Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:46 uur

EMA geeft positief advies over coronavaccin Pfizer/BioNTech voor kinderen vanaf 5 jaar

Het Laatste Nieuws

25/11/2021 - 12:57

Het Europees Geneesmiddelenbureau EMA geeft een positief advies over het coronavaccin Pfizer/BioNTech voor kinderen vanaf 5 jaar.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Europa keurt gebruik van Pfizer/BioNTech goed voor kinderen vanaf 12 jaar (31/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Europese Commissie heeft maandag officieel de toelating gegeven om het coronavaccin van Pfizer/BioNTech toe te dienen aan kinderen van 12 jaar en ouder. De commissie volgt daarmee het advies van het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA).
  [naar artikel]
 2. Nu ook positief advies voor Moderna-vaccin: hoe werkt het en waarin verschilt het van het Pfizer-vaccin? (06/01/2021 - VRT NWS)
  Het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA) geeft nu ook het coronavaccin van Moderna een positief advies. Het is het tweede vaccin dat groen licht krijgt, na dat van Pfizer-BioNTech. Hoe anders is dit vaccin en hoe snel kan het ons vooruithelpen? Vier vragen en antwoorden.
  [naar artikel]
 3. Pfizer/Biontech: "Coronavaccin is veilig en werkzaam bij kinderen van 5 tot 11 jaar" (20/09/2021 - VRT NWS)
  Het coronavaccin van Pfizer/Biontech is ook veilig en werkzaam bij kinderen van 5 tot 11 jaar. Dat beweert het bedrijf op basis van een studie bij meer dan 2.000 kinderen van die leeftijd. Het bedrijf wil de resultaten voorleggen aan de Amerikaanse en Europese gezondheidsautoriteiten, in de hoop dat die het gebruik van het vaccin bij die leeftijdsgroep goedkeuren. Ons land wacht sowieso op dat advies.
  [naar artikel]
 4. Europees Geneesmiddelenagentschap zet licht op groen voor coronavaccin Pfizer voor kinderen vanaf 5 jaar (25/11/2021 - VRT NWS)
  Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) heeft het licht op groen gezet voor een coronavaccin voor 5- tot 11-jarigen. Of kinderen bij ons ook effectief een coronaprik zullen krijgen, staat evenwel nog niet vast: onder meer de Hoge Gezondheidsraad zal zich eerst nog over de (ethische) kwestie moeten uitspreken. Voor alle duidelijkheid: dit advies gaat over het coronavaccin van Pfizer en BioNTech.
  [naar artikel]
 5. Pfizer wil coronavaccin kunnen toedienen vanaf 12 jaar (09/04/2021 - Express)
  Het Amerikaanse Pfizer en het Duitse BioNTech willen hun coronavaccin ook kunnen toedienen aan 12- tot 15-jarigen. Ze hebben daarvoor alvast een aanvraag ingediend in de Verenigde Staten, zo meldden ze vrijdag in een gezamenlijk persbericht, en ze zijn van plan “de komende dagen” gelijkaardige aanvragen te doen elders in de wereld. Het Pfizer/BioNTech-vaccin is […] The post Pfizer wil coronavaccin kunnen toedienen vanaf 12 jaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Pfizer vraagt Europese goedkeuring coronavaccin voor kinderen vanaf 5 jaar (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De farmabedrijven Pfizer en BioNTech hebben in Europa een aanvraag ingediend voor het gebruik van hun coronavaccin bij kinderen van 5 tot en met 11 jaar oud. De gegevens van de klinische proeven zijn overgemaakt aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), zo is vrijdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 7. Pfizer vraagt Europese goedkeuring coronavaccin voor kinderen vanaf 5 jaar (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De farmabedrijven Pfizer en BioNTech hebben in Europa een aanvraag ingediend voor het gebruik van hun coronavaccin bij kinderen van 5 tot en met 11 jaar oud. De gegevens van de klinische proeven zijn overgemaakt aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), zo is vrijdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 8. Positief Amerikaans advies over vaccin voor 5- tot 12-jarigen (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wetenschappers adviseren de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA het coronavaccin van Pfizer/BioNTech aan kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar te geven. De voorgestelde dosis is een stuk lager dan die voor 12-plussers.
  [naar artikel]
 9. EU: Pfizer-vaccins vanaf 27 december beschikbaar (21/12/2020 - Knack)
  Na een positief advies van het Europese Geneesmiddelenagentschap EMA heeft de Europese Commissie het coronavaccin van Pfizer en BioNTech een voorwaardelijke marktvergunning gegeven. Daarmee wordt de deur geopend voor de lancering van de vaccinatiecampagnes in de lidstaten van de Europese Unie vanaf 27 december.
  [naar artikel]
 10. Coronavaccin Pfizer-BioNTech krijgt groen licht van Europees Geneesmiddelenbureau (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) oordeelt positief over het coronavaccin dat BioNTech en Pfizer samen hebben ontwikkeld. Met de goedkeuring is een cruciale stap gezet naar toelating van dit eerste coronavaccin tot de Europese Unie, en dus ook de Belgische markt.
  [naar artikel]
 11. BioNTech wil coronavaccin ook voor kinderen vanaf 5 jaar (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Duitse BioNTech wil het coronavaccin Pfizer door toezichthouders laten goedkeuren voor kinderen in de leeftijdsgroep 5-11, ook in Europa. Het biotechnologiebedrijf presenteert binnen enkele weken de resultaten van een onderzoek naar het gebruik van het vaccin binnen die leeftijdsgroep, zegt oprichter Özlem Türeci tegen Der Spiegel.
  [naar artikel]
 12. EMA zet licht op groen voor vaccinatie vanaf 5 jaar (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Europees geneesmiddelenagentschap (EMA) heeft een positief advies gegeven voor de coronavaccins van Pfizer BionTech en Moderna bij kinderen van 5 tot 11 jaar. Dat betekent nog niet dat 5- tot 11-jarigen in ons land sowieso gevaccineerd worden.
  [naar artikel]
 13. Pfizer vraagt binnenkort in VS goedkeuring aan voor zijn coronavaccin voor kinderen tussen 6 maanden en 5 jaar (15/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Pfizer vraagt binnenkort in VS goedkeuring aan voor zijn coronavaccin voor kinderen tussen 6 maanden en 5 jaar Pfizer en BioNTech gaat volgende maand in de Verenigde Staten bij de Food and Drug Administration (FDA) de goedkeuring aanvragen voor het gebruik van hun coronavaccin bij kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 5 jaar oud. Het verwacht die goedkeuring in november te krijgen. Op dit moment heeft het coronavaccin van Pfizer en […] Lees dit artikel: Pfizer vraagt binnenkort in VS goedkeuring aan voor zijn coronavaccin voor kinderen tussen 6 maanden en 5 jaar
  [naar artikel]
 14. Britse autoriteiten keuren Pfizer/BioNTech-vaccin goed (02/12/2020 - De Tijd)
  08:17 Het Verenigd Koninkrijk is het eerste land in de wereld dat zijn goedkeuring geeft voor het coronavaccin van Pfizer en BioNTech.
  [naar artikel]
 15. Pfizer en BioNTech vragen vandaag noodgoedkeuring voor coronavaccin in VS (20/11/2020 - Express)
  De farmabedrijven Pfizer en BioNTech vragen later op vrijdag goedkeuring van de Amerikaanse farmawaakhond om hun gezamenlijk coronavaccin deels op... The post Pfizer en BioNTech vragen vandaag noodgoedkeuring voor coronavaccin in VS appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Geneesmiddelenagentschap VS keurt Pfizervaccin goed voor kinderen vanaf 12 jaar (11/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse geneesmiddelenagentschap FDA oordeelt dat het coronavaccin van Pfizer-BioNTech geschikt is om toe te dienen aan kinderen vanaf twaalf jaar.
  [naar artikel]
 17. Britten keuren coronavaccin van Pfizer als eerste goed: uitrol start volgende week (02/12/2020 - De Morgen)
  Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse BioNTech is goedgekeurd voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk. Het vaccin zou er vanaf volgende week beschikbaar zijn. Het VK is daarmee het eerste land ter wereld dat het vaccin van Pfizer/BioNTech goedkeurt.
  [naar artikel]
 18. Coronavaccin van Pfizer en BioNTech stuwt Europese beurzen (18/11/2020 - Express)
  Het gunstige nieuws over het coronavaccin van Pfizer-BioNTech doet de Europese beurzen opnieuw zichtbaar deugd. Enkel de AEX in Amsterdam... The post Coronavaccin van Pfizer en BioNTech stuwt Europese beurzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Europa geeft groen licht voor coronavaccin Pfizer/BioNTech (21/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap EMA heeft aanbevolen om het coronavaccin van Pfizer en BioNTech een voorwaardelijke marktvergunning te geven. Verwacht wordt dat de Europese Commissie nu binnen enkele dagen het licht op groen zal zetten.
