Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
08:35 uur

Eupen speelt match tegen Cercle Brugge onder voorbehoud, spelers houden voor aftrap opmerkelijk protest

Het Belang van Limburg

16/01/2022 - 17:10

De wedstrijd Eupen-Cercle Brugge is zondagmiddag gewoon afgetrapt, hoewel de thuisploeg alle moeite van de wereld had om een team aan de aftrap te krijgen. Het door corona zwaar gehavende Eupen speelt de wedstrijd daarom onder voorbehoud, de basisspelers protesteerden door bij de line-up voor de aftrap hun rug naar de televisiecamera’s te keren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Cercle Brugge speelt match tegen KV Mechelen onder voorbehoud (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge zal de competitiewedstrijd van 17 augustus tegen KV Mechelen onder voorbehoud spelen. De Vereniging wil zich beschermen tegen eventuele nieuwe ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek van ‘Operatie Propere Handen’.
  [naar artikel]
 2. Cercle speelt tegen KV Mechelen onder voorbehoud (23/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle Brugge zal de competitiematch tegen KV Mechelen onder voorbehoud spelen. Het heeft daarvoor de nodige stappen gezet bij de KBVB en Pro League.
  [naar artikel]
 3. Door corona geplaagd Eupen houdt lang stand, maar gaat in slotfase toch nog kopje-onder tegen Cercle Brugge (16/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge heeft op het veld van Eupen zijn zesde zege in zeven competitiewedstrijden geboekt. Groen-zwart leek lang op weg naar een 0-0 tegen de Panda’s, die door het coronavirus zwaar gehavend waren en de wedstrijd onder voorbehoud speelden. In de slotfase slaagde Cercle er toch in om de drie punten over de streep te trekken: Somers en Hotic (via de stip) maakten er 0-2 van.
  [naar artikel]
 4. Cercle Brugge-doelman en leukemiepatiënt Miguel Van Damme geeft aftrap tegen Eupen, spelers pakken uit met speciaal shirt (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  September is bloedkankermaand en Cercle Brugge steunt de stichting tegen leukemie al ruim drie jaar. Vrijdag geeft doelman Miguel Van Damme, die zelf al enkele jaren moedig tegen leukemie strijdt, de aftrap tegen Eupen in het kader van de ‘Me To You’-actie.
  [naar artikel]
 5. Elsner kijkt vanavond ex-ploeg KV Kortrijk (dat onder voorbehoud speelt) in de ogen, spelers azen op revanche: “Hij heeft ons in de steek gelaten” (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik vind het competitievervalsing.” KV Kortrijk-voorzitter Ronny Verhelst haalde zwaar uit nadat Luka Elsner zijn arbeidsovereenkomst eenzijdig verbrak en Mbaye Leye opvolgde als coach van Standard. Drie weken na het plotse vertrek van Elsner, staan KV Kortrijk en Standard tegenover elkaar in de Jupiler Pro League. Net als OH Leuven en Cercle Brugge, speelt KV Kortrijk onder voorbehoud tegen de Rouches.
  [naar artikel]
 6. Cercle in slotkwartier naar 18 op 21 in Eupen, dat onder voorbehoud speelde (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op routine ging Cercle Brugge in Eupen met zijn zesde driepunter in zeven matchen aan de haal. De zuinige 0-2 zege kwam in het slotkwartier tot stand en brengt groen-zwart tot op vier punten van de beoogde achtste,plaats in de rangschikking. Cercle gaat dus op zijn elan van december door. Dominik Thalhammer wandelde rustig de Kehrweg buiten.
  [naar artikel]
 7. Proximus League – Cercle Brugge tevreden met schorsing Maes, Beerschot Wilrijk speelt onder voorbehoud (10/03/2018 - Metro)
  Cercle Brugge reageert tevreden dat de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vandaag de speeldag schorsing voor Alexander Maes vaan Beerschot Wilrijk heeft bevestigd. Daardoor is de middenvelder van de “Ratten” vanavond geschorst voor de terugwedstrijd van de 1B-finale. De return wordt evenwel onder voorbehoud afgewerkt. “Cercle Brugge was tussen gekomen in het hoger beroep gelet op het belang van de wedstrijd van deze avond. De Vereniging is dan ook verheugd dat de meest logische beslissing inzake dit dossier door de Geschillencommissie Hoger Beroep voor het profvoetbal werd genomen. De Vereniging kijkt nu uit naar een wedstrijd met veel inzet en sportiviteit”, reageerde groen-zwart op zijn website. Beerschot Wilrijk laat in een korte reactie aan Belga weten dat de club zich nu focust op de wedstrijd in het Brugse Jan Breydelstadion zodat het sportieve kan primeren. Op het wedstrijdblad zullen de Ratten, die de heenmatch met 1-0 wonnen, aanduiden de return onder voorbehoud te spelen. bron: Belga Het bericht Proximus League – Cercle Brugge tevreden met schorsing Maes, Beerschot Wilrijk speelt onder voorbehoud verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Ook Eupen kampt met corona-uitbraak: maar liefst zestien positieve gevallen, uitstel tegen Cercle Brugge gevraagd (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook KAS Eupen heeft het vlaggen. In de Oostkantons brachten nieuwe PCR-tests maar liefst zestien positieve gevallen, waaronder veertien spelers en ook coach Stefan Krämer, aan het licht. Eupen moet het zondag opnemen tegen Cercle Brugge in de competitie, maar die wedstrijd is nu dus in gevaar. Eupen heeft al om uitstel gevraagd.
  [naar artikel]
 9. Door corona geplaagd Eupen vangt bot bij Pro League: duel tegen Cercle Brugge vindt plaats (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft het verzoek van AS Eupen afgewezen om de wedstrijd van de 22e speeldag in de Jupiler Pro League thuis tegen Cercle Brugge van zondag (16 uur) uit te stellen. Dat hebben de Panda’s vrijdag gemeld. Eerder vrijdag liet Eupen weten vlak voor de hervatting van de Jupiler Pro League na de winterstop met een stevige uitbraak van het coronavirus te kampen. Maar liefst veertien spelers en twee stafleden testten bij de club uit de Oostkantons positief.
  [naar artikel]
 10. Bestuur Cercle Brugge niet naar KVM-receptie: “Club is schuldig bevonden aan matchfixing” (16/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle speelt zaterdag op KV Mechelen niet alleen onder voorbehoud - om juridisch gewapend te zijn in de zaak Propere Handen - maar het bestuur zal...
  [naar artikel]
 11. Eupen en Oostende houden de punten thuis, Cercle op rand 1B (01/02/2020 - De Standaard)
  Eupen en Oostende hebben zaterdagavond belangrijke overwinningen geboekt in de Jupiler Pro League. Eupen versloeg rode lantaarn Cercle Brugge met 1-0, Oostende haalde het met dezelfde score van STVV. Beide teams lijken nu zo goed als zeker van het behoud. Voor Cercle Brugge lijkt de situatie nu stilaan hopeloos. De Bruggelingen tellen na 24 speeldagen elf punten, negen minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren, dat zondag nog naar Zulte Waregem trekt. Eupen (26 ptn) en Oostende (21 ptn) lijken helemaal gered.
  [naar artikel]
 12. Bernd Storck (Cercle Brugge): “In Eupen strijden tot laatste snik” (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De klap van het thuisverlies tegen Anderlecht is verteerd, al kwam die keihard aan. Zaterdag begint Cercle Brugge in Eupen aan een een cruciale...
  [naar artikel]
 13. Drie Cercle Brugge-spelers betrapt op verjaardagsfeestje in appartement met 22 aanwezigen (21/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Geen match? Dan maar een feestje. Dat dachten drie Cercle-spelers afgelopen weekend. De Brugse politie trof hen zaterdagnacht samen met 19 andere personen in een appartement aan. Organisator van dienst: Franck Kanouté, een Senegalese middenvelder van Cercle Brugge. “Een lockdownfeestje? Niets van”, zegt hij zelf.
  [naar artikel]
 14. Waasland-Beveren kan tegen Eupen nog eens winnen en speelt rode lantaarn door aan Cercle (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is de rode lantaarn kwijt aan Cercle Brugge. Het won de inhaalwedstrijd tegen Eupen met het kleinste verschil, met dank aan Michael Frey. ‘t Is de eerste zege voor de Waaslanders sinds 13 december.
  [naar artikel]
 15. Moeskroen zit nog eens met vier extra besmette spelers, match tegen Cercle Brugge uitgesteld (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Uit een bijkomende testronde blijkt dat nog vier extra spelers van Moeskroen besmet zijn met het coronavirus, nadat eerder deze week al negen positief getest hadden. De wedstrijd tegen Cercle Brugge van komend weekend wordt uitgesteld.
  [naar artikel]
 16. Ook Eupen vangt bot bij Pro League: duel tegen Cercle Brugge gaat door (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Pro League heeft ook het verzoek van AS Eupen afgewezen om de wedstrijd van komend weekend tegen Cercle Brugge uit te stellen. Dat hebben de Panda’s gemeld. Ook KV Mechelen ving al bot.
  [naar artikel]
 17. Spelers van Club Brugge eren greenkeeper met t-shirts voor aftrap in Eupen (20/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De spelers van Club Brugge betreedden zondagmiddag het veld in Eupen met t-shirts met daarop “You’ll never walk alone Kenny” gedrukt. Blauw-Zwart steekt hierdoor zijn greenkeeper een hart onder de riem, want hij werd onlangs gediagnosticeerd met een kwaadaardige vorm van schildklierkanker.
  [naar artikel]
 18. MULTILIVE. AA Gent ontsnapt aan gelijkmaker - Cercle op voorsprong in Mechelen - KVK en KVO houden elkaar nog in evenwicht (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eupen en OH Leuven staan net als Anderlecht in de kwartfinales van de Croky Cup. Prevljak boog een 0-2-achterstand om tegen Zulte Waregem, OH Leuven kroop in de slotminuten door het allerkleinste gaatje tegen 1B-leider Westerlo. Op dit moment speelt AA Gent tegen Lommel en zijn er ook KV Mechelen-Cercle Brugge en KV Kortrijk-KV Oostende. Die wedstrijden volgt u in onze liveblog onderaan. De topper tussen Racing Genk en Club Brugge volgt u op deze pagina.
  [naar artikel]
 19. Antwerp-Cercle Brugge en Eupen-KV Oostende verzet naar zaterdagavond (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft aangekondigd dat de wedstrijden Antwerp-Cercle Brugge en Eupen-KV Oostende komende zaterdag al gespeeld zullen worden. Eupen-KV Oostende zal om 18u30 afgetrapt worden, Antwerp-Cercle Brugge om 20u45.
  [naar artikel]
 20. Na coronagolf gaat match van Eupen tegen Club Brugge toch door: “Slechts een paar spelers fit genoeg om te presteren” (24/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd tussen Club Bruggen en Eupen van zaterdag gaat gewoon door. Bij Eupen hebben nog slechts zes spelers positief getest op corona.
  [naar artikel]
 21. Van kwaad naar erger bij Cercle Brugge: Milicevic dompelt de vereniging in diepe crisis (28/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het gaat van kwaad naar erger voor Cercle. Dinsdag schakelden de amateurs van Rebecq de Vereniging uit in de beker en ook de cruciale match tegen Eupen werd verloren na twee late goals van Danijel Milicevic. Boze fans van Cercle gooiden zelfs bier naar de spelers bij het verlaten van het veld. Eén zaak is overduidelijk, het is crisis bij groen-zwart. Maar wat is de oplossing?
  [naar artikel]
 22. Beerschot Wilrijk speelt tegen KV Mechelen, maar “onder voorbehoud” (21/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk speelt vanmiddag “onder voorbehoud” tegen KV Mechelen de topper van het weekend in de Proximus League. “Deze topper wordt helaas overschaduwd door ‘operatie propere handen’”, meldt de Kielse club op zijn website. “Gezien de omstandigheden heeft Beerschot Wilrijk beslist onder voorbehoud te spelen.”
  [naar artikel]
 23. Football Talk. Pro League deelt twee sancties uit voor knuffels in Cercle-Eupen - Nog vier kandidaat-voorzitters over bij Barcelona (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Pro League heeft na afgelopen speeldag twee sancties uitgedeeld op basis van het Covid-19 protocol. Beide sancties werden opgelegd na vieringen in de wedstrijd Cercle Brugge – KAS Eupen. Zowel Cercle Brugge als KAS Eupen werden gesanctioneerd. De opgelegde vergoedingen (750 euro per overtreding) worden integraal doorgestort aan Tele Onthaal en Tele Acceuil. De Pro League dankt de overige spelers en clubs uit de Jupiler Pro League om de maatregelen uit het protocol op te volgen.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Neemt Cercle in eigen huis de maat van Eupen? (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Cercle Brugge - KAS Eupen • 21ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Aftrap: 14u30
  [naar artikel]
 25. MULTILIVE. AA Gent leidt halfweg tegen Lommel - Wint Cercle ook in beker van Malinwa? - Eupen en OHL stoten door na doelpuntrijke duels (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eupen en OH Leuven staan net als Anderlecht in de kwartfinales van de Croky Cup. Prevljak boog een 0-2-achterstand om tegen Zulte Waregem, OH Leuven kroop in de slotminuten door het allerkleinste gaatje tegen 1B-leider Westerlo. Op dit moment speelt AA Gent tegen Lommel en zijn er ook KV Mechelen-Cercle Brugge en KV Kortrijk-KV Oostende. Die wedstrijden volgt u in onze liveblog onderaan. De topper tussen Racing Genk en Club Brugge volgt u op deze pagina.
  [naar artikel]
 26. Farce met videoref in Cercle Brugge-Lokeren: technische panne, aftrap uitgesteld (04/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De videoref heeft alweer geen al te beste beurt gemaakt in de Jupiler Pro League. Nog voor de aftrap van Cercle Brugge - Lokeren eiste de VAR een hoofdrol op. Door technische problemen met de videoref kon de match niet van start gaan en werd de aftrap een kwartier uitgesteld.
  [naar artikel]
 27. Farce met videoref in Cercle Brugge-Lokeren: technische panne, aftrap uitgesteld (04/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De videoref heeft alweer geen al te beste beurt gemaakt in de Jupiler Pro League. Nog voor de aftrap van Cercle Brugge - Lokeren eiste de VAR een hoofdrol op. Door technische problemen met de videoref kon de match niet van start gaan en werd de aftrap een kwartier uitgesteld.
  [naar artikel]
 28. “Vijf spelers van Eupen en coach San José besmet, match tegen Genk kan wel gewoon doorgaan” (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het houdt niet op. KAS Eupen is de volgende eersteklasser waar het coronavirus zich vlotjes verspreidt. Volgens GrenzEcho legden onder anderen vijf spelers én trainer Benat San José een positieve test af. De match van morgen tegen KRC Genk kan echter gewoon gespeeld worden.
  [naar artikel]
 29. Football Talk. Geen Zulte Waregem-KVO dit weekend door coronagolf bij Essevee, volgt ook uitstel van OHL-KV Mechelen en Eupen-Cercle? (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De meest recente Covid-tests hebben bij AS Eupen een catastrofaal resultaat opgeleverd, met niet minder dan zestien (!) positieve gevallen, waaronder veertien spelers en coach Stefan Krämer. De club heeft bij de Pro League een verzoek ingediend om de thuiswedstrijd van zondag tegen Cercle Brugge uit te stellen. (AR)
  [naar artikel]
 30. “Vijf spelers van Eupen en coach San José besmet, match tegen Genk kan voorlopig wel gewoon doorgaan” (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het houdt niet op. KAS Eupen is de volgende eersteklasser waar het coronavirus zich vlotjes verspreidt. Volgens GrenzEcho legden onder anderen vijf spelers én trainer Benat San José een positieve test af. De match van morgen tegen KRC Genk kan echter gewoon gespeeld worden.
  [naar artikel]
 31. OEFENMATCHEN. Eupen speelt gelijk tegen ploeg van Thorgan Hazard, Lokeren verliest bij Cercle (12/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eupen heeft in zijn tweede wedstrijd van de voorbereiding een knap gelijkspel afgedwongen tegen Borussia Mönchengldbach, het nummer negen uit de Bundesliga van vorig seizoen. Aan de Kehrweg werd het 2-2. Thorgan Hazard speelde niet mee bij Gladbach, hij zat in de tribune. Lokeren verloor een oefenmatch op het veld van het vernieuwde Cercle Brugge, daar werd het 2-1.
  [naar artikel]
 32. Ook Eupen heeft coronazorgen: “Vijf spelers en coach San José besmet, match tegen Genk kan wel gewoon doorgaan” (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het houdt niet op. KAS Eupen is de volgende eersteklasser waar het coronavirus zich vlotjes verspreidt. Volgens GrenzEcho legden onder anderen vijf spelers én trainer Benat San José een positieve test af. De match van morgen tegen KRC Genk kan echter gewoon gespeeld worden.
  [naar artikel]
 33. LIVE (14u30). Neemt Cercle in eigen huis de maat van Eupen? (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • Cercle Brugge - KAS Eupen • 21ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Aftrap: 14u30
  [naar artikel]
 34. 1B. Deinze krijgt geen uitstel en speelt onder voorbehoud tegen Union (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  KMSK Deinze zal de competitiewedstrijd van de tiende speeldag in 1B, morgen op bezoek bij Union, onder voorbehoud afwerken. De Oost-Vlaamse ploeg zat de voorbije week in lockdown wegens coronaperikelen en had om uitstel gevraagd, maar de Pro League liet weten dat de match toch gespeeld moest worden.
  [naar artikel]
 35. Cercle-doelman Miguel Van Damme geeft aftrap in duel dat in teken staat van strijd tegen leukemie (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Miguel Van Damme gaf vanavond de aftrap van Cercle Brugge-Eupen, het openingsduel van speeldag 8 in de Jupiler Pro League. De Vereniging stelde de wedstrijd in het teken van ‘September Bloedkankermaand’ en de strijd tegen leukemie.
  [naar artikel]
 36. Plots weer een non-match: bleek Anderlecht ontsnapt aan nederlaag bij Cercle (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  En plots speelt Anderlecht weer een draak van een match. ‘t Was zeer matig tegen een goed georganiseerd Cercle Brugge. RSCA kwam op Jan Breydel niet verder dan 0-0 en mocht van geluk spreken dat de goal van Ugbo na rust (terecht) werd afgekeurd voor buitenspel.
  [naar artikel]
 37. Wat staat er te gebeuren na chaotische speeldag? KV Mechelen hoopt alsnog te spelen tegen OHL, Eupen naar het BAS? (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het was nogal een hectisch weekend in de Belgische voetbalcompetitie. Wedstrijd uitgesteld op basis van het coronaprotocol (Zulte Waregem - KV Oostende), wedstrijd afgelast wegens forfait (OH Leuven - KV Mechelen), wedstrijd gestaakt wegens dichte mist (RFC Seraing - R. Union St.-Gilloise) en dan nog een wedstrijd die onder voorbehoud gespeeld werd (KAS Eupen - Cercle Brugge). Wat staat er nu met deze duels te gebeuren? Alle (mogelijke) gevolgen op een rijtje.
  [naar artikel]
 38. Weer tegen het Zwarte Beest: Beerschot speelt finale tegen Cercle Brugge, vijf jaar na laatste match voor faillissement (20/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vijf jaar geleden ontmoetten Beerschot AC en Cercle Brugge elkaar in play-off III. Later zou blijken dat het de laatste wedstrijd van Beerschot AC zou zijn. Straks staan beide ploegen in Brugge opnieuw tegenover elkaar. We polsten bestuurslid Walter Damen en enkele supporters naar hun gevoelens toen en nu.
  [naar artikel]
 39. Anderlecht recupereert Chadli voor duel tegen Cercle, pas kort voor aftrap beslissing of hij start (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht recupereert Nacer Chadli voor het thuisduel tegen Cercle Brugge (14u30). De Rode Duivel miste de wedstrijden tegen Eupen en AA Gent door...
  [naar artikel]
 40. Antwerp en Cercle Brugge houden voor aftrap pakkend eerbetoon aan Miguel Van Damme (09/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat Miguel Van Damme nooit vergeten zal worden. Voor aanvang van de match tussen Antwerp en Cercle applaudisseerde de Bosuil een minuut lang voor de overleden doelman.
  [naar artikel]
 41. 1B. Deinze krijgt geen uitstel en speelt onder voorbehoud tegen Union - Lierse Kempenzonen verrast Seraing (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  KMSK Deinze zal de competitiewedstrijd van de tiende speeldag in 1B, morgen op bezoek bij Union, onder voorbehoud afwerken. De Oost-Vlaamse ploeg zat de voorbije week in lockdown wegens coronaperikelen en had om uitstel gevraagd, maar de Pro League liet weten dat de match toch gespeeld moest worden.
  [naar artikel]
 42. Cercle Brugge pakt in extremis zege tegen Lokeren (04/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Cercle Brugge heeft zijn eerste zege sinds haar terugkeer naar de Jupiler Pro League te pakken. De Bruggelingen wonnen op speeldag 2 in eigen huis met 3-2 van Lokeren. Cercle zat al snel op rozen na twee goals van Bruno in de eerste zeven minuten, maar Lokeren kwam toch terug op gelijke hoogte. De match stevende af op een gelijkspel, tot Guévin Tormin in de 91e minuut de winning goal maakte voor groen-zwart. Cercle start de competitie prima met vier op zes, Lokeren bengelt samen met Eupen met nul op zes helemaal onderaan.
  [naar artikel]
 43. Waasland-Beveren springt opnieuw over Cercle Brugge na nipte zege tegen Eupen (17/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft het uitgestelde duel tegen Eupen met het kleinste verschil gewonnen. Michael Frey maakte al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd. Stef Peeters miste de gelijkmaker vanop de stip. Waasland-Beveren geeft de rode lantaarn door aan Cercle Brugge.
  [naar artikel]
 44. LIVE (13u30). Reageert Anderlecht tegen KV Kortrijk na non-match tegen Cercle? (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Aftrap: 13u30 • Lotto Park • Scheidsrechter: Lawrence Visser • Vincent Kompany “verwacht een reactie” na de non-match tegen Cercle
  [naar artikel]
 45. Cercle Brugge wint derby tegen mak KV Kortrijk, dat eerste nederlaag in zes wedstrijden slikt (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge heeft een gouden zaak gedaan in het klassement. De Vereniging zette een onmondig KVK met 0-2 weg. De ongrijpbare Rabbi Matondo tekende voor de twee doelpunten. Met de eerste zes op zes zet Cercle Brugge druk op SV Zulte Waregem, dat zondag tegen Anderlecht speelt. Kortrijk blijft na een 4 op 15 hangen in de middenmoot.
  [naar artikel]
 46. KIJK LIVE. Cercle Brugge oefent tegen AS Monaco (17/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Niet enkel een galamatch voor Waasland-Beveren, ook Cercle Brugge speelt vanavond een mooie oefenpot. De Vereniging neemt het om 18u30 op tegen AS...
  [naar artikel]
 47. Drie spelers Cercle Brugge betrapt op lockdownfeestje met 19 anderen (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie spelers van Cercle Brugge zijn afgelopen weekend betrapt tijdens een lockdownfeestje op een appartement in Brugge. Dat bevestigt de vereniging. “We gaan in dialoog met de betrokken spelers om hun versie van de feiten te kennen”, klinkt het in een mededeling.
  [naar artikel]
 48. LIVE. We voetballen weer in Brugge! Komt er nog een winnaar op Jan Breydel? (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Jan Breydel • Speeldag 12 • Cercle speelt onder voorbehoud wegen rechtzaak van KV Kortrijk na vertrek Elsner naar Standard
  [naar artikel]
 49. Drie spelers Cercle Brugge betrapt op lockdownfeestje met 19 anderen: “Ze hielden verjaardagsfeestje” (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie spelers van Cercle Brugge zijn afgelopen weekend betrapt tijdens een lockdownfeestje op een appartement in Brugge. Dat bevestigt de vereniging. “We gaan in dialoog met de betrokken spelers om hun versie van de feiten te kennen”, klinkt het in een mededeling.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy