Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:58 uur

Bevestigd: Harry en Meghan komen niet naar het VK met kerst, ondanks uitnodiging van de Queen

Het Laatste Nieuws

25/11/2021 - 13:28

Niet onverwacht, maar intussen is het ook bevestigd: prins Harry (37) en zijn echtgenote Meghan Markle (40) zullen de feestdagen in de VS doorbrengen. Jammer, zo vinden paleismedewerkers, want de Queen had hen - en vooral haar kleinkinderen, Archie en Lilibet - graag nog eens willen zien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Koninklijke kerst nog onzeker voor Harry en Meghan: “Queen weet niet of ze hen wil uitnodigen” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse Queen is er niet zeker van of ze prins Harry (36) en Meghan Markle (40) wel wil uitnodigen met kerstmis, zo menen insiders. De hertog en hertogin van Sussex zouden staan springen om terug te keren naar Londen tijdens het eindejaar, maar de koninklijke familie stelt zich daar vragen bij.
  [naar artikel]
 2. Queen steunt beslissing Harry en Meghan na “constructieve discussie” (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na een crisisberaad over de toekomst van Harry en Meghan binnen het Britse koningshuis, laat de Queen in een officieel statement weten dat haar familie en zij zelf volledig achter de wens van Harry en Meghan staan om een nieuw leven als jong gezin te starten. Er komt nu een overgangsperiode waarin Harry en Meghan hun tijd gaan verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Canada.
  [naar artikel]
 3. Prins Harry en Meghan Markle brengen Kerstmis door in VS, met zegen van Queen (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De geruchten deden eerder al de ronde, maar nu is ook officieel bevestigd dat prins Harry, Meghan Markle en hun zoontje Archie Kerstmis zullen doorbrengen in de VS en niet - zoals de traditie het voorschrijft - bij de Queen in Sandringham.
  [naar artikel]
 4. Harry en Meghan krijgen ultieme zegen van de Queen (13/05/2018 - VRT NWS)
  Buckingham Palace heeft vanochtend op Twitter een foto gedeeld van de zogenoemde "Instrument of Consent". Dat is een handgeschreven document van de Queen, waarin ze officieel toestemming geeft voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle komende zaterdag. Het stuk perkament zit boordevol details die verwijzen naar Harry en Meghan.
  [naar artikel]
 5. Waarom de Queen misschien niet naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zal komen (27/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op zaterdag 19 mei trouwt de Britse prins Harry met actrice Meghan Markle, maar zijn grootmoeder zal misschien niet aanwezig zijn bij de plechtigheid. Het valt te bezien of Queen Elizabeth zich al dan niet aan een oude etiquetteregel zal houden.
  [naar artikel]
 6. Waarom de Queen misschien niet naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zal komen (27/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdag 19 mei trouwt de Britse prins Harry met actrice Meghan Markle, maar zijn grootmoeder zal misschien niet aanwezig zijn bij de plechtigheid. Het valt te bezien of Queen Elizabeth zich al dan niet aan een oude etiquetteregel zal houden.
  [naar artikel]
 7. Prins Harry en Meghan Markle arriveren bij de Queen voor kerst (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ogen -en fototoestellen - van de Britten zijn deze kerst maar op één persoon gericht: Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, die voor het eerst uitgenodigd is voor de koninklijke kerstviering. Woensdagmiddag werden de twee gefotografeerd toen ze arriveerden aan Buckingham Palace voor een vroege kerstlunch.
  [naar artikel]
 8. ROYALS. Harry en Meghan vieren kerst in LA en prinsje steelt de show (11/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volgens de Britse pers is de kogel door de kerk en keren prins Harry, Meghan Markle en zoontje Archie voor Kerstmis niet terug naar de koninklijke familie. Queen Elizabeth had een opmerkelijke boodschap en er werden heel wat nieuwe officiële portretten vrijgegeven. Een overzicht van het wel en wee in de koninklijke kringen.
  [naar artikel]
 9. Harry en Meghan mogen niet onafhankelijk zijn van de Queen (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prins Harry en Meghan Markle zouden naar meer onafhankelijkheid verlangen en zich willen losmaken van Buckingham Palace, klinkt het bij een bron binnen de paleismuren. Queen Elizabeth zou echter haar veto gesteld hebben.
  [naar artikel]
 10. Harry en Meghan zullen “erg voorzichtig” zijn tijdens interview Oprah om Queen niet misnoegd te maken (17/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Queen Elizabeth is naar verluidt zo kwaad om het tv-interview dat prins Harry en Meghan Markle gaan geven aan Oprah Winfrey, dat ze ermee dreigt enkele titels van de Britse prins af te nemen. “Maar het is absoluut niet de bedoeling van Harry en Meghan om het Britse koningshuis in een slecht daglicht te plaatsen”, zeggen insiders aan The Guardian.
  [naar artikel]
 11. Hoe haastige Harry en Meghan Markle de Queen en Charles in snelheid pakten (10/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zowel de Queen, prins Charles als het personeel van prins Harry en Meghan Markle hebben de hertog en hertogin van Sussex gevraagd om te wachten met de aankondiging van hun beslissing tot alles veel concreter was. De ongeduldige Harry en Meghan wachtten niet en verrasten zo iedereen, schrijven de Britse kranten.
  [naar artikel]
 12. Is Meghan al bevallen? De Queen bracht Harry en Meghan thuis een bezoekje (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zou kunnen dat Meghan Markle (37) al bevallen is. Harry en Meghan hebben besloten op een zelfgekozen tijdstip met het nieuws naar buiten te...
  [naar artikel]
 13. Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confrontatie met de Queen” (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn prins Harry (35) en Meghan Markle (38) van plan om Amerika al te verlaten? Als we de Britse tabloids mogen geloven, zou er een - al dan niet tijdelijke - terugkeer naar het VK op de agenda staan. Volgens voorname koninklijke bronnen werd hun verblijf in het paleis reeds in gereedheid gebracht om de hertog en hertogin te ontvangen. Al zou hen eerst nog een confrontatie met de Queen te wachten staan, omdat Meghan en Harry ook aan de andere kant van de oceaan “voor problemen blijven zorgen.”
  [naar artikel]
 14. Meghan en Harry laten Sussex Royal-merk deze lente vallen: “Meghan dacht dat de Queen geen juridische stappen kon ondernemen, ze had het mis” (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De harde Megxit-termen die worden opgelegd door Queen Elizabeth, blijven roet in het eten van Harry en Meghan gooien. Deze week nog kregen ze de...
  [naar artikel]
 15. Prins Harry en Meghan hadden videogesprek met Queen Elizabeth op haar verjaardag (al mocht dat niet geweten zijn) (22/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Harry en Meghan hadden een Zoomgesprek met de Queen naar aanleiding voor haar verjaardag, zo lieten ze gisteren weten aan de Britse media. Gezien...
  [naar artikel]
 16. Queen nodigt moeder Meghan uit voor kerst (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De moeder van Meghan Markle, hertogin van Sussex, heeft deze week een bijzondere uitnodiging ontvangen. Koningin Elizabeth heeft Doria Ragland...
  [naar artikel]
 17. Queen houdt spoedoverleg over Harry en Meghan (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse Queen Elizabeth houdt vandaag een crisisvergadering over de plotse beslissing van kleinzoon Harry en diens vrouw Meghan Markle om zich terug te trekken uit het Britse koningshuis en naar Noord-Amerika te verhuizen.
  [naar artikel]
 18. Prins Harry bracht Queen op de hoogte van naam Lilibet, “maar hij vroeg geen toestemming” (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan Markle (39) en prins Harry (36) verwelkomden vrijdagavond hun dochtertje Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Haar naam zorgt voor gemengde reacties: “Hoe durven jullie, na zo’n zware uithaal naar de koninklijke familie?”, klinkt het onder meer. Maar volgens Harry en Meghan is het een eerbetoon aan Queen Elizabeth (95). Bronnen beweren zelfs dat Harry vlak voor de geboorte gebeld zou hebben met de Queen om toestemming te vragen, al is niet iedereen het daar mee eens.
  [naar artikel]
 19. Dan toch: Harry en Meghan vieren kerst met William en Kate (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kensington Palace heeft bevestigd dat prins Harry en Meghan Markle Kerstmis zullen vieren met prins William en Kate Middleton. Die mededeling komt er nadat er in de Britse pers eerst heel wat werd gespeculeerd over een ruzie tussen Meghan en Kate en dat ze daarom de feestdagen niet met elkaar zouden doorbrengen.
  [naar artikel]
 20. ROYALS. Queen vraagt Meghan en Harry om terug te keren naar Engeland en koninklijke geruchten in Zweden (16/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Queen Elizabeth wil graag dat Harry, Meghan en kleine Archie van de partij zijn op Commonwealth Day. In Zweden is er tumult ontstaan rond een eventuele troonswissel. En prins William en Kate Middleton kijken uit naar een trip naar Australië. Het wel en wee in de Europese koningshuizen op een rijtje.
  [naar artikel]
 21. Queen “razend” om interview met Oprah, maar Harry en Meghan beloven koningshuis niet in slecht daglicht te plaatsen (17/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Queen Elizabeth is naar verluidt zo kwaad om het tv-interview dat prins Harry en Meghan Markle gaan geven aan Oprah Winfrey, dat ze ermee dreigt enkele titels van de Britse prins af te nemen. “Maar het is absoluut niet de bedoeling van Harry en Meghan om het Britse koningshuis in een slecht daglicht te plaatsen”, zeggen insiders aan The Guardian.
  [naar artikel]
 22. Queen steunt prins Harry en Meghan en last overgangsperiode in (13/01/2020 - De Morgen)
  Het Britse hof sluit de rangen. De Queen heeft in een verklaring gezegd dat ze prins Harry en Meghan steunt ‘na constructieve gesprekken’. Een definitieve beslissing over hoe de taken en de financiën van het paar er in de toekomst zullen gaan uitzien, wordt de komende dagen genomen. Maar er zal sowieso een ‘periode van transitie’ zijn, waarin Harry en Meghan hun tijd zullen verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Canada.
  [naar artikel]
 23. Prins Harry en Meghan hadden videogesprek met Queen Elizabeth op haar verjaardag (22/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Harry en Meghan hadden een Zoom-gesprek met de Queen naar aanleiding voor haar verjaardag, zo lieten ze gisteren weten aan de Britse media. Gezien...
  [naar artikel]
 24. Queen vraagt koninklijke familie om snelle “oplossing” voor Harry en Meghan (09/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse koningin Elizabeth II heeft donderdag de koninklijke familie enkele “dagen” gegeven om een “oplossing” te vinden voor prins Harry en zijn vrouw Meghan. Dat melden Britse media. Harry en Meghan kondigden aan dat ze een stap opzij willen zetten, zonder dat ze de Queen daarover raadpleegden.
  [naar artikel]
 25. Meghan Markle terug naar Canada, Queen zet entourage aan het werk om nieuwe afspraken snel rond te krijgen (10/01/2020 - VRT NWS)
  De hertogin van Sussex, Meghan Markle, heeft het vliegtuig genomen richting Canada. Dat is bevestigd aan de Britse omroep BBC. Prins Harry blijft in Londen om nieuwe afspraken te maken met de rest van de koninklijke familie. De Queen heeft prins Charles en prins William gecontacteerd om samen te zitten en binnen een periode van slechts dagen tot een werkbare oplossing te komen.
  [naar artikel]
 26. Queen geeft groot cadeau aan prins Harry en Meghan Markle (23/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Prins Harry en Meghan Markle wonen nu nog in Kensington Palace, maar zouden binnenkort naar verluidt verhuizen. Ze hebben van de Queen namelijk een nieuw huis gekregen, Adelaide Cottage. Al gaat het in werkelijkheid om veel meer dan een 'huisje'.
  [naar artikel]
 27. ROYALS. De Queen gaat op zwier met haar kleinkind. En onduidelijkheid over Instagram Harry en Meghan (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Waarom ging de Queen naar de kerk met prinses Eugenie, wie schuilt er achter de Instagrampagina van prins Harry en Meghan Markle en wist je dit detail al over de oorspronkelijke kinderwens van prins Charles? Alle weetjes en roddels uit de adellijke kringen van de voorbije week op een rij.
  [naar artikel]
 28. Jo De Poorter analyseert het definitieve vertrek van Harry en Meghan: “Erg traumatisch voor de Queen” (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover: prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) hebben na een jaar proeftijd definitief afstand genomen van het Britse koningshuis. Voor velen niet onverwacht, maar voor expert communicatie en koningshuizen Jo De Poorter toch een opvallende keuze, die vooral de irritaties tussen beide partijen blootlegt. “De Queen heeft het grootste deel van haar leven opgeofferd om volk en land te dienen. Harry en Meghan willen die verantwoordelijkheid niet opnemen.”
  [naar artikel]
 29. Meghan Markle luistert niet naar de Queen en trekt glamoureuze outfit aan (20/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Meghan Markle en prins Harry vierden hun zes maanden huwelijk met een bezoek aan de Royal Variety Show in London. Meghan droeg voor de gelegenheid een opvallend glamoureus topje met lovertjes over haar beginnend babybuikje. Nochtans zou de Queen naar verluidt graag hebben dat ze zich wat soberder kleedt.
  [naar artikel]
 30. Meghan Markle gaf Queen de slappe lach met haar kerstcadeau (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan en Harry zijn nog maar pas verloofd, maar de actrice mocht wel al kerst vieren met haar wereldberoemde schoonfamilie. Het moet zenuwslopend...
  [naar artikel]
 31. Queen Elizabeth ‘verheugd’ na zwangerschap Meghan Markle, maar is dat écht zo? “Het paleis is alweer in snelheid gepakt” (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) verwachten een broertje of zusje voor hun zoontje Archie. Dat heeft een woordvoerder van het koppel bevestigd. “De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig omdat ze hun tweede kindje verwachten”, klonk het in een verklaring, waar de Queen volgens kenners echter niet op de hoogte van was. Zorgt het vlak voor de langverwachte evaluatie van de Megxit op 1 maart nu voor nieuwe spanningen? Dit is wat royaltykenners écht weten over de aankondiging van prins Harry en Meghan Markle.
  [naar artikel]
 32. ‘Harry en Meghan betrekken de Queen niet. Dat is niet niks’ (09/01/2020 - De Morgen)
  ‘Een familiedrama’, oordeelt journaliste Lia van Bekhoven, een kenner van het Britse koningshuis, over de prins Harry en Meghan Markle die onaangekondigd een koninklijke stap terug zetten. ‘Ze hebben de stap genomen zonder de Queen erbij te betrekken. Dat is echt niet niks.’
  [naar artikel]
 33. Verhuizen Harry en Meghan binnenkort voor een tijdje naar Afrika? “De Queen wil hun sterrenstatus inperken” (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben nog maar net al hun spullen verhuisd van Kensington Palace naar Frogmore Cottage, maar het is nog niet...
  [naar artikel]
 34. Harry en Meghan keren volgende maand al terug naar de UK: “Op vraag van de Queen” (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan Markle (38) en prins Harry (35) zijn amper aangekomen in Canada, waar ze hun nieuwe thuis zullen maken, of ze moeten al opnieuw naar het...
  [naar artikel]
 35. Groots moment: Meghan Markle zal haar eerste kerst doorbrengen bij de Britse royals (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse actrice Meghan Markle, verloofde van prins Harry, zal haar eerste kerst doorbrengen bij de Britse koninklijke familie. Dat is bijzonder, want het is de eerste keer dat de Queen toelaat dat een ongetrouwd koppel de festiviteiten rond de feestdagen bijwoont op haar landgoed in Sandringham.
  [naar artikel]
 36. Nadat ze samen naar Ibiza vlogen: Harry en Meghan laten Queen zitten “omdat Archie te jong is om te reizen” (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry en Meghan Markle bedanken vriendelijk voor de jaarlijkse vakantie met de Queen “omdat Archie nog te jong is om te reizen”. Alleen nam...
  [naar artikel]
 37. Ongezien: Queen roept crisisvergadering samen over Harry en Meghan (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse Queen Elizabeth houdt straks een crisisvergadering over de plotse beslissing van haar kleinzoon Harry en diens vrouw Meghan Markle om zich terug te trekken uit het Britse koningshuis en naar Noord-Amerika te verhuizen. Het gaat om een nooit geziene, historische top in Sandringham House, waar Harry’s vader prins Charles en zijn grote broer William op aanwezig zullen zijn.
  [naar artikel]
 38. “Harry en Meghan hadden twee keer indringer bij huis met kerst” (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in de Amerikaanse plaats Montecito heeft een 37-jarige man opgepakt die afgelopen kerst twee keer het land bij het huis van prins Harry en Meghan binnendrong.
  [naar artikel]
 39. De Queen is het beu: “Opdracht om uitspraken Harry en Meghan aan te vechten in rechtbank” (22/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Queen heeft medewerkers van het Britse koningshuis gevraagd een juridisch strijdplan klaar te hebben voor de publicatie van de memoires van prins Harry. Dat meldt de Britse krant The Sun. Koningin Elisabeth II zou genoeg hebben van de “kwetsende aanvallende van Harry en Meghan”.
  [naar artikel]
 40. ‘Harry en Meghan betrekken de Queen niet. Dat is echt niet niks’ (09/01/2020 - De Morgen)
  ‘Een familiedrama’, oordeelt journaliste Lia van Bekhoven, een kenner van het Britse koningshuis, over de prins Harry en Meghan Markle die onaangekondigd een koninklijke stap terug zetten. ‘Ze hebben de stap genomen zonder de Queen erbij te betrekken. Dat is echt niet niks.’
  [naar artikel]
 41. Een staaltje Photoshop? Waarom geen plaats bij de Queen? Vragen rond kerstkaartje prins Harry en Meghan Markle (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond lieten de Britse prins Harry en Meghan Markle hun eerste kerstkaartje los op de wereld. Daarin speelt hun baby, Archie, de hoofdrol. Nu komt er al kritiek op de foto, die volgens kritische fans te veel de aandacht op een - gefotoshopte? - Meghan vestigt. En er is ook iets aan de hand met de kerstfoto’s bij de Queen...
  [naar artikel]
 42. Zal Lilibet ooit gedoopt geraken? “De Queen en prins Harry staan voor een impasse” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, het jongste dochtertje van prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (40), kwam op 4 juni 2021 ter wereld. Dat is intussen al bijna drie maanden geleden, en het meisje is nog steeds niet gedoopt. Het event zou overschaduwd worden door de aanhoudende vete tussen Harry en de koninklijke familie. “Harry en Meghan willen het héle pakket, de Queen zit daar niet op te wachten.”
  [naar artikel]
 43. Dit huwelijksgeschenk krijgen prins Harry en Meghan Markle van de Britse Queen (03/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Prins Harry en Meghan Markle kondigden al aan dat ze geen huwelijkscadeau willen ontvangen van hun gasten, maar dat regeltje gaat niet op voor de Britse Queen. Zij schenkt haar kleinzoon en zijn bruid een buitenverblijf én een belangrijke adellijke titel die pas op het huwelijk onthuld zal worden.
  [naar artikel]
 44. Dit huwelijksgeschenk krijgen prins Harry en Meghan Markle van de Britse Queen (03/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Prins Harry en Meghan Markle kondigden al aan dat ze geen huwelijkscadeau willen ontvangen van hun gasten, maar dat regeltje gaat niet op voor de Britse Queen. Zij schenkt haar kleinzoon en zijn bruid een buitenverblijf én een belangrijke adellijke titel die pas op het huwelijk onthuld zal worden.
  [naar artikel]
 45. Trudeau verzekert Queen Elizabeth: Canada betaalt veiligheidskosten van Harry & Meghan (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na de grote aankondiging van Harry en Meghan en hun verhuis naar Noord-Amerika, werd het al snel duidelijk dat het koppel uitwijkt naar Canada....
  [naar artikel]
 46. En toen voelde prins Harry zich niet meer thuis in zijn familie. (Of was het Meghan?) (17/01/2020 - De Morgen)
  Het is allemaal de schuld van Meghan Markle. Royal af, verhuizen naar Canada en oma, de Queen, kwetsen? Megxit! Maar wie is dat roodharig schoothondje op haar trouwfoto? O ja, prins Harry (35). Wie is hij ook alweer?
  [naar artikel]
 47. Meghan Markle sprak met de Queen voor begrafenis: “Ze beseft hoe moeilijk de reis naar Engeland was voor Harry” (22/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan Markle (39) heeft met Queen Elizabeth (95) gesproken, nog voor de begrafenis van prins Philip. Dat vertelt een bron binnen het koningshuis aan People. Ook met Harry (36) had ze elke dag contact terwijl hij in Engeland was. “Ze besefte dat hij die steun nodig had.”
  [naar artikel]
 48. En toen was prins Harry het beu. (Of was het Meghan?) (17/01/2020 - De Morgen)
  Het is allemaal de schuld van Meghan Markle. Royal af, verhuizen naar Canada en oma, de Queen, kwetsen? Megxit! Maar wie is dat roodharig schoothondje op haar trouwfoto? O ja, prins Harry (35). Wie is hij ook alweer?
  [naar artikel]
 49. De Queen is het beu: “Medewerkers kregen opdracht om uitspraken Harry en Meghan aan te vechten in rechtbank” (22/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Queen heeft medewerkers van het Britse koningshuis gevraagd een juridisch strijdplan klaar te hebben voor de publicatie van de memoires van prins Harry. Dat meldt de Britse krant The Sun. Koningin Elisabeth II zou genoeg hebben van de “kwetsende aanvallende van Harry en Meghan”.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.