Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
22:49 uur

“Haar grootste vrees was dat haar dochtertje haar zou vergeten”: pakkende documentaire houdt herinnering aan jonge mama met kanker levend

Het Nieuwsblad

14/01/2022 - 13:41

Een half jaar na het overlijden van Nele De Waele, hebben twee filmstudenten de docu die ze vorig jaar met en over de jonge mama maakten gedeeld . De 38-jarige Grobbendonkse wist toen al dat ze terminale kanker had en wilde zo veel mogelijk herinneringen achterlaten voor haar dochtertje Mila, nu 3 jaar. Het ontroerend document kreeg de naam Vergeet Me Nietje, “omdat het Neles grootste vrees was dat Mila haar zou vergeten”.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Haar grootste vrees was dat haar dochtertje haar zou vergeten”: pakkende documentaire houdt herinnering aan Nele (38) levend (14/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een half jaar na het overlijden van Nele De Waele, hebben de intussen afgestudeerde filmstudenten Maxime Bunkens (23) uit Berlaar en Aude Hendrickx (23) uit Lier de docu die ze vorig jaar met en over de jonge mama maakten op YouTube gedeeld . De 38-jarige Grobbendonkse wist toen al dat ze terminale kanker had en wilde zo veel mogelijk herinneringen achterlaten voor haar dochtertje Mila, nu 3 jaar. Het ontroerend document kreeg de naam Vergeet Me Nietje, “omdat het Neles grootste vrees was dat Mila haar zou vergeten”.
  [naar artikel]
 2. Papa Reinout en 3-jarig dochtertje Mila keken samen naar documentaire over hun overleden ‘Mama Nele’: “Pijnlijk het verdriet te zien bij het besef dat ze haar dochtertje moet achterlaten” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Zeer mooi gebracht zonder het ‘te triestig’ te laten worden”, zo beschrijft Reinout Siau de Youtubefilm ‘Vergeet Me Nietje’. In deze documentaire brengen twee filmstudenten het hartverscheurende verhaal over hoe het is om als jonge moeder ongeneeslijk ziek te zijn. Reinout is de man van hoofdrolspeelster ‘Mama Nele’ die vorige zomer de ongelijke strijd tegen botkanker verloor. Sindsdien stappen Reinout en hun dochtertje Mila zonder mama door het leven. Deze - zestien minuten durende - documentaire houdt de herinnering levendig voor zowel Reinout als Mila. Hieronder kan je een kort fragment van de beklijvende docu bekijken.
  [naar artikel]
 3. Twee jaar na overlijden dochtertje krijgt mama mooiste herinnering aan haar terug (07/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Jolien Bolckmans, een moeder uit Rijkevorsel, heeft exact twee jaar na het overlijden van haar doodgeboren dochtertje de mooiste tastbare herinnering aan haar kindje teruggevonden. Ze plaatste op 4 juli een oproep op Facebook waarin ze op zoek was naar het T-shirtje waarin haar dochtertje begraven was.
  [naar artikel]
 4. Jonge mama opgepakt nadat baby in coma beland met schedelbreuk: “Mijn dochtertje verstikte haar” (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een jonge mama (25) uit Vilvoorde is opgepakt op verdenking van poging tot doodslag op haar baby. Dat meldt het Nieuwsblad. Haar dochtertje van...
  [naar artikel]
 5. Jonge mama opgepakt voor moordpoging op haar baby: “Mijn dochtertje verstikte haar” (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een jonge mama (25) uit Vilvoorde is opgepakt op verdenking van moordpoging op haar baby. Haar dochtertje van drie maanden oud ligt in coma met een...
  [naar artikel]
 6. 150 man herdenkt verongelukte Kelly (30) tijdens wandeling in Hasselt: “Opkomst bewijst dat mensen haar nog niet zijn vergeten” (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zo'n 150 kwamen zondagnamiddag samen in Hasselt om te wandelen voor Kelly Scheppers (30). De vrouw liet vier maanden geleden het leven na een verkeersongeval. Het verdriet bij haar familie en vrienden blijft groot. “Elke keer haar dochtertje Haley (9) een wimper wegblaast, wenst ze maar één ding: dat haar mama Kelly weer leeft.”
