De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Ghostwire: Tokyo ‘ brengt griezels uit Japanse fabelwe­reld naar de console

Het Laatste Nieuws

14/03/2022 - 19:31

De wezens die je moet verslaan in nieuwe videogame ‘Ghostwire: Tokyo’ komen recht uit Japanse volksverhalen. De makers van de game vonden daarvoor een merkwaardige bron van inspiratie: de verhalen over schrikbarende wezens waarmee ouders en grootouders hen bang maakten in hun kindertijd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Alles wat je moet weten over langverwachte ‘Ghostwire: Tokyo’ van gamegrootmeester (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 25 maart komt ‘Ghostwire: Tokyo’ uit, een surreële videogame waarin je – zeer kort door de bocht uitgelegd – op spoken moet jagen in het ooit zo drukke Tokiose Shibuya-district. Dit is wat je moet weten over deze intrigerende game.
  [naar artikel]
 2. ‘Ghostwire: Tokyo’ is een hoogst origineel, doordacht, intrigerend interactief kunstwerk (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als er meer videogames als ‘Ghostwire: Tokyo’ zouden verschijnen, zou dit medium veel sneller algemeen worden aanvaard als een kunstvorm. Maar helaas zouden er dan ook minder games worden gespeeld. De game is een artistieke triomf, maar het plezier is veel te snel op.
  [naar artikel]
 3. ‘Tunic’ is betoverende videogamefabel met avontuurlijke sfeer van oude ‘Zelda’-games (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een wonderlijke verrassing is ‘Tunic’, een sprookjesachtige indiegame die de avontuurlijke sfeer van de oudste ‘Legend of Zelda’-titels naar je console brengt. Een game die je, ondanks zijn bedrieglijke eenvoud, niet meer naast je kunt neerleggen.
  [naar artikel]
 4. Tokyo en de enorm wrede Yakuza door Amerikaanse ogen in misdaadserie ‘Tokyo Vice’ (17/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Amerika is altijd gefascineerd geweest door de Yakuza, de Japanse maffia. Die combineert immers extreme beleefdheid met enorme wreedheid. Ideaal voor een degelijke misdaadserie gebaseerd op feiten.
  [naar artikel]
 5. ‘Phantom Fury’ brengt de nineties terug naar je console (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  3D Realms, het gamelabel dat ons in de nineties toppers als ‘Duke Nukem 3D’ en ‘Hexen’ bracht, keert na jaren terug naar het voorplan met nieuwe shooter ‘Phantom Fury’. Die blinkt uit in precies dezelfde ninetiesvibe als die oudjes van het bedrijf, waarvoor de makers flink aan de graphics moesten sleutelen. Niet om ze er scherp te laten uitzien, zoals bij een moderne shooter, maar om ze net een beetje telegeniek verouderd te doen lijken.
  [naar artikel]
 6. David Goffin opnieuw bij beste tien van de wereld na winst in Tokyo (09/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zijn tweede toernooizege op rij - afgelopen weekend in het Japanse Tokyo - brengt David Goffin opnieuw in de top tien van de ATP-wereldranking. De Spanjaard Nadal blijft leider.
  [naar artikel]
 7. ‘Evil West’ is uiterst sympathieke macholulkoek (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Genoeg van al die sissy indiegames of emotionele blockbusters? Dan brengt de bovennatuurlijke westerngame ‘Evil West’ precies het soort ultragewelddadige machobullshit naar je console waar je misschien al jaren op had zitten wachten. Stetson op, sigaar in de bek, vuisten gebald, en knallen maar.
  [naar artikel]
 8. ‘Evil West’ is uiterst sympathieke macho-lulkoek (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Genoeg van al die sissy indiegames of emotionele blockbusters? Dan brengt de bovennatuurlijke westerngame ‘Evil West’ precies het soort ultragewelddadige macho-bullshit naar je console waar je misschien al jaren op had zitten wachten. Stetson op, sigaar in de bek, vuisten gebald, en knallen maar.
  [naar artikel]
 9. Nintendo komt met hybrid console: voor thuis en op de baan (21/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nintendo heeft donderdag ‘Switch’ onthuld, de nieuwe console waarmee de Japanse videospelletjesfabrikant opnieuw hoopt te scoren. Switch komt wereldwijd in maart 2017 op de markt en moet de slecht verkopende Wii U opvolgen. Het gaat om een ‘hybride’ console, ook bruikbaar als draagbaar toestel.
  [naar artikel]
 10. Peuters die in hun eentje boodschappen doen of de bus nemen: Japanse tv-hit ‘Old Enough’ verovert Netflix (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een meisje van vier dat zonder ouders of begeleiding om boodschappen wordt gestuurd of een tweejarige peuter die in z’n eentje de kleren van z’n vader naar de stomerij brengt: in de Japanse Netflix-serie ‘Old Enough’ passeert het allemaal de revue. Het bijzondere format kluistert al meer dan dertig jaar miljoenen Japanners aan de buis en dankzij de streamingdienst leert nu ook de rest van de wereld de tv-hit kennen.
