Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 July 2022
15:35 uur

RECONSTRUCTIE. En plots wordt Djokovic 8 uur lang als een illegaal vastgehouden op de luchthaven, in een kamertje met bewakers voor de deur

Het Laatste Nieuws

06/01/2022 - 07:26

Na acht uur onderhandelen met de grenspolitie van Australië werd het visum van Novak Djokovic (34) geweigerd. Hij kon niet voldoende aantonen dat hij terecht een medische uitzondering kreeg om de vaccinverplichting te omzeilen. De advocaten van Djokovic gingen in beroep, maar de Australian Open lijkt ver weg. Reconstructie van een verhaal dat zelf naar Djokovic-normen een onwaarschijnlijk dramagehalte heeft.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Djokovic opnieuw vastgehouden (15/01/2022 - Knack)
  Novak Djokovic, de nummer één van het wereldwijde tennis, wordt zaterdag opnieuw administratief vastgehouden nadat de Australische regering een dag eerder zijn visum voor de tweede keer had ingetrokken. Djokovic wacht op een uitspraak van justitie over zijn zaak, blijkt uit gerechtelijke documenten.
  [naar artikel]
 2. Zoon Muhammad Ali 2 uur lang vastgehouden op luchthaven: "Ben jij moslim?" (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De zoon van bokslegende Muhammad Ali is begin februari twee uur lang vastgehouden op de Amerikaanse luchthaven van Fort Lauderdale-Hollywood.
  [naar artikel]
 3. Novak Djokovic opnieuw vastgehouden in afwachting van uitspraak (15/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Novak Djokovic, de nummer één van het wereldwijde tennis, wordt zaterdag opnieuw administratief vastgehouden nadat de Australische regering een dag eerder zijn visum voor de tweede keer had ingetrokken. Djokovic wacht op een uitspraak van justitie over zijn zaak, blijkt uit gerechtelijke documenten.
  [naar artikel]
 4. Djokovic blijft tot vastzitten in een kamertje op de luchthaven, Servische president moeit zich met de zaak: “Novak houdt zich sterk” (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ophef rond Novak Djokovic blijft voortduren. De Servische nummer één van de wereld kwam vandaag toe in Melbourne, maar daar stelden de autoriteiten van de staat Victoria vast dat er een probleem was met zijn visum. Djokovic mag het land voorlopig niet in en zit nu al uren vast in een douanekamertje op de luchthaven. Ondertussen bemoeide ook de Servische president zich met de zaak.
  [naar artikel]
 5. LIVE. Djokovic opnieuw vastgehouden (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic, de nummer één van het wereldwijde tennis, wordt zaterdag opnieuw administratief vastgehouden nadat de Australische regering een dag eerder zijn visum voor de tweede keer had ingetrokken. De aanwezigheid in Australië van Djokovic, die niet gevaccineerd is tegen COVID-19, “kan anti-vaccinatiegevoelens aanwakkeren”, aldus de Australische autoriteiten in een verklaring aan justitie. Zij zijn van mening dat de Serviër het land moet worden uitgezet.
  [naar artikel]
 6. LIVE. Djokovic opnieuw vastgehouden in Australië - Nadal: “Veel respect voor Novak, maar ben het niet eens met wat hij heeft gedaan” (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic, de nummer één van het wereldwijde tennis, wordt opnieuw administratief vastgehouden nadat de Australische regering zijn visum voor de tweede keer had ingetrokken. Volg alle laatste updates in onze liveblog onderaan dit artikel.
  [naar artikel]
 7. Politie moet varken weghalen op tweede verdieping van appartement: al een jaar in donker kamertje (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Leuvense politie heeft vrijdagmiddag twee honden en een varken moeten weghalen op de tweede verdieping van een appartementsgebouw in het centrum van Leuven. De dieren leefden er in erbarmelijke omstandigheden. Het varken werd gevonden in een donker kamertje tussen kapot gebeten matrassen en een hele hoop uitwerpselen, het zou daar al een jaar lang vastgehouden worden. De honden zijn in beslag genomen, het varken wordt opgevangen door vzw Forrest & Friends uit Diest. Dat stelt het ondertussen al een pak beter. Er werd een proces-verbaal opgemaakt voor dierenverwaarlozing.
