Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2022
22:01 uur

Partijfinanciering wordt verlaagd … of toch niet echt

Express

14/01/2022 - 21:23

De Senaat keurde vrijdag een wet goed die de federale partijdotatie verlaagt. Veel wordt er echter niet gemorreld aan de financiering van de Belgische partijen: de dotatie wordt slechts met 1,11 procent verlaagd en tegelijkertijd zal het bedrag geïndexeerd worden met 2 procent. Via Twitter laat federaal minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) weten […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. N-VA morrelt aan partijfinanciering (14/03/2019 - Apache)
  Met een nieuw wetsvoorstel raakt N-VA aan de partijfinanciering van kleinere partijen zoals PVDA/PTB, Défi en de Parti Populaire. Om het beeld bij te stellen van de financiële reus die de kleintjes vermorzelt, overweegt N-VA een voorstel om de indexering van de partijfinanciering over te slaan.
  [naar artikel]
 2. 5 vragen over partijfinanciering: 'Gun de oppositie iets meer geld' (16/02/2021 - Knack)
  Volgens Gunther Vanden Eynde (FWO-aspirant, KU Leuven) zijn er verbeteringen mogelijk aan de Belgische partijfinanciering.
  [naar artikel]
 3. N-VA waarschuwt voor private partijfinanciering als publieke middelen zouden dalen (31/05/2017 - Knack)
  N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover reageerde op Radio 1 op een voorstel van oud-N-VA'ers Hendrik Vuye en Veerle Wouters om de totale partijfinanciering met minstens 17 miljoen euro te laten zakken.
  [naar artikel]
 4. Neen, het gaat niet goed in de Brusselse regering (17/12/2021 - Express)
  Echt verrassend is het niet, maar toch: een nieuwe rel in de Brusselse regering deze week. Daar zit het al langer mis, omdat er geen echt leiderschap meer is. De Brusselse minister-president Rudi Vervoort (PS) wordt vanuit zijn eigen partij belaagd (onder meer in het Uber-dossier) en in de peilingen krijgt de PS de ene klap na de […]
  [naar artikel]
 5. De partijfinanciering na de verschuivingen in het politieke landschap: wie wint, wie verliest? (27/05/2019 - VRT NWS)
  De verkiezingsuitslagen hebben ook duidelijke gevolgen voor de partijfinanciering van de politieke partijen. De dotatie van Vlaams Belang verhoogt met 5,5 miljoen in vergelijking met wat de partij van voorzitter Tom Van Grieken tot nu toe ontving van de overheid. De N-VA boekt dan weer het grootste verlies, zo blijkt uit een doorrekening van de KU Leuven. 
  [naar artikel]
 6. Aantal militairen op straat wordt verlaagd (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal militairen dat kan worden ingezet voor bewakingsopdrachten in de straten wordt verlaagd van 1.800 naar 1.089. Dat heeft minister van
  [naar artikel]
 7. CD&V en Groen bereid partijfinanciering te hervormen en verminderen (14/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Meerderheidspartijen Groen en CD&V zijn bereid de partijfinanciering onder de loep te nemen en ook te verminderen. Dat hebben Kamerleden Franky Demon (CD&V) en Wouter De Vriendt (Groen) gezegd in De Zevende Dag. Oppositiepartij PVDA stelt meteen een halvering van de partijdotaties voor. Groen stelt ook voor de uitgaven van partijen aan sociale media “aan banden te leggen”, maar die piste wordt door oppositiepartij Vlaams Belang bestempeld als “censuur”.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe registratierechten vanaf deze week. Dit zijn de spelregels (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 1 juni 2018 wordt de koopbelasting voor een gezinswoning verlaagd. Vanaf dan betaal je een verlaagd tarief van 7%. “Wie de aankoop van een...
  [naar artikel]
 9. Rusland is echt bang voor de Europese koolstofheffing voor buitenlandse bedrijven … en wil er onderuit (24/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Rusland is echt bang voor de Europese koolstofheffing voor buitenlandse bedrijven … en wil er onderuit Vorige maand heeft de Europese Commissie haar grootse plan voor een koolstofheffing voor buitenlandse bedrijven voorgesteld. Rusland ziet dit als een grote bedreiging voor zijn economie en wordt bang. Het land denkt na over hoe het die belasting kan omzeilen. Half juli heeft de Europese Commissie de grote lijnen van haar project met betrekking tot […] Lees dit artikel: Rusland is echt bang voor de Europese koolstofheffing voor buitenlandse bedrijven … en wil er onderuit
  [naar artikel]
 10. Na het manken: Chris Froome tóch alweer op de fiets (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het stappen ging hem dinsdag op het presentatiepodium van de Tour 2020 in het Palais des Congrès in Parijs niet bepaald af. Nu ja, stappen… Echt...
  [naar artikel]
 11. Vanaf 1 september wordt de snelheid op de Brusselse ring verlaagd naar 100 km per uur (05/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  De snelheid op de Ring rond Brussel wordt in het kader van het Vlaamse Energie- en Klimaatplan 2021-2030 verlaagd naar 100 kilometer per uur. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) vrijdag meegedeeld op de Vlaamse Regering.
  [naar artikel]
 12. Maximumsnelheid verlaagd van 90 naar 70 op A12 tussen Boom en Wilrijk (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de A12 en de N177 tussen Boom en Wilrijk wordt een snelheidsverlaging doorgevoerd. Op de A12 wordt de snelheid verlaagd naar 70 kilometer per...
  [naar artikel]
 13. Brussel wordt een echt probleem, op vlak van vaccinatie (31/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Brussel wordt een echt probleem, op vlak van vaccinatie Het moest een nieuwe, grote stap zijn in de Brusselse strijd om meer vaccins toe te dienen: gratis prikken bij de supermarkt. Maar Het Laatste Nieuws vat het vanmorgen prachtig samen in de titel van een reportage die ze in de hoofdstad maakten: “Meer journalisten dan kandidaten voor een prikje.” Het wordt ondertussen aandoenlijk, de wanhoop […] Lees dit artikel: Brussel wordt een echt probleem, op vlak van vaccinatie
  [naar artikel]
 14. “Kon ik die kom soep voorspellen?” (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  WalshoutemAnneleen Grietens vroeg een verlaagd tarief aan voor de kinderopvang gedurende een half jaar. Ze kreeg dat niet. Omdat een verlaagd tarief pas kan voor minstens een heel jaar. Toen haar zoontje een zwaar ongeval had, besloot Anneleen zes maanden langer thuis te blijven. Maar hoewel ze nu een heel jaar om een verlaagd tarief vroeg, kreeg ze het nog steeds niet. Omdat ze haar aanvraag niet tijdig had ingediend.
  [naar artikel]
 15. Voormalig burgemeester van Bree Jaak Gabriels veroordeeld tot geldboete in zaak van illegale partijfinanciering (02/12/2021 - VRT NWS)
  Voormalig burgemeester van Bree en minister van Staat Jaak Gabriëls moet in een zaak van illegale partijfinanciering een geldboete van 8.250 euro betalen. Hij moest zich samen met 14 anderen voor de rechtbank van Tongeren verantwoorden voor het opzetten van een systeem van valse facturen.
  [naar artikel]
 16. Meer brillenglazen worden vanaf 1 juni terugbetaald (25/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  De drempel voor de terugbetaling van brillenglazen wordt verlaagd van een dioptrie van 8,25 naar 7,75. Voor wie jonger is dan 18 of ouder dan 65 wordt de drempel verlaagd van een dioptrie van 8 naar 7,5. De maatregel gaat op 1 juni in.
  [naar artikel]
 17. Meer brillenglazen worden vanaf 1 juni terugbetaald (25/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De drempel voor de terugbetaling van brillenglazen wordt verlaagd van een dioptrie van 8,25 naar 7,75. Voor wie jonger is dan 18 of ouder dan 65 wordt de drempel verlaagd van een dioptrie van 8 naar 7,5. De maatregel gaat op 1 juni in.
  [naar artikel]
 18. Tot 17 doden minder per jaar, en toch wordt alcohollimiet niet verlaagd (12/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Ook onder de nieuwe regering komt er geen nultolerantie voor alcohol achter het stuur, klinkt het bij een regeringspartij. Terwijl uit een rapport zwart op wit blijkt dat je zo jaarlijks tot 17 verkeersdoden en een veelvoud aan gewonden kan vermijden. Een gemiste kans voor Alexander De Croo en co.? “Het is een gebrek aan moed. Elke verkeersspecialist is pro. Binnen tien jaar zal er onvermijdelijk toch nultolerantie zijn.”
  [naar artikel]
 19. Waalse begroting voor 2024 is in evenwicht … of niet? (08/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Waalse begroting voor 2024 is in evenwicht … of niet? Goed nieuws vanuit Namen, zo had Elio Di Rupo (PS), de Waalse minister-president: “De begroting is binnen 3 jaar in evenwicht én de belastingen stijgen niet.” Sterk, voor een regio die toch niet bovenmatig presteert op economisch vlak. Officieel klokt de regering-Di Rupo van het Waals gewest af met een tekort van ‘maar’ 207 miljoen […] Lees dit artikel: Waalse begroting voor 2024 is in evenwicht … of niet?
  [naar artikel]
 20. Is iedereen die dé BV-filmpjes bekijkt een beetje pervers en crimineel? “Toch zo plezant: een ander zijn status neerhalen” (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Jij wou toch die beelden zien? Ook een beetje pervers… Jij wou die doorsturen naar iedereen die je kent? Dat is pas echt crimineel.” Peter Van de...
  [naar artikel]
 21. Partijen botsen over verkeersplateau: tegen 2022 wordt ‘Kilimanjaro van Zoersel’ verlaagd (15/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het verhoogd verkeersplateau op de kruising van de Hoge Dreef en de Gestelsebaan in Zoersel zal tegen 2022 verlaagd worden. Ook het kruispunt van de Heidehoeven en de Medelaar zal naar aanleiding van rioleringswerken in lijn worden gebracht met de technische voorschriften. h-EERLIJK ZOERSEL betreurt wel dat de gemeente niet al haar onreglementaire verkeersplateaus in één keer in regel wil stellen.
  [naar artikel]
 22. Snelheid op A12 tussen Boom en Wilrijk verlaagd naar 70 km/u (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de A12 en de N177 tussen Boom en Wilrijk wordt een snelheidsverlaging doorgevoerd. Op de A12 wordt de snelheid verlaagd naar 70 kilometer per...
  [naar artikel]
 23. Terreurniveau verlaagd in Verenigd Koninkrijk (17/09/2017 - De Tijd)
  21:36 In Groot-Brittannië is het terreurniveau opnieuw verlaagd van 'kritiek' naar 'ernstig'.
  [naar artikel]
 24. Beverdam in Tremelo verlaagd: “Geen wateroverlast meer en bevers blijven beschermd” (26/02/2020 - VRT NWS)
  De beverdam in de Vijversbeek in Tremelo is verlaagd. De provincie Vlaams-Brabant wil zo zorgen voor een normale afvoer van het beekwater en minder wateroverlast. De dam werd gebouwd door bevers, een beschermde diersoort. Daarom werd er besloten hun dam en burcht niet volledig te verwijderen. “Zo hebben we geen wateroverlast, maar blijft de bever toch beschermd”, zegt Bart Nevens, gedeputeerde voor Waterlopen en Dierenwelzijn.
  [naar artikel]
 25. Wat als elektrische auto’s toch niet de meest klimaatvriendelijke optie zijn? (02/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wat als elektrische auto’s toch niet de meest klimaatvriendelijke optie zijn? De Vlaamse regering bespreekt het voorstel om vanaf 2017 geen nieuwe wagens op diesel, benzine of met hybride motor meer in te schrijven. Tegen 2030 moeten ook de ‘vervuilende’ tweedehandswagens er aan geloven. Maar is dit nu echt de beste optie? Een Japanse studie beweert alleszins van niet. Het ambitieuze plan om de shift door […] Lees dit artikel: Wat als elektrische auto’s toch niet de meest klimaatvriendelijke optie zijn?
  [naar artikel]
 26. Brexit breekt Britten zuurder op dan verwacht: groeivooruitzichten verlaagd tot 2021 (22/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Britse regering heeft de economische groeivooruitzichten tot 2021 verlaagd. Dat bleek woensdag bij de presentatie van de begrotingsvoorstellen van Minister van financiën Philip Hammond. De lagere groeiprognose is te wijten aan de brexit en aan de lagere productiviteit. Voor de gevolgen van die brexit wordt 3 miljard pond opzij gezet.
  [naar artikel]
 27. Politieke wereld wil geen pottenkijkers in de keuken (12/01/2017 - Apache)
  Bart Maddens en Siegfried Bracke over de vraag waarom België systematisch faalt in fraudepreventie voor politici en transparantie in partijfinanciering wordt geschuwd.
  [naar artikel]
 28. Jeroen, lap het Tsjechische veto aan je laars (26/06/2017 - Apache)
  Praktisch iedereen is voorstander van een verlaagd btw-tarief voor digitale publicaties en boeken. En toch komt dat er voorlopig niet, dankzij Tsjechië.
  [naar artikel]
 29. Negatieve stroomprijzen – Capaciteit van Tihange 3 verlaagd (08/06/2019 - Metro)
  Engie Electrabel, uitbater van de kerncentrales in België, heeft zaterdag de capaciteit van Tihange 3 verlaagd. Reden is een softwarebug die zorgde voor erg negatieve prijzen op de groothandelsmarkt voor elektriciteit in ons land. De situatie evolueert continu in functie van de markten. Mogelijk wordt in de loop van de dag ook de capaciteit beperkt van de kerncentrales van Doel. Dat is vernomen van de woordvoerster van Engie Electrabel. Vrijdag dook een softwareprobleem op bij de koppeling van de Europese stroommarkten. De automatische veiling van de stroomprijzen kon daardoor niet doorgaan. Gevolg: er diende een andere, niet automatische, manier van veilen op de stroommarkten te worden toegepast. Dat had voor België tot gevolg dat er, door de hevige wind en het lagere energieverbruik door het Pinksterweekend, heel wat energie op overschot is, die niet kan worden uitgevoerd naar het buitenland. Engie Electrabel heeft daarom de capaciteit van Tihange 3 verlaagd. Andere centrales zouden hetzelfde lot kunnen ondergaan. Er zijn geen gevolgen voor de gewone consumenten. bron: Belga   Het bericht Negatieve stroomprijzen – Capaciteit van Tihange 3 verlaagd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Negatieve stroomprijzen – Capaciteit van Tihange 3 verlaagd (08/06/2019 - Metro)
  Engie Electrabel, uitbater van de kerncentrales in België, heeft zaterdag de capaciteit van Tihange 3 verlaagd. Reden is een softwarebug die zorgde voor erg negatieve prijzen op de groothandelsmarkt voor elektriciteit in ons land. De situatie evolueert continu in functie van de markten. Mogelijk wordt in de loop van de dag ook de capaciteit beperkt van de kerncentrales van Doel. Dat is vernomen van de woordvoerster van Engie Electrabel. Vrijdag dook een softwareprobleem op bij de koppeling van de Europese stroommarkten. De automatische veiling van de stroomprijzen kon daardoor niet doorgaan. Gevolg: er diende een andere, niet automatische, manier van veilen op de stroommarkten te worden toegepast. Dat had voor België tot gevolg dat er, door de hevige wind en het lagere energieverbruik door het Pinksterweekend, heel wat energie op overschot is, die niet kan worden uitgevoerd naar het buitenland. Engie Electrabel heeft daarom de capaciteit van Tihange 3 verlaagd. Andere centrales zouden hetzelfde lot kunnen ondergaan. Er zijn geen gevolgen voor de gewone consumenten. Bron: Belga   Het bericht Negatieve stroomprijzen – Capaciteit van Tihange 3 verlaagd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. ONZE OPINIE. Waarom de discussie over partijfinanciering altijd strandt: eigen partij eerst (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is bijzonder moeilijk om in je eigen vel te snijden. Vraag maar aan onze politici. Al jaren woedt de discussie over een te gulle partijfinanciering. Al jaren is er consensus: het kan met minder. En al jaren beweegt niemand. Het geld dat Open Vld veil had voor Sihame El Kaouakibi zwengelt de discussie weer aan. Maar het debat in 'De Zevende Dag' toonde meteen waarom die discussie altijd strandt: eigen partij eerst.
  [naar artikel]
 32. Bart Maddens: Het zwarte gat in de lokale partijfinanciering (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 33. Balie bibliotheek verlaagd (29/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de bibliotheek van Halen is de balie verlaagd. Dat is gebeurd voor het gebruiksgemak van personen met een beperking.
  [naar artikel]
 34. '999 euro: dan mag het toch écht speciaal zijn' (09/09/2017 - De Morgen)
  Wordt het een hype of niet, de nieuwe iPhone die Apple dinsdag op de wereld loslaat? 'Het wordt tijd voor een radicale vernieuwing', zegt marketingprof Steven Van Belleghem.
  [naar artikel]
 35. '999 euro: dan mag het toch écht speciaal zijn' (12/04/2019 - De Morgen)
  Wordt het een hype of niet, de nieuwe iPhone die Apple dinsdag op de wereld loslaat? 'Het wordt tijd voor een radicale vernieuwing', zegt marketingprof Steven Van Belleghem.
  [naar artikel]
 36. Is het meest besproken geslachtsdeel van het jaar dan toch niet echt? (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Over het lid van Adam Demos, hoofdpersonage in de Netflix-reeks Sex/Life, werd de voorbije weken al veel geschreven en gepraat. De hamvraag die kijkers bezighield: is hij echt? Hoewel experts bevestigen dat het uitzonderlijke formaat wel degelijk kan, zou het exemplaar van de man nu toch zo fel in het oog springen door een penisprothese.
  [naar artikel]
 37. Parkbrug wordt dan toch aangepast met helling (26/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Schepen Koen Kennis geeft dan toch toe dat de fietsersbrug aan het Eilandje niet echt gebruiksvriendelijk is. De parkbrug werd afgelopen zomer over de Leien geplaatst, maar kreeg onmiddellijk en nog altijd veel kritiek van de fietsers.
  [naar artikel]
 38. Vraagprijs Pfaff-villa’s opnieuw verlaagd (29/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De twee villa’s van de Pfaffs, die al geruime tijd te koop staan bij het makelaars-kantoor Accent van Dave Volders – de echtgenoot van Lindsey Pfaff – zijn nog maar eens verlaagd in prijs.
  [naar artikel]
 39. Vraagprijs Pfaff-villa’s opnieuw verlaagd (29/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De twee villa’s van de Pfaffs, die al geruime tijd te koop staan bij het makelaars-kantoor Accent van Dave Volders – de echtgenoot van Lindsey Pfaff – zijn nog maar eens verlaagd in prijs.
  [naar artikel]
 40. Tips: zo werk je de decemberstress weg (26/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kerst heeft echt wel iets magisch, ook al ben je niet de grootste decemberfeestenfan. Alleen jammer van de extra rompslomp, de familieverwachtingen, je ultralage banksaldo en andere feestissues. Toch kun je de feestverplichtingen veel meer in eigen hand houden dan je denkt. Wordt het toch nog gezellig!
  [naar artikel]
 41. PODCAST. Pannenkoeken en plat water bij nachtelijke onderhandelingen, dat werkt niet. Ze kunnen wat van ons leren, Jeroen” (14/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Sofie was naar huis vertrokken, Petra had haar voet verstuikt, Alexander had een ooginfectie,… Het was me daar nogal een nacht geweest, die van de begrotingsonderhandelingen. Alleen… Of er nu écht een akkoord was, dat was niet direct duidelijk. Chaos dus. Zoals de traditie het wil. Maar moet dat echt? Zijn nachtelijke onderhandelingen nodig om tot een deftig akkoord te komen? Of pakken onze politici het compleet verkeerd aan?
  [naar artikel]
 42. Samsungs plooibare smartphone is nu écht op komst: dit mogen we verwachten van de 'Galaxy X' (14/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Al zeker vijf jaar wordt erover gesproken, maar nu is hij toch echt op komst: de Samsungtelefoon met een vouwbaar scherm. Dat bevestigt topman...
  [naar artikel]
 43. Leeftijd voor screening op dikkedarmkanker wordt verlaagd naar 50 jaar (22/10/2018 - VRT NWS)
  De komende jaren wordt de leeftijd waarop mensen gescreend worden op dikkedarmkanker verlaagd. Vanaf volgend jaar zullen 51- en 52-jarigen gescreend worden op dikkedarmkanker en vanaf 2020 zullen ook 50-jarigen uitgenodigd worden om deel te nemen aan de screening. Nu mikt die screening op mensen van 53 tot en met 74 jaar. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 44. Knip in partijfinanciering nog niet voor morgen (15/02/2021 - De Tijd)
  17:22 Zelfkastijding. Daar komt de discussie over het verminderen van de partijdotaties volgens een partijvoorzitter op neer. Voorlopig ligt niets concreets op tafel.
  [naar artikel]
 45. Origineel: zo wordt zijn das hét perfecte feestaccessoire (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  It’s all in the details… en dat geldt natuurlijk ook voor je feestoutfit. Een broche, een riem, oorringen, een statement necklace… Of misschien...
  [naar artikel]
 46. Erfenistaks verlaagd, of toch een beetje (23/02/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/_I8GPlUCTsgnJxUnRLp4Nrxxm7k/diocontent/119429346/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 47. Vaccin Johnson&Johnson voor alle leeftijden, AstraZeneca verlaagd naar 41 jaar (24/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De leeftijdsgrens voor het vaccin van AstraZeneca wordt verlaagd van 56 jaar naar 41 jaar. Voor Johnson&Johnson, dat met eenzelfde risico op trombose kampt, komt er geen minimumleeftijd.
  [naar artikel]
 48. Is het dit jaar echt erger met verkoudheden? Heeft dat met het coronavirus te maken? Gaan maskers helpen? (07/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Is het dit jaar echt erger met verkoudheden? Heeft dat met het coronavirus te maken? Gaan maskers helpen? Zijn er dit jaar meer verkoudheden? Zijn ze erger? En zo ja, waardoor wordt dit veroorzaakt? Zit het coronavirus er voor iets tussen? En is elke “valling” hetzelfde? Laten we het allemaal even op een rijtje zetten. Zijn alle verkoudheden hetzelfde? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat verkoudheid niet wordt veroorzaakt door […] Lees dit artikel: Is het dit jaar echt erger met verkoudheden? Heeft dat met het coronavirus te maken? Gaan maskers helpen?
  [naar artikel]
 49. Verlaagd tarief voor sloop en heropbouw beperkt tot twee jaar (31/10/2020 - De Tijd)
  01:23 Vanaf volgend jaar kunnen particulieren en bouwpromotoren oude panden slopen en heropbouwen tegen een verlaagd btw-tarief van 6 procent. Maar het moet dan wel gaan om de enige en eigen woning van maxi...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.