Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 June 2022
12:32 uur

Door corona geplaagd Eupen vangt bot bij Pro League: duel tegen Cercle Brugge vindt plaats

Het Belang van Limburg

14/01/2022 - 20:52

De Pro League heeft het verzoek van AS Eupen afgewezen om de wedstrijd van de 22e speeldag in de Jupiler Pro League thuis tegen Cercle Brugge van zondag (16 uur) uit te stellen. Dat hebben de Panda’s vrijdag gemeld. Eerder vrijdag liet Eupen weten vlak voor de hervatting van de Jupiler Pro League na de winterstop met een stevige uitbraak van het coronavirus te kampen. Maar liefst veertien spelers en twee stafleden testten bij de club uit de Oostkantons positief.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ook Eupen vangt bot bij Pro League: duel tegen Cercle Brugge gaat door (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Pro League heeft ook het verzoek van AS Eupen afgewezen om de wedstrijd van komend weekend tegen Cercle Brugge uit te stellen. Dat hebben de Panda’s gemeld. Ook KV Mechelen ving al bot.
  [naar artikel]
 2. Door corona geplaagd Eupen houdt lang stand, maar gaat in slotfase toch nog kopje-onder tegen Cercle Brugge (16/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge heeft op het veld van Eupen zijn zesde zege in zeven competitiewedstrijden geboekt. Groen-zwart leek lang op weg naar een 0-0 tegen de Panda’s, die door het coronavirus zwaar gehavend waren en de wedstrijd onder voorbehoud speelden. In de slotfase slaagde Cercle er toch in om de drie punten over de streep te trekken: Somers en Hotic (via de stip) maakten er 0-2 van.
  [naar artikel]
 3. Jupiler Pro League – KV Kortrijk wint bij Cercle Brugge, geen winnaar in Eupen – Waasland-Beveren (10/08/2019 - Metro)
  KV Kortrijk heeft onderin het klassement van de Jupiler Pro League een goede zaak gedaan. Het team van Yves Vanderhaeghe klopte Cercle Brugge met 1-3. Het duel tussen Eupen en Waasland-Beveren eindigde op 1-1. Voor Waasland-Beveren trapte Koita op het kwartier de bal tegen de lat. Beni Badibanga was in de 28e minuut wél trefzeker met het hoofd: 0-1. Eupen reageerde via Yuta Toyokawa, die in de 54e minuut een vrije trap tegen de netten krulde. Een verder grijze partij werd besloten met een draw. Cercle Brugge kwam in de 18e minuut op voorsprong via Idriss Saadi, na knullig balverlies van Hannes Van der Bruggen. Vier minuten ver in de tweede helft kwam KV Kortrijk langszij dankzij een fraai afstandsschot van Abdul Ajagun. Van der Bruggen zette zijn fout bij de openingstreffer recht door in de 55e minuut de 1-2 op het scorebord te zetten. Invaller Hervé Kage pikte in de 90e minuut ook nog zijn doelpunt mee. In de stand klimt KV Kortrijk met vier punten naar de zevende plaats. Waasland-Beveren en Eupen sprokkelden hun eerste punt en zijn terug te vinden op respectievelijk de twaalfde en dertiende plaats. Cercle Brugge is nog steeds puntenloos. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk wint bij Cercle Brugge, geen winnaar in Eupen – Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Waasland-Beveren springt opnieuw over Cercle Brugge na nipte zege tegen Eupen (17/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft het uitgestelde duel tegen Eupen met het kleinste verschil gewonnen. Michael Frey maakte al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd. Stef Peeters miste de gelijkmaker vanop de stip. Waasland-Beveren geeft de rode lantaarn door aan Cercle Brugge.
  [naar artikel]
 5. Antwerp-Cercle Brugge en Eupen-KV Oostende verzet naar zaterdagavond (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft aangekondigd dat de wedstrijden Antwerp-Cercle Brugge en Eupen-KV Oostende komende zaterdag al gespeeld zullen worden. Eupen-KV Oostende zal om 18u30 afgetrapt worden, Antwerp-Cercle Brugge om 20u45.
  [naar artikel]
 6. Football Talk. Pro League deelt twee sancties uit voor knuffels in Cercle-Eupen - Nog vier kandidaat-voorzitters over bij Barcelona (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Pro League heeft na afgelopen speeldag twee sancties uitgedeeld op basis van het Covid-19 protocol. Beide sancties werden opgelegd na vieringen in de wedstrijd Cercle Brugge – KAS Eupen. Zowel Cercle Brugge als KAS Eupen werden gesanctioneerd. De opgelegde vergoedingen (750 euro per overtreding) worden integraal doorgestort aan Tele Onthaal en Tele Acceuil. De Pro League dankt de overige spelers en clubs uit de Jupiler Pro League om de maatregelen uit het protocol op te volgen.
  [naar artikel]
 7. Eupen speelt match tegen Cercle Brugge onder voorbehoud, spelers houden voor aftrap opmerkelijk protest (16/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd Eupen-Cercle Brugge is zondagmiddag gewoon afgetrapt, hoewel de thuisploeg alle moeite van de wereld had om een team aan de aftrap te krijgen. Het door corona zwaar gehavende Eupen speelt de wedstrijd daarom onder voorbehoud, de basisspelers protesteerden door bij de line-up voor de aftrap hun rug naar de televisiecamera’s te keren.
  [naar artikel]
 8. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (15/09/2018 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte het leer in doel. Even later ontsnapte de Vereniging aan de 1-1. Zivkovic duwde de bal voorbij Nardi, maar een glijdende Taravel verhinderde de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor affluiten toch. Bij een vrije trap vond Bjelica de vrijstaande Kevin Vandendriessche. De Fransman knalde het leer tegen de touwen. Voor Waasland-Beveren mikte Badibanga twintig minuten ver in de tweede helft een vrije trap tegen de lat. Dichter bij een doelpunt kwamen de twee ploegen niet op de Freethiel. In de stand is KV Oostende zevende met 10 punten, de kustploeg staat één plaats boven Cercle Brugge (9 ptn). Eupen is tiende met 7 punten. Waasland-Beveren is terug te vinden op de 15e en voorlaatste plaats met 4 punten. Het puntenloze Excel Moeskroen ontvangt zondag (14u30) KV Kortrijk. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (16/09/2018 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte het leer in doel. Even later ontsnapte de Vereniging aan de 1-1. Zivkovic duwde de bal voorbij Nardi, maar een glijdende Taravel verhinderde de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor affluiten toch. Bij een vrije trap vond Bjelica de vrijstaande Kevin Vandendriessche. De Fransman knalde het leer tegen de touwen. Voor Waasland-Beveren mikte Badibanga twintig minuten ver in de tweede helft een vrije trap tegen de lat. Dichter bij een doelpunt kwamen de twee ploegen niet op de Freethiel. In de stand is KV Oostende zevende met 10 punten, de kustploeg staat één plaats boven Cercle Brugge (9 ptn). Eupen is tiende met 7 punten. Waasland-Beveren is terug te vinden op de 15e en voorlaatste plaats met 4 punten. Het puntenloze Excel Moeskroen ontvangt zondag (14u30) KV Kortrijk. Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. PROXIMUS LEAGUE. Roeselare wint burenduel tegen Cercle, Lierse blijft leider (18/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  KSV Roeselare heeft de flow te pakken in de Proximus League. De West-Vlamingen wonnen de derby tegen Cercle Brugge met 2-1 en pakken zo zes op zes. In het klassement staat Roeselare nu naast Cercle en Lommel United op de derde plaats. OHL en Antwerp spelen straks een rechtstreeks duel om de rode lantaarn.
  [naar artikel]
 11. Cercle Brugge boekt levensbelangrijke zege tegen Lommel (21/04/2017 - Sporza)
  Cercle Brugge heeft het duel om de laatste plaats in de Play-downs in zijn voordeel beslist. Cercle won op het veld van Lommel United met 0-1.
  [naar artikel]
 12. Ook Eupen kampt met corona-uitbraak: maar liefst zestien positieve gevallen, uitstel tegen Cercle Brugge gevraagd (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook KAS Eupen heeft het vlaggen. In de Oostkantons brachten nieuwe PCR-tests maar liefst zestien positieve gevallen, waaronder veertien spelers en ook coach Stefan Krämer, aan het licht. Eupen moet het zondag opnemen tegen Cercle Brugge in de competitie, maar die wedstrijd is nu dus in gevaar. Eupen heeft al om uitstel gevraagd.
  [naar artikel]
 13. Bernd Storck (Cercle Brugge): “In Eupen strijden tot laatste snik” (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De klap van het thuisverlies tegen Anderlecht is verteerd, al kwam die keihard aan. Zaterdag begint Cercle Brugge in Eupen aan een een cruciale...
  [naar artikel]
 14. Eupen en Oostende houden de punten thuis, Cercle op rand 1B (01/02/2020 - De Standaard)
  Eupen en Oostende hebben zaterdagavond belangrijke overwinningen geboekt in de Jupiler Pro League. Eupen versloeg rode lantaarn Cercle Brugge met 1-0, Oostende haalde het met dezelfde score van STVV. Beide teams lijken nu zo goed als zeker van het behoud. Voor Cercle Brugge lijkt de situatie nu stilaan hopeloos. De Bruggelingen tellen na 24 speeldagen elf punten, negen minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren, dat zondag nog naar Zulte Waregem trekt. Eupen (26 ptn) en Oostende (21 ptn) lijken helemaal gered.
  [naar artikel]
 15. Proximus League – Lierse verslaat Cercle Brugge en pakt 6 op 6 (17/11/2017 - Metro)
  SK Lierse heeft vrijdag de openingswedstrijd van de zestiende speeldag in de Proximus League (1B) tegen Cercle Brugge gewonnen met 1-0. Frédéric Frans (70.) scoorde op het Lisp in een kansarme wedstrijd het enige doelpunt. Na twee speeldagen in de terugronde in 1B behoudt Lierse het maximum van de punten. Cercle Brugge staat voorlopig met 3 op 6 op de tweede plaats. Zaterdag gaat Westerlo in Roeselare na een 2 op 21 op zoek naar zijn eerste driepunter sinds 30 september. Eersteperiodekampioen Beerschot Wilrijk wil na de 4-0 pandoering tegen Cercle Brugge de rug rechten tegen Oud-Heverlee Leuven. Zondag staat Union-Tubeke op het programma. . bron: Belga
  [naar artikel]
 16. Cercle-doelman Miguel Van Damme geeft aftrap in duel dat in teken staat van strijd tegen leukemie (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Miguel Van Damme gaf vanavond de aftrap van Cercle Brugge-Eupen, het openingsduel van speeldag 8 in de Jupiler Pro League. De Vereniging stelde de wedstrijd in het teken van ‘September Bloedkankermaand’ en de strijd tegen leukemie.
  [naar artikel]
 17. Football Talk. Geen Zulte Waregem-KVO dit weekend door coronagolf bij Essevee, volgt ook uitstel van OHL-KV Mechelen en Eupen-Cercle? (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De meest recente Covid-tests hebben bij AS Eupen een catastrofaal resultaat opgeleverd, met niet minder dan zestien (!) positieve gevallen, waaronder veertien spelers en coach Stefan Krämer. De club heeft bij de Pro League een verzoek ingediend om de thuiswedstrijd van zondag tegen Cercle Brugge uit te stellen. (AR)
  [naar artikel]
 18. Anderlecht recupereert Chadli voor duel tegen Cercle, pas kort voor aftrap beslissing of hij start (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht recupereert Nacer Chadli voor het thuisduel tegen Cercle Brugge (14u30). De Rode Duivel miste de wedstrijden tegen Eupen en AA Gent door...
  [naar artikel]
 19. Cercle in slotkwartier naar 18 op 21 in Eupen, dat onder voorbehoud speelde (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op routine ging Cercle Brugge in Eupen met zijn zesde driepunter in zeven matchen aan de haal. De zuinige 0-2 zege kwam in het slotkwartier tot stand en brengt groen-zwart tot op vier punten van de beoogde achtste,plaats in de rangschikking. Cercle gaat dus op zijn elan van december door. Dominik Thalhammer wandelde rustig de Kehrweg buiten.
  [naar artikel]
 20. LIVE. Neemt Cercle in eigen huis de maat van Eupen? (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Cercle Brugge - KAS Eupen • 21ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Aftrap: 14u30
  [naar artikel]
 21. MULTILIVE. AA Gent leidt halfweg tegen Lommel - Wint Cercle ook in beker van Malinwa? - Eupen en OHL stoten door na doelpuntrijke duels (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eupen en OH Leuven staan net als Anderlecht in de kwartfinales van de Croky Cup. Prevljak boog een 0-2-achterstand om tegen Zulte Waregem, OH Leuven kroop in de slotminuten door het allerkleinste gaatje tegen 1B-leider Westerlo. Op dit moment speelt AA Gent tegen Lommel en zijn er ook KV Mechelen-Cercle Brugge en KV Kortrijk-KV Oostende. Die wedstrijden volgt u in onze liveblog onderaan. De topper tussen Racing Genk en Club Brugge volgt u op deze pagina.
  [naar artikel]
 22. LIVE (14u30). Neemt Cercle in eigen huis de maat van Eupen? (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Cercle Brugge - KAS Eupen • 21ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Aftrap: 14u30
  [naar artikel]
 23. Waasland-Beveren kan tegen Eupen nog eens winnen en speelt rode lantaarn door aan Cercle (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is de rode lantaarn kwijt aan Cercle Brugge. Het won de inhaalwedstrijd tegen Eupen met het kleinste verschil, met dank aan Michael Frey. ‘t Is de eerste zege voor de Waaslanders sinds 13 december.
  [naar artikel]
 24. Jupiler Pro League – KV Mechelen wint ondanks vroege uitsluiting met 0-2 in Eupen (05/10/2019 - Metro)
  KV Mechelen heeft zaterdagavond op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League met 0-2 gewonnen op het veld van degradatiekandidaat Eupen. Met de rust in zicht moest KVM al met een man minder voort na een rode kaart voor Arjan Swinkels. Een terechte uitsluiting voor de Nederlander, na een trap in de maag van Danijel Milicevic. De bezoekers waren echter niet aangeslagen, want enkele minuten later maakte Jordi Vanlerberghe er met een afgeweken bal 0-1 van. Dat was ook de ruststand aan de Kehrweg, halverwege de tweede helft maakte de ingevallen William Togui er op aangeven van Nikola Storm 0-2 van. De Ivoriaan stond echter randje buitenspel, pas na een minutenlange analyse van de beelden keurde de VAR het doelpunt goed. Met de 0-2 zege in de Oostkantons herpakte de Bekerwinnaar zich knap na de 0-5 pandoering van vorig weekend in eigen huis tegen competitieleider Club Brugge. Met zeventien punten klimmen de Mechelaars voorlopig zelfs naar een met AA Gent gedeelde derde plaats, al hebben de Gentenaars momenteel wel twee wedstrijden minder op de teller. Eupen blijft met zes punten op de op twee na laatste plaats hangen en ziet met Waasland-Beveren (4 punten) en Cercle Brugge (3) de kelder van het klassement zaterdagavond nog in actie komen. Waasland-Beveren ontvangt op de Freethiel KV Oostende, terwijl Cercle op bezoek gaat bij Zulte Waregem. KV Kortrijk tegen STVV is het laatste duel van zaterdagavond. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – KV Mechelen wint ondanks vroege uitsluiting met 0-2 in Eupen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Proximus League - Cercle Brugge veroordeelt vandalisme van eigen fans (22/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge is niet opgezet met de schade die “enkele individuen” vrijdag na de overwinning tegen Lierse hebben aangebracht aan de Noordtribune van het Jan Breydelstadion. “Cercle Brugge distantieert zich van provocatie in en rond voetbalstadions”, reageerde groen-zwart.
  [naar artikel]
 26. Proximus League - Cercle Brugge veroordeelt vandalisme van eigen fans (22/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge is niet opgezet met de schade die “enkele individuen” vrijdag na de overwinning tegen Lierse hebben aangebracht aan de Noordtribune van het Jan Breydelstadion. “Cercle Brugge distantieert zich van provocatie in en rond voetbalstadions”, reageerde groen-zwart.
  [naar artikel]
 27. Cercle Brugge-doelman en leukemiepatiënt Miguel Van Damme geeft aftrap tegen Eupen, spelers pakken uit met speciaal shirt (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  September is bloedkankermaand en Cercle Brugge steunt de stichting tegen leukemie al ruim drie jaar. Vrijdag geeft doelman Miguel Van Damme, die zelf al enkele jaren moedig tegen leukemie strijdt, de aftrap tegen Eupen in het kader van de ‘Me To You’-actie.
  [naar artikel]
 28. LIVE (20u30). Wint Eupen ook op eigen veld tegen Cercle Brugge? (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Speeldag 13 • Eupen versloeg Anderlecht afgelopen weekend • Cercle wat weggezakt • Ref: Jonathan Lardot
  [naar artikel]
 29. Jupiler Pro League – Cercle Brugge houdt drie punten thuis tegen Charleroi (05/10/2018 - Metro)
  Cercle Brugge heeft vrijdagavond met 2-1 gewonnen van Charleroi in de opener van de tiende speeldag in de Jupiler Pro League. Dylan De Belder bracht de Vereniging iets voorbij het halfuur met het hoofd op voorsprong. Een minuut later hingen de bordjes opnieuw in evenwicht, dankzij Victor Osimhen. Drie minuten na rust zag het Jan Breydelstadion hoe Carolo Francisco Martos zijn eigen doelman verschalkte: 2-1, meteen ook de eindstand. Na nederlagen tegen Genk en Club Brugge in de competitie en tegen Beerschot Wilrijk in de Beker van België lukt groen-zwart zo een welgekomen driepunter, Cercle Brugge beëindigt een reeks van zes wedstrijden zonder zege. In de stand wippen de Bruggelingen over Charleroi naar de negende plaats, met 12 punten. Het team van Felice Mazzu is tiende met 11 punten. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Cercle Brugge houdt drie punten thuis tegen Charleroi verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Crisis in Cercle na nederlaag tegen Eupen (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De crisis is compleet bij Cercle Brugge. Na de bekeruitschakeling door de amateurs van Rebecq verloor de Vereniging vandaag ook het cruciale...
  [naar artikel]
 31. Cercle Brugge kan eindelijk nog eens winnen, Charleroi zakt dieper weg (05/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Cercle heeft voor het eerst sinds 18 augustus nog eens kunnen winnen in de Jupiler Pro League. De Vereniging opende vrijdagavond de tiende speeldag met een 2-1-thuiszege tegen Charleroi. Op het half scoorden beide teams een doelpunt: De Belder voor de thuisploeg, Osimhen meteen daarna voor de bezoekers. Vlak na de pauze besliste een treffer van Martos de partij. Daardoor springt Cercle over Eupen en de ontgoochelende Carolo’s naar een voorlopige negende plaats.
  [naar artikel]
 32. Vandaag Europese loting Belgische clubs (13/04/2019 - De Morgen)
  Vanmiddag vindt in het Zwitserse Nyon de loting voor de derde voorronde van Champions League en Europa League plaats. Anderlecht (CL) en RC Genk (EL) treffen meer dan waarschijnlijk een haalbare tegenstander. Voor AA Gent (CL) en Cercle Brugge, dat eerst nog de tweede voorronde van de Europa League tegen het Finse Turku moet zien te overleven, ligt dat anders. Club Brugge loot pas in de volgende EL-ronde mee.
  [naar artikel]
 33. Cercle Brugge verzekert zich van tweede periodetitel na gelijkspel tegen Union (17/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge heeft 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Union. Cercle kwam al na twee minuten op voorsprong via Crysan, na een kwartier spelen maakte Kabasele gelijk voor Union St. Gillis. Daarna werd er niet meer gescoord, maar toch mocht Cercle vieren. Door het gelijkspel is de Vereniging zeker van de tweede periodetitel, op één speeldag van het einde. Het speelt de finale van de Proximus League tegen Beerschot Wilrijk, de winnaar promoveert naar de Jupiler Pro League.
  [naar artikel]
 34. Cercle Brugge verzekert zich van tweede periodetitel na gelijkspel tegen Union (17/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge heeft 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Union. Cercle kwam al na twee minuten op voorsprong via Crysan, na een kwartier spelen maakte Kabasele gelijk voor Union St. Gillis. Daarna werd er niet meer gescoord, maar toch mocht Cercle vieren. Door het gelijkspel is de Vereniging zeker van de tweede periodetitel, op één speeldag van het einde. Het speelt de finale van de Proximus League tegen Beerschot-Wilrijk, de winnaar promoveert naar de Jupiler Pro League.
  [naar artikel]
 35. Wouter Vrancken na corona-uitbraak bij KV Mechelen: “Nu bang afwachten op resultaten van volgende testronde” (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In totaal dertien besmettingen. Waaronder tien A-kernspelers. KV Mechelen is hard getroffen door corona. Het duel tegen Eupen gaat vanavond bijgevolg niet door. “De enige juiste keuze”, vindt coach Vrancken.
  [naar artikel]
 36. Cercle Brugge pakt in extremis zege tegen Lokeren (04/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge heeft zijn eerste zege sinds haar terugkeer naar de Jupiler Pro League te pakken. De Bruggelingen wonnen op speeldag 2 in eigen huis met 3-2 van Lokeren. Cercle zat al snel op rozen na twee goals van Bruno in de eerste zeven minuten, maar Lokeren kwam toch terug op gelijke hoogte. De match stevende af op een gelijkspel, tot Guévin Tormin in de 91e minuut de winning goal maakte voor groen-zwart. Cercle start de competitie prima met vier op zes, Lokeren bengelt samen met Eupen met nul op zes helemaal onderaan.
  [naar artikel]
 37. Eupen klimt verder naar boven na 0-1-zege bij Cercle (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  2018 was een superjaar voor Cercle Brugge dat in maart kampioen werd in 1B en snel 25 punten verzamelde. In de kerstmatch tegen Eupen wilden ze de kers op de taart zetten. Ze hadden zo graag gewonnen en gingen zelfs weer op afzondering. Een koelbloedig Eupen scoorde echter al vroeg op een diepe bal en bezorgde de vereniging eindejaarsdagen in mineur. Het bleef 0-1. Op de mathematische redding is het dus nog even wachten.
  [naar artikel]
 38. LIVE. Houdt KRC Genk de drie punten thuis tegen rode lantaarn Cercle Brugge? (26/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie dagen na het Champions League-duel tegen de beste ploeg van de wereld krijgt KRC Genk vanavond het bezoek van Cercle Brugge, de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Houdt blauw-wit de drie punten thuis? Of pakt Bernd Storck zijn eerste punten als coach van de Vereniging? Volg het hier live vanaf 20.30u.
  [naar artikel]
 39. Standard wil de drie punten voor match tegen Cercle Brugge na VAR-blunder (18/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Standard wil dat de 1-1 tegen Cercle Brugge wordt omgezet in een 2-1-overwinning. Het duel van 5 februari eindigde in een gelijkspel, nadat de VAR de late winnende treffer van Moussa Sissako ten onrechte afkeurde.
  [naar artikel]
 40. Anderlecht zet rode lantaarn Cercle Brugge moeizaam opzij met 2-1 (03/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  RSC Anderlecht heeft zijn vierde competitiezege op zak. Paars-Wit won met 2-1 thuis van Cercle Brugge, dat een goal afgekeurd zag door de VAR en enkele grote kansen de nek omwrong. Anderlecht schuift op naar een elfde plaats, Cercle Brugge blijft laatste.
  [naar artikel]
 41. Jupiler Pro League – Gent klopt Kortrijk, Eupen wint degradatieduel in Brugge, draw bij Moeskroen-Zulte Waregem (28/09/2019 - Metro)
  AA Gent heeft zaterdagavond de drie punten thuisgehouden in een duel tegen KV Kortrijk (2-0). Eupen boekte zijn eerste zege van het seizoen in de belangrijke degradatietopper bij Cercle Brugge (1-2), terwijl Moeskroen en Zulte Waregem de punten deelden op Le Canonnier (2-2). Gent had het lange tijd erg lastig tegen een stug KV Kortrijk. Ngadeu-Ngadjui brak even voor het uur de ban door een hoekschop vol op de schoen te nemen, 1-0. David legde drie minuten voor tijd met zijn zesde competitietreffer van het seizoen de eindstand vast op 2-0. Gent klimt in de stand naar de derde plaats, met zeventien punten. Het team van coach Jess Thorup telt drie punten minder dan Club Brugge, dat eerder zaterdag KV Mechelen inblikte met 0-5. Moeskroen had van zijn kant veel te danken aan City-huurling Aleix Garcia. Die bracht de Henegouwers op een dubbele voorsprong. De prachtige tegentreffer van Bruno bracht Zulte Waregem echter opnieuw in de wedstrijd, en Oberlin bezorgde de bezoekers met een intikker in het slot alsnog een gelijkspel. Moeskroen blijft vierde, Zulte Waregem is achtste. In het Jan Breydelstadion bracht Stef Peeters de thuisploeg al snel vanop de strafschopstip op 1-0. Eupen bleef echter aanklampen en ging in het slot nog helemaal over de Vereniging heen. Een afgeweken vrijschop van Milicevic en een kopbaldoelpunt van Embalo deden de Panda’s voor het eerst dit seizoen een overwinning pakken. Eupen klimt in de stand naar de dertiende stek en telt nu zes punten. Cercle Brugge blijft – samen met Waasland-Beveren – de rode lantaarn. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Gent klopt Kortrijk, Eupen wint degradatieduel in Brugge, draw bij Moeskroen-Zulte Waregem verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Jupiler Pro League – Gent klopt Kortrijk, Eupen wint degradatieduel in Brugge, draw bij Moeskroen-Zulte Waregem (29/09/2019 - Metro)
  AA Gent heeft zaterdagavond de drie punten thuisgehouden in een duel tegen KV Kortrijk (2-0). Eupen boekte zijn eerste zege van het seizoen in de belangrijke degradatietopper bij Cercle Brugge (1-2), terwijl Moeskroen en Zulte Waregem de punten deelden op Le Canonnier (2-2). Gent had het lange tijd erg lastig tegen een stug KV Kortrijk. Ngadeu-Ngadjui brak even voor het uur de ban door een hoekschop vol op de schoen te nemen, 1-0. David legde drie minuten voor tijd met zijn zesde competitietreffer van het seizoen de eindstand vast op 2-0. Gent klimt in de stand naar de derde plaats, met zeventien punten. Het team van coach Jess Thorup telt drie punten minder dan Club Brugge, dat eerder zaterdag KV Mechelen inblikte met 0-5. Moeskroen had van zijn kant veel te danken aan City-huurling Aleix Garcia. Die bracht de Henegouwers op een dubbele voorsprong. De prachtige tegentreffer van Bruno bracht Zulte Waregem echter opnieuw in de wedstrijd, en Oberlin bezorgde de bezoekers met een intikker in het slot alsnog een gelijkspel. Moeskroen blijft vierde, Zulte Waregem is achtste. In het Jan Breydelstadion bracht Stef Peeters de thuisploeg al snel vanop de strafschopstip op 1-0. Eupen bleef echter aanklampen en ging in het slot nog helemaal over de Vereniging heen. Een afgeweken vrijschop van Milicevic en een kopbaldoelpunt van Embalo deden de Panda’s voor het eerst dit seizoen een overwinning pakken. Eupen klimt in de stand naar de dertiende stek en telt nu zes punten. Cercle Brugge blijft – samen met Waasland-Beveren – de rode lantaarn. Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Gent klopt Kortrijk, Eupen wint degradatieduel in Brugge, draw bij Moeskroen-Zulte Waregem verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Lamkel Zé zit in wedstrijdselectie Antwerp voor duel van morgen tegen Cercle Brugge (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Didier Lamkel Zé zit in de wedstrijdselectie van Antwerp voor het duel van morgen tegen Cercle Brugge. De Kameroener lijkt dus effectief een nieuwe kans te krijgen in de A-kern van The Great Old.
  [naar artikel]
 44. LIVE (20u). Wie wint West-Vlaams duel tussen Oostende en Cercle Brugge? (03/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • KV Oostende - Cercle Brugge • Versluys Arena • Tweede speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u
  [naar artikel]
 45. LIVE. Recht Antwerp tegen Cercle de rug na bekeruitschakeling? (31/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op speeldag 13 van de Jupiler Pro League trekt Antwerp naar Brugge voor de confrontatie met staartploeg Cercle. Rood-wit ligt na de nederlaag tegen Westerlo uit de beker, maar staat er in de competitie wel goed voor. Blijft dat ook zo na het duel tegen de Vereniging? Volg de wedstrijd hier LIVE!
  [naar artikel]
 46. Dit is de verwachte basiself van Club Brugge voor cruciaal duel tegen Lazio (08/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge neemt het vanavond (om 18u55) op tegen Lazio. Een cruciaal duel. Als blauw-zwart wint, dan stoot het door naar de achtste finales van de Champions League. Het is nog wachten op de definitieve opstelling van Philippe Clement, maar hierboven vindt u al de verwachte basiself.
  [naar artikel]
 47. Eupen wil match tegen Genk laten uitstellen na vijf positieve tests in spelerskern, maar vangt bot bij Pro League (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals vanmorgen al gemeld mist AS Eupen wegens corona vijf spelers voor de uitmatch van morgenavond op Racing Genk: Jens Cools, Senna Miangue, Menno Koch, Andreas Beck en Emmanuel Sowah. De club richtte zich tot de Pro League om de match te laten uitstellen, maar ving bot.
  [naar artikel]
 48. Crisis compleet bij Cercle na nederlaag tegen Eupen (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De crisis is compleet bij Cercle Brugge. Na de bekeruitschakeling door de amateurs van Rebecq verloor de Vereniging vandaag ook het cruciale...
  [naar artikel]
 49. Dimitar Velkovski (Cercle) ziet ex-maat Stef Peeters terug in Eupen: “Vooraf een hand, dan... oorlog” (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle Brugge stapt vrijdag op de bus richting het hotel in Verviers voor de verste verplaatsing van het seizoen, naar AS Eupen. Het gezellige...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy