Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
23:24 uur

Britse veiligheidsdiensten: “Chinese spion in het Parlement”

Express

14/01/2022 - 17:47

De Britse spionagedienst MI5 waarschuwt dat een vermoedelijke Chinese agent “bewust betrokken was bij politieke inmengingsactiviteiten” in het Parlement. Dat bericht onder meer de Britse krant The Guardian. Advocate Christine Lee wordt beschuldigd van ongepaste beïnvloeding van parlementsleden namens de Chinese Communistische Partij. In de veiligheidsmededeling stelt de MI5 dat Lee “bewust betrokken is geweest […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Russische spion “uit raam gevallen van ambassade in Berlijn” (05/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Russische spion “uit raam gevallen van ambassade in Berlijn” Duitse veiligheidsdiensten denken dat een man die vorige maand dood werd gevonden in een straat buiten de Russische ambassade in Berlijn een undercoveragent was van de Russische inlichtingendienst FSB. De man zou “uit het raam gevallen” zijn. Het Duits magazine Der Spiegel meldt vrijdag dat de 35-jarige op 19 oktober werd gevonden na uit een […] Lees dit artikel: Russische spion “uit raam gevallen van ambassade in Berlijn”
  [naar artikel]
 2. Britse veiligheidsdiensten “Russische spionnen hebben formule AstraZeneca gestolen om het vaccin Spoetnik V te maken” (12/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Britse veiligheidsdiensten “Russische spionnen hebben formule AstraZeneca gestolen om het vaccin Spoetnik V te maken” De Britse veiligheidsdiensten hebben naar eigen zeggen bewijzen in handen waaruit blijkt dat Russische spionnen een blauwdruk voor het AstraZeneca-vaccin hebben gestolen zodat Rusland een eigen vaccin kon maken. Dat meldt het Britse dagblad The Sun op basis van een rapport. De Britse veiligheidsdiensten zeiden vorig jaar al dat ze voor 95 procent zeker waren […] Lees dit artikel: Britse veiligheidsdiensten “Russische spionnen hebben formule AstraZeneca gestolen om het vaccin Spoetnik V te maken”
  [naar artikel]
 3. Britse veiligheidsdiensten: “Rusland heeft vaccin gestolen” (11/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Rusland heeft de blauwdruk van het AstraZeneca-vaccin gestolen om het eigen Spoetnik V-vaccin te kunnen maken. Dat beweren Britse veiligheidsdiensten. “We worden geconfronteerd met bedreigingen die geavanceerder zijn dan ooit tevoren”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 4. May beschuldigt Rusland van aanslag op oud-spion (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Rusland zit hoogstwaarschijnlijk achter het vergiftigen van een voormalige Russische spion en zijn dochter, vorige week in een Brits restaurant. Dat heeft de De Britse premier Theresa May gezegd in het parlement.
  [naar artikel]
 5. China wil ook eigen veiligheidsdiensten in Hongkong inzetten, geduw en getrek in parlement (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  China wil in de toekomst eigen veiligheidsdiensten “wanneer dat nodig is” vestigen in Hongkong, en die daar ook kunnen inzetten. Dat maakt deel uit...
  [naar artikel]
 6. Britse geheime dienst geeft zeldzame waarschuwing voor Chinese spionne in parlement (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse binnenlandse inlichtingendienst MI5 heeft parlementsleden een zeldzame waarschuwing gegeven dat een Chinese agente in het parlement is geïnfiltreerd om zich in de Britse politiek te mengen. Dat meldt de BBC.
  [naar artikel]
 7. Britse premier Theresa May: waarschijnlijk dat Rusland achter aanslag op spion Skripal zit (12/03/2018 - VRT NWS)
  In het Britse parlement heeft premier Theresa May gezegd dat de aanslag tegen de Britse ex-spion in de Engelse stad Salisbury uitgevoerd is met een militair zenuwgas dat ontwikkeld is door Rusland. Het is erg waarschijnlijk dat Rusland achter de aanslag zit, zei ze.
  [naar artikel]
 8. UBS: “Het is nog niet het moment om te bodemvissen op de Chinese beurs” (28/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: UBS: “Het is nog niet het moment om te bodemvissen op de Chinese beurs” De Chinese aandelenmarkten zitten in woelig vaarwater. De strenge houding van de Chinese overheid tegenover onder meer tech- en onderwijsbedrijven doet beleggers op de verkoopknop drukken. De zakenbank UBS waarschuwt dat het ondanks de dalende koersen nog niet het moment is om Chinese aandelen te verkopen. Kelvin Tay, Regional Chief Investment Officer bij UBS, sluit […] Lees dit artikel: UBS: “Het is nog niet het moment om te bodemvissen op de Chinese beurs”
  [naar artikel]
 9. Peking gaat “negatieve opmerkingen” over Chinese financiële markten verbieden (30/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Peking gaat “negatieve opmerkingen” over Chinese financiële markten verbieden China doet financiele informatie die “afbreuk doet aan de Chinese markt” in de ban. Vanaf vrijdag zal het sociale mediaplatformen dwingen om “negatieve opmerkingen” over de financiële markten te verwijderen. De “eerste fase” van dit beleid duurt twee maanden. China zal ook posts en gebruikers aanpakken die buitenlandse opiniestukken en artikelen doorplaatsen waarin “bedrieglijke interpretaties” […] Lees dit artikel: Peking gaat “negatieve opmerkingen” over Chinese financiële markten verbieden
  [naar artikel]
 10. Johnson vindt steun bij Trump: “Hij zal bewijzen dat hij ‘een grote’ is” (28/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Een schande”, “een machtsgreep”, “een donkere dag voor de Britse democratie”. De reacties op de controversiële stap van de Britse premier Boris...
  [naar artikel]
 11. Chinees Volkscongres keurt controversiële veiligheidswet Hongkong goed, VS betreuren verlies autonomie (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Chinese parlement heeft zoals verwacht ingestemd met een voorstel een speciale wet te maken die het voor Chinese veiligheidsdiensten en...
  [naar artikel]
 12. Chinese staatskrant: “Amerika zal Taiwan ook in de steek laten” (18/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Chinese staatskrant: “Amerika zal Taiwan ook in de steek laten” De Chinese staatskrant Global Times grijpt de gebeurtenissen in Afghanistan aan om Taiwan te intimideren. Volgens de krant moet Taiwan voorzichtig omspringen met hun vertrouwen in de VS. “De snelle overwinning van de taliban heeft de VS vernederd en hun imago aan diggelen geslagen”, leest de titel van een artikel maandag op de homepage van […] Lees dit artikel: Chinese staatskrant: “Amerika zal Taiwan ook in de steek laten”
  [naar artikel]
 13. 'Chinese spion' vraagt asiel in Australië (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Australië heeft een man die beweert een Chinese spion te zijn, asiel aangevraagd. Volgens Australische media heeft Wang "William" Liqiang de...
  [naar artikel]
 14. Chinees Volkscongres keurt controversiële veiligheidswet Hongkong goed, VS noemen regio “niet langer autonoom” (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Chinese parlement heeft zoals verwacht ingestemd met een voorstel een speciale wet te maken die het voor Chinese veiligheidsdiensten en...
  [naar artikel]
 15. Europese techbedrijven verkopen bewakingstechnologie aan Chinese veiligheidsdiensten (21/09/2020 - De Morgen)
  Een rapport van Amnesty International toont aan dat Zweedse, Franse en Nederlandse bedrijven gezichtsherkenningstechnologie en netwerkcamera’s verkochten aan Chinese veiligheidsdiensten. Dinsdag overlegt de EU over strengere regels.
  [naar artikel]
 16. “Startpunt voor de groene industriële revolutie”: Britse “gigafabriek” maakt zich op voor enorme uitbreiding (25/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Startpunt voor de groene industriële revolutie”: Britse “gigafabriek” maakt zich op voor enorme uitbreiding Het Chinese bedrijf achter de enige “gigafabriek” van het Verenigd Koninkrijk plant een enorme uitbreiding van het project. Envision, de onderneming, verhoogt de jaarlijkse capaciteit van zijn batterijenafdeling in Sunderland van 1,7 gigawattuur (GWh) tot 38 GWh. Zhang Lei, CEO van Envision, zegt in de Financial Times dat de jaarlijkse capaciteit van de faciliteit in […] Lees dit artikel: “Startpunt voor de groene industriële revolutie”: Britse “gigafabriek” maakt zich op voor enorme uitbreiding
  [naar artikel]
 17. Chinese president Xi dringt aan op “vreedzame hereniging” met Taiwan (09/10/2021 - VRT NWS)
  De Chinese president Xi Jinping pleit voor een hereniging met Taiwan. Dat deed hij tijdens een speech voor de herdenking van de Chinese revolutie 110 jaar geleden. De hereniging moet “vreedzaam” gebeuren, maar tegelijkertijd waarschuwt Xi de Taiwanezen dat de Chinezen een “glorierijke geschiedenis” hebben van verzet tegen separatisme. De voorbije weken liepen de militaire spanningen tussen Peking en Taiwan al hoog op.
  [naar artikel]
 18. “Gooi uw Chinese telefoons best weg” (22/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Gooi uw Chinese telefoons best weg” Het Litouwse ministerie van Defensie adviseert consumenten om geen Chinese smartphones meer te kopen en bestaande exemplaren weg te gooien. Het advies volgt op een overheidsrapport waaruit moet blijken dat de apparaten ingebouwde censuurmogelijkheden bevatten. Volgens een rapport van het Nationale Cybersecurity Centrum van het Litouwse ministerie van Defensie hebben toestellen van Xiaomi een ingebouwde […] Lees dit artikel: “Gooi uw Chinese telefoons best weg”
  [naar artikel]
 19. Britse politicus Corbyn noemt berichten dat hij spion was onzin (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De leider van de Britse partij Labour heeft gereageerd op geruchten dat hij een spion zou zijn geweest tijdens de Koude Oorlog. Jeremy Corbyn zegt...
  [naar artikel]
 20. China valt games aan: "elektronische drugs” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Chinese staatsmedia hebben een aanval geopend op de videogamesector in het land. De krant Economic Daily had het over “spirituele opium” en “elektronische drugs”. Het grootste Chinese technologiebedrijf Tencent dook 11 procent lager op de beurs.
  [naar artikel]
 21. Chinese spion die infiltreerde in Hongkong ‘loopt over’ naar Australië (24/11/2019 - De Morgen)
  Een Chinese spion is met een schat aan informatie ‘overgelopen’ naar een Australische inlichtingendienst. Volgens Australische media, die dit zaterdag meldden, heeft Wang ‘William’ Liqiang politiek asiel aangevraagd omdat hij vreest voor zijn leven bij terugkeer naar China.
  [naar artikel]
 22. WTA blijft “zeer bezorgd” om lot van Chinese tennisster Peng Shuai (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De WTA, de overkoepelende organisatie in het vrouwentennis, zegt nog steeds “erg bezorgd te zijn” om het lot van Peng Shuai. WTA-voorzitter Steve Simon bevestigt twee e-mails te hebben gestuurd naar de Chinese tennisster, “maar het was duidelijk dat haar antwoorden beïnvloed werden door anderen”.
  [naar artikel]
 23. Iran arresteert mogelijke Britse spion (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iran heeft vorige week een persoon opgepakt die ervan wordt verdacht als spion voor de Britse geheime dienst te werken. Dat heeft openbaar
  [naar artikel]
 24. James Bond of Mister Bean? Blijkt deze doodgewone Amerikaan dan toch een spion? (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben James Bond niet. Ik ben eerder Mister Bean.” Zo klonk de kreet van onschuld toen Paul Whelan (50) werd veroordeeld als spion. Een...
  [naar artikel]
 25. Chinese president wil “vredevolle hereniging” met Taiwan (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese president Xi Jinping heeft zaterdag in een speech aangedrongen op een hereniging met Taiwan. Dat zou volgens hem wel “geweldloos” moeten gebeuren. De toespraak kaderde in de herdenking van de Chinese revolutie 110 jaar geleden, waarbij de Qing-dynastie ten val werd gebracht. Ook in Taiwan zal die gebeurtenis zondag worden gevierd.
  [naar artikel]
 26. Britse politicus Corbyn drukt berichten dat hij spion was de kop in: "Onzin" (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De leider van de Britse partij Labour heeft gereageerd op geruchten dat hij een spion zou zijn geweest tijdens de Koude Oorlog. Jeremy Corbyn zegt...
  [naar artikel]
 27. Jamie Dimon: “JP Morgan zal langer bestaan dan de Chinese Communistische Partij” (24/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jamie Dimon: “JP Morgan zal langer bestaan dan de Chinese Communistische Partij” De Chinese Communistische Partij viert dit jaar haar 100ste verjaardag. JP Morgan is toevallig ook 100 jaar actief in China. Naar aanleiding van die “gemeenschappelijke verjaardag” heeft Jamie Dimon, CEO van JP Morgan, tijdens een recent bezoek aan Hongkong gegrapt dat de Amerikaanse bank langer zal bestaan dan de Chinese Communistische Partij. Het bezoekje van […] Lees dit artikel: Jamie Dimon: “JP Morgan zal langer bestaan dan de Chinese Communistische Partij”
  [naar artikel]
 28. Britse minister van Gezondheid roept op om “te leven met” het virus (01/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Britse minister van Volksgezondheid, Sajid Javid, heeft zaterdag gezegd dat nieuwe beperkingen er slechts zullen komen “als laatste redmiddel” in Engeland, ondanks een golf van besmettingen met de omikronvariant. Hij zei dat geleerd moest worden om “te leven met” het coronavirus.
  [naar artikel]
 29. Werknemer Britse consulaat in Hongkong zegt dat hij “gemarteld” werd, Londen roept Chinese ambassadeur op matje (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Simon Cheng, een voormalige handelsattaché van het Britse consulaat in Hongkong, heeft aan verschillende Britse media verklaard dat hij “gemarteld”...
  [naar artikel]
 30. May vreest “grote onzekerheid” in VK als haar brexitakkoord sneuvelt in parlement (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een interview met de Britse Daily Mail waarschuwt de Britse premier Theresa May er vandaag voor dat Groot-Brittannië in “onbekende wateren”...
  [naar artikel]
 31. 93 Chinese gevechtsvliegtuigen dringen Taiwanees luchtruim binnen: “Voorbereiding op gewapend conflict” (04/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 93 Chinese gevechtsvliegtuigen dringen Taiwanees luchtruim binnen: “Voorbereiding op gewapend conflict” Afgelopen weekend vloog een recordaantal Chinese vliegtuigen door het luchtruim van Taiwan. De democratische eilandstaat maakt zich op voor een oorlogsscenario, hoewel een Chinese invasie nog steeds onwaarschijnlijk lijkt volgens experts. Ondertussen waarschuwt TSMC, de grootste chipbakker ter wereld, dat vrede in de regio cruciaal is om de globale toeleveringsketen van computerchips in stand te […] Lees dit artikel: 93 Chinese gevechtsvliegtuigen dringen Taiwanees luchtruim binnen: “Voorbereiding op gewapend conflict”
  [naar artikel]
 32. “Het is game over voor Chinese aandelen die op de Amerikaanse beurs noteren” (15/12/2021 - Express)
  David Loevinger, managing director bij de vermogensbeheerder TCW Group, is ervan overtuigd dat binnen dit en drie jaar alle Chinese bedrijven van de Amerikaanse beurs zullen verdwenen zijn. “Door de oplopende spanningen tussen China en de VS zullen de Chinese bedrijven een voorkeur geven aan een beursnotering in Hongkong of Shanghai”, zei hij in een […]
  [naar artikel]
 33. Meer Britse coronadoden door “falend beleid” (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Britse aanpak van de coronacrisis bij het begin van de epidemie is “een van de grootste volksgezondheidsdebacles” uit de geschiedenis van het land. Dat is de pijnlijke conclusie van een onderzoeksrapport.
  [naar artikel]
 34. Amerikanen maken zich zorgen om Chinese hypersonische wapens: “Dit komt in de buurt van een spoetnikmoment” (27/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Amerikanen maken zich zorgen om Chinese hypersonische wapens: “Dit komt in de buurt van een spoetnikmoment” De Amerikaanse legertop maakt zich grote zorgen over de laatste ontwikkelingen bij het Chinese leger. In oktober kwam aan het licht dat China in het geheim testen uitvoerde met hypersonische raketten. Generaal Mark Milley, voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, noemt de ontwikkeling “zeer verontrustend” en vergelijkt de test met de ontwikkeling van de […] Lees dit artikel: Amerikanen maken zich zorgen om Chinese hypersonische wapens: “Dit komt in de buurt van een spoetnikmoment”
  [naar artikel]
 35. Veiligheidsdiensten waarschuwen: “Het Joker-virus is weer opgedoken, verwijder deze apps”” (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De veiligheidsdiensten in ons land waarschuwen voor het Joker-virus, dat weer opgedoken is. Met dat virus kunnen mensen met slechte bedoelingen aan zowat alle informatie op je smartphone.
  [naar artikel]
 36. China stuurt een vlammende brief naar de Kamer: “Groen verdraait en besmeurt het Chinese beleid in Hongkong” (30/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: China stuurt een vlammende brief naar de Kamer: “Groen verdraait en besmeurt het Chinese beleid in Hongkong” De steeds meer vergaande greep van China op de voormalige Britse kroonkolonie is gekend: een speciale ‘veiligheidswet’ kneep helemaal de keel dicht van de democratische oppositie in Hongkong, en de Covid-crisis deed de rest. Grondrechten worden geschonden, en niets lijkt erop te wijzen dat China ooit nog de democratie laat terugkeren in de miljoenenstad. Groen-fractieleider Wouter […] Lees dit artikel: China stuurt een vlammende brief naar de Kamer: “Groen verdraait en besmeurt het Chinese beleid in Hongkong”
  [naar artikel]
 37. Gifalarm na aanval op Russisch ex-spion (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  SalisburyRuim 500 klanten die de voorbije week een restaurant bezochten in de Britse stad Salisbury, moeten uit voorzorg hun kleren wassen. Onderzoekers naar de vergiftiging van de Britse dubbelspion Sergey Skripal en zijn dochter Yulia vonden sporen van een zenuwgif in het restaurant dat door de voormalige spion was bezocht.
  [naar artikel]
 38. Parlement buitenspel zetten om brexit zonder akkoord door te duwen? Geen sprake van, zegt voorzitter (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De voorzitter van het Britse Lagerhuis, John Bercow, noemt het “vanzelfsprekend” dat een nieuwe premier het parlement niet zal kunnen opschorten om...
  [naar artikel]
 39. "Reservist Amerikaans leger was Chinese spion" (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Chicago is dinsdag een Chinese burger opgepakt die ervan beschuldigd wordt stiekem informatie door te hebben gespeeld aan de Chinese...
  [naar artikel]
 40. Chinese robotjeep spot "vreemde kubus" op de achterkant van de maan (06/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese maanrover Yutu 2 heeft tijdens zijn verkenning van de achterkant van de maan in de verte een “vreemd kubusachtig object” gespot. Dat schrijft space.com op basis van het dagboek van Yutu 2 op het Chinese wetenschapskanaal Our Space. We moeten nu niet meteen aan buitenaards leven denken, merkt journalist Andrew Jones van space.com op. “Maar het is wel iets om verder te onderzoeken.”
  [naar artikel]
 41. De Chinese zelfisolatie: “Gesloten grenzen leiden tot gesloten geesten” (10/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De Chinese zelfisolatie: “Gesloten grenzen leiden tot gesloten geesten” China is begonnen aan een vrijwillig zelfisolement. Het aantal buitenlanders dat in Peking of Shanghai woont, is de voorbije 10 jaar met 28 procent gedaald. Het aantal internationale vluchten van/naar China is nu beperkt tot 2 procent van wat er vóór de pandemie was” en – nog belangrijker – “Xi Jinping heeft zijn land niet meer verlaten […] Lees dit artikel: De Chinese zelfisolatie: “Gesloten grenzen leiden tot gesloten geesten”
  [naar artikel]
 42. “Chinese bevolking dreigt op minder dan vijftig jaar gehalveerd te worden” (01/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Chinese bevolking dreigt op minder dan vijftig jaar gehalveerd te worden” Over een periode van vijfenveertig jaar dreigt de bevolking van China te worden gehalveerd. Dat heeft Jiang Quanbao, professor demografie aan de Xi’an Jiaotong University, gezegd in een reactie op de resultaten van een nieuwe volkstelling, waaruit bleek dat het Chinese geboortecijfer inmiddels is gedaald tot minder dan 1,3 kinderen per vrouw. Dat is ver onder […] Lees dit artikel: “Chinese bevolking dreigt op minder dan vijftig jaar gehalveerd te worden”
  [naar artikel]
 43. België leverde Chinese spion uit aan VS (11/10/2018 - De Tijd)
  09:36 De medewerker van het Chinese ministerie van Staatsveiligheid wordt verdacht van bedrijfsspionage in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 44. Britse onderzoekers hopen op doorbraak na verklaringen van vergiftigde dochter van Russische ex-spion (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse politiemensen die de vergiftiging van de Russische ex-spion Sergej Skripal onderzoeken, hopen dat verklaringen van zijn dochter Joelia...
  [naar artikel]
 45. Britten bedreigen Rusland na mogelijke vergiftiging ex-spion (07/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  londenDe Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson heeft gewaarschuwd dat Groot-Brittannië krachtig zal reageren als blijkt dat Rusland iets te maken heeft met de vermoedelijke vergiftiging van een gewezen Russische spion en zijn dochter in het Britse Salisbury dit weekend.
  [naar artikel]
 46. Elena Vavilova leefde 20 jaar als Russische spionne in Amerika, zelfs haar kinderen wisten niet wie ze echt was (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Een spion is in werkelijkheid een acteur, een acteur zonder publiek”, zegt de Russische Elena Vavilova aan het Britse dagblad The Guardian....
  [naar artikel]
 47. Chinese “spion” aan de VUB klaagt België aan (03/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Chinese directeur van het Confucius-instituut aan de VUB ontkent met klem dat hij spioneerde voor de Chinese inlichtingendiensten en start een rechtszaak tegen ons land. Hij spreekt van een afrekening, omdat hij weigerde te spioneren voor de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 48. Tweevoudige moordenaar bekent ook achter “grootste necrofilieschandaal uit Britse geschiedenis” te zitten (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse elektricien die terechtstaat voor moord, heeft tijdens zijn proces toegegeven dat hij ook verantwoordelijk is voor wat de politie “het ergste necrofilieschandaal uit de Britse geschiedenis” noemt.
  [naar artikel]
 49. Ex-spion verklapt hoe je veel kan onthouden zonder iets op te schrijven (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Warren Reed is een ex-spion voor de Britse geheime dienst MI6. Tijdens zijn trainingen leerde hij een simpele maar efficiënte techniek om zoveel...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.