  [naar artikel]
 8. Djokovic opnieuw vast in afwachting van uitspraak (15/01/2022 - VRT NWS)
  Novak Djokovic, de nummer één in het mannentennis, wordt zaterdag opnieuw administratief vastgehouden nadat de Australische regering een dag eerder zijn visum voor de tweede keer had ingetrokken. Djokovic wacht op een uitspraak van justitie over zijn zaak.
  [naar artikel]
 9. Eind september reconstructie van wat met Jozef Chovanec gebeurde op luchthaven Charleroi (19/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  In het onderzoek naar de dood van Jozef Chovanec staat de reconstructie van de feiten op de luchthaven van Charleroi gepland voor eind september. Dat zegt Ann Van de Steen, de advocaat van de weduwe van Chovanec. “Normaal moest de wedersamenstelling in februari plaatsvinden maar dat kon niet door corona. We hopen dat er geen uitstel meer komt en dat de reconstructie het sluitstuk van het onderzoek wordt, want onze cliënte vreest dat alles weer op de lange baan geschoven wordt.”
  [naar artikel]
 10. Russisch Playboy-model vastgehouden op luchthaven op verdenking van spionage (06/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Russisch model en presentatrice Victoria Bonya vertelt hoe ze op een luchthaven in Los Angeles werd vastgehouden omdat de veiligheidsmensen ervan overtuigd waren dat ze een spionne was voor de Russische regering.
  [naar artikel]
 11. Alleen in een kamertje op de luchthaven: Australische autoriteiten laten Novak Djokovic het land niet binnen door verkeerd visum (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ophef rond Novak Djokovic, die dankzij een “medische vrijstelling” vanaf maandag 17 januari kan deelnemen aan de Australian Open, blijft voortduren. De Servische nummer één van de wereld kwam vandaag toe in Melbourne, maar daar stelden de autoriteiten van de staat Victoria vast dat er een probleem was met zijn Servisch visum. Hij mag het land voorlopig niet in.
  [naar artikel]
 12. Waarom stierf Jozef Chovanec? Gerecht zal in februari 2021 reconstructie houden, maar "door corona wordt het niet simpel" (24/11/2020 - VRT NWS)
  Op 7 februari 2021 zal een reconstructie gehouden worden van de politie-interventie op de luchthaven van Charleroi, waarna de Slowaak Jozef Chovanec stierf. Dat vernam onze redactie. De familie van de man had om zo'n reconstructie gevraagd. Het is één van de laatste belangrijke stappen in het onderzoek naar de dood van de Slowaak. De organisatie van de reconstructie wordt wel niet makkelijk, onder meer door de coronacrisis.
  [naar artikel]
 13. Zoon van Muhammad Ali urenlang vastgehouden op Amerikaanse luchthaven (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De zoon van bokslegende Muhammad Ali is eerder deze maand urenlang vastgehouden op de luchthaven van Fort Lauderdale in de Amerikaanse staat
  [naar artikel]
 14. LIVE. Vader en broer Djokovic sneren richting Australische instanties: “Hij wordt behandeld als een crimineel” - Djokovic reageert zelf kort via broer (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 15. Eerste dag van reconstructie zaak-Chovanec op luchthaven van Charleroi (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de luchthaven van Charleroi heeft vandaag een reconstructie plaatsgevonden in de zaak-Chovanec. Het gebeurde in een sereen klimaat, zegt Alexandre Wilmotte, de advocaat van twee politieagenten die bij de zaak betrokken zijn.
  [naar artikel]
 16. Eerste dag van reconstructie gehouden op luchthaven van Charleroi in zaak Chovanec (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de luchthaven van Charleroi heeft maandag een reconstructie plaatsgevonden in de zaak-Chovanec. Het gebeurde in een sereen klimaat, zegt Alexandre Wilmotte, de advocaat van twee politieagenten die bij de zaak betrokken zijn.
  [naar artikel]
 17. Drie jaar na de dood van Jozef Chovanec start vandaag de reconstructie, maar wat is precies de bedoeling daarvan? (27/09/2021 - VRT NWS)
  Om 9 uur start op de luchthaven van Charleroi de reconstructie in de zaak rond Jozef Chovanec. De Slowaakse man stierf begin 2018 na een hardhandige politieinterventie in een cel, op die luchthaven. De zaak barstte vorig jaar los toen er beelden van die interventie opdoken. Maar wat staat er nu precies te gebeuren tijdens die reconstructie, en vooral: wat is precies de bedoeling ervan?
  [naar artikel]
 18. 200-tal bewakers voert actie voor de NAVO, hinder op de luchthaven van Zaventem (22/10/2019 - VRT NWS)
  Aan het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel hebben rond 6 uur vanmorgen zo'n 200 à 300 bewakingsagenten verzameld. Ze voeren actie, omdat de onderhandelingen over een nieuwe cao muurvast zitten. Door het protest wordt er ook hinder verwacht op de luchthaven van Zaventem.
  [naar artikel]
 19. Dakloze vindt 300.000 euro op luchthaven en verdwijnt (14/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hij was in de vuilnisbakken van de luchthaven aan het rommelen toen hij plots merkte dat de deur van een kantoor open stond. Twee zakken vol geld lagen voor het grijpen. Nu is de politie wanhopig op zoek naar de dakloze man die samen met zijn fortuin met de noorderzon verdween.
  [naar artikel]
 20. Dakloze vindt 300.000 euro op luchthaven en verdwijnt (14/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hij was in de vuilnisbakken van de luchthaven aan het rommelen toen hij plots merkte dat de deur van een kantoor open stond. Twee zakken vol geld lagen voor het grijpen. Nu is de politie wanhopig op zoek naar de dakloze man die samen met zijn fortuin met de noorderzon verdween.
  [naar artikel]
 21. Eind september reconstructie van wat met Jozef Chovanec gebeurde op luchthaven Charleroi (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het onderzoek naar de dood van Jozef Chovanec staat de reconstructie van de feiten op de luchthaven van Charleroi gepland voor eind september. Dat zegt Ann Van de Steen, de advocaat van de weduwe van Chovanec.
  [naar artikel]
 22. Hij zei expliciet dat hij het niet wil, maar plots wordt Greg Van Avermaet de “Novak Djokovic van het wielrennen” genoemd (19/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tennisicoon Novak Djokovic haalde de voorbije weken het wereldnieuws met zijn (onsuccesvolle) strijd tegen de Australische autoriteiten om ongevaccineerd de Australian Open te kunnen spelen. Nu die storm een beetje is gaan liggen, pakt een Spaans medium plots uit met een opmerkelijk coronastuk over… Greg Van Avermaet.
  [naar artikel]
 23. Hij zei expliciet dat hij het niet wil, maar plots wordt Greg Van Avermaet de “Novak Djokovic van het wielrennen” genoemd (19/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tennisicoon Novak Djokovic haalde de voorbije weken het wereldnieuws met zijn (onsuccesvolle) strijd tegen de Australische autoriteiten om ongevaccineerd de Australian Open te kunnen spelen. Nu die storm een beetje is gaan liggen, pakt een Spaans medium plots uit met een opmerkelijk coronastuk over… Greg Van Avermaet.
  [naar artikel]
 24. RECONSTRUCTIE. Triomfantelijke aankomst, verblijf tussen asielzoekers, gelijk van rechter, maar uiteindelijk moet Djokovic toch naar huis (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Novak Djokovic (34), de internationale nummer één van het mannentennis, weigert halsstarrig zich te laten vaccineren tegen het coronavirus en betaalt daar nu een prijs voor: de Serviër moet Australië verlaten en kan zijn deelname aan de Australian Open wellicht op zijn buik schrijven. Reconstructie van een verhaal dat zelfs naar Djokovic-normen een onwaarschijnlijk dramagehalte heeft: van een triomfantelijk vertrek naar Down Under, over een opsluiting in een quarantainehotel waar ook asielzoekers zitten tot eerst groen licht, waarna de ultieme ontnuchtering volgde. Of is er toch nog een waterkans dat hij maandag aan het toernooi begint?
  [naar artikel]
 25. "Pizza of je leven?" Zweedse gevangenen gijzelen bewakers en eisen 20 pizza's (22/07/2021 - VRT NWS)
  Twee Zweedse gevangenen hebben gisteren negen uur lang twee bewakers gegijzeld, en vroegen wel een heel bijzondere vorm van losgeld. Ze eisten eerst een vluchthelikopter, maar bedachten zich toen en vroegen 20 pizza's. Na lange onderhandelingen en een pizza-bezorging lieten de gijzelaars de bewakers gaan. De daders zijn intussen gearresteerd.
  [naar artikel]
 26. Dag twee in reconstructie Jozef Chovanec gaat van start, betrokken agenten zijn aanwezig (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de luchthaven van Charleroi startte vandaag het tweede deel van de reconstructie in de zaak rond Jozef Chovanec (38). De Slovaakse man werd in februari 2018 van een vliegtuig gehaald en naar een cel in de luchthaven gebracht. Hij verwondde daar zichzelf en werd hard aangepakt door de politie, waarna hij overleed. Dag 2: de politiecel.
  [naar artikel]
 27. Reconstructie van de evacuatie uit Afghanistan: 'Mama, ga nu weg van de luchthaven' (28/08/2021 - De Tijd)
  03:00 Het heeft geen haar gescheeld of België was op het moment van de dodelijke bomaanslagen in Kaboel nog aan het evacueren. Dat blijkt uit een reconstructie van De Tijd. Een verslag van de angst, de chao...
  [naar artikel]
 28. Weduwe van Jozef Chovanec zal reconstructie in politiecel bijwonen: alle vragen over de reconstructie beantwoord (26/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag en dinsdag vindt op de luchthaven van Charleroi de wedersamenstelling plaats van de feiten die geleid hebben tot de dood van de Slovaakse aannemer Jozef Chovanec (38). Wat staat er juist te gebeuren? Waarom is dit belangrijk? En wat verwacht weduwe Henrieta Chovancova van deze reconstructie?
  [naar artikel]
 29. Wat gebeurde er met Jozef Chovanec in de luchthaven van Charleroi? Vandaag start reconstructie (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Drie jaar na de dood van de Slovaak Jozef Chovanec (38) vindt vandaag een reconstructie plaats van die zaak. De man werd in februari 2018 van een vliegtuig gehaald en naar een cel in de luchthaven van Charleroi gebracht. Hij verwondde daar zichzelf en werd hard aangepakt door de politie, waarna hij overleed. “Vandaag wordt er precies nagespeeld wat er die bewuste dag met Jozef Chovanec is gebeurd”, zegt ‘VTM Nieuws’-journaliste Katrien Saelens bij HLN LIVE.
  [naar artikel]
 30. Verlenging startbaan luchthaven Deurne niet illegaal, oordeelt rechter: “Wordt vervolgd” (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De actiegroepen tegen de luchthaven van Deurne en de gemeentebesturen van Borsbeek en Mortsel vangen bot. Een rechtszaak over de verlenging van de startbaan op de luchthaven van Deurne is afgelopen vrijdag op niets uitgedraaid. De overheid reageert tevreden met de uitspraak, al sluiten de tegenstanders niet uit dat ze beroep aantekenen. “Wordt vervolgd”, klinkt het.
  [naar artikel]
 31. LIVE. Rechtszaak Djokovic met vertraging van start (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 32. Politie moet varken weghalen op tweede verdieping van appartement in centrum van Leuven (27/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Leuvense politie heeft vrijdagmiddag twee honden en een varken moeten weghalen op de tweede verdieping van een appartementsgebouw in het centrum van Leuven. De dieren leefden er in erbarmelijke omstandigheden. Het varken werd gevonden in een donker kamertje tussen kapot gebeten matrassen en een hele hoop uitwerpselen, het zou daar al een jaar lang vastgehouden worden. De honden zijn in beslag genomen, het varken wordt opgevangen door vzw Forrest & Friends uit Diest. Dat stelt het ondertussen al een pak beter. Er werd een proces-verbaal opgemaakt voor dierenverwaarlozing.
  [naar artikel]
 33. Amerikaanse studente zit al een week vast in Israëlische luchthaven wegens "steun aan Palestijnen" (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lara Alqasem, een 22-jarige Amerikaanse studente, wordt al een week vastgehouden op de Israëlische luchthaven Ben-Gurion. Ze zou de BDS-beweging...
  [naar artikel]
 34. Lid koningshuis in video: “Tegen mijn zin vastgehouden in Abu Dhabi” (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een lid van het Qatarese koningshuis zegt in een zondag gepubliceerde video dat hij tegen zijn wil wordt vastgehouden in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Tussen beide landen heerst al acht maanden lang een diplomatieke crisis.
  [naar artikel]
 35. Student zwemt illegaal in meer en raakt gewond door aanval van agressieve zwaan (20/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Deze universiteitsstudent zal zich zijn zwempartij nog lang beklagen. De jongeman besloot woensdag illegaal in een meer te zwemmen, tot hij plots wordt aangevallen door een zwarte zwaan. Een omstander filmde hoe het agressieve dier brutaal uithaalde. De student kwam er uiteindelijk van af met meerdere verwondingen aan zijn rug. Volgens een werknemer van het nabijgelegen hotel is het verboden om in het meer te zwemmen.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Rechtszaak Djokovic nog niet van start, problemen met livestream rechtbank (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 37. LIVE. Hoorzitting Novak Djokovic met vertraging van start gegaan (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 38. Australische soap rond Djokovic wordt stilaan staatszaak: “Ze proberen hem te kruisigen, zoals Jezus” (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tennis is plots een staatszaak, dankzij de koning van de controverse. Novak Djokovic (34) werd vanwege visumproblemen de toegang tot Australië ontzegd. De Serviër ging in beroep en zit sindsdien opgesloten in een hotel voor asielzoekers in Melbourne. De Servische president spreekt van “een heksenjacht”, vader Djokovic vergelijkt zijn zoon met “Jezus aan het kruis”.
  [naar artikel]
 39. LIVE. Wordt Djokovic gevangen gehouden in Australië, zoals familie zegt? “Hij is vrij om het land te verlaten als hij dat wil” (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 40. Geïnterneerde valt vier bewakers aan in gevangenis Merksplas (17/02/2021 - VRT NWS)
  In de gevangenis van Merksplas heeft een geïnterneerde vier bewakers aangevallen. Hij ging door het lint omdat een afspraak wat verlaat was. De vier bewakers werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 41. [VIDEO] - Gevangenen breken celdeur open om zieke cipier te helpen (10/07/2016 - De Redactie)
  Vreemd tafereel in de rechtbank van Weatherford in Texas. Op bewakingsbeelden is te zien hoe gevangenen die in de kelder opgesloten zaten, plots de deur van hun cel forceerden om een cipier die het bewustzijn had verloren te helpen. Ze slaagden erin om de aandacht te trekken van andere bewakers in het gebouw en die konden hun collega, die wellicht een hartaanval had gehad, reanimeren.
  [naar artikel]
 42. Migrantenkinderen kunnen voor onbepaalde tijd worden vastgehouden volgens nieuwe Amerikaanse regelgeving (21/08/2019 - VRT NWS)
  Migrantenfamilies die vanuit Centraal-Amerika illegaal de grens met de Verenigde Staten oversteken, zouden binnenkort voor onbepaalde tijd kunnen worden vastgehouden. De regering-Trump heeft daarover een nieuwe regelgeving voorgesteld, die in de plaats moet komen van een bepaling uit 1997.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Fans ook vandaag weer massaal op post bij hotel Djokovic, priesters houden er zelfs ceremonie (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Advocaten stellen dat Djokovic medische vrijstelling kreeg voor Australian Open door coronabesmetting in december (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 45. ‘Verdacht pakket’ in KLM-vliegtuig waarvoor luchthaven Glasgow deels werd ontruimd, blijkt pakje met vaccins (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een toestel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is deze ochtend op de luchthaven van de Schotse stad Glasgow enige tijd vastgehouden...
  [naar artikel]
 46. LIVE. Advocaten stellen dat Djokovic wel degelijk medische vrijstelling kreeg voor Australian Open door coronabesmetting in december (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 47. LIVE. Australische media gaan graven in whereabouts van Djokovic en die plaatsen Serviër in slecht daglicht (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond ‘Nole’ op de voet.
  [naar artikel]
 48. Klagers halen bakzeil: startbaan luchthaven Deurne werd niet illegaal verlengd (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De startbaan van de Luchthaven Antwerpen werd niet illegaal verlengd voor de ondertunneling van de Krijgsbaan (R11). Dat heeft de correctionele rechtbank van Antwerpen afgelopen vrijdag geoordeeld. De actiegroep ‘Verlenging Nooit’, net als de stad Mortsel en de gemeente Borsbeek die zich burgerlijke partij hadden gesteld, halen dus bakzeil.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy