Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:55 uur

Pretty in pink: de mooiste roze looks van Kate Middleton

Het Belang van Limburg

25/11/2021 - 13:21

Alhoewel Kate Middleton in elke kleur schittert, is roze schijnbaar een van haar favoriete kleuren. Van pastel tot fuchsia, het staat haar allemaal even prachtig. Wij bundelen de meest opvallende roze looks graag even voor je op.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kate Middleton is van fan de polkadotjurk: dit zijn de mooiste van het moment (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton (38) is al jarenlang een van de meest invloedrijke stijliconen ter wereld. Dat bewees ze onlangs nog maar eens toen ze in een...
  [naar artikel]
 2. Kate Middleton als Legally Blonde op tuinfeest (23/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens het jaarlijkse tuinfeest bij Buckingham Palace was Kate Middleton het middelpunt van alle belangstelling. Door haar roze outfit werd ze in de Britse media vergeleken met de blonde advocate uit Legally Blonde die zich altijd in het roze uitdost.
  [naar artikel]
 3. Kate Middleton als Legally Blonde op tuinfeest (23/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens het jaarlijkse tuinfeest bij Buckingham Palace was Kate Middleton het middelpunt van alle belangstelling. Door haar roze outfit werd ze in de Britse media vergeleken met de blonde advocate uit Legally Blonde die zich altijd in het roze uitdost.
  [naar artikel]
 4. Wie was de mooiste in Ieper: Kate Middleton of Mathilde? (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoog bezoek in ons land vandaag en gisteren: Prins William en zijn vrouw Kate Middleton bezochten de Last Post en verschillende militaire
  [naar artikel]
 5. De beste zwangerschapsoutfits van Kate Middleton (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton is in verwachting van haar derde kindje, dat maakte Kensington Palace vanmorgen bekend. Daarom blikken wij terug op haar mooiste
  [naar artikel]
 6. Naar het werk in een Kate Middleton-outfit? Daar moet je geen blazer van 2.000 euro voor kunnen kopen (23/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kate Middleton bezocht het Natural History Museum in Londen en trok voor de gelegenheid een roze blazer aan van het Franse modehuis Chloé. Prijskaartje? Zo’n 2.000 euro. Maar voor wie graag nog enkele euro’s overhoudt op zijn bankrekening bestaan er gelukkig budgetvriendelijkere alternatieven.
  [naar artikel]
 7. Kate Middleton doorbreekt taboe van postnatale depressie (26/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  "Je verwacht dat het de mooiste periode van je leven is, maar bij 1 op 4 vrouwen is dat niet het geval", zei een zwangere Kate Middleton tijdens een bezoek aan het Bethlehem Royal Hospital, dat gespecialiseerd is in het behandelen van postnatale depressie. De hertogin wil met haar bezoek het taboe doorbreken.
  [naar artikel]
 8. De vurige wens van Akihito en de niet zo roze wolk van Kate (26/03/2017 - De Redactie)
  Uw wekelijks portie royalty met twee sportieve kroonprinsen, de 111 hoeden van Beatrix, een opstekertje voor keizer Akihito en een duwtje in de rug van Kate Middleton.
  [naar artikel]
 9. Opnieuw ruzie tussen Kate Middleton en Meghan Markle (27/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een ‘onenigheid’ zou tussen Meghan Markle en Kate Middleton zou geleid hebben tot de breuk in de gezamenlijke ‘Royal Foundation’. Vorige week raakte bekend dat prins William en Kate Middleton de gezamenlijke liefdadigheidsinstelling alleen voortzetten.
  [naar artikel]
 10. Kate verklapt de lievelingskleur van prinses Charlotte (15/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De favoriete kleur van de tweejarige prinses Charlotte, de dochter van prins William en Kate Middleton, is roze. Dat verklapte haar moeder dinsdag...
  [naar artikel]
 11. Kate Middleton wil graag nog een kindje, amper 10 maanden na de geboorte van haar jongste zoon (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton (37) zou graag nog een vierde kindje krijgen. Althans, dat zou ze gezegd hebben tegen een voorbijganger in Noord-Ierland. Kate liet...
  [naar artikel]
 12. Bevallingsverlof van Kate Middleton zit erop (03/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton (36), de vrouw van de Britse prins William (36), heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan een wilde tuin in het centrum van...
  [naar artikel]
 13. Kate Middleton wil thuis bevallen (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton en prins William verwachten hun derde kind. Deze keer zou Kate liever thuis bevallen dan in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 14. Kate Middleton brengt een ode aan Lady Di met een ketting, geschonken door Pippa (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na de geboorte van zoontje George kreeg Kate Middleton van haar zus Pippa een ketting die hard lijkt op een sieraad dat Prinses Diana vroeger droeg: een gouden hanger waar de naam 'William' ingegraveerd was. Kate Middleton draagt de ketting al sinds 2013 maar wordt nu pas opgemerkt aangezien label Merci Mama er onlangs een blogpost over schreef.
  [naar artikel]
 15. Oom van Kate Middleton gelooft nooit dat ze Meghan deed huilen: “Kate is nog mooier aan de binnenkant dan aan de buitenkant” (28/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gary Goldsmith (55), de oom van Kate Middleton (39), heeft de hertogin verdedigd na het interview van Harry en Meghan. Volgens hem is het zeer onwaarschijnlijke dat Kate Meghan aan het huilen heeft gebracht. “Ze heeft geen gemeen bot in haar lichaam.”
  [naar artikel]
 16. Kate Middleton maakt mondmaskers met bloemenprint hip: 8 mooie exemplaren (15/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover: er beginnen zich trends te ontwikkelen in mondmaskerland. En dit keer is Kate Middleton alias de Duchess of Cambridge...
  [naar artikel]
 17. Broer van Kate Middleton vindt opnieuw geluk in de liefde (14/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  James Middleton (32), de jongere broer van Kate Middleton, lijkt het liefdesgeluk opnieuw te hebben gevonden. Op Instagram deelde hij een foto van zichzelf met zijn nieuwe vriendin. Eerder had hij bekendgemaakt dat hij de voorbije jaren aan depressies heeft geleden.
  [naar artikel]
 18. In het roze gekleed naar 'pretty in pink' Toppers-circus (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en de kersverse Topper Jan Smit bouwen dit weekend de Johan Cruijff ArenA om tot circus. De...
  [naar artikel]
 19. Kate Middleton wist het al toen ze 13 jaar oud was: ze zou met William trouwen (06/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Of Kate Middleton echt over waarzeggende krachten beschikt, kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar een video die nu is opgedoken is alvast erg...
  [naar artikel]
 20. Kate Middleton blijkt wel een biertje te lusten (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondag werd St. Patrick’s Day gevierd en daar deden prins William en Kate Middleton gretig aan mee. Zelfs een glas Guinness sloegen ze niet af.
  [naar artikel]
 21. Ook Kate Middleton draagt twee keer dezelfde outfit (24/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Dat de kleerkast van Kate Middleton iets meer plaats in beslag neemt dan de onze, zal niemand verbazen. En toch trekt ook de hertogin van
  [naar artikel]
 22. Kate Middleton straalt met babybuik in glitterjurk (27/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend stond er een avondje uit op de agenda van de zwangere Kate Middleton en prins Williams. Zo woonden ze het gala Royal Variety Performance bij in Londen en ontmoetten er onder meer comedienne Miranda Hart en One Direction-lid Louis Tomlinson. Kate straalde letterlijk in een glitterjurk.
  [naar artikel]
 23. Kate Middleton kreeg van de Queen een emotioneel geladen juweel cadeau (11/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een gala-avond in Kensington Palace verscheen Kate Middleton met beginnend babybuikje en met een prachtige diamanten armband aan de pols. De Duchess of Cambridge kreeg de armband van de Queen. Dat Kate Middleton een juweel draagt uit de collectie van Queen Elizabeth is niet nieuw, maar deze armband heeft wel een heel mooie betekenis.
  [naar artikel]
 24. Mama Kate Middleton lost detail over prins George en prinses Charlotte in allereerste interview (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het heeft lang geduurd, maar nu is het eerste interview van Carole Middleton een feit. De moeder van Kate, Pippa en James Middleton heeft details van de Britse koninklijke familie gelost in een gesprek met de krant The Telegraph.
  [naar artikel]
 25. Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton (07/10/2018 - Metro)
  Actrice Keira Knightley heeft zich fel uitgesproken over de Britse prinses Kate Middleton haar onrealistische voorkomen na de bevalling. De vrouw van prins William zou hiermee de ‘bloederige realiteit’ van bevallen verbergen.  In een artikel in het boek ‘Feminists Don’t Wear Pink (and other lies)’ uit Knightley felle kritiek op Kate Middleton. “Slechts een paar uur na de bevalling verlaat ze het ziekenhuis met hakken en een perfect kapsel. Dat is wat volgens haar de wereld wil zien, maar onrealistisch.”Ons lichaam is uitgeput en hormonaal, tel daar nog eens lekkende borsten bij en je weet dat het een slagveld is. Wat zij toont, verhult die strijd.” De actrice beviel op 1 mei, een dag voor Middleton Charlotte op de wereld zette, van haar eerste kind Edie. Ook na de geboorte van haar twee andere kinderen, George en Louis, kwam de prinses volledig opgemaakt naar buiten. Deze verschijning werd maar matig gesmaakt. Sommige bewonderden haar omdat ze na een zware bevalling de wereld alweer groette, maar anderen zeggen dan weer dat het onrealistische verwachtingen bij vrouwen schept. Lees ook : Kate Middleton toont zoon aan de wereld Het bericht Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Zoek de verschillen: Kate Middleton brengt ode aan prinses Diana met outfit (23/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton (36) en prins William (35) zijn vanmiddag de trotse ouders geworden van een zoon. Om hun oogappel voor te stellen aan de wereld...
  [naar artikel]
 27. Zie jij het? Kate Middleton uitgelachen om “kwaadste jurk ooit” (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton (37) zal zich haar bezoek aan de Britse Lavender Primary School allicht nog lang herinneren. De royal kwam immers opdraven in een...
  [naar artikel]
 28. Gênant: Amerikaanse krant verwart bekende actrice met Kate Middleton (31/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse krant USA Today heeft in een nieuwsbericht actrice Kate Beckinsale (45) met Kate Middleton (37) verward. De blunder werd zelf online...
  [naar artikel]
 29. Kate Middleton wil thuis bevallen "om de chaos te vermijden" (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton en prins William verwachten hun derde kind. Deze keer zou Kate liever thuis bevallen dan in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 30. Frans tijdschrift veroordeeld voor topless foto's van Kate Middleton (05/09/2017 - VRT NWS)
  Een Parijse rechtbank heeft een schadevergoeding van meer dan  100.000 euro toegekend aan de Britse prins William en Kate Middleton voor de publicatie van topless foto's van Kate in 2012 in het boulevardtijdschrift Closer.
  [naar artikel]
 31. Kate Middleton stelt nieuw fotoproject voor met Holocaustoverlevers (27/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kate Middleton, die bekendstaat als een verwoed hobbyfotograaf, heeft haar nieuwste project onthuld. Het gaat om een fotoreeks van mensen die de Holocaust hebben overleefd.
  [naar artikel]
 32. IN BEELD. Kate Middleton tussen de kerstbomen: “Die van ons staat al, hoor” (05/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Prins William en Kate Middleton zijn al helemaal klaar voor de kerst. De hertog en hertogin van Cambridge hebben hun kerstboom staan op Kensington...
  [naar artikel]
 33. Trendalert: zo draag je de hoofdband à la Kate Middleton (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Is het een hoed? Is het een hoofdband? Of is het een combo van beide? Eén ding is zeker: het is het favoriete haaraccessoire van Kate Middleton en...
  [naar artikel]
 34. Kate Middleton schittert in de favoriete tiara van Diana (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton, de hertogin van Cambridge en echtgenote van prins William, schitterde gisteren in een wel heel bijzondere tiara.
  [naar artikel]
 35. Dit is het nieuwe kapsel van Kate Middleton (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stijl van Kate Middleton stelen mensen maar al te graag. Wordt de Dutchess of Cambridge gezien in een nieuwe jurk of een betaalbaar paar
  [naar artikel]
 36. Waarom Kate Middleton zweert bij Nutella (19/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jawel, je leest het goed. Koningin-in-spe Kate Middleton heeft net als wij een pot Nutella in haar kast staan. Niet dat ze elke dag bokes met
  [naar artikel]
 37. Kate Middleton versus het echte leven zoals het is... (25/04/2018 - VRT NWS)
  De "perfecte" Kate Middleton die haar baby enkele uren na de bevalling al aan de wereld toont? De meeste kersverse moeders weten wel dat dit, zoals ze veelvuldig via sociale media lieten weten, de horror moet zijn. Ze deelden dan ook maar al te graag hun foto’s na een geboorte en de gevoelens die daarmee samengingen, en vergeleken die met die van de "perfecte" Kate Middleton. Het was duidelijk dat humor daarbij nooit ver weg was.
  [naar artikel]
 38. Kate Middleton gebruikt geniaal trucje om te voorkomen dat haar pumps uitglijden (04/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kate Middleton staat erom bekend altijd chic en stijlvol voor de dag te komen. Maar er zo goed uitzien als de hertogin van Cambridge vereist een...
  [naar artikel]
 39. Kate Middleton straalt op de rode loper van de Bafta's (12/02/2017 - De Redactie)
  De Britse prinses Kate Middleton woont voor het eerst in haar leven het gala van de belangrijkste Britse filmprijzen bij in Londen.
  [naar artikel]
 40. Kate Middleton schittert met favoriete tiara Diana (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Catherine (Kate) Middleton, hertogin van Cambridge, heeft tijdens een staatsbanket in Buckingham Palace gisteren de favoriete kroon van haar
  [naar artikel]
 41. Kate Middleton bezocht Zweden en Noorwegen en deed dat in stijl (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zes maanden zwanger of niet en ondanks de ijskoude temperaturen in het Hoge Noorden, zag Kate Middleton er op haar staatsbezoek aan Zweden en...
  [naar artikel]
 42. "Britse Queen en Kate Middleton zitten samen om ruzie met Kerstmis te vermijden" (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kate Middleton (26) zocht op woensdag helemaal alleen de Britse Queen op in Buckingham Palace. Nu de geruchten over de vermeende ruzie tussen Kate Middleton en Meghan Markle volop woeden ging dit onaangekondigde bezoekje uiteraard niet zomaar aan de aandacht voorbij. Volgens de Britse media was de verstandhouding tussen de schoonzussen hét gespreksonderwerp tijdens dit onderonsje.
  [naar artikel]
 43. Kate Middleton geeft toe: "Ik voelde me zo eenzaam na de geboorte van George” (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook voor royals kan het leven als kersverse moeder eenzaam zijn. Dat heeft Kate Middleton (38) toegegeven bij een bezoek aan een kinderdagverblijf...
  [naar artikel]
 44. Clijsters ontvangt Kate Middleton op Wimbledon (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoog bezoek voor de eerste dag van Wimbledon: Kate Middleton, Hertogin van Cambridge en vrouw van Prins William, kwam langs en daarvoor werden
  [naar artikel]
 45. 100.000 euro boete voor publiceren toplessfoto's Kate Middleton (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Franse sensatieblad Closer moet de Britse prins William en zijn echtgenote Kate Middleton een schadevergoeding van 100.000 euro betalen,
  [naar artikel]
 46. 100.000 euro boete voor publiceren toplessfoto's Kate Middleton (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Franse sensatieblad Closer moet de Britse prins William en zijn echtgenote Kate Middleton een schadevergoeding van 100.000 euro betalen,
  [naar artikel]
 47. Swipe & like: de 10 duurste kledingstukken van Kate Middleton (25/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds Kate Middleton het hart van haar prins heeft veroverd, verschijnt ze steeds piekfijn voor de dag. Haar outfits zijn dan ook om 'U' tegen te
  [naar artikel]
 48. Broer van Kate Middleton openhartig over zijn strijd met depressie: “Het is een kanker in je geest” (13/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  James Middleton (31), broer van Kate Middleton, heeft in een opiniestuk voor de Daily Mail verteld over zijn strijd met depressie. Hij schrijft...
  [naar artikel]
 49. Kate Middleton krijgt coronavaccin: “Super dankbaar” (31/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse hertogin Kate Middleton (39) heeft haar eerste coronaprik ontvangen. Ze deelde een foto van het belangrijke moment op Instagram, in de hoop ook anderen te inspireren om zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.