Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:40 uur

RECENSIE. ‘Hawkeye’ op Disney+: Schot in de roos

Gazet van Antwerpen

25/11/2021 - 11:37

Wat Marvel dit jaar in de bioscopen uitbracht, liet ons eerlijk gezegd nogal koud. Haar reeksen worden daarentegen almaar beter. Naast Loki en What if...? behoort Hawkeye, het eerste soloavontuur van de boogschietende superheld, tot het beste dat de superheldenfabriek dit jaar uitbracht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Alweer een nieuwe Marvel-reeks onderweg: Disney+ deelt eerste beelden van ‘Hawkeye’ (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Loki’ is nog maar net afgerond of Marvel komt al met een nieuwe superheldenreeks op de proppen: ‘Hawkeye’ maakt vanaf 24 november zijn intrede op Disney+.
  [naar artikel]
 2. Disney lost eerste trailer van nieuwe Marvelreeks ‘Hawkeye’ (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘WandaVision’, ‘Falcon & The Winter Soldier’ en ‘Loki’ pakt Marvel uit met een nieuwe reeks op Disney+. Deze keer is superheld Hawkeye aan de beurt. De serie krijgt in één keer ook zijn naam.
  [naar artikel]
 3. Disney lost eerste trailer van nieuwe Marvelreeks ‘Hawkeye’ (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘WandaVision’, ‘Falcon & The Winter Soldier’ en ‘Loki’ pakt Marvel uit met een nieuwe reeks op Disney+. Deze keer is superheld Hawkeye aan de beurt. De serie krijgt in één keer ook zijn naam.
  [naar artikel]
 4. RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweederangspersonage dan u denkt” (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Thor is een god, Iron Man is een miljardair en Hawkeye (…), wel, hij heeft een kruisboog. Het internet produceerde al bakken vol memes die de draak steken met de ietwat saaie superheld zonder superkrachten. Kan Disney+ erin slagen om van een personage dat van nature niet genoeg star power bezit om een filmpubliek te lokken, de nieuwste tv-hit te maken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 5. Muziekdocu’s, drama en de jongste Marvel-reeks: deze nieuwe titels moet je streamen (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met muziekdocu’s over The Beatles (Disney+) en Angèle (Netflix), de gloednieuwe Marvel-reeks ‘Hawkeye’ (Disney+) en bijzonder advies in ‘How to with John Wilson’ (Streamz). Dit is onze streaming top 5!
  [naar artikel]
 6. OVERZICHT. Disney+ viert verjaardag met trailers en releasedata: nieuwe ‘Ice Age’, ‘Cheaper By The Dozen’ en ‘Pinokkio’ (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Disney+ bestaat vandaag 2 jaar en dat viert de streamingsdienst met extra veel voorproefjes van films en series. Zo lanceerde het platform de eerste beelden van Peter Jacksons ‘Beatles’-documentaire en van een nieuwe ‘Ice Age’-film. Ook kondigde Disney+ heel wat nieuwe Marvelseries aan. Een overzicht van de opvallendste trailers en releasedata.
  [naar artikel]
 7. Antwerpen Proeft Boutique is schot in de roos: “Zelf mosselen gaan bij halen in Zeeland” (13/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De eerste ‘Antwerpen Proeft Boutique’, de uitgepuurde versie van het bekende culinaire festival, was de eerste dag al een schot in de roos. Meerdere standhouders hadden zich verkeken op de massa en moesten in allerijl eten gaan bij halen.
  [naar artikel]
 8. RECENSIE. Wij keken naar ‘BV Darts’: anderhalf uur lang naast het bord gooien (04/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bekende Vlamingen die zich aan de hype van het moment wagen: BV Darts kon gewoon niet uitblijven. Maar anderhalf uur lang kijken naar hoe Jinnih Beels, Andy Peelman en Kamal Kharmach vooral mis gooien is toch geen schot in de roos.
  [naar artikel]
 9. TRAILER. Disney laat eerste magische beelden ‘Mulan’ los (07/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Disney is druk in de weer met alle live live-action remakes. Eerst was er ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’, volgend jaar verschijnt ‘Mulan’....
  [naar artikel]
 10. Disney laat eerste magische trailer van ‘Mulan’ los (05/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Disney is nog steeds druk in de weer met alle live-action remakes. Eerst was er ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’, volgend jaar verschijnt...
  [naar artikel]
 11. Disney blijft klassiekers nieuw leven inblazen: deze prenten mogen we verwachten na de quarantaine (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney heeft een goudmijn ontdekt: live action-remakes van tekenfilmklassiekers. We zagen ‘Dumbo’, ‘Lady And The Tramp’ en ‘Aladdin’ al in een...
  [naar artikel]
 12. Disney overweegt live action-remake van razendpopulaire ‘The Nightmare Before Christmas’ (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het succes van ‘Aladdin’, ‘Dumbo’ en ‘The Lion King’ denkt Disney erover om één van hun meest succesvolle films, ‘The Nightmare Before...
  [naar artikel]
 13. Recensie ‘Reservation dogs’ op Disney+: Levenslessen van een geest (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met ‘Reservation dogs’ bewijst regisseur-scenarist Taika Waititi andermaal dat hij weet hoe je ernst en humor met elkaar kunt verzoenen. Daarnaast leveren de vier jonge hoofdrolspelers een puik visitekaartje af. Iedereen blij.
  [naar artikel]
 14. RECENSIE. ‘Turner & Hooch’: “Ideaal als u slechteriken klissen door het tapijt op te tillen als amusement aanvaardt” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een kuiszieke politieagent die een duo vormt met een hond met een abnormale kwijlbaard. De film ‘Turner & Hooch’ had voor Disney+ nog voldoende potentieel om er 32 jaar later ook een tv-reeks over te maken. Maar moet u deze zogenoemde ‘legacy sequel’ ook gezien hebben? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 15. CEO van Disney reageert subtiel op heisa rond ‘Black Widow’ (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Scarlett Johansson (36) besloot onlangs om Disney aan te klagen omdat ze haar nieuwe film, ‘Black Widow’, niet enkel in de bioscoop hebben gelanceerd, maar ook op streamingdienst Disney+. Bob Chapek (60), de CEO van Disney, heeft nu voorzichtig op de heisa gereageerd.
  [naar artikel]
 16. REVIEW FIFA 22. ‘Hypermotion’ brengt visuele stap voorwaarts (maar ‘t kan nog beter), keepers zijn betrouwbaarder (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag ligt ‘FIFA 22' in de winkelrekken. Een absoluut schot in de roos is het niet. En toch blijft het de voetbalgame bij uitstek. ‘Hypermotion’ zorgt voor een visuele stap vooruit (op de ‘Next Gen’-consoles), maar er is toch nog werk aan. En wat met de gameplay? Wel, de doelmannen zijn beter.
  [naar artikel]
 17. RECENSIE. ‘Cheyenne & Lola’ op Eén: “Steekt het woord ‘mokkel’ in mensensmokkel” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Cheyenne & Lola’ is één van de pijlen waarmee VRT dit najaar recht in de roos hoopt te schieten. Hoewel, iedereen met een Streamz-abonnement hoeft geen acht weken te wachten om deze reeks in z’n geheel te verslinden. En om Veerle Baetens nog eens over de landsgrenzen aan het werk te zien. Of u deze Frans-Vlaamse western waarbij een atypisch duo in een dystopisch Noord-Frankrijk op zoek gaat naar een eigen plekje onder de zon moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 18. Disney blijft klassiekers nieuw leven inblazen: dit zijn de 21 (!) volgende releases (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Disney heeft een nieuwe goudmijn ontdekt: live action-remakes van tekenfilmklassiekers. We zagen ‘Cinderella’, ‘The Jungle Book’ en ‘Beauty And The...
  [naar artikel]
 19. Disney bevestigt: live-action remake van ‘Rapunzel’ in de maak (16/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney is nog steeds druk in de weer met alle live-action remakes. Eerst was er ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’, en volgende maand verschijnt...
  [naar artikel]
 20. Disney stopt alle opnames van live action-films vanwege corona: Ben Affleck en Matt Damon tijdelijk werkloos (14/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney legt tijdelijk de opnames stil van onder andere ‘The Last Duel’, ‘The Little Mermaid’ en ‘Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings’. Ook de...
  [naar artikel]
 21. Telenovelle ‘Lisa’ kan nominatie voor Gouden Roos niet verzilveren (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De VTM-telenovelle ‘Lisa’ en de Ketnet-reeks ‘Tekens van leven’ hebben maandagavond geen Gouden Roos kunnen winnen. De onlineceremonie voor de zestigste editie van de prestigieuze internationale tv-prijs werd gepresenteerd door de Engelse komiek Sue Perkins.
  [naar artikel]
 22. Disney lanceert reboot van favoriete kerstfilm ‘Home Alone’ (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Disney heeft een eerste trailer gedeeld van hun gloednieuwe ‘Home Alone’-film: ‘Home Sweet Home Alone’. Het gaat om een reboot van de bekende komedie met Macaulay Culkin in de hoofdrol.
  [naar artikel]
 23. Disney doet het weer: live-action remake van ‘Rapunzel’ in de maak (16/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Disney is nog steeds druk in de weer met alle live-action remakes. Eerst was er ‘Dumbo’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’, en volgende maand verschijnt...
  [naar artikel]
 24. Tv-recensie: 'M/V/X' (Eén) ? ???? (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  VRT zet dezer dagen ‘maatschappelijke aanvaarding’ hoog op de thematische agenda. Er is ‘Taboe’ met Philippe Geubels, ‘Mij overkomt het niet’ met...
  [naar artikel]
 25. ‘Lisa’ genomineerd voor prestigieuze tv-prijs de Gouden Roos (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pluimen voor Vlaamse programma’s, tussen de nominaties voor de prestigieuze tv-prijs de Gouden Roos. Zowel telenovelle ‘Lisa’ als het Ketnet-programma ‘Tekens Van Leven’ hebben een nominatie te pakken.
  [naar artikel]
 26. Nieuwe plaat van ABBA blijft maar scoren: ‘Voyage’ bereikt nu ook de top van de Global Charts (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Voyage’, het nieuwe album van ABBA, is een schot in de roos. Na amper drie dagen stond het album al op de voorlopige eerste plaats in de ‘Official Album Chart’ in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen wist de groep met hun nieuwe plaat ook de top van de Global Charts te veroveren.
  [naar artikel]
 27. Disney maakt vlijtig live action-versies van hun mooiste klassiekers: dit zijn de 20 (!) volgende releases (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Disney heeft een nieuwe goudmijn ontdekt: live action-remakes van tekenfilmklassiekers. We zagen ‘Cinderella’, ‘The Jungle Book’ en ‘Beauty And The...
  [naar artikel]
 28. GEZIEN? ‘BV Darts’: “Tegen alle verwachtingen in een behoorlijk schot in de roos” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘BV Darts’ op VTM2, waarin negen bekende Vlamingen tonen hoe goed - of slecht - ze overweg kunnen met de pijltjes. “Zelf verzet ik me doorgaans tegen elke sporthype - bij het horen van het woord ‘padel’ ga ik spontaan over de nek -, maar de partijtjes darts waren bij momenten even spannend als de bustier van een doorsnee ‘content creator’ op OnlyFans.”
  [naar artikel]
 29. RECENSIE. ‘What If…?’: “Net als een welbepaald virus, blijft ook Marvel zichzelf heruitvinden” (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat als de mogelijkheden van het Marvel-universum oneindig zouden zijn en u nooit afscheid zou moeten nemen van uw favoriete superhelden? Met die notie gaat ‘What If…?’ alvast aan de slag. In deze nieuwe animatiereeks op Disney+ krijgen gekende Marvel-gebeurtenissen allemaal een hypothetische draai. Wat als Captain America een vrouw is? Of wijlen Chadwick Boseman Star Lord? Evelien Delgouffe zoekt in onze ‘Kijkgids’ voor u uit of deze alternatieve realiteiten een streampje waard zijn.
  [naar artikel]
 30. RECENSIE. ‘What If…?’: “Net als een welbepaald virus, blijft ook Marvel zichzelf heruitvinden” (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat als de mogelijkheden van het Marvel-universum oneindig zouden zijn en u nooit afscheid zou moeten nemen van uw favoriete superhelden? Met die notie gaat ‘What If…?’ alvast aan de slag. In deze nieuwe animatiereeks op Disney+ krijgen gekende Marvel-gebeurtenissen allemaal een hypothetische draai. Wat als Captain America een vrouw is? Of wijlen Chadwick Boseman Star Lord? Evelien Delgouffe zoekt in onze ‘Kijkgids’ voor u uit of deze alternatieve realiteiten een streampje waard zijn.
  [naar artikel]
 31. RECENSIE. ‘Foundation’: “Boeiender dan een les wiskunde, maar even eindeloos lang” (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is gebeurd. Nadat Disney+ de volledige ‘Star Wars’-erfenis in zijn catalogus wist te strikken, heeft nu ook Apple TV+ zijn peperdure sciencefiction saga beet. ‘Foundation’, gebaseerd op de gelijknamige en alom geprezen boeken van Isaac Asimov, hoopt alle klassieke tv-wetten te verbrijzelen en speelt zich af in een verre toekomst waar uitgerekend wiskunde van alle schoolvakken de superkracht is die de mensheid moet redden. Of u deze ambitieuze show, die nu al de ‘Game of Thrones van de ruimte’ wordt genoemd, moet ontdekken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 32. Eerste Burchtloop is schot in de roos (21/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Brustem heeft er een topevenement bij. De eerste editie van de Burchtloop was een schot in de roos. “Met ruim vijfhonderd deelnemers overtrof dit onze stoutste verwachtingen”, zei Jaak Peyls van het organiserend comité na afloop.
  [naar artikel]
 33. Scarlett Johansson klaagt Disney aan om releasedatum ‘Black Widow’ (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Scarlett Johansson (36) is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film ‘Black Widow’, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen uit is gekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak.
  [naar artikel]
 34. RECENSIE. ‘Nurses’: “Een acuut geval van slechte, overgeromantiseerde ziekenhuisfictie” (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zit u zodanig door de herhalingen van ‘Grey’s Anatomy’ en ‘ER’ heen dat u in de zoektocht naar een infuus aan ziekenhuisintrige zelfs ‘Spoed’ aan het herbekijken bent? Dan heeft u de loterij gewonnen. Streamz heeft niet één, maar twee seizoenen van de Canadese medische reeks ‘Nurses’ aan z’n aanbod toegevoegd. Of dit ziekenhuispersoneel ook een applausje verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 35. Bingetip: in ‘Y: The Last Man’ op Disney+ vallen alle mannen steendood… buiten eentje (08/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Y: The Last Man’ mag het mannen regenen, en rap een beetje. De Disney+-reeks beeldt een wereld in waarin elk mannelijk zoogdier doodvalt, buiten die ene man: Yorick. Maar waarom hij?
  [naar artikel]
 36. Baby Yoda onder de kerstboom? Disney ruikt geld na succes van schattig wezentje (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Baby Yoda was vorige week voor het eerst te zien in ‘The Mandalorian’, een ‘Star Wars’-serie die enkel beschikbaar is via streamingdienst Disney+....
  [naar artikel]
 37. Disney+ censureert ‘The Simpsons’ in Hongkong (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een aflevering van ‘The Simpsons’ waarin de familie het Tiananmenplein in Peking bezoekt, is uit het aanbod van Disney+ verwijderd in Hongkong. Dat hebben verschillende social media-gebruikers in de regio laten weten, meldt The Hollywood Reporter.
  [naar artikel]
 38. Nederlands stadje opent Silly Walk-zebrapad en het lijkt een schot in de roos (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Spijkenisse. U heeft er vermoedelijk nog nooit van gehoord, maar het Nederlandse stadje vlakbij Rotterdam is even de ‘talk of the town’ nadat er...
  [naar artikel]
 39. Céline Dion danst als een bezetene bij concert Lady Gaga (31/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lady Gaga (32) is net begonnen met haar ‘residence’ in Las Vegas en afgaand op de reactie van een toeschouwer, blijkt dat een schot in de roos te...
  [naar artikel]
 40. RECENSIE: ‘The Sex Lives of College Girls’: “Voor de seks moet u niet afstemmen” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met de woorden ‘sex’ en ‘college girls’ in de zoekgeschiedenis van uw werkcomputer kunt u al behoorlijk in de problemen geraken met uw werkgever. Gelukkig kunt u vanaf nu zeggen dat u gewoon hevige fan bent van ‘The Sex Lives of College Girls’, de nieuwste reeks op Streamz. Of deze dramedy met de zus van Timothée Chalamet in de hoofdrol het universiteitsantwoord op ‘Sex Education’ en ‘Sex and the City’ kan worden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 41. Scarlett Johansson en Disney treffen schikking in rechtszaak rond ‘Black Widow’ (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Scarlett Johansson (36) heeft een schikking getroffen met Disney. De actrice had een rechtszaak aangespannen tegen het bedrijf, omdat ze de film ‘Black Widow’ tegelijkertijd in de bioscoop en op streamingdienst Disney+ lanceerden. Daardoor liep Johansson inkomen mis, vond ze.
  [naar artikel]
 42. Scarlett Johansson en Disney op ramkoers: manager Johansson spreekt van laster en eerroof (31/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het zit er bovenarms op tussen Scarlett Johansson en Disney. Johansson beschuldigt Disney van contractbreuk door haar nieuwste film ‘Black Widow’ te streamen tegelijk met de bioscooprelease. Disney beschuldigt Johansson dan weer voor ongevoeligheid. Johansson’s manager reageert furieus.
  [naar artikel]
 43. Scarlett Johansson en Disney op ramkoers: manager Johansson spreekt van laster en eerroof (31/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het zit er bovenarms op tussen Scarlett Johansson en Disney. Johansson beschuldigt Disney van contractbreuk door haar nieuwste film ‘Black Widow’ te streamen tegelijk met de bioscooprelease. Disney beschuldigt Johansson dan weer voor ongevoeligheid. Johansson’s manager reageert furieus.
  [naar artikel]
 44. Ryan Reynolds speelt vierjarige volwassene in ‘Free Guy’ (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wat gebeurt er wanneer een videogamepersonage verliefd wordt? Dat kom je te weten in de Disney-actiekomedie ‘Free Guy’ met Ryan Reynolds. Voor de fans van ‘Groundhog Day’ en ‘The Truman Show’.
  [naar artikel]
 45. Nieuwe plaat van ABBA blijft maar scoren: nummer één in 18 landen en recordverkoop in eerste week (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Voyage’, het nieuwe album van ABBA, is een schot in de roos. Na amper drie dagen stond het album al op de voorlopige eerste plaats in de ‘Official Album Chart’ in het Verenigd Koninkrijk. In totaal prijkt de plaat al in achttien landen aan de top.
  [naar artikel]
 46. Nu ‘Chateau Planckaert' opnieuw een schot in de roos is: wat is het geheim achter succesvolle televisiefamilies? (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het genre van de familiesoap leek in Vlaanderen dood en begraven, maar met ‘Château Planckaert’ wordt het nieuw leven in geblazen. Met succes, want...
  [naar artikel]
 47. Tv-recensie: 'Ex-Gangster' (VIER)????? (08/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zes jaar geleden baarde Peter Boeckx al een crimi-baby met ‘De Bende Haemers’ maar met zijn vierdelige docu ‘Ex-Gangster’ tapt de ‘Sky is the...
  [naar artikel]
 48. Selena Gomez over haar Disney-periode: “Ik heb mijn leven weggegeven op jonge leeftijd” (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds het populaire Disney Channel-programma ‘Wizards of Waverly Place’ eindigde in 2012 was Selena Gomez (29) niet meer te zien in tv-producties. Maar met de nieuwe Hulu-reeks ‘Only Murders in the Building’, komt daar nu definitief een einde aan. Een ver-van-haar-bed-show in vergelijking met Disney Channel, al was dat precies wat ze nodig had.
  [naar artikel]
 49. Scoort deze Disney+-serie met Selena Gomez nog beter dan ‘Squid Game’? (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Netflix-serie ‘Squid Game’ was al een daverend succes, maar het lijkt erop dat de nieuwe Disney+-serie ‘Only Murders In The Building’, met Selena Gomez (29) in de hoofdrol, dat record gaat verpulveren. Momenteel is de nieuwe serie de best beoordeelde op de grootste filmrecensiewebsites.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.