Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:31 uur

Tesla-fans steunen Elon Musk in zijn reactie op rechtszaak van JPMorgan met resem recensies van 1 ster op Yelp

Het Laatste Nieuws

25/11/2021 - 12:57

Fans van Tesla hebben zich op Yelp op JPMorgan gestort om hun ongenoegen te uiten over de Amerikaanse bank met recensies van slechts 1 ster. Tesla-CEO Elon Musk had eerder zelf met zo’n vijandige review gedreigd tegen JPMorgan als ze hun rechtszaak van 162 miljoen dollar (144 miljoen euro) tegen de elektrische wagenbouwer niet zouden droppen. De pagina van de bank op Yelp werd overstelpt en recensies posten werd tijdelijk onmogelijk gemaakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Elon Musks antwoord op JP Morgans rechtszaak tegen Tesla? Een bedreiging met een 1-sterrenrecensie op Yelp (24/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musks antwoord op JP Morgans rechtszaak tegen Tesla? Een bedreiging met een 1-sterrenrecensie op Yelp Een lopend juridisch geschil tussen de grote Amerikaanse bank JP Morgan en elektrische wagenfabrikant Tesla, heeft bij Elon Musk een gedenkwaardige reactie ontlokt. Dat blijkt uit een bericht van zakenkrant The Wall Street Journal. “Als JPM hun rechtszaak niet intrekt, zal ik ze een beoordeling van één ster geven op Yelp. Dit is mijn laatste […] Lees dit artikel: Elon Musks antwoord op JP Morgans rechtszaak tegen Tesla? Een bedreiging met een 1-sterrenrecensie op Yelp
  [naar artikel]
 2. Elon Musk kijkt aan tegen rechtszaak na omstreden tweet (16/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een omstreden tweet van Tesla-topman Elon Musk blijft hem achtervolgen. Musk trof in 2018 na de tweet al een schikking met de Amerikaanse beurswaakhond SEC, waarbij hij voor zeker drie jaar moest opstappen als Tesla-voorzitter en waarbij zowel Musk als Tesla een boete van telkens 20 miljoen dollar (17,2 miljoen euro) moest ophoesten. Nu kijken Musk en Tesla in dezelfde zaak aan tegen een burgerlijke rechtszaak door een groep aandeelhouders. Tesla heeft getracht om de rechtszaak te laten seponeren, maar daar ging een federale rechter in de VS woensdag niet op in.
  [naar artikel]
 3. Elon Musk tijdens rechtszaak overname SolarCity: “Mijn gevoel voor humor geeft Tesla gratis media-aandacht” (13/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk tijdens rechtszaak overname SolarCity: “Mijn gevoel voor humor geeft Tesla gratis media-aandacht” Tesla-baas Elon Musk moest maandag voor een rechtbank in Delaware verschijnen om Tesla’s overname van SolarCity, een zonnepanelenbedrijf, in 2016 te verdedigen. Tijdens zijn verhoor zei de topman dat hij zichzelf een grappig persoon vindt. De rechtszaak is er gekomen nadat de minderheidsaandeelhouders van Tesla hun ongenoegen hadden geuit over Tesla’s overname van SolarCity. Musk […] Lees dit artikel: Elon Musk tijdens rechtszaak overname SolarCity: “Mijn gevoel voor humor geeft Tesla gratis media-aandacht”
  [naar artikel]
 4. Elon Musk pronkt met nieuwe Tesla Model S Plaid (11/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk pronkt met nieuwe Tesla Model S Plaid Tesla’s Model S, voor het eerst geleverd in 2012, krijgt een opfrisbeurt. Tesla-CEO Elon Musk maakte donderdag zijn entree op een livestream-evenement door met een Model S Plaid, de nieuwste elektrische auto van Tesla, rond een testcircuit en op het podium te rijden. Eerder had Musk beloofd dat de langverwachte Tesla Model S Plaid in […] Lees dit artikel: Elon Musk pronkt met nieuwe Tesla Model S Plaid
  [naar artikel]
 5. Zet Elon Musk een stap opzij bij Tesla? (23/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zet Elon Musk een stap opzij bij Tesla? Voor het eerst nam Elon Musk niet deel aan de interne analyse van Tesla’s bemoedigende Q3-resultaten. Hij wees een gedelegeerde toe om het te doen. Dit kan een teken zijn dat de grillige miljardair een stap opzij wil zetten. Maar kan hij dat überhaupt? Alles gaat goed voor Tesla, ondanks de chiptekorten die zijn productie […] Lees dit artikel: Zet Elon Musk een stap opzij bij Tesla?
  [naar artikel]
 6. LIVE. Tesla Battery Day: wat heeft Elon Musk in petto? (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond organiseert Tesla na de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering Battery Day. Elon Musk beloofde de fans “een van de spannendste dagen in de...
  [naar artikel]
 7. Fans willen rijke Tesla-baas Elon Musk een nieuwe slaapbank kopen: "We kunnen dit als gemeenschap niet laten gebeuren" (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je zou denken dat hij er zelf met gemak eentje zou kunnen kopen, maar fans van Tesla-oprichter Elon Musk zijn een inzamelingsactie begonnen om hem...
  [naar artikel]
 8. Elon Musk treft schikking met Amerikaanse beurswaakhond en treedt af als bestuursvoorzitter van Tesla (30/09/2018 - De Morgen)
  Elon Musk en Tesla hebben vandaag een schikking getroffen met de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Als onderdeel van de schikking moet Musk binnen 45 dagen aftreden als bestuursvoorzitter van Tesla en mag hij die functie drie jaar lang niet vervullen. Ook moeten Musk en Tesla ieder een boete 20 miljoen dollar betalen. Musk blijft wel CEO van Tesla.
  [naar artikel]
 9. Tesla-topman Elon Musk kijkt aan tegen rechtszaak na omstreden tweet (16/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een omstreden tweet van Tesla-topman Elon Musk blijft hem achtervolgen. Musk trof in 2018 na de tweet al een schikking met de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 10. Rechterhand Elon Musk vertrekt bij Tesla (08/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Rechterhand Elon Musk vertrekt bij Tesla De Fransman Jerome Guillen was een decennium werkzaam bij de elektrischewagenfabrikant. Hij was één van de vier topbestuurders en stond tot voor kort aan het hoofd van Tesla’s truckdivisie. Guillen gold als rechterhand van CEO Elon Musk. Guillen zou het bedrijf al op 3 juni hebben verlaten, meldt zakensite CNBC. Hij was het brein achter het […] Lees dit artikel: Rechterhand Elon Musk vertrekt bij Tesla
  [naar artikel]
 11. Vlaming deelt filmpje waarop Tesla crash vermijdt, Elon Musk reageert zelf (10/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Niemand minder dan Elon Musk zélf heeft gereageerd op het filmpje waarbij een Tesla uitwijkt voor een overstekend everzwijn in Houthalen-Helchteren. Musk vertelt op Twitter dat de reactie van de Tesla supersnel lijkt voor de mens, maar eigenlijk traag is voor een computer. “Heel cool dat Musk mijn filmpje zag”, zegt Kenneth Van Hoesen, die alles beleefde. Het fragment is al bijna 800.000 keer bekeken.
  [naar artikel]
 12. Houthalenaar kan crash met everzwijn en Tesla nipt vermijden, Elon Musk reageert zelf (10/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Niemand minder dan Elon Musk zélf heeft gereageerd op het filmpje waarbij een Tesla uitwijkt voor een overstekend everzwijn in Houthalen-Helchteren. Musk vertelt op Twitter dat de reactie van de Tesla supersnel lijkt voor de mens, maar eigenlijk traag is voor een computer. “Heel cool dat Musk mijn filmpje zag”, zegt Kenneth Van Hoesen, die alles beleefde. Het fragment is al bijna 800.000 keer bekeken.
  [naar artikel]
 13. Elon Musk: ‘Over drie jaar Tesla van 25.000 dollar’ (23/09/2020 - Express)
  Op de eerste Battery Day stelde Tesla-topman Elon Musk een snellere, goedkopere batterij voor. Die moet de prijs van Tesla’s... The post Elon Musk: ‘Over drie jaar Tesla van 25.000 dollar’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Elon Musk wil in 2023 een Tesla van 25.000 dollar zonder stuur of pedalen (06/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk wil in 2023 een Tesla van 25.000 dollar zonder stuur of pedalen Het is al een jaar bekend dat Tesla werkt aan een Tesla-wagen die goedkoper is dan de andere modellen. Elon Musk heeft tijdens een belangrijke vergadering nieuwe gegevens vrijgegeven over de wagen. De afgelopen maanden zijn de geruchten over de Tesla van 25.000 dollar de pan uit gerezen. Enkele weken geleden bleek uit verschillende lekken […] Lees dit artikel: Elon Musk wil in 2023 een Tesla van 25.000 dollar zonder stuur of pedalen
  [naar artikel]
 15. Hoe Elon Musk Tesla onderuit praatte (17/08/2018 - De Tijd)
  20:51 Elon Musk, topman van de Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla, geeft in een interview met The New York Times toe er doorheen te zitten. Zijn straffe uitspraken deden Tesla kelderen op de...
  [naar artikel]
 16. Elon Musk schamper over Bill Gates nadat hij geen Tesla kocht (18/02/2020 - Express)
  Bill Gates, de costichter van Microsoft, verklapte recentelijk dat hij een volelektrische Porsche Taycan kocht, en geen Tesla. Dat leidt tot een cynische reactie van Tesla-baas Elon Musk. Bill Gates vertelde in een interview op YouTube dat hij veel bewondering had voor Tesla, maar dat hij toch voor een volledig elektrische Porsche Taycan koos. ‘Een […] The post Elon Musk schamper over Bill Gates nadat hij geen Tesla kocht appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Elon Musk over aandeel Tesla: “Waarde kan stijgen tot 3.000 dollar als we alles goed doen” (06/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk over aandeel Tesla: “Waarde kan stijgen tot 3.000 dollar als we alles goed doen” De fondsengoeroe Cathie Wood zei in een recent interview met Yahoo Finance dat ze verwacht dat het aandeel van Tesla kan stijgen tot 3.000 dollar. Elon Musk, de CEO van Tesla, zei in een reactie aan zijn werknemers dat dat zeker mogelijk is als “het bedrijf alles goed uitvoert.” “Onze inschatting voor Tesla’s succes is […] Lees dit artikel: Elon Musk over aandeel Tesla: “Waarde kan stijgen tot 3.000 dollar als we alles goed doen”
  [naar artikel]
 18. Elon Musk krijgt van Tesla een miljoenenbonus toegewezen (29/05/2020 - Express)
  Elon Musk kan bij zijn autobouwer Tesla een miljoenenbonus opstrijken. Dat blijkt uit documenten die het bedrijf aan de Amerikaanse... The post Elon Musk krijgt van Tesla een miljoenenbonus toegewezen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Elon Musk wil Tesla redden met grondige reorganisatie (15/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk wil Tesla, producent van elektrische auto’s, hervormen. Dat heeft de topman gezegd in een memo aan werknemers. Tesla kampt met productieproblemen bij het belangrijke Model 3.
  [naar artikel]
 20. Tesla-topman Elon Musk in België om Tesla’s Model 3 in ontvangst te nemen (08/02/2019 - De Morgen)
  Elon Musk, de man achter autofabrikant Tesla, is vrijdagavond geland op de luchthaven van Oostende. Aanleiding is de aankomst in de haven van Zeebrugge van de eerste Tesla's Model 3 voor de Europese markt.
  [naar artikel]
 21. Elon Musk wil de Tesla Roadster laten vliegen. En nee, dat is geen grap (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk heeft opnieuw voor beroering gezorgd op Twitter. De Tesla-topman bevestigde aan zijn grote schare volgers dat hij zijn komende Tesla...
  [naar artikel]
 22. Elon Musk bijna uitbetaald na beursrecord voor Tesla (15/01/2020 - Express)
  De recente opwaardering van de aandelen van Tesla op de Amerikaanse beurzen, kunnen Tesla-oprichter Elon Musk een serieuze bonus opleveren. Dat maakt deel uit van een stimuleringsprogramma dat in totaal 50 miljard waard is. Op de beurs in New York was het elektrische wagenmerk Tesla op dinsdagavond 538 dollar waard. Dat maakt dat het bedrijf […] The post Elon Musk bijna uitbetaald na beursrecord voor Tesla appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Aandelen Tesla nemen duik nadat Elon Musk Britse duiker “pedofiel” noemt (17/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De aandelen van Tesla zijn gisteren met 3,5% gezakt na de commotie die is ontstaan rond een ondertussen verwijderde tweet van CEO Elon Musk. Musk...
  [naar artikel]
 24. Elon Musk wil een kleinere Tesla voor Europa (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk overweegt een compacte hatchback voor met name de Europese markt. Volgens Musk is er in Europa behoefte aan een kleiner model van Tesla.
  [naar artikel]
 25. Elon Musk vervangen als voorzitter van Tesla (08/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla heeft een nieuwe voorzitter gevonden. Robyn Denholm vervangt medeoprichter Elon Musk bij de maker van elektrische auto's. Musk blijft wel in...
  [naar artikel]
 26. Elon Musk: ‘Tesla draait dit kwartaal break even’, ondanks corona (30/06/2020 - Express)
  Slechts een paar dagen voor Tesla zijn cijfers van het tweede kwartaal presenteert, stuurde CEO Elon Musk een mail aan... The post Elon Musk: ‘Tesla draait dit kwartaal break even’, ondanks corona appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Elon Musk vervangen als voorzitter van Tesla (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tesla heeft een nieuwe voorzitter gevonden. Robyn Denholm vervangt medeoprichter Elon Musk bij de maker van elektrische auto’s. Musk blijft wel in functie als topman van het bedrijf.
  [naar artikel]
 28. Elon Musk prijst China en zegt dat Tesla in het land zal blijven investeren (27/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk prijst China en zegt dat Tesla in het land zal blijven investeren Teslabaas Elon Musk prees recent China op vlak van de bescherming van persoonsgegevens. Ook vleide hij zijn directe concurrenten ginds. Zijn uitlatingen zijn bedoeld om het imago van zijn bedrijf in China, dat er niet erg goed voor staat, te verbeteren. Elon Musk was virtueel aanwezig op de World Internet Conference, ook bekend als de […] Lees dit artikel: Elon Musk prijst China en zegt dat Tesla in het land zal blijven investeren
  [naar artikel]
 29. Daar komt Elon Musk met de Tesla vrachtwagen (17/11/2017 - VRT NWS)
  Gisteren kondigde Elon Musk in Hawthorne, Californië, de nieuwe Tesla vrachtwagen aan. Met de zeer gewaagde truck wil Musk de dieselvretende vrachtwagens van de baan. Vraag is, hoe zal de transportsector hierop reageren?
  [naar artikel]
 30. Elon Musk over ongeval met vermoedelijk zelfrijdende Tesla: ‘Automatische piloot stond niet aan’ (20/04/2021 - Express)
  Elon Musk, de CEO van Tesla, heeft voor het eerst gereageerd op het ongeluk waarbij een Tesla betrokken was. Volgens de eerste berichten stond de zelfrijdende piloot aan, maar Musk ontkent nu dat dat het geval was. In de Amerikaanse staat Texas zijn er afgelopen weekend twee mensen om het leven gekomen bij een ongeval […] Lees dit artikel: Elon Musk over ongeval met vermoedelijk zelfrijdende Tesla: ‘Automatische piloot stond niet aan’
  [naar artikel]
 31. Amerikaans gerecht onderzoekt of Tesla-topman Elon Musk fraude pleegde met tweet (18/09/2018 - De Morgen)
  Het Amerikaanse gerecht voert een onderzoek naar Tesla en topman Elon Musk. Mogelijk hebben de autobouwer en Musk fraude gepleegd toen Musk twitterde over het van de beurs halen van zijn bedrijf en zei dat hij de financiering daarvoor al rond had.
  [naar artikel]
 32. ▶ Elon Musk: ‘Tesla bouwt mensachtige robot’ (20/08/2021 - De Morgen)
  Autobouwer Tesla werkt aan een mensachtige robot die verschillende taken kan overnemen waarin mensen geen zin hebben, die saai zijn of gevaarlijk. Dat vertelde Tesla-topman Elon Musk tijdens een event van het bedrijf. Een prototype van de Tesla Bot moet volgend jaar worden gelanceerd.
  [naar artikel]
 33. Topman Elon Musk levert eerste nieuwe berlines van Tesla af (29/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In zijn fabriek in het Californische Fremont heeft topman Elon Musk van Tesla de eerste dertig Model 3-auto’s overhandigd. De klanten waren werknemers van Tesla.
  [naar artikel]
 34. Elon Musk is in België (samen met een hele lading Tesla’s) (08/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tesla-topman Elon Musk is vrijdagavond geland op de luchthaven van Oostende. Aanleiding daarvoor is de aankomst van de eerste Tesla’s Model 3 in de haven van Zeebrugge. De elektrische wagens worden van daaruit verspreid naar autohandelaars in heel Europa.
  [naar artikel]
 35. Elon Musk is in België (samen met een hele lading Tesla’s) (08/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tesla-topman Elon Musk is vrijdagavond geland op de luchthaven van Oostende. Aanleiding daarvoor is de aankomst van de eerste Tesla’s Model 3 in de haven van Zeebrugge. De elektrische wagens worden van daaruit verspreid naar autohandelaars in heel Europa.
  [naar artikel]
 36. ‘All Hail to The Chief’: Verkiest u Elon Musk van Tesla of Peter Berdowski van Boskalis als baas? (13/04/2021 - Express)
  Het gebeurt niet elke dag dat een CEO  wordt geportretteerd als de redder van de wereld -of je moet Elon Musk heten. Het overkwam vorige maand Peter Berdowski, CEO van baggerbedrijf Boskalis, toen zijn bedrijf erin slaagde om het Suezkanaal terug bevaarbaar te maken voor de wereldhandel. Zijn flegmatieke reactie dat er nog heel wat […] The post ‘All Hail to The Chief’: Verkiest u Elon Musk van Tesla of Peter Berdowski van Boskalis als baas? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Elon Musk: "Tesla aanvaardt bitcoin niet langer als betaalmiddel” (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk laat weten dat zijn bedrijf niet langer de cryptomunt bitcoin aanneemt als betaalmiddel voor auto's. Musk meldt dat Tesla bezorgd is over het gebruik van fossiele brandstoffen bij het delven van de digitale munt.
  [naar artikel]
 38. Elon Musk rekent op Saoedi-Arabië voor beursvertrek Tesla (13/08/2018 - De Morgen)
  Elon Musk, de baas van autofabrikant Tesla, stelt vandaag in een verklaring dat hij blijft bij zijn Twitterbericht van vorige week waarin hij zegt te overwegen Tesla van de beurs te halen. Het staatsinvesteringsbureau van Saoedi-Arabië is geïnteresseerd in een deal met Tesla. 
  [naar artikel]
 39. VIDEO. Elon Musk pakt uit met bizarre danspasjes (09/01/2020 - Metro)
  Tesla-oprichter en CEO Elon Musk is niet om een stunt verlegen, en ook dit keer slaagt hij erin om het brandpunt van het internet op zijn persona te richten. Zijn bizarre danspasjes in een Tesla-bedrijf in het Chinese Shanghai gaan viraal op het internet. De 48-jarige Musk schudt zijn benen los voor de ogen van werknemers van het Tesla-bedrijf, in het gezelschap van journalisten en politici. Musk himself tweette de video afgelopen dinsdag, met de tekst ‘NSFW’ of ‘Not Safe For Work’. De video kreeg 30.000 likes in amper een half uur en werd in een tijdspanne van één dag vijf miljoen keer bekeken. At Tesla Giga Shanghai NSFW!! pic.twitter.com/1yrPyzJQGZ — Elon Musk (@elonmusk) January 7, 2020 Lees ook: Elon Musk onthult prijskaartje om naar Mars te reizen Het bericht VIDEO. Elon Musk pakt uit met bizarre danspasjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Tesla-fabriek mag nog niet heropenen: Elon Musk dreigt met verhuis (10/05/2020 - Express)
  Uit protest tegen de coronamaatregelen dreigt Tesla-CEO Elon Musk om zijn fabriek en hoofdkantoor te verhuizen van het Amerikaanse Californië... The post Tesla-fabriek mag nog niet heropenen: Elon Musk dreigt met verhuis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Na de verhalen over fraude bij Tesla: wie gelooft Elon Musk nog? (13/07/2018 - De Morgen)
  Helse werkomstandigheden in de fabriek, geschrapte remtesten en nu ook een klokkenluider die beweert dat Elon Musk sjoemelde met de productiecijfers van Model 3. Hoeveel bagger verdraagt het imago van de Tesla-CEO?
  [naar artikel]
 42. Elon Musk verwijdert Facebookpagina Tesla met 2,65 miljoen likes (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk verwijdert de pagina's van zijn autobedrijf Tesla en die van ruimtevaartonderneming SpaceX van Facebook. Dat liet hij weten op Twitter....
  [naar artikel]
 43. Elon Musk: "Loop weg uit nutteloze vergaderingen" (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eindeloos vergaderen, Elon Musk, CEO van Tesla, is er klaar mee. Om de productiesnelheid van de Tesla Model 3 te verhogen, vraagt hij zijn...
  [naar artikel]
 44. Kan het nog absurder? Elon Musk wil zijn rode Tesla Roadster naar Mars sturen (05/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hij kan de pers weleens jennen met de meest gekke plannen, maar toch zijn ze gewoonlijk bloedserieus: topman van Tesla, Elon Musk, wil een auto...
  [naar artikel]
 45. Elon Musk verwijdert Tesla en SpaceX van Facebook (23/03/2018 - De Tijd)
  19:16 Elon Musk heeft zijn twee iconische bedrijven SpaceX en Tesla van Facebook gehaald. Zowel Tesla als SpaceX had een slordige 2,6 miljoen volgers. Die zullen hun favoriete merken nu op andere sociale me...
  [naar artikel]
 46. Elon Musk “haat het nogal” om Tesla-baas te zijn (13/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk zou zich liever bezighouden met ontwerp en innovatie. De zakelijke kant van Tesla ‘haat hij nogal’. Dat verklaarde hij in de rechtbank.
  [naar artikel]
 47. Elon Musk verwijdert Facebookpagina's Tesla en Space X met 5 miljoen likes (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk verwijdert de pagina's van zijn autobedrijf Tesla en die van ruimtevaartonderneming SpaceX van Facebook. Dat liet hij weten op Twitter....
  [naar artikel]
 48. Toch Tesla-fabriek heropenen, eigen aandeel doen kelderen en zoonlief X Æ A-12 noemen, is Elon Musk gek of geniaal? (12/05/2020 - VRT NWS)
  "Dan arresteren ze me maar." Met die woorden heeft Elon Musk, de flamboyante topman van autobouwer Tesla, gereageerd op de heropening van zijn fabriek in Californië. Die heropstart gaat regelrecht in tegen een verbod van de lokale overheid. De typische "je m'en fous"-houding van Musk dook de afgelopen weken regelmatig op. Eerst twitterde hij zijn eigen Tesla-aandeel de dieperik in en plots was er de geboorte van zijn kind-met-onuitspreekbare-naam. Elon Musk: is hij gek of geniaal?
  [naar artikel]
 49. Ophef over miljardenbonus van Tesla-baas Elon Musk (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De miljardenbonus die Tesla-baas Elon Musk in het vooruitzicht is gesteld, zorgt voor nogal wat kritiek bij investeerders en adviseurs. Musk krijgt...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.