Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
20:11 uur

Schattige beelden: Nina Derwael danst met haar oma in ‘Dancing with the stars’

Gazet van Antwerpen

14/01/2022 - 19:11

Het is Friends & Family week bij Dancing with the stars. Hierbij nodigt elke kandidaat iemand dierbaar uit om mee op de dansvloer te gaan. Nina Derwael kiest voor haar lieftallige oma, waar ze een heel sterke band mee heeft. En dat levert schattige beelden op.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nina Derwael danst met haar oma in ‘Dancing with the stars’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Dancing with the Stars’ is weer terug van even weggeweest. Deze week is het Friends & Family week. Iedereen nodigt iemand dierbaar uit om mee de dansvloer op te gaan. Nina Derwael (21) kiest haar lieftallige omaatje, en dat levert schattige beelden op. ‘Dancing with the stars’, zaterdag 15 januari om 20u55 op Play4 en GoPlay.
  [naar artikel]
 2. Nina Derwael kijkt uit naar deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Ik heb meteen ‘ja’ gezegd” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Turnster Nina Derwael (21) neemt binnenkort deel aan ‘Dancing With The Stars’ op Play4. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ blikte de olympisch kampioene vooruit op haar deelname.
  [naar artikel]
 3. Bekijk de eerste beelden van Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg in ‘Dancing With The Stars’ (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is het zover. Dan start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. Hieronder kan je de eerste beelden van een dansende Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg al bekijken.
  [naar artikel]
 4. Dit zijn de meest spectaculaire beelden van Nina Derwael, Lotte Vanwezemael en Pieter Timmers in ‘Dancing with the Stars’ (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In dit derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ valt er al meteen een Limburger af. Pieter Timmers is de ongeluksvogel van dienst. Die andere Limburgse, Nina Derwael, was dan weer de winnares van de avond. En ook Lotte Vanwezemael zien we volgende week terug. Geniet hier nog even na van hun mooie dansen en bekijk de spectaculairste beelden.
  [naar artikel]
 5. Nina Derwael over haar sexy tango in ‘Dancing with the stars’: “Mijn vriend grapte: ‘Als het maar niet té tof wordt!’” (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nina Derwael ontpopte zich van koele turnster tot zwoele danseres in de eerste aflevering van Dancing with the stars. “Ik kan niet wachten om een sparkly en bubbly Nina te tonen”, glunderde de Truiense turnkampioene na afloop.
  [naar artikel]
 6. Nina Derwael treedt aan in ‘Dancing With The Stars’: dit zie je dit najaar op de Play-zenders (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch kampioene Nina Dewael (21) neemt deel aan het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Het is dé verrassing in het programmaschema van Play4 voor dit najaar. Verder mikt de zender op zekerheden, met onder anderen James Cooke, de familie Verhulst en ‘De rechtbank’, aangevuld met nieuwigheden als ‘Viervoeters’ en ‘Klopjacht’.
  [naar artikel]
 7. Startschot van ‘Dancing with the stars’: bekijk hier al enkele beelden (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is zover. Het derde seizoen van ‘Dancing with the stars’ gaat zaterdagavond eindelijk van start. Benieuwd hoe de deelnemers het ervan af zullen brengen? Hier kan je nu al een eerste glimp opvangen van de dansen van Nina Derwael en prinses Delphine.
  [naar artikel]
 8. Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’ (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. De voorbije weken was er veel te doen rond de deelname van prinses Delphine - een royal op de dansvloer, kom dat tegen - maar ook Nina Derwael was een opvallende kandidate. Met haar achtergrond in het turnen zou zij vast mooi presteren op de dansvloer? In een eerste preview lichten beide dames al een tipje van de sluier op.
  [naar artikel]
 9. Nina Derwael popelt om deel te nemen aan ‘Dancing with the stars’: “Ik zei meteen ja!” (05/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Turnster Nina Derwael veroverde goud op de Olympische Spelen, maar laat binnenkort opnieuw het competitiebeest in zich los in Dancing with the stars. In De Cooke & Verhulst show vertelt Nina dat ze staat te popelen om haar beste danspasjes te tonen. “Ik ben heel enthousiast”, klinkt het. “Ik zei meteen ja!”
  [naar artikel]
 10. Verrassende afvaller in ‘Dancing with the stars’: chachacha nekt schaduwfavoriet (22/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hij was een van de schaduwfavorieten en leek goed op weg om samen met Nora Gharib en Nina Derwael naar de finale te gaan, maar ‘Dertigers’- en ‘Thuis’-acteur Yemi Oduwale is zaterdagavond de afvaller in ‘Dancing with the stars’.
  [naar artikel]
 11. Verrassende afvaller in ‘Dancing with the stars’: chachacha nekt schaduwfavoriet (23/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij was een van de schaduwfavorieten en leek goed op weg om samen met Nora Gharib en Nina Derwael naar de finale te gaan. Maar ‘Dertigers’- en ‘Thuis’-acteur Yemi Oduwale (35) werd zaterdagavond verrassend de afvaller in ‘Dancing with the stars’.
  [naar artikel]
 12. Nina Derwael over haar relatie met Siemen: “De eerste keer dat ik echte verliefdheid heb gevoeld” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vonken en vuur zaterdagavond in ‘Dancing With The Stars’, want het thema deze week is ‘Passion Night’. Ook Nina Derwael (21) toont zich van haar meest sensuele kant, maar da’s geen evidente stap voor de turnster.
  [naar artikel]
 13. Na de voortreffelijke prestatie van Nina Derwael in ‘Dancing with the Stars’: “Niet vanzelfsprekend dat een turnster goed kan dansen” (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Dancing with the Stars’ is één aflevering ver, maar nu al mag de concurrentie van Nina Derwael (21) de beentjes extra insmeren. De turnster die met precisie rond een stok roteert, draaide even gracieus een danspartner rond haar vinger. Dat is niet zo evident als het lijkt, weet coach Simone Arena: “Nina wil léren. Bijleren. Bij mensen die al veel bereikt hebben, is dat niet altijd het geval.”
  [naar artikel]
 14. Na Nina Derwael laten ook andere turnsters het WK schieten (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Nina Derwael haar wereldtitel niet zou verdedigen, wisten we al maanden, maar nu is bevestigd dat Team Belgym geen enkel meisje zal afvaardigen. Er gaan wel drie jongens naar het Japanse Kitakyushu. Derwael focust nu op haar deelname aan ‘Dancing With the Stars’.
  [naar artikel]
 15. ‘Dancing with the stars’-topfavoriete Nina Derwael: “Als m’n vriend zo close zou dansen met een andere vrouw... Ik zou ook moeten slikken” (08/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Oh my god, ja”, gilde Nina Derwael (21) toen ze de uitnodiging in haar mailbox vond. Deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’ stond al een tijdje op haar bucketlist, ook al wist ze dat ze ervoor uit haar comfortzone moest treden. Nu de uitzending van zaterdagavond door een corona-uitbraak uitgesteld moet worden, kijkt de olympisch kampioene al uit naar volgende week. Vooraleer het zover is, vertelt ze in dit interview honderduit over haar competitiedrang en de relatie met haar danspartner en biecht ze een jeugdzonde op. “Snoepjes stelen, dat heeft ieder kind toch gedaan?”
  [naar artikel]
 16. Nina Derwael ontpopt zich tot zwoele danseres in ‘Dancing with the stars’: “Als het maar niet té tof wordt, zei mijn vriend” (06/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de eerste aflevering van Dancing with the stars ­ontpopte Nina Derwael zich van koele turnster tot ­zwoele danseres. En dat is volgens de favoriet nog maar een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 17. Nina steelt de show in ‘Dancing With The Stars’, ook prinses Delphine weet te bekoren (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De kop is eraf, de kandidaten van het nieuwe seizoen ‘Dancing With The Stars’ hebben vanavond voor het eerst hun danstalent getoond op tv. Lotte Vanwezemael, Metejoor, Nina Derwael, prinses Delphine, Nora Gharib, Pieter Timmers, Yemi Oduwale en Jonatan Medart trokken hun beste glitterpakjes aan en zetten hun eerste stapjes op de dansvloer. Maar hoe brachten ze het er vanaf?
  [naar artikel]
 18. Seksuologe Lotte Vanwezemael danst later dit najaar mee in ‘Dancing With The Stars’ (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens ‘De Cooke & Verhulst Show’ kondigde seksuologe Lotte Vanwezemael haar deelname aan ‘Dancing With The Stars’ aan. Als kers op de taart verrasten Gert en James haar met haar danspartner.
  [naar artikel]
 19. Metejoor doet mee aan ‘Dancing With The Stars’ (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Joris van Rossem (29), beter bekend als Metejoor waagt binnenkort zijn kans in ‘Dancing With The Stars’. Dat weet het Nieuwsblad. De zanger is zich momenteel aan het voorbereiden op zijn deelname, al verwacht hij niet te winnen. “Komaan, Nina Derwael doet mee!”
  [naar artikel]
 20. Vriend Nina Derwael supportert vanop voetbalveld: “We proberen elkaar kracht te geven” (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Als Pieter Timmers de verliezer van de eerste liveshow van ‘Dancing with the Stars’ was, dan was Nina Derwael (21) de winnares. De Truiense turnster eindigde opnieuw bovenaan het klassement en zat na afloop meteen de voetbalwedstrijd van haar vriend te volgen.
  [naar artikel]
 21. Metejoor blijft achter met revanchegevoelens, en Nina doet de truc met de pingpongbal in ‘Dancing’ (19/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Anticlimax voor Metejoor (30) in ‘Dancing with the stars’: op doktersadvies gooide de zanger zelf de handdoek, nog voor de liveshow goed en wel was begonnen. Een schouderblessure maakte het te gevaarlijk om verder te doen. Een pak beter verging het Nina Derwael, die op de eerste plek eindigde.
  [naar artikel]
 22. Mama, papa en opa, de grootste fans van Nina Derwael: “Ze bloeit open” (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens haar indrukwekkende entree in ‘Dancing with the Stars’ werd het meteen duidelijk: turnster Nina Derwael kan dansen. Haar grootste supporters – mama, papa en opa – schatten haar kansen hoog in.
  [naar artikel]
 23. Astrid Stockman wees makers van ‘Dancing with the Stars’ af: “Nog nooit zo snel nee gezegd” (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen zaterdag zagen we onder meer Nina Derwael, Nora Gharib en Pieter Timmers schitteren op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’, maar als de makers hun zin gekregen hadden, dan was ook de Belgische sopraan Astrid Stockman (34) te zien geweest in het Play4-programma.
  [naar artikel]
 24. Astrid Stockman wees makers ‘Dancing with the Stars’ af: “Nog nooit zo snel nee gezegd” (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen zaterdag zagen we onder meer Nina Derwael, Nora Gharib en Pieter Timmers schitteren op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’, maar als de makers hun zin gekregen hadden, dan was ook de Belgische sopraan Astrid Stockman (34) te zien geweest in het Play4-programma.
  [naar artikel]
 25. Ian Thomas doet een triootje en Elodie danst ondanks haar blessure: zo brachten de bekende kandidaten het ervan af in ‘Dancing With The Stars’ (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een show! De zes BV’s die nog deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’ toonden opnieuw hun dansbenen. Afvaller van de avond was Elodie Ouedraogo....
  [naar artikel]
 26. Hoe ‘Dancing with the Stars’ zowel de bomma als kleine broer boeit: “Je moet verrassen” (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat Nina Derwael ook kan stunten op de dansvloer of dat Delphine van Saksen-Coburg niet vies is van technomuziek kán u bijna niet gemist hebben. Het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ is namelijk erg sterk gestart op Play4 en slaagt er meer dan andere jaren in om ook een jong publiek voor de buis te krijgen.
  [naar artikel]
 27. Van de snelle chachacha tot een swingende jive: herbekijk hier alle dansen van ‘Dancing with the stars’ (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nadat de jury vorige week fel onder de indruk was van de zwoele tango van Nina Derwael in ‘Dancing with the stars’, was het vandaag aan de andere kandidaten om te knallen. En dat deden ze ook. Onder meer met een verrassende techno-tango. Wie zal afvallen? Bekijk hier alle dansen en oordeel zelf.
  [naar artikel]
 28. Van de snelle chachacha tot een swingende jive: herbekijk hier alle dansen uit de tweede aflevering van ‘Dancing with the stars’ (12/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat de jury vorige week fel onder de indruk was van de zwoele tango van Nina Derwael in ‘Dancing with the stars’, was het vandaag aan de andere kandidaten om te knallen. En dat deden ze ook. Onder meer met een verrassende techno-tango. Wie zal afvallen? Bekijk hier alle dansen en oordeel zelf.
  [naar artikel]
 29. Prinses Delphine danst zich in de kijker tijdens ‘Dancing with the Stars’ (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een prinses die de vogeltjesdans doet en danst met een teddybeer. Als het paleis zaterdagavond meekijkt, zien ze dat prinses Delphine van Saksen-Coburg in de eerste aflevering van ‘Dancing with the Stars’ wellicht nog verder gaat dan gedacht. “95 procent van mijn familie moedigt me aan, de andere 5 procent heeft recht op zijn eigen mening.” Zo vergaat het de rest:
  [naar artikel]
 30. Yemi Oduwale teleurgesteld na exit in ‘Dancing with the stars’: “Dit zag ik niet aankomen” (23/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Dit zag ik niet aankomen.” Hij was een te duchten outsider. Misschien wel schaduwfavoriet voor de eindzege, naast de ongenaakbare Nina Derwael. Maar ‘Dancing with the stars zit erop voor Yemi Oduwale (35). De ‘Dertigers’-acteur vloekt na afloop, maar blikt ook vooruit.
  [naar artikel]
 31. Yemi Oduwale teleurgesteld na exit in ‘Dancing with the stars’: “Dit zag ik niet aankomen” (23/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Dit zag ik niet aankomen.” Hij was een te duchten outsider. Misschien wel schaduwfavoriet voor de eindzege, naast de ongenaakbare Nina Derwael. Maar ‘Dancing with the stars zit erop voor Yemi Oduwale (35). De ‘Dertigers’-acteur vloekt na afloop, maar blikt ook vooruit.
  [naar artikel]
 32. Olympisch kampioene Nina Derwael doet mee aan "Dancing with the Stars" (19/08/2021 - VRT NWS)
  Turnster Nina Derwael, die op de Olympische Spelen een gouden medaille behaalde, zal dit najaar deelnemen aan "Dancing with the stars", het dansprogramma op Play4. Zij neemt het al zeker op tegen #LikeMe-ster Maksim Stojanac. Dat heeft de zender bekendgemaakt in een najaarspresentatie, waar ook de andere programma's voor de komende maanden werden voorgesteld.
  [naar artikel]
 33. INTERVIEW. Turnster en olympisch kampioene Nina Derwael, uw nummer 2: Zelfs als ik aan een dansprogramma deelneem wordt nu al vooraf gezegd: ‘Je gaat dat winnen, Nina’ (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nina Derwael (21) doet niets half en half. Niet in het turnen - getuige haar olympisch goud op de Spelen in Tokio - en niet in Dancing with the Stars, waar ze werkelijk de sterren van de hemel dartelt. Wiens hart heeft de Limburgse intussen nog niét veroverd? En dat de bewondering groot is, bewijst ook haar ‘zilver’ in uw top 100 van Belgen van 2021. “Aangekondigd worden als olympisch kampioen. Ik blijf dat bizar vinden. Maar het went. Alles wat ik nu nog doe, is voor mezelf. Ik moet gewoon denken: ‘Ik heb niets meer te bewijzen.’ Hoger dan de olympische titel kan ik niet mikken.”
  [naar artikel]
 34. Na kritiek op lichaam van Lotte Vanwezemael: andere reacties op de ‘Dancing with the stars’-kandidaten (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na de eerste aflevering van het Play4-programma ‘Dancing with the stars’werd Lotte Vanwezemael het slachtoffer van bodyshaming. Kijkers reageerden op sociale media dat ze haar “te dik” vonden, of opperden dat ze wel een paar kilo’s mag verliezen. De seksuologe sloeg kwaad terug met een post op Instagram. “Met zulke reacties kan je iemand kapotmaken”, klonk het. Maar ook de andere kandidaten hebben al kritiek te verduren gekregen. “Bij is het vooral skinnyshaming”, aldus turnster Nina Derwael. “Als ik eens bij de frituur sta, is het van ‘mag dat wel’?”
  [naar artikel]
 35. Zwemkampioen Pieter Timmers in Dancing with the Stars: “Na paar pintjes dans ik wel” (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na Nina Derwael waagt nog een tweede Limburgse Olympische medaillewinnaar zich dit najaar op de dansvloer. Voormalig zwemmer Pieter Timmers (33) doet mee aan ‘Dancing with the stars’ op Play4. “Ik ben van alle andere deelnemers bang”, zegt de Beringenaar.
  [naar artikel]
 36. ‘Dancing With The Stars’ van start op 4 december, inclusief twee specials tijdens de feestdagen (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 4 december gaat Play4 opnieuw op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg gaan dé dansuitdaging aan. Er volgen bovendien ook twee feestelijke afleveringen met Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas.
  [naar artikel]
 37. James Cooke danst met een man in feestspecials ‘Dancing with the stars’: “Gek dat het zo lang heeft moeten duren” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aan glitter en glamour ontbreekt het doorgaans niet in ‘Dancing With the Stars’, maar voor de feestspecials steken de opvallendste kandidaten van de eerste twee seizoenen nog een tandje bij. James Cooke zorgt voor een primeur: voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische DWTS danst een man met een man. “Dat was mijn voorwaarde om mee te doen”, zegt James. ‘Anno 2021 wordt het tijd dat we eens tonen dat dit niet meer dan normaal is.’
  [naar artikel]
 38. James Cooke danst met een man in feestspecials ‘Dancing with the stars’: “Gek dat het zo lang heeft moeten duren” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aan glitter en glamour ontbreekt het doorgaans niet in ‘Dancing With the Stars’, maar voor de feestspecials steken de opvallendste kandidaten van de eerste twee seizoenen nog een tandje bij. James Cooke zorgt voor een primeur: voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische DWTS danst een man met een man. “Dat was mijn voorwaarde om mee te doen”, zegt James. ‘Anno 2021 wordt het tijd dat we eens tonen dat dit niet meer dan normaal is.’
  [naar artikel]
 39. Als twee druppels water: Jonatan Medart danst met papa in ‘Dancing with the stars’ (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de Friends & Family aflevering van ‘Dancing with the stars’ nodigt Jonatan zijn papa uit op de dansvloer. De twee zijn krak dezelfden en dat bevestigt Björk ook.
  [naar artikel]
 40. Peltenaar Wim Vanlessen in jury ‘Dancing with the Stars’: “Iedereen kan dansen” (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Niet enkel Limburgs volk op de dansvloer in het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’, maar ook ernaast. Balletdanser en Peltenaar Wim Vanlessen (46) mag plaatsnemen aan de jurytafel en puntenbordjes in de lucht steken voor Nina en co.
  [naar artikel]
 41. Evy Gruyaert danst niet, maar gaat wel door naar volgende show van ‘Dancing with the Stars’ (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geen Evy Gruyaert vanavond op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’. Door een knieblessure krijgt de presentatrice een wildcard waardoor ze de...
  [naar artikel]
 42. TikTokker Jonatan Medart, de verrassing van ‘Dancing With The Stars’: “Prinses Delphine heb ik ontmoet in jeans en sneakers. Awkward” (18/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij groeide op amper anderhalf jaar tijd uit tot een TikTok-fenomeen met meer dan 500.000 volgers. Nu maakt ook het grote publiek kennis met Jonatan Medart in ‘Dancing With the Stars’, en weet hij - net als Nina Derwael en Nora Gharib - indruk te maken op de jury met zijn danskunsten. Maak kennis met een rijzende ster die barst van het zelfvertrouwen, maar ook een donkere periode kende. “Toen ik 17 was, overleefde ik op komkommer en cracotten.”
  [naar artikel]
 43. Kat Kerkhofs danst in ‘Dancing with the stars’ met bolle buik: “Dries heeft na het EK toch nog kunnen scoren” (24/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de feestdagen voorziet Play4 een heuse kerstspecial van Dancing with the stars. Enkele oude bekende komen dan de dansvloer terug op, onder wie Kat Kerkhofs. Ze toont er haar zwangere buik en deelt ook het romantisch verhaal tussen haar en Dries.
  [naar artikel]
 44. Kat Kerkhofs en Gert Verhulst zetten Nina Derwael in de bloemetjes: “Het is een topjaar geweest” (19/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nina Derwael is verkozen tot Sportvrouw van het Jaar, een reden voor Kat Kerkhofs om de gymnaste in de bloemetjes te zetten tijdens de voorbereidingen van ‘Dancing with the stars’. Ook Gert Verhulst komt de sportvrouw feliciteren, al loopt dat niet van een leien dakje.
  [naar artikel]
 45. Lotte Vanwezemael demonstreert een ‘slut drop’, prinses Delphine ligt eruit bij ‘Dancing with the Stars’ (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.
  [naar artikel]
 46. Lotte Vanwezemael demonstreert een ‘slut drop’, prinses Delphine ligt eruit bij ‘Dancing with the Stars’ (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.
  [naar artikel]
 47. Kat Kerkhofs toont kinderfoto’s van ‘Dancing with the stars’-kandidaten en niemand herkent Gert Verhulst (18/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Terug in de tijd! Deze week gaan de kandidaten down Memory Lane in Dancing with the Stars. Kat wil graag weten hoe onze kandidaten als kind waren. Ze heeft ook enkele schattige kiekjes bij die voor hilarische misverstanden zorgt.
  [naar artikel]
 48. Nina Derwael ruilt turnzaal in voor dansvloer: “Dit is iets anders dan in mijn eentje een showtje verkopen” (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een vreugdesprong. Zo reageerde Nina Derwael (21) op de vraag of ze wou meedoen aan Dancing with the stars. Voor haar is de danswedstrijd een welgekomen verzetje na tien jaar totale overgave aan de nobele sport van het turnen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.