Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
20:27 uur

Vrouw kruipt weer achter stuur na intrekking rijbewijs bij controle

Het Belang van Limburg

14/01/2022 - 19:50

Donderdagavond heeft politie LRH controles gehouden op de Stokrooieweg in Hasselt en op het Marktplein in Diepenbeek. Van de 331 gecontroleerde bestuurders waren er vijf onder invloed van alcohol en een bestuurder had drugs genomen. Een vrouw die haar rijbewijs had moeten inleveren, kroop toch weer achter het stuur. De politie heeft haar uit het verkeer gehaald en liet de auto takelen.  


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Pakjesbezorger blaast 2,8 promille en moet rijbewijs inleveren, maar twee uur later kruipt man alweer achter het stuur (29/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie van Aarschot trok woensdag het rijbewijs van een pakjesbezorger in. Bij een controle blies de man maar liefst 2,8 promille. De bezorger bleek echter hardleers: amper twee uur later werd hij opnieuw achter het stuur aangetroffen. Zijn wagen werd getakeld.
  [naar artikel]
 2. Duitse pilote die met 276 km/u crashte kruipt na vier maanden weer achter het stuur: “Een bijzonder moment” (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse racepilote Sophia Flörsch kruipt begin maart weer voor het eerst achter het stuur van een raceauto na haar horrorcrash in november vorig...
  [naar artikel]
 3. Duitse pilote die aan 276 km/u crashte kruipt na vier maanden weer achter het stuur: “Een bijzonder moment” (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse racepilote Sophia Flörsch kruipt begin maart weer voor het eerst achter het stuur van een raceauto na haar horrorcrash in november vorig...
  [naar artikel]
 4. Vrouw blaast positief bij alcoholcontrole, maar kruipt terug achter het stuur (05/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie Limburg Regio Hoofdstad alcohol- en drugscontroles op drie locaties in de zone. In Hasselt werd er gecontroleerd op de Thonissenlaan en op de Research Campus. In Zonhoven werd er halt gehouden op de N74. 465 van de 485 gecontroleerde bestuurders bliezen negatief. Zestien bestuurders hadden te veel gedronken en één bestuurder zat onder invloed van verdovende middelen achter het stuur. Deze bestuurders moesten hun rijbewijs (tijdelijk) inleveren. Eén van deze bestuurders nam na het afleggen van een positieve ademtest en indienen van het rijbewijs terug plaats achter het stuur. Ze werd terug uit het verkeer gehaald en zag het voertuig dan ook getakeld worden. Een andere bestuurder merkte de controlepost niet op en reed de signalisatie van de controle om. De bestuurder werd uit het verkeer gehaald en bleek onder invloed van alcohol te zijn.
  [naar artikel]
 5. Maaseikenaar kruipt dronken achter stuur (30/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een man is zondagmorgen rond 2 uur zijn rijbewijs kwijtgespeeld omdat hij dronken achter het stuur zat. Kort voordien was de politie al opgeroepen voor een koppel dat ruzie had in de Tismansweg in Maaseik. De man lag dronken in bed. Even later zag een politiepatrouille de man met de auto rondrijden. Hij werd na een korte achtervolging naar de kant gehaald. Hij blies positief en hij moest zijn rijbewijs afgeven. De man werd ter ontnuchtering opgesloten in een politiecel.
  [naar artikel]
 6. Bestuurder (68) onder invloed kruipt opnieuw achter stuur na ongeval (13/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 68-jarige automobilist die woensdag in Heusden-Zolder zijn rijbewijs moest inleveren omdat hij te veel had gedronken, werd korte tijd later opnieuw betrapt achter het stuur van zijn auto.
  [naar artikel]
 7. Zes intrekkingen rijbewijs tijdens snelheidscontroles in Voeren (11/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de snelheidscontroles van 10 en 11 maart reden 6 bestuurders sneller dan 80 km/u in een bebouwde kom, met als gevolg een intrekking van hun rijbewijs. Daarnaast betrapten de inspecteurs 8 bestuurders op het gebruik van de GSM achter het stuur.
  [naar artikel]
 8. Bilzenaar (22) kruipt half jaar na zwaar ongeval opnieuw dronken achter het stuur (14/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Agenten van de politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst hebben maandag het rijbewijs van een 22-jarige chauffeur uit Bilzen ingetrokken. De man had te veel gedronken en uit een speekseltest bleek dat hij ook cocaïne en cannabis had gebruikt. Een vrouw die op de achterbank zat, werd dan weer opgepakt wegens openbare dronkenschap.
  [naar artikel]
 9. Bestuurder verliest controle over stuur en veroorzaakt ravage (27/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder in China heeft heel wat miserie veroorzaakt. Zo verloor de persoon de controle over het stuur waardoor hij op een haar na een paar voetgangers miste, en vervolgens een restaurant binnenreed. Later bleek dat de persoon achter het stuur geen rijbewijs had. Er vielen wonder boven wonder geen gewonden.
  [naar artikel]
 10. Bestuurder verliest controle over stuur en veroorzaakt ravage (27/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder in China heeft heel wat miserie veroorzaakt. Zo verloor de persoon de controle over het stuur waardoor hij op een haar na een paar voetgangers miste, en vervolgens een restaurant binnenreed. Later bleek dat de persoon achter het stuur geen rijbewijs had. Er vielen wonder boven wonder geen gewonden.
  [naar artikel]
 11. Buschauffeur kruipt ladderzat achter het stuur (06/01/2018 - Metro)
  Iedereen weet dat je best niet achter het stuur kruipt na een paar glaasjes. In Duitsland is er echter een buschauffeur opgedoken die de regels aan zijn laars wilde lappen. De man veroorzaakte de nodige chaos toen hij stomdronken het stuur overnam. Een test wees uit dat de 50-jarige man met ongeveer 2,5 promille alcohol in het bloed in de bus stapte. Die hoeveelheid komt overeen met tien glazen. Al bij de eerste halte ging het mis: hij reed pardoes tegen het bushokje. Onderweg naar de tweede halte raakte hij het spoor bijster, want daar is hij nooit aangekomen. Na een dertigtal kilometers werd de man aangehouden door de Duitse politie, die hem meteen zijn rijbewijs afpakte.
  [naar artikel]
 12. Duitse pilote Sophia Flörsch kruipt vier maanden na deze horrorcrash weer achter het stuur: “Een bijzonder moment” (25/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse racepilote Sophia Flörsch kruipt begin maart weer voor het eerst achter het stuur van een raceauto na haar horrorcrash in november vorig jaar in Macau. Ze test op Monza namens haar team Van Amersfoort Racing de bolide voor de Formula European Masters.
  [naar artikel]
 13. Rijbewijsloze Philip (97) weer achter het stuur (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst sinds het inleveren van zijn rijbewijs na zijn auto-ongeluk in januari is prins Philip weer achter het stuur gezien. De echtgenoot...
  [naar artikel]
 14. Man blaast positief tijdens alcoholcontrole… en kruipt meteen daarna weer achter het stuur (01/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek hield afgelopen weekend weer alcoholcontroles en controle op drugs in het verkeer. In totaal werden zaterdag en zondag 1.071 ademtests afgenomen. 50 bestuurders testten positief.
  [naar artikel]
 15. Jonge moeder verongelukt met Patricia achter het stuur: "Jarenlang dáchten we dat ze een rijbewijs had" (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al twee keer werd ze veroordeeld voor rijden zonder rijbewijs, maar dat hield de 44-jarige Patricia H. niet tegen om wéér zonder rijbewijs achter
  [naar artikel]
 16. Bestuurder kruipt gedrogeerd en zonder geldig rijbewijs achter stuur van tientonner: hij én zijn werkgever krijgen pv (15/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie heeft donderdagvoormiddag in Willebroek een controleactie gehouden op zwaar verkeer. Een van de chauffeurs was onder invloed van drugs en zijn rijbewijs was niet meer geldig.
  [naar artikel]
 17. Bestuurder kruipt gedrogeerd en zonder geldig rijbewijs achter stuur van tientonner: hij én zijn werkgever krijgen pv (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie heeft donderdagvoormiddag in Willebroek een controleactie gehouden op zwaar verkeer. Een van de chauffeurs was onder invloed van drugs en zijn rijbewijs was niet meer geldig.
  [naar artikel]
 18. Niemand ontsnapt: politie zet anonieme wagens in bij BOB-controle dit weekend (16/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dit weekend dronken achter het stuur kruipt, zal betrapt en bestraft worden. Dat is het doel van de grootschalige BOB-controle van de politie
  [naar artikel]
 19. 72-jarige vrouw test positief op alcohol na ongeval: rijbewijs ingetrokken (15/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Commissaris Neyskenslaan is maandag een 72-jarige vrouw uit Beersel met haar auto in de berm beland nadat zij de controle over het stuur verloren had. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. Haar rijbewijs is onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken.
  [naar artikel]
 20. Jong racetalent kruipt opnieuw achter stuur (en dat amper twee maanden nadat hij beide benen verloor) (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Billy Monger zweerde dat hij weer achter het stuur van zijn racewagen zal kruipen na de horrorcrash waarbij hij beide onderbenen verloor. De
  [naar artikel]
 21. Automobilist raakt van de weg (24/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rotemerlaan is zaterdagochtend rond 4 uur een 31-jarige automobilist van de weg geraakt. Hij verloor de controle over het stuur en sloeg met zijn wagen over de kop. Bestuurder en passagier raakten niet gewond, maar de bestuurder legde een positief ademtest af met een intrekking van zijn rijbewijs tot gevolg.
  [naar artikel]
 22. Agent verplicht dronken vrouw om achter het stuur te kruipen (04/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een Brusselse agent heeft een 21-jarige vrouw verplicht om haar auto te verplaatsen terwijl ze duidelijk dronken was, zo meldt Het Laatste Nieuws. Eens ze achter het stuur zat, haalde de agent een alcoholtest boven en trok hij haar rijbewijs in. Misbruik van macht, oordeelde de rechter.
  [naar artikel]
 23. Hardrijder verliest rijbewijs maar probeert toch achter stuur te kruipen (29/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie Tongeren-Herstappe heeft vrijdag snelheidscontroles gehouden. In totaal reden 354 van de 1.087 voertuigen te snel, ongeveer een derde. Een snelheidsduivel die zijn rijbewijs kwijtspeelde, probeerde daarna toch achter het stuur te kruipen.
  [naar artikel]
 24. Lummenaar (58) rijdt zonder rijbewijs met vrachtwagen in Scherpenheuvel (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Lummenaar (58) is donderdag betrapt achter het stuur van een grote vrachtwagen, terwijl hij daarvoor geen rijbewijs had. De controle gebeurde in de Schransstraat in Schoonderbuken. De vrachtwagen is in beslag genomen.
  [naar artikel]
 25. Politierechter verlengt intrekking rijbewijs van Limburgse spookrijder met drie maanden (12/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Hasseltse politierechtbank heeft woensdag de intrekking van het rijbewijs van een 64-jarige man uit Hechtel-Eksel met drie maanden verlengd.
  [naar artikel]
 26. 99-jarige kruipt nog elke dag achter het stuur (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn 99 lentes is Anton Toni Gregoric de oudste chauffeur in Kroatië. Hij haalde zijn rijbewijs wanneer hij veertig jaar was. Sindsdien rijdt...
  [naar artikel]
 27. Na nieuwe besparingen bij Lotto-Soudal kruipt Marc Sergeant weer achter het stuur (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de besparingen bij Lotto-Soudal is er nu ook geen plaats meer voor ploegleider Frederik Willems (41). Daardoor moet Marc Sergeant (61) weer achter het stuur kruipen. Maar eerst moet hij in Zwitserland het nodige UCI-diploma zien te behalen.
  [naar artikel]
 28. Vrouw verliest controle over stuur en rijdt in vaart: slachtoffer overleden (06/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een vrouw is donderdagavond om het leven gekomen nadat ze de controle over het stuur was verloren en in de Plassendalevaart in Nieuwpoort was gereden. De hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar hulp kon niet meer baten.
  [naar artikel]
 29. Betrapte bestuurder stapt na intrekking van rijbewijs weer in auto (05/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft er een rustig controleweekend opzitten. Slechts 21 bestuurders tegen de lamp. Onder hen een gedrogeerde bestuurder die na de controle doodleuk weer in zijn auto stapte om verder te rijden.
  [naar artikel]
 30. Vrouw Club Brugge-speler opnieuw veroordeeld voor vervallen rijbewijs (27/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse politierechter heeft de vrouw van profvoetballer Lior Refaelov van Club Brugge bij verstek veroordeeld tot een geldboete van 1.500 euro en een rijverbod van een maand. Gal Aviv werd achter het stuur betrapt met een vervallen Israëlisch rijbewijs. Refaelov kreeg een boete van 600 euro omdat hij een voertuig toevertrouwde aan iemand zonder geldig rijbewijs.
  [naar artikel]
 31. Prins Philip (97) kruipt meteen na ongeval weer achter het stuur… zonder gordel (20/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Prins Philip, de man van de Britse koningin Elizabeth II, heeft zich moeten verantwoorden bij de politie, nadat hij achter het stuur had plaatsgenomen zonder veiligheidsgordel. Twee dagen eerder was hij nog betrokken bij een ongeval, waarbij hij ongedeerd bleef.
