Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
22:01 uur

Twee inbraken in Riemst

Het Belang van Limburg

14/01/2022 - 19:50

Dieven hebben toegeslagen in een oud gebouw in de Sint-Hubertusstraat in Riemst. Ze stampten een keldergat open. Binnen werden wat materialen meegenomen. Op de Maastrichtersteenweg is via de achterdeur ingebroken in een huis. De dader stal een watermeter in de kelder. 


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Minder inbraken, meer fraude in politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst (18/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Uit de cijfers van de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst blijkt dat het aantal inbraken vorig jaar opnieuw sterk daalde. Binnen de categorie informaticafraude is er dan weer een gevoelige stijging.
  [naar artikel]
 2. Albanese inbrekersbende veroordeeld na crash tegen gevel in Riemst (11/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vier Albanezen hebben celstraffen gekregen tot 40 maanden voor in totaal 14 inbraken. Ze werden begin januari uiteindelijk betrapt in Riemst. Tijdens hun vlucht crashten ze met hun vluchtauto tegen een gevel in Riemst.
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 4. Twee gewonden bij zware klap in Riemst (23/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Bilzersteenweg en de Molenweg in Vlijtingen (Riemst) zijn zaterdagmorgen rond 1.15 uur drie auto’s gebotst. Bij de klap raakten twee passagiers gewond: een 70-jarige man uit Riemst en een 54-jarige man uit Hoeselt.
  [naar artikel]
 5. Oproep tot waakzaamheid na inbraken (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Koning Leopoldlaan in Lommel zijn donderdag twee inbraken in huizen vastgesteld. De afgelopen dagen waren er nog meer inbraken in de stad. De politie roept op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 6. Nog meer inbraken (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Pelt is in vier kelders van een flatgebouw ingebroken. Ook in de Houtmolenstraat was er een inbraak in een ondergrondse stalling. Daar werden twee fietsen gestolen. De kans bestaat dat het nog gaat om inbraken van de dief die uit het ziekenhuis kon ontsnappen. Er waren maandag meerdere inbraken in die buurt.
  [naar artikel]
 7. Inbraken (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben vrijdagavond een huis in de Peperstraat in Riemst volledig overhoop gehaald. Ze stalen er juwelen en geld. De daders raakten binnen via een raam aan de achterzijde. In de Dorpsstraat in Membruggen werden twee ramen ingeslagen. De buit is niet bekend.
  [naar artikel]
 8. Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 
  [naar artikel]
 9. Twee inbraken in Beringen (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn in de Kraaienboswijk twee inbraken gebeurd. De dieven forceerden telkens een raam. Wat er precies werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 10. Twee inbraken in Meldert (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken op de Meldertsebaan gemeld. Dieven drongen binnen in de lokalen van het ontmoetingscentrum en de chiro. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 11. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 12. Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.
  [naar artikel]
 13. Twee aanhoudingen en ontdekking van 900 wietplanten in Bilzen, Riemst en Tongeren (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt heeft bij vijf huiszoekingen op locaties in Bilzen, Riemst en Tongeren drie arrestaties...
  [naar artikel]
 14. Twee inbraken in Hoeselt (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdag twee inbraken in de Catsbeekstraat gemeld. Omdat de bewoners nog niet konden worden ondervraagd, is het onduidelijk wat er werd gestolen. De feiten werden door een buur ontdekt. (mm)
  [naar artikel]
 15. Twee inbraken in Heusden (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagvoormiddag twee inbraken in Heusden gemeld: op de Oudstrijderslaan en in de Brugstraat. Wat er werd gestolen, is nog niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 16. Twee inbraken in Banneuxwijk (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Banneuxwijk zijn zondagavond twee inbraken vastgesteld, beiden op de Eksterlaan. Enkel in een woning werd er buitgemaakt, namelijk een som geld. (mm)
  [naar artikel]
 17. Twee inbraken in Zepperen (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in de Terwouwenstraat in Zepperen gemeld. De buit bestaat onder meer uit geld en een camera. (mm)
  [naar artikel]
 18. Twee inbraken in Tongeren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Millen. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 19. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 20. Twee inbraken in Duras (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagavond twee inbraken in de Grote Vinnestraat in Duras gemeld. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 21. Twee inbraken in Hamont (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondagvoormiddag twee inbraken in huizen gemeld. Dat in de Erkstraat en op de Lozenweg in Hamont. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 22. Twee inbraken in Winterslag (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandag twee inbraken in de Vennestraat in Winterslag gemeld. Er werd geld, een gsm, een tablet en een gouden halsketting buitgemaakt.
  [naar artikel]
 23. Twee inbraken in Waardestraat (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Waardestraat zijn woensdagochtend twee inbraken vastgesteld. Uit een container is op het eerste gezicht niets gestolen. En ook in een gebouw namen de inbrekers niks mee.
  [naar artikel]
 24. Twee mannen in de cel voor 40 inbraken aan de Westkust (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zitten in de cel op verdenking van ongeveer 40 inbraken, vooral in kelders en ondergrondse garages. Dat meldt de politie van de zone...
  [naar artikel]
 25. Twee inbraken in Heeserbergen (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandagavond twee inbraken gemeld op Heeserbergen: in de Jan Frans Willemsstraat en de Frederik van Eedenstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 26. Twee inbraken in Achel (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond zijn bij de politie twee inbraken in Achel gemeld. De feiten gebeurden op de Generaal Dempseylaan en de Schutterijstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 27. Plassende dronkaard rijdt naar politiekantoor in Riemst voor klacht over lastige buur (13/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het onthaalpunt van de politiezone Bilzen-Riemst-Hoeselt in Riemst heeft woensdagnamiddag opvallend bezoek gekregen. Een 67-jarige man uit Riemst die duidelijk te diep in het glas had gekeken, kwam klagen omdat hij een discussie had met een buurman.
  [naar artikel]
 28. Twee auto's botsen in Riemst (07/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn vrijdag rond 6 uur op de Maastrichtersteenweg gebotst. Een 55-jarige vrouw uit Riemst liep lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 29. Twee inbraken in appartementen in Alken (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond zijn bij de politie twee inbraken in de Stationsstraat gemeld. Rond 22 uur bleek dat dieven via een raam aan de achterkant een appartement waren binnengedrongen. Op het eerste gezicht werd daar niets gestolen.
  [naar artikel]
 30. Twee inbraken met buit vastgesteld (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder stelde maandag twee inbraken vast. Zowel in de Driesstraat als Rode Kruisstraat konden de daders het huis doorzoeken en onder meer fotocamera’s en geld stelen.
  [naar artikel]
 31. Inbrekers in cel dankzij WhatsApp-groep (04/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Riemst zijn drie Poolse inbrekers ingerekend. Een groot deel van de buit werd teruggevonden in een vakantiewoning in Riemst. Midden september werd een Mini Countryman met Poolse nummerplaat onderschept. De drie Poolse inzittenden konden worden gelinks aan minstens drie inbraken in huizen in de politiezone. Bewoners hadden de wagen kort voor en tijdens de inbraken opgemerkt. De politie kreeg meerdere meldingen over dit verdachte voertuig. Zo kon overgegaan worden tot actie. “Deze arrestatie bewijst het nut van een goed werkende WhatsApp-groep”, zegt korpschef Dirk Claes. De Mini Countryman werd in beslag genomen. In de wagen lag 1.200 euro. De drie Polen werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die liet hen opsluiten in de gevangenis.
  [naar artikel]
 32. Fietsbieb Riemst opent terug de deuren (19/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdag 22 februari opende in Riemst de zesde Fietsbieb in Limburg. De Fietsbieb Riemst is een initiatief van beweging.net Limburg in samenwerking met Kringwinkel Reset, met steun van de gemeente Riemst en de Vlaamse Overheid. Het initiatief van beweging.net blijkt een succesformule. Want na Diepenbeek, Genk, Ham, Oudsbergen en Pelt was nu ook Riemst aan de beurt.
  [naar artikel]
 33. Twee inbraken op Industrieweg in Herk (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagochtend twee inbraken op de Industrieweg gemeld. De dieven raakten telkens binnen in het gebouw. Op het eerste gezicht werd er wel geen buit gemaakt.
  [naar artikel]
 34. Twee inbraken in voertuigen in Sint-Truiden (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdagochtend twee inbraken in voertuigen gemeld: op de Oude Borgwormseweg en Brustem-Dorp. Uit de eerste lichte vrachtwagen werd werkmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 35. Twee inbraken op Boseind (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag even voor 1 uur zijn op Boseind twee inbraken vastgesteld. De feiten gebeurden op Ter Biest en op de Krekelweg. De woningen werden volledig doorzocht. Of er niets werd gestolen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 36. Twee inbraken in Kiewit (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag zijn bij de politie twee inbraken in Kiewit gemeld: in de Zwartvennestraat en de Zavelvennestraat. Op het eerste adres werd een raam geforceerd om dan de woning te doorzoeken. De buit bestaat uit geld en juwelen.
  [naar artikel]
 37. Twee inbraken vastgesteld (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie stelden ze zondag twee inbraken in Gingelom vast. Het eerste feit gebeurde in de Bronstraat. De buit is niet bekend. Op Oude Katsei ging het om een woninginbraak, maar er is geen buit. (ppn)
  [naar artikel]
 38. Twee inbraken in Lozen (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Lozen gemeld. In de Spilstraat maakten de indringers juwelen buit. Uit het huis in de Leemskuilestraat is geld verdwenen. In de Schuttersstraat in het centrum werd nog een inbraakpoging vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 39. Twee inbraken en inbraakpoging in Merem (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagochtend twee inbraken en een inbraakpoging in Merem gemeld. De inbraken gebeurden in de Kerfakkerstraat en Merem. In het eerste huis werd de deur van de veranda geforceerd. Op de Merem - waar ook de poging werd vastgesteld - werd een zijdeur geforceerd. De inbrekers namen onder meer een handtas mee. Die werd later op het terras teruggevonden. Het geld was uit de portefeuille genomen. (mm)
  [naar artikel]
 40. Twee gewonden bij botsing in Riemst (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn donderdag rond 14.15 uur op de Maastrichtersteenweg gebotst. Een auto slingerde door de klap tegen een wagen van wegenwerkers. Annie V. en Mathieu M., beiden uit Riemst, raakten lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 41. Melding van vandalisme bij parochiecentrum in Riemst (29/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Kloosterstraat in Riemst stelden ze zondag om 14 uur vast dat onbekenden twee lichtkoepels van het parochiaal centrum konden stukslaan.
  [naar artikel]
 42. Man vervoert twee kinderen onder invloed van alcohol en cocaïne (03/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft vrijdag een man uit Riemst gecontroleerd. Hij had twee minderjarige kinderen in zijn auto zitten, maar legde wel een positieve adem- én speekseltest af.
  [naar artikel]
 43. Verkeers- en coronamaatregelen moeten Benelux Tour in goede banen te leiden (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag 3 september verzorgt Riemst als gastgemeente de start van de vijfde rit van de Benelux Tour 2021. Het is al voor de tiende keer dat Riemst een WorldTour-wedstrijd mag ontvangen. De start van de wedstrijd is voorzien om 10.30 uur op de brug van Vroenhoven. Via de Maastrichtersteenweg en de Bilzersteenweg verlaat het peloton Riemst voor een eerste keer. Nadien zijn er nog twee passages op het grondgebied van Riemst, met telkens de Slingerberg in Kanne als hoogtepunt.
  [naar artikel]
 44. Twee inbraken op Thonissenlaan (23/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond zijn op de Thonissenlaan twee inbraken vastgesteld: een in een appartement en een in een huis. Telkens werd de deur geforceerd. Er zijn elektronische apparaten, juwelen en geld weg.
  [naar artikel]
 45. Twee inbraken op Kleine Hemmenweg (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voorbije weekend werden op de Kleine Hemmenweg twee inbraken vastgesteld. Op een locatie lijkt niets gestolen en bij de tweede inbraak verdween een som geld.
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken in Maasmechelen (19/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld: op de Thomasboslaan en de Oude Baan. Op het eerste adres is het onduidelijk of er iets weg is. Bij de slachtoffers op de Oude Baan is geld verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 47. Twee inbraken in Kerkom-Dorp (21/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagochtend twee inbraken aan Kerkom-Dorp gemeld. Uit een loods verdween werkmateriaal. En bij een inbraak in een huis werden een schilderij en beelden buitgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken in Koersel (22/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Koersel gemeld: op de Laan op Heusden en de Vitsenbosstraat. Telkens werd een raam geforceerd. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 49. DOVO ontmantelt oorlogstuig in Riemst (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Genoelselderen bij Riemst zijn er vanmiddag twee mortiergranaten gevonden tijdens graafwerken. Ontmijningsdienst DOVO werd opgeroepen om het springtuig te verwijderen. In de buurt rond Riemst wordt er regelmatig springtuig uit de Tweede Wereldoorlog gevonden, maar niet in Genoelselderen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.