Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Gault&Millau roept Thierry Theys uit tot ‘Chef van het jaar’

13/12/2021 - 16:38
"Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel is door Gault&Millau uitgeroepen tot ‘Chef van het jaar’. De negentiende editie van de restaurantgids werd maandag virtueel voorgesteld. Bekijk een overzicht van de beste restaurants op de kaart onderaan het artikel."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Antwerpen scoort in Gault&Millau: Hertog Jan is hoogste nieuwkomer, Thierry Theys van Nuance chef van het jaar (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Met 32.000 gedrukte restaurantgidsen breekt Gault&Millau zijn eigen record met 5.000. Hij schotelt ons een rijke editie voor Antwerpen voor met de Chef van het Jaar (Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel), de Brasserie van het Jaar (Ciro’s in Antwerpen), de Gastheer van het jaar (Jonas Kellens van Dim Dining in Antwerpen), de Sterkste Binnenkomer (Hertog Jan in Antwerpen) en een stijger die zich nieuw aan de Top mag noemen (Dôme in Antwerpen). [naar artikel]


2. Overzicht: Dit zijn alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids, Thierry Theys is beste chef (13/12/2021 - De Morgen)

Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]


3. Thierry Theys van Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens Gault&Millau: “Ik stond aan de grond genageld” (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Thierry Theys van restaurant Nuance in Duffel is Chef van het Jaar volgens restaurantgids Gault&Millau. Theys zelf blijft er bescheiden bij: “Ik stond aan de grond genageld. Natuurlijk steekt dat een hart onder de riem. Zonder mijn vrouw en ons team was dat nooit gelukt”, zeg hij genereus. [naar artikel]


4. Chef van het Jaar Thierry Theys (Nuance): ‘Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet' (18/12/2021 - De Tijd)

04:00 Voor de gids Gault&Millau is Thierry Theys van Nuance in Duffel de Chef van het Jaar. Zelf is Theys minder van de grote titels en woorden. ‘Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet’ [naar artikel]


5. Is Thierry Theys terecht Chef van het Jaar? Onze journalist ging kijken (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Thierry Theys van restaurant Nuance uit Duffel is verkozen tot Chef van het Jaar 2022. Dat werd bekendgemaakt op de voorstelling van de negentiende editie van de Gault&Millau-gids. Maar is hij terecht de beste chef van 2022? Onze journalist ging kijken. [naar artikel]


6. IN KAART. Dit zijn alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Vanmiddag werd de negentiende editie van de Gault&Millau opnieuw digitaal voorgesteld. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer hier op de kaart of in de tabel iets verder. Je vindt ook alle opgenomen restaurants in jouw provincie op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]


7. Gault&Millau roept Limburger Bert Meewis uit tot chef van het jaar (04/11/2019 - De Tijd)

16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]


8. Gault&Millau deelt punten uit: hier vind je de beste restaurants in jouw buurt (13/12/2021 - Het Nieuwsblad)

Gault&Millau stelde maandagnamiddag de nieuwe gids 2022 voor. Peter Goossens krijgt voor het 19de jaar op rij 19,5 op 20, Gert De Mangeleer is de strafste nieuwkomer ooit. Zijn Hertog Jan dat dit jaar heropende in Antwerpen, krijgt direct 18 op 20. Chef van het Jaar is Thierry Theys van Nuance in Duffel. Ontdek hier alle scores van de restaurants in je buurt of ver daarbuiten. [naar artikel]


9. PORTRET. Thierry Theys (37), de beste chef van het land die zijn zaak opstartte uit liefde voor zijn vrouw (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het wonderkind van de Belgische gastronomie is voorgoed een man geworden. Met al twee sterren in de koksvest is Thierry Theys van Nuance in Duffel door Gault&Millau - met een 18 op 20 - tot Chef van het Jaar bekroond. Zijn definitieve bevestiging aan de top van de Belgische gastronomie, terwijl hij nog altijd maar 37 is. En zijn zaak destijds opstartte uit liefde voor zijn vrouw. [naar artikel]


10. Gault&Millau roept kok van ‘Slagmolen’ uit tot ‘Chef van het jaar’ (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Gault&Millau stelt maandag zijn nieuwe restaurantgids voor. Dat gaat gepaard met de uitreiking van tal van prijzen: kok Meewis van ‘Slagmolen’ is de ‘chef van het jaar en het Voerens restaurant ‘Hoeve de Bies’ is de ‘Ontdekking van het jaar’. [naar artikel]


11. Restaurant Nuance in Duffel haalt voor het eerst topscore van 18 op 20 in nieuwe gids Gault & Millau (23/11/2020 - VRT NWS)

Restaurant Nuance in Duffel haalt voor het eerst de topscore van 18 op 20 in de nieuwe restaurantgids voor België en Luxemburg van Gault & Millau. Chef Thierry Theys werd ook bekroond voor het dessert van het jaar. Le Pristine in Antwerpen, de nieuwe zaak van sterrenchef Sergio Herman, is de hoogste nieuwkomer met meteen een score van 16 op 20. Ambachtsman van het jaar werd Michaël Rewers van Bistrot du Nord in Antwerpen. [naar artikel]


12. Gault & Millau Belux roept Christophe Pauly (Le Coq aux Champs) uit tot Chef van het Jaar (23/11/2020 - De Morgen)

Christophe Pauly, van het restaurant Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot in de provincie Luik, is door Gault & Millau Belux uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De beste restaurants zijn opnieuw Hof van Cleve in Kruisem en Bon-Bon in Sint-Pieters-Woluwe. [naar artikel]


13. “We willen klanten gidsen naar het béste restaurant in de buurt”: wat is de impact van een (hoge) Gault&Millau-score op een zaak? (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Morgen vindt de uitreiking van de nieuwste Gault&Millau-gids plaats. Restaurants merken vaak de impact van een Michelinster op hun populariteit, maar merken ze dat ook bij Gault&Millau? Hoe moet je zo’n score als klant interpreteren? En zijn chefs er blij mee als ze een punt zien stijgen? Chef Davy Devlieghere (33) van restaurant Julien in Lievegem, chef Nathan Van Echelpoel (34) van restaurant Nathan in Antwerpen en Marc Declerck, CEO van Gault&Millau, leggen uit. [naar artikel]


14. IN KAART. Nick Bril is ‘Chef van het Jaar’ 2023 en ontdek hier alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) in Antwerpen is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Vandaag werd de twintigste editie van de Gault&Millau voorgesteld, opnieuw met een échte awardshow na een digitaal vervangjaar. Bekijk alle restaurants met een score van 16 of meer hier op de kaart en zoek onderaan in de tabel of jouw gemeente ook zulke restaurants heeft. We verzamelden alle restaurants in Vlaanderen en Brussel in één overzicht. [naar artikel]


15. Gault&Millau kroont Nick Bril tot Chef van het Jaar (07/11/2022 - De Tijd)

15:41 De Nederlandse chef-kok Nick Bril van het Antwerpse restaurant The Jane is door de restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Davy Devlieghere van Bistro Julien uit Lovendegem is de J... [naar artikel]


16. Nieuwe Gault&Millau-gids is er: "Perspectief op 2021 bieden", Christophe Pauly (Le Coq aux Champs) "chef van het jaar"  (23/11/2020 - VRT NWS)

Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, is uitgeroepen tot "Chef van het jaar 2021" volgens Gault-Millau. Want ook in dit voor restaurants erg moeilijke corona-jaar komt hij uit: de nieuwe gids van Gault&Millau. Vaste waarden Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruisem behouden hun topscore van 19,5 op 20. "Dé Nieuwkomer van het jaar", met een score van 16/20, is Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen. In dat artikel ontdekt u alle Belgische toprestaurants volgens Gault&Millau. [naar artikel]


17. Nick Bril van The Jane, chef van het jaar volgens Gault&Millau: “Er is nóg ruimte voor groei. Ik heb zo’n zin om eraan te beginnen” (07/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Restaurantgids Gault&Millau roept chef-kok Nick Bril (38) van het Antwerpse restaurant The Jane uit tot chef van het jaar. Net zoals Viki Geunes ziet hij zijn score stijgen van 18 naar 18,50. De chef-kok, die sinds het vertrek van Sergio Herman alleen aan het roer van The Jane staat, is vereerd met alle aandacht en prijzen. “Maar er is maar één wedstrijd echt van belang, en die wordt hier gespeeld, in The Jane.” [naar artikel]


18. Gault&Millau: Nuance in Duffel levert Chef van het Jaar, hoogste nieuwkomer is Hertog Jan in Antwerpen (13/12/2021 - VRT NWS)

Prijzen alom weer, eens Gault&Millau zijn nieuwe restaurantgids aankondigt en uitbrengt. Het is altijd uitkijken naar de scores op 20 voor de bezochte restaurants en natuurlijk ook uitkijken naar de prijswinnende chefs en restaurants. Het is Nuance in Duffel dat de Chef van het Jaar levert en Hof van Cleve en Bon Bon blijven de allerbeste restaurants van het land, volgens Gault&Millau. [naar artikel]


19. Nieuwe Gault&Millau-gids: Nick Bril is ‘Chef van het jaar’ en stijgt met The Jane, Hof van Cleve behoudt eerste plaats (07/11/2022 - Het Nieuwsblad)

Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Peter Goossens blijft met zijn Hof van Cleve op de eerste plaats. [naar artikel]


20. Nieuwe Gault&Millau-gids: Nick Bril is ‘Chef van het jaar’ en klopt met The Jane zijn leermeester Sergio Herman (07/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Hij moet enkel Peter Goossens van Hof van Cleve laten voorgaan. [naar artikel]


21. Gault&Millau: Nick Bril van The Jane verkozen tot Chef van het Jaar, Hof Van Cleve blijft beste restaurant én levert ook Gastheer van het Jaar (07/11/2022 - VRT NWS)

Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Alexandre Ciriello, Davy Devlieghere en Alexandru Sapco krijgen de titel Jonge Chef van het Jaar. In de twintigste editie van de Gault&Millau-restaurantgids die vandaag werd voorgesteld krijgen horecazaken punten op 20. De hoogste score in België gaat net als de voorbije jaren naar Hof Van Cleve in Kruisem (19,5 op 20) dat met Serge Sierens ook de Gastheer van het Jaar levert. [naar artikel]


22. Gault&Millau roept David Martin (Restaurant La Paix, Anderlecht) uit tot Chef van het Jaar (05/11/2018 - De Tijd)

16:17 David Martin van Restaurant La Paix in Anderlecht is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2019. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!