Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 November 2021
23:55 uur

Kanye West hoopt dat het weer goedkomt met Kim Kardashian: “God zal ons samenbrengen”

Het Laatste Nieuws

25/11/2021 - 12:26

Rapper Kanye West (44) heeft blijkbaar spijt van zijn scheiding. Tijdens een event voor het goede doel verklaarde hij dat “God hem weer samen zou brengen Kim Kardashian”.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kanye ‘Ye’ West geeft fouten toe en wil opnieuw een gezin vormen met Kim Kardashian: “Ik neem de verantwoordelijkheid” (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat Kanye ‘Ye’ West (44) zijn ex, Kim Kardashian (41), maar niet kan vergeten. Nadat hij eerder deze week al aangaf dat hij hoopt dat “God hen weer samen zal brengen”, heeft hij nu in een gebed ter ere van Thanksgiving opnieuw zijn liefde voor zijn gezin gedeeld.
  [naar artikel]
 2. “Hereniging Kim Kardashian en Kanye West niet uitgesloten” (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er lijkt een kans te zijn dat Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) toch weer bij elkaar komen. Toen de realityster afgelopen donderdag in een trouwjurk verscheen bij de luistersessie van het nieuwe album van de rapper en de twee naar verluidt hand in hand het stadion in Chicago verlieten, begon de geruchtenmolen te draaien. Ingewijden vertellen nu aan TMZ dat het niet uitgesloten is dat de exen het weer gaan proberen.
  [naar artikel]
 3. Kanye ‘Ye’ West over scheiding Kim Kardashian: “Ik wil nog steeds met mijn vrouw samen zijn” (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Rapper Kanye ‘Ye’ West (44) heeft weer een paar opvallende uitspraken gedaan. Ditmaal over zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41). In een interview, dat al een tijdje geleden werd opgenomen maar nu pas bovenkomt, vertelt hij onder meer dat Kim volgens hem gedwongen werd door haar entourage om van hem te scheiden.
  [naar artikel]
 4. Kim Kardashian over “verschrikkelijke” eerste zwangerschap: “Ik zag er niet uit en dat kreeg ik meermaals per dag te horen” (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian heeft in de podcast ‘We Are Supported By’ laten weten dat ze haar eerste zwangerschap acht jaar geleden “verschrikkelijk” vond. De 40-jarige realityster was toen in verwachting van haar oudste kind North (8) en werd bedolven onder kritiek over haar uiterlijk. Verder vertelt Kardashian ook over haar nog steeds goeie band met ex-man Kanye West (44). “Dankzij hem heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.”
  [naar artikel]
 5. Kim Kardashian en Kanye West in blijde verwachting van derde kind (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na North en Saint West, verwachten realityster Kim Kardashian en haar echtgenoot Kanye West nu een derde kindje, dat meldt US Weekly. De draagmoeder die Kim en Kanye uitkozen, zou drie maanden zwanger zijn.
  [naar artikel]
 6. Kim Kardashian en Kanye West in blijde verwachting van derde kind (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na North en Saint West, verwachten realityster Kim Kardashian en haar echtgenoot Kanye West nu een derde kindje, dat meldt US Weekly. De draagmoeder die Kim en Kanye uitkozen, zou drie maanden zwanger zijn.
  [naar artikel]
 7. Kanye West en Kim Kardashian weer samen gezien (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian hebben zonder woorden gereageerd op de geruchten dat ze zouden scheiden. De twee werden samen gefotografeerd na een restaurantbezoek.
  [naar artikel]
 8. Als de dochter van Kim Kardashian boos is, zegt ze dat hun huis (met Belgische link) lelijk is: “Best gemeen, want ik houd ervan” (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  North West, de achtjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is geen fan van het familiale huis in Calabasas (nabij Los Angeles). Of toch niet (telkens) als ze kwaad is. “Wie leeft er nu zo?”, vraagt ze dan elke keer. Detail: de woning werd ingericht door de Belgische interieurontwerper en kunsthandelaar Axel Vervoordt.
  [naar artikel]
 9. Buurt niet verrast dat Kanye West plots stulpje koopt in Wijnegem: “Serena Williams zou hier ook een optrekje hebben” (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Zou hij in het buurtcomité willen zetelen om er mee voor te zorgen dat de straat wat rustiger wordt? Want da’s nodig hoor!” De buurtbewoners van de Stokerijstraat in Wijnegem lachen erom nu blijkt dat niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) hun nieuwe overbuur is geworden. Maar niet iedereen ligt wakker van de komst van Kanye: “Kanye wie? Dat is blijkbaar een rapper of zoiets”.
