Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
21:53 uur

Nergens ter wereld pieken de ziekenhuiscijfers hoger dan in Canada en de VS. Wat is er aan de hand?

De Morgen

14/01/2022 - 08:30

Zelfs nu de omikronvariant de wereld overspoelt, lijkt het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen (voorlopig) opmerkelijk lager te liggen dan tijdens de vorige golven. Dat is echter niet het geval in de Verenigde Staten en Canada, waar de ziekenhuizen ongeziene pieken optekenen. Wat is er aan de hand?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Alleen in de VS en Canada overspoelt de omikrongolf de ziekenhuizen. Wat is er aan de hand? (14/01/2022 - De Morgen)
  Zelfs nu de omikronvariant de wereld overspoelt, lijkt het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen (voorlopig) opmerkelijk lager te liggen dan tijdens de vorige golven. Dat is echter niet het geval in de Verenigde Staten en Canada, waar de ziekenhuizen ongeziene pieken optekenen. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 2. Warmer nu in Canada dan het ooit was in Las Vegas: wat is er aan de hand? (29/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Warmer nu in Canada dan het ooit was in Las Vegas: wat is er aan de hand? Het noordwesten van de Verenigde Staten en het westen van Canada, een gebied dat bekend staat om zijn gematigde klimaat, heeft te maken met een recordhittegolf. De temperatuur in Lytton in British Columbia in Canada bereikte maandag 47,9 graden Celsius. Om dat even in perspectief te plaatsen: de hoogste temperatuur ooit gemeten in Las Vegas, […] Lees dit artikel: Warmer nu in Canada dan het ooit was in Las Vegas: wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 3. Nergens is de huur van een luxeflat duurder dan in Hongkong (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Nergens is de huur van een luxeflat duurder dan in Hongkong Nergens in de wereld wordt voor een luxeflat een hoger huurgeld gevraagd dan in Hongkong. Dat blijkt uit een rapport van vastgoedspecialist Knight Frank, gebaseerd op een analyse van de vastgoedmarkt in acht steden over de hele wereld. Ondanks de impact van de coronapandemie en de complexe politieke situatie, blijft Hongkong zich volgens Knight Frank […] Lees dit artikel: Nergens is de huur van een luxeflat duurder dan in Hongkong
  [naar artikel]
 4. Afstudeerleeftijd nergens ter wereld zo laag als in Vlaanderen (23/05/2017 - De Standaard)
  Nergens ter wereld ligt de mediaanleeftijd waarop studenten hun diploma van een academische opleiding halen lager dan in Vlaanderen. Dat blijkt uit gegevens van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Toch wil Onderwijsminister Hilde Crevits enkele negatieve effecten wegwerken van ons flexibele systeem van hoger onderwijs, zegt ze in reactie op een artikel van De Morgen.
  [naar artikel]
 5. Nergens studeert men zo snel af als in Vlaanderen (23/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Nergens ter wereld ligt de mediaanleeftijd waarop studenten hun diploma van een academische opleiding halen lager dan in Vlaanderen. Die ligt op 22 jaar. Toch wil Onderwijsminister Hilde Crevits enkele negatieve effecten wegwerken van ons flexibele systeem van hoger onderwijs, zegt ze in reactie op een artikel van De Morgen.
  [naar artikel]
 6. Nergens studeert men zo snel af als in Vlaanderen (23/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nergens ter wereld ligt de mediaanleeftijd waarop studenten hun diploma van een academische opleiding halen lager dan in Vlaanderen. Die ligt op 22 jaar. Toch wil Onderwijsminister Hilde Crevits enkele negatieve effecten wegwerken van ons flexibele systeem van hoger onderwijs, zegt ze in reactie op een artikel van De Morgen.
  [naar artikel]
 7. Waterpeil nergens hoger in België dan in Rotselaar (28/02/2020 - VRT NWS)
  Nergens anders in België staat het waterpeil vandaag hoger dan in rivier De Winge in Rotselaar. De regen van de afgelopen dagen én de dooi van de sneeuwval hebben enkele straten blank gezet. Momenteel is de situatie onder controle, maar dat kan elk moment veranderen.
