Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
22:48 uur

Ook geld voor toponderzoekers na pensioen

De Tijd

14/01/2022 - 17:16

17:00 Topwetenschappers die op emeritaat gaan, kunnen blijven rekenen op onderzoekssteun van de overheid. Daarmee wil minister van Wetenschapsbeleid Hilde Crevits vermijden dat die onderzoekers naar het bui...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Belgen piekeren over inkomen na pensioen (21/02/2019 - De Morgen)
  Net niet de helft (46 procent) van de niet-gepensioneerde Belgen verwacht tijdens hun pensioen nog geld te moeten verdienen. Het is een gevolg van de bezorgdheid van de Belg over de hoogte van zijn pensioen. Dat bleek gisteren uit een studie van de bank ING.
  [naar artikel]
 2. Hasselaar gaat volgende maand met pensioen: “Maar ik krijg mijn spaargeld pas eind dit jaar terug” (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Volgende maand gaat Wilfried Meuwissen uit Kuringen met pensioen. Om een zorgeloze oude dag te kunnen beleven, zette Wilfried tijdens zijn carrière wat geld aan de kant via ERGO. Maar dat geld zal hij pas op het einde van het jaar krijgen. “Ik ben een alleenstaande zestigplusser en had dat geld graag nu gehad”, klaagt hij aan.
  [naar artikel]
 3. “1.500 euro pensioen netto? Kan perfect” (13/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kan dat, iedereen een fatsoenlijk pensioen geven? Jawel, zegt de PVDA. Voor 2,8 miljard euro kan je naar een minimum pensioen gaan van 1.500 euro netto (na 40 jaar gewerkt te hebben), ook voor zelfstandigen. De partij zegt ook waar dat geld vandaan moet komen en heeft een wetsvoorstel.
  [naar artikel]
 4. “1.500 euro pensioen netto? Kan perfect” (13/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kan dat, iedereen een fatsoenlijk pensioen geven? Jawel, zegt de PVDA. Voor 2,8 miljard euro kan je naar een minimum pensioen gaan van 1.500 euro netto (na 40 jaar gewerkt te hebben), ook voor zelfstandigen. De partij zegt ook waar dat geld vandaan moet komen en heeft een wetsvoorstel.
  [naar artikel]
 5. Pensioen dreigt LAGER uit te vallen (05/04/2019 - De Morgen)
  Het verplichte rendement op het aanvullend pensioen wordt voor werkgevers onhoudbaar. Samen met de bonden moeten ze binnen een maand een nieuw systeem uitwerken. Zeker is dat werknemers minder geld uit dit pensioenstelsel zullen ontvangen.
  [naar artikel]
 6. Vlaamse miljoenen trekken toponderzoekers aan (04/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. In 9 stappen naar een zorgeloos pensioen (10/11/2016 - Knack)
  Moet je als jonge dertiger al wakker liggen van je pensioen? Er komt later toch vanzelf geld op je rekening, en zo'n luxebeest ben je nu ook weer niet. Vermogensexperts worden ongemakkelijk bij zoveel vertrouwen in de toekomst.
  [naar artikel]
 8. ? Met pensioen op je dertigste: hoe realistisch is dat? (03/06/2021 - De Morgen)
  In de podcast Duidelijk brengt De Morgen elke week duidelijkheid over een concreet thema. In deze aflevering: wie het goed aanpakt, kan op korte tijd zeer veel geld verdienen. Met pensioen op je dertigste: hoe realistisch is dat?
  [naar artikel]
 9. Studiejaren afkopen voor een hoger pensioen: doen of niet? (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu een som geld neertellen, om aan het einde van je loopbaan meer pensioen te krijgen. Dat is de mogelijkheid die de overheid je geeft met het ‘afkopen’ van studiejaren. Nog tot eind volgende maand kan dat aan een gunstiger tarief. Vraag is of je het daarom ook moet doen.
  [naar artikel]
 10. Op je veertigste met pensioen? Als je slim met je geld omgaat kan het (02/11/2020 - De Morgen)
  Geen zorgen over vakantiedagen, alle tijd voor familie en vrienden en alleen doen waar je echt gelukkig van wordt. Sommige mensen doen er alles aan om zo vroeg mogelijk met pensioen te gaan. Het liefst al rond hun veertigste. En dat is voor iedereen haalbaar, zeggen ze.
  [naar artikel]
 11. 'Beleg geld voor pensioen in scholen' (13/04/2019 - De Morgen)
  Gebruik het geld van de tweede pensioenpijler om te investeren in scholen, wegen en ziekenhuizen. Met die ingreep wil de verzekeringssector het rendement van de groepsverzekering op lange termijn veiligstellen. De regering onderzoekt de piste.
  [naar artikel]
 12. "Studiejaren afkopen levert netto soms minder pensioen op" (06/01/2017 - De Redactie)
  Het afkopen van studiejaren om een hoger pensioen te krijgen is contraproductief voor mensen met een brutopensioen tussen 1.290 en 1.400 euro. Zij schieten er netto geld bij in.
  [naar artikel]
 13. Minister Homans gaat weer in de clinch met ambtenaren en weigert aanvullend pensioen toe te kennen (24/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Ambtenarenzaken Liesbeth ­Homans (N-VA) gunt haar contractuele ambtenaren voorlopig geen aanvullend pensioen, omdat daar volgens haar geen geld voor is. “Vreemd, de federale regering kent wel een aanvullend pensioen toe”, zegt voorzitter Luc Hamelinck van ACV Openbare Diensten. Het is de tweede keer in een week tijd dat Homans in de clinch ligt met de ambtenaren.
  [naar artikel]
 14. Dit kan je zelf doen om onbezorgd op pensioen te gaan (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We maken ons allemaal zorgen over ons pensioen, maar denken we er ook écht over na? Meestal lijkt het pensioen zo ver weg dat we er ons hoofd niet...
  [naar artikel]
 15. N-VA: “Vroeger pensioen mag niet leiden tot lager pensioen” (14/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vroeger pensioen wegens een zwaar beroep mag niet leiden tot lager pensioen. Dat vindt de N-VA. De partij wijst er ook op dat er een budgettaire enveloppe is bepaald voor die zware beroepen.
  [naar artikel]
 16. Hoeveel moet u gespaard hebben om in het buitenland op pensioen te gaan? (08/03/2021 - Express)
  Veel mensen dromen om hun pensioen in het buitenland door te brengen. In sommige landen of steden is het nu eenmaal fijner wonen als gepensioneerde. Maar hoeveel geld heeft u daarvoor nodig? Wie zonder geldzorgen wil genieten van zijn oude dag start best zo vroeg mogelijk met sparen. Vraag is hoeveel u moet sparen om […] The post Hoeveel moet u gespaard hebben om in het buitenland op pensioen te gaan? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Minister wil ook hoger aanvullend pensioen (28/03/2019 - De Morgen)
  Om met een volle tank aan het pensioen te beginnen volstaan de tweede en derde pensioenpijler niet voor de hoogste pensioenen, zegt minister Daniel Bacquelaine (MR). Dus moet dat pensioen omhoog.
  [naar artikel]
 18. Wat moet je doen voor een zorgeloos pensioen? (19/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Meer dan de helft van de Limburgers (53%) vreest niet te zullen toekomen met zijn pensioen. En twee op de drie verwachten hun levensstandaard na hun pensioen te moeten aanpassen, blijkt uit de enquête die Het Belang van Limburg liet uitvoeren. “Die vrees is terecht, want er is geen zekerheid wat het wettelijke pensioen betreft”, zegt Pascal Paepen, docent bank en beurs aan de Thomas More Hogeschool Kempen en columnist van onze krant. “Daarom bouw je best andere reserves op.” In tijden van grote verwarring over het wettelijk pensioen: tien tips.
  [naar artikel]
 19. Hoeveel spaargeld heb ik nodig voor mijn pensioen? (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoeveel geld heb ik nodig voor een zorgeloos pensioen? Het is een vraag die iedereen zich vroeg of laat wel eens stelt. Amerikaans financieel dienstverlener Fidelity creëerde een model dat rekening houdt met een brede waaier van variabelen. De algemene conclusie? Idealiter bedraagt het appeltje voor de dorst op jouw zevenenzestigste minimaal tien keer het laatste loon. Spaargids.be legt uit.
  [naar artikel]
 20. Temmerman: 'Bacquelaine geeft hoger pensioen aan wie al hoog pensioen heeft' (08/12/2016 - Knack)
  Minister van Pensioenen Bacquelaine veralgemeent het systeem om studiejaren af te kopen in ruil voor een hoger pensioen. 'Een onrechtvaardige regeling op maat van wie al een hoog pensioen heeft', noemt sp.a-Kamerlid Karin Temmerman het.
  [naar artikel]
 21. Voor je veertigste op pensioen gaan dankzij de ‘FIRE’-lifestyle. Sébastien deed het: “Je moet zelfs niet leven als een monnik” (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Je werkt vijfenveertig jaar en gaat op pensioen rond je vijfenzestigste. Zo doen de meeste Belgen het. Sébastien (36) niet. Hij volgt de ‘FIRE’-lifestyle en gaat zo verstandig om met zijn geld dat hij nu al drie jaar renteniert. Om te leven zonder geldzorgen hoef je geen miljonair of financieel genie te zijn, zegt hij. “Ik ben zelfs gestart met schulden en nul kennis over geld.” Hij legt uit waarom België het beste land is om FIRE na te streven en hoe hij financiële vrijheid bereikte. “Ik kan nu doen wat ik wil met mijn tijd.”
  [naar artikel]
 22. Binnenkort kan je 'halftijds pensioen' opnemen: zo werkt het (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vervroegd met pensioen gaan, maar toch nog 20 uur per week werken: dat kan vanaf 2020 via het halftijds pensioen van minister Bacquelaine (MR)....
  [naar artikel]
 23. De nieuwe pensioenhervorming: langer werken = meer pensioen (24/11/2017 - VRT NWS)
  De Kamer heeft donderdag de pensioenhervorming goedgekeurd. Rode draad daarin: wie langer werkt, krijgt meer pensioen. Volgens minister van Pensioenen Bacquelaine (MR) zal het gemiddelde pensioen toenemen en zullen met name vrouwen een hoger pensioen krijgen. De vakbonden zijn niet zo euforisch.
  [naar artikel]
 24. Hoe houdt men de pensioenen betaalbaar? (14/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Volgens de Studiecommissie voor de Vergrijzing zal de vergrijzing ons tegen 2040 bijna 12 miljard euro meer kosten dan nu het geval is. De verklaring daarvoor kennen we allemaal. Steeds meer mensen gaan met pensioen en leven langer waardoor ze ook langer een pensioen krijgen. Bovendien hebben oudere mensen veelal ook meer gezondheidszorg nodig en ook dat kost geld.
  [naar artikel]
 25. Levenslang 1.000 euro bovenop pensioen vergt kapitaal van 416.000 euro (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wil je na je pensioen blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke pensioen moeten zorgen.
  [naar artikel]
 26. Levenslang 1.000 euro bovenop pensioen vergt kapitaal van 416.000 euro (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wil je na je pensioen blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke pensioen moeten zorgen.
  [naar artikel]
 27. Nieuwe stap naar aanvullend pensioen voor iedereen (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Werknemers die een laag aanvullend pensioen hebben of die er geen toegang toe hebben, kunnen binnenkort toch een vrijwillig pensioen van de tweede...
  [naar artikel]
 28. Leeftijd wordt bijzaak voor pensioen (29/09/2017 - De Tijd)
  01:05 Met de invoering van het pensioen met punten in 2025 zal de loopbaan en niet de leeftijd bepalen of iemand met pensioen kan gaan. ‘Als je voldoende punten hebt, kun je vertrekken tussen je 60ste en je...
  [naar artikel]
 29. Een financieel zorgeloze oude dag: zo behoud je je levensstandaard na jouw pensioen (15/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Uiteraard probeert iedereen zijn levensstandaard na het pensioen te behouden. Het wettelijk pensioen blijkt daartoe vaak ontoereikend. Maar hoe...
  [naar artikel]
 30. Activisten vragen NAVO om op 69-jarige leeftijd op pensioen te gaan (04/04/2018 - Metro)
  Activisten van de actiegroep Intal hebben vandaag aan het station Brussel-Centraal de 69ste verjaardag van de NAVO gevierd met een toneelstukje. Voor de activisten is het de hoogste tijd dat de NAVO op pensioen gaat en het geld bedoeld voor defensiedoeleinden anders gespendeerd wordt. Tijdens het toneelstukje dat de activisten opvoerden, toonden ze hoe de NAVO doorheen zijn geschiedenis de greep heeft genomen op verscheidene landen en gebieden. Zo willen ze het enorme militair budget van 919 miljard dollar, waarvan 70 procent afkomstig is uit de Verenigde Staten, aanklagen. België en premier Charles Michel werden ook geviseerd met de aankoop van 34 nieuwe gevechtsvliegtuigen, goed voor een uitgave van 15 miljard euro. Met de aankoop van de nieuwe straaljagers gaat België in op de vraag van de NAVO om de defensie-uitgaven te verhogen. De manifestanten willen dat geld liever naar de armoedebestrijding zien gaan in plaats van naar het Amerikaanse bedrijfsleven. Om die reden vinden de activisten het tijd dat de NAVO op 69-jarige leeftijd op pensioen gaat. bron: Belga Het bericht Activisten vragen NAVO om op 69-jarige leeftijd op pensioen te gaan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Activisten vragen NAVO om op 69-jarige leeftijd op pensioen te gaan (04/04/2018 - Metro)
  Activisten van de actiegroep Intal hebben vandaag aan het station Brussel-Centraal de 69ste verjaardag van de NAVO gevierd met een toneelstukje. Voor de activisten is het de hoogste tijd dat de NAVO op pensioen gaat en het geld bedoeld voor defensiedoeleinden anders gespendeerd wordt. Tijdens het toneelstukje dat de activisten opvoerden, toonden ze hoe de NAVO doorheen zijn geschiedenis de greep heeft genomen op verscheidene landen en gebieden. Zo willen ze het enorme militair budget van 919 miljard dollar, waarvan 70 procent afkomstig is uit de Verenigde Staten, aanklagen. België en premier Charles Michel werden ook geviseerd met de aankoop van 34 nieuwe gevechtsvliegtuigen, goed voor een uitgave van 15 miljard euro. Met de aankoop van de nieuwe straaljagers gaat België in op de vraag van de NAVO om de defensie-uitgaven te verhogen. De manifestanten willen dat geld liever naar de armoedebestrijding zien gaan in plaats van naar het Amerikaanse bedrijfsleven. Om die reden vinden de activisten het tijd dat de NAVO op 69-jarige leeftijd op pensioen gaat. bron: Belga Het bericht Activisten vragen NAVO om op 69-jarige leeftijd op pensioen te gaan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. ”Was een pensioen eigenlijk niet een zorgeloze en welverdiende rust? Zo is het ons ooit verkocht” (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Trek jullie pensioenplannen in of we staken. Dat is het ultimatum dat ABVV de regering geeft. “Een 100% politieke dreiging”, reageerde minister van Pensioenen Bacquelaine (MR) meteen. Wat hij daarmee bedoelde, is minder duidelijk. Dat ze dit doen om de regering te ambeteren? Of om de socialisten wat meer stemmen te gunnen? Zou kunnen, want ook sp.a is zich in de pensioenen aan het vastbijten, want dat is hét thema waar je mensen mee op hun paard krijgt. Logisch, want de verschillen in onze pensioenen zijn zo van de pot gerukt dat niet hervormen pas crimineel zou zijn. Zondag nog zei sp.a-voorzitter John Crombez dat hij voor iedereen een pensioen van minimaal 1.500 euro wil. Uiteraard wil iedereen dat, want nu zijn pensioenen voor veel mensen een les in overleven. Met een pensioen van 1.200 euro – daar moeten de meeste werknemers het mee doen – kom je niet van de honger om, maar veel geld voor pret schiet er ook niet over. In elk geval heb je best een eigen huis, want als je ook nog moet huren, vraag dan maar meteen een abonnement bij de voedselbank. Trouwens ook eigen huizen gaan geen leven lang mee en blijven dus geld kosten. Maar was een pensioen eigenlijk niet een zorgeloze en welverdiende rust? Zo is het ons ooit verkocht.
  [naar artikel]
 33. “Niemand wil op zijn oude dag gaan bedelen” (08/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De tijd dat gemeentebesturen contractuelen beloonden door hen vlak voor hun pensioen nog vast te benoemen, zou voorbij moeten zijn. Gemeenten betalen de pensioenen van hun ambtenaren namelijk zelf. En hoe meer geld ze spenderen aan hun gepensioneerden, hoe minder geld ze hebben voor hun gewone diensten. Voor de dingen die ze moeten doen, voor ons dus.
  [naar artikel]
 34. Nieuwe migratieregels maken België minder aantrekkelijk voor toponderzoekers (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nieuwe regels die sinds begin dit jaar gelden om niet-Europees personeel aan te werven, spelen het hoger onderwijs en het bedrijfsleven parten. De...
  [naar artikel]
 35. Aanvullend pensioen voor 1400 personeelsleden Centra voor Basiseducatie (29/11/2017 - VRT NWS)
  Er is een akkoord over het aanvullend pensioen voor de contractuele personeelsleden van de 13 Centra voor Basiseducatie. Het gaat om ruim 1.400 personeelsleden. Dat aanvullend pensioen zal het verschil dichten tussen de pensioenrechten van deze werknemers en de ambtenaren. Vlaanderen betaalt het pensioen. De Centra voor Basiseducatie geven cursussen aan laaggeschoolde volwassenen.
  [naar artikel]
 36. Akkoord over halftijds pensioen (14/03/2019 - De Morgen)
  Twee of drie dagen werken en de rest van de week met pensioen. Door de val van de regering dreigde het halftijds pensioen even op de lange baan te belanden, maar N-VA toont zich toch bereid om de maatregel te steunen.
  [naar artikel]
 37. Volwaardig aanvullend pensioen voor kleine zelfstandigen (24/01/2018 - VRT NWS)
  Als het van de regering afhangt, kunnen zelfstandigen met een eenmanszaak binnenkort volop sparen voor hun aanvullend pensioen. Het gaat om bijna 450.000 zelfstandigen die nu maar een beperkt aanvullend pensioen opbouwen. Voor hen wil de regering een volwaardig aanvullend pensioen mogelijk maken. De kamercommissie voor het bedrijfsleven gaat een wetsontwerp daarover vanmiddag bespreken.
  [naar artikel]
 38. Is sparen voor een aanvullend pensioen wel voor iedereen interessant? (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 3 miljoen werknemers sparen voor hun pensioen via hun werkgever. In al die gevallen biedt die hen een aanvullend pensioen­plan aan. Als...
  [naar artikel]
 39. Zwaar beroep? Alleen als er nog geld voor is (14/04/2019 - De Morgen)
  Zeg niet langer 'zwaar beroep', maar 'zwaar werk'. De regering stapt af van de lijst met jobs die zo belastend zijn dat je vroeger met pensioen mag. Er wordt voortaan naar de jobinhoud gekeken, op basis van vier criteria. Maar alles hangt af van hoeveel geld voorhanden is.
  [naar artikel]
 40. Wie "zeer hoog" pensioen heeft, krijgt nog opslag (25/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wie een zeer hoog pensioen heeft, of een hoge groepsverzekering, krijgt volgend jaar opslag. ­Bevoegd minister Daniel Bacquelaine (MR, foto) wil namelijk de crisistax op die hoogste pensioenen met een kwart verlagen. “Andere mensen kunnen dat geld beter gebruiken”, klinkt het bij SP.A.
  [naar artikel]
 41. Helft zelfstandigen blijft na pensioen toch werken: “Voor het geld en omdat afscheid te zwaar valt” (22/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De helft van alle zelfstandigen is het eerste jaar na zijn pensioen nog steeds aan het werk. En twee jaar later zijn dat er nog altijd vier op de tien. “Bij velen spelen financiële redenen mee”, zegt Mieke Bruyninckx van het sociaal verzekeringsfonds Acerta. “Maar soms valt het afscheidnemen van klanten ­gewoon te zwaar.”
  [naar artikel]
 42. Regering neemt ongerustheid bij zelfstandigen weg over aanvullend pensioen (20/10/2020 - De Tijd)
  14:48 Zelfstandigen die uitstel vragen voor het betalen van sociale bijdragen, hoeven zich geen zorgen te maken over het pensioen dat ze sparen via een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen. Minister ...
  [naar artikel]
 43. Pensioen opbouwen: zo zorg je dat je later niets tekortkomt (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het klinkt als iets voor later, maar toch kan je niet vroeg genoeg beginnen met de opbouw van je pensioen. Om op je oude dag niet elke euro om te hoeven draaien, is het aangewezen om je wettelijke pensioen aan te vullen. Dat kan op verschillende manieren. Spaargids.be verduidelijkt de vier pensioenpijlers.
  [naar artikel]
 44. Hoeveel pensioen verlies je wanneer je deeltijds werkt? (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In 2020 werkte iets meer dan een kwart van alle loontrekkenden in ons land deeltijds. Welke invloed heeft die keuze op je uiteindelijke pensioen en hoe kun je deeltijds werken zonder aan pensioen in te leveren? Jobat.be somt voor jou de belangrijkste informatie op.
  [naar artikel]
 45. Hoeveel pensioen verlies je wanneer je deeltijds werkt? (24/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In 2020 werkte iets meer dan een kwart van alle loontrekkenden in ons land deeltijds. Welke invloed heeft die keuze op je uiteindelijke pensioen en hoe kun je deeltijds werken zonder aan pensioen in te leveren? Jobat.be somt voor jou de belangrijkste informatie op.
  [naar artikel]
 46. Neos Hamont-Achel volgt lezing over de samenleefrelatie na het pensioen (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Relatietherapeut Alfons Vansteenwehgen bracht voor Neos Hamont-Achel een lezing over 'de samenleefrelatie na het pensioen'. Na ons pensioen komen senioren terug in een wereld waar ze als partners dicht bij elkaar leven, wat niet altijd zo evident is. De relatietherapeut kaderde daarom op een geanimeerde manier de problemen die kunnen ontstaan in een relatie na het pensioen.
  [naar artikel]
 47. CD&V wil verplicht aanvullend pensioen (24/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de zoektocht naar een pensioen van minimaal 1.500 euro pleit CD&V-Kamerlid Nahima Lanjri voor een verplicht aanvullend pensioen. “Naar het voorbeeld van het Verenigd Koninkrijk”, zegt ze.
  [naar artikel]
 48. Binnenkort aanvullend pensioen voor iedereen die werkt: tot 1.600 euro extra sparen per jaar (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Werknemers die een laag aanvullend pensioen hebben of die er geen toegang toe hebben, kunnen binnenkort toch een vrijwillig pensioen van de tweede...
  [naar artikel]
 49. Wat als je niet op pensioen wil gaan? Dit zijn de regels voor werken na 65 (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het pensioen van tv-icoon Martine Tanghe gaf een nieuwe impuls aan het debat over werken na 65. Wil je blijven werken hoewel je op pensioenleeftijd bent? Of ben je al met pensioen, maar wil je toch iets bijverdienen? Jobat.be bekeek de regels.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.