  [naar artikel]
 7. Mama deelt onzekerheid over lichaam, het antwoord van haar man kon niet mooier zijn (03/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Laura Mazza, de mama die schuilgaat achter de blog Mum On The Run, deelde op Facebook een foto van haar buik nadat ze was bevallen. Ze haalt daarbij de herinnering op aan een gesprek dat ze had met haar man omdat haar lijf niet meer is wat het geweest is. "Dit is niet het lichaam waar je verliefd op werd", klinkt het. Hij had echter een pakkende reactie voor haar in petto.
  [naar artikel]
 8. Jonge mama (20) van de bus gezet, omdat haar dochtertje niet stopte met wenen: “De chauffeur schreeuwde dat ik haar moest laten zwijgen” (08/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een jonge mama (20) en haar dochtertje van 1 jaar werden afgelopen weekend zonder pardon door een chauffeur van De Lijn uit de bus gezet. En dit enkel en alleen omdat haar dochtertje aan het huilen was. De moeder is zwaar aangedaan door de negatieve ervaring en is dan ook niet van plan het hierbij te laten. “Ik ben echt kwaad en heb een klacht ingediend,” laat de vrouw weten.
  [naar artikel]
 9. Jonge mama opgepakt voor poging doodslag op haar baby: “Mijn dochtertje verstikte haar” (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een jonge mama (25) uit Vilvoorde is opgepakt op verdenking van poging tot doodslag op haar baby. Dat meldt het Nieuwsblad. Haar dochtertje van...
  [naar artikel]
 10. Jonge mama met anorexia klaagt lange wachtlijsten in eetklinieken aan: “Ik was bezig met overleven, tot het verlossend telefoontje eindelijk kwam” (20/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Laurence Bauffe (31) uit Zwevegem is woensdag opgenomen in de eetkliniek van het UZ Gent. Haar eetstoornis pleegt roofbouw op haar lichaam en toch duurde het 4,5 maand voor er een plekje was voor de jonge mama van twee. “De overheid moet dringend meer geld vrijmaken”, zegt ze. “Ik ben 31 en sta al wat sterker in mijn schoenen, maar wat met al die jonge meisjes en jongens?”
  [naar artikel]
 11. Miss België Kedist Deltour (24) graaft dieper in haar verleden in Ethiopië, van het weeshuis tot het graf van haar mama: “Ik voel dat ze hier bij mij is” (06/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Haar vader die haar destijds achterliet in een weeshuis, vergaf ze. Maar Miss België Kedist Deltour (24) duikt in Ethiopië nog dieper in haar roots. Op het kerkhof waar haar mama ligt, in het lemen huisje waar ze opgroeide, en in de herinnering aan haar broertje dat te jong stierf. Maar het is de ontmoeting met de legendarische afstandsloper Haile Gebrselassie die haar het finale zetje richting zelfvertrouwen geeft. “Zeg van jezelf altijd dat je de beste bent. Dat er niemand beter is dan jij.”
  [naar artikel]
 12. Mama vertelt aangrijpend verhaal van haar ongeneeslijk dochtertje op Facebookpagina: “Haar gelukkig maken is nog ons enige doel voor haar” (28/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De glimlach van de 4-jarige Aline uit Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) doet menig hart smelten. Al lijdt het meisje aan een ongeneeslijke stofwisselingsziekte, waardoor ze wellicht niet ouder dan twaalf jaar wordt. Een jaar na de diagnose heeft haar mama een Facebookpagina opgericht om het moeilijke 2021 van het gezin met de buitenwereld te delen. “We tonen hoe haar dagen gevuld zijn met extra verwennerij, maar ook met de harde realiteit van toenemende ziekteverschijnselen.”
  [naar artikel]
 13. Ze verloor zelf haar prematuurtje en nu maakt ze gratis kleertjes voor andere sterrenkindjes: “Ik wil geen winst, ik wil een beetje troost brengen” (27/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Sofie D’Hondt verloor begin 2015 haar dochtertje Noor. Het meisje werd te vroeg geboren en overleed zeven maanden later aan een zeldzame aandoening. Met kleren speciaal voor prematuurtjes houdt Sofie sindsdien de herinnering aan haar dochtertje levend. Omdat ze het toch niet kon opbrengen om geld te vragen voor de kleren, heeft ze nu beslist om ze voortaan gratis weg te geven.
  [naar artikel]
 14. Na voettocht van 1.200 kilometer op blote voeten: jonge mama en haar 2-jarig dochtertje eindelijk aangekomen (21/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  1.200 kilometer. Van Barcelona tot in Gibraltar. Dat deed Ilse Longuet (34) uit het West-Vlaamse Koekelare blootsvoets én met haar 2-jarige dochtertje op haar rug.
  [naar artikel]
 15. Dolgelukkige mama Maxime Meiland: “Baby Vivé is een echte slaapkop” (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vivé, het op dinsdag geboren dochtertje van Maxime Meiland (25), is een echte slaapkop. Dat vertelt de kersverse mama vandaag in haar Instagram Stories. De realityster en haar gezin genieten met volle teugen van het meisje. “Ze slaapt de hele dag”, zegt Maxime met een grote glimlach op haar gezicht.
  [naar artikel]
 16. Dolgelukkige mama Maxime Meiland: “Baby Vivé is een echte slaapkop” (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vivé, het op dinsdag geboren dochtertje van Maxime Meiland (25), is een echte slaapkop. Dat vertelt de kersverse mama vandaag in haar Instagram Stories. De realityster en haar gezin genieten met volle teugen van het meisje. “Ze slaapt de hele dag”, zegt Maxime met een grote glimlach op haar gezicht.
  [naar artikel]
 17. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, verliest haar moeder. “Mijn stem beefde terwijl ik vertelde hoe graag ik haar zag” (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag schrijft ze over het pakkende afscheid van haar geliefde mama, die onlangs na een strijd tegen ALS overleed. “Haar leven werd gevierd zoals zij het het liefst zag. Zonnebloemen en de meest feestelijke kleuren. Geen zwart voor mijn mama, liever uitbundig.”
  [naar artikel]
 18. COLUMN. Hartsvriendin Ine schrijft een brief aan Lara Switten, mama die lijdt aan kanker: “Ik wil het niet, maar ik gun je de rust die je verdient” (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Momblogger Lara Switten (35) is mama van drie en kreeg vorig jaar te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Sindsdien vertelde ze ons wekelijks hoe het met haar ging. Vandaag kan dit niet meer; Lara is in slaap, haar familie, schoonfamilie en vriendinnen waken aan haar bed. Hartsvriendin Ine die samen met Lara de columns schreef, vertelt haar in een brief wat ze nog kwijt wou. “Onlangs zei je me dat het tijd was om ergens in te geloven.”
  [naar artikel]
 19. “Zaterdag vierden we nog Nieuwjaar, nu moeten we haar uitvaart regelen”: mama van vier sterft in ongeval op weg naar haar werk (03/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Lesley Van Hofstraeten (35), een mama van vier kinderen uit Houthalen-Helchteren, kwam maandagochtend rond 8u om het leven toen ze met haar wagen op de Grote Baan in Ravels op een vuilniswagen botste. De jonge vrouw – opgegroeid in Zoersel – was op weg naar haar werk in het kinderdagverblijf in Ravels samen met haar zoontje Basil (14 maanden). De peuter bleef dankzij zijn kinderzitje ongedeerd. “Zaterdag wensten we elkaar nog gelukkig nieuwjaar tijdens een gezellig etentje bij haar thuis”, reageert haar vader Guido. “Nu moeten we haar uitvaart regelen. Het is niet te vatten.”
  [naar artikel]
 20. Mama toont pakkend eerbetoon aan overleden kindje van haar tweeling (29/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse mama Heather Bowman (39) was aanvankelijk in blijde verwachting van een tweeling, maar al vroeg in haar zwangerschap moest ze afscheid nemen van haar zoontje. Om een eerbetoon te brengen aan het jongetje, maakte ze een pakkende fotoshoot met dochtertje Leti in een roze dekentje en een blauw dekentje… dat leeg bleef.
  [naar artikel]
 21. Balletfilmpje met Beyoncé’s dochter gaat de wereld rond: ze heeft duidelijk de moves van haar mama (07/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Van selfies met haar mama tot stralen in een roze Gucci-pak op kindermaat: Blue Ivy Carter, het dochtertje van Beyoncé en Jay Z is nog maar vijf jaar en stal in haar jonge leven al vaak de show. Nu doet ze dat opnieuw in een filmpje van haar balletvoorstelling, waarin duidelijk is dat ze haar moves geërfd van Queen B.
  [naar artikel]
 22. COLUMN. Lara Switten (35) mama die strijdt tegen kanker: “Philippa en ik hadden een gesprek dat geen enkele mama wil hebben, over leven en dood” (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Momblogger Lara Switten (35) is mama van drie en kreeg vorig jaar te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Sindsdien vertelt ze ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over haar oudste dochter Philippa, die met veel vragen zit en het afgelopen jaar in sneltempo is gegroeid. “Terwijl Steffen zich even naast haar nestelt, vertelt hij dat mama alles geprobeerd heeft om weer gezond te worden. Dat niet iedereen die ziek is kan genezen, hoe hard je ook probeert.”
  [naar artikel]
 23. Kindje weent op de bus: jonge mama (20) wordt buitengezet door chauffeur (08/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een jonge mama (20) en haar dochtertje van 1 jaar werden afgelopen weekend zonder pardon door een chauffeur van De Lijn uit de bus gezet. En dit enkel en alleen omdat haar dochtertje aan het huilen was. De moeder is zwaar aangedaan door de negatieve ervaring en is dan ook niet van plan het hierbij te laten. “Ik ben echt kwaad en heb een klacht ingediend,” laat de vrouw weten.
  [naar artikel]
 24. Kindje weent op de bus: jonge mama (20) wordt buitengezet door chauffeur (08/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een jonge mama (20) en haar dochtertje van 1 jaar werden afgelopen weekend zonder pardon door een chauffeur van De Lijn uit de bus gezet. En dit enkel en alleen omdat haar dochtertje aan het huilen was. De moeder is zwaar aangedaan door de negatieve ervaring en is dan ook niet van plan het hierbij te laten. “Ik ben echt kwaad en heb een klacht ingediend,” laat de vrouw weten.
  [naar artikel]
 25. Mama, papa en opa, de grootste fans van Nina Derwael: “Ze bloeit open” (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens haar indrukwekkende entree in ‘Dancing with the Stars’ werd het meteen duidelijk: turnster Nina Derwael kan dansen. Haar grootste supporters – mama, papa en opa – schatten haar kansen hoog in.
  [naar artikel]
 26. Zussen ontroeren Natalia in ‘The Best Of’: “Als kind maakte ze microfoon met tennisbal en wc-rolletje” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wervelwind van Oevel wordt vanavond zelf omver geblazen in het VTM-programma ‘The Best Of’. En niet enkel de verrassende covers van haar grootste hits beroeren Natalia (40). Het zijn vooral de pakkende woorden van haar stiefzussen Carrie (51) en Patsy (59) die haar naar de papieren zakdoekjes doen grijpen. “Tijdens m’n scheiding negen jaar geleden was Natalia m’n steun en toeverlaat”, vertelt Carrie. “Dag of nacht: ik kan haar altijd bellen, ‘t is een zus uit de duizend!”
  [naar artikel]
 27. “Zonder borsten zal ik het makkelijker vinden dan met één.” Ozanne verloor recent een borst aan kanker, de andere wordt mettertijd weggenomen (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “‘Mama, je moet me ook beloven dat je niet sterft.’ Ik kon enkel zeggen dat ik mijn uiterste best zou doen.” Interieurstylist Ozanne Mertens (45) vernam in mei dat ze kwaadaardige tumoren had. Op de plaats van haar rechterborst zit nu een litteken. Haar andere borst wordt mettertijd nog weggenomen. Ze vertelt haar verhaal, hoe ze vrede neemt met haar nieuwe lichaam en hoe haar visie op het leven veranderde. “Een tweede amputatie klinkt drastisch. Voor mij is dat geen borst, maar een risicozone.”
  [naar artikel]
 28. Mieke (50) kreeg te horen dat ze kanker had, een week later was ze overleden: “Tot op het laatste moment bleef ze lachen” (10/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het begon twee weken geleden met “wat weinig energie”. Tegen de avond kon ze bijna niet meer wandelen. Kinderboekenauteur Mieke Goethals (50) kreeg geheel onverwacht te horen dat artsen in haar lichaam een volledig uitgezaaide kanker hadden ontdekt. “Ze maakte de klik om haar laatste dagen zo mooi mogelijk te beleven”, zeggen haar echtgenoot en kinderen. Eén week later is ze overleden. Maar ze laat iedereen met haar positiviteit achter. “Haar enthousiasme was er nog. Ze blééf lachen.”
  [naar artikel]
 29. Mieke (50) kreeg te horen dat ze kanker had, een week later was ze overleden: “Tot op het laatste moment bleef ze lachen” (10/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het begon twee weken geleden met “wat weinig energie”. Tegen de avond kon ze bijna niet meer wandelen. Kinderboekenauteur Mieke Goethals (50) kreeg geheel onverwacht te horen dat artsen in haar lichaam een volledig uitgezaaide kanker hadden ontdekt. “Ze maakte de klik om haar laatste dagen zo mooi mogelijk te beleven”, zeggen haar echtgenoot en kinderen. Eén week later is ze overleden. Maar ze laat iedereen met haar positiviteit achter. “Haar enthousiasme was er nog. Ze blééf lachen.”
  [naar artikel]
 30. Vader van verongelukte Houthalense: “Zaterdag vierden we Nieuwjaar, nu moeten we haar uitvaart regelen” (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lesley Van Hofstraeten (35), een mama van vier kinderen uit Houthalen-Helchteren, kwam maandagochtend rond 8u om het leven toen ze met haar wagen op de Grote Baan in Ravels op een vuilniswagen botste. De jonge vrouw – opgegroeid in Zoersel – was op weg naar haar werk in het kinderdagverblijf in Ravels samen met haar zoontje Basil (14 maanden). De peuter bleef dankzij zijn kinderzitje ongedeerd. “Zaterdag wensten we elkaar nog gelukkig nieuwjaar tijdens een gezellig etentje bij haar thuis”, reageert haar vader Guido. “Nu moeten we haar uitvaart regelen. Het is niet te vatten.”
  [naar artikel]
 31. Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: "Mama, je bent je broek vergeten!" (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  James Reynolds is nog maar drie jaar oud, maar helpt haar mama nu al met modekeuzes. Zo riep ze haar mama na toen die "haar broek vergat". Lively...
  [naar artikel]
 32. Zussen ontroeren Natalia in ‘The Best Of’: “De ruwe kantjes zijn er af, ook in haar relaties” (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wervelwind van Oevel wordt vanavond zelf omver geblazen in het VTM-programma ‘The Best Of’. En niet enkel de verrassende covers van haar grootste hits beroeren Natalia (40). Het zijn vooral de pakkende woorden van haar stiefzussen Carrie (51) en Patsy (59) die haar naar de papieren zakdoekjes doen grijpen. Wij vroegen Carrie naar de band met haar zus, zowel vroeger als nu. “Toen ik negen jaar geleden door een moeilijke periode ging, stond ze dag en nacht voor me paraat.”
  [naar artikel]
 33. “Overtuig mama om een husky voor ons te kopen”: wie was Cesar Alviar, het 9/11-slachtoffer wiens kleindochter iedereen deed glimlachen tijdens herdenking (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Kan je mama alsjeblieft overtuigen om een husky te kopen?” Een Amerikaans meisje toverde vandaag tijdens de 9/11-herdenkingen een lach op het gezicht van alle aanwezigen. Ze was een van de vele mensen die de namen van familieleden mochten voorlezen, en las zo vraagt aan haar overleden grootvader om “haar mama te overtuigen om een husky te kopen”. En wat blijkt? Haar opa had al evenveel charme. “Na 28 jaar bracht Cesar mij nog steeds bloemen”, vertelt zijn weduwe.
  [naar artikel]
 34. Make-upartiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautygeheimen: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen” (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Make-upartiest, haarstylist en influencer Nanja Massy (33) is al lang geen onbekende meer. Ze houdt haar 37.000 volgers op Instagram zoet met all things beauty, maar deinst er ook niet voor terug om een tipje van de sluier op te lichten van haar dagelijkse leven als kersverse mama. Aan ons verklapt ze haar drie meest verrassende inzichten over huidverzorging. “Ik ga nooit de deur uit zonder highlighter, daarmee accentueer je de mooiste deeltjes van je gelaat.”
  [naar artikel]
 35. Mama neemt afscheid van verongelukte baby Liz: “Sorry dat ik je niet kon redden” (30/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de Westerring in Genk woensdagnamiddag is een baby van vijf maanden om het leven gekomen. Haar moeder raakte zwaargewond, een ander kind raakte gewond. Op Facebook schreef de moeder een tekstje voor haar overleden dochtertje. “Ik mis je, ik mis je zo hard.”
  [naar artikel]
 36. Zangeres Trisha heeft een nieuwe liefde in haar leven: “Maar ik fixeer me niet op één man” (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na haar plotse en erg pijnlijke scheiding voelt zangeres Trisha (38) zich opnieuw goed in haar vel. “Sinds de breuk neem ik opnieuw antidepressiva, maar het gaat de juiste richting uit.” Er is zelfs een nieuwe man in haar leven, al houdt ze haar opties open. “Maar ik ben mijn vertrouwen in mannen een beetje kwijt”, klinkt het in dit uitgebreide gesprek over haar mentale gezondheid, haar geloof en de verstandhouding met haar ex. “Hij beseft dat hij misschien beter een latrelatie had voorgesteld.”
  [naar artikel]
 37. Katy Perry is dolgelukkig als mama: “Daisy Dove is alles waar ik naar op zoek was” (04/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Katy Perry (36) en Orlando Bloom (44) zijn al een jaar de trotse ouders van hun dochtertje Daisy Dove. Het kleine meisje mocht eind augustus haar eerste kaarsje uitblazen. In een openhartig interview vertelde de mama dat haar dochtertje alles is wat ze zich kan wensen. Daarnaast is ze ook dankbaar dat ze door de lockdown meer tijd met Daisy kon doorbrengen.
  [naar artikel]
 38. Mama neemt wraak op Facebook en toont hoe ex haar dochterje (4) toetakelde (30/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  De mama van een klein meisje dat mishandeld werd door haar vader, heeft foto’s online gezet van haar dochtertje vol blauwe plekken. Ze vindt de voorwaardelijke celstraf die haar ex opgelegd kreeg te mild.
  [naar artikel]
 39. Kim Kardashian in haar (heel) jonge jaren, dat ziet er zo uit (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kim Kardashian (38) heeft op Instagram foto's gedeeld van zichzelf toen ze nog een kind was. Heel wat van haar volgers vinden dat haar 5-jarige dochtertje North veel weg heeft van haar mama.
  [naar artikel]
 40. Meisje denkt dat bruid de prinses uit haar boek is, haar reactie doet iedereen smelten (18/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Shandace Leerma en Scott Robertson trouwden in februari en tijdens de fotoshoot liep een mama met haar dochtertje voorbij. Het dochtertje kon haar ogen niet geloven, want ze herkende in Shandace de prinses uit haar boek.
  [naar artikel]
 41. Meisje denkt dat bruid de prinses uit haar boek is, haar reactie doet iedereen smelten (18/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Shandace Leerma en Scott Robertson trouwden in februari en tijdens de fotoshoot liep een mama met haar dochtertje voorbij. Het dochtertje kon haar ogen niet geloven, want ze herkende in Shandace de prinses uit haar boek.
  [naar artikel]
 42. Sarah liet borsten preventief verwijderen, maar kanker had haar al te pakken: “Voelt toch als een verminking” (29/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Ik leef voluit, want misschien ben ik er over een jaar niet meer”, zegt Sarah Vetokele (30), de vrouw van Westerlo-voetballer Igor. Toen ze begin dit jaar ontdekte dat ze door een erfelijke afwijking een verhoogd risico had op kanker, besliste ze haar borsten preventief te laten amputeren. Helaas had de kanker haar al te pakken.
  [naar artikel]
 43. Eerste vlam van ‘De Warmste Week’ gaat naar mama die dochtertje verloor (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  ‘De Warmste Week’ is begonnen en doet dat meteen met een gulle gift van mama Christel en haar dochter Lore aan het Berrefonds. Christel verloor haar dochtertje Oona en kon bij Berrefonds terecht voor een herinneringsdoosje aan haar te jong overleden dochtertje. Nu was het moment aangebroken om iets terug te doen.
  [naar artikel]
 44. Eerste vlam van ‘De Warmste Week’ gaat naar mama die dochtertje verloor (18/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  ‘De Warmste Week’ is begonnen en doet dat meteen met een gulle gift van mama Christel en haar dochter Lore aan het Berrefonds. Christel verloor haar dochtertje Oona en kon bij Berrefonds terecht voor een herinneringsdoosje aan haar te jong overleden dochtertje. Nu was het moment aangebroken om iets terug te doen.
  [naar artikel]
 45. “Date mijn dochter”, mama met kanker doet oproep op Times Square om een man te vinden voor haar dochter (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ga op date met mijn dochter Molly”, dat staat er te lezen op een van de billboards op Times Square, het beroemdste kruispunt van New York. Het is een oproep van Beth Davis (60), Molly’s mama. Beth kreeg vorig jaar het harde verdict dat ze opnieuw borstkanker heeft en dat er dit keer uitzaaiingen gevonden zijn. De kans bestaat dat Beth niet lang meer zal leven. Haar grootste bezorgdheid? Dat haar dochter in een warme omgeving terechtkomt als zij er niet meer zou zijn. Maar haar dochter is nog single en daar wil Beth nu verandering in brengen. Voor Molly zelf was het wel even schrikken, maar ze hoopt dat ze via de oproep misschien wel een fijne man vindt.
  [naar artikel]
 46. Caroline herdenkt overleden dochter (10) met kerstboom op kerkhof: “Ze heeft gevochten om haar lievelingsfeest nog te halen” (12/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op het kerkhof van Bekkevoort kan je momenteel een kerstboom vol met schitterende ballen bewonderen. Die is geplaatst door Caroline Mannaert als herinnering aan haar in 2020 overleden dochtertje Alissa (10). “Iedereen mag in de boom een boodschap achterlaten voor een overleden persoon die men heel hard mist”, zegt Caroline Mannaert.
  [naar artikel]
 47. Moeder steekt dochter levend in brand na bittere vechtscheiding (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vijftigjarige moeder uit Canada is vrijdag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Drie jaar geleden stak ze haar negenjarige dochtertje levend in brand nadat ze haar gedrogeerd had. Volgens de rechter was dat haar ultieme wraak op haar ex-echtgenoot na een bittere vechtscheiding.
  [naar artikel]
 48. Bieke Ilegems open over bedrog van haar man: "Ik ben echt ontploft, maar dat had ik nodig om de pijn te verwerken” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook op haar vijftigste worstelt presentatrice-actrice-schrijfster Bieke Ilegems nog steeds met verschillende angsten. In haar nieuwste boek ‘Fuck(ing) Perfect’ beschrijft ze hoe ze komaf maakt met haar onzekerheden en hoe ze zin geeft aan haar leven. “Dit boek schrijven was een therapie voor mezelf.” En ook het bedrog van haar man, de alzheimer van haar mama en jaloezie komen aan bod. “Toen Danira een laatavondtalkshow op Eén mocht presenteren, was ik jaloers, ja.”
  [naar artikel]
 49. Kleuter dwaalt vier dagen door de bossen vol wilde dieren: “Ik zal het nooit meer doen, mama” (24/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Honderden vrijwilligers hebben vier dagen lang de bossen rond Smolensk, ten westen van Moskou, afgespeurd op zoek naar een verdwenen kleuter. Duikers dregden in rivieren en waterreservoirs en de ouders werden door de politie voorbereid op slecht nieuws. Toch werd de kleine Lyuda levend gevonden nadat ze op haar pad door de bossen beren en wolven had gezien. “Ik zal het nooit meer doen”, beloofde ze toen haar mama haar in de armen sloot.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.