  [naar artikel]
 10. Kim Kardashian en Kanye West geven ook derde kind opvallende naam (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ze hadden al twee kinderen, North West (4) en Saint West (2). het lag dus voor de hand dat rapper Kanye West en realityster Kim Kardashian ook hun derde kind een opmerkelijke naam zou geven. Het is Chicago West geworden, schrijft Kim Kardashian op haar website.
  [naar artikel]
 11. Kim Kardashian en Kanye West geven ook derde kind opvallende naam (19/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Ze hadden al twee kinderen, North West (4) en Saint West (2). het lag dus voor de hand dat rapper Kanye West en realityster Kim Kardashian ook hun derde kind een opmerkelijke naam zou geven. Het is Chicago West geworden, schrijft Kim Kardashian op haar website.
  [naar artikel]
 12. Kim Kardashian reageert op bizar gedrag van Kanye West: ‘Hij is ziek en wij voelen ons machteloos’ (22/07/2020 - De Morgen)
  Kim Kardashian heeft gereageerd op de vreemde Twitter-berichten die haar echtgenoot Kanye West gisteren de wereld in stuurde. Sinds Kanye West, die met een bipolaire stoornis kampt, zich officieel kandidaat gesteld heeft voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, lijkt de rapper het noorden kwijt te zijn. ‘Onze familie staat machteloos’, schrijft Kardashian nu op Instagram.
  [naar artikel]
 13. “Kanye West is voorlopig thuis niet welkom” (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks het feit dat Kanye West zijn excuses heeft aangeboden voor zijn “uitbundige Twittergedrag”, wil zijn vrouw Kim Kardashian voorlopig niet...
  [naar artikel]
 14. Kanye dreigt om geheimen van Kim Kardashian openbaar te maken in livestream: “Hij vreest dat ze hem anders laat opnemen” (24/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kanye West (43) dreigt ermee om “alle geheimen van Kim Kardashian (39) openbaar te maken”. Hij vreest dat zijn echtgenote het overweegt om hem...
  [naar artikel]
 15. Kanye West kocht wel erg bijzondere kerstcadeau's voor Kim Kardashian (27/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian kreeg wel een érg decadent kerstcadeautje van haar echtgenoot, Kanye West.
  [naar artikel]
 16. Kim Kardashian en Kanye West lanceren kinderkledinglijn (05/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wat als Kim Kardashian en Kanye West een kledinglijn zouden ontwerpen? Dat vroegen wij onszelf vier jaar geleden al af en het antwoord daarop
  [naar artikel]
 17. Kim Kardashian en Kanye West vieren 4de huwelijksverjaardag (24/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (37) en haar man Kanye West zijn vandaag 4 jaar getrouwd. Dat vierde de het sociale media-fenomeen, uiteraard, met een post op Twitter.
  [naar artikel]
 18. Kanye West en Kim Kardashian lijken plezier te hebben op vakantie, ondanks relatieproblemen (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat Kanye West (43) en Kim Kardashian (39) het leuk met elkaar hebben op vakantie. Kanye plaatst een video op Twitter waarop hij...
  [naar artikel]
 19. Kanye West deelt gênant momentje van Kim Kardashian: "Daarom hou ik van haar" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (37) en Kanye West (40) vierden op 24 mei hun 4de huwelijksverjaardag. Voor de gelegenheid deelde Kanye een gênant momentje van zijn...
  [naar artikel]
 20. BINNENKIJKEN. Kim Kardashian en Kanye West breiden hun imperium uit (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) weten werkelijk van geen ophouden. Nadat ze onlangs al een ranch in Wyoming kochten, mogen de twee zich nu...
  [naar artikel]
 21. Kim Kardashian en Kanye West leven grotendeels gescheiden: “Maar ze zijn wel nog samen” (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat de relatie van Kanye West (43) en Kim Kardashian (40) in zwaar weer verkeert, is al een tijdje bekend. Hoewel ze nog steeds samen zijn, brengen ze amper tijd samen door. Dat schrijft People.
  [naar artikel]
 22. Justin Bieber wél welkom bij Kanye West (in tegenstelling tot echtgenote Kim Kardashian) (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nee, tussen Kim Kardashian (39) en haar echtgenoot Kanye West (43) zijn de plooien nog lang niet gladgestreken na een turbulente week. De rapper...
  [naar artikel]
 23. Wie is Axel Vervoordt, de Belg die het huis van Kanye West en Kim Kardashian mocht inrichten? (16/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een recente video van modemagazine Vogue krijgen we een zeldzame blik in de woning van Kim Kardashian en Kanye West. In het filmpje vertelt de...
  [naar artikel]
 24. Geen 'dad bod' voor Kim Kardashian: Kanye West moet op 'babydieet' (14/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Foto's van rapper Kanye West tonen dat hij wat bijgekomen is. Niets mis met een 'dad bod', zou u denken, maar daar heeft zijn vrouw Kim Kardashian een andere mening over. Zij ziet liever een vader een topvorm en heeft Kanye op dieet gezet nu hun derde kindje er aan komt.
  [naar artikel]
 25. Geen 'dad bod' voor Kim Kardashian: Kanye West moet op 'babydieet' (14/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Foto's van rapper Kanye West tonen dat hij wat bijgekomen is. Niets mis met een 'dad bod', zou u denken, maar daar heeft zijn vrouw Kim Kardashian een andere mening over. Zij ziet liever een vader in topvorm en heeft Kanye op dieet gezet nu hun derde kindje er aan komt.
  [naar artikel]
 26. Medewerkers van Kanye West wisten dat hij Kim bedroog: “Hij gaf echt waanzinnige details” (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De geruchten dat Kanye West (44) zijn ex Kim Kardashian (40) bedrogen heeft, klinken steeds luider. In zijn nieuwe single ‘Hurricane’ leek de rapper al naar zijn ontrouw te verwijzen en ondertussen heeft ook een insider het nieuws bevestigd. “De details die hij gaf, waren waanzinnig", klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 27. Waarom de geruchten over scheiding Kim Kardashian en Kanye West nu weer oplaaien (26/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Kanye West was niet aanwezig en Kim Kardashian droeg haar trouwring niet op het kerstfeestje van mama Kris Jenner. Dat is waarom de geruchten van
  [naar artikel]
 28. Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kind bij draagmoeder (06/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (36) en Kanye West (40) krijgen eind januari een derde kind, zo meldt TMZ. Omdat Kardashian bij haar twee zwangerschappen aan een
  [naar artikel]
 29. Het exclusieve woonproject waar Kanye West zou wonen, met Serena Williams als buurvrouw (24/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Kanye West (45) - rapper, superster, ex van Kim Kardashian, ex-presidentskandidaat - zou in Wijnegem een appartement hebben gekocht op de Kanaalsite. Dat klinkt ongeloofwaardig, maar niet voor ex-burgemeester Ivo Wynants (69). Meer nog: “Ook Serena Williams zou hier een optrekje hebben.”
  [naar artikel]
 30. “Kim Kardashian en Kanye West verwachten vierde kindje” (en het geslacht is al gekend) (02/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Kim Kardashian en Kanye West verwachten begin mei een vierde kindje.” Dat schrijft entertainmentwebsite Us Weekly gebaseerd op meerdere bronnen. De vierde telg van de familie Kardashian-West zou een jongen zijn en zou opnieuw via een draagmoeder op de wereld worden gezet.
  [naar artikel]
 31. “Kim Kardashian en Kanye West verwachten vierde kindje” (en het geslacht is al gekend) (02/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Kim Kardashian en Kanye West verwachten begin mei een vierde kindje.” Dat schrijft entertainmentwebsite Us Weekly gebaseerd op meerdere bronnen. De vierde telg van de familie Kardashian-West zou een jongen zijn en zou opnieuw via een draagmoeder op de wereld worden gezet.
  [naar artikel]
 32. De aantrekkingskracht tussen Kanye West en Kim Kardashian is ‘magnetisch’ (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe ‘E! True Hollywood Story’, waarin uit de doeken wordt gedaan hoe Kim Kardashian een superster werd, heeft Kanye West laten weten dat...
  [naar artikel]
 33. Kim Kardashian ontkracht scheidingsgeruchten en post foto van “date night” met Kanye West (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (39) heeft alle media die schreven over een aanstaande scheiding tussen haar en Kanye West (43) de mond gesnoerd. Afgelopen weekend...
  [naar artikel]
 34. Ye West vindt weer liefde bij 22-jarig model (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kanye West – dezer dagen officieel ‘Ye’ – heeft na de breuk met Kim Kardashian weer de liefde gevonden. De Amerikaanse tabloid Page Six meldt dat de Amerikaanse rapper “al een tijdje” aan het daten is met model Vinetria.
  [naar artikel]
 35. Het exclusieve woonproject waar Kanye West zou wonen, met Serena Williams als buurvrouw (24/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Kanye West (45) - rapper, superster, ex van Kim Kardashian, ex-presidentskandidaat - zou in Wijnegem een appartement hebben gekocht op de Kanaal-site. Dat klinkt ongeloofwaardig, maar niet voor ex-burgemeester Ivo Wynants (69). Meer nog: “Ook Serena Williams zou hier een optrekje hebben.”
  [naar artikel]
 36. Kim Kardashian zou dan toch van Kanye West willen scheiden (23/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na alle ophef rondom haar man Kanye West, zou Kim Kardashian het niet meer zo leuk met hem hebben. Een anonieme bron laat aan Page Six weten dat ze bezig is het voorbereiden van een scheiding.
  [naar artikel]
 37. ‘Kim Kardashian en Kanye West zullen wel geen ruzie maken over de elektrische fiets en de tuinslang’ (21/02/2021 - De Morgen)
  Het meest iconische showbizzhuwelijk van de 21ste eeuw is niet meer. Kim Kardashian nam met Laura Wasser de bekendste echtscheidingsadvocaat van Hollywood in de arm om van Kanye West te scheiden.
  [naar artikel]
 38. North West is duidelijk de dochter van Kanye (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Je zou denken dat een Kardashian het gewend is, maar North West, het vierjarig dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West, heeft het niet zo begrepen op paparazzi. De kleine North weet ondertussen ook al wat ze moet roepen als de flitsen afgaan: “No Pictures!”
  [naar artikel]
 39. Kanye vreesde dat Kim Kardashian hem zou verlaten na rel om slavernij (25/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De liefde tussen Kanye West en Kim Kardashian was even bekoeld na Kanye's veelbesproken optreden in de studio van TMZ. Hij riep toen dat slavernij...
  [naar artikel]
 40. Zoon van Kim Kardashian en Kanye West lag drie dagen in het ziekenhuis (02/01/2018 - Metro)
  Kim Kardashian en Kanye West hebben een woelige eindejaarsperiode achter de rug. Het bekende koppel heeft de laatste dagen van het jaar in het ziekenhuis doorbracht. De reden: hun zoontje Saint kampte met een ernstige longontsteking. De 2-jarige jongen werd donderdag opgenomen, melden anonieme bronnen aan entertainmentsite TMZ. Zaterdag mocht de oogappel van de Kardashian-clan opnieuw naar huis. Happy Holidays A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 29, 2017 at 8:46am PST Nog volgens ingewijden stelt hij het al een pak beter. Net op tijd, want volgens de geruchtenmolen verwachten Kim en Kanye deze maand hun derde kind. Lees ook: Kim Kardashian kopieert naaktfoto van Beyoncé
  [naar artikel]
 41. Kim Kardashian laat de ‘W’ van Kanye West uit haar merknaam halen (09/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is over and out tussen Kim Kardashian (40) en rapper Kanye West (44). Nu ze officieel gescheiden zijn laat Kim de ‘W’ uit KKW Beauty, de naam van haar schoonheidsmerk, weghalen. Die letter stond voor ‘West’.
  [naar artikel]
 42. Kanye West geeft jarige Kim Kardashian hologram van overleden papa: “Een speciale verrassing uit de hemel” (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kim Kardashian (40) heeft een wel heel opvallend verjaardagscadeau gekregen van haar man Kanye West. De rapper-ontwerper liet een hologram - een digitaal nagemaakte video - van haar in 2003 overleden vader Robert Kardashian maken. “Een boodschap uit de hemel”, noemt Kardashian, die duidelijk erg blij is met het cadeau. Al is het ook wel erg duidelijk dat de boodschap uit de hemel eigenlijk geschreven werd door Kanye.
  [naar artikel]
 43. Verzoening in de maak? Kim Kardashian op bezoek bij Kanye West (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (39) is naar Wyoming gevlogen om bij haar man Kanye West (43) te zijn. De rapper bood dit weekend zijn verontschuldigingen aan nadat...
  [naar artikel]
 44. Zoontje van Kim Kardashian en Kanye West heet Psalm (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian en Kanye West hebben hun kersverse zoon de naam Psalm gegeven. Dat heeft Kim bekendgemaakt via social media.
  [naar artikel]
 45. Kim Kardashian huilend gespot tijdens reünie met Kanye West (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (39) is naar Wyoming gevlogen om bij haar man Kanye West (43) te zijn. De rapper bood dit weekend zijn verontschuldigingen aan nadat...
  [naar artikel]
 46. “Kanye West woont liefdevol samen met Kim Kardashian” (16/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse rapper Kanye West (39) en zijn vrouw Kim Kardashian (36) wonen liefdevol onder hetzelfde dak. Dat zeggen ingewijden aan entertainmentsite E! News.
  [naar artikel]
 47. “Kanye West woont liefdevol samen met Kim Kardashian” (16/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse rapper Kanye West (39) en zijn vrouw Kim Kardashian (36) wonen liefdevol onder hetzelfde dak. Dat zeggen ingewijden aan entertainmentsite E! News.
  [naar artikel]
 48. Kim Kardashian zet ex Kanye West in de bloemetjes op verjaardag: “Ik zal altijd van je houden” (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (40) is haar ex-man Kanye West nog niet vergeten. De realityster postte op Instagram een eerbetoon aan de rapper, die vandaag z’n 44ste verjaardag viert.
  [naar artikel]
 49. Kim Kardashian en Kanye West verkopen hun villa met enorme winst (07/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vlak nadat Kim Kardashian en Kanye West in 2013 een villa kochten in een chique wijk in Bel-Air lieten ze werklui aanrukken om het huis helemaal...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.