Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
23:25 uur

‘Tory’s kennen geen genade als de macht in gevaar komt’

De Tijd

14/01/2022 - 19:50

19:49 Als ‘een autocratie getemperd door moord’ kennen de Britse Conservatieven een lange traditie om hun leider te offeren, zelfs als die de heilige brexitgraal binnenhaalde. Valt Boris Johnson straks op h...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Madonna beschuldigt Tory Lanez van illegaal gebruik ‘Into The Groove’ (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Rapper Tory Lanez (29) heeft een nieuwe single uitgebracht, ‘Pluto’s Last Comet’. De Canadees begint het nummer met een sample uit Madonna’s ‘Into the Groove’ en daar is de Queen of Pop (63) niet blij mee. Op Instagram beveelt ze hem dan ook te stoppen met het illegale gebruik van haar hit.
  [naar artikel]
 2. De machtigste in de kunstwereld is geen kunstenaar of curator, maar ‘ERC-721’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Wie heeft de meeste macht in de kunstwereld? Jaarlijks zet internationaal kunsttijdschrift ArtReview dat in een ranglijst in de ‘Power 100’. Maar in de lijst die vandaag wordt gepresenteerd, prijkt bovenaan geen ‘wie’ maar een ‘wat’. Geen kunstenaar, curator of museumdirecteuren voert de 20ste editie aan, maar ‘ERC-721’. Wat?
  [naar artikel]
 3. Disneyfilm ‘Encanto’ komt met grootste hit sinds ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Disneyfilm ‘Encanto’ heeft een grote hit te pakken. Het liedje ‘We Don't Talk About Bruno’ is het populairste Disneylied sinds de uurwurm ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’, en staat zelfs in de internationale hitlijsten.
  [naar artikel]
 4. Niet enkel prins Andrew schopt keet: ook deze schandalen brachten Britse koningshuis in verlegenheid (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eerst was er ‘The Tudors’, dan was er ‘Downton Abbey’ en nu is er ‘The Crown’. Toch komt geen enkele verhaallijn uit zo’n fraai gekostumeerde reeks...
  [naar artikel]
 5. Van ‘Ektorp’ tot ‘Kallax’: de prachtige plaatsen achter de wereldberoemde Ikea-producten (11/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zoek ‘Ektorp’ via Google en je komt steevast uit bij een zetel van Ikea. Maar het is ook een dorp in de buurt van Stockholm. En als we over ‘de Kallax’ praten, hebben we het over een boekenkast. Terwijl de naam afkomstig is van een stukje Lapland. Die ‘gestolen’ namen worden nu door de Zweedse toeristische dienst ludiek in de verf gezet, onder het motto ‘Discover the originals’. “Het is tijd dat iedereen de plekken achter de wereldberoemde namen leert kennen”, zegt directeur marketing Nils Persson.
  [naar artikel]
 6. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 7. In de Neerstraat in Zwijndrecht kennen de buren elkaars plek in de gifparade: ‘Hoeveel nanogram heb jij?’ (22/09/2021 - De Morgen)
  De buren van de 3M-fabriek in Zwijndrecht kennen elkaars positie in de ranglijst van hoogste PFAS-bloedwaarden. ‘Ik sta op twee met 8,3’, zegt Dirk. ‘Het griezelige is dat je niet weet wat er in je lichaam aan het gebeuren is.’
  [naar artikel]
 8. Beluister hier ‘I Lie and I Cheat’, de nieuwe cover van Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘I Lie and I Cheat’ van de Belgische popgroep ‘Won Ton Ton’, komt voor in hun nieuwe reeks ‘F*** you very, very much’, die nu te zien is op Streamz. Bekijk hieronder de passende videoclip met de drie beste vriendinnen aka ‘The Befkes’.
  [naar artikel]
 9. Beluister hier ‘I Lie and I Cheat’, de nieuwe cover van Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘I Lie and I Cheat’ van de Belgische popgroep ‘Won Ton Ton’, komt voor in hun nieuwe reeks ‘F*** you very, very much’, die nu te zien is op Streamz. Bekijk hieronder de passende videoclip met de drie beste vriendinnen aka ‘The Befkes’.
  [naar artikel]
 10. Hoe Susan Boyle 10 jaar na ‘Britain’s Got Talent’ nog steeds miljoenen verdient (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We leerden haar in 2009 kennen toen ze in ‘Britain’s Got Talent’ auditie deed met het lied ‘I Dreamed a Dream’ uit ‘Les Misérables’. Intussen lijkt...
  [naar artikel]
 11. ‘We don’t talk about Bruno’ uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 12. Van beter ontharen met ‘sugaring’ tot ‘kobido’ voor minder rimpels: 8 eeuwenoude schoonheidsrituelen die je moet kennen (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sommige van ’s werelds beste beautygeheimen komen niet uit een cosmetisch labo, maar worden van generatie op generatie doorgegeven. Ga maar na: ‘sugaring’, de doortastende methode waarmee Egyptenaren zich onthaarden, wint weer aan populariteit. En Koreanen doen altijd al aan ‘double cleansing’ voor een gezonde huid. Zelfs van de macho’s die de Vikings waren, kunnen we nog een beautylesje leren. Deze acht eeuwenoude schoonheidsrituelen, die hun effectiviteit al lang bewezen hebben, moet je kennen.
  [naar artikel]
 13. Na de Roetpiet worden ook Sinterklaasliedjes in aangepast jasje gestoken (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, het muzikale duo BlitZ herschreef enkele bekende Sinterklaasliedjes. Woorden als ‘zwart’, ‘knecht’ en ‘roe’ zijn niet meer van deze tijd en worden vervangen door een gepast alternatief. In de nieuwe ‘Showbits’ gaf het duo een exclusief interview over waarom ze het net nodig vonden om de teksten te vernieuwen.
  [naar artikel]
 14. Na de Roetpiet worden ook Sinterklaasliedjes in aangepast jasje gestoken (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, het muzikale duo BlitZ herschreef enkele bekende Sinterklaasliedjes. Woorden als ‘zwart’, ‘knecht’ en ‘roe’ zijn niet meer van deze tijd en worden vervangen door een gepast alternatief. In de nieuwe ‘Showbits’ gaf het duo een exclusief interview over waarom ze het net nodig vonden om de teksten te vernieuwen.
  [naar artikel]
 15. Ijskoud en doodeng: dit zijn onze favoriete Scandinavische krimi-reeksen (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  December lijkt wel detectivemaand op Streamz, dat met ‘Snow Angels’ (sinds 8/12), ‘The Bridge’ (15/12) en ‘Top Dog’ (22/12) drie misdaadreeksen van Scandinavische makelij op u afvuurt. Ook wij trokken naar het hoge noorden en speurden er voor onze Kijkgids naar bingewaardige krimi. Met genrepionier ‘The Killing’, het gloednieuwe ‘Kastanjemanden’, whodunit ‘Trapped’ (alle drie op Netflix) en een undercoveroperatie in ‘Before We Die’ (myLum.tv) komt de amateurdetective in u ongetwijfeld tot leven.
  [naar artikel]
 16. Vrouwen aan de macht, record voor RuPaul en ‘The Crown’ is grote winnaar: dit waren de Emmy Awards (20/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Crown’ en ‘Ted Lasso’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die gisteravond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het Britse koningshuis haalde zeven awards op, ‘Ted Lasso’ kreeg er vier van de Television Academy. Netflixhit ‘The Queen’s Gambit’ kreeg dan weer de prijs voor beste miniserie.
  [naar artikel]
 17. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 18. Charlotte Timmers is de ‘linkse trut’ in ‘Billie vs Benjamin’: “Soms zegt zij dingen die ik ook wil zeggen, maar dat durf ik niet” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je tijdens de feestdagen wel eens op je tong gebeten om verhitte politieke discussies met familieleden te vermijden? Wel, ‘Billie vs Benjamin’ is een verfilming van precies dat fenomeen. In de nieuwe reeks van Streamz zien we Charlotte Timmers (33), die we al kennen uit ‘De Bende van Jan de Lichte’. We spraken haar over haar allereerste hoofdrol, als de ‘linkse trut’ Billie. Die wordt halsoverkop verliefd op ‘rechtse rakker’ Benjamin, gespeeld door Ward Kerremans (33). “Het komt pijnlijk dicht in de buurt bij het echte leven.”