  [naar artikel]
 20. Cyberaanval op Europees Geneesmiddelenbureau: documenten over coronavaccin van Pfizer/BioNTech ingekeken (09/12/2020 - VRT NWS)
  Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) in Amsterdam is het doelwit geworden van een cyberaanval. Daarbij zouden de hackers documenten over het coronavaccin van Pfizer/BioNTech hebben kunnen inkijken. Dat meldt BioNTech in een persbericht en bevestigt Pfizer aan onze redactie.
  [naar artikel]
 21. EMA beveelt coronavaccin Pfizer aan voor 5- tot 11-jarigen (25/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: EMA beveelt coronavaccin Pfizer aan voor 5- tot 11-jarigen Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) beveelt het Covid-vaccin van Pfizer/BioNTech aan voor kinderen van 5 tot 11 jaar, zo maakte het woensdag bekend in een persbericht. Het EMA heeft bevestigd dat het Pfizervaccin veilig en werkzaam is bij 5- tot 11-jarigen. Volgens het geneesmiddelenbureau zijn de voordelen groter dan de mogelijke risico’s, zeker bij kinderen met […] Lees dit artikel: EMA beveelt coronavaccin Pfizer aan voor 5- tot 11-jarigen
  [naar artikel]
 22. Canada keurt coronavaccin Pfizer/BioNTech als eerste land goed vanaf twaalf jaar (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Canada keurt het coronavaccin van Pfizer/BioNTech goed voor adolescenten vanaf twaalf jaar oud. Zo wordt Canada het eerste land dat het vaccin in die leeftijdsgroep toelaat. Dat heeft de Canadese ministerie van Volksgezondheid woensdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 23. Canada keurt coronavaccin Pfizer/BioNTech als eerste land goed vanaf twaalf jaar (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Canada keurt het coronavaccin van Pfizer/BioNTech goed voor adolescenten vanaf twaalf jaar oud. Zo wordt Canada het eerste land dat het vaccin in die leeftijdsgroep toelaat. Dat heeft de Canadese ministerie van Volksgezondheid woensdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 24. EMA geeft groen licht voor coronavaccin Pfizer en BioNTech (21/12/2020 - De Morgen)
  Het Europese vasteland krijgt zijn eerste vaccin tegen corona. Het Europees Medicijn Agentschap (EMA) heeft vanmiddag groen licht gegeven voor markttoelating van het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse bedrijf BioNTech. Een ‘belangrijke mijlpaal’, zegt het EMA.
  [naar artikel]
 25. Pfizer-BioNTech-vaccin voorkomt zo goed als alle verspreiding van coronavirus (11/03/2021 - Express)
  Het coronavaccin van Pfizer en BioNTech blokkeert 94 procent van de asymptomatische infecties. Dat blijkt uit onderzoek in Israël, waar bijna de helft van de bevolking volledig gevaccineerd is. Dat het coronavaccin van de Amerikaanse farmareus Pfizer en het Duitse BioNTech efficiënt is in het voorkomen dat iemand ziek wordt van het coronavirus is al […] The post Pfizer-BioNTech-vaccin voorkomt zo goed als alle verspreiding van coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Amerikaanse adviescommissie geeft groen licht voor vaccin van Pfizer-BioNTech  (11/12/2020 - VRT NWS)
  Het coronavaccin van Pfizer-BioNTech kan vanaf volgende week toegediend worden in de Verenigde Staten. Een adviescommissie van de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit (FDA) heeft daartoe het licht op groen gezet.
  [naar artikel]
 27. Ceo BioNtech: ‘Vanaf juni kunnen we ook kinderen inenten’ (29/04/2021 - De Standaard)
  De ceo van vaccinproducent BioNtech, Ugur Sahin, bevestigt dat het coronavaccin ‘voor 100 procent’ werkt bij kinderen vanaf twaalf jaar. Bij jongere kinderen moeten nog tests gebeuren.
  [naar artikel]
 28. EU: positief advies voor Pfizer-vaccin (21/12/2020 - Knack)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap EMA heeft aanbevolen om het coronavaccin van Pfizer en BioNTech een voorwaardelijke marktvergunning te geven. De Europese Commissie wil maandagavond reeds een besluit over de toelating nemen. Daarmee wordt de deur geopend voor de lancering van de vaccinatiecampagnes in de lidstaten van de Europese Unie.
