Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 May 2022
04:04 uur

‘Familie’-acteur Robert de la Haye is terug op uw scherm: “Mensen die Bart De Pauw verdedigen, dat is om te kotsen”

Het Laatste Nieuws

27/01/2022 - 15:16

“Niet dat ik graag in mijn blote kont acteer, maar in dit geval had ’t een meerwaarde.” Voor z’n terugkeer naar het scherm in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ had Robert de la Haye (56) - bekend van ‘Wittekerke’, ‘Spoed’ en ‘Familie’ - de naaktscène weliswaar zélf voorgesteld, toch gruwt hij van grensoverschrijdend gedrag. “Ik stond op de set met twee vrouwen die bestookt werden door Bart De Pauw: da’s om te kotsen”, aldus de Nederlander tijdens een openhartig gesprek over acteren in de #MeToo-sfeer en z’n relatie met voormalig ‘Thuis’-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck (50). “Die lockdown was een ramp voor ons.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Familie’-acteur Maxime De Winne weerlegt kritiek op plot rond rolstoelgebruiker: “Wij vinden niks uit dat niet waar is” (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Dit is pijnlijk”, “boerenbedrog” en “geeft valse hoop”. Kijkers reageren heftig op de nieuwe verhaallijn rond Quinten in ‘Familie’. De rolstoelgebruiker gaat in de soap deelnemen aan een medisch experiment in de hoop om opnieuw te kunnen lopen. En dat ondanks zijn dwarslaesie. Is zo’n herstel wel mogelijk? Acteur Maxime De Winne (44) dient de twijfelaars van antwoord. “Er zal in ‘Familie’ niks gebeuren wat in het echt ook niet kan.”
  [naar artikel]
 2. Zus (51) van Bart De Pauw doorbreekt de stilte: “Bart komt nooit meer op televisie” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vier jaar lang hield zij de lippen stijf op elkaar, tot vandaag. In een exclusief interview bij Dag Allemaal vertelt Sofie - de zus van Bart De Pauw (53) - over de impact dat de affaire-De Pauw op haar broer, zijzelf en de rest van de familie had. “Hij is gecanceld.”
  [naar artikel]
 3. Zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer: “De sprankel is uit z’n ogen verdwenen. Dit ruikt naar een afrekening” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vier jaar lang hield zij de lippen stijf op elkaar. Maar nu Bart De Pauw (53) eindelijk voor de rechter is verschenen, wil zijn twee jaar jongere zus Sofie vertellen welke tol de affaire-De Pauw van haar en de rest van de familie heeft geëist: “Ze hebben Bart geraakt in z’n kern... Die grappige momenten met hem aan de keukentafel zijn we voorgoed kwijt”, vertelt ze in een exclusief gesprek.
  [naar artikel]
 4. Bekende Vlamingen over de vraag of Bart De Pauw weer op tv moet: “Hij is een stalker, ja. Maar hij is ook briljant” (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Mocht Bart De Pauw mij vragen voor een rol, ik zou meteen ‘ja’ zeggen.” Deze opvallende uitspraak deed ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) recent...
  [naar artikel]
 5. ‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch scheurt ligamenten: “Ik probeerde iemand anders te redden” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Van den Bosch (37), beter bekend als Zjef uit ‘Familie’, moet enkele weken op krukken lopen na een ongeval op een theaterpodium. “Gelukkig wordt dat op de set van ‘Familie’ creatief opgelost”, zegt hij.
  [naar artikel]
 6. Rani De Coninck in de bres voor De Pauw: “Bart is al aan schandpaal genageld voor het proces” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ken Bart al heel lang en heb nooit problemen met hem gehad.” Radiopresentatrice Rani De Coninck (51) heeft het in ‘De Cooke & Verhulst Show’ opgenomen voor televisiemaker Bart De Pauw. “Het is jammer dat je al veroordeeld wordt voor het proces wanneer je bekend bent.”
  [naar artikel]
 7. Acteur Benny Claessens uit ‘Het Geslacht De Pauw’ staat model voor lingeriemerk La Fille d’O: “Hij staat boven gender” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Benny Claessens (40), bekend van onder meer ‘Het Geslacht De Pauw’, ‘Koning van de Wereld’ en ‘Lieve Kitty’, mag zich het nieuwe gezicht van La Fille d’O noemen. Murielle Scherre, oprichtster van het merk, had voor haar inclusieve genderneutrale lingeriecollectie haar zinnen gezet op enkele atypische modellen en zo kwam ze uiteindelijk bij de Vlaamse acteur terecht.
  [naar artikel]
 8. INTERVIEW. Robert Pattinson is de nieuwe ‘Batman’: “Ik zat 17 uur per dag in dat pak, ik zag er niet meer uit” (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bekendste vampier van een generatie wordt nu een vleermuis. Vandaag fladdert Robert Pattinson (35) als ‘The Batman’ de bioscopen binnen. De man die jaren ‘Edward Cullen’ vertolkte in de iconische reeks ‘Twillight’ hijst zich nu in het zware pak van de superheld, en dat mag je letterlijk nemen. Wij spraken de acteur exclusief over gebroken polsen, isolatie op de set, seks met zeemeerminnen en de mental breakdown van Batman. “Maar ik ben nu wel officieel de eerste Batman die zittend kan plassen.”
  [naar artikel]
 9. Live - Vrouwen nemen straks zelf het woord, Bart De Pauw toont zich strijdvaardig: ‘Ons eindelijk verdedigen’ (14/10/2021 - De Morgen)
  Tv-maker Bart De Pauw riskeert een voorwaardelijke celstraf van een jaar, na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. De vrouwen die zich burgerlijke partij stelden, deden via hun advocaten hun verhaal. De Pauw was vandaag zelf aanwezig in de rechtbank. Morgen zal hij zich verdedigen. Volg in het liveblog hieronder het proces en de laatste ontwikkelingen op de voet.
  [naar artikel]
 10. Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf, z’n leven als vrijgezel en werkonzekerheid. “Ik hoop dat er wat aanbiedingen komen binnenkort.”
  [naar artikel]
 11. Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel en daar voel ik me goed bij” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf en z'n leven als vrijgezel. “Ik heb geen zin om iets te overhaasten.”
  [naar artikel]
 12. Roel Vanderstukken analyseert zichzelf: “Als ik besef dat ik te ver ben gegaan, kan ik emmers vol huilen” (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Soapfans kunnen aftellen, want komende maandag maakt ‘Familie’ zijn rentree op hun scherm. Dat wordt een blij weerzien met tamme goedzak Benny, vertolkt door Roel Vanderstukken (44). In het echte leven is de acteur, zo vertelt hij in dit diepgaande gesprek, minder joviaal. “Ik ben eigenlijk een luie egoïst”, zo biecht Vanderstukken zijn kleine kantjes op. Hij vertelt ook waar hij als vader aan moet werken en wat hem irriteert. “Mensen die hun baby in mijn armen duwen ‘omdat die op de foto wil met mij’... Op een slechte dag ben ik bereid om daar ruzie om te maken.”
  [naar artikel]
 13. VRT zet ‘Twee tot de zesde macht’ in de ijskast (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Twee tot de zesde macht’, de zondagavondquiz van Eén die eerst vijf seizoenen door Bart De Pauw werd gepresenteerd en nadien door tv-kok Jeroen Meus, keert voorlopig niet terug. “We lanceren graag regelmatig nieuwe programma’s op zondagavond. Zoals straks ‘Hotel Romantiek’”, klinkt het aan de Reyerslaan. “Wat niet belet dat we die tv-quiz misschien ooit weer zullen oppikken.”
  [naar artikel]
 14. ‘Wittekerke’-acteur Arnold Willems wordt 90: “Een testament opstellen? Daar ben ik niet mee bezig” (29/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “In tegenstelling tot veel oude mensen, zaag en klaag ik niet. Ik ben nog zelfstandig, goed van geest en m’n haar wordt zelfs niet grijs.” Acteur Arnold Willems, voor eeuwig Georges uit ‘Wittekerke’, wordt 90, maar denkt nog lang niet aan afscheid nemen. In dit gesprek blikt hij terug op z’n rijke carrière en op z’n amoureuze parcours. “An was de beste leerling die ik had. En toen werden we verliefd op elkaar.”
  [naar artikel]
 15. Robert Pattinson had last van opmerkelijk probleem tijdens opnames ‘The Batman’: “Mijn huid werd groen” (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Robert Pattinson (35) heeft in een interview met GQ wat meer verteld over de opnames van zijn nieuwste film ‘The Batman’, die binnenkort uitkomt. De meeste scènes uit de film werden ‘s nachts opgenomen en daardoor zag de acteur maanden lang amper tot geen zonlicht: “Ik keek naar foto’s van mezelf tijdens de opnames en ik zag er echt dood uit.”
  [naar artikel]
 16. ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon kijkt uit naar zijn huwelijk: “Eigenlijk had ik geen geld om een ring te kopen” (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op je job regent het ontslagen en toch zit je zelf op een roze wolk. Het is wat Yanni Bourguignon (23) meemaakt. De acteur ziet heel wat collega’s vertrekken bij ‘Familie’, maar privé loopt alles op rolletjes, want Yanni is volop zijn huwelijk met Kelly (27) aan het plannen. “Al moeten we nog wel wat sparen...”, klinkt het.
  [naar artikel]
 17. ANALYSE. Is dit het einde van de hele zaak-Bart De Pauw? “Voorzitster zei expliciet: ‘U hoeft hier niet in te berusten’” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De kogel is door de kerk: Bart De Pauw is schuldig bevonden voor een deel van de feiten en wordt veroordeeld voor zes maanden celstraf met uitstel. Maar is dit nu ook het einde van de hele zaak? Faroek Özgünes licht de uitspraak toe en legt uit waarom de rechtszaak misschien nog wel een staartje krijgt: “De voorzitster zag aan het gezicht van Bart De Pauw dat hij helemaal niet gelukkig was met de uitspraak.”
  [naar artikel]
 18. Gunther Levi blikt nog één keer terug op zijn ontslag in ‘Familie’: “Ik ben blij dat Peter Van den Bossche dood is” (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Iemand die 23 jaar in de McDonald’s hamburgers gebakken heeft, heeft ook geen zin om nog elke dag hamburgers te eten.” En dus zal Gunther Levi (45) niet vanop de eerste rij meevolgen hoe het zijn collega’s in ‘Familie’ vergaat na zijn ontslag. In dit gesprek blikt hij nog één keer terug op zijn gedwongen afscheid van de langstlopende soap, en hoe de toekomst eruit ziet. “Een goedkopere acteur die Peter Van den Bossche speelt? Dat kan ik me met moeite voorstellen.”
  [naar artikel]
 19. ‘Ik vind je zo lekker’: deze getuigenissen domineerden de eerste procesdag tegen Bart De Pauw (13/10/2021 - De Morgen)
  Op de eerste procesdag tegen televisiemaker Bart De Pauw zijn vandaag vooral de burgerlijke partijen aan het woord gekomen. Advocaten An-Sofie Raes en Christine Mussche haalden talloze voorbeelden van sms’en van Bart De Pauw naar actrices en medewerksters, van ‘Mag ik de vlinders in mijn buik loslaten?’ tot ‘Ik zou je willen neuken’.
  [naar artikel]
 20. ‘Franky’ en ‘Sabrina’ over ‘De Familie Backeljau’: “Veel gelachen, ook al was het een vergiftigd geschenk” (23/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Onnozel manneke!” “Franky apejoenk!” Ook De Familie Backeljau heeft nog de dienst uitgemaakt op zondagavond. Niemand kon vermoeden dat de komische reeks van Luk Wyns later pure cult zou worden. Hoe kijken Paul Maes (56) en Iris Van Straten (52), alias Franky en Sabrina, terug op de serie? “Door die rol hebben veel deuren zich gesloten.”
  [naar artikel]
 21. “Het proces dat niemand wou”: acht vrouwen getuigen na proces-De Pauw in documentaire (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de documentaire ‘Het Proces Dat Niemand Wou’ vertellen acht vrouwen eenmalig over hun ervaring in de zaak-Bart De Pauw. Onder meer de actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert en Lize Feryn geven antwoorden op de vragen die rondgonsden, zoals ‘wat is er zo erg aan sms'jes?’, ‘waarom heb je zo lang gezwegen?’ en ‘waarom stelde je je burgerlijke partij?’. Dat kondigt de Vlaamse streamingdienst Streamz vandaag aan in een persbericht. De Pauw werkte niet mee aan het televisieprogramma.
  [naar artikel]
 22. Maaike Cafmeyer blikt terug op proces De Pauw: “Ik werd openlijk aan de schandpaal genageld” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een maand na het hele proces rond Bart De Pauw (53), heeft Maaike Cafmeyer (48) voor het eerst gereageerd op de zaak. Aan de hand van een gedicht vertelde ze in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas dat ze heel diep heeft gezeten. “Ik was wanhopig en verdrietig. Ik zat in een put en ik wist niet hoe ik er ooit nog uit zou raken.”
  [naar artikel]
 23. BV-vrienden De Pauw reageren: "Bart wist al weken dat dit zou gebeuren" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Regisseur Dries Vos maakte met Bart De Pauw onder meer de ‘De Kazakkendraaiers’ en ‘Biker Boys’ en wist dat dit stond te gebeuren. “Bart vertelde...
  [naar artikel]
 24. BV-vrienden De Pauw reageren: "Bart wist al weken dat dit ging gebeuren" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Regisseur Dries Vos maakte met Bart De Pauw onder meer de ‘De Kazakkendraaiers’ en ‘Biker Boys’ en wist dat dit stond te gebeuren. “Bart vertelde...
  [naar artikel]
 25. “Het proces dat niemand wou”: acht vrouwen getuigen na proces-De Pauw in documentaire (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de documentaire ‘Het Proces Dat Niemand Wou’ vertellen acht vrouwen eenmalig over hun ervaring in de zaak-Bart De Pauw. Onder meer de actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert en Lize Naert geven antwoorden op de vragen die rondgonsden, zoals ‘wat is er zo erg aan sms'jes?’, ‘waarom heb je zo lang gezwegen?’ en ‘waarom stelde je je burgerlijke partij?’. Dat kondigt de Vlaamse streamingdienst Streamz vandaag aan in een persbericht. De Pauw werkte niet mee aan het televisieprogramma.
  [naar artikel]
 26. Bart De Pauw reageert voor camera VTM NIEUWS: "Tegenpartij beweert dingen die niet kloppen” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is de tweede zittingsdag op het proces tegen televisiemaker Bart De Pauw en vandaag komt hij zelf aan het woord. In een reactie aan VTM NIEUWS bij aankomst aan het gerechtsgebouw toonde hij zich strijdvaardig. “Het is de eerste keer in vier jaar dat ik me kan verdedigen”, klonk het.
  [naar artikel]
 27. Opnieuw acteur met downsyndroom in ‘Familie’: “Nu worden we niet meer aangestaard, maar aangeklampt” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Familie’ blijft vernieuwen. Na de komst van Herbert Flack als Leon De Bodt en Maarten Cop als Jelle debuteerde ook Jelle Palmaerts (34) als Emiel. Met het nieuwe personage introduceert de VTM-soap zo voor de tweede keer een acteur met het downsyndroom. “Dergelijke rollen kunnen voor meer begrip zorgen, voor wie anders is.”
  [naar artikel]
 28. Alcoholgebruik in ‘Thuis’ en ‘Familie’ is met 15% gedaald: “We zagen in dat er te veel gedronken werd” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Laat u deze maand ook de alcohol staan voor Tournée Minerale? Dan krijgt u daarbij niet meteen steun van de personages in ‘Thuis’ en ‘Familie’, want daar komt het initiatief nauwelijks of niet ter sprake. Niet omdat de makers alcoholmisbruik niet belangrijk vinden, integendeel: zij stuurden enkele jaren geleden al stevig bij na een slecht rapport. En dat was niet zo makkelijk als het klinkt. “Het verschil tussen een cocktail en mocktail, dat zie je niet op het scherm.”
  [naar artikel]
 29. “Wederzijds geflirt”, “leugens”, of “één fatale sms”: verdediging Bart De Pauw trekt vrouwen een voor een in twijfel op tweede procesdag (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Maaike? “Ze liegt.” Ella-June? “Een fatale sms, meer niet.” Lize? “Wederzijds flirten.” Ellen? “Actief geronseld en dus geen slachtoffer.” Dymphne? “Nooit een affaire.” Helena? “Stuurde altijd terug.” Jenka? “Leugenachtige verklaringen.” Liesa? “Gekwetst, maar nooit gestalkt.” Bart De Pauw (53) bood donderdag in tranen zijn excuses aan voor zijn “foutief” gedrag, dat hij een (serie)stalker is, ontkende hij fel. De hele dag was één langgerekte tegenaanval op álle vrouwen. “Er is met belastinggeld een dossier gefabriceerd.”ah
  [naar artikel]
 30. ‘Familie’-acteur Jo Hens over openhartige getuigenis van Bazart-gitarist Simon Nuytten: “Gewoon accepteren en situatie keihard rocken” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op dinsdag deelde Simon Nuytten (29) een openhartig bericht op sociale media. De Bazart-gitarist deelde op Instagram een reeks foto’s waarop hij te zien is met een ‘broske’. In het onderschrift dat bij de post hoort, vertelt Nuytten dat hij al jaren worstelt met het feit dat hij kalende is. “Je haar verliezen is kut, zeker op jonge leeftijd”, klinkt het onder meer. Wij vroegen ‘Familie’-acteur Jo Hens (33), die al acht jaar kaal is, om een reactie.
  [naar artikel]
 31. ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert over zijn drukke agenda: “Zodra ik wakker ben, wil ik met nuttige dingen bezig zijn” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog maar 19 jaar is hij, maar ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert heeft zijn sporen al verdiend in de entertainmentwereld als acteur, zanger én radiopresentator. Jawadde. Het verrast dan ook niet dat hij iemand is die ’s ochtends vroeg opstaat en geen seconde kan stilzitten. “Ik chil graag eens een halve dag, maar ik voel me er snel schuldig over. Ik wil niet stilvallen. Mijn grootste schrik is dat op een dag alles zal stoppen. Bij elk project denk ik: wat zal het volgende zijn?”
  [naar artikel]
 32. Sylvia Van Driessche out zich als onbekende getuige tegen Bart De Pauw: “Kon mee aantonen dat zijn gedrag lang geleden al hetzelfde was” (20/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Schrijfster Sylvia Van Driessche (45) is in magazine ‘Nina’ naar voorgetreden als een van de anonieme getuigen in de zaak Bart De Pauw. Haar getuigenis kwam er nadat het dossier al afgerond was en gaat over een sms die De Pauw gestuurd zou hebben. “Mijn getuigenis kon mee aantonen dat zijn gedrag, lang gelden, al hetzelfde was.”
  [naar artikel]
 33. Sylvia Van Driessche out zich als ‘onbekende getuige’ tegen Bart De Pauw (20/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eén van de onbekende vrouwen die vlak voor het proces tegen Bart De Pauw (53) nog getuigden dat ze hetzelfde meemaakten als zijn vermeende slachtoffers was schrijfster Sylvia Van Driessche (45). Dat bekent ze in ons weekendmagazine ‘Nina’. “Ik wilde zeggen: deze vrouwen liegen niet.” Op het proces probeerden De Pauws advocaten aan te tonen dat dit nét is wat Van Driessche deed. “Ze spreekt over één sms’je waarvan ze zich de inhoud niet eens meer herinnert.”
  [naar artikel]
 34. Janine Bischops (80) bijna terug op ‘Familie’-set na angstige periode: “Weer door het oog van de naald gekropen” (15/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Janine Bischops keert op 28 maart terug naar de set van Familie na een pauze van drie maanden. De 80-jarige actrice vertelt in Dag Allemaal over de gezondheidsproblemen waarmee ze kampte. “‘Had je nog een week gewacht, dan was het fataal geweest’, kreeg ik te horen.”
  [naar artikel]
 35. Maaike Cafmeyer over zaak-Bart De Pauw: “Ik ben zo vernederd. Ik zat echt superdiep” (21/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Maaike Cafmeyer heeft in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas verteld over de diepe dalen waar ze doorheen moest na het uitbreken van de hele affaire rond Bart De Pauw.
  [naar artikel]
 36. Alcoholgebruik in ‘Thuis’ en ‘Familie’ is met een derde gedaald: “We zagen in dat er te veel gedronken werd” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Laat u deze maand ook de alcohol staan voor Tournée Minerale? Dan krijgt u daarbij geen steun van de personages in ‘Thuis’ en ‘Familie’, want daar worden nog steeds wijntjes en biertjes gedronken. Maar wel mínder dan vroeger. De makers stuurden stevig bij nadat een onderzoek uitwees dat er te veel alcohol werd getoond in de reeks. “Want zien drinken, doet drinken.” Dat gedrag aanpassen was echter niet makkelijk. “Het verschil tussen een cocktail en mocktail, dat zie je niet op het scherm.”
  [naar artikel]
 37. Bart De Pauw gaat resoluut voor vrijspraak en kiest frontale aanval: vrouwen een voor een onderuit geschoffeld (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maaike? “Ze liegt.” Ella-June? “Een fatale sms, meer niet.” Lize? “Wederzijds flirten.” Ellen? “Actief geronseld en dus geen slachtoffer.” Dymphne? “Nooit een affaire.” Helena? “Stuurde altijd terug.” Jenka? “Leugenachtige verklaringen.” Liesa? “Gekwetst, maar nooit gestalkt.” Bart De Pauw (53) bood donderdag in tranen zijn excuses aan voor zijn “foutief” gedrag, dat hij een (serie)stalker is, ontkende hij fel. De hele dag was één langgerekte tegenaanval op álle vrouwen. “Er is met belastinggeld een dossier gefabriceerd.”
  [naar artikel]
 38. Bart De Pauw gaat resoluut voor vrijspraak en kiest frontale aanval: vrouwen een voor een onderuit geschoffeld (15/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maaike? “Ze liegt.” Ella-June? “Een fatale sms, meer niet.” Lize? “Wederzijds flirten.” Ellen? “Actief geronseld en dus geen slachtoffer.” Dymphne? “Nooit een affaire.” Helena? “Stuurde altijd terug.” Jenka? “Leugenachtige verklaringen.” Liesa? “Gekwetst, maar nooit gestalkt.” Bart De Pauw (53) bood donderdag in tranen zijn excuses aan voor zijn “foutief” gedrag, dat hij een (serie)stalker is, ontkende hij fel. De hele dag was één langgerekte tegenaanval op álle vrouwen. “Er is met belastinggeld een dossier gefabriceerd.”
  [naar artikel]
 39. Echtgenote Bart De Pauw vertelt voor camera VTM NIEUWS waarom ze er vandaag bij is: "Ik wou mijn man steunen” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is de tweede zittingsdag op het proces tegen televisiemaker Bart De Pauw en vandaag komt hij zelf aan het woord. In een reactie aan VTM NIEUWS bij aankomst aan het gerechtsgebouw toonde hij zich strijdvaardig. “Het is de eerste keer in vier jaar dat ik me kan verdedigen”, klonk het. Ook zijn echtgenote Ines De Vos is er vandaag bij. “Ik wou mijn man steunen”, reageert ze.
  [naar artikel]
 40. ‘Ik vind je zo smoking hot. Ik zou je willen neuken’: deze getuigenissen domineerden de eerste procesdag tegen Bart De Pauw (13/10/2021 - De Morgen)
  Op de eerste procesdag tegen televisiemaker Bart De Pauw zijn vandaag vooral de burgerlijke partijen aan het woord gekomen. Advocaten An-Sofie Raes en Christine Mussche haalden talloze voorbeelden van sms’en van Bart De Pauw naar actrices en medewerksters, van ‘Mag ik de vlinders in mijn buik loslaten?’ tot ‘Ik zou je willen neuken’.
  [naar artikel]
 41. ‘Familie’-acteur Jo Hens steekt Bazart-gitarist Simon Nuytten hart onder de riem: “Gewoon accepteren en keihard rocken” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op dinsdag deelde Simon Nuytten (29) een openhartig bericht op sociale media. De Bazart-gitarist deelde op Instagram een reeks foto’s waarop hij te zien is met een ‘broske’. In het onderschrift dat bij de post hoort, vertelt Nuytten dat hij al jaren worstelt met het feit dat hij kalende is. “Je haar verliezen is kut, zeker op jonge leeftijd”, klinkt het onder meer. Wij vroegen ‘Familie’-acteur Jo Hens (33), die al acht jaar kaal is, om een reactie.
  [naar artikel]
 42. Sieg De Doncker krijgt rol in ‘Familie’: “Mijn personage zorgt voor kleine tornado” (05/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Sieg De Doncker, onder meer bekend van de jeugdserie ‘Helden’, gaat meespelen in de VTM-soap ‘Familie’. De presentator en acteur zal binnenkort de rol van Koen Peyskens op zich nemen. Het gaat om een nieuw personage “dat voor een heuse schokgolf zal zorgen”, zo meldt VTM in een persbericht.
  [naar artikel]
 43. Ben Affleck heeft veel geleerd als regisseur: “Maakte me een betere acteur” (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse acteur Ben Affleck (49), onder meer bekend van de film ‘The Accountant’, vertelt in een interview met Variety over de combinatie van regisseren en acteren. “Als regisseur kon ik beter inschatten wat er op het scherm werkt”, klinkt het.
  [naar artikel]
 44. Japanse wetenschapper vindt ‘likbaar’ scherm uit: “Het smaakt naar chocolade” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Japanse professor heeft een scherm ontwikkeld dat voedingssmaken kan nabootsen. Door het scherm te likken, kunnen mensen op een digitale manier hun favoriete smaken ervaren. Professor Homei Miyashita wil mensen met de uitvinding de mogelijkheid geven om “van thuis uit een maaltijd te kunnen proeven van een restaurant aan de andere kant van de wereld”.
  [naar artikel]
 45. Maaike Cafmeyer over zaak-Bart De Pauw: “Ik ben zo vernederd, bijna openlijk aan de schandpaal genageld” (21/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maaike Cafmeyer heeft in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas verteld over de diepe dalen waar ze doorheen moest na het uitbreken van de hele affaire rond Bart De Pauw.
  [naar artikel]
 46. Maaike Cafmeyer over zaak-Bart De Pauw: “Ik ben zo vernederd, bijna openlijk aan de schandpaal genageld” (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maaike Cafmeyer heeft in het programma ‘Winteruur’ van Wim Helsen op Canvas verteld over de diepe dalen waar ze doorheen moest na het uitbreken van de hele affaire rond Bart De Pauw.
  [naar artikel]
 47. Van 70 keer “Ik wil u” tot “Ik zou je willen neuken”: de sms’jes van Bart De Pauw (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  (Minstens) zestien. Zoveel belastende getuigenissen zijn er tegen Bart De Pauw aan de start van zijn proces komende week. Negen vrouwen hebben zich ook burgerlijke partij gesteld. Ze spreken allemaal over grensoverschrijdend gedrag: van opeens aan hun deur staan tot 900 sms’en in drie weken tijd krijgen van hem. Dit zijn de sms’jes die leidden tot het proces dat niemand wilde.
  [naar artikel]
 48. Drie vrouwelijke rechters beslissen over schuld of onschuld van Bart De Pauw: “Hij is niet bij voorbaat verloren” (16/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Seriestalker” Bart De Pauw zal straks gevonnist worden door drie vrouwelijke rechters. “Vooral de voorzitster van die kamer is een zwaargewicht in de Mechelse magistratuur”, klinkt het bij verschillende Mechelse advocaten die met haar te maken kregen. “Ze durft hard uithalen in zware zedenzaken maar geeft wel een tweede kans aan mensen die oprecht spijt hebben. De Pauw is niet bij voorbaat verloren.”
  [naar artikel]
 49. Sylvia Van Driessche komt naar voren als onbekende getuige tegen Bart De Pauw: “Kon mee aantonen dat zijn gedrag lang geleden al hetzelfde was” (20/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Schrijfster Sylvia Van Driessche (45) is in magazine ‘Nina’ naar voorgetreden als een van de anonieme getuigen in de zaak Bart De Pauw. Haar getuigenis kwam er nadat het dossier al afgerond was en gaat over een sms die De Pauw gestuurd zou hebben. “Mijn getuigenis kon mee aantonen dat zijn gedrag, lang gelden, al hetzelfde was.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy