Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
08:04 uur

6 energieaandelen die Goldman Sachs de komende maanden ziet stijgen

Express

25/11/2021 - 11:37

Lees dit artikel: 6 energieaandelen die Goldman Sachs de komende maanden ziet stijgen Analisten van investeringsbank Goldman Sachs hebben in een notitie eerder deze maand zes energieaandelen genoemd waarvan beleggers de komende maanden (een verdere) koersstijging mogen verwachten. Alle aandelen krijgen van de financiële dienstverlener een buy-rating, bericht zakensite CNBC. De olieprijzen zijn dit jaar in een stroomversnelling geraakt en stegen de voorbije weken tot boven de 80 […] Lees dit artikel: 6 energieaandelen die Goldman Sachs de komende maanden ziet stijgen


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Goldman Sachs ziet olieprijs boven 80 dollar per vat stijgen (01/02/2018 - De Tijd)
  20:58 De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft haar prognose voor de olieprijs fors verhoogd. Ze ziet de olieprijs de komende zes maanden met bijna 20 procent stijgen naar 82,5 dollar.
  [naar artikel]
 2. 3 aandelen die met 50 procent zullen stijgen volgens Goldman Sachs (23/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 3 aandelen die met 50 procent zullen stijgen volgens Goldman Sachs Inflatie, werkloosheid en brandstoftekorten zijn maar enkele problemen die op dit moment de markten plagen. Hoofdeconoom van Wall Street-reus Goldman Sachs, Jan Hatzius, gelooft echter dat dit een kortetermijnverschijnsel is en kijkt hoopvol naar de toekomst. Met die visie en met behulp van de TipRanks database lijken analisten van Goldman Sachs drie aandelen gevonden te […] Lees dit artikel: 3 aandelen die met 50 procent zullen stijgen volgens Goldman Sachs
  [naar artikel]
 3. Goldman Sachs: ‘Koper is de nieuwe olie’ (15/04/2021 - Express)
  Uit een rapport van Goldman Sachs blijkt dat de prijs van koper de komende vier jaar kan stijgen met ruim 60 procent tot 15.000 dollar per ton. Volgens de zakenbank zal koper de nieuwe olie worden. Als we Goldman Sachs mogen geloven staat koper een mooie toekomst te wachten. In het rapport van de zakenbank […] The post Goldman Sachs: ‘Koper is de nieuwe olie’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Goldman Sachs voorspelt dat België EK wint (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voorafgaand aan elk WK of EK publiceert de internationale investeringsbank Goldman Sachs wie volgens hun berekeningen de grootste kanshebber op de eindoverwinning is. Ook voor het komende EK heeft het statistische model van Goldman Sachs een simulatie gemaakt, en daaruit komt België naar voor als grootste kandidaat op de eindzege. De Rode Duivels zouden op 11 juli in de finale Italië kloppen. In de halve finales zouden Portugal en Spanje sneuvelen. Kleine kanttekening: Goldman Sachs zat er de vorige keren telkens naast...
  [naar artikel]
 5. Barroso gaat Goldman Sachs adviseren (08/07/2016 - Knack)
  Voormalig voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso wordt niet-uitvoerend voorzitter van Goldman Sachs International (GSI), een in Londen gevestigd onderdeel van de Amerikaanse bankgroep Goldman Sachs.
  [naar artikel]
 6. Barroso krijgt postje bij zakenbank Goldman Sachs (08/07/2016 - De Redactie)
  Voormalig voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso wordt niet-uitvoerend voorzitter van Goldman Sachs International, een in Londen gevestigd onderdeel van de Amerikaanse bankgroep Goldman Sachs.
  [naar artikel]
 7. Goldman Sachs en de politiek: vijf merkwaardige overlopers (13/01/2017 - Knack)
  Heel wat topfiguren van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs kregen belangrijke posten in de politiek. En heel wat politici stelden hun ervaring en adresboekje na hun politieke loopbaan ten dienste van Goldman Sachs. Vijf opmerkelijke switchers.
  [naar artikel]
 8. Goldman Sachs lanceert tracker (ETF) voor bitcoin (26/03/2021 - Express)
  De financiële reuzen Goldman Sachs en Fidelity hebben elk afzonderlijk een aanvraag ingediend om een bitcoin exchange traded fund (ETF) te presenteren op de Amerikaanse beurzen. Weer goed nieuws dus in het crypto-universum, zo lijkt het. Maar hoe werkt zo’n fonds precies? Goldman Sachs en Fidelity dienden deze week de aanvraag in bij beurstoezichthouder Securities […] The post Goldman Sachs lanceert tracker (ETF) voor bitcoin appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Deze bekende techaandelen vallen uit de gratie van Goldman Sachs: dalingen tot 20 procent niet uitgesloten (15/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Deze bekende techaandelen vallen uit de gratie van Goldman Sachs: dalingen tot 20 procent niet uitgesloten De zakenbank Goldman Sachs heeft de afgelopen dagen een aantal techaandelen op het verkooplijstje gezet. De bank sluit dalingen tot 20 procent niet uit. Twee bekende namen uit de techwereld hebben van Goldman Sachs recent een verkoopadvies gekregen. Het eerste bedrijf dat momenteel niet hoog staat aangeschreven bij Eric Sheridan, een analist van Goldman Sachs, […] Lees dit artikel: Deze bekende techaandelen vallen uit de gratie van Goldman Sachs: dalingen tot 20 procent niet uitgesloten
  [naar artikel]
 10. Goldman Sachs rekruteert via Spotify en Snapchat (21/10/2016 - De Tijd)
  12:49 De Amerikaanse gigant Goldman Sachs hoopt via die kanalen jonge talenten aan te trekken.
  [naar artikel]
 11. Gemiddeld jaarloon bij Goldman Sachs: 367.057 dollar (05/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs snoeit in de bonussen voor het afgelopen boekjaar.
  [naar artikel]
 12. Euronext Brussel: Goldman Sachs deelt de lakens uit (12/06/2019 - De Tijd)
  10:26 Het beurshuis Goldman Sachs tekent zowel voor de primus als de pineut van de Bel20.
  [naar artikel]
 13. Goldman Sachs-CEO onder vuur voor dj-set op ‘drive-inconcert’ (28/07/2020 - Express)
  David Solomon, de CEO van de zakenbank Goldman Sachs die bijklust als dj, speelde zondag in het voorprogramma van het... The post Goldman Sachs-CEO onder vuur voor dj-set op ‘drive-inconcert’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Ceo Goldman Sachs stapt binnenkort op (09/03/2018 - De Tijd)
  18:48 De topman van Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, zou nog voor eind dit jaar opstappen. Dat meldt De Wall Street Journal.
  [naar artikel]
 15. Goldman Sachs: Dit zijn de 3 grootste uitdagingen van Duitsland in het post-Merkel-tijdperk (07/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Goldman Sachs: Dit zijn de 3 grootste uitdagingen van Duitsland in het post-Merkel-tijdperk Dit najaar zal Angela Merkel niet langer bondskanselier van Duitsland zijn. Een positie die ze 16 jaar heeft bekleed. De gerenommeerde Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs heeft drie kwesties onder de loep genomen die de Duitsers na haar vertrek nauwlettend in de gaten zullen moeten houden. De Goldman Sachs-analisten beginnen hun rapport – ingezien door CNBC […] Lees dit artikel: Goldman Sachs: Dit zijn de 3 grootste uitdagingen van Duitsland in het post-Merkel-tijdperk
  [naar artikel]
 16. Goldman Sachs stelt teleur (15/04/2019 - De Tijd)
  17:29 Na beter dan verwachte cijfers van rivaal JP Morgan vorige week, weet Goldman Sachs beleggers niet positief te verrassen.
  [naar artikel]
 17. Topman Goldman Sachs kondigt vertrek aan (17/07/2018 - De Tijd)
  14:29 CEO Lloyd Blankfein van de grote Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs draagt met ingang van oktober het stokje over aan David Solomon
  [naar artikel]
 18. Dit zijn volgens Goldman Sachs de 4 interessantste Chinese aandelen om in te investeren (20/04/2021 - Express)
  Analisten van investeringsbank Goldman Sachs stelden een lijst samen van Chinese aandelen om in de gaten te houden. Er wordt aangeraden om zowel bij gevestigde als opkomende spelers aan te kloppen. Na de uitbraak van het coronavirus stappen de Chinezen over op gezondere voedings- en drankmerken. De ‘winnaars’ van Goldman zijn klaar om in te […] Lees dit artikel: Dit zijn volgens Goldman Sachs de 4 interessantste Chinese aandelen om in te investeren
  [naar artikel]
 19. Dit zijn goedkope en ‘érg interessante’ Chinese aandelen om nu in te investeren volgens Goldman Sachs (11/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Dit zijn goedkope en ‘érg interessante’ Chinese aandelen om nu in te investeren volgens Goldman Sachs Chinese aandelen zijn momenteel goedkoper dan hun equivalenten uit andere landen. Analisten van Goldman Sachs denken dat beleggers nú moeten handelen om het meeste te halen uit de ‘verlaagde prijzen’. In een research note gepubliceerd op zakensite CNBC somden ze een aantal interessante aandelen op …  Daartoe behoort een resem aan tech- en chipfabrikanten. Goldman Sachs beweert […] Lees dit artikel: Dit zijn goedkope en ‘érg interessante’ Chinese aandelen om nu in te investeren volgens Goldman Sachs
  [naar artikel]
 20. Goldman Sachs-veteraan leidt Londense beurs (13/04/2018 - De Tijd)
  17:34 David Schwimmer, decennialang aan de slag bij de investeringsbank Goldman Sachs, staat vanaf augustus aan het hoofd van de London Stock Exchange. Dat meldt de beursuitbater.
  [naar artikel]
 21. Goldman Sachs: 'Twijfel over haalbaarheid Chinese handelsbeloftes' (10/01/2020 - De Tijd)
  15:07 In de 'eerste fase'-handelsdeal belooft China voor 40 tot 50 miljard dollar aan landbouwproducten te kopen. De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs betwijfelt of dat haalbaar is.
  [naar artikel]
 22. Overdag een gehaaide zakenman, 's nachts een dj: wordt dit de nieuwe CEO van Goldman Sachs? (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat topman Harvey Schwartz gisteren heeft aangekondigd dat hij in april een stapje opzij gaat zetten bij Goldman Sachs, zit de machtigste...
  [naar artikel]
 23. Topman Goldman Sachs moet 10 miljoen inleveren door corruptieschandaal (27/01/2021 - De Tijd)
  07:57 De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs snoeit stevig in het jaarloon van CEO David Solomon omwille van het schandaal rond het Maleisische staatsinvesteringsfonds 1MDB.
  [naar artikel]
 24. Zakenbank Goldman Sachs trekt miljarden uit voor steun aan zwarte vrouwen (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs trekt de komende tien jaar een bedrag van 10 miljard dollar (8,4 miljard euro) uit in een initiatief om zwarte vrouwen te steunen op bijvoorbeeld de arbeidsmarkt, in het onderwijs en de gezondheidszorg.
  [naar artikel]
 25. Goldman Sachs overtreft alle verwachtingen in het tweede kwartaal (15/07/2020 - Express)
  Goldman Sachs had een beter dan verwacht tweede kwartaal en rapporteerde een winst van 2,4 miljard dollar. Maar net als... The post Goldman Sachs overtreft alle verwachtingen in het tweede kwartaal appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Goldman Sachs laat meer vrouwen toe in eliteclubje (13/11/2020 - De Tijd)
  14:04 De topechelons van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs stonden lang bekend als een elitaire blankemannenclub, maar CEO David Solomon heeft een missie om daar verandering in te brengen.
