Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
08:02 uur

Jelle De Beule ontdekt iemand met een piepstem in het publiek van ‘De slimste mens’

Het Belang van Limburg

25/11/2021 - 11:48


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jelle De Beule ontdekt ‘DSMTW’-toeschouwer met piepstem en duwt hem meteen een micro onder de neus (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de nieuwste aflevering van ‘De Slimste Mens ter wereld’ ontdekt Jelle De Beule iemand in het publiek met een piepstem. Hij wil iedereen laten meegenieten van die rare stem en steekt de arme jongen meteen een micro onder zijn neus. “Ja, ik ben opgestaan met een piepstem”, klinkt het hees. Waarna de jury én de rest van het publiek in lachen uitbarsten.
  [naar artikel]
 2. Zelfs Erik Van Looy sprakeloos: filmpjesronde zorgt voor ‘comeback van de eeuw’ in ‘De Slimste Mens’ (25/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Heerlijke 25ste aflevering van deze ‘Slimste Mens’. Met een erg goeie balans tussen humor en ernst. Met het duo Rik Verheye-Jelle De Beule als het...
  [naar artikel]
 3. Jelle De Beule kocht een krakerspand met véél werk aan: “Elke cent die ik nu verdien, gaat naar de verbouwingen” (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Toch wel tof om met m’n kop op ’t groot scherm te komen”, zegt Jelle De Beule (38). Vanaf deze week draait ‘The Best of Dorien B.’ in de bioscoop,...
  [naar artikel]
 4. Jelle De Beule herinnert zich eerste ontmoeting met Wim Helsen: “Het bleef maar duren” (08/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een onuitgegeven duo vanavond in de jury van De slimste mens ter wereld: Wim Helsen en Jelle De Beule. Toch is het niet de eerste keer dat beide heren elkaar ontmoeten. Eerder hadden ze al eens toevallig kennisgemaakt vanwege… een dringend toiletbezoek tijdens de Gentse Feesten.
  [naar artikel]
 5. Club Brugge-fan Rik Verheye ongemeen hard in ‘De Slimste Mens’: “Ik wou Jelle Van Damme kopen, maar hij kon niet teruggeven op 20 euro” (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond valt Antwerp-verdediger Jelle Van Damme in ‘De Slimste Mens’ in voor Club Brugge-speler Hans Vanaken. Met die laatste in gedachten was...
  [naar artikel]
 6. Jelle De Beule maakt debuut op groot scherm in ‘The Best of Dorien B.’ (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgend jaar in de herfst komt de debuutfilm van Anke Blondé uit, ‘The Best of Dorien B.’ Het komisch drama met Kim Snauwaert en Jelle De Beule in...
  [naar artikel]
 7. Jelle De Beule: “We hebben een tijdje een au pair gehad, tot we ons afvroegen waar we mee bezig waren” (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle De Beule (38) nam begin januari definitief afscheid van ‘De Ideale Wereld’ om zich te focussen op andere projecten en op meer acteerwerk. “Ik...
  [naar artikel]
 8. Wie wordt ‘De Slimste Mens’? Deze kandidaten maken (geen sikkepit) kans (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagavond start de zoektocht naar ‘De slimste mens ter wereld’ opnieuw. Maar wie mag zich uiteindelijk tot ‘Slimste mens’ kronen? Wordt het een topsporter, een politicus of zelfs een buitenlander? Een analyse van de voorbije achttien seizoenen en de kandidaten: op deze deelnemers zet u beter niét uw geld in.
  [naar artikel]
 9. ‘De Slimste Mens’: 'Head & Shoulders' en 'Schwarzkopf' zijn doorslaggevend en jury heeft één specifieke kandidaat in het vizier (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Uitgerekend de banale vraag om de vijf populairste shampoos te geven heeft YouTube-youngster Acid genekt bij zijn derde deelname aan ‘De Slimste Mens’. Aan ‘Head & Shoulders’ en ‘Schwarzkopf’ had Alexander Hendrickx in de finale genoeg om door te gaan. De échte winst ging naar nieuwkomer Heidi De Pauw, die de jeugd dus aftroefde. Opmerkelijk: opnieuw werd grote mond Acid behoorlijk gejend door de jury, dit keer door het duo Geirnaert-De Beule.
  [naar artikel]
 10. Filmpjesronde doet zijn ding en zorgt op drie seconden tijd voor andere winnaar: dit was ‘De Slimste Mens’ (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kort en krachtig samengevat: de twintigste aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ was er eentje om snel te vergeten. Nieuwkomer Jaouad Alloul, kunstenaar en ondernemer, kwam, zag en mocht weer vertrekken. Hoe hij in ‘De Slimste Mens’ sukkelde, zal een raadsel blijven. Hij werd aangekondigd als ‘primus van de klas’ of als ‘prutser van de avond’. Uiteindelijk werd het dat laatste. Zijn concurrenten, Arjen Lubach en Merol, plaatsten zich moeiteloos voor de finaleweken.
  [naar artikel]
 11. Klaasje werd op speciale manier gevraagd voor ‘De Slimste Mens’ (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deze avond maakt Klaasje haar opwachting in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Dat Erik Van Looy soms heel wat moeite moet doen om kandidaten te overtuigen om deel te nemen aan zijn quizprogramma, is geen geheim. Ook het voormalige K3'tje werd op een bijzondere manier gevraagd voor ‘De Slimste Mens’.
  [naar artikel]
 12. Het venijn zat 'm weer in de staart in De Slimste Mens, met dank aan Ella Leyers (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een rustig voortkabbelende, entertainende tiende aflevering van ‘De Slimste Mens’. Met een professor die –zoals het altijd zou moeten- Slimste Mens...
  [naar artikel]
 13. Profiel van ‘De Slimste Mens’: dertiger, journalist en minstens zeven afleveringen (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Erik Van Looy zet vanaf maandag de deuren van zijn ‘De Slimste Mens’-studio opnieuw open. 34 kandidaten proberen de eretitel op hun naam te schrijven. Wie dat wordt, weten we in december. Maar op basis van de achttien voorbije seizoenen kan er al een berekende gok op tien favorieten gemaakt worden. Dit is het profiel van de Slimste Mens.
  [naar artikel]
 14. Stress hakt erin bij de nieuwkomer, terwijl jonkie fluitend verder speelt: dit was de 5de aflevering van ‘De Slimste Mens’ (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Topmodel Cesar Cassier moest na 1 aflevering ‘De Slimste mens’ verlaten. Exact één week later is kookboekfenomeen Sandra Bekkari hetzelfde lot beschoren. Geen echte tegenpartij voor basketfenomeen Jean-Marc Mwema en nog minder voor jong geweld Gloria Monserez, een naam die u dit ‘Slimste Mens’-seizoen zal onthouden.
  [naar artikel]
 15. ‘Battles of the Barbies’ en een minister die ‘De Slimste Mens’ wil worden: het beste uit aflevering 23 (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nog eens een ‘good old’-afleveringetje van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, met drie kandidaten die tot het allerlaatste moment van het laatste...
  [naar artikel]
 16. Viroloog Steven Van Gucht: ‘Ik dacht: volgend jaar gaan ze me niet meer voor ‘De slimste mens’ vragen, dit is ‘once in a lifetime’’ (28/10/2021 - De Morgen)
  Of hij de slimste mens ter wereld is, mag hij vanaf vanavond bij Erik Van Looy bewijzen. Nu houdt viroloog Steven Van Gucht de snel stijgende besmettingscijfers tegen het licht. ‘Ik ben het wel beu om over dat virus te praten.’
  [naar artikel]
 17. Zo zocht en vond Erik Van Looy de Slimste Mens-kandidaten (06/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bijzonder reclamespotje in de eerste ‘onderbreking’ van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, waarin Herr Seele zijn opmerkelijke opwachting maakte. Als we...
  [naar artikel]
 18. Het ‘wonderlijke’ jury-duo en het geheime liefdesleven van Merol: dit was ‘De Slimste Mens’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook dit seizoen is het vrouwen boven in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Dat mocht Glints, de verrassende nieuwkomer gisteren, bij zijn tweede deelname aan ‘den lijve’ ondervinden. Hij moest eerst de duimen leggen voor de Iraans-Belgische Dena Vadhani en verloor in de finale van Hollandse kampioen finale-spelen Merol.
  [naar artikel]
 19. Wat een finale: kandidaat verprutst het helemaal in ‘De Slimste Mens’ en zal zich één antwoord nog lang herinneren (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hoerenchance’. Zo omschreef acteur Bart Hollanders het halve mirakel dat hem redde van een nagenoeg zekere exit uit ‘De Slimste Mens’. Wat...
  [naar artikel]
 20. Vreemde Vlaamse soep en een volle zaal die zingt: dit was ‘De slimste mens ter wereld’ (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Geboren entertainer als hij is, maakt Rik Verheye van De slimste mens-studio een soort zing- en swingpaleis door iedereen een stukje te laten ‘jukeboxen’.
  [naar artikel]
 21. Vreemde Vlaamse soep en een volle zaal die zingt: dit was ‘De slimste mens ter wereld’ (26/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Geboren entertainer als hij is, maakt Rik Verheye van De slimste mens-studio een soort zing- en swingpaleis door iedereen een stukje te laten ‘jukeboxen’.
  [naar artikel]
 22. Jelle De Beule maakt zich kwaad om ‘De Tietloze’: “Er zijn ook andere minderheidsgroepen die niet in De Tijdloze staan!” (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle De Beule maakt zich kwaad in ‘De Ideale Wereld’. In het parodieprogramma focust hij zich op De Tijdloze van Studio Brussel. Hoewel hij achter...
  [naar artikel]
 23. Jelle De Beule over dertiende deelname Ella Leyers: “Die zit hier gratis in quarantaine” (02/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ gemist? Met deze samenvatting bent u weer helemaal mee.
  [naar artikel]
 24. Vanaken en Vormer gaan supporteren voor Club-ploegmaat Vossen in studio van ‘Slimste Mens ter Wereld’ (28/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge-spits Jelle Vossen is vanavond één van de kandidaten in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, het populaire quizprogramma op Vier met...
  [naar artikel]
 25. PORTRET. Merol, de ‘Slimste Mens’-revelatie die openlijk zingt over ‘beffen’: “Eigenlijk wou ik een serieuze actrice worden” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ oogt ze soms wat verlegen, met haar sprekende ogen half verborgen onder haar Venetiaans blonde froufrou, maar in haar muziek neemt ze geen blad voor de mond. Nu de Nederlandse zangeres Merol (30) de concurrentie in de tv-quiz omverblaast - maandag is ze al toe aan aflevering zeven - doen ook haar expliciete songs zoals ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Foefsafari’ definitief hun intrede bij het brede publiek. “Als beffen hierdoor een normaler woord wordt, vind ik dat alleen maar winst.”
  [naar artikel]
 26. Deze Trollenknots-remix van ‘De slimste Mens’ is een echte hit (26/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hét fragment van ‘De Slimste Mens’ vorige week: het ‘Trollenknots’-nummer van Rik Verheye. Hij nam daarmee de actie van Delhaize op de korrel die...
  [naar artikel]
 27. ‘Heel bizar, hoe het een ding werd dat ik mijn baard laat staan’: Steven Van Gucht is klaar voor ‘De slimste mens’ (28/10/2021 - De Morgen)
  Of hij de slimste mens ter wereld is, mag hij vanaf vanavond bij Erik Van Looy bewijzen. Nu houdt viroloog Steven Van Gucht de snel stijgende besmettingscijfers tegen het licht. ‘Ik ben het wel beu om over dat virus te praten.’
  [naar artikel]
 28. ‘StuBru’-presentator Stijn Van de Voorde vervangt Jelle De Beule in ‘De Ideale Wereld’ (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Van de Voorde (41) wordt de nieuwe sidekick van Jan Jaap van der Wal (39) in ‘De Ideale Wereld’. Hij vervangt zo Jelle De Beule. Dat werd...
  [naar artikel]
 29. In ‘De slimste mens’ trekken ze zonder problemen van de gang bang naar de slagerij (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een Nederlander in de jury en twee spelers van boven de Moerdijk: het werd een behoorlijk oranje aflevering van De slimste mens ter wereld. Met Arjen Lubach maakte een voormalige winnaar van de Hollandse Slimste mens trouwens zijn entree.
  [naar artikel]
 30. Lieven Scheire verbaast iedereen met foto’s uit de oude doos in ‘De slimste mens’ (25/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Lieven Scheire, Vlaanderens vleesgeworden professor Gobelijn, maakte vanavond zijn intrede in De slimste mens. Hij tapte in het verleden al menig mop vanuit de jurybak, maar doet nu een gooi naar de titel. Zijn Neveneffecten-makker Jelle De Beule gaf hem alvast een warm welkom met enkele foto’s uit de oude doos.
  [naar artikel]
 31. ‘Girlpower’ bij de deelnemers en juryleden en grapjes over K3: dit was ‘De Slimste Mens’ (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst dit seizoen vierde de ‘girlpower’ hoogtij in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De dames waren aan de macht met revelatie Gloria Monserez (20) en toekomstig ex-K3'tje Klaasje Meijer (26) als deelnemers en Jennifer Heylen (30) en Serine Ayari (30) als juryleden. Joachim Coens (55) liet zich echter niet intimideren door al dat vrouwelijk geweld. Al ging op het einde wel opnieuw een dame met de overwinning aan de haal.
  [naar artikel]
 32. Kim Snauwaert debuteert in langspeelfilm ‘The best of Dorien B.’: “Ik werd ontdekt aan de schoolpoort” (20/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De bekende tv-maker Jelle De Beule en kunstenares Kim Snauwaert spelen de hoofdrol in ‘The best of Dorien B.’, een nieuwe film waarin het duo te...
  [naar artikel]
 33. ‘Snackmaster’ Marcelo Ballardin doet een bekentenis in ‘De Slimste Mens’: “Ik was vroeger een wildebras, drank en drugs waren me niet vreemd” (11/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse zangeres Merol (30) was woensdagavond dé grote verrassing in ‘De Slimste Mens’. Zij zorgde voor een straf debuut en belandde met haar eindscore van 598 seconden meteen op plaats 5 in de top 10 van beste scores aller tijden. Vanavond is het de beurt aan ‘Snackmaster’-winnaar Marcelo Ballardin (39). En die heeft wat op te biechten.
  [naar artikel]
 34. Hoe één seconde allicht besliste over winst of verlies in ‘Slimste Mens’ (21/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is en blijft een bijzonder grillige quiz. Doorgaans wordt in de filmpjesronde met massa’s seconden gegoocheld, maar in...
  [naar artikel]
 35. Jurylid James Cooke steelt de show en de dames heersen in ‘De Slimste Mens’ (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Haast twee weken ver in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en voor het eerst eist de ‘vakjury’ een hoofdrol op. Met dank aan omnitalent James Cooke die...
  [naar artikel]
 36. Woestijnvis werkt aan nieuwe West-Vlaamse fictiereeks (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Rik Verheye, bekend van ‘Callboys’, werkt samen met Jelle De Beule en Koen De Poorter (‘De Ideale Wereld’ en ‘Neveneffecten’) voor Woestijnvis aan...
  [naar artikel]
 37. Jan Jaap bedreigt Acid in ‘De Slimste Mens’: “Ik ga je helemaal kapotmaken” (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jurylid Jan Jaap van der Waal (42) lacht vanavond in ‘De Slimste Mens’ met het nogal unieke accent van Acid (22). Maar die heeft onmiddellijk een antwoord klaar.
  [naar artikel]
 38. Jan Jaap bedreigt Acid in ‘De Slimste Mens’: “Ik ga je helemaal kapotmaken” (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jurylid Jan Jaap van der Waal (42) lacht vanavond in ‘De Slimste Mens’ met het nogal unieke accent van Acid (22). Maar die heeft onmiddellijk een antwoord klaar.
  [naar artikel]
 39. Klaasje Meijer doet mee aan ‘De Slimste Mens’ (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zoektocht naar haar opvolg(st)er bij K3 staat in de startblokken, maar Klaasje (26) heeft de pagina al omgeslagen. Plannen en aanbiedingen genoeg. Zo zullen we haar te zien krijgen in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’.
  [naar artikel]
 40. Jelle De Beule vertrekt bij ‘De Ideale Wereld’ maar heeft veel film- en tv-plannen (10/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Jelle De Beule (37) zal niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Ideale Wereld: De Beule stopt als sidekick en redactielid bij de satirische actuashow.
  [naar artikel]
 41. Erik Van Looy is ‘The Quizfather’ voor nieuw seizoen ‘De slimste mens’: “Fantastisch om eens iemand te spelen die ik niet ben” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie ‘De slimste mens ter wereld’ wil worden, moet daarvoor diep in eigen financiële zak tasten. Want voor minder dan 100.000 euro neemt Erik ‘The Quizfather’ Van Looy (59) de telefoon niet op. Dat is althans de boodschap in het promofilmpje dat vanaf vandaag het nieuwe seizoen én vooral de nieuwe leden van de jury moet aankondigen. Benieuwd naar meer? Erik Van Looy verklapt alle details vanop de set. “Vorig jaar vertolkte ik een pornoregisseur, nu een gangsterbaas.”
  [naar artikel]
 42. Uitnodiging tot partnerruil en de opmerkelijkste lach van Vlaanderen: dit was ‘De slimste mens ter wereld’ (26/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jurylid Jeroom die naar eigen zeggen met een van de kandidaten backstage de liefde bedreef en de dubbele betekenis van een ananas: de aflevering van ‘De slimste mens’ van dinsdagavond wist opnieuw te verbazen. En dan was er nog CD&V-voorzitter Joachim Coens, die een onverwacht item op zijn bucketlist heeft.
  [naar artikel]
 43. Sopraan Astrid Stockman: “Ja, het ‘Slimste Mens’-effect werkt nog steeds door” (02/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze maakte indruk in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, en nu trapt sopraan Astrid Stockman (33) op Eén vier keer per week ‘Vive La Vie!’ van Karl...
  [naar artikel]
 44. Olympisch hockeyspeler Alexander Hendrickx doet mee aan ‘De Slimste Mens’ (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het nieuwste seizoen van ‘De Slimste Mens’ zal ook Alexander Hendrickx (28) te zien zijn. De hockeyspeler pakte met de Red Lions goud tijdens de Olympische Spelen deze zomer.
  [naar artikel]
 45. Hockeyspeler Alexander Hendrickx wil ‘De slimste mens’ worden (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een extra dosis competitiedrang, in het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens’: hockeyspeler Alexander Hendrickx (28), die met de Red Lions goud pakte op de Olympische Spelen, waagt zijn kans.
  [naar artikel]
 46. Walsen in de studio van ‘De Slimste Mens’ is geen goed idee. Vraag maar aan Karen Damen (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Karen Damen moet vrijdag een wals tentoon spreiden in ‘Dancing With The Stars’. Ze oefende haar choreo al even in de studio van ‘De Slimste Mens’...
  [naar artikel]
 47. De kop is eraf: dit was de eerste aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kop is eraf, van het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Al leidt de transformatie van Zita Wauters in Walter Grootaers hier en daar vermoedelijk tot slapeloze nachten. En dan was er nog die BV die verborgen onder een gigantisch Erik Van Looy-masker een liedje kwam zingen.
  [naar artikel]
 48. Jelle De Beule debuteert deze herfst als filmacteur (13/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Jelle De Beule (37), de comedy- en televisiemaker bekend van De Ideale Wereld, Basta of Willy’s en Marjetten, maakt deze herfst zijn debuut als ­acteur in een bioscoopfilm. Niet in een komedie, wel in een drama dat Drijven zal heten. “Ik speel een professor diergeneeskunde die zijn vrouw heeft bedrogen. De plooien lijken gladgestreken, maar het voorval heeft de communicatie wel vertroebeld. Als zij een knobbeltje in haar borst ontdekt, komt ze er dan ook niet toe het aan haar man te vertellen”, aldus De Beule.
  [naar artikel]
 49. Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’ (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.