Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 June 2022
04:54 uur

Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen

Het Belang van Limburg

05/01/2022 - 19:21

Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee inbraken vastgesteld (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie stelden ze zondag twee inbraken in Gingelom vast. Het eerste feit gebeurde in de Bronstraat. De buit is niet bekend. Op Oude Katsei ging het om een woninginbraak, maar er is geen buit. (ppn)
  [naar artikel]
 2. Inbraak in Kwaadmechelen (17/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond is in de Putstraat in Kwaadmechelen ingebroken. De indringers klommen op het plat dak om dan op de eerste verdieping een raam te forceren. Alle kamers werden doorzocht. De buit bestaat uit juwelen, geld en twee flessen alcohol. (mm)
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken (19/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie kwamen twee meldingen van inbraken uit Koersel binnen. De eerste was maandag om 18 uur in de Duivenstraat. Een venster aan de zijgevel werd geforceerd en de buit bestaat uit een handtas, tablet-pc en twee gsm’s. Ook op de Sportlaan werd dinsdag om 8.50 uur een inbraak vastgesteld. De daders raakten via de achterzijde binnen. De buit is niet bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 4. Inbraak in Oostham en Kwaadmechelen (25/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar twee inbraken in de nacht van zondag op maandag. De feiten gebeurden in de Heidestraat in Oostham en de Lindestraat in Kwaadmechelen. Telkens werd de achterdeur geforceerd en alle kamers doorzocht. Het wordt niet uitgesloten dat de twee feiten met elkaar in verband staan. Wat er werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 5. Twee inbraken op Industrieweg in Herk (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagochtend twee inbraken op de Industrieweg gemeld. De dieven raakten telkens binnen in het gebouw. Op het eerste gezicht werd er wel geen buit gemaakt.
  [naar artikel]
 6. Inbrekers druipen af zonder buit in Kwaadmechelen (28/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag in de vooravond is in de Vinkenstraat in Kwaadmechelen een inbraak in een huis vastgesteld. De dieven drongen binnen via de achterkant. Op het eerste gezicht is er niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 7. Twee inbraken in centrum van Tongeren (12/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben woensdagavond en -nacht toegeslagen in de Elderseweg en Ambiorixstraat. In die laatste was er geen buit, in de eerste is de buit nog niet gekend.
  [naar artikel]
 8. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 9. Drie inbraken in Hasselt (16/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee meldingen van inbraken binnengekomen. De feiten gebeurden op de Ferdinand Verbiestlaan en het Heldenplein. Woensdag in de vooravond was op de Luikersteenweg ook al een inbraak ontdekt. Over de buit werden geen mededelingen gedaan. (mm)
  [naar artikel]
 10. Twee inbraken in centrum van Sint-Truiden (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van Sint-Truiden zijn donderdagnamiddag twee inbraken vastgesteld: in de Gazometerstraat en de Ziekerenweg. Waarschijnlijk werden de indringers op het eerste adres verrast en sloegen ze zonder buit op de vlucht. De buit om het tweede adres moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 11. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 12. Gereedschapskoffer weg na inbraak in Kwaadmechelen (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond is bij de politie een inbraak in een schuur in de Kanaalstraat in Kwaadmechelen gemeld. Er werd een ruit verbrijzeld. De buit bestaat uit een gereedschapskoffer. (mm)
  [naar artikel]
 13. Twee inbraken in auto’s in Lommel (06/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Lommel kreeg uit de Dodenveldstraat twee meldingen van inbraken in voertuigen. De auto’s werden doorzocht. Bij de eerste wagen was er geen buit, uit de tweede auto verdween een handtas. De vaststellingen gebeurden woensdagavond en donderdag in de vroege ochtend.
  [naar artikel]
 14. Inbraken in flatgebouw in Leopoldsburg (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Couwenberghstraat in Leopoldsburg is donderdag ingebroken in twee appartementen. Bij een andere flat werden enkel braaksporen vastgesteld. De inbraken werden in de namiddag gepleegd. Over de buit zijn nog geen gegevens bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 15. Twee inbraken gemeld in Sint-Truiden (02/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden ontving dinsdagochtend twee meldingen van inbraken in woningen. Zowel op de Groot-Gelmenlaan als in de Houtstraat konden onbekenden een inbraak plegen. Op de eerste locatie is er geen buit en bij de tweede locatie is de omvang nog niet bekend.
  [naar artikel]
 16. Twee inbraken in Zepperen (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in de Terwouwenstraat in Zepperen gemeld. De buit bestaat onder meer uit geld en een camera. (mm)
  [naar artikel]
 17. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 18. Bewoner jaagt dieven weg in Kwaadmechelen (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Dwarsstraat in Kwaadmechelen hebben onbekenden zondag even voor middernacht een aanhangwagen proberen te stelen. De bewoner hoorde het en ging kijken. Daarop sloegen de dieven zonder buit op de vlucht.
  [naar artikel]
 19. Twee inbraken met buit vastgesteld (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder stelde maandag twee inbraken vast. Zowel in de Driesstraat als Rode Kruisstraat konden de daders het huis doorzoeken en onder meer fotocamera’s en geld stelen.
  [naar artikel]
 20. Drie inbraken gemeld in Maasmechelen (19/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg tussen woensdagavond en donderdagochtend drie meldingen van inbraken binnen. De feiten speelden zich af in Maasmechelen. Bij inbraken in de Weidestraat en Kaemelsheuvel was er geen buit. Voor de inbraak in de Vredestraat is het nog niet duidelijk of iets gestolen werd.
  [naar artikel]
 21. Inbraken (06/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de Vrankenschansweg in Zonhoven zijn maandagavond twee inbraken vastgesteld. In een huis werd het raam opengebroken. De inbrekers stalen juwelen. Bij de buren bestond de buit uit geld.
  [naar artikel]
 22. Twee inbraken in Kiewit (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag zijn bij de politie twee inbraken in Kiewit gemeld: in de Zwartvennestraat en de Zavelvennestraat. Op het eerste adres werd een raam geforceerd om dan de woning te doorzoeken. De buit bestaat uit geld en juwelen.
  [naar artikel]
 23. Twee inbraken in Pelt (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld. In de Distelstraat in Boseind (Neerpelt) en op de Jenverbeslaan in Holheide (Overpelt). Telkens werd braak op het raam gepleegd. De buit bestaat onder meer uit geld en juwelen. 
  [naar artikel]
 24. Twee inbraken in Lozen (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Lozen gemeld. In de Spilstraat maakten de indringers juwelen buit. Uit het huis in de Leemskuilestraat is geld verdwenen. In de Schuttersstraat in het centrum werd nog een inbraakpoging vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 25. Duo in cel na elf inbraken in auto's - buit: (onbruikbare) cadeaubonnen voor speelgoed (15/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee twintigers zijn afgelopen nacht opgepakt na liefst elf inbraken in voertuigen in Minderhout (Hoogstraten). De politie kon het vluchtende duo...
  [naar artikel]
 26. Twee inbraken bij voetbalclubs (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zondag zijn bij de politie opnieuw twee inbraken in gebouwen van een voetbalclub gemeld. Op de Sportlaan in Tessenderlo werd het ballenhok van Thes Sport opengebroken. Op het eerste gezicht is er geen nadeel. Voor de derde keer in een maand tijd werd ook ingebroken in de kantine van Stal Sport. Ook daar maakten de dieven waarschijnlijk niets buit. (mm)
  [naar artikel]
 27. Twee inbraken ontdekt in Testelt (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond zijn twee inbraken ontdekt in de Leemstraat en de Nieuwe Mechelsebaan in Testelt. In beide woningen is de buit nog niet bekend. Op camerabeelden van een buurman waren twee verdachten te zien. De politie voert verder onderzoek.  
  [naar artikel]
 28. Drie inbraken in Genk (18/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdag twee inbraken gemeld: in de Neerzijstraat en de Raf Mailleuxstraat. De dieven maakten telkens geld en juwelen buit. Bij een derde inbraak op het Dirigentenhof is een horloge verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 29. Twee inbraken en inbraakpoging in Hasselt (28/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond de middag zijn bij de politie twee inbraken en een inbraakpoging in een gebouw gemeld. De feiten gebeurden op de Luikersteenweg, de Genkersteenweg en het Stationsplein. Op dat laatste adres kregen ze de deur niet geforceerd. De buit bestaat uit geld. (mm)
  [naar artikel]
 30. Twee inbraken in Sint-Truiden (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagochtend zijn in Sint-Truiden twee inbraken vastgesteld: op de Middenlaan en de Gorsemweg. De buit bestaat uit juwelen en een computer. (mm)
  [naar artikel]
 31. Twee inbraken in Kerkstraat in Viversel (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Kerkstraat in Viversel zijn twee inbraken gepleegd. De eerste werd vrijdag rond 21.50 uur ontdekt, de andere zaterdag omstreeks 8.30 uur. De buit is in beide gevallen onbekend. 
  [naar artikel]
 32. Twee inbraken gemeld (15/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg maandag twee meldingen van inbraken binnen. In een huis op de 2e Carabinierslaan in Veldwezelt werd via het venster ingebroken. Uit een kast werden miniatuurwagentjes ontvreemd. Onbekenden drongen ook een caravan op een camping aan de Lepelvormweg binnen. Daar is de buit onbekend.
  [naar artikel]
 33. Twee inbraken vastgesteld (19/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie stelde vrijdagavond twee inbraken vast in Tessenderlo. De eerste melding kwam om 19.30 uur binnen. In de Diesterstraat waren onbekenden via een plat dak aan de achtergevel een huis binnengedrongen. De buit is onbekend, maar alles werd wel doorzocht. Om 20.40 uur kwam een inbraakmelding uit Paddenhoek binnen. Via de deur van de veranda kon de daders binnendringen, maar ze maakten veel lawaai waardoor ze de bewoners die thuis waren hadden opgeschrikt. De inbrekers sloegen vervolgens zonder buit op de vlucht. (ppn)
  [naar artikel]
 34. Twee inbraken in appartementsblok in Boekt (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een appartementsblok op de Meylandtlaan in Boekt zijn zondagochtend twee inbraken ontdekt. In het ene appartement werd geld gestolen, in het andere is de buit nog onbekend. Het labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.  
  [naar artikel]
 35. Twee inbraken in Bilzen gemeld (26/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagnamiddag twee inbraken in Bilzen gemeld: in de Hospitaalstraat en op de Acacialaan. De dieven kwamen telkens binnen nadat ze een raam hadden geforceerd. De buit was donderdagavond op beide plaatsen nog niet bekend.
  [naar artikel]
 36. Twee inbraken gemeld (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie werden donderdagochtend twee inbraken gemeld. Zo braken onbekenden de deur van een kelder op de Leonard Lessiuslaan in de Katarinawijk open. In de Spalbeekstraat in Spalbeek drongen onbekenden eveneens een huis binnen. Op beide plaatsen is de buit niet bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 37. Twee inbraken in Peer (13/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zaterdag twee inbraken gemeld. In de Rode Kruisstraat kwamen inbrekers binnen via een raam aan de zijkant van een huis. In de Achterstraat in Wijchmaal werd het glas van de veranda verbrijzeld om binnen te geraken. Over de buit werd niets bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 38. Twee inbraken in Hasselt (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandag zijn bij de politie twee inbraken in huizen gemeld. Op de Bampslaan werd een deur opengebroken en maken de dieven elektronisch materiaal buit. Bij de inbraak op de Sint-Truidersteenweg - daar werd ook het deurslot geforceerd - lijkt niet weg te zijn. (mm)
  [naar artikel]
 39. Twee inbraken in Deken Habrakenlaan in Beringen (20/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Deken Habrakenlaan zijn zondagavond twee inbraken ontdekt. In de ene woning werd cash geld gestolen, in de andere woning is de buit nog niet bekend. 
  [naar artikel]
 40. Twee inbraken in Zichem (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op Ter Elzen in Zichem zijn zondag twee inbraken ontdekt. In één woning werden sieraden en een gsm gestolen, in een andere woning is de buit nog onbekend. 
  [naar artikel]
 41. Twee inbraken in Diepenbeek (16/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken in Diepenbeek gemeld: in de Demerstraat en de Stationsstraat. Op het eerste adres kwamen de dieven nadat ze over de omheining klommen, op het terrein. de buit is nog niet gekend. In de Stationsstraat werd een container opengebroken. Daar is bouwmateriaal verdwenen.  
  [naar artikel]
 42. Twee inbraken gemeld (03/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zowel in de Berkenstraat als Heerlestraat in Herk-de-Stad werden maandag om 18 uur inbraken vastgesteld. Op de eerste locatie lijkt er niets gestolen, maar dat is wel het geval in de Heerlestraat. Daar bestaat de buit uit juwelen en een horloge.
  [naar artikel]
 43. Vier inbraken in Houthalen (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn bij de politie vier inbraken in Houthalen-Helchteren gemeld. Bij een inbraak in de Vijfeindestraat in Lilo verdween geld. Op de Molenweg in Houthalen drongen inbrekers in twee huizen binnen. De buit bestaat daar uit juwelen, horloges, cash geld, laptops en tablets buit. In een leegstaand huis op de Grote Baan in Houthalen namen inbrekers enkele koperen waterleidingsbuizen en vier waterkranen mee.(mm)
  [naar artikel]
 44. Twee auto's botsen in Kwaadmechelen (17/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Nieuwstraat in Kwaadmechelen zijn vrijdag rond 13.45 uur twee auto’s gebotst. Twee vrouwen - 28 jaar uit Hechtel-Eksel en 29 jaar uit Ham - werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 45. Twee inbraken op Engstegenseweg in Zonhoven (08/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Engstegenseweg is donderdag op twee plaatsen ingebroken. In één woning werd geld en juwelen gestolen, in een andere was er op het eerste gezicht geen buit.
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken in Diepenbeek (29/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg dinsdag twee meldingen van inbraken in Diepenbeek. De eerste was om 18 uur in de Zinniastraat en de tweede om 18.30 uur op de Vredelaan. Bij de eerste inbraak werden de daders vermoedelijk opgeschrikt waarna ze zonder buit op de vlucht sloegen. Op de Vredelaan konden ze een som geld en een smartphone stelen. 
  [naar artikel]
 47. Niet-teruggekeerde gevangene en zijn kompaan verdacht van liefst 40 inbraken (24/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Twee mannen zitten in de cel op verdenking van ongeveer 40 inbraken, vooral in kelders en ondergrondse garages. Dat meldt de politie van de zone Westkust. De verdachten maakten onder andere dure flessen wijn buit.
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken vastgesteld (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie stelde tussen vrijdag en zondag twee inbraken in Lanaken vast. Onbekenden drongen vrijdag een huis binnen in de Guffensstraat in Lanaken. De buit was op het moment van de vaststellingen niet bekend. De tweede inbraak gebeurde zondag in de Hellingstraat. Hier verdween geld. (ppn)
  [naar artikel]
 49. Twee inbraken gemeld bij zorginstellingen in Pelt (12/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg dinsdag twee meldingen van inbraken bij zorginstellingen in Pelt. ’s Morgens werd een inbraak vastgesteld bij het MS-revalidatiecentrum in de Boemerangstraat. Daar werden verschillende ruimtes doorzocht, maar is de buit niet bekend. Rond dezelfde tijd werd een inbraak vastgesteld bij het Verzorgingstehuis in de Dorpsstraat. Ook hier werden meerdere kamers doorzocht en overhoop gehaald, maar is de buit nog niet bekend. 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy