Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:52 uur

Officieel: Intermarché - Wanty-Gobert trekt met Vini Zabu nieuwe shirtsponsor aan

Het Belang van Limburg

25/11/2021 - 13:21

De Belgische WorldTour-formatie Intermarché - Wanty-Gobert heeft met het Italiaanse bedrijf Vini Zabu een nieuwe shirtsponsor aangetrokken voor komend seizoen, zo maakte het team donderdag bekend in een persmededeling.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meintjes en Rota gaan langer door bij Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Intermarché-Wanty-Gobert heeft zaterdag de contractverlengingen van de Zuid-Afrikaan Louis Meintjes en de Italiaan Lorenzo Rota aangekondigd. De twee renners, die in 2021 naar de Belgische formatie overstapten, hebben een nieuw contract tot eind 2023 ondertekend.
  [naar artikel]
 2. KOERS KORT. Meintjes en Rota gaan langer door bij Intermarché-Wanty-Gobert (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Intermarché-Wanty-Gobert heeft zaterdag de contractverlengingen van de Zuid-Afrikaan Louis Meintjes en de Italiaan Lorenzo Rota aangekondigd. De twee renners, die in 2021 naar de Belgische formatie overstapten, tekenen een contract tot eind 2023.
  [naar artikel]
 3. Valerio Piva, de stille architect achter de zeges van Intermarché-Wanty Gobert (18/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het succes van Rein Taaramäe en Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux is ook een beetje het succes van Valerio Piva. De 63-jarige Italiaan loodste de voorbije maanden het kleinste team uit de World Tour naar ritzeges in zowel Ronde van Italië als die van Spanje.
  [naar artikel]
 4. KOERS KORT. Alexander Kristoff naar Intermarché-Wanty-Gobert - Edward Planckaert verliest leiderstrui in Ronde van Burgos (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Intermarché-Wanty-Gobert heeft een topaanwinst voor volgend seizoen voorgesteld. De 34-jarige Noor Alexander Kristoff maakt samen met zijn landgenoot Sven Erik Byström de overstap van UAE-Team Emirates.
  [naar artikel]
 5. KOERS KORT. Meintjes en Rota gaan langer door bij Intermarché-Wanty-Gobert - Vollering wint Women’s Tour (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Intermarché-Wanty-Gobert heeft de contractverlengingen van de Zuid-Afrikaan Louis Meintjes en de Italiaan Lorenzo Rota aangekondigd. De twee renners, die in 2021 naar de Belgische formatie overstapten, tekenen een contract tot eind 2023.
  [naar artikel]
 6. Georg Zimmermann pakt ritzege voor Intermarché-Wanty-Gobert in Ronde van de Ain, Harm Vanhoucke derde (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Duitser Georg Zimmermann van het Belgische Intermarché-Wanty-Gobert heeft vrijdag de tweede etappe gewonnen van de Ronde van de Ain, een Franse driedaagse rittenkoers van het niveau 2.1. Harm Vanhoucke (Lotto Soudal) werd derde.
  [naar artikel]
 7. Alexander Kristoff en Sven Erik Byström versterken Intermarché-Wanty-Gobert in 2022 (04/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Intermarché-Wanty-Gobert heeft woensdag een topaanwinst voor volgend seizoen voorgesteld. De 34-jarige Noor Alexander Kristoff maakt samen met zijn landgenoot Sven Erik Byström de overstap van UAE-Team Emirates.
  [naar artikel]
 8. KOERS KORT. Intermarché-Wanty-Gobert versterkt zich met drie jonge Belgen - Coquard voor twee jaar naar Cofidis (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Intermarché-Wanty-Gobert heeft zich voor volgend seizoen versterkt met drie jonge Belgen. Kobe Goossens (25) en Gerben Thijssen (23) komen over van Lotto Soudal, Laurens Huys (22) verlaat dan weer Bingoal Pauwels Sauces WB. Alle drie tekenden ze een contract tot eind 2023.
  [naar artikel]
 9. Intermarché-Wanty-Gobert strikt Gerben Thijssen, Kobe Goossens en Laurens Huys (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kobe Goossens (25), Gerben Thijssen (23) en Laurens Huys (22) rijden vanaf volgend seizoen voor Intermarché-Wanty-Gobert. De Belgische WorldTour-formatie kondigde vrijdag de komst van de drie jonge Belgen aan. Goossens en Thijssen komen over van Lotto Soudal, Huys verlaat Bingoal-Pauwels Sauces-WB. Ze ondertekenden een contract voor twee seizoenen.
  [naar artikel]
 10. KOERS KORT. Deceuninck-Quick.Step stelt nieuwe shirtsponsor voor – Van der Hoorn en Van Poppel langer bij Intermarché-Wanty-Gobert (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deceuninck-Quick.Step heeft een nieuwe sponsor beet. Tusssen 2022 en 2024 zal Ekopak, een bedrijf dat zich inzet voor waterrecyclage en -duurzaamheid, één van de shirtsponsors van ‘The Wolfpack’ zijn. Het bedrijf ontwerpt technologieën om water te besparen en te hergebruiken, waardoor het perfect aansluit bij de duurzaamheidscampagne van de wielerploeg.
  [naar artikel]
 11. KOERS KORT. Noorse Vuelta-revelatie Eiking trekt naar EF Education (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Noor Odd Christian Eiking ruilt Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux voor EF Education-NIPPO. Dat heeft zijn nieuwe ploeg bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 12. KOERS KORT. Androni neemt Giro-wildcard Vini Zabu over (15/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niet Vini Zabu, maar wel Androni Giocattoli verschijnt volgende maand aan de start van de Ronde van Italië. Vini Zabu maakte eerder vandaag bekend z'n wildcard af te geven, nadat de Italiaanse procontinentale ploeg recentelijk in opspraak kwam door de positieve dopingtest van de Italiaanse wielrenner Matteo De Bonis op het verboden middel epo.
  [naar artikel]
 13. Hilaire Van der Schueren is Noorse Vuelta-revelatie kwijt: Eiking trekt naar EF Education (09/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Transfer in wielerland: de Noor Odd Christian Eiking ruilt Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux voor EF Education-NIPPO. Dat heeft zijn nieuwe ploeg bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 14. Dimitri Claeys en Adrien Petit versterken klassieke kern Wanty-Gobert (07/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Claeys en de Fransman Adrien Petit verdedigen volgend seizoen de kleuren van Intermarché-Wanty-Gobert. De Belgische WorldTourploeg maakte hun komst donderdag bekend. De kasseispecialisten zullen er deel uitmaken van de kern voor de klassiekers.
  [naar artikel]
 15. Ludwig De Winter (Wanty-Gobert) stopt op zijn 28ste met profwielrennen: “Wil dichter bij mijn familie en vrienden zijn” (04/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ludwig De Winter speldt morgen/dinsdag in het kader van Binche-Chimay-Binche voor de laatste keer een rugnummer op. Voor eigen publiek werkt de 28-jarige renner van Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux dan zijn laatste wedstrijd af.
  [naar artikel]
 16. Pieter Vanspeybrouck stopt als renner en wordt ploegleider bij ntermarché-Wanty Gobert: “Ga nu mijn vrienden moeten sturen” (22/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Pieter Vanspeybrouck zet zondag in de Ronde van Drenthe (1.1) een punt achter zijn veertienjarige profcarrière. Dat maakte zijn ploeg, Intermarché-Wanty Gobert, vrijdag bekend. De 34-jarige Vanspeybrouck, de voorbije jaren de wegkapitein van de ploeg, wordt ploegleider bij het Waalse WorldTour-team.
  [naar artikel]
 17. KOERS KORT. Vini Zabu geeft na dopingzaken wildcard Giro terug (15/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wielerploeg Vini Zabu heeft de wildcard voor de komende editie van de Ronde van Italië teruggegeven. De Italiaanse procontinentale ploeg kwam recentelijk in opspraak door de positieve dopingtest van de Italiaanse wielrenner Matteo De Bonis op het verboden middel epo.
  [naar artikel]
 18. KOERS KORT. Team Quintana krijgt geen wildcard voor de Giro - Cavendish ‘debuteert’ in Almeria (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse wielerploegen Bardiani CSF Faizane, Eolo-Kometa en Vini Zabu mogen van RCS Sport een uitnodiging voor de 104e Ronde van Italië in de bus verwachten. De negentien WorldTeams, met daarbij Deceuninck - Quick-Step, Lotto Soudal en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux, hebben automatisch startrecht, net als Alpecin-Fenix.
  [naar artikel]
 19. Intermarché wordt nieuwe hoofdsponsor van Wanty-Gobert (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Intermarché, de supermarktketen van de retailgroep Les Mousquetaires, is de nieuwe hoofdsponsor van de wielerploeg Wanty Gobert. De ploeg die volgend jaar uitkomt op WorldTour-niveau zal de naam Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux dragen. Het partnerschap loopt tot eind 2023.
  [naar artikel]
 20. KOERS KORT. Team van Nairo Quintana krijgt geen wildcard voor de Giro - Cavendish ‘debuteert’ in Almeria (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse wielerploegen Bardiani CSF Faizane, Eolo-Kometa en Vini Zabu mogen van RCS Sport een uitnodiging voor de 104e Ronde van Italië in de bus verwachten. De negentien WorldTeams, met daarbij Deceuninck - Quick-Step, Lotto Soudal en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux, hebben automatisch startrecht, net als Alpecin-Fenix.
  [naar artikel]
 21. KOERS KORT. Intermarché nieuwe hoofdsponsor van Wanty-Gobert - Qhubeka gooit Aru een reddingsboei (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Intermarché, de supermarktketen van de retailgroep Les Mousquetaires, is de nieuwe hoofdsponsor van de wielerploeg Wanty Gobert. De ploeg die volgend jaar uitkomt op WorldTour-niveau zal de naam Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux dragen. Het partnerschap loopt tot eind 2023.
  [naar artikel]
 22. Alpecin-Fenix, met Van der Poel, krijgt wildcard voor Milaan-Sanremo en Strade Bianche (16/01/2020 - Metro)
  Alpecin-Fenix, de ploeg van Mathieu van der Poel en Belgisch kampioen Tim Merlier, mag met een wildcard deelnemen aan Milaan-Sanremo en Strade Bianche. Organisator RCS Sport maakte vandaag bekend welke teams zullen starten in haar WorldTourwedstrijden. Voor Milaan-Sanremo (op 21 maart) krijgen naast Alpecin-Fenix ook het Russische Gazprom-Velo, het Franse Arkea-Samsic en het Italiaanse Vini Zabu KTM een uitnodiging. De negentien WorldTourploegen (bij wie Quick.Step en Lotto) hebben automatisch startrecht net als Circus-Wanty Gobert (op basis van de procontinentale ranking). Voor Strade Bianche (op 7 maart) zijn dezelfde vier Belgische ploegen erbij, samen met de Italiaanse wildcards Androni Giocatolli en Bardiani, en de Franse teams Vital Concept en Arkea-Samsic. RSC Sport is ook organisator van de Ronde van Italië (9-31 mei). Daarvoor gaan de drie wildcards naar de Italiaanse ploegen Androni Giocatolli, Bardiani en Vini Zabu. Circus-Wanty Gobert moet dus (net als vorig jaar) thuisblijven. Onlangs greep de nieuwe werkgever van Jan Bakelants ook al naast een uitnodiging voor de Tour. De wildcards voor Tirreno-Adriatico (11-17 maart) zijn voor Androni Giocatolli, Bardiani, Gazprom-Velo en Arkea-Samsic. bron: Belga Het bericht Alpecin-Fenix, met Van der Poel, krijgt wildcard voor Milaan-Sanremo en Strade Bianche verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Hans van Kasteren trekt met Hermans, van Kessel en sponsor naar Wanty - Gobert dat eigen crossploeg creëert (13/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Quinten Hermans en Corné van Kessel rijden vanaf 1 januari voor het Tormans CX Team by Wanty - Gobert. Beide renners zijn momenteel aan de slag bij Telenet Baloise maar worden door hun manager Hans van Kasteren, samen met Tormans Group, naar de structuur van Wanty - Gobert en Hilaire van der Schueren geloodst. Hun wegprogramma werken ze af bij de wegploeg van Wanty Gobert, Hermans en van Kessel tekenen een contract voor drie jaar.
  [naar artikel]
 24. Hans van Kasteren trekt met Hermans, van Kessel en sponsor naar Wanty - Gobert dat eigen crossploeg creëert (13/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Quinten Hermans en Corné van Kessel rijden vanaf 1 januari voor het Tormans CX Team by Wanty - Gobert. Beide renners zijn momenteel aan de slag bij Telenet Baloise maar worden door hun manager Hans van Kasteren, samen met Tormans Group, naar de structuur van Wanty - Gobert en Hilaire van der Schueren geloodst. Hun wegprogramma werken ze af bij de wegploeg van Wanty Gobert, Hermans en van Kessel tekenen een contract voor drie jaar.
  [naar artikel]
 25. Koers Kort. Vini Zabù hervat na dopingschorsing van dertig dagen (10/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Italiaanse ProTeam Vini Zabù hervat woensdag na een schorsing van dertig dagen de competitie. Het team maakte op sociale media bekend te zullen deelnemen aan de Ronde van Hongarije, een vijfdaagse rittenkoers van 2.1-niveau. Begin april schorste de Internationale Wielerunie (UCI) het team nadat twee renners positief testten in een periode van twaalf maanden.
  [naar artikel]
 26. KOERS KORT. Van Avermaet laat Kuurne-Brussel-Kuurne schieten - Kniezorgen verleden tijd voor Campenaerts - Wanty Gobert droomt van bollentrui (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Wanty-Groupe Gobert. Voortaan heet de drievoudige winnaar van de Europe Tour Wanty Gobert. De ploeg mag dit jaar opnieuw naar de...
  [naar artikel]
 27. Dubbelslag voor Taaramäe: Est van Belgische ploeg rondt vroege vlucht succesvol af en is nieuwe leider in Vuelta (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Rein Taaramäe heeft de derde etappe in de Vuelta gewonnen. De Est van Intermarché-Wanty-Gobert was de sterkste op de slotklim nadat hij de hele dag samen met zeven andere renners voorin had gereden. Taaramaë is ook de nieuwe leider.
  [naar artikel]
 28. KOERS KORT. Wanty-Gobert laat Aimé De Gendt en Xandro Meurisse debuteren in Tour (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wanty-Gobert heeft vijf namen bekendgemaakt van renners die al zeker zullen deelnemen aan de Ronde van Frankrijk. Bij hen met Aimé De Gendt (25) en...
  [naar artikel]
 29. Danny van Poppel sprint naar eerste seizoenszege in Egmont Cycling Race (17/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Danny van Poppel (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux) won in Zottegem de 85ste Egmont Cycling Race ( 1.1).
  [naar artikel]
 30. Een openhartig interview met Hilaire Van der Schueren: “Als ik boos ben, weten de jongens dat het link wordt” (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tot half mei waren ze de risée van het peloton. Als enige WorldTourploeg had Intermarché-Wanty-Gobert nog niks gewonnen. In de Giro werd de ban gebroken en ondertussen staat de teller op vijf. Deze week was zelfs een feestweek: ritwinst én leiderstrui in de Vuelta. Hilaire Van der Schueren, met zijn 73 de nestor in het peloton, vertelt.
  [naar artikel]
 31. Tim Merlier versus Nacer Bouhanni in GP Jef Scherens (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zondag wordt in Leuven de GP Jef Scherens verreden. Door de drukke wedstrijdkalender wisten de organisatoren voor deze categorie 1.1 wedstrijd met Intermarché-Wanty Gobert slechts één WorldTeam te strikken. Het parcours van de GP Scherens loopt over de ‘lokale lus’ van het wereldkampioenschap op de weg, dat later op het jaar plaatsvindt in Leuven. Dit traject wordt 13 keer aangedaan om zo aan 190 kilometer te komen.
  [naar artikel]
 32. KOERS KORT. Bakelants vindt toch nog ploeg: Circus-Wanty Gobert-Tormans - Shirin van Anrooij trekt in september naar Telenet Baloise Lions (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Circus-Wanty Gobert-Tormans wordt de volgende werkgever van Jan Bakelants. De 33-jarige Belg moest lang wachten op een nieuwe ploeg nadat zijn...
  [naar artikel]
 33. KOERS KORT. Wanty-Groupe Gobert trekt via wildcard voor derde opeenvolgende keer naar Tour (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wanty-Groupe Gobert mag opnieuw naar de Ronde van Frankrijk. ASO kende, naast de 18 WorldTourteams die al langer zeker waren van deelname, al twee...
  [naar artikel]
 34. KOERS KORT. Wanty-Groupe Gobert trekt via wildcard naar Tour - Lotto-Soudal ontvouwt agenda van kopmannen (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wanty-Groupe Gobert mag opnieuw naar de Ronde van Frankrijk. ASO kende, naast de 18 WorldTourteams die al langer zeker waren van deelname, al twee...
  [naar artikel]
 35. Wanty-Groupe Gobert trekt twee beloften aan (24/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wanty-Groupe Gobert heeft zich voor de volgende twee jaar versterkt met Aimé De Gendt en Alfdan De Decker. Dat heeft de wielerploeg maandag laten weten.
  [naar artikel]
 36. Officieel: Victor Campenaerts keert terug naar Lotto-Soudal (19/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Victor Campenaerts keert terug naar Lotto Soudal. Hij voerde al een tijdje onderhandelingen met de Belgische formatie. Lotto-Soudal was niet alleen. Ook Intermarché - Wanty-Gobert, Team UAE, BORA-hansgrohe, Cofidis en Deceuninck- Quick-Step voerden gesprekken met de werelduurrecordhouder. Campenaerts kiest nu echter voor zijn ex-ploeg.
  [naar artikel]
 37. KOERS KORT. Kévin Van Melsen (Wanty-Gobert) heeft breuk in schouderblad (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kévin Van Melsen is meerdere weken buiten strijd door een breuk in het schouderblad. Dat maakte zijn ploeg Wanty-Gobert bekend.
  [naar artikel]
 38. KOERS KORT. Van der Hoorn maakt overstap naar Intermarché-Wanty Gobert (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Intermarché-Wanty Gobert heeft Taco van der Hoorn vastgelegd voor volgend jaar. De 27-jarige Nederlander komt de klassieke kern van Intermarché-Wanty Gobert versterken. In 2017 won hij de Schaal Sels, een jaar later gevolgd door de Primus Classic en een rit in de BinckBank Tour.
  [naar artikel]
 39. Circus-Wanty Gobert trekt ervaren Est Rein Taaramäe aan: “Ik ben ongeduldig om deze magische omgeving te ontdekken” (07/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Circus-Wanty Gobert-Tormans heeft zijn eerste aanwinst voor volgend seizoen beet. De 33-jarige Est Rein Taaramäe versterkt de selectie van het Belgische team.
  [naar artikel]
 40. Ritzege en leiderstrui voor Taaramäe (17/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische teams hebben hun start in de Ronde van Spanje niet gemist. Na Jasper Philipsen voor Alpecin-Fenix was het in de derde etappe de beurt aan de Est Rein Taaramäe. Hij schonk Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux de ritzege én leiderstrui in de eerste bergrit van deze Vuelta. Taaramäe won tien jaar geleden al eens een rit in de Vuelta.
  [naar artikel]
 41. Astana-dokter De Maeseneer trekt naar Wanty-Groupe Gobert (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Joost De Maeseneer ruilt in 2017 WorldTour-team Astana in voor het pro-continentale Wanty-Groupe Gobert. De dokter werkte de voorbije vier
  [naar artikel]
 42. Astana-dokter De Maeseneer trekt naar Wanty-Groupe Gobert (21/12/2016 - Sporza)
  Joost De Maeseneer wordt in 2017 de ploegdokter van Wanty-Groupe Gobert. Na vier seizoenen bij Astana keert hij dus terug naar Belgische bodem.
  [naar artikel]
 43. Timothy Dupont trekt naar Wanty-Groupe Gobert (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Timothy Dupont (29) ruilt Veranda's Willems-Crelan voor Wanty-Groupe Gobert. Hij tekende een contract voor twee seizoenen bij de Belgische
  [naar artikel]
 44. Wanty-Groupe Gobert krijgt wildcard voor de Tour de France (10/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De organisatie van de Tour de France heeft zijn eerste twee wildcards bekendgemaakt. Die gaan naar het Belgische Wanty-Groupe Gobert en het Franse Cofidis. Voor Wanty-Groupe Gobert wordt het al de derde deelname aan de Tour op rij.
  [naar artikel]
 45. Wanty-Groupe Gobert niet naar Parijs-Roubaix: "Moeten ons erbij neerleggen" (25/01/2018 - Sporza)
  Sport Vlaanderen-Baloise en Wanty-Groupe Gobert grepen naast een wildcard voor Parijs-Roubaix. "Dat is zeer jammer", zegt ploegleider Hilaire Van der Schueren van Wanty-Groupe gobert.
  [naar artikel]
 46. KOERS KORT. Kévin Van Melsen (Wanty-Groupe Gobert) heeft breuk in schouderblad (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kévin Van Melsen is meerdere weken buiten strijd door een breuk in het schouderblad. Dat maakte zijn ploeg Wanty-Groupe Gobert bekend.
  [naar artikel]
 47. Vini Zabù-KTM houdt Jumbo-Visma af en wint derde etappe in virtuele Giro (25/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het duo Veljko Stojnic en Andrea Bartolozzi heeft zaterdag voor Vini Zabù-KTM de derde etappe in de virtuele Ronde van Italië gewonnen. Stojnic en Bartolozzi hielden in 1u37:00 Jumbo-Visma (+0:25) en Astana (+1:33) achter zich. De renners werkten zaterdag 26,9 kilometer af op het circuit van San Daniele del Friuli. Individueel liet Domenico Pozzovivo, die uitkomt voor de Italiaanse selectie, de beste tijd noteren. Hij finishte na 47 minuten en 3 seconden.
  [naar artikel]
 48. Een dag mee in het wiel op het trainingskamp van Wanty-Gobert: “Koersen, dat is de mooiste stiel die er is” (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste winterstages lopen stilaan op hun einde in het peloton. Wij mochten mee in het zog van Wanty-Gobert om eens aan den lijve te ondervinden...
  [naar artikel]
 49. Een dag mee in het wiel op trainingskamp bij Wanty-Gobert: “Koersen, dat is de mooiste stiel die er is” (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste winterstages lopen stilaan op hun einde in het peloton. Wij mochten mee in het zog van Wanty-Gobert om eens aan den lijve te ondervinden...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.