  [naar artikel]
 32. Prins Philip (97) kruipt meteen na ongeval weer achter het stuur… zonder gordel (20/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prins Philip, de man van de Britse koningin Elizabeth II, heeft zich moeten verantwoorden bij de politie, nadat hij achter het stuur had plaatsgenomen zonder veiligheidsgordel. Twee dagen eerder was hij nog betrokken bij een ongeval, waarbij hij ongedeerd bleef.
  [naar artikel]
 33. Druggebruikster valt in slaap op rotonde in Hechtel (21/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde in Hechtel is dinsdagavond rond 19.30 uur een auto aangetroffen die stil stond op de rotonde. De vrouw lag te slapen achter het stuur. De 36-jarige vrouw had drugs genomen. Ze had in haar auto ook nog GHB en speed. Haar rijbewijs werd voor 15 dagen ingehouden. De vrouw wilde enkele minuten na de controle opnieuw vertrekken met de auto. Daarop werd haar auto stilgelegd.
  [naar artikel]
 34. Dronken Hoeselaar kruipt opnieuw in auto voor rit van 350 meter naar huis (22/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een dronken bestuurder uit Hoeselt heeft het dinsdagmorgen wel erg bont gemaakt. Nadat zijn rijbewijs werd ingehouden bij een controle op de Bilzersteenweg in Hoeselt, kroop hij even later opnieuw achter het stuur om met zijn auto naar huis te rijden: slechts 350 meter verder. Onderweg kon een andere politieploeg hem opnieuw onderscheppen.
  [naar artikel]
 35. Peltenaar (47) zonder rijbewijs twee keer in één week betrapt achter stuur (09/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 47-jarige Peltenaar zonder rijbewijs is dinsdag voor de tweede keer in amper één week tijd betrapt achter het stuur van een bestelwagen. De sleutels van de camionette werden teruggegeven aan zijn werkgever.
  [naar artikel]
 36. Stomdronken man (56) verliest rijbewijs, maar na kwartier alweer achter stuur betrapt (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 56-jarige Diestenaar is maandagochtend opgesloten in de cel nadat hij stomdronken reed. De man verloor zijn rijbewijs, maar werd een kwartier na zijn vrijlating opnieuw achter het stuur betrapt.
  [naar artikel]
 37. Kwart van Belgen die gedronken hebben kruipt toch achter stuur (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  brusselMeer dan één op de vier Belgen geeft toe dat ze de afgelopen maand met een glas te veel op achter het stuur kropen. ­Bestuurders in andere landen tonen beduidend méér discipline.
  [naar artikel]
 38. Zonhovense betrapt onder invloed van drugs achter stuur (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw (44) uit Zonhoven is dinsdag op de Halensebaan betrapt toen ze onder invloed van drugs reed. Haar rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen en ze kreeg een boete omdat ze geen gordel droeg. De politie Demerdal betrapte ook vijf bestuurders die hun gsm gebruikten achter het stuur.
  [naar artikel]
 39. Vrouw verliest controle over het stuur en belandt in de berm (09/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de aansluiting van de R8-binnenring en de Ringlaan te Heule is vrijdagavond een gewonde gevallen. Toen de bestuurster van de Opel op de R8 reed in de richting van Kuurne, verloor de vrouw om onbekende reden de controle over het stuur, waardoor het voertuig de grasberm indook en meters verder tot stilstand kwam.
  [naar artikel]
 40. Onder invloed van drugs (29/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 41-jarige vrouw uit Kinrooi heeft zaterdag rond middernacht haar rijbewijs moeten afgeven omdat ze onder invloed van drugs reed. Ze had ook een pepperspray bij. De politieploeg haalde haar wagen naar de kant op de Markt in Maaseik omdat ze abnormale rijbewegingen uitvoerde. Na de controle en na de intrekking van het rijbewijs zagen agenten dat ze toch nog in de wagen stapte. Ze is opnieuw geverbaliseerd voor ‘sturen spijts verval’.
  [naar artikel]
 41. Dronken bestuurster rijdt in Diepenbeek tegen verkeer in om controle te vermijden (22/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw die een controle in de Nieuwstraat in Diepenbeek probeerde te vermijden, is haar rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Agenten zagen hoe de bestuurster tegen het verkeer in probeerde te vluchten van de verkeerscontrole. De bestuurster van het voertuig werd onderschept. Omdat ze teveel had gedronken, werd haar rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken. Zeven ander bestuurders moesten hun rijbewijs tijdelijk inleveren. Vijf voor rijden onder invloed van alcohol, twee voor drugs. De controles gebeurden op de Staatsbaan in Halen, in de Nieuwstraat in Diepenbeek en op het Leopoldplein, de N80, de Genkersteenweg en de Research Campus in Hasselt. Er werd nog 25-tal onmiddellijke inningen opgesteld, vooral voor geen of vervallen keuring, het gebruik van de gsm achter het stuur en het niet-dragen van de gordel. Daarnaast werden er 5 pv’s opgesteld voor geen verzekering en 3 pv’s voor het niet-naleven van de voorwaarden van het voorlopig rijbewijs. Eén bestuurder vervoerde zelfs 4 passagiers terwijl hij enkel over een voorlopig rijbewijs beschikte.
  [naar artikel]
 42. De Belg wil vooral achter het stuur blijven zitten (16/09/2019 - De Morgen)
  Als een Belg zich verplaatst, kruipt hij of zij daar nog altijd het liefst voor achter het stuur. Nochtans staan we tegenwoordig iedere dag in de file, zelfs in de rustige zomermaanden. Dat en veel meer blijkt uit de ‘mobiliteitsbarometer’ van Vias.
  [naar artikel]
 43. “Vrouwen zijn voorzichtiger achter het stuur dan mannen” (08/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Zeg niet te gauw, ‘t is weer een vrouw.” De slogan en bijhorende sticker van VAB dateert van tientallen jaren geleden maar er huist een grond van waarheid in. Dat moet althans blijken uit een studie van verkeersinstituut Vias, dat het gedrag van mannen en vrouwen achter het stuur vergeleek naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag. Vrouwen zouden veel voorzichtiger zijn achter het stuur.
  [naar artikel]
 44. Dertiger moet derde keer in zes maanden tijd rijbewijs inleveren (02/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt heeft dinsdagochtend rond 01.30 uur op de Tongersestraat in Bilzen een 35-jarige man tegengehouden, die na controle voor de derde keer in zes maanden tijd zijn rijbewijs moest afgeven. Hij werd telkens betrapt met drugs achter het stuur. Op de vraag van de politie om een geldig rijbewijs te tonen, moest hij toegeven dat hij een rijverbod van vijftien dagen had lopen.
  [naar artikel]
 45. Robert Kubica kruipt vrijdag weer achter het stuur van een F1-bolide (07/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Robert Kubica stapt vrijdag weer in een Formule 1-bolide. De 35-jarige Pool mag in de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Steiermark, de tweede race van het seizoen, bij het team van Alfa Romeo het stuur overnemen van Antonio Giovinazzi. De Italiaan, die samen met de Fin Kimi Räikkönen het vaste rijdersduo van de renstal vormt, neemt de rest van het weekeinde weer voor zijn rekening.
  [naar artikel]
 46. Zeventiger zonder rijbewijs achter het stuur betrapt (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie haalde woensdagnamiddag in de Millenstraat in Bree een wagen uit het verkeer. De Breeënaar (72) achter het stuur bleek een rijverbod van onbepaalde duur te hebben. Zijn wagen werd getakeld en een pv opgesteld.
  [naar artikel]
 47. Lijntje coke is dag later niet uit systeem: bestuurder speelt rijbewijs kwijt (14/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een controle op de Alden Biesensingel is zaterdag een bestuurder zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijtgespeeld. De man testte rond 11 uur positief op cocaïne. Hij gaf toe vrijdag een lijn cocaïne te hebben gebruikt, maar hij had niet verwacht dat een test een dag later nog positief zou tekenen. De man mocht zijn rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen afgeven. Het was de tweede keer dat de bestuurder zijn rijbewijs voor een paar weken kwijt is omdat hij onder invloed van drugs achter het stuur zat en door de politie werd betrapt.
  [naar artikel]
 48. Vrachtwagenchauffeur wordt onwel en sterft achter het stuur (22/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een vrachtwagenchauffeur is woensdagmiddag op de Ter Heidelaan in Aarschot om het leven gekomen nadat hij de controle over zijn stuur verloren was. Volgens getuigen werd de man onwel achter zijn stuur.
  [naar artikel]
 49. Vrouw uit Peer zit dronken in auto (08/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van zondag op maandag werd een dronken bestuurster uit Peer betrapt achter het stuur. Even na middernacht kreeg de Leuvense politie melding dat er een auto schuin over de rijbaan stond op de Nieuwe Mechelsesteenweg in Wilsele. Toen de politieploeg ter plaatse kwam bleek dat het voertuig niet meer rijvaardig was. De 27-jarige vrouw zat nog achter het stuur maar haar auto weigerde dienst. Een ademtest wees uit dat ze ook nog te veel gedronken had om met de auto te rijden. Haar rijbewijs is in opdracht van het parket van Leuven onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.