  [naar artikel]
 27. Goldman Sachs vloert Bpost (19/06/2018 - De Tijd)
  11:43 Bpost krijgt dinsdagmorgen een tik van bijna 4 procent. Twee dagen voor de analistendag, knipt Goldman Sachs in het koersdoel.
  [naar artikel]
 28. Deejay in pole position voor topjob bij Goldman Sachs (12/03/2018 - De Tijd)
  17:40 David Solomon, die 'bijklust' als deejay op technofeesten, lijkt de opvolger te worden van Lloyd Blankfein als CEO van Goldman Sachs.
  [naar artikel]
 29. Maleisië eist 6,6 miljard euro van Goldman Sachs (21/12/2018 - De Tijd)
  15:17 De minister van Financiën van Maleisië vraagt een schadevergoeding voor de omstreden transacties van Goldman Sachs met het Maleisische staatsinvesteringsfonds 1MDB.
  [naar artikel]
 30. Goldman Sachs-Belg: ‘Obligatiemarkt zit op het verkeerde spoor' (29/08/2018 - De Tijd)
  17:38 De jongste toespraak van Fed-voorzitter Jerome Powell mag niet worden geïnterpreteerd als een hint op een soepel monetair beleid. Dat zegt Daan Struyven, een Belgische econoom van Goldman Sachs.
  [naar artikel]
 31. Ook Goldman Sachs geeft toe aan beursrally (01/06/2020 - De Tijd)
  20:20 De analisten van Goldman Sachs laten hun somberste prognoses varen en springen mee op de kar van de beursrally. Een rally die veraf staat van de economische realiteit, waarschuwt Citigroup.
  [naar artikel]
 32. Bankier Goldman Sachs verdient fortuin met Dogecoin en stapt op (12/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bankier Goldman Sachs verdient fortuin met Dogecoin en stapt op Een senior manager bij Goldman Sachs heeft zijn job stopgezet nadat hij een fortuin heeft verdiend met een belegging in Dogecoin (DOGE). Waarom is dit belangrijk? Banken hebben zich tot nu toe doorgaans kritisch geuit over de cryptomunten. Het komt dan ook als een verrassing dat net een bankier bij een grote zakenbank zich heeft […] Lees dit artikel: Bankier Goldman Sachs verdient fortuin met Dogecoin en stapt op
  [naar artikel]
 33. Trump kost Goldman Sachs 5 miljard dollar (29/12/2017 - De Tijd)
  16:45 De belastinghervorming van Donald Trump veegt de winst van de Amerikaanse zakenbank dit jaar grotendeels weg. Maar per saldo zal Goldman Sachs er voordeel uit halen.
  [naar artikel]
 34. Winst Goldman Sachs gehalveerd (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Goldman Sachs heeft in het eerste kwartaal maar half zoveel winst gemaakt als vorig jaar. De zakenbank genereerde minder inkomsten uit financieel...
  [naar artikel]
 35. Wall Street trekt toplonen bankiers opnieuw op (06/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft het jaarsalaris van topman Lloyd Blankfein van 600.000 dollar opgetrokken naar 2 miljoen. Ook andere toplui van Goldman Sachs zien hun loon toenemen.
  [naar artikel]
 36. Hoe Goldman Sachs alweer de wereld regeert (10/04/2019 - De Morgen)
  Kan het nog gekker? Uit de stal van het door Donald Trump fel verguisde en bespotte Goldman Sachs, krijgen viér hotshots van de bank een topfunctie in de nieuwe regering van de VS. Hoe dat mogelijk is? Wel, die Sachsmannen zijn verdomd slim.
  [naar artikel]
 37. Topman Goldman Sachs kondigt vertrek aan (17/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse bank Goldman Sachs krijgt vanaf oktober een nieuwe topman. De 63-jarige Lloyd Blankfein geeft na twaalf jaar de scepter door aan de...
  [naar artikel]
 38. Wall Street: Boeing krijgt fanmail van Goldman Sachs (23/03/2020 - De Tijd)
  16:15 Amerikaanse beleggers zijn nog niet helemaal overtuigd door het stimuleringspakket van de Fed. Boeing vliegt hoger nu Goldman Sachs het aandeel koopwaardig vindt.
  [naar artikel]
 39. Bankier Goldman Sachs wordt economisch topadviseur van Trump (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Toekomstig Amerikaans-president Donald Trump heeft Gary Cohn, een topbankier van de zakenbank Goldman Sachs, gekozen om zijn economische raad te
  [naar artikel]
 40. Maleisië sleept 17 toplui van Goldman Sachs voor rechter (09/08/2019 - De Tijd)
  12:11 In de kleurrijke corruptiezaak rond het staatsfonds 1MDB start de Maleisische overheid een rechtszaak tegen 17 huidige en voormalige toplui van de zakenbank Goldman Sachs.
  [naar artikel]
 41. Ook Goldman Sachs laat de stieren los (01/06/2020 - De Tijd)
  07:19 De beurzen zetten hun remonte voort, nu Washington tot nader order de spanningen met Peking niet op de spits drijft. Ook Goldman Sachs bergt zijn prognose voor een terugval op, zodat zowat alle grote ...
  [naar artikel]
 42. Fors meer winst voor Goldman Sachs (19/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Goldman Sachs heeft in het tweede kwartaal van 2016 zijn winst met ruim drie kwart (78 procent) zien oplopen. De Amerikaanse bank hoefde minder
  [naar artikel]
 43. Fors meer winst voor Goldman Sachs (19/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Goldman Sachs heeft in het tweede kwartaal van 2016 zijn winst met ruim drie kwart (78 procent) zien oplopen. De Amerikaanse bank hoefde minder
  [naar artikel]
 44. Maleisië krijgt bijna 4 miljard dollar van Goldman Sachs in "grootste corruptiezaak ooit" (24/07/2020 - VRT NWS)
  Het Aziatische land Maleisië en de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs zijn het eens geworden over een schadevergoeding voor het enorme schandaal rond het investeringsfonds 1MDB. Dat werd door een VS-minister ooit "het grootste corruptieschandaal ooit" genoemd. Goldman Sachs zal Maleisië 3,9 miljard dollar betalen.
  [naar artikel]
 45. Goldman Sachs geeft bankiers op instapniveau bijna 30 procent loonsverhoging (03/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Goldman Sachs geeft bankiers op instapniveau bijna 30 procent loonsverhoging Goldman Sachs is de laatste van het rijtje grote Amerikaanse investeringsbanken die de lonen voor haar junior personeel heeft verhoogd. Dit als reactie op de burn-outklachten van nieuw aangeworven personeel, dat tijdens de pandemie direct ingezet werd bij een groot aantal deals. De Wall Street-bank verhoogt het basissalaris voor haar starters – analisten in hun […] Lees dit artikel: Goldman Sachs geeft bankiers op instapniveau bijna 30 procent loonsverhoging
  [naar artikel]
 46. Mannenbolwerk Goldman Sachs wil meer vrouwen (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs wil meer vrouwen op de werkvloer. Het financiële concern streeft ernaar om voortaan bij het werven van nieuw...
  [naar artikel]
 47. Schandaal in Maleisië nekt aandeel Goldman Sachs (19/11/2018 - De Tijd)
  12:11 In zes beursdagen zag Goldman Sachs 10 miljard dollar beurswaarde verdampen. Dat is een veelvoud van de boete die de zakenbank riskeert door een schandaal in Maleisië.
  [naar artikel]
 48. 'Solomon nieuwe CEO Goldman Sachs' (16/07/2018 - De Tijd)
  17:25 David Solomon wordt dinsdag voorgesteld als nieuwe CEO van Wall Street-bank Goldman Sachs. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 49. Wallstreetgigant Goldman Sachs laat strenge kledingvoorschriften varen (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De werkplek mag wel wat minder stijf, vinden ze bij de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs. Het bedrijf laat daarom de strenge...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.