  [naar artikel]
 8. Ziekenhuiscijfers blijven sterk stijgen (30/10/2020 - De Tijd)
  12:54 De nieuwe coronamaatregelen hebben nog geen knik veroorzaakt in de besmettings- en ziekenhuiscijfers, blijkt uit de dagelijkse update van Sciensano, het covidcijferfabriekje van de overheid. Het virus...
  [naar artikel]
 9. Coronacijfers pieken tot recordniveaus: dit zijn de belangrijkste conclusies (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen komt het Overlegcomité van verschillende regeringen in ons land samen om allicht nieuwe maatregelen te treffen tegen de verspreiding van het coronavirus. De cijfers pieken en lijken steeds meer uit de hand te lopen. We pikken de belangrijkste parameters er uit.
  [naar artikel]
 10. Vlaamse leerkrachten hoger middelbaar zijn best betaalden ter wereld (11/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onze leerkrachten zijn bij de best betaalden van de OESO, de club van een 30-tal rijke landen. Nergens verdient een leraar in het hoger middelbaar meer dan in Vlaanderen, blijkt uit de jaarlijkse OESO-studie over onderwijs.
  [naar artikel]
 11. 1,2 miljoen toeristen verwacht aan zee, maar nergens strandredders (01/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Provinciebedrijf Westtoer verwacht de komende paasvakantie aan de kust niet minder dan 1,2 miljoen dagjestoeristen en hotelbezettingen met pieken tot tachtig procent. Opvallend: nergens worden redders ingezet en dus geldt er een algemeen zwemverbod, al zorgt Blankenberge misschien voor een uitzondering. “De temperatuur van het water houdt gezondheidsrisico's in”, zegt het IKWV.
  [naar artikel]
 12. Nergens in de wereld is de financiële vrijheid duurder dan in Londen (06/04/2021 - Express)
  Nergens in de wereld moet een bewoner een groter vermogen hebben verzameld om de financiële vrijheid te bereiken dan in Londen. Daarna volgen de Chinese metropolen Hongkong en Shanghai. Dat blijkt uit een studie van het online vastgoedplatform Juwai Iqi, gebaseerd op een analyse van tien grote metropolen. Om in Londen de financiële vrijheid te […] The post Nergens in de wereld is de financiële vrijheid duurder dan in Londen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. "Niet-gelovigen hebben het nergens ter wereld beter dan in België” (13/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nergens anders ter wereld is het voor atheïsten en vrijdenkers beter dan in België. Ons land prijkt op een gedeelde eerste plaats van het achtste...
  [naar artikel]
 14. Nergens ter wereld meer verbale intimidatie van leerkrachten dan in Vlaanderen (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nergens ter wereld worden leerkrachten zo vaak verbaal geïntimideerd door hun leerlingen als in Vlaanderen. Dat geven schooldirecties aan in een...
  [naar artikel]
 15. ‘Nergens ter wereld is beurstaks hoger dan bij ons' (16/01/2018 - De Tijd)
  17:51 Met de pas ingevoerde verhoging van de beurstaks tot 0,35 procent per transactie, heeft België er een wereldrecord belastingen bij. ‘Dat is nefast voor de aandelenappetijt’, waarschuwt Euronext.
  [naar artikel]
 16. Crisis? Daar heeft Canada niks van gemerkt (13/04/2019 - De Morgen)
  Canada, de gastheer van de G20-top, is voor velen het aantrekkelijkste land ter wereld. Hadden ze de keuze, dan zou 53 procent van de mensen naar Canada willen emigreren, aldus een enquête van de universiteit van Toronto in 24 landen, waaronder India, China, Rusland, de VS en Duitsland.
  [naar artikel]
 17. Nergens ter wereld behalen studenten zo jong hun diploma als in Vlaanderen (23/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nergens ter wereld ligt de mediaanleeftijd waarop studenten hun diploma van een academische opleiding halen lager dan in Vlaanderen. Dat blijkt
  [naar artikel]
 18. Nieuwe opleving virus in Zuid-Amerika, Canadese ziekenhuiscijfers torenhoog (13/01/2022 - De Morgen)
  Zuid-Amerika ziet het aantal gemelde besmettingen razendsnel toenemen, en in Canada zijn ongekend veel coronapatiënten opgenomen in de ziekenhuizen.
  [naar artikel]
 19. Nergens stijgt het aantal besmettingen zo fors als in West-Vlaanderen? Wat is er aan de hand? (12/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nergens stijgt het aantal besmettingen zo fors als in West-Vlaanderen. Maar dat betekent nog niet dat de inwoners de regels minder ­respecteren. Wat is er dan wel aan de hand?
  [naar artikel]
 20. Nergens ter wereld meer verbale intimidatie van leerkrachten dan in Vlaanderen (19/06/2019 - De Morgen)
  Nergens ter wereld worden leerkrachten zo vaak verbaal geïntimideerd door hun leerlingen als in Vlaanderen. Dat geven schooldirecties aan in een nieuwe OESO-studie die vandaag wordt voorgesteld. Ook blijkt dat Vlaanderen hoge cijfers noteert voor pestgedrag.
  [naar artikel]
 21. Dit land warmt dubbel zo snel op dan de rest van de wereld (08/04/2019 - Metro)
  De klimaatverandering treft de hele wereld, maar Canada krijgt de zwaarste klappen. Dat is gebleken uit een onderzoek van de organisatie ‘Environment and Climate Change Canada’. In de hele wereld is de klimaatverandering al zichtbaar, maar nergens warmt het sneller op dan in Canada. Terwijl de gemiddelde temperatuur de voorbije zeven decennia wereldwijd met 0,8 graden gestegen is, zag Canada in dezelfde periode een toename van 1,7 graden. In het Canadese noordpoolgebied werden zelfs temperatuurstijgingen van 2,3 graden gemeten. Menselijke factor dominant De onderzoekers van ‘Environment and Climate Change Canada’ leggen de schuld van de klimaatveranderingen vooral bij de mens. “Hoewel zowel menselijke activiteiten als natuurlijke klimaatomstandigheden in Canada aan de oplopende temperaturen hebben bijgedragen, blijkt de menselijke factor dominant. Meer dan de helft van de opwarming is in Canada wellicht te wijten aan de invloed van menselijke activiteiten. “Een grote impact is het gevolg van de verbranding van fossiele brandstoffen. Daarnaast is er echter ook het verlies aan sneeuw en ijs. Daardoor worden minder zonnestralen weerkaatst. Dat leidt tot een grotere absorptie van zonnewarmte door de bodem. Daarnaast is er ook het fenomeen van de terugtrekkende gletsjers. Dit alles zet een aanhoudende cyclus van opwarming in gang. Dat heeft de basis gelegd voor de onevenredige temperatuurstijging die Canada kent”, klinkt het. Catastrofale ontwikkelingen Volgens het rapport zijn de gevolgen hiervan niet te onderschatten. Zo moet Canada zich voorbereiden op dodelijke hittegolven en een gebrek aan zuiver water. “De warmere temperaturen kunnen leiden tot frequentere hittegolven en een hoger risico op bosbranden en droogtes in sommige delen van het land.” “Tevens dreigt de toegang tot cruciale bronnen van zoet water problematischer te worden. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een afname van de sneeuwval tijdens de winterperiodes. Sneeuwreserves vormen tijdens de lente in Canada immers een belangrijke bron van zuiver water. Een groot deel van deze effecten zal de volgende jaren alleen maar sterker worden. Alleen drastische maatregelen kunnen catastrofale ontwikkelingen helpen vermijden”, luidt het. Lees ook : “Zomer wordt stilaan dodelijk seizoen voor het leven op aarde” Het bericht Dit land warmt dubbel zo snel op dan de rest van de wereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Wat is er aan de hand in dat "door en door" katholieke Polen? (21/10/2018 - VRT NWS)
  De film “Kler” loopt in de Belgische bioscoop nadat hij in Polen al een bom heeft gegooid op de clerus. Tegelijkertijd blijkt uit nieuw onderzoek dat het kerkbezoek nergens ter wereld zo snel achteruit boert als in Polen én moet de Poolse kerk voor het eerst schadevergoeding betalen aan een slachtoffer van misbruik. Wat is er aan de hand in dat “door en door” katholieke Polen?
  [naar artikel]
 23. Integratie tweede generatie nergens in EU zo slecht als hier (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De integratie van migranten van de tweede generatie op de arbeidsmarkt en in het hoger onderwijs, verloopt nergens in de EU zo moeizaam als in
  [naar artikel]
 24. Nergens ter wereld neemt loonkloof sneller af dan in België (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nergens ter wereld neemt de loonkloof tussen mannen en vrouwen sneller af dan in België, zo blijkt uit Oeso-cijfers. Dat schrijft De Standaard. Wellicht liggen de cao-barema’s aan de basis van de smalle loonkloof in ons land.
  [naar artikel]
 25. Nergens ter wereld neemt loonkloof sneller af dan in België (09/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nergens ter wereld neemt de loonkloof tussen mannen en vrouwen sneller af dan in België, zo blijkt uit Oeso-cijfers. Dat schrijft De Standaard. Wellicht liggen de cao-barema’s aan de basis van de smalle loonkloof in ons land.
  [naar artikel]
 26. Canada warmt twee keer sneller op dan rest van de wereld (02/04/2019 - Knack)
  De klimaatverandering zorgt ervoor dat Canada bijna twee keer sneller opwarmt dan de rest van de wereld. De effecten zijn het meest merkbaar in het noorden van het land.
  [naar artikel]
 27. Canada legaliseert cannabis als tweede land ter wereld (17/10/2018 - De Morgen)
  Na Uruguay is Canada vanaf vandaag het tweede land ter wereld waar cannabis gelegaliseerd is voor recreatief gebruik. Een ruime meerderheid van de Canadese Senaat nam in juni een wet aan die dit mogelijk maakt.
  [naar artikel]
 28. Canada warmt twee keer sneller op dan rest van de wereld (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De klimaatverandering zorgt ervoor dat Canada bijna twee keer sneller opwarmt dan de rest van de wereld. De effecten zijn het meest merkbaar in het...
  [naar artikel]
 29. De 7 belangrijkste pieken van Dogecoin uitgelegd (27/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De 7 belangrijkste pieken van Dogecoin uitgelegd De meme die een cryptomunt werd. De Dogecoin werd in 2013 ontwikkeld om de wilde speculatie van cryptomunten in het belachelijke te trekken. Nu, acht jaar later, heeft de munt al enkele prijspieken achter de rug. Hoe die pieken zich ontwikkelden en wat hun impact was, heeft Business AM in een visueel overzicht voor u […] Lees dit artikel: De 7 belangrijkste pieken van Dogecoin uitgelegd
  [naar artikel]
 30. In dit gedeelte van Canada leeft het?Wilde Westen nog altijd verder (13/05/2018 - De Morgen)
  Het relatief onbekende zuiden van de Canadese provincie Alberta barst van de verborgen ­juwelen. Tussen pieken en prairie wanen we ons in het decor van Brokeback Mountain.
  [naar artikel]
 31. Gemiddeld bijna 1.200 besmettingen per dag, ook ziekenhuiscijfers blijven stijgen (21/09/2020 - De Morgen)
  In de week van 11 tot 17 september zijn er in België gemiddeld 1.196 besmettingen per dag geregistreerd, zo blijkt deze ochtend uit de nieuwe gegeven op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Dat komt neer op een stijging met 62 procent vergeleken met de voorgaande periode van zeven dagen. Ook de ziekenhuiscijfers blijven stijgen, met nu gemiddeld 45 opnames per dag.
  [naar artikel]
 32. 7 cijfers die aangeven hoe enorm groot Canada wel is (18/07/2016 - Express)
  Hoewel het land minder inwoners telt dan onder meer Frankrijk, Italië of Birma, beschikt Canada natuurlijk wel over een enorm uitgestrekt grondgebied. De volgende cijfers, statistieken en kaarten geven aan hoe enorm groot het land wel is. 1. De oppervlakte van Canada beslaat 9 miljoen vierkante kilometer Daarmee is Canada het tweede grootste land ter wereld. Alleen Rusland heeft met 16 miljoen vierkante kilometer een groter grondgebied. The post 7 cijfers die aangeven hoe enorm groot Canada wel is appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 33. 7 cijfers die aangeven hoe enorm groot Canada wel is (25/12/2016 - Express)
  Hoewel het land minder inwoners telt dan onder meer Frankrijk, Italië of Birma, beschikt Canada natuurlijk wel over een enorm uitgestrekt grondgebied. De volgende cijfers, statistieken en kaarten geven aan hoe enorm groot het land wel is. 1. De oppervlakte van Canada beslaat 9 miljoen vierkante kilometer Daarmee is Canada het tweede grootste land ter wereld. Alleen Rusland heeft met 16 miljoen vierkante kilometer een groter grondgebied. The post 7 cijfers die aangeven hoe enorm groot Canada wel is appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 34. 7 cijfers die aangeven hoe enorm groot Canada wel is (18/07/2016 - Express)
  Hoewel het land minder inwoners telt dan onder meer Frankrijk, Italië of Birma, beschikt Canada natuurlijk wel over een enorm uitgestrekt grondgebied. De volgende cijfers, statistieken en kaarten geven aan hoe enorm groot het land wel is. 1. De oppervlakte van Canada beslaat 9 miljoen vierkante kilometer Daarmee is Canada het tweede grootste land ter wereld. Alleen Rusland heeft met 16 miljoen vierkante kilometer een groter grondgebied. The post 7 cijfers die aangeven hoe enorm groot Canada wel is appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 35. Nog steeds gemiddeld meer dan duizend besmettingen per dag, ook ziekenhuiscijfers blijven stijgen (21/09/2020 - De Morgen)
  In de week van 11 tot 17 september zijn er in België gemiddeld 1.196 besmettingen per dag geregistreerd, zo blijkt deze ochtend uit de nieuwe gegeven op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Dat komt neer op een stijging met 62 procent vergeleken met de voorgaande periode van zeven dagen. Ook de ziekenhuiscijfers blijven stijgen, met nu gemiddeld 45 opnames per dag.
  [naar artikel]
 36. Steven Van Gucht: ‘De ziekenhuiscijfers stijgen het snelst in Vlaanderen’ (28/10/2020 - De Morgen)
  De ziekenhuiscijfers stijgen het snelst in Vlaanderen, met een verdubbeling om de 6 dagen, zo meldt viroloog Steven Van Gucht op de persconferentie van het crisiscentrum. In Brussel en Wallonië gaat dat om 9 dagen. In de ziekenhuizen liggen nu bijna evenveel mensen als tijdens de piek in de eerste golf.
  [naar artikel]
 37. Canada warmt twee keer sneller op dan rest van de wereld (02/04/2019 - De Morgen)
  De klimaatverandering zorgt ervoor dat Canada bijna twee keer sneller opwarmt dan de rest van de wereld. De effecten zijn het meest merkbaar in het noorden van het land. Dat blijkt uit een regeringsrapport dat dinsdag openbaar wordt gemaakt, maar waaruit verschillende Canadese media al hebben geciteerd.
  [naar artikel]
 38. Sterftegraad Covid-patiënten op intensieve zorg in Franstalig België derde hoger dan in Vlaanderen (28/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er zijn duidelijke regionale verschillen in de mortaliteitscijfers van COVID-patiënten die gehospitaliseerd werden. Zo ligt het sterftecijfer van de gehospitaliseerde patiënten in Wallonië een kwart hoger dan in Vlaanderen. Specifiek voor de patiënten op intensieve zorg ligt het percentage in Wallonië en Brussel een derde hoger. Dat blijkt uit ziekenhuiscijfers die Vlaams parlementslid Lorin Parys (N-VA) heeft opgevraagd. Samen met zijn partijgenote en Kamerlid Frieda Gijbels dringt Parys aan op een onafhankelijk onderzoek.
  [naar artikel]
 39. Wordt Canada het mekka van de wiet? (18/10/2018 - De Morgen)
  Canada is na Uruguay het tweede land ter wereld waar je legaal wiet kunt kopen. Om middernacht stonden mensen in Newfoundland, de meest oostelijke provincie van het land, in lange rijen bij een potshop om juichend hun eerste bestelling te doen. Maar wordt Canada hierdoor straks overspoeld door toeristen die ongestraft een joint willen roken?
