Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
21:10 uur

COVID-19 is geen "feuilleton" of een "beestje". De liveblog van VRT NWS ging in de fout

VRT NWS

14/01/2022 - 06:08

Een paar lezers contacteerden me over de toon waarmee liveblog op VRT NWS opent. Ze vonden die niet gepast. En ik vond dat ze gelijk hadden. De coronablog werd geopend met zinnen die wel heel relativerend en luchtig waren. Dat zegt iets over het coronadebat, waarin COVID-19 nog nauwelijks als een ziekte wordt gezien maar eerder als een praktisch probleem. De emotie zit de laatste tijd vooral bij degenen die gefrustreerd zijn door de maatregelen. Terwijl ook het leed van slachtoffers van tel is. In een aantal gevallen leek de redacteur het leed van slachtoffers toch wat vergeten te zijn. Klik op de ondertitelde clip om te zien over welke zinnen het ging en voor mijn conclusies.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. CEO Marc Noppen van UZ Brussel zit met "jaarlijkse verkoudheid" in "De afspraak": "Ik heb geen koorts, ik ben niet ziek" (22/10/2020 - VRT NWS)
  Een opmerkelijke passage aan het begin van "De afspraak" gisteren. Marc Noppen, de CEO van het UZ Brussel, vertelde daar dat hij "een beetje verkouden was". "Maar het heeft helemaal niets met COVID-19 te maken."
  [naar artikel]
 2. Hoe "safe" is het Covid Safe Ticket? "Ongelukkig gekozen naam, maar zal zeker besmettingen tegenhouden" (04/11/2021 - VRT NWS)
  Nu het gebruik van het Covid Safe Ticket verder is uitgebreid in ons land, krijgt VRT NWS wel vaker de opmerking van nieuwsgebruikers dat het een vals gevoel van veiligheid geeft. Ook experten zoals viroloog Marc Van Ranst zeiden al dat ze "coronapas" een betere naam vinden dan "Covid Safe Ticket". Maar hoe "safe" is het Covid Safe Ticket en als het niet "veilig" is, is het dan wel zinvol?
  [naar artikel]
 3. Buffon na zijn flater: "Heb er een boeltje van gemaakt" (07/10/2016 - Sporza)
  Gianluigi Buffon ging gisteren in de WK-kwalificatiematch tegen Spanje stevig in de fout bij de 0-1. "Ik had te veel ideeën", zegt hij. "Maar over anderhalf jaar kunnen we erom lachen."
  [naar artikel]
 4. "Comfortzone", "me-time", "leuk" en "super" bij irritantste woorden van 2017 (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Comfortzone", "me-time", "leuk", "super", "dagdagelijks", "eigenlijk", "groentjes", "ik heb zoiets van", "absoluut" en "naar de toekomst toe"...
  [naar artikel]
 5. Pechdag voor Sky in Tirreno: "Gebroken voorwiel bij drie renners" (08/03/2017 - Sporza)
  De ploegentijdrit van Tirreno-Adriatico is voor Team Sky uitgedraaid op een ware nachtmerrie. "Wat fout kon gaan, ging ook fout."
  [naar artikel]
 6. Vandaag is alles "hallucinant", "schandalig", "knettergek", "krankzinnig" of ... (15/10/2017 - VRT NWS)
  Hoogleraar Jan Blommaert bestudeert onze taal en hoe we die gebruiken. We spreken steeds forser: "Zeg niet gewoon "nonsens", wel "complete nonsens", en "onbegrijpelijk" is "volstrekt onbegrijpelijk". En dat heeft politieke gevolgen".
  [naar artikel]
 7. Een vader op zoek naar zijn verdwenen zoon: "Hij zat uren in de cel. Waarom?" (17/11/2017 - VRT NWS)
  "Woensdagavond 17u30, ik bel mijn zoon. Geen antwoord, wel een sms. "Kan niet Bellen. Ben bij de politie." "Waarom?" "Rellen muntpunt" en "Ik kan moeilijk sms." Vanaf dan krijg ik geen antwoorden meer." 
  [naar artikel]
 8. Tom Hanks na "Jeopardy"-flop: "Konden ze zelfs geen fout antwoord bedenken?" (27/11/2019 - VRT NWS)
  Vorige week ging een fragment uit de Amerikaanse tv-quiz "Jeopardy" - bij ons beter bekend als "Waagstuk" - viraal waarbij de 3 kandidaten niet wisten welke vraag te stellen bij de beelden van een filmfragment uit de nieuwste film van Tom Hanks, "A beautiful day in the neighborhood". De kandidaten herkenden de tweevoudige Oscarwinnaar en viervoudige Golden Globe-winnaar niet, ondanks het feit dat hij duidelijk in beeld kwam. Tv-presentator Jimmy Kimmel vroeg gisteren de nu 63-acteur in zijn programma voor een reactie.
  [naar artikel]
 9. "Dat het mijn fout zou zijn als een leerkracht overlijdt: zo’n verwijt komt hard aan" (01/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dat er een tweede golf van de coronapandemie komt, is ‘bijna zeker’, zegt Herman Goossens. Dus is het dubbel zo erg dat het onderzoek naar covid-19-behandelingen zo fout is gelopen. "We weten niet welke middelen helpen als straks de tweede golf begint."
  [naar artikel]
 10. " type="video" width="568" height="316 expirationDate="20191007220000"" templateId="HBVLTHEOPLAYER" previewImage="false"> Disney gee (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Disney heeft een eerste teaser vrijgegeven van de live-actionversie van ‘Mulan’.
  [naar artikel]
 11. Jan Jambon (N-VA) relativeert heisa over smartphonespel in parlement: "Het was geen "Angry birds" maar "Toy blast"" (05/10/2019 - VRT NWS)
  Minister-president Jan Jambon (N-VA) relativeert de heisa over het feit dat hij gefilmd werd terwijl hij in het parlement een smartphonespelletje aan het spelen was. "Ik weet ook wel dat het geen goed beeld is", zegt hij op Radio 2. "Ik wachtte op een belangrijk bericht en was even afgeleid." In tegenstelling tot wat her en der geschreven werd, ging het niet over het populaire spel "Angry birds".
  [naar artikel]
 12. Is het nu beter dan of beter als?: "Taalkundig gezien kan je niet zeggen dat het ene beter is"... als het andere (22/04/2021 - VRT NWS)
  “Nooit had ik een betere vriend als Benjamin.” Is dat nu juist of fout? Je zou denken dat het fout is en dat het “dan Benjamin” moet zijn. Maar volgens de nieuwe versie van de Algemene Nederlandse Spraakkunst (ANS) - die enkele dagen geleden is voorgesteld - zijn ‘dan’ en ‘als’ evenwaardig. "In grammatica is het vaak geen kwestie van juist of fout", klinkt het bij linguïst Timothy Colleman (UGent) in "Nieuwe feiten" op Radio 1.
  [naar artikel]
 13. Nostalgie troef: VRT NU zet "Postbus X", "W817" en co online (27/11/2017 - VRT NWS)
  "Postbus X", "Samson & Gert", "Kulderzipken", "Spring", "W817", "De boomhut",... Het lijstje van succesvolle Ketnetprogramma's is lang. Om de 20e verjaardag van de zender te vieren, zet VRT NU een heleboel programma's online. Keer even terug mee in de tijd.
  [naar artikel]
 14. Lugubere muurschildering duikt op in Brussel (21/01/2017 - De Redactie)
  Na de "masturbatiemuur", de "penismuur", de "anusmuur", de "penetratiemuur" en de "geboortemuur" heeft Brussel sinds enkele dagen een "onthoofdingsmuur". De stad wil de tekening zo snel mogelijk weg.
  [naar artikel]
 15. Premier Rutte over wangedrag bij "The voice": "Hoe voorkom je dat het gebeurt, dat is cruciale vraag" (21/01/2022 - VRT NWS)
  Mensen moeten niet wachten met ingrijpen als ze signalen krijgen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zegt de Nederlandse premier Mark Rutte in een reactie op het wangedrag bij het televisieprogramma "The voice of Holland" tegenover RTL Boulevard. "Als advies van ons allemaal, ga niet wachten tot iemand zegt: "het gaat hier fout", als je ziet dat het al fout gaat."
  [naar artikel]
 16. Vlaming Tim Mielants regisseert "X-men"-spin-off "Legion" (03/10/2016 - De Redactie)
  De regisseur van onder meer "Code 37", "Professor T." en "Cordon" zit voor een van de acht afleveringen van de televisieserie in de regisseursstoel.
  [naar artikel]
 17. "Het was een fout. Het was mijn fout, en het spijt me": Mark Zuckerberg neemt schuld datalek op zich (09/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Facebook-oprichter Mark Zuckerberg geeft toe dat zijn bedrijf in de fout is gegaan en dat hij "veel dingen heeft onderschat". Dat staat te lezen in...
  [naar artikel]
 18. "We mogen er nooit aan wennen dat mensen zo moeten overleven in de winter" (16/01/2017 - De Redactie)
  Het wordt een koude nacht, ook net over de grens, in Duinkerke. Daar verblijven nog altijd veel mensen in schamele "shelters" in een vluchtelingenkamp. Lieven Van Gils ging er vanmorgen met een vrijwilliger op bezoek en was onder de indruk. "Geen elektriciteit, geen water, geen bedden."
  [naar artikel]
 19. "Het is mijn fout, mijn excuses", bondskanselier Merkel trekt pas afgesproken "paaspauze" na één dag weer in (24/03/2021 - VRT NWS)
  In Duitsland draait de regering van bondskanselier Angela Merkel één van de coronamaatregelen die gisteren pas afgesproken was, alweer terug. De zogenoemde "paaspauze", een strengere lockdown van de donderdag voor Pasen tot en met paasmaandag leidde tot een storm van kritiek. Inderhaast schrapt Merkel de paaspauze door "praktische en juridische bezwaren" en ze gaat daarbij door het stof: "Het is mijn fout, waarvoor ik mij verontschuldig".
  [naar artikel]
 20. Clinton:" Er gaat iets fout in VS" (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Nu is de tijd aangebroken voor gebed, liefde, eenheid, en leiderschap", zei Donald Trump. "Onze kinderen verdienen een betere toekomst dan wat
  [naar artikel]
 21. Clinton:" Er gaat iets fout in VS" (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Nu is de tijd aangebroken voor gebed, liefde, eenheid, en leiderschap", zei Donald Trump. "Onze kinderen verdienen een betere toekomst dan wat
  [naar artikel]
 22. "The kids" in "Alles voor de koers": "Ik heb twee keer in mijn broek geplast" (17/02/2017 - Sporza)
  Het Eén-programma "Alles voor de koers" zat vorig seizoen in het spoor van Etixx-Quick Step. In de tweede aflevering ging alle aandacht naar "The Kids".
  [naar artikel]
 23. Reacties na Fabre in opspraak:  Van "Luisteren naar getuigen en nadenken" tot "Macht is een vies beestje" (13/09/2018 - VRT NWS)
  De beschuldigingen aan het adres van Jan Fabre vragen om een reactie van collega's uit de culturele sector.  Maar weinig collega's, dansers of acteurs spreken zich openlijk uit. Schrijver Jeroen Olyslaegers deelt zijn visie op de zaak doelbewust en erg genuanceerd via Facebook. Filmregisseur Hans Van Nuffel noemt "macht een vies beestje" op de sociaalnetwerksite. Guy Cassiers (Toneelhuis) hoopt dat het verdere onderzoek in een zo sereen mogelijk klimaat kan gebeuren. 
  [naar artikel]
 24. LIVEBLOG: Mobiliteitsdebat in "Terzake" (05/10/2018 - VRT NWS)
  Hilde Crevits (CD&V), Bart De Wever (N-VA), Meyrem Almaci (Groen) en Marino Keulen (Open VLD) debatteren in  "Terzake" over Mobiliteit. Een heet hangijzer, zo blijkt ook uit onze oproep op jijkiest.be, waar mobiliteit het thema waarvoor de meeste voorstellen binnenkwamen. Volg het "Terzake"-debatvan minuut tot minuut in dit liveblog.
  [naar artikel]
 25. Jambon over rellen in Brussel: "Wie in de fout is gegaan, zal moeten boeten" (12/11/2017 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft het na de rellen in Brussel over "een zeer zware balans" en "onaanvaardbare daden". "Er zijn camerabeelden van de rellen. Wie in de fout is gegaan, zal moeten boeten."
  [naar artikel]
 26. Norma McCorvey - aka "Jane Roe" - overleden (19/02/2017 - De Redactie)
  De Amerikaanse vrouw die de hoofdrol speelde in de beruchte rechtszaak "Roe versus Wade" over de legalisering van abortus in de VS, is overleden. Dat ze daaraan meegewerkt heeft, noemde ze ooit "de grootste fout uit haar leven".
  [naar artikel]
 27. UGent: Assistent achter twitteraccount "SchuldnVrienden" maakte geen deontologische fout (05/06/2019 - VRT NWS)
  De assistent en doctoraal onderzoeker achter de kritische twitteraccount "Schuld & Vrienden" maakte geen deontologische fout, zegt de universiteit Gent. Het anoniem account, dat inmiddels offline is, was erg kritisch voor de extreem-rechtse organisatie "Schild & Vrienden". Een Vlaams-nationalistische groep kon de identiteit van de beheerder achterhalen en maakte die ook openbaar. Volgens "Schild & Vrienden"-oprichter Dries Van Langenhove misbruikte de man zijn positie om aan private gegevens te geraken, maar de universiteit ontkent dat. 
  [naar artikel]
 28. Tom Waes na spoorloop-foto: "Foto is fout signaal, maar stoor me aan hoe Infrabel campagne maakt op mijn kop" (13/10/2019 - VRT NWS)
  Tom Waes geeft toe dat de foto van kledingketen ZEB, waarop hij op de treinsporen te zien is, "een fout signaal is". "Maar de werkwijze van Infrabel stoort mij. Ze maken hun campagne op mijn kop, of op die van Karen Damen of Matthias Schoenaerts", vertelt hij "Bij Vlaeminck" op Studio Brussel.
  [naar artikel]
 29. "7 years" is "lekkerste song van 2016" volgens MNM-luisteraars (30/12/2016 - De Redactie)
  Vorig jaar stond het nummer van Lukas Graham maar liefst 28 weken in de "MNM 50". "Can't stop the feeling" van Justin Timberlake en "This girl" van Kungs vervolledigen het podium.
  [naar artikel]
 30. "Eigenlijk is "Mia" van Gorki ontstaan door een fout" (18/08/2016 - De Redactie)
  Drummer Bert Huysentruyt heeft in "De Zomer van 2016" op Radio 1 gezegd dat de bekende pianomelodie toevallig ontstaan is door een foutje.
  [naar artikel]
 31. "Waarom de "lingerie-post" van Theo Francken fout is" (28/08/2018 - VRT NWS)
  Het bericht over "sexy lingerie voor mannen" van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) blijft reacties uitlokken. Eva Sevrin, lesbische, schrijft een thesis over het (vermeende) onderscheid tussen man en vrouw.  Ze legt uit waarom ze die post van Francken fout vindt. "Moet iedereen netjes een meisje-meisje of een jongen-jongen blijven?"
  [naar artikel]
 32. "Orkaan Nicole liet dit zeemonster aanwaaien" (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ongetwijfeld dé vangst van zijn leven, dit "zeemonster" zoals het Sanctuary Marine Bermuda het op Facebook noemt. Het beestje waarvan sprake is
  [naar artikel]
 33. "Er zit schrikwekkend veel plastic in de wekelijkse boodschappen" (01/05/2018 - VRT NWS)
  Het gezin Verellen uit Herselt probeert al langer milieubewust te leven. "We willen ons bewust worden van de hoeveelheid plastic die we verbruiken," zegt Hanne Willems. "We gaan kleine acties opzetten om dat te verbeteren." Het jeugdjournaal "Karrewiet" ging kijken hoe ze dat aanpakken.
  [naar artikel]
 34. Directrice pleegt plagiaat: "Stomme fout", Hendrik Vos: "Ik snap niet dat je andermans zinnen steelt" (04/07/2018 - VRT NWS)
  De directrice van de prestigieuze Sint-Bavohumaniora in Gent heeft zich schuldig gemaakt aan plagiaat. Dat schrijven verschillende kranten. Het voorwoord in het jaarboek van de zesdejaars bleek een copy-paste van een tekst die professor Hendrik Vos ooit voor VRT schreef. Zonder bronvermelding. "Een stomme fout", zo reageert de directrice in "De Ochtend". "Ik snap niet dat je andermans zinnen steelt", kaatst Vos terug. 
  [naar artikel]
 35. S (30/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  {"ExternalId":"66e6057a-38e9-11ec-90df-dc8952a77ddc","Version":0,"Name":"ARTIKEL","TemplateName":"BVL_ArtikelMedium_partial","PublicationDate":"2021-10-30T03:25:00","PageRenderingModelId":"00000000-0000-0000-0000-000000000000","Zones":{"ARTIKEL":{"Name":"ARTIKEL","FreeHtmlPackage":null,"HasStories":true,"Stories":[{"Author":null,"InlineItems":[],"Focusses":[],"Header":null,"Headline":"S","Intro":null,"Info":null,"Introduction":null,"Overhead":null,"QA":[],"Quotes":[],"Sharelines":[],"StoryImages":[],"SpecialImages":[],"RelatedLinks":[],"Synopsis":null,"Place":null,"ExternalId":"66e6057a-38e9-11ec-90df-dc8952a77ddc","Enrichements":[],"Template":null,"SocialSharing":{"ShareUrl":null,"CorrectUrl":null,"Title":null,"ArticleId":null},"Date":null,"ReadingTime":null,"Section":null,"HasStoryImages":false,"HasSpecialImages":false,"HasFocusses":false,"HasQuoutes":false,"HasShareLines":false,"HasQAs":false,"Videos":[],"HasVideo":false,"DbPath":"DSNB/Productie/BVL/Artikelen/Sport/Sport cover-Sport nationaal-004-ArtikelA-0523.xml","ContentType":1,"CreatedOn":"2021-10-29T20:52:44+02:00","LastModifiedOn":"2021-10-29T20:52:44+02:00"}],"HasAds":false,"HasAdsCollection":false,"AdheseAd":null,"AdheseAdsCollection":[],"Sequence":0,"IsEmpty":false}},"Sequence":1,"Section":"Sport","SectionCss":"sport","Id":"5e4c11cc-84fd-4fd7-b263-074a14fdae37","IsPersistent":true,"ChangeAuditInfo":{"IsDirty":false,"CreatedOn":"2021-10-30T00:03:21.8151072+02:00","LastModifiedOn":"2021-10-30T00:03:21.8151072+02:00"}}
  [naar artikel]
 36. Ontslagnemende Geertrui Windels: "Van in het begin ging het fout" (08/02/2017 - De Redactie)
  Vier jaar lang was ze de enige Nederlandstalige schepen in Sint-Genesius-Rode, maar de echtgenote van Herman Van Rompuy stapt op na aanhoudende pesterijen. "Ontslag nemen was de enige mogelijkheid om de toestand aan de kaak te stellen."
  [naar artikel]
 37. "Je kan jezelf niet onder controle houden wanneer je schrijft" (04/05/2017 - De Redactie)
  De Italiaanse schrijver Sandro Veronesi is in het land. De auteur van "Kalme chaos" ging in op de uitnodiging van "Van Gils & Gasten" voor een goed gesprek.
  [naar artikel]
 38. Commotie over "vliegende pakken" van Britten: "Serieuze inbreuken" (14/02/2018 - Sporza)
  Skeletoni Kim Meylemans baalde gisteren flink na de training. "De rest ging veel sneller", sakkerde onze landgenote, die nu ook een verklaring gevonden heeft.
  [naar artikel]
 39. "Yanny" of "Laurel"? Dit is het verdict   (17/05/2018 - VRT NWS)
  Het geluidsfragment "Yanny" versus "Laurel" is afgeleid van een opname van het woord "Laurel" ("Laurier") op een website met Engelse woordenschat. Dat schrijft Wired dat de oorsprong van de audiosplijtzwam heeft uitgespit.
  [naar artikel]
 40. Vanavond geen "Van Gils & gasten", wel nieuwe fictiereeks "Dertigers": maar waarom geen "Twintigers" of "Veertigers"? (07/01/2019 - VRT NWS)
  Vanavond start op Eén na 22 uur geen nieuw seizoen van talkshow "Van Gils & gasten", maar wel de nieuwe fictiereeks "Dertigers". 24 afleveringen over het wel en wee van een vriendengroep dertigers die ruim 10 jaar na hun studententijd nog steeds bevriend zijn. Wat maakt deze levensfase zo interessant om er een serie aan te wijden? Wij vroegen het aan Wim De Smet, scenarist en regisseur van "Dertigers".
  [naar artikel]
 41. Naast "M" & "V" binnenkort ook genderneutrale "X" bij personen in "Van Dale": "Vinger aan de pols houden"  (11/01/2022 - VRT NWS)
  Grote vernieuwing op komst in de volgende editie van de woordenlijst "Dikke Van Dale": bijna 15.000 woorden die naar mensen verwijzen krijgen naast de aanduiding "m" en "v" ook een genderneutrale aanduiding "x". Met deze stap wil Van Dale de "evoluties in de samenleving volgen, waardoor ons taalgebruik mee verandert", zegt Ruud Hendrickx, Vlaams hoofdredacteur van Van Dale in "De wereld vandaag" op Radio 1. De nieuwe versie van de woordenlijst komt uit op 22 maart.
  [naar artikel]
 42. Nederlandse zanger Eddy Christiani ("Daar bij de waterkant") overleden (25/10/2016 - De Redactie)
  Bekende hits van Eddy Christiani zijn "Zonnig Madeira", "Ouwe taaie", "Kleine Greetje uit de Polder", "Spring maar achterop", "Daar bij de waterkant" en "Zeemanshart".
  [naar artikel]
 43. Irak hangt 42 terdoodveroordeelden op (25/09/2017 - De Morgen)
  In Irak zijn de afgelopen dagen 42 terdoodveroordeelden opgehangen. Dat meldt het ministerie van Justitie. Het ging om mensen die veroordeeld waren wegens "ontvoering", "moord op veiligheidstroepen", "gebruik van bomauto's" of "gebruik van explosieven".
  [naar artikel]
 44. Lou Diamond Phillips: ""La bamba" werd mijn assepoester-verhaal" (23/07/2017 - De Redactie)
  30 jaar geleden ging "La bamba" in première, de film die de carrière van de toen onbekende Lou Diamond Phillips in een stroomversnelling bracht. "Zonder die film had ik misschien géén carrière gehad", aldus Phillips.
  [naar artikel]
 45. De drie van Ward Verrijcken: "Alles loopt uit de hand in "Trainspotting 2"" (01/03/2017 - De Redactie)
  Onze filmreporter heeft uit de bioscoopoogst van deze week "T2 trainspotting", "20th century women" en de Belgische film "My first highway" aangestipt.
  [naar artikel]
 46. Loena Hendrickx in zak en as na korte kür: "Maak dezelfde fout als op het EK" (21/02/2018 - Sporza)
  Loena Hendrickx schaatste tot haar eigen ontgoocheling geen foutloze korte kür. "Als ik die ene fout niet maak, scoor ik 5 punten meer."
  [naar artikel]
 47. Vriendengroep wil "Africa" van Toto in de Tijdloze 100 van Stubru: "Dit is geen grap" (29/11/2017 - VRT NWS)
  Een groep vrienden uit Lokeren en Gent voert een onlinecampagne om "Africa" van Toto in de Tijdloze 100 van Studio Brussel te krijgen. "Ik denk dat de tijd rijp is", zegt initiatiefnemer dj Nadiem Shah in "Nieuwe feiten" op Radio 1.
  [naar artikel]
 48. Bezorgdheid over alternatieve behandelingen voor "langdurige covid": "foute informatie", "charlatans" en "beetje akelig" (09/10/2021 - VRT NWS)
  Experts maken zich zorgen over alternatieve behandelingen voor “long covid” of “langdurige covid”. Dat zijn de chronische klachten die 10 tot 20 procent van de patiënten ervaren tot maanden na een covidinfectie. De oorzaak en zelfs de definitie van long covid zijn nog een mysterie en er is ook geen goede behandeling. Wanhopige patiënten zoeken daarom hun toevlucht tot alternatieve behandelingen waarvan het nut niet bewezen is. Die zoektocht is echter niet zonder gevaren.
  [naar artikel]
 49. De drie van Ward Verrijcken: "Cocktail van actie en humor is aanstekelijk in "Guardians vol.2"" (26/04/2017 - De Redactie)
  Onze filmreporter heeft deze week "Guardians of the Galaxy vol.2", de Spaanse thriller "The fury of a patient man" en het Holocaustrama "Denial" aangestipt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.