Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:51 uur

Twee inbraken in appartementen in Alken

Het Belang van Limburg

16/12/2021 - 18:44

Woensdagavond zijn bij de politie twee inbraken in de Stationsstraat gemeld. Rond 22 uur bleek dat dieven via een raam aan de achterkant een appartement waren binnengedrongen. Op het eerste gezicht werd daar niets gestolen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 2. Inbraken in twee appartementen in Wijchmaal (22/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Stationsstraat in Wijchmaal zijn vrijdag even na middernacht twee inbraken in appartementen vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken in Alken (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden verschaften zich toegang tot een werfcontainer op de Irislaan in Alken. Ze konden een werktuig, koffiemachine en drank stelen. De diefstal werd zondag om 13.15 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 4. Melding van inbraken in appartementen (21/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie kregen ze donderdag om 12.30 uur een melding dat er in twee appartementen op de Markt in Leopoldsburg ingebroken werd. Het is niet bekend of er ook iets verdwenen is.
  [naar artikel]
 5. Inbraken (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In een flatgebouw in de Centrumlaan in Genk is ingebroken in twee appartementen. De daders stalen juwelen en geld. De inbraken zijn zaterdag vastgesteld. Die dag was er ook een woninginbraak in de Hoogstraat. Daar werd een portefeuille meegenomen.
  [naar artikel]
 6. Twee mislukte inbraken in Alken (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Steenweg in Alken hebben inbrekers het cilinderslot van een achterdeur afgebroken. Toch slaagden ze er niet in om binnen te geraken. Uit de auto van de bewoners hebben ze een som geld gestolen.
  [naar artikel]
 7. Hasselt start preventiecampagne tegen inbraken in appartementen (17/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal inbraken in appartementsgebouwen neemt alsmaar toe. Van november tot februari werden er 85 woninginbraken gepleegd in Hasselt. 57% daarvan werden gepleegd in appartementen. De stad Hasselt komt nu met een nieuwe campagne om de bewoners van de 1100 appartementsblokken te sensibiliseren.
  [naar artikel]
 8. Juwelen gestolen uit twee appartementen in Neeroeteren (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Hoogstraat in Neeroeteren zijn zaterdag rond 21 uur twee inbraken ontdekt in appartementen. Op beide plaatsen werden juwelen gestolen. 
  [naar artikel]
 9. Twee verdachten opgepakt na inbraken in Vliermaal (04/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft twee verdachten opgepakt na inbraken in enkele in aanbouw zijnde woningen in Vliermaal (Kortessem). Het gaat om twee mannen uit Alken. Een van hen mocht na verhoor door de onderzoeksrechter onder strikte voorwaarden beschikken, de andere werd opgesloten in de gevangenis van Hasselt.
  [naar artikel]
 10. Inbraken in flatgebouw in Leopoldsburg (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Couwenberghstraat in Leopoldsburg is donderdag ingebroken in twee appartementen. Bij een andere flat werden enkel braaksporen vastgesteld. De inbraken werden in de namiddag gepleegd. Over de buit zijn nog geen gegevens bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 11. In Alken betaalt u het meest voor vastgoed (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  ALKEN/HASSELTNergens in Limburg zijn huizen en appartementen gemiddeld duurder dan in Alken. Een appartement kostte er in 2018 gemiddeld 225.615 euro, een huis 285.657 euro. De huizenmarkt steeg in Alken op een jaar tijd met liefst 31,2 procent – ook een Limburgs record. In Tongeren is een appartement dan weer het goedkoopst: 153.622 euro. Een huis is nergens goedkoper dan in Heers: 160.635 euro.
  [naar artikel]
 12. Na reeks inbraken in woningen slaan dieven nu zeven keer toe in industriepark (03/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na meerdere kleine inbraken in appartementen en woningen afgelopen weekend, hebben inbrekers het nu gemunt op bedrijven. In de nacht van woensdag op donderdag gebeurden in het industriepark zeven inbraken.
  [naar artikel]
 13. Twee inbraken in flats (24/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  In twee appartementen in de Hospitaalstraat in Genk is zaterdagavond ingebroken. De buit van de daders bestaat uit geld.
  [naar artikel]
 14. Dubbele inbraak(poging) in Alken (04/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie kregen ze twee meldingen van inbraken in Alken. Het feit in de Koosterstraat mislukte omdat de daders niet binnen geraakten, maar bij een inbraak op de Beukenlaan werd het huis wel doorzocht. De inbrekers raakten via een raam binnen. De buit is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 15. Vier inbraken in Hasselt (13/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van Hasselt zijn donderdag inbraken in een huis en twee appartementen vastgesteld. De feiten gebeurden in de Manteliusstraat, de Martelarenlaan en de Sint-Katarinalaan. Er zijn onder meer een fiets en sterke drank buitgemaakt. Woensdagavond werd ook al een inbraak in een appartement in de Toekomststraat bij de politie gemeld. Of daar iets is verdwenen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 16. Politie vraagt Diestse appartementsbewoners aan waakzaam te zijn na resem inbraken (15/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie Demerdal vraagt bewoners van appartementen in Diest extra waakzaam te zijn nadat er donderdag vijf inbraken in twee appartementsblokken werden gemeld. De feiten gebeurden op klaarlichte dag op de Eduard Robeynslaan en de Delphine Alenuslaan.
  [naar artikel]
 17. Fietsers botsen in Alken (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee fietsers reden elkaar woensdag om 9 uur aan in de Langveldstraat in Alken. Dorien V. (35) uit Alken en André B. (82), eveneens uit Alken, waren lichtgewond en moesten voor verzorging naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 18. Twee inbraken in flats in Stokrooie (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In een flatgebouw in de Schabbestraat in Stokrooie is in twee appartementen ingebroken. De buit is niet bekend.  
  [naar artikel]
 19. Drie inbraken in hetzelfde appartementsgebouw (09/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Hasselt kreeg maandag om 17 uur meldingen binnen van drie verschillende inbraken in appartementen van hetzelfde gebouw. De daders forceerden telkens de deur van de flat en namen geld en juwelen mee.
  [naar artikel]
 20. Inbraken (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Hendriksveldstraat in Alken zijn juwelen gestolen. De daders braken een raam open. Tijdens het Allerheiligenweekend waren er in de gemeente meerdere inbraken. De daders maakten toen misbruik van het feit dat veel mensen naar het kerkhof gingen voor hun dierbare.
  [naar artikel]
 21. Limburgs vastgoed nergens duurder dan in Alken (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nergens in Limburg zijn huizen en appartementen gemiddeld duurder dan in Alken. Een appartement kostte er in 2018 gemiddeld 225.615 euro, een huis 285.657 euro. De huizenmarkt steeg in Alken op een jaar tijd met liefst 31,2 procent. Ook een Limburgs record. In Tongeren is een appartement dan weer het goedkoopst: 153.622 euro. Een huis is nergens goedkoper dan in Heers: 160.635 euro.Jan BEX
  [naar artikel]
 22. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 23. Twee ongevallen in Alken (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Steenweg in Alken zijn woensdag een bromfietser en een auto gebotst. De 43-jarige bromfietser Bart V. uit Alken werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 24. Twee lichtgewonden na ongeval in Alken (22/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond zijn rond 19.45 uur twee auto’s gebotst op het kruispunt van de Hameestraat en de Hoogsimsestraat in Alken. Twee personen raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 25. Ontwikkeling zorgzone (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De aankoop van twee appartementen in residentie "Schansbroek" en de ruiling van deze twee appartementen met twee appartementen aan de Kimpenstraat is eenparig goedgekeurd. “De gemeente verwerft zo eigendom in de Kimpenstraat, dewelke later deel zal gaan uitmaken van de nog te ontwikkelen zorgzone. De aankoop en de ruil gebeuren voor openbaar nut”, zegt schepen Anneleen Beckers (CD&V).
  [naar artikel]
 26. Oproep tot waakzaamheid na inbraken (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Koning Leopoldlaan in Lommel zijn donderdag twee inbraken in huizen vastgesteld. De afgelopen dagen waren er nog meer inbraken in de stad. De politie roept op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 27. Kwaad opzet vastgesteld bij branden in Alken (23/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen nacht is de brandweer opnieuw moeten uitrukken voor twee branden in Alken. Deze keer in de Bulsstraat. In één maand tijd braken er maar liefst vijf branden uit in de omgeving van Alken. En dat is verdacht. Uit onderzoek blijkt dat het effectief om kwaad opzet gaat. Nu wordt verder onderzocht of er ook daadwerkelijk een pyromaan aan het werk is in Alken.
  [naar artikel]
 28. Nog meer inbraken (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Pelt is in vier kelders van een flatgebouw ingebroken. Ook in de Houtmolenstraat was er een inbraak in een ondergrondse stalling. Daar werden twee fietsen gestolen. De kans bestaat dat het nog gaat om inbraken van de dief die uit het ziekenhuis kon ontsnappen. Er waren maandag meerdere inbraken in die buurt.
  [naar artikel]
 29. Belgische en Duitse Alkenaren verbroederen (23/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dit jaar was het de beurt aan Alken België om de verbroedering te organiseren met de partnergemeenten Alken Duitsland en Alken Denemarken. De afstand voor de Deense vrienden lijkt toch te ver om voor enkele dagen mee te vieren, dus zij verontschuldigden zich. De vrienden van Alken Duitsland kwamen met de bus en ze hebben in Alken genoten van een prachtig weekend.
  [naar artikel]
 30. Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 
  [naar artikel]
 31. Alken zet stapje richting fusie (08/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Komt er een fusie van Alken met Hasselt, Alken met Sint-Truiden of Alken met Nieuwerkerken en Herk-de-Stad? Dat moet een gemeentelijke fusiecommissie uitzoeken. De commissie komt er op vraag van oppositieraadslid André Vanhex (Open Vld).
  [naar artikel]
 32. Twee inbraken in Beringen (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn in de Kraaienboswijk twee inbraken gebeurd. De dieven forceerden telkens een raam. Wat er precies werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 33. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 34. Twee inbraken in Meldert (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken op de Meldertsebaan gemeld. Dieven drongen binnen in de lokalen van het ontmoetingscentrum en de chiro. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 35. Twee auto’s botsen in Alken (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Grootstraat in Alken zijn zaterdagavond rond 17.30 uur twee auto’s gebotst. Daarbij is de 5-jarige Amelie G. uit Sint-Truiden gewond geraakt.
  [naar artikel]
 36. Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.
  [naar artikel]
 37. Slachtoffer fotografeert dief tijdens inbraak en herkent hem dag later op straat (09/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een 36-jarige man werd opgepakt op verdenking van twee inbraken in appartementen in Oostende. Bij de laatste werd hij op heterdaad betrapt, maar hij kon vluchten. Het slachtoffer herkende hem een dag later echter op straat.
  [naar artikel]
 38. Twee lichtgewonden bij botsing op N80 in Alken (01/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing tussen meerdere voertuigen op de N80 in Alken zijn vrijdagavond twee personen lichtgewond geraakt. De bestuurders werden naar het ziekenhuis afgevoerd.
  [naar artikel]
 39. Lichtgewonde na botsing in Alken (19/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de N722 zijn donderdag rond 16.30 uur twee auto’s gebotst. Rudi G. (54) uit Alken raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 40. Gewonde bij botsing in Alken (19/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 11 uur zijn op de Steenweg twee auto’s gebotst. Julie D. (35) uit Alken raakte gewond.
  [naar artikel]
 41. Twee inbraken in Hoeselt (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdag twee inbraken in de Catsbeekstraat gemeld. Omdat de bewoners nog niet konden worden ondervraagd, is het onduidelijk wat er werd gestolen. De feiten werden door een buur ontdekt. (mm)
  [naar artikel]
 42. Twee inbraken in Heusden (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagvoormiddag twee inbraken in Heusden gemeld: op de Oudstrijderslaan en in de Brugstraat. Wat er werd gestolen, is nog niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 43. Twee inbraken in Zepperen (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in de Terwouwenstraat in Zepperen gemeld. De buit bestaat onder meer uit geld en een camera. (mm)
  [naar artikel]
 44. Twee inbraken in Tongeren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Millen. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 45. Twee inbraken in Winterslag (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandag twee inbraken in de Vennestraat in Winterslag gemeld. Er werd geld, een gsm, een tablet en een gouden halsketting buitgemaakt.
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken in Duras (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagavond twee inbraken in de Grote Vinnestraat in Duras gemeld. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 47. Twee inbraken in Banneuxwijk (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Banneuxwijk zijn zondagavond twee inbraken vastgesteld, beiden op de Eksterlaan. Enkel in een woning werd er buitgemaakt, namelijk een som geld. (mm)
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken in Hamont (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondagvoormiddag twee inbraken in huizen gemeld. Dat in de Erkstraat en op de Lozenweg in Hamont. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 49. Twee inbraken in Heeserbergen (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandagavond twee inbraken gemeld op Heeserbergen: in de Jan Frans Willemsstraat en de Frederik van Eedenstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy