Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
21:08 uur

Auto knalt tegen betonnen rand van rotonde op Europalaan in Genk

Het Belang van Limburg

14/01/2022 - 21:23

Op de Europalaan in Genk is vrijdagavond om even over 19 uur een wagen tegen de betonnen rand van de rotonde ter hoogte van de Oosterring geknald. Daarbij raakte de bestuurder van het voertuig gewond.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Autobestuurder knalt tegen rotonde (19/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Automobilist Johannes O. (64) uit Ham raakte zondagavond om 20.15 uur lichtgewond bij een ongeval op de rotonde van de Europalaan en de Oosterring in Genk. Dat gebeurde nadat de zestiger de controle over het stuur had verloren. (ppn)
  [naar artikel]
 2. Auto over de kop op rotonde in Winterslag (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Vennestraat in Winterslag heeft zondag om iets na 10 uur een bestuurder de controle over het stuur verloren en is hij tegen de betonnen rand van een rotonde geknald.
  [naar artikel]
 3. Auto slaat over de kop op rotonde in Genk (16/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond rond 18 uur is een auto over de kop geslagen op de Oosterring in Genk. De auto belandde op zijn dak op de rotonde met de Europalaan. De brandweer heeft de inzittenden bevrijd uit het wrak. Met een ziekenwagen zijn ze naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 4. Over de kop (26/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Boslaan in Lanklaar is donderdag rond 10 uur een auto tegen de rotonde gereden. Een 29-jarige bestuurster uit As merkte de rotonde te laat op en raakte de betonnen rand. Haar wagen werd omhoog geworpen en sloeg over de kop. De bestuurster werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 5. Wagen tegen vangrails op rotonde aan Hasseltweg in Genk<BR /> (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan de drukke rotonde tussen de Hasseltweg, de Europalaan, de Jaarbeurslaan en de Vennestraat in Genk is donderdagmiddag een auto tegen de vangrails geknald. Volgens eerste informatie raakte daarbij één inzittende lichtgewond. Over de oorzaak van het ongeval bestaat nog geen duidelijkheid. De brandweer snelde toe maar een bevrijding bleek uiteindelijk niet noodzakelijk. Door het ongeval ontstond er beperkte verkeershinder.
  [naar artikel]
 6. Voetgangster (29) gewond na aanrijding op zebrapad in Genk (29/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw (29) uit Genk liep dinsdag om 18.45 uur verwondingen op bij een ongeval aan de rotonde van de Europalaan en Stationsstraat in Genk. Ze werd door een auto aangereden tijdens het oversteken. 
  [naar artikel]
 7. Ongeval (02/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Verbindingslaan in Diepenbeek is een bestuurder donderdagmorgen rond 3 uur van de weg geraakt. De auto belandde tegen de betonnen rand van de rotonde toen de bestuurder de controle over het stuur verloor. De 73-jarige Willy H. uit Ieper liep verwondingen op.
  [naar artikel]
 8. Lange file op Europalaan in Genk nadat vrachtwagen verkeerlichten raakt (04/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een vrachtwagen heeft woensdagochtend tijdens een remmanoeuvre verkeerslichten geraakt en beschadigd. Het ongeval vond plaats op de Europalaan in Genk, ter hoogte van de oprit van de E314. De Nederlandse trucker moest hard remmen voor een flitspaal die aan het kruispunt staat. Zijn lading betonnen platen schoof uit hun positie tot tegen de verlichtingspalen. Door de schade aan de infrastructuur staat er momenteel een lange file op de Europalaan in de richting van Genk-centrum.
  [naar artikel]
 9. Auto knalt tegen betonnen muurtje op -2 van ondergrondse parking (11/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de ondergrondse Q-parking in de Clarissenstraat is vrijdagnamiddag een auto tegen een betonnen muurtje gebotst. De auto en het muurtje raakten zwaar beschadigd. Waarom de bestuurster de controle over haar auto verloor, is onduidelijk. Het ongeval gebeurde op een nagenoeg lege -2 waardoor de andere mensen die hun auto in parkeergarage hadden staan er geen hinder van ondervonden. De politie deed de vaststellingen.
  [naar artikel]
 10. Auto knalt tegen vangrail aan rotonde, inzittenden proberen weg te vluchten (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de rotonde aan het op- en afrittencomplex in Wommelgem is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto gebotst tegen een afsluiting. Toen de politie ter plaatse kwam, gingen de vier inzittenden van het voertuig op de loop.
  [naar artikel]
 11. Auto mist rotonde en knalt op geparkeerd voertuig (01/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Hoogstraat is vrijdagmiddag een spectaculair ongeval gebeurde. Een bestuurder miste de bocht op de rotonde. De auto hobbelde over de berm en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. De schade is groot. De bestuurder kwam er met de schrik vanaf.
  [naar artikel]
 12. Bus botst tegen auto op Europalaan (16/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Europalaan in Genk is een lijnbus maandagmiddag ingereden op een voorligger. Op de bus G2 naar het ZOL zaten geen passagiers. De bestuurder van de aangereden auto liep verwondingen op bij de aanrijding.
  [naar artikel]
 13. VIDEO. Vrachtwagen verspert in volle avondspits Europalaan (09/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan de rotonde Europalaan-Oosterring in Genk is vrijdag omstreeks 16 uur een vrachtwagen met oud ijzer gekanteld. De aanhangwagen bleef wel overeind. Het ongeval gebeurde op een spitsuur en veroorzaakte dan ook een file op de Oosterring en op de Europalaan. De bestuurder kwam er met de schrik van af.
  [naar artikel]
 14. Auto knalt op aanhangwagen (27/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag rond 11.30 uur is een auto ingereden op een bestelwagen met aanhangwagen op de Europalaan in Genk.
  [naar artikel]
 15. Genk zoekt oplossing voor fietsonvriendelijke rotondes op de Europalaan (08/07/2020 - VRT NWS)
  Sinds vandaag staat er op de rotonde van de Europalaan en de Stationstraat een proefopstelling. De stad Genk wil zo uitproberen of de gevaarlijke rotondes in het centrum veiliger kunnen worden voor fietsers en voetgangers.
  [naar artikel]
 16. Auto tegen rotonde in Genk (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  David W. (31) uit Tienen is zaterdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op het kruispunt van de Oosterring en de Zuiderring. Rond 15 uur botste hij met zijn auto tegen de rotonde. (mm)
  [naar artikel]
 17. Auto ramt betonnen verlichtingspaal in Genk (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een autobestuurder reed zondag rond 23.45 uur tegen een betonnen verlichtingspaal op de Schepersweg in Genk. De automobilist was bij aankomst van de hulpdiensten niet meer aanwezig.
  [naar artikel]
 18. Auto knalt betonnen elektriciteitspaal doormidden, bestuurder zwaargewond (18/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Vrasene is zaterdagavond een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto knalde er aan hoge snelheid tegen een elektriciteitspaal. De klap was zo hard dat de betonnen paal doormidden brak. De bestuurder raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 19. Vrachtwagen ramt auto op de Europalaan: één gewonde (05/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Europalaan in Genk is een vrachtwagen ingereden op een personenwagen. Daarbij raakte één inzittende van de auto gewond. Het slachtoffer moest worden bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer richting Genk kent hinder.
  [naar artikel]
 20. Auto knalt tegen rotonde Kristalpark in Lommel, bestuurster raakt gewond (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond rond 22.30 uur is een auto tegen de rotonde ‘L’ aan het Kristalpark gereden op de N71 in Lommel. De bestuurster moest bevrijd worden en raakte gewond.
  [naar artikel]
 21. Nieuwbouw aan de rotonde van Europalaan (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Langs de Bochtlaan, dicht bij de Europalaan - daar waar ooit bakkerij Dirix gevestigd was - verrijst binnenkort een nieuwbouw. Ook die zal weer beeldbepalend zijn voor het centrum van Genk.
  [naar artikel]
 22. Italiaans feestje op de Europalaan in Genk (16/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Europlaan in Genk kleurt groen-wit-rood woensdagavond na de zege van Italië tegen de Zwitsers. Meteen na de match stroomden meer dan honderd fans samen aan de rotonde.
  [naar artikel]
 23. Rijbewijs kwijt na crash op rotonde in Dilsen (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een 29-jarige Maasmechelaar is maandag even na middernacht zijn rijbewijs kwijtgespeeld na een ongeval op de Rijksweg in Dilsen. Hij was er met zijn auto bovenop de rotonde beland. De auto was total loss. De betonnen boord en de verlichting aan de rotonde zijn ook beschadigd. Een een ademtest bleek dat de twintiger alcohol had gedronken. Het parket besliste om zijn rijbewijs in te trekken. (mm)
  [naar artikel]
 24. Jongen op step gewond bij aanrijding in Genk (11/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 15-jarige jongen uit Genk is vrijdag rond 17.15 uur gewond geraakt bij een ongeval. Aan de rotonde van de Europalaan en de Eerste Cyclistenlaan werd hij op zijn step aangereden door een auto.
  [naar artikel]
 25. Op rotonde gereden (17/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is vrijdagavond rond 21 uur tegen de rotonde gereden op het kruispunt van de Oosterring en de Zuiderring in Genk. Daarbij vielen drie gewonden: Abdüssamet K (19), Onur K. (21) en Bayram K. (22), allen uit Genk raakten gewond.
  [naar artikel]
 26. Tankwagen gekanteld op Europalaan in Genk (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Europalaan in Genk is dinsdagvoormiddag een tankwagen gekanteld. Daarbij kwam een grote hoeveelheid stookolie op het wegdek terecht. De brandweer van de zone Limburg Oost zet alle middelen in om het goedje tegen te houden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Wiemesmeerstraat. Op de Europalaan richting Genk is nog maar één rijstrook beschikbaar en een lange file ontstaan.
  [naar artikel]
 27. Trucker gaat in de remmen voor flitspaal maar sleurt verkeerslichten mee (04/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een vrachtwagen heeft woensdagochtend tijdens een remmanoeuvre verkeerslichten geraakt en beschadigd. Het ongeval vond plaats op de Europalaan in Genk, ter hoogte van de oprit van de E314. De Nederlandse trucker moest hard remmen voor een flitspaal die aan het kruispunt staat. Zijn lading betonnen platen schoof uit hun positie tot tegen de verlichtingspalen. Door de schade aan de infrastructuur staat er momenteel een lange file op de Europalaan in de richting van Genk-centrum.
  [naar artikel]
 28. Twee ongevallen in Genk (14/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een autobestuurder reed zondag rond 20.45 uur met zijn auto tegen de rotonde van de Henry Fordlaan in Genk. Automobilist Wilfried L. (56) uit Genk raakte hierbij lichtgewond. Fouad F. (27) uit maasmechelen en Kevin V. (38) uit Genk raakten maandag om 12 uur lichtgewond bij een botsing tussen twee auto’s op de Westerring in Genk. (ppn)
  [naar artikel]
 29. Bestuurder crasht met Tesla tegen vangrails in Genk (09/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een automobilist parkeerde zijn Tesla donderdag in de vroege ochtend tegen de vangrails van de rotonde aan de Oosterring en Europalaan in Genk. De precieze omstandigheden zijn nog niet bekend.
  [naar artikel]
 30. Wegen verkeer gaat rotonde naar Kristalpark aanpassen na reeks ongevallen (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer bekijkt met de stad Lommel hoe de rotonde met de ‘L’ op de Ringlaan (N71) veiliger te maken. Woensdagavond nog raakte een chauffeur gewond toen hij tegen de betonnen boord knalde en met zijn auto op het ronde punt terechtkwam.
  [naar artikel]
 31. Gewond bij botsing op Europalaan (18/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een auto en een vrachtwagen zijn donderdag rond 17 uur op de Europalaan gebotst. Dieter I. (22) uit Genk raakte lichtgewond.(mm)
  [naar artikel]
 32. Ongevallen (02/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een scooter is zondagnamiddag gevallen tijdens het uitwijken voor een auto. De 21-jarige Stefan L. uit Opglabbeek raakte daardoor gewond. Het ongeval gebeurde in de Onderwijslaan in Genk. Zondagavond is een auto tegen de vangrails beland in de Europalaan in Genk. Bij de klap is Ayse D. (36) uit Genk gewond geraakt. De 56-jarige Mireille H. uit Hasselt is maandagnamiddag aangereden op de Weg naar As in Genk. Ze liep verwondingen op.
  [naar artikel]
 33. Auto vliegt door tuinmuurtjes en ramt twee voertuigen (06/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Genitsstraat in Meeuwen heeft een auto vrijdagavond een ware ravage aangericht. De bestuurder ging van de weg, vloog door betonnen tuinmuurtjes en knalt tegen twee geparkeerde auto’s.
  [naar artikel]
 34. Ambulance knalt tegen verlichtingspaal, patiënt zwaargewond (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Europalaan in Genk is deze namiddag omstreeks 15.15 uur een ambulance geslipt na een uitwijkmanoeuvre. De ambulancier verklaarde dat hij het...
  [naar artikel]
 35. Ambulance knalt tegen verlichtingspaal, patiënt zwaargewond (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Europalaan in Genk is deze namiddag omstreeks 15.15 uur een ambulance geslipt na een uitwijkmanoeuvre. De ambulancier verklaarde dat hij het...
  [naar artikel]
 36. Auto knalt tegen boom: inzittenden komen met de schrik vrij (08/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee jongemannen kwamen met de schrik vrij bij een ongeval op de Europalaan (N78) in Lanaken. Hun auto ging er vrijdagavond laat van de baan en kwam tegen een boom tot stilstand. Het wrak moest getakeld worden.
  [naar artikel]
 37. Fietsster (69) gewond na aanrijding op Europalaan (18/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag zijn rond 10.45 uur een voetganger en een auto gebotst op de Europalaan. Een vrouw (69) uit Genk raakte gewond.
  [naar artikel]
 38. Auto op z'n dak in Genk (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Europalaan is zondag rond 22 uur een auto op z’n dak terechtgekomen. Dagmar L. (17) uit As en Jan D. (22) uit Genk liepen lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 39. Auto van de weg in Genk (12/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 13.45 uur is op de Europalaan een auto van de weg geraakt. Een 23-jarige vrouw uit Genk raakte gewond.
  [naar artikel]
 40. Vrachtwagen knalt door betonnen zijwand A12: chauffeur zwaargewond (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagenchauffeur is deze namiddag zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd nadat hij zijn truck tegen de betonnen vangrail van de A12 stuk...
  [naar artikel]
 41. Twintiger gewond bij botsing op Europalaan (05/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s botsten maandag bij een ongeval op de Europalaan in Genk. Bij die botsing raakte Jonathan L. (24) uit Houthalen-Helchteren lichtgewond. (ppn)
  [naar artikel]
 42. Auto tegen rotonde (21/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Oosterring (N750) is vrijdag rond 6 uur een auto tegen een rotonde gebotst. Een bestuurder raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 43. Gewond bij ongeval op rotonde (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een fietsster (66) uit Genk raakte zondag om 16.30 uur gewond bij een ongeval op de rotonde van de Berglaan en Gerard Bijnenslaan in Genk. De vrouw werd aangereden door een auto en moest verzorging krijgen.
  [naar artikel]
 44. Ongeval (05/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is vrijdag rond 14.30 uur tegen de rotonde gereden in de Lantmeetersweg in Genk. De 82-jarige Marie L. uit Genk raakte gewond.
  [naar artikel]
 45. Auto knalt over rotonde in Jette en rijdt buurtbewoner dood (02/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een wagen is zondagochtend over de rotonde van Belgica in Jette gevlogen. Daarbij raakte hij een buurtbewoner, die om het leven kwam. De inzittenden van de wagen vluchtten na het ongeval weg.
  [naar artikel]
 46. Auto tegen boom (09/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmorgen rond 6.30 uur is een auto tegen een boom beland op de Europalaan in Genk. De 85-jarige Peter S. uit Maasmechelen raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 47. Auto tegen verlichtingspaal in Genk (25/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondag, even na middernacht, op de Europalaan tegen een verlichtingspaal gebotst. Een 37-jarige man uit Diepenbeek liep verwondingen op.
  [naar artikel]
 48. Auto op rotonde (24/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondagmorgen rond 2.45 uur is een auto tegen de rotonde gereden in de Dellestraat in Lummen. De 29-jarige Kristof V. uit Halen raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 49. NINOVE: Eén gewonde nadat auto tegen verlichtingspaal knalt (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Aspelare, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Ninove, is deze avond een automobilist met zijn wagen tegen een betonnen verlichtingspaal...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.