  [naar artikel]
 40. Grootste groene waterstoffabriek ter wereld ziet het licht in Canada (29/01/2021 - Express)
  Het Franse bedrijf Air Liquide heeft ’s werelds grootste groene waterstoffabriek geopend in Canada. Het is een eerste stap richting een massaal en duurzaam gebruik van de fel begeerde energiebron. Waterstof is een niet-vervuilende energiebron die gemakkelijk kan worden opgeslagen, in tegenstelling tot elektriciteit die bijvoorbeeld door windturbines wordt opgewekt. Tegenwoordig wordt waterstof echter op […] The post Grootste groene waterstoffabriek ter wereld ziet het licht in Canada appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Herman en Polly, samen getroffen door corona, verlaten hand in hand de wereld (05/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ze werden samen getroffen door corona en hielden elkaar stevig vast, letterlijk, op weg naar het einde. Hand in hand, in tegen elkaar geschoven ziekenhuisbedden in Roermond, verlieten Herman ‘Broer’ (75) en Polly (72) deze wereld. Een liefdesverhaal, met een waarschuwing.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Zo zal een ritje eruit zien op de hoogste, snelste en langste duikachtbaan ter wereld (28/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dol is op achtbanen, begint maar al beter te sparen voor een reis naar Canada. In het pretpark Canada’s Wonderland gaat deze lente een...
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Zo zal een ritje eruit zien op de hoogste, snelste en langst duikachtbaan ter wereld (28/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dol is op achtbanen, begint maar al beter te sparen voor een reis naar Canada. In het pretpark Canada’s Wonderland gaat deze lente een...
  [naar artikel]
 44. In beeld: De nieuwe burgers van Canada (26/06/2017 - Knack)
  Canada heeft onder de charismatische premier Justin Trudeau de reputatie één van de meest verwelkomende landen ter wereld te zijn voor migranten. Nieuwe Canadezen vertellen wat hen aantrekt.
  [naar artikel]
 45. Vrouw klaagt over vreselijke geur in haar appartement, maar dan ontdekt ze wat er aan de hand is (14/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ze had de verschrikkelijke geurhinder in het appartementsgebouw al verschillende keren gerapporteerd, maar nergens kreeg Kim Begbie gehoor. Pas toen ze de lokale politie van Edinburgh op de hoogte bracht, ontdekte ze wat er echt aan de hand was.
  [naar artikel]
 46. Canada wil 'wereldkampioen gastvrijheid' zijn (10/04/2019 - De Morgen)
  Canada wil zich in de Syrische vluchtelingencrisis ontpoppen tot het meest gastvrije land ter wereld. Het start een urgentieprogramma om 40.000 kwetsbare oorlogsslachtoffers over te vliegen. Opvallend: particuliere Canadezen kunnen intekenen op het programma en het integratieproject van een Syriër financieren.
  [naar artikel]
 47. 'Een vrouw een hand geven is in de Koran nergens expliciet verboden' (18/10/2016 - Knack)
  'Wat we in Europa moeten doen, zal sterk afwijken van een rigide islambeleving', schrijft Imam Brahim Laytouss. Hij houdt hier een pleidooi voor een dialoog binnen de moslimgemeenschap wanneer het gaat om elkaar (man of vrouw) de hand te schudden.
  [naar artikel]
 48. Tweeling kwam hand in hand ter wereld, en nu krijgt niemand hen nog uit elkaar (19/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na de bevalling viel er een grote stilte in de verlosruimte, tot de dokter “Oh my gosh, ze houden elkaars hand vast” uitriep. Het duo is nu twee jaar oud en nog steeds onafscheidelijk.
  [naar artikel]
 49. Tweeling kwam hand in hand ter wereld, en nu krijgt niemand hen nog uit elkaar (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Na de bevalling viel er een grote stilte in de verlosruimte, tot de dokter “Oh my gosh, ze houden elkaars hand vast” uitriep. Het duo is nu twee jaar oud en nog steeds onafscheidelijk.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.