  [naar artikel]
 19. REALITYCHECK. Heel veel ‘Big Brother’-nieuws en de terugkeer van ‘Too Hot To handle’ (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 20. Doe de test! Van ‘Bronzen Adonis’ over ‘Jackpot’ tot ‘Aubergenius‘: is jouw dartsnaam nog beter dan die van de gekste WK-gangers? (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Iceman’, ‘Snakebite’ of ‘The Dreammaker’. Het is maar een greep uit de namen die de grootsten der darters zich toemeten. Op het WK Darts komt echter groot en klein samen, en zo vallen ook heel wat leuke bijnamen en hun anekdotes te ontdekken. Onder welke naam zou John McDonald jou aankondigen in Ally Pally? Ontdek het dankzij HLN.be en doe HIER de test!
  [naar artikel]
 21. REALITYCHECK. Nicolas uit ‘De Bachelorette’ is van’t straat en ‘Love Island’-winnares Aleksandra ziet zichzelf graag (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 22. Dit nummer uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 23. VRT zet ‘Twee tot de zesde macht’ in de ijskast (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Twee tot de zesde macht’, de zondagavondquiz van Eén die eerst vijf seizoenen door Bart De Pauw werd gepresenteerd en nadien door tv-kok Jeroen Meus, keert voorlopig niet terug. “We lanceren graag regelmatig nieuwe programma’s op zondagavond. Zoals straks ‘Hotel Romantiek’”, klinkt het aan de Reyerslaan. “Wat niet belet dat we die tv-quiz misschien ooit weer zullen oppikken.”
  [naar artikel]
 24. REALITYCHECK. Nu al drama bij hernieuwde ‘Temptation’ en Ivan uit ‘De Bachelorette’ is op vrijersvoeten (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 25. Bompa’s in betonmolen blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’ (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers.
  [naar artikel]
 26. Geen Mushu, geen gezang en geen Li Shang: live action-versie van ‘Mulan’ zal er helemaal anders uitzien (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Aladdin’, ‘The Lion King’ en ‘Dumbo’ krijgt ook Disneyfilm ‘Mulan’ een herwerkte versie met echte acteurs. Alleen wordt de eerste trailer niet...
  [naar artikel]
 27. Komt er een nieuwe samenwerking tussen Urbanus en Stijn Coninx? (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Urbanus wordt dit jaar 70 en viert dat met de film ‘Urbanus: de Vuilnisheld’. Geen logisch vervolg op de kaskrakers ‘Hector’ en ‘Koko Flanel’, maar...
  [naar artikel]
 28. ‘De Tulp’ moet met 305 meter de hoogste wolkenkrabber van Londen worden (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘augurk’, ‘kaasrasp’ en ‘walkietalkie’ sieren de skyline van Londen al. Over zeven jaar komt daar mogelijk ook ‘de tulp’ bij.
  [naar artikel]
 29. Londen krijgt nieuwe reus: ‘De Tulp’ moet met 305 meter hoogste wolkenkrabber worden (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘augurk’, ‘kaasrasp’ en ‘walkietalkie’ sieren de skyline van Londen al. Over zeven jaar komt daar mogelijk ook ‘de tulp’ bij.
  [naar artikel]
 30. Londen krijgt nieuwe reus: ‘De Tulp’ wordt met 305 meter hoogste wolkenkrabber van Britse hoofdstad (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘augurk’, ‘kaasrasp’ en ‘walkietalkie’ sieren de skyline van Londen al. Over zeven jaar komt daar mogelijk ook ‘de tulp’ bij.
  [naar artikel]
 31. Londense skyline krijgt nieuwe reus: ‘De Tulp’ moet met 305 meter hoogste wolkenkrabber worden (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘augurk’, ‘kaasrasp’ en ‘walkietalkie’ sieren de skyline van Londen al. Over zeven jaar komt daar mogelijk ook ‘de tulp’ bij.
  [naar artikel]
 32. Van ‘Batgirl’ tot ‘The Flash’ en ‘The Batman’: bekijk hier de eerste beelden van de nieuwste DC-reeksen (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het grootste nieuws dat is gevallen.
  [naar artikel]
 33. Waarom Disneyhit ‘Encanto’ de speelplaats domineert: ‘Deze film getuigt van durf’ (21/01/2022 - De Morgen)
  ‘We don't talk about Bruno’: zo heet de superhit uit Disneyfilm ‘Encanto’. Nochtans is Bruno talk of the town, van de speelplaats tot op TikTok. In België is het de tweede meest bekeken video na ‘L’enfer’ van Stromae. En na meer dan negen jaar stoot het nummer zelfs ‘Let it go’ van ‘Frozen’ van de troon. Move over, Elsa!
  [naar artikel]
 34. ‘Bestie’ is tienerwoord van het jaar: ‘Ouders moeten van tienertaal afblijven’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 35. REALITYCHECK. ‘Temptation’-Delphine is 20 kilo kwijt en wat heeft Vincent uit ‘De Bachelorette’ met Fabrizio? (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 36. Londen krijgt nieuwe reus: ‘De Tulp’ moet met 305 meter hoogste wolkenkrabber van Britse hoofdstad worden (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘augurk’, ‘kaasrasp’ en ‘walkietalkie’ sieren de skyline van Londen al. Over zeven jaar komt daar mogelijk ook ‘de tulp’ bij.
  [naar artikel]
 37. Komt er na ‘Friends’ nu ook een ‘Harry Potter’-reünie? (12/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De ‘Friends’-rëunie was een groot succes. En nu ziet het er naar uit dat er misschien ook wel een reünie komt voor de sterren uit de ‘Harry Potter’-filmreeks. Dat schrijft de Britse tabloid The Sun.
  [naar artikel]
 38. ‘Assassin’s Creed’-klassiekers komen naar Switch (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ verschijnt op 17 februari ook voor de Nintendo Switch. De collectie bevat ‘Assassin’s Creed II’, ‘Assassin’s Creed Brotherhood’, ‘Assassin’s Creed Revelations’ en ook twee kortfilms.
  [naar artikel]
 39. Netflix kondigt vijfde seizoen van ‘Cobra Kai’ aan (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt voorlopig nog geen einde aan de ‘Karate Kid’-spinoff ‘Cobra Kai’. Netflix heeft vrijdag bekendgemaakt dat er een vijfde seizoen komt van de hitserie. Volgens Deadline wordt in het najaar in Atlanta gestart met de productie.
  [naar artikel]
 40. Het gehypete merk dat zich ‘Le Creuset voor millennials’ noemt, komt nu met de ‘Perfect Pot’ op de proppen (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer was er voor foodies op Instagram geen ontsnappen aan. Óveral was de ‘Always Pan’ van het Amerikaanse merk Our Place te zien. In juli was hij al tien keer uitverkocht geweest en op de wachtlijst stonden zo'n 50.000 mensen. Niet zó gek, als je weet dat Oprah Winfrey fan is en het merk zich ‘Le Creuset voor millennials’ noemt. Dat succesverhaal wil Our Place nu uitbreiden met een broertje voor de ‘Always Pan’: de ‘Perfect Pot’.
  [naar artikel]
 41. ‘Bestie’ verslaat ‘sheesh’ en ‘drip’ als tienerwoord van het jaar: ‘Jongeren willen zich afzetten tegen andere generaties’ (13/12/2021 - De Morgen)
  ‘Bestie’ is maandag uitgeroepen tot tienerwoord van het jaar. Het was samen met onder meer ‘sheesh’*, ‘drip’** en ‘BAS’*** genomineerd. Professor taalkunde Reinhild Vandekerckhove (UAntwerpen): ‘Jongeren willen vooral woorden gebruiken die volwassenen niet gebruiken.’
  [naar artikel]
 42. Jelle Palmaerts uit ‘Tytgat Chocolat’ duikt op in ‘Familie’ (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jelle Palmaerts (34), die we nog kennen uit ‘Tytgat Chocolat’, krijgt een rol in de VTM-soap ‘Familie’. Daar is hij naar eigen zeggen erg blij mee, omdat hij een grote fan is van de reeks.
  [naar artikel]
 43. Het meer is mooier dan de wc-borstel: de prachtige plaatsen achter de Ikea-producten (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zoek ‘Ektorp’ via Google en je komt steevast uit bij een zetel van Ikea. Maar het is ook een dorp in de buurt van Stockholm. En als we over ‘de Kallax’ praten, hebben we het over een boekenkast. Terwijl de naam afkomstig is van een stukje Lapland. Die ‘gestolen’ namen worden nu door de Zweedse toeristische dienst ludiek in de verf gezet, onder het motto ‘Discover the originals’. “Het is tijd dat iedereen de plekken achter de wereldberoemde namen leert kennen”, zegt directeur marketing Nils Persson.
  [naar artikel]
 44. REALITYCHECK. Ons Delphine en Bert vechten het uit en ‘De Bachelorette’-deelnemer Michael is van’t straat (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 45. ‘Joehoe, hier ben ik’: politie zoekt met man en macht naar... pratende Nijntje-pop (20/11/2021 - De Morgen)
  De Nederlandse politie is donderdagnacht met man en macht op zoek gegaan naar iemand die duidelijk hoorbaar ‘Joehoe. Hier ben ik. Zoek me dan’ riep op een vuilnisbelt in Almere Haven. Het bleek uiteindelijk een pratende ‘Nijntje-pop’ te zijn.
  [naar artikel]
 46. ‘First Dates’ komt terug met gloednieuw seizoen en teens-versie (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het ‘First Dates’-restaurant opent opnieuw de deuren op Eén. Vanaf dinsdag 23 november wagen vrijgezellen uit heel Vlaanderen weer hun kans in de zoektocht naar ware liefde. Tijdens een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot leren de singles elkaar beter kennen en laten ze dieper in hun hart kijken. En naast de traditionele zoektocht komt er ook ‘First Dates teens’, waarin dertien- tot achttienjarigen voor het eerst daten.
  [naar artikel]
 47. Giani en Hanne als Duo Legato in ‘Belgium’s Got Talent’: “Er wordt vaak neerbuigend gedaan over ‘circusvolk’” (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Peeters is fan van de ‘husky voice’ van Fransman Giani Giordano (24), Ruth Beeckmans stond versteld van de explosieve luchtacrobatie van Hanne Coeckelbergs (24). Samen ­bundelt dit koppel z’n krachten in ‘Belgium’s Got Talent’ als Duo Legato. “We leerden elkaar kennen in een Zwitsers circus”, klinkt het. “En ja, de vonk is meteen overgeslagen. We hebben daardoor wel een moeilijke keuze moeten maken.”
  [naar artikel]
 48. Wie een interieur uit de boekjes wil, moet de ‘coastal living’-stijl kennen. Pascale past hem toe in haar cottage: “Het gevoel van op reis te zijn” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ademt jouw huis al de ‘coastal living’-sfeer? Het is de nieuwste interieurtrend, in het leven geroepen door de Belgische Pascale Pelsmaekers (51). Ze runt de internationaal geliefde webshop ‘Bazar Bizar’, waarvoor ze items opspoort die de Balinese flair en de hyperpopulaire bohemienstijl in huis brengen. ‘Coastal living’ noemt ze dat dus. We kijken binnen in haar gerenoveerde cottage, waar de stijl perfect tot z’n recht komt. “Onze badkamer was eerder koeltjes. Het is dan dat de magie van ‘coastal living’ echt nodig is.”
  [naar artikel]
 49. Bompa’s in ‘Belgium’s got talent’ blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’: “Zelfs bij VTM wisten ze van niets” (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers. “Dat soort humor, dat zie je niet vaak meer.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.