Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:07 uur

Antwerpenaar is eerste Belgische filmmonteur ooit die toegelaten is tot prestigieuze Amerikaanse filmassociatie

Gazet van Antwerpen

25/11/2021 - 11:37

Voor het eerst is een Belg toegelaten tot de toonaangevende Amercia Cinema Editors (ACE) gilde. Nico Leunen, geboren in Borgerhout, werd na verschillende stemrondes als lid aanvaard. Hij noemt het een eer ambassadeur te mogen zijn voor zijn naar eigen zeggen “mooi maar onzichtbaar beroep”.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eerste Belg ooit lid van prestigieuze gilde: “Receptie met de Queen luid je niet in met ‘ting ting’” (17/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vincent Vermeulen (42) uit Hansbeke, de directeur van de Belgische Butlerschool, behoort sinds kort als eerste Belg ooit tot de prestigieuze Internationale gilde van Toastmasters. Daardoor kan hij ceremonies begeleiden waarop de adel of zelfs de Britse Queen aanwezig is.
  [naar artikel]
 2. Nico Leunen eerste Belgische monteur ooit bij American Cinema Editors, ere-vereniging van monteurs (25/11/2021 - VRT NWS)
  Monteur Nico Leunen is als eerste Belg ooit toegelaten tot de toonaangevende American Cinema Editors (ACE). ACE is een ere-vereniging van filmmonteurs die worden toegelaten via stemrondes en op basis van strenge voorwaarden. Het is uitzonderlijk dat een monteur van buiten de VS wordt toegelaten als actief lid. Leunen noemt het een "unieke erkenning" voor zijn werk.
  [naar artikel]
 3. Iedereen staat in de rij om 18-jarig Belgisch atletiekfenomeen in te lijven als uithangbord (10/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De sponsor van Usain Bolt trekt aan zijn mouw. Prestigieuze Amerikaanse universiteiten willen hem inlijven. Sinds enkele weken is hij de eerste Belgische wereldkampioen ooit bij de juniores, en dat wil wat zeggen in de rijke Belgische atletiekgeschiedenis. Vandaag debuteert de 18-jarige Jonathan Sacoor, als lid van de 4x400m, bij de groten op een EK. “Als hij met beide voeten op de grond blijft, gaat hij een uitzonderlijke carrière tegemoet.”
  [naar artikel]
 4. De meest prestigieuze titel in de schaakwereld: Daniel (15) is jongste Belgische Grootmeester ooit (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is hem gelukt. Het 15-jarige schaaktalent Daniel Dardha uit Deurne is Grootmeester, de meest prestigieuze titel in de schaakwereld. Hij is zo ook de jongste Belgische Grootmeester ooit. En zo maakt Daniel ook zijn droom waar, voor zijn 16 die titel halen. “Een bekroning voor acht jaar hard werken”, zegt hij. “Ik ben héél tevreden.”
  [naar artikel]
 5. Deurns schaaktalent haalt prestigieuze titel binnen: Daniel Dardha (15) is jongste Belgische Grootmeester ooit (02/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het is hem gelukt. Het 15-jarige schaaktalent Daniel Dardha uit Deurne is Grootmeester, de meest prestigieuze titel in de schaakwereld. Hij is zo ook de jongste Belgische Grootmeester ooit. En zo maakt Daniel ook zijn droom waar, voor zijn 16 die titel halen. “Een bekroning voor acht jaar hard werken”, zegt hij. “Ik ben héél tevreden.”
  [naar artikel]
 6. Vlaams talent haalt meest prestigieuze titel in schaakwereld binnen: Daniel (15) is jongste Belgische Grootmeester ooit (02/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het is hem gelukt. Het 15-jarige schaaktalent Daniel Dardha uit Deurne is Grootmeester, de meest prestigieuze titel in de schaakwereld. Hij is zo ook de jongste Belgische Grootmeester ooit. En zo maakt Daniel ook zijn droom waar, voor zijn 16 die titel halen. “Een bekroning voor acht jaar hard werken”, zegt hij. “Ik ben héél tevreden.”
  [naar artikel]
 7. Metallica krijgt als eerste metalband ooit "Nobelprijs voor muziek" (14/02/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse metalband Metallica krijgt dit jaar de Zweedse Polar Music Prize, een van de meest prestigieuze muziekprijzen ter wereld die ook wel eens de Nobelprijs voor muziek wordt genoemd. Metallica is de eerste metalband ooit die de prijs in ontvangst mag nemen. 
  [naar artikel]
 8. ‘Kinderen niet toegelaten’ verdwijnt uit Belgische bioscopen (10/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf volgend jaar verdwijnen de ‘kinderen toegelaten’ en ‘kinderen niet toegelaten’-labels uit de Belgische bioscopen. In hun plaats komen onder meer de spin, vuist en spuit die u kent van de dvd’s. Voortaan gebruikt de Belgische filmkeuringscommissie het Nederlandse keuringssysteem Kijkwijzer als leidraad. “Dit systeem is aangepast aan de noden van de moderne filmkijker”, zegt minister Sven Gatz (Open VLD).
  [naar artikel]
 9. Monteur Nico Leunen als eerste Belg toegelaten tot prestigieuze gilde ‘American Cinema Editors’ (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse monteur Nico Leunen (47) is toegelaten tot de toonaangevende American Cinema Editors (ACE) gilde, een erevereniging van filmmonteurs. Leunen, bekend van onder meer ‘The Broken Circle Breakdown’ en ‘Ad Astra’, is de eerste Belg die die eer krijgt.
  [naar artikel]
 10. Prestigieuze literaire prijs gaat naar Amerikaanse debutante na nominatie bibliotheek Brugge (13/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse debutante heeft de prestigieuze International Dublin literary award ter waarde van 100.000 euro gewonnen. Bibliotheken over de hele...
  [naar artikel]
 11. Antwerpse schoenenwinkel ontwerpt als eerste Belgische ooit sneaker voor Adidas (18/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Avenue, een sneaker- en kledingwinkel in Antwerpen, heeft als eerste lokale onafhankelijke Belgische winkel ooit een sportschoen mogen ontwerpen
  [naar artikel]
 12. Antwerpenaar redt met serieuze socialmedia-actie Amerikaanse scifi-reeks (26/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse sciencefictionserie The Expanse zal toch niet worden stopgezet. Dat zei de grote baas van Amazon Jeff Bezos vrijdag. Dat is te danken aan Antwerpenaar Vincent Buyssens met zijn sociale mediacampagne ‘Save the Expanse’.
  [naar artikel]
 13. Vlaams 26-jarig fysicagenie krijgt prestigieuze carrièreprijs: "Echt niet gedacht dat ik zou winnen" (03/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Karel Proesmans (26), theoretisch fysicus aan de UHasselt, heeft als eerste Belg ooit de prestigieuze ‘Early Career Prize’ in Stockholm gekregen voor zijn baanbrekend onderzoek binnen de thermodynamica. Binnenkort vertrekt de Tongenaar naar Canada, waar hij onderzoek naar ons DNA zal voeren.
  [naar artikel]
 14. Geïnterviewde Belgische Syriëstrijder blijkt Antwerpenaar te zijn (20/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische Syriëstrijder die een anoniem interview gaf aan het pan-Arabische Al Aan TV vanuit Idlib, blijkt gekend bij Belgische veiligheidsdiensten. Het gaat om Youssef Khaldi, een Sharia4Belgium-militant van het eerste uur, bericht De Morgen.
  [naar artikel]
 15. Red Panthers mogen hopen op deelname aan nieuwe prestigieuze landencompetitie (11/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kans is reëel dat de Belgische hockeyvrouwen alsnog mogen deelnemen aan de Hockey Pro League, een nieuwe prestigieuze landencompetitie. België was eerste reserve en na het afhaken van India komt er een plaats vrij. Bij de mannen is België automatisch verzekerd van startrecht.
  [naar artikel]
 16. Kashe (2) toegelaten als jongste lid van Amerikaanse hoogbegaafdenkring Mensa (27/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pas 2 jaar is Kashe Quest, maar ze weet feilloos Amerikaanse staten op de kaart aan te wijzen en te benoemen. Ze telt tot honderd, lepelt het alfabet op en kan vijftig gebaren uit de gebarentaal. Met een IQ van 146 is ze nu toegelaten als het jongste lid van de Amerikaanse tak van hoogbegaafdenkring Mensa.
  [naar artikel]
 17. Dijar is de eerste Antwerpenaar van 2017 (02/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Apetrots zijn ze, de 22-jarige Mizafre en haar echtgenoot Memetali Haliti (29). Hun zoontje Dijar is de eerste Antwerpenaar die in 2017 het levenslicht zag. Hij werd tijdens de nieuwjaarsnacht geboren om 2.10u, in het Jan Palfijnziekenhuis.
  [naar artikel]
 18. Antwerpenaar Bjorn Leukemans introduceerde handgels in het peloton: “Ik was te bang om ziek te worden” (21/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe zou het zijn met Bjorn Leukemans (42)? Tien jaar geleden domineerde de Antwerpenaar mee het klassieke peloton en lag hij in de bovenste schuif bij zowel Tom Boonen als Philippe Gilbert. Wat weinigen weten, is dat Leukemans op het hoogtepunt van zijn carrière als eerste renner ooit altijd een handgel op zak had in de klassieke periode. Handhygiëne in het peloton, met dank aan Bjorn Leukemans.
  [naar artikel]
 19. OPROEP. Studeer jij aan een prestigieuze buitenlandse universiteit? (22/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Nieuwsblad is op zoek naar Belgische studenten die studeren aan een prestigieuze universiteit in het buitenland.
  [naar artikel]
 20. Golfer Thomas Pieters mag naar prestigieuze Ryder Cup (30/08/2016 - Knack)
  De 24-jarige Antwerpenaar wordt de tweede Belg in de geschiedenis die mag deelnemen aan de tweejaarlijkse ontmoeting tussen Europa en de VS.
  [naar artikel]
 21. Goed nieuws voor ruiters: buiten paardrijden opnieuw toegelaten (17/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Naast een verduidelijking over welke regels morgen precies opnieuw hun deuren mogen openen, verandert het ministerieel besluit dat vandaag in het Belgische Staatsblad is verschenen ook iets aan de toegelaten buitenactiviteiten. Buiten paardrijden is nu toch terug toegelaten.
  [naar artikel]
 22. Rechtstaan, dansen en feesten verboden: Antwerpenaar filmt allereerste rapconcert ooit in Koeweit (15/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met zijn productiehuis KijkenMag ondersteunt Kielenaar Tim Dalle artiesten met het maken van video’s. Als zijn agenda het toelaat, trekt hij mee op tournee met Russ, een Amerikaanse rapper. Dat bracht hem afgelopen weekend in Koeweit, waar hij het allereerste rapconcert ooit op Koeweitse bodem vastlegde.
  [naar artikel]
 23. Antwerpenaar bedwingt als eerste “Cruiseschip van Balen” (10/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Amper enkele dagen geleden gelanceerd en het is al gebeurd: het “cruiseschip van Balen” is bedwongen. Antwerpenaar Cain Ransbottyn at als eerste de reusachtige megasnack van frituur De Broodjeshoek in Balen helemaal op.
  [naar artikel]
 24. Antwerpenaar voetbalt en woont in IJsland: “Ze houden ervan om underdog te zijn” (10/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  IJslandse voetballers in België kenden we al, maar een Belgische speler in de IJslandse competitie, dat is vrij uniek. Jasper Van Der Heyden ruilde begin dit jaar Zwarte Leeuw (Rijkevorsel) in voor Thróttur Reykjavik en kwam zo in een heel andere wereld terecht. “Voor een eerste keer alleen te wonen, kan dit wel tellen”, lacht de 23-jarige Antwerpenaar.
  [naar artikel]
 25. 26-jarige hoogbegaafde Tongerse fysicus ontvangt als eerste Belg ooit 'Early Career Prize' (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  TongerenTongenaar Karel Proesmans (26), theoretisch fysicus aan de UHasselt, heeft als eerste Belg ooit de prestigieuze ‘Early Career Prize’ in Stockholm gekregen voor zijn baanbrekend onderzoek binnen de thermodynamica. Binnenkort vertrekt hij naar Canada, waar hij onderzoek naar ons DNA zal voeren.
  [naar artikel]
 26. Voorlopig nog publiek toegelaten in Belgische voetbalstadions (16/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ons land schakelt opnieuw enkele versnellingen hoger in de strijd tegen het coronavirus. Vrijdagavond maakte het overlegcomité van de verschillende regeringen nieuwe maatregelen bekend. In de Belgische voetbalstadions blijft voorlopig publiek toegelaten.
  [naar artikel]
 27. Rally van Ieper, eerste Belgische WK-manche ooit, gaat niet door (30/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Ypres Rally wordt vanwege de coronapandemie geannuleerd. Dat maakte de burgemeester van Ieper vrijdag bekend. De rally stond van 20 tot 22 november geprogrammeerd en zou de eerste Belgische WK-manche ooit worden.
  [naar artikel]
 28. Donald Trump is als eerste Amerikaanse president ooit voor de tweede keer geïmpeacht (13/01/2021 - Express)
  In de Verenigde Staten is zojuist geschiedenis geschreven. Het Huis van Afgevaardigden heeft daar namelijk gestemd voor de impeachment van president Donald Trump. Daarmee is hij de eerste Amerikaanse president ooit waartegen een tweede afzettingsprocedure is begonnen. Eén week voor het einde van zijn presidentschap is de druk om Donald Trump af te zetten groter […] The post Donald Trump is als eerste Amerikaanse president ooit voor de tweede keer geïmpeacht appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. WK ATLETIEK. Milanov en Tornados willen zich bewijzen, zorgt Thiam voor eerste Belgische wereldtitel ooit? (31/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De zestiende wereldkampioenschappen atletiek gaan vrijdag van start in Londen. De Belgische delegatie mikt er met Nafissatou Thiam op een eerste wereldtitel ooit. Sinds het eerste WK in 1983 slaagde geen enkele Belg er ooit in op het hoogste schavotje plaats te nemen. Naast Thiam zullen ook nog 18 andere Belgische atleten (negen mannen, vijf vrouwen en één estafetteteam) deelnemen. Philip Milanov maakt kans op een medaille in het discuswerpen. De Belgian Tornados grepen in Rio net naast eremetaal, een medaille is opnieuw het doel in Londen.
  [naar artikel]
 30. Marisa Papen eerste Belgische ooit op cover van Amerikaanse ‘Playboy’: “En nu richt ik mijn pijlen op de vleesindustrie” (21/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De voorbije jaren haalde ze al geregeld de wereldpers toen ze “de hypocrisie binnen religie” aanklaagde door naakt te poseren aan het Vaticaan, de Klaagmuur, de Aya Sofia en onlangs nog in een Joods-orthodoxe wijk in New York. Maar nu is de Limburgse Marisa Papen (27) ook de eerste Belgische op de cover van de Amerikaanse Playboy. “Het is een best wel baanbrekend nummer over genderneutraliteit en seksualiteit”, zegt ze. “Er zijn ook shoots met mannen én de Playmate is een transgender. Dan ben je vooral trots dat je net op die cover mag staan.”
  [naar artikel]
 31. David Grossman wint Man Booker International Prize (15/06/2017 - De Redactie)
  De Israëlische auteur heeft met zijn boek "Komt een paard de kroeg binnen" de prestigieuze prijs gewonnen. De Vlaming Stefan Hertmans stond met "Oorlog en terpentijn" op de longlist voor de prijs, als eerste Belgische auteur ooit, maar haalde de shortlist niet.
  [naar artikel]
 32. Pazzo wint prestigieuze Amerikaanse wijnaward (27/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wine Spectator, het toonaangevende Amerikaanse wijnmagazine annex website, heeft in zijn Restaurant Awards opnieuw plaatsgemaakt voor Pazzo op de Oude Leeuwenrui, een van de slechts twee Belgische restaurants in de gids.
  [naar artikel]
 33. Supertalent Elise (8) sluit als eerste meisje aan bij jeugd van KV Mechelen: “Ooit hoopt ze voor de Red Flames uit te komen” (07/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Elise Baert (8) uit Bonheiden is het eerste meisje ooit dat wordt toegelaten bij de jeugd van KV Mechelen. Ze voetbalt samen met jongens in de categorie U9 van het ‘jong potential-team’. Buiten de damesteams heeft de club immers geen jeugdcategorieën voor meisjes. Toch klonk het bij de club aanvankelijk ‘liever niet’.
  [naar artikel]
 34. Zijn vader stierf toen hij 4 was, als tiener was hij dakloos. Maar nu lacht het geluk kersverse Antwerpenaar weer toe (09/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Kersverse Antwerpenaar Tommaso Bordoni (27) stampte onder zijn eigen welluidende naam een eigen merk van luxemaatpakken uit de grond. Opmerkelijk, want de jongeman leefde ooit op straat.
  [naar artikel]
 35. Deklat houdt dappere Red Flames van eerste punt ooit op EK (16/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische voetbalvrouwen, de Belgian Red Flames, hebben hun eerste wedstrijd ooit op een EK met 1-0 verloren van Denemarken. Na zes minuten al waren ze op achtervolgen aangewezen, maar in de tweede helft kwamen ze nog héél dicht bij de gelijkmaker. De deklat hield de Red Flames van hun eerste punt ooit op het EK. Op donderdag spelen ze hun volgende wedstrijd, om 18 uur tegen Noorwegen.
  [naar artikel]
 36. Deklat houdt dappere Red Flames van eerste punt ooit op EK (16/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische voetbalvrouwen, de Belgian Red Flames, hebben hun eerste wedstrijd ooit op een EK met 1-0 verloren van Denemarken. Na zes minuten al waren ze op achtervolgen aangewezen, maar in de tweede helft kwamen ze nog héél dicht bij de gelijkmaker. De deklat hield de Red Flames van hun eerste punt ooit op het EK. Op donderdag spelen ze hun volgende wedstrijd, om 18 uur tegen Noorwegen.
  [naar artikel]
 37. De prestigieuze nieuwe beloftencoach van Anderlecht die overkomt van Ajax: dit is Robin Veldman (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht heeft een nieuwe beloftencoach. De Nederlander Robin Veldman komt over van Ajax en volgt Craig Bellamy op, die bij paars-wit is doorgeschoven naar de A-ploeg. De 35-jarige Veldman staat bekend als een echte specialist in het opleiden van jongeren en heeft niet de ambitie om ooit trainer te worden van een eerste ploeg. Een behoorlijk prestigieuze transfer.
  [naar artikel]
 38. LIVESTREAM. Eerste bemande commerciële ruimtevlucht ooit: volg alles hier vanavond live (27/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Als de omstandigheden meezitten, vertrekt woensdag de eerste commerciële, bemande ruimtevlucht vanop de Amerikaanse basis Cape Canaveral. De lancering van de vlucht richting het internationaal ruimtestation ISS is gepland om 22.33u Belgische tijd. Hier kan je de historische lancering van de ‘meest comfortabele ruimtevlucht ooit’ live volgen.
  [naar artikel]
 39. De mooiste plekjes volgens onze journalisten: Boswandeling: kinderen niet toegelaten (09/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heeft u al ooit een wandeling gemaakt onder de noemer ‘Kinderen niet toegelaten’? Ik wel. En ik kan het iedereen aanraden. Want wat ik daar in het bos van Païolive in de Franse Ardèche allemaal te zien kreeg…
  [naar artikel]
 40. Winnen Vlaamse onderzoekers prestigieuze Amerikaanse wedstrijd met hun baanbrekend communicatiesysteem? (16/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  IDLab, een gezamenlijke onderzoeksgroep van de universiteiten van Antwerpen en Gent, heeft een tussentijdse vijfde plaats behaald in een prestigieuze internationale wedstrijd van de Amerikaanse overheid om draadloze netwerken te ontwikkelen die ook in crisistijd goed functioneren. Het project krijgt dankzij dat resultaat nu al 750.000 euro toebedeeld om de technologie verder te ontwikkelen.
  [naar artikel]
 41. Grootste Belgische klimaatmars ooit is al een feit (02/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  ‘Claim The Climate’ is al van bij vertrek de grootste Belgische klimaatmars ooit. Een eerste telling van de politie komt uit op 15.000 deelnemers. En het volk blijft toestromen.
  [naar artikel]
 42. Grootste Belgische klimaatmars ooit is al een feit (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  ‘Claim The Climate’ is al van bij vertrek de grootste Belgische klimaatmars ooit. Een eerste telling van de politie komt uit op 15.000 deelnemers. En het volk blijft toestromen.
  [naar artikel]
 43. Nederlandse Van Anrooij eerste wereldkampioene ooit bij juniores, Belgische meisjes zijn helemaal nergens (01/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse Shirin van Anrooij is de eerste wereldkampioene veldrijden ooit bij de meisjes-juniores. Het Zeeuwse toptalent, per 1 september lid van het team van Sven Nys, reed van de eerste meter weg van de concurrentie. De Belgische meisjes kwamen in het stuk helemaal niet voor.
  [naar artikel]
 44. Thiam schittert meteen in prestigieuze meeting van Götzis (27/05/2017 - Sporza)
  In Götzis vindt dit weekend de prestigieuze meerkampmeeting plaats. Nafi Thiam en Niels Pittomvils zijn er de Belgische blikvangers.
  [naar artikel]
 45. Peter Carmeliet eerste Belg die prestigieuze Heinekenprijs voor Geneeskunde wint (27/09/2018 - VRT NWS)
  De 59-jarige professor en onderzoeker Peter Carmeliet (KU Leuven) is de eerste Belg ooit die de internationale Heinekenprijs voor de geneeskunde in zijn trofeeënkast mag zetten. Hij krijgt de prijs voor zijn baanbrekend werk voor een nieuwe therapeutische strategie voor bloedvat-gerelateerde aandoeningen zoals kanker en oogproblemen bij diabetici. Aan de prijs hangt een geldbedrag 200.000 Amerikaanse dollar.
  [naar artikel]
 46. 15-jarige Daniel is jongste Belgische Grootmeester ooit in de schaakwereld (03/09/2021 - De Standaard)
  Het is hem gelukt. Het 15-jarige schaaktalent Daniel Dardha uit Deurne is Grootmeester, de meest prestigieuze titel in de schaakwereld. Hij is zo ook de jongste Belgische Grootmeester ooit. En zo maakt Daniel ook zijn droom waar, voor zijn 16 die titel halen. ‘Een bekroning voor acht jaar hard werken’, zegt hij. ‘Ik ben héél tevreden.’
  [naar artikel]
 47. Biden stelt met Deb Haaland eerste Native American ooit aan in Amerikaanse regering (17/12/2020 - De Morgen)
  Als alles goed gaat, wordt Deb Haaland de nieuwe Amerikaanse minister van Binnenlandse Zaken. En dat is historisch, want Haaland zou zo de eerste ‘Native American’ minister ooit zijn in de VS. De Senaat moet haar kandidatuur wel nog goedkeuren.
  [naar artikel]
 48. Burgerchallenge van Shifters sneuvelt: Antwerpenaar speelt monsterhamburger van 1,5 kilo naar binnen in 30 minuten (en stopt nadien nog even bij de drive-in) (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een Antwerpenaar is er vrijdag als eerste in geslaagd om de gigantische Break Out-burger - een monsterhamburger van 1,5 kilogram met 10 stukken...
  [naar artikel]
 49. P!NK wint als eerste internationale artiest prestigieuze BRIT Award (07/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse popster P!NK krijgt tijdens de BRIT Awards op 20 februari de prijs voor ‘uitmuntende bijdrage aan muziek’. Ze is de eerste...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.