Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
01:04 uur

Bilzen heropent maandag het coronatestcentrum in het Ganshof

Het Belang van Limburg

25/11/2021 - 12:50

Met de stijgende coronacijfers heeft de stad Bilzen beslist om het testcentrum in het Ganshof vanaf maandag terug te openen. Op die manier worden de testcentra in de buurt ontlast en is er de mogelijkheid om een test te laten afnemen dicht bij huis.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beruchte Berlijnse KitKatClub heropent, niet als disco maar als coronatestcentrum (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De extravagantste dancing van Berlijn heropent vrijdag de deuren als coronatestcentrum. De KitKatClub hoopt zo enige inkomsten te genereren nu de maandenlange sluiting ten gevolge van het coronavirus blijft duren.
  [naar artikel]
 2. Kunst tussen de operatielampen (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het voormalige ziekenhuis Ganshof in Bilzen hangen schilderijen in het operatiekwartier en staan kunstobjecten op de spoedafdeling. De leerlingen van de Kunstkoepel Academie voor Beeld palmden voor hun eindejaarsexpo de verlaten ruimtes in om hun creaties tot volle uiting te laten komen.
  [naar artikel]
 3. Nieuw coronatestcentrum in Mol open (03/08/2020 - VRT NWS)
  In Mol is er vandaag opnieuw een coronatestcentrum opgestart. In het ecocentrum De Goren kunnen inwoners van Mol en Balen zich laten testen op COVID-19 als ze doorverwijzen zijn door hun huisarts. Het testcentrum komt er om de drukke testcentra van Geel en Herentals te ontlasten.
  [naar artikel]
 4. Ontploffing in Nederlands coronatestcentrum: politie gaat uit van “gerichte actie” (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een coronatestcentrum in het Nederlandse Bovenkarspel (Noord-Holland) is vanochtend om 06.55 uur een explosief afgegaan. Er zijn geen gewonden gevallen, wel zijn ramen vernield, meldt de politie. De omgeving is afgezet.
  [naar artikel]
 5. Bibliotheek heropent de deuren (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maandag 15 juni heropent de bibliotheek de deuren. Je kon al terecht voor fietskaarten, wandelkaarten, visvergunningen, zaal info, hambons... maar vanaf maandag kan je ook zelf boeken en films kiezen. Meer lees je op www.ham.be.
  [naar artikel]
 6. Ontploffing bij coronatestcentrum in noorden van Nederland (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een coronatestcentrum in Bovenkarspel, in het noorden van Nederland, is woensdagochtend om 06.55 uur een explosief afgegaan. Er zijn geen gewonden gevallen, maar er zijn ramen vernield. Dat meldt de politie. De omgeving is afgezet.
  [naar artikel]
 7. Nieuw coronatestcentrum in Tervuren: "We moeten testcapaciteit voor de Druivenstreek uitbreiden" (16/11/2020 - VRT NWS)
  In Tervuren is vanmiddag een drive-in coronatestcentrum opengegaan. Inwoners uit Tervuren, Overijse, Hoeilaart Wezembeek-Oppem, Kraainem en Zaventem kunnen er zich laten testen op corona. En dat kan terwijl je in je auto zit.
  [naar artikel]
 8. Goed nieuws voor Nutella-fans: grootste fabriek ter wereld heropent maandag (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De grootste Nutella-fabriek ter wereld, gevestigd in het Normandische Villers-Ecalles, heropent maandag na een kwaliteitsprobleem. Dat heeft...
  [naar artikel]
 9. Grootste Nutella-fabriek ter wereld heropent maandag (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De grootste Nutella-fabriek ter wereld, gevestigd in het Normandische Villers-Ecalles, heropent maandag. Dit heeft Ferrero France vrijdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 10. Israël heropent grensovergang met de Gazastrook (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Israël heropent maandag de grensovergang van Erez, in het noorden van de Gazastrook. Dat zegt minister van Defensie Avigdor Lieberman. De overgang...
  [naar artikel]
 11. Coronatestcentrum Leuven verhuist naar UZ Leuven en binnenstad (28/10/2021 - VRT NWS)
  Het coronatestcentrum op het terrein van voetbalclub OHL in Leuven sluit na anderhalf jaar werking de deuren. In de plaats breiden twee andere bestaande testcentra hun werking uit: UZ Leuven voor mensen die met de wagen komen en in de binnenstad bij KU Leuven, voor voetgangers en fietsers. Daarmee vergroot ook de testcapaciteit.
  [naar artikel]
 12. Testcentrum Brussels Airport opent maandag (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronatestcentrum op Brussels Airport opent maandag de deuren. In een eerste fase zullen er nog geen sneltests beschikbaar zijn.
  [naar artikel]
 13. VrijeTijdsPunt heropent de deuren (25/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag, maandag 25 mei heropent het VrijeTijdsPunt de deuren. Je kan er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten, visvergunningen, zaal info, hambons... De bib en het leescafé blijven voorlopig nog gesloten. Materialen lenen kan via de afhaalbib.
  [naar artikel]
 14. Neckermann heropent alle 62 winkels in België (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Neckermann heropent vrijdag al zijn 62 winkels in België. In 40 winkels kan de consument doorlopend en zonder afspraak terecht van maandag tot...
  [naar artikel]
 15. Ontploffing bij coronatestcentrum in noorden van Nederland: geen gewonden (03/03/2021 - VRT NWS)
  In het noorden van Nederland is er bij een coronatestcentrum een explosief afgegaan. Er zijn geen gewonden gevallen, dat heeft de politie gemeld. Er is wel materiële schade, de omgeving werd volledig afgezet. Toch is de Nederlandse regering optimistisch over de vaccinatieplanning: "tegen juli minstens één prik". Vandaag gaan er ook opnieuw een aantal versoepelingen in.
  [naar artikel]
 16. Rouwspecialist Manu Keirse in Bilzen (09/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen maandag 5 maart ontving Bilzen specialist in rouwverwerking Manu Keirse. Hij werd uitgenodigd door huisvandeMens Bilzen en HVV De Demer.
  [naar artikel]
 17. Opbouw vaccinatiecentrum Bilzen gestart: “Er wordt een vervoerssysteem opgezet” (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Sporthal De Kimpel in Bilzen was het maandag een en al bedrijvigheid bij de start van de opbouw van het vaccinatiecentrum waar inwoners van Bilzen, Riemst en Hoeselt zullen worden gevaccineerd.
  [naar artikel]
 18. Europa heropent haar deuren: binnengrenzen vanaf maandag, buitengrenzen vanaf juli (11/06/2020 - Express)
  De EU vraagt aan de lidstaten om de Europese binnengrenzen tegen maandag zoveel mogelijk te openen, ‘zonder beperkingen’. Vanaf juli... The post Europa heropent haar deuren: binnengrenzen vanaf maandag, buitengrenzen vanaf juli appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Bilzen en Hoeselt zetten eerste officiële stap richting fusie (19/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bilzen en Hoeselt plannen op maandag 28 juni om 19 uur gelijktijdig een extra gemeenteraad. Er is slechts één agendapunt: geven de gemeenteraden hun principieel akkoord om een vrijwillig samengaan van Bilzen en Hoeselt verder te bestuderen?
  [naar artikel]
 20. Bekendste biercafé van Brugge heropent, zónder toeristen: “Locals klagen wel eens over te weinig plaats. Wel, nu zal er plaats zijn” (06/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Goed nieuws voor de bierliefhebbers: ook ’t Brugs Beertje heropent maandag de deuren. Zonder zijn internationaal cliënteel weliswaar.
  [naar artikel]
 21. Nieuw coronatestcentrum op voormalig militair domein in Olen (05/11/2020 - VRT NWS)
  In Olen komt er in de loop van de week een nieuw coronatestcentrum op het voormalig militair domein Teunenberg. Het gaat om een initiatief van huisartsenkring Zuiderkempen. "Zo willen we de werkdruk voor de artsen en ziekenhuizen verlagen", vertelt burgemeester Seppe Bouquillon. Dagelijks zullen er zo'n 350 testen worden afgenomen. Bezoekers moeten hiervoor wel steeds een afspraak maken.
  [naar artikel]
 22. Disneyland Parijs heropent op 15 juli (22/06/2020 - Express)
  Het pretpark nabij de Franse hoofdstad zal vanaf 15 juli weer geleidelijk aan open gaan. Dat heeft Disneyland Parijs maandag... The post Disneyland Parijs heropent op 15 juli appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. 42-jarige exhibitionist valt meerderjarigen én minderjarigen lastig in Bilzen (30/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft maandag in het Park Haffmans in Bilzen een 42-jarige exhibitionist gearresteerd. De man had verschillende meerderjarigen en minderjarigen lastiggevallen, zowel mannen als vrouwen.
  [naar artikel]
 24. Pairi Daiza heropent maandag 18 mei geleidelijk de deuren (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Woensdag besliste de Nationale Veiligheidsraad om de heropening van dierenparken vanaf maandag 18 mei, onder voorwaarden, opnieuw mogelijk te...
  [naar artikel]
 25. De Lijn heropent haar loketten in het Noordstation (26/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn heropent haar loketten die zich onderin het CCN-gebouw van het Brusselse Noordstation bevinden, dat maakt ze maandag bekend. De loketten waren sinds april gesloten, nadat er heel wat discussie ontstond over de veiligheid en de netheid door de aanwezigheid van migranten.
  [naar artikel]
 26. Fietsster gewond (19/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een auto en fietsster botsten maandag om 14.15 uur op de Eikenlaan in Bilzen. Bij de aanrijding raakte de vrouw, H.H. (75) uit Bilzen, lichtgewond. (ppn)
  [naar artikel]
 27. Schilderij gestolen in Bilzen (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een bedrijf in de Taunusweg in Bilzen is maandag een inbraak vastgesteld. De inbrekers zijn weg met een schilderij.
  [naar artikel]
 28. Ongeval (18/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn maandag rond 10 uur gebotst in de Maastrichterstraat in Bilzen. Daarbij raakten twee vrouwen gewond: G.L. (65) uit Bilzen en C.R. (52) uit Hoeselt.
  [naar artikel]
 29. Inbraakpoging in Bilzen (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Waterstraat in Bilzen hebben inbrekers maandag binnen proberen te geraken in een huis. Het slot aan de garagepoort was stuk. Uiteindelijk zijn de daders niet in het huis geraakt.
  [naar artikel]
 30. Johan Sauwens wint en verliest in Bilzen (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Coalities:Beter Bilzen, N-VA en Bilzen BruistSchepencollege:Beter Bilzen levert de burgemeester, 2 schepenambten en een gemeenteraadsvoorzitter voor 3 jaar. N-VA: 3 schepenen en 3 jaar gemeenteraadsvoorzitter. Bilzen Bruist: 2 schepenambten.De winnaar:Absolute winnaar is oud-burgemeester Johan Sauwens. Bruno Steegen ging als enige meerderheidspartij vooruit in Bilzen.De verliezer:N-VA. Huidig burgemeester Frieda Brepoels en haar N-VA moeten vier zetels inleveren. Achteraf bekeken ook Johan Sauwens: Beter Bilzen en Bilzen Bruist gingen niet in op het aanbod van Trots op Bilzen en Groen.
  [naar artikel]
 31. Waarom Bilzen het politieke nest van Limburg is (08/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Uitgerekend in ‘politiek nest’ Bilzen zijn er op 16 juni opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Bilzen bis dus, nadat Johan Sauwens en diens Trots op Bilzen in beroep gelijk kregen bij de Raad van State. Die administratieve rechtbank verklaarde eind april het resultaat van 14 oktober 2018 ongeldig. Het ultieme bewijs dat politiek in Bilzen net iets anders is dan elders in Limburg. “Bilzen? Dat is politiek op het scherp van de snee.” Hoe komt dat nu?
  [naar artikel]
 32. Vijf Georgiërs op dievenpad door Tongerse onderzoeksrechter aangehouden (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De onderzoeksrechter in Tongeren heeft vijf verdachten van Georgische afkomst aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van het plegen van diefstallen met braak. Het vijftal werd maandag in Bilzen opgepakt door de lokale politie Bilzen-Riemst-Hoeselt, zo is vernomen van de politie van Bilzen.
  [naar artikel]
 33. Twee gewonden bij botsing in Bilzen (27/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn maandag rond 13.30 uur in de Maastrichterstraat gebotst. Twee personen raakten lichtgewond, een man en een vrouw uit Bilzen. (mm)
  [naar artikel]
 34. Bilzen Mysteries telt na een jaar 25.000 bezoekers (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  BILZENVijftigduizend bezoekers stelde ‘Bilzen Mysteries’, de avondattractie van Alden Biesen, voorop bij de opening op 7 oktober 2016. Na een jaar zijn het er 25.000 geworden, maakte Bilzen Mysteries gisteravond bekend. “Toch is dat een heel goed resultaat”, zegt Guy Swennen (Pro Bilzen), schepen voor Toerisme in Bilzen.
  [naar artikel]
 35. Bilzen Run steunt Kom op tegen Kanker (30/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De loopwedstrijd Bilzen Run gaat vindt jaar plaats op zondag 19 mei op de Markt in Bilzen. De persconferentie van dit event ging alvast door in hotel De Rentmeesterij in Rijkhoven. Daar werd de organisatie van de 34ste Bilzen Run werd voorgesteld.
  [naar artikel]
 36. Politie kan inbrekersbende klissen na spectaculaire helikopterachtervolging in Bilzen (06/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Bilzen heeft de politie bij een achtervolging, waarbij de politiehelikopter werd ingezet, maandag een dievenbende opgerold. Drie inbrekers konden ingerekend worden, de vierde ontsnapte. Het gaat om een Albanese bende, die kan gelinkt worden aan een reeks inbraken in het hele land. Op een maand tijd liepen in de politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst alleen al 15 inbrekers tegen de lamp.
  [naar artikel]
 37. Politie arresteert vijf vermoedelijke inbrekers in Bilzen (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Bilzen arresteerde maandag vijf Georgiërs die mogelijk op inbrekerspad waren.
  [naar artikel]
 38. Bilzen: wat als... het gisteren de nieuwe gemeenteraadverkiezingen waren geweest (27/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Stel dat het resultaat in de stad Bilzen van zondag voor het Vlaams Parlement de uitslag zou zijn voor de nieuwe gemeenteraad, dan heeft het huidige bestuur van Beter Bilzen, N-VA en Bilzen Bruist geen meerderheid meer. Maar ook de sterke fractie van Trots op Bilzen zou fors krimpen. “Dat is appels met peren vergelijken”, zegt Johan Sauwens.
  [naar artikel]
 39. Gezochte man opgepakt bij controles in strijd tegen winkeldiefstallen in Bilzen (12/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 42-jarige man die nog 42 maanden gevangenisstraf moet uitzitten, is maandag in Bilzen ingerekend tijdens een politiecontrole tegen winkeldiefstallen.
  [naar artikel]
 40. Inbraken (27/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Markt in Bilzen is maandag ingebroken in een flat. De toegangsdeur werd opengebroken. Er zou niets zijn gestolen. In Solveld in Bilzen zijn dieven binnengedrongen via de achterdeur. Ze stalen er elektrische toestellen zoals schroefmachine, parlofoon en afstandsbediening.
  [naar artikel]
 41. Uitslaande brand in toekomstig asielcentrum in Bilzen ‘naar alle waarschijnlijkheid’ aangestoken (11/11/2019 - De Morgen)
  In de nacht van zondag op maandag woedde er een brand in het toekomstige asielcentrum van Bilzen. De vlammen sloegen er door het dak.
  [naar artikel]
 42. Marktrock Bilzen trekt met zonovergoten editie 23.000 muziekliefhebbers (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim 23.000 mensen woonden het voorbij weekend de vierde editie van Marktrock Bilzen bij. Dat maakte organisatie LIVE Entertainment maandag kort
  [naar artikel]
 43. Marktrock Bilzen trekt met zonovergoten editie 23.000 muziekliefhebbers (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim 23.000 mensen woonden het voorbij weekend de vierde editie van Marktrock Bilzen bij. Dat maakte organisatie LIVE Entertainment maandag kort
  [naar artikel]
 44. Nieuwe verkiezingen in Bilzen stap dichterbij (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  BILZEN/BRUSSEL“De gemeenteraadsverkiezingen van Bilzen moeten worden ongeldig verklaard.” Tot die conclusie komt de auditeur in het beroep van Johan Sauwens. Als de Raad van State dat gezaghebbend advies volgt, komen er nieuwe verkiezingen in Bilzen.
  [naar artikel]
 45. Fusienaam nog niet aan de orde, website voor ‘gemeente Biesen’ toch al gereserveerd (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel de Bilzerse en Hoeseltse gemeenteraden maandag pas beslissen over een fusie, reserveerde de stad Bilzen al de domeinnaam www.gemeentebiesen.be. “Een bewarende maatregel”, zo verzekert burgemeester Johan Sauwens (Trots op Bilzen).
  [naar artikel]
 46. Kinepolis heropent bioscopen (02/06/2020 - De Tijd)
  19:38 Kinepolis heropent zijn cinema's in verschillende Europese landen. Voor België is nog niet duidelijk wanneer.
  [naar artikel]
 47. Verkiezingen Bilzen – Resultaten volledig bekend: Beter Bilzen dan toch 10 zetels, Bilzen Bruist slechts 1 (16/06/2019 - Metro)
  Burgemeester Bruno Steegen wint met Beter Bilzen dan toch 3 zetels, waardoor zijn partij op 10 zetels uitkomt. Dat blijkt uit de officiële resultaten met 13 van de 13 telbureaus geteld. Na 6 van de 13 bureaus leek de partij op weg naar 9 zetels, maar Beter Bilzen haalt nog 1 zetel weg bij Bilzen Bruist, dat slechts 1 in plaats van 2 zetels overhoudt. bron: Belga Het bericht Verkiezingen Bilzen – Resultaten volledig bekend: Beter Bilzen dan toch 10 zetels, Bilzen Bruist slechts 1 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Winkeldief (72) komt dag na diefstal terug naar supermarkt en wordt gevat (16/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft dinsdag een 72-jarige winkeldief gearresteerd in een supermarkt op de Pijpenpoort in Bilzen. De man had daar maandag een portefeuille gestolen.
  [naar artikel]
 49. 182 snelheidsduivels gepakt bij controles in Bilzen, Hoeselt en Riemst (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft maandag tussen 15.30 en 20.30 uur snelheidscontroles uitgevoerd op haar grondgebied. Van de 939 passanten liepen er maar liefst 182 tegen de lamp, bijna 20 procent.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.