  [naar artikel]
 11. RECENSIE. ‘Tokyo Vice’: “Misdaad en Michael Mann, meer moet dat soms niet zijn” (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Laat die T-shirt en het oversized colbertjasje maar in de kast hangen. Want een ‘Vice’ in de titel maakt de mooie Miamiaanse lente nog niet. Toch is ‘Tokyo Vice’ een opwindende nieuwe titel in uw Streamz-bibliotheek, want deze HBO Max Original-serie luidt de terugkeer in van Michael Mann, die voor het eerst sinds lange tijd -en enkel voor de eerste aflevering- nog eens z’n regiestoel openklapt. Of dat ook volstaat om u in deze achtdelige misdaadthriller vol yakuzageweld te trekken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 12. ‘Rollerdrome’ tuimelt binnenkort je scherm binnen (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Rollerdrome’ brengen de makers van indie-skatesensatie ‘OlliOlli’ binnenkort een spectaculaire mix tussen een thirdpersonshooter en een extreme sportgame naar je console of pc. We probeerden alvast de eerste levels, en ontdekten een game die wat behendigheid van de speler vraagt, maar daar ook veel spektakel voor teruggeeft.
  [naar artikel]
 13. VIDEO. Wereldberoemde saxofonisten treden op in Japanse Tuin (10/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tokyo Chutei Iki gaf zaterdag een uniek optreden in de Japanse Tuin in Hasselt. De wereldberoemde groep Japanse baritonsaxofonisten verblijft momenteel in ons land om 150 jaar durende relaties tussen België en Japan te vieren. Een bezoek aan de Japanse Tuin in Hasselt kon dan ook niet ontbreken.
  [naar artikel]
 14. Pierre Marcolini, chocoladekoning van Brussel tot Dubai: ‘De ster van de Belgische chocolade is tanende’ (26/09/2021 - De Morgen)
  Veertig jaar geleden stelde Pierre Marcolini (57) zijn moeder teleur toen hij aan­kondigde chocolatier te worden. Vandaag runt hij een succesvolle praline­business en is hij de beste patissier ter we­reld. ‘Ik stop niet voor ik mijn doel bereikt heb. Dat had ik al als kind.’
  [naar artikel]
 15. Francesco Totti is geïnteresseerd in Japanse tweedeklasser (28/06/2017 - Sporza)
  Kiest Totti voor een Aziatisch avontuur? Japanse tweedeklasser Tokyo Verdy informeerde alvast naar de Romeinse gladiator, maar die verwacht uiteraard boter bij de vis.
  [naar artikel]
 16. Bart Peeters brengt dit najaar nieuwe muziek uit (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op 1 oktober brengt Bart Peeters zijn nieuwste album uit. ‘De kat zat op de krant’ wordt de zanger zijn achtste studioalbum. De plaat zal Peeters zijn laatste singles bevatten, zoals ‘Voor de zon weer opkomt’, ‘Genstertje’, ‘Winterdip’ en ‘Brombeer’. Op Instagram verklapt hij alvast hoe de hoes er zal uitzien.
  [naar artikel]
 17. 22-jarige Netflix-ster en worstelaar Hana Kimura overleden (24/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Japanse Hana Kimura, die te zien was in de Netflix-reeks ‘Terrace House: Tokyo’, is op 22-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar worstelteam...
  [naar artikel]
 18. STREAMINGTIP. ‘Tokyo Vice’ (Streamz): Michael Mann en de yakuza (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de dag dat het vervolg op 80’s-klepper ‘Top Gun’ door de Belgische zalen scheurt, maakt ook ‘Miami Vice’ z’n terugkeer. Zij het in een Japans decor, maar desalniettemin met Michael Mann die terugkeert als producent.
  [naar artikel]
 19. Japanse ruimtesonde slaat met ‘bom’ een krater in oppervlak asteroïde (05/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Japanse ruimtesonde Hayabusa2 heeft met succes een ‘bom’ op asteroïde Ryugu gegooid. Na het afwerpen van de zogenaamde ‘impactor’, een twee...
  [naar artikel]
 20. PlayStation zet zijn pc-ambities stevig door (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met de recente pc-releases van ‘Spider-Man: Miles Morales’, ‘Sackboy: A Big Adventure’ en ‘Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ zet Sony PlayStation zijn pc-ambities in een hogere versnelling. Dit jaar nog wil het zijn inkomsten uit games die buiten de console worden uitgebracht meer dan verdrievoudigen ten opzichte van het vorige.
  [naar artikel]
 21. Einde van de best verkochte console ooit: Sony stopt met herstellen van Playstation 2 (04/09/2018 - De Morgen)
  Achttien jaar na de lancering stopt het Japanse Sony met de legendarische Playstation 2 te herstellen. In een verklaring laat het bedrijf weten haar klanten te bedanken voor de "jarenlange trouw" aan de console.
  [naar artikel]
 22. Bolsonaro scheldt journalisten uit: “Jullie zijn griezels!” (22/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bolsonaro scheldt journalisten uit: “Jullie zijn griezels!” De Braziliaanse president Jair Bolsonaro raakte gisteren weer in opspraak. Tijdens een persconferentie kreeg een journaliste die hem een vraag had gesteld over het dragen van een mondmasker te horen dat “ze haar mond moest houden”. Ook bestempelde hij de Braziliaanse tv-zender Globo als “kak”. “Mond toe! Jullie zijn griezels! Jullie doen aan rotte journalistiek, […] Lees dit artikel: Bolsonaro scheldt journalisten uit: “Jullie zijn griezels!”
  [naar artikel]
 23. RECENSIE. ‘Don’t Scream’: “Deze show blijkt een betere relatietest dan ‘Temptation Island’” (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De horrormaand is aangebroken en dus mogen de griezels weer buiten spelen. James Cooke en Sam Gooris, om er een paar te noemen, worden in de Streamz Original-show ‘Don’t Scream’ naar een verlaten plek gelokt waar in heus halloweenthema - en aangestuurd door William Boeva - allerlei onverlaten op de loer liggen om hen de schrik van hun leven te bezorgen. Eén advies: niet gillen. Want wie te veel gilt, verliest z’n kop op het kapblok en kan geen kans maken op de trofee van meest koelbloedige BV-duo. Maar of kijken naar bekendheden die zich in allerlei toonaarden kapot verschieten ook echt leuk kijkvoer is? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 24. STVV start partnership met FC Tokyo (07/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na het partnership met Fagiano Okayama en Oita Trinita start STVV nu ook een partnership met de Japanse eerste klasse club FC Tokyo. STVV’s CEO, Takayuki Tateishi, was er eerder vier jaar aan de slag als CEO en kent de club als geen ander.
  [naar artikel]
 25. Japanse farmareus breidt Henegouwse ‘bloedfabriek’ uit (31/08/2021 - De Tijd)
  14:13 De Japanse farmareus Takeda koos uit 32 sites die in Lessen uit voor zijn nieuwe faciliteit van 118 miljoen euro om eiwitbehandelingen voor longpatiënten te produceren. ‘Jaarlijks groeien onze product...
  [naar artikel]
 26. Taxi Hessels brengt boeiende passagiers naar hun bestemming: “Veel beter wordt het niet” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Joris Hessels, inmiddels bekend van ‘Radio Gaga’, ‘Gentbrugge’ en ‘De Weekenden’ is taxichauffeur geworden. In de vijfdelige reeks ‘Taxi Joris’ rijdt hij met zijn monovolume-taxi het hele land door en brengt hij een aantal zorgvuldig geselecteerde passagiers naar hun bestemming. En weer terug. Onderweg heeft hij met zijn passagiers lange, intense en intieme gesprekken over henzelf en het leven.
  [naar artikel]
 27. Nintendo ziet nieuwe records verkoop Switch-console en games (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Japanse maker van spelcomputers en games Nintendo maakt zich op voor een nieuwe recordverkoop van zijn Switch dit jaar, mede doordat er naar verluidt een vernieuwd model met een groter en beter beeldscherm op de markt komt. Afgelopen jaar deed het bedrijf al zeer goede zaken met de Switch-console en games voor de draagbare spelcomputer omdat mensen vanwege het thuiszitten in coronatijd naar vermaak zochten.
  [naar artikel]
 28. Nintendo ziet nieuwe records in verkoop Switch-console en games (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Japanse maker van spelcomputers en games Nintendo maakt zich op voor een nieuwe recordverkoop van zijn Switch dit jaar, mede doordat er naar verluidt een vernieuwd model met een groter en beter beeldscherm op de markt komt. Afgelopen jaar deed het bedrijf al zeer goede zaken met de Switch-console en games voor de draagbare spelcomputer omdat mensen vanwege het thuiszitten in coronatijd naar vermaak zochten.
  [naar artikel]
 29. De jacht op een Playstation 5-console: 'We verkopen ze alleen nog in onze fysieke winkels' (20/12/2021 - De Tijd)
  09:00 Belgische winkels worstelen met een extreem tekort aan PlayStation 5-consoles en hebben geen idee wanneer ze nog eens een ‘drop’ krijgen. De reden? Een wereldwijd tekort aan chips. ‘Ik heb al veel gez...
  [naar artikel]
 30. “Nintendo brengt nieuwe Switch-console uit in september of oktober” (27/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nintendo zