlijk' vervroegd naar morgen (25/11/2021 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het coronavirus loopt weer op in België. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 49. Mag u straks weer dansen op een trouwfeest en onbeperkt op café? Zo mist u niks van het Overlegcomité (20/08/2021 - De Morgen)
  Deze namiddag komt het Overlegcomité bijeen om een nieuwe reeks versoepelingen te bespreken. Ligt onder meer op tafel: geen sluitingsuur meer op café, een onbeperkt aantal gasten in huis en opnieuw dansen op trouwfeesten. Zo blijft u op de hoogte via De Morgen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.