  [naar artikel]
 29. BioNTech verwacht flink meer omzet van zijn coronavaccin (09/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: BioNTech verwacht flink meer omzet van zijn coronavaccin Biotechnologiebedrijf BioNTech verwacht dat het door hen ontwikkelde coronavaccin in samenwerking met partner Pfizer dit jaar goed zal zijn voor 15,9 miljard euro omzet. Daarmee is het Duitse bedrijf veel positiever dan de 12,4 miljard euro aan opbrengsten waar eerder rekening mee werd gehouden. BioNTech en Pfizer ondertekenden onlangs contracten om dit jaar ongeveer 2,2 […] Lees dit artikel: BioNTech verwacht flink meer omzet van zijn coronavaccin
  [naar artikel]
 30. 'Pfizer-vaccin veilig voor 5-11-jarigen' (20/09/2021 - De Tijd)
  15:29 Het coronavaccin van Pfizer is veilig en effectief bij kinderen van vijf tot elf jaar, besluiten de ontwikkelaars Pfizer en BioNTech uit ruim onderzoek. De bedrijven hopen op een snelle markttoelating...
  [naar artikel]
 31. Coronavaccin Pfizer goedgekeurd in Verenigd Koninkrijk, uitrol start volgende week (02/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse BioNTech is goedgekeurd voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk. Het vaccin zou vanaf volgende week beschikbaar zijn. Het VK is daarmee het eerste land ter wereld dat het vaccin van Pfizer/BioNTech goedkeurt.
  [naar artikel]
 32. Verenigde Staten keuren Pfizer-vaccin ook goed voor kinderen vanaf 12 jaar: wat betekent dat voor vaccinatieplannen in ons land? (11/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Verenigde Staten keuren het coronavaccin van Pfizer/BioNTech nu ook goed voor kinderen boven de twaalf jaar. De bestaande noodgoedkeuring voor adolescenten vanaf zestien jaar wordt daarvoor aangepast en uitgebreid. Mogen ook jongeren in ons land zich spoedig aan een vaccin verwachten?
  [naar artikel]
 33. Australië keurt coronavaccin Pfizer/BioNTech goed voor tieners van 12 tot 15 jaar (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Australië heeft het licht op groen gezet voor de toediening van het Pfizer/BioNTech coronavaccin bij tieners van 12 tot 15 jaar. Dat heeft minister van Volksgezondheid Greg Hunt vandaag gemeld.
  [naar artikel]
 34. EMA zet licht op groen voor vaccinatie tegen coronavirus vanaf vijf jaar (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van Pfizer/BioNTech is veilig en effectief voor kinderen vanaf 5 jaar, oordeelt het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). De experts stellen vast dat de voordelen van het vaccin ook voor jonge kinderen zwaarder wegen dan het risico op bijwerkingen, die doorgaans mild zijn. Het EMA adviseert de Europese Commissie dan ook het vaccin goed te keuren voor toediening aan kinderen van 5 tot en met 11 jaar.
  [naar artikel]
 35. BioNTech-topman: ‘Coronavaccin kan nog dit jaar verdeeld worden’ (19/11/2020 - Express)
  Het coronavaccin van Pfizer en BioNTech zou nog dit jaar verdeeld kunnen worden. Dat zegt de topman van BioNTech donderdag.... The post BioNTech-topman: ‘Coronavaccin kan nog dit jaar verdeeld worden’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Pfizer en BioNTech vragen Europese vergunning voor coronavaccin (01/12/2020 - De Morgen)
  De farmabedrijven Pfizer en BioNTech hebben een vergunning aangevraagd om hun coronavaccin in Europa op de markt te brengen. De Europese geneesmiddelenautoriteit EMA gaat de eerste vaccins beoordelen. Mogelijk is die beoordeling voor het eind van het jaar afgerond. Gisteren diende ook het Amerikaanse bedrijf Moderna zijn aanvraag in.
  [naar artikel]
 37. Pfizer en BioNTech willen dit jaar al 50 miljoen coronavaccins verdelen (10/11/2020 - Express)
  Het Amerikaanse farmabedrijf Pfizer en zijn Duitse partner BionTech hebben voor hun coronavaccin al een order voor 570 miljoen dosissen... The post Pfizer en BioNTech willen dit jaar al 50 miljoen coronavaccins verdelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 38. Pfizer en BioNTech starten wereldwijde grote test coronavaccin met 30.000 mensen (30/07/2020 - VRT NWS)
  Het biofarmabedrijf BioNTech in Duitsland en zijn Amerikaanse partner Pfizer starten met een fase 2/3 klinische test van een mogelijk coronavaccin. Het onderzoek op maximaal 30.000 proefpersonen van 18 tot 85 jaar oud wordt in 120 onderzoekscentra wereldwijd uitgevoerd. Als de test succesvol is, is het de bedoeling om tegen eind dit jaar 100 miljoen dossisen te leveren en volgend jaar 1,3 miljard.
  [naar artikel]
 39. Pfizer/BioNTech start met productie coronavaccin in nieuwe Duitse fabriek (10/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronavaccins die BioNTech samen met Pfizer heeft ontwikkeld, zullen vanaf nu ook worden geproduceerd in een nieuwe fabriek in Marburg, Duitsland. Dat heeft BioNTech woensdag aangekondigd in een persbericht. Op die manier kan het aantal leveringen binnen Europa sterk worden opgedreven.
  [naar artikel]
 40. Pfizer/BioNTech start met productie coronavaccin in nieuwe Duitse fabriek (10/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronavaccins die BioNTech samen met Pfizer heeft ontwikkeld, zullen vanaf nu ook worden geproduceerd in een nieuwe fabriek in Marburg, Duitsland. Dat heeft BioNTech woensdag aangekondigd in een persbericht. Op die manier kan het aantal leveringen binnen Europa sterk worden opgedreven.
  [naar artikel]
 41. Coronavaccin Pfizer 90 procent effectief bij kinderen van 5 tot 11 jaar (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het vaccin tegen COVID-19 van Pfizer/BioNTech is 90,7 procent effectief in het voorkomen van symptomatische vormen van de ziekte bij kinderen van 5 tot 11 jaar. Dat heeft het geneesmiddelenbedrijf gemeld in een document dat het indiende bij de aanvraag tot goedkeuring in die leeftijdsgroep in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 42. Verenigde Staten sluiten miljardendeal met Pfizer en BioNTech voor coronavaccin (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De farmaceutische bedrijven Pfizer en BioNTech hebben een akkoord bereikt met de Verenigde Staten rond de verdeling van een (potentieel) coronavaccin. De twee gaan tegen december meer dan 600 miljoen dosissen verdelen, zo meldt The Washington post.
  [naar artikel]
 43. Pfizer en BioNTech vragen Europese vergunning voor coronavaccin, goedkeuring mogelijk nog deze maand (01/12/2020 - De Morgen)
  De farmabedrijven Pfizer en BioNTech hebben een vergunning aangevraagd om hun coronavaccin in Europa op de markt te brengen. De Europese geneesmiddelenautoriteit EMA gaat de eerste vaccins beoordelen. Mogelijk is die beoordeling voor het eind van het jaar afgerond. Gisteren diende ook het Amerikaanse bedrijf Moderna zijn aanvraag in.
  [naar artikel]
 44. Pfizer en BioNTech vragen goedkeuring om 5- tot 11-jarigen te vaccineren in de VS (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Farmabedrijven Pfizer en BioNTech hebben bij de Amerikaanse geneesmiddelenregulator FDA een aanvraag ingediend om een goedkeuring te krijgen voor het toedienen van hun coronavaccin bij 5- tot 11-jarigen. Dat meldt Pfizer op Twitter.
  [naar artikel]
 45. Pfizer en BioNTech vragen goedkeuring om 5- tot 11-jarigen te vaccineren in de VS (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Farmabedrijven Pfizer en BioNTech hebben bij de Amerikaanse geneesmiddelenregulator FDA een aanvraag ingediend om een goedkeuring te krijgen voor het toedienen van hun coronavaccin bij 5- tot 11-jarigen. Dat meldt Pfizer op Twitter.
  [naar artikel]
 46. Europese Commissie bestelt nog 200 miljoen dosissen van coronavaccin van Pfizer en BioNTech (17/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Europese Commissie koopt nog 200 miljoen dosissen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech. Die worden waarschijnlijk nog voor het einde van het jaar geleverd aan de 27 landen in de Europese Unie. Daarnaast heeft Brussel een optie om nog 100 miljoen doses te bestellen.
  [naar artikel]
 47. Vaccin van Pfizer-BioNTech scoort beter dan aanvankelijk gedacht: 95 procent doeltreffend (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van Pfizer en BioNTech is voor 95 procent doeltreffend. Dat blijkt uit de volledige studieresultaten nu de klinische proeven werden afgerond, zo heeft de farmaceut Pfizer zelf gemeld.
  [naar artikel]
 48. EU licht optie voor 100 miljoen coronavaccins Pfizer/BioNTech (19/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Commissie heeft haar optie gelicht om nog eens 100 miljoen dosissen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech te bestellen. Dat bevestigen de twee bedrijven maandag in een mededeling. Dat brengt het totaal aantal vaccins dat de Europese Unie bij Pfizer/BioNTech heeft aangekocht, op 600 miljoen.
  [naar artikel]
 49. Hoge Gezondheidsraad geeft groen licht voor vaccinatie 16- en 17-jarigen met Pfizer (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Hoge Gezondheidsraad (HGR) heeft een positief advies gegeven voor de vaccinatie van 16- en 17-jarigen met het vaccin Comirnaty van Pfizer/BioNtech in België.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.