Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:30 uur

Arbeider gewond nadat hij stroomkabel raakt bij werken

Het Belang van Limburg

25/11/2021 - 12:19

Een werkman is donderdagvoormiddag gewond geraakt bij werken aan het voetpad op de Hasseltsesteenweg. Hij raakte met een drilboor een stroomkabel en werd weggekatapulteerd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Arbeider raakt gewond in Kuringen nadat kraan kantelt en op stelling valt (28/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Breebeemdlaan in Kuringen raakte vanochtend een arbeider gewond toen hij geraakt werd door een gekantelde kraan. De man stond op een stelling te werken aan een woning, toen de kraan door de septische put heen viel.
  [naar artikel]
 2. Arbeider overleeft als bij wonder schok van 11.000 volt (21/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 44-jarige arbeider heeft dinsdagochtend bij werken op de site van het FeliXart Museum in Drogenbos een stroomkabel van 11.000 volt geraakt. De veertiger uit Denderhoutem klaagde over pijn in de hartstreek maar stelt het goed.
  [naar artikel]
 3. Arbeider (34) raakt bedolven onder 1.500 kilo steentjes (27/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Soprema aan Bouwelven in Bouwel (Grobbendonk) is maandagochtend een 34-jarige arbeider levensgevaarlijk gewond geraakt bij aan arbeidsongeval.
  [naar artikel]
 4. Arbeider gewond nadat hij lading materiaal over zich krijgt (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 48-jarige arbeider is vanmorgen omstreeks 11 uur gewond geraakt op een werf aan de Doorniksetunnel in het centrum van Kortrijk waar een...
  [naar artikel]
 5. Arbeider gewond op werf nadat kraanarm het begeeft (03/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Roeselare is een arbeider gewond geraakt nadat een kraanarm het begaf op een werf. Een flatgebouw in aanbouw raakte beschadigd.
  [naar artikel]
 6. Eén arbeider gewond na gaslek in Wellen tijdens werken (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Vloeiherkstraat in het centrum van Wellen is maandagmiddag een gaslek ontstaan tijdens werken. Eén arbeider raakte daarbij gewond en werd afgevoerd. De straat is afgesloten in beide richtingen.
  [naar artikel]
 7. Arbeider krijgt ammoniak in aangezicht (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Aan het Veilinghuis in Sint-Truiden is dinsdagvoormiddag een arbeider gewond geraakt tijdens werken aan een ammoniakleiding. De man was aan een...
  [naar artikel]
 8. Arbeider krijgt 11.000 volt door lichaam bij werfongeval (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een arbeider is deze ochtend in Drogenbos gewond geraakt toen hij geëlektrocuteerd werd bij werken aan een middenspanningscabine. Hij raakte bij...
  [naar artikel]
 9. Arbeider (42) gewond bij werken met rupskraan aan spoorlijn Hasselt-Diest (14/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 42-jarige arbeider is woensdag rond 13.30 uur gewond geraakt tijdens werken aan de spoorlijn Hasselt-Diest. In de Spoorwegstraat in Lummen werd hij geraakt door een rupskraan die gebruikt werd voor het graven van sleuven. De man werd onder begeleiding van een mugteam naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 10. Arbeider Infrabel geëlektrocuteerd bij werken aan bovenleiding (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een arbeider van Infrabel is vanmiddag gewond geraakt bij een arbeidsongeval op de spoorlijn tussen Brussel en Sint-Katharina-Lombeek.
  [naar artikel]
 11. Arbeider raakt ernstig gewond na val van vijf meter diep in riool: “Ik kon hem niet langer vasthouden” (28/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 47-jarige arbeider uit Waregem raakte donderdagmiddag zwaargewond toen hij 5,2 meter naar beneden viel in een riool op de werf van een nieuwe verkaveling in Veldegem. Het klimteam van de brandweer moest de man komen bevrijden.
  [naar artikel]
 12. Arbeider raakt bedolven onder partij glas (04/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Woensdagvoormiddag raakte een arbeider op een bouwwerf in de Nestor de Tièrestraat in Eine bij het Oost-Vlaamse Oudenaarde ernstig gewond toen bij het leveren van glasramen een partij glas omviel en de man bedolven raakte.
  [naar artikel]
 13. Arbeider zwaar gewond bij brand tijdens werkzaamheden in Wellen (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Vloeiherkstraat in het centrum van Wellen is deze middag een gaslek ontstaan tijdens werken. Eén arbeider liep daarbij ernstige brandwonden op en werd met de ambulance afgevoerd.
  [naar artikel]
 14. Arbeider zwaargewond nadat muur omvalt door windstoot (10/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Kasterlee in de Antwerpse Kempen is zaterdagochtend een arbeider ernstig gewond geraakt toen een gemetste muur op hem terechtkwam. Dat zegt de lokale politie van de regio Turnhout.
  [naar artikel]
 15. Arbeider zwaargewond nadat muur omvalt door windstoot in Kasterlee (10/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Kasterlee is zaterdagochtend een arbeider ernstig gewond geraakt toen een gemetste muur op hem terechtkwam. Dat zegt de lokale politie van de regio Turnhout.
  [naar artikel]
 16. Elektriciteitskabel raakt beschadigd bij werken: meer dan 15.000 mensen zonder stroom (21/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Rupelstreek heeft dinsdag een half uur tot zelfs een uur zonder stroom gezeten. Oorzaak van het euvel waren werken in de Clement Bolsensstraat in Schelle. Daar werd een stroomkabel geraakt, met een steekvlam tot gevolg. En een stroompanne die uiteindelijk meer dan 15.000 mensen trof.
  [naar artikel]
 17. Arbeider kritiek nadat muur instort op werf (22/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op een bouwwerf op de Bredabaan in Brasschaat is dinsdagochtend een muur omgevallen. Een arbeider raakte bedolven onder de brokstukken en is levensgevaarlijk gewond geraakt. Zijn collega raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 18. Explosie in woning Koningslo: arbeider raakt zwaar verbrand, deel gevel vliegt tot overkant straat (22/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bij een explosie in Koningslo, een woonkern in Vilvoorde, raakte woensdagnamiddag één persoon gewond. Het gaat om een arbeider, die alleen aanwezig was in de woning in renovatie. Hij raakte zwaar verbrand.
  [naar artikel]
 19. Arbeider verliest beide benen in Zeebrugse haven nadat hij tussen vrachtwagen en pletwals terechtkomt (15/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de haven van Zeebrugge is dinsdagmiddag een arbeider levensgevaarlijk gewond geraakt. De man verloor zijn twee benen nadat hij tussen een pletwals en een vrachtwagen was terechtgekomen.
  [naar artikel]
 20. Arbeider verliest beide benen in Zeebrugse haven nadat hij tussen vrachtwagen en pletwals terecht komt (15/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de haven van Zeebrugge is dinsdagmiddag een arbeider levensgevaarlijk gewond geraakt bij een arbeidsongeval. De man, een Oekraïner, verloor zijn twee benen nadat hij tussen een pletwals en een vrachtwagen terecht kwam.
  [naar artikel]
 21. Zwaargewonde arbeider raakt bij ongeval in Peer wellicht beide benen kwijt (27/08/2019 - Metro)
  Bij het ernstige arbeidsongeval op de Ambachtslaan in Peer verliest de zwaarst gewonde arbeider wellicht zijn beide benen. De man werd met een traumahelikopter uit Luik in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Maastricht overgebracht. Twee andere arbeiders raakten zwaargewond en liepen diverse breuken op. Een vierde arbeider was slechts lichtgewond. De arbeiders waren op het dak van een bedrijfshal werken aan het uitvoeren, toen het plotseling misliep. Een luifel op het dak begaf het en stortte naar beneden. Ook een betonnen gevelplint kwam naar beneden. De vier arbeiders donderden mee naar beneden. De arbeider die er het ergst aan toe was, zat met zijn lichaam gekneld onder de betonnen gevelplint. De brandweermannen van de hulpverleningszone Noord-Limburg moesten de man er met pneumatisch en hydraulisch materieel onderuit halen. Nadat een mug-arts de twintiger ter plaatse de eerste zorgen had toegediend, werd hij met levensbedreigende letsels naar Maastricht afgevoerd. De twee andere zwaargewonde arbeiders kwamen in ziekenhuizen in Pelt en Genk terecht. De lokale politie Kempenland deed de vaststellingen. De arbeidsinspectie en het arbeidsauditoraat zijn een onderzoek naar de juiste omstandigheden gestart. bron: Belga Het bericht Zwaargewonde arbeider raakt bij ongeval in Peer wellicht beide benen kwijt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Arbeider levensgevaarlijk gewond bij ongeval met heftrucklift in brouwerij Hoegaarden (01/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 37-jarige Roemeense arbeider is gisterenmiddag rond 13 uur levensgevaarlijk gewond geraakt bij een arbeidsongeval in de brouwerij van AB
  [naar artikel]
 23. Arbeider gewond aan arm bij ongeval in bedrijf in Maasmechelen (16/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een bedrijf in de Slakweidestraat in Maasmechelen is vrijdagnamiddag een arbeidsongeval gebeurd. Een arbeider raakte gewond aan de arm. Het slachtoffer is niet in levensgevaar. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 24. Arbeider overleden nadat hij bedolven raakt onder puin in werf in Ukkel (14/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ongeval op een werf in Ukkel is maandagochtend een arbeider bedolven onder het puin. De man was op slag dood.
  [naar artikel]
 25. Brandweer snelt gevallen arbeider te hulp in Ruisbroek (20/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ongeval bij de firma Prayon in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) is een arbeider gewond geraakt. Het klimteam van de brandweer moest ter plaatse komen om de man weer met beide voeten op de grond te krijgen. De arbeider is niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 26. Arbeider levensgevaarlijk gewond bij arbeidsongeval (18/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Van Gaeveren Paletten in Sint-Gillis-Waas is een arbeider levensgevaarlijk gewond bij arbeidsongeval. Het ongeval gebeurde dinsdag omstreeks 21 uur. Wat er zich precies heeft afgespeeld en over identiteit en toestand van het slachtoffer is momenteel nog niets meer bekend.
  [naar artikel]
 27. Arbeider van Engie geëlektrocuteerd bij werken in hoogspanningsmast in Beringen (11/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij werken op de site van Elia, beheerder van het hoogspanningsnet, in Beringen is vanmorgen een arbeider van energiebedrijf Engie om het leven...
  [naar artikel]
 28. Arbeider van Elia geëlektrocuteerd bij werken in hoogspanningsmast in Beringen (11/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij werken in een hoogspanningsmast is vanmorgen in Beringen een arbeider om het leven gekomen. De persoon werd geëlektrocuteerd.
  [naar artikel]
 29. Arbeider komt om bij werken hoogspanningsmast in Beringen (11/12/2018 - VRT NWS)
  Bij werken aan een hoogspanningsmast in Beringen in Limburg is een arbeider om het leven gekomen door elektrocutie. Het is nog onduidelijk hoe het arbeidsongeval gebeurd is. 
  [naar artikel]
 30. Betonpomp raakt hoogspanningslijn, arbeider zwaar verbrand (27/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie arbeiders zijn vanmorgen gewond geraakt op een bouwwerf in Sint-Katelijne-Waver. De mannen waren bezig met beton te gieten voor de aanbouw van...
  [naar artikel]
 31. Arbeider komt om bij werkongeval (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij het bedrijf Technimetal in Marchienne-au-Pont (Charleroi) is dinsdagochtend een arbeider om het leven gekomen bij een werkongeval. Een metalen plaat viel omlaag op twee arbeiders. De andere arbeider is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Het arbeidsauditoraat en de controlediensten voor welzijn op het werk zijn ter plaatse gekomen.
  [naar artikel]
 32. Arbeider komt om bij werkongeval (03/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij het bedrijf Technimetal in Marchienne-au-Pont (Charleroi) is dinsdagochtend een arbeider om het leven gekomen bij een werkongeval. Een metalen plaat viel omlaag op twee arbeiders. De andere arbeider is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Het arbeidsauditoraat en de controlediensten voor welzijn op het werk zijn ter plaatse gekomen.
  [naar artikel]
 33. Geen treinverkeer tussen Mol en Neerpelt door beschadigde stroomkabel (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het treinverkeer op de spoorlijn Neerpelt-Overpelt is wellicht nog de hele dag onderbroken doordat bij werken een belangrijke stroomkabel werd beschadigd. Sinds 8.30 uur dinsdagmorgen is het treinverkeer onderbroken. Er worden vervangbussen ingezet tussen Mol en Neerpelt.
  [naar artikel]
 34. Zwaargewonde arbeider raakt bij ongeval in Peer wellicht beide benen kwijt (27/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij het ernstige arbeidsongeval op de Ambachtslaan in Peer verliest de zwaarst gewonde arbeider wellicht zijn beide benen. De man werd met een traumahelikopter uit Luik in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Maastricht overgebracht. Twee andere arbeiders raakten zwaargewond en liepen diverse breuken op. Een vierde arbeider was slechts lichtgewond.
  [naar artikel]
 35. Arbeider raakt zwaargewond op bouwwerf (27/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de Hooghuisweg in Sint-Katelijne-Waver is woensdagochtend een arbeider zwaargewond geraakt op een bouwwerf.
  [naar artikel]
 36. Arbeider raakt zwaargewond op bouwwerf (27/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Aan de Hooghuisweg in Sint-Katelijne-Waver is woensdagochtend een arbeider zwaargewond geraakt op een bouwwerf.
  [naar artikel]
 37. Arbeider (42) van Engie overleden na elektrocutie bij werken op hoogspanningssite van Elia (11/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij werken op de site van Elia, beheerder van het hoogspanningsnet, in Beringen is dinsdagmorgen een 42-jarige arbeider van energiebedrijf Engie om het leven gekomen. De man uit Vilvoorde werd geëlektrocuteerd. Het is nog onduidelijk hoe het arbeidsongeval precies is kunnen gebeuren.
  [naar artikel]
 38. Arbeider gewond wanneer kraan omkantelt (05/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op De Merodedreef in Westerlo liep een arbeider verwondingen aan zijn hoofd op toen een werfkraan plots omviel. De man is naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 39. Stenen komen naar beneden door slechte weer: metser ernstig gewond (03/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 42-jarige arbeider is woensdag gewond geraakt toen hij enkele pas gemetste stenen op zich kreeg. Hij was met collega’s aan een hoog appartementsgebouw aan het werken toen het plots fel begon te regenen.
  [naar artikel]
 40. Arbeider komt klem te zitten tussen twee machines in Molenstede (05/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval in Molenstede is donderdagmiddag een arbeider gewond geraakt. De man was aan het werk op de werf op de Turnhoutsebaan. Ter hoogte van het gebouw van de vroegere autokeuring worden daar werken aan de weg uitgevoerd. Het slachtoffer kwam klem te zitten tussen twee machines. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 41. Arbeider maakt val van 9 meter nadat bouwsteiger instort (29/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Portugese arbeider is vrijdagvoormiddag van een stelling van 9 meter hoog gevallen nadat een muur van een werf op de Paquaylaan instortte. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 42. Man (55) raakt levensgevaarlijk gewond nadat hij gekneld raakt tussen tractor en muur (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op een landbouwbedrijf in de Priemstraat in Melsele is zaterdagmiddag een man van 55 jaar levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval. Het slachtoffer kwam gekneld te zitten tussen een tractor en de muur van een stalling.
  [naar artikel]
 43. Arbeider (55) overleeft stroomstoot van 10.000 volt bij werken in stadion (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een arbeider (55) die woensdag werken uitvoerde aan een hoogspanningscabine in een stadion in Charleroi, heeft een stroomstoot van 10.000 volt door...
  [naar artikel]
 44. Arbeider komt om het leven bij werken aan verdeelstation in Beringen (11/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een arbeider is dinsdagochtend om het leven gekomen bij werken aan het verdeelstation van netbeheerder Elia in de Hospitaalstraat in Koersel (Beringen).
  [naar artikel]
 45. Arbeider zit gekneld onder graafmachine en raakt zwaargewond (26/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op een werf aan de Frankrijklei in Antwerpen zat maandag een arbeider gekneld onder een kleine graafmachine. Het slachtoffer liep zware verwondingen op bij het ongeval.
  [naar artikel]
 46. Arbeider valt drie meter diep in bouwput in Peer (12/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagnamiddag rond 14.50 uur moest de brandweer een arbeider bevrijden uit een bouwput op de Zuidervest in het Peerse centrum. De man raakte gewond.
  [naar artikel]
 47. Arbeider zwaar verbrand bij ontploffing in zinkbad bij galvanisatiebedrijf in Houthalen (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmorgen rond 7 uur is een arbeider zwaar verbrand bij een explosie bij het galavanisatiebedrijf Galva Power in Houthalen. Door een chemische reactie in een zinkbad stroomde vloeibaar staal door de hal. Een arbeider die hulp bood aan het verbrande slachtoffer, raakte lichter gewond.
  [naar artikel]
 48. Stroomkabel van bouwwerf gestolen (01/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden stalen een stroomkabel van een bouwwerf op de Europalaan in Dilsen. Dat werd dinsdag bij de politie gemeld. (ppn)
  [naar artikel]
 49. Stroomkabel gestolen op werf in Maasmechelen (21/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag is de diefstal van een stroomkabel vastgesteld op een werf aan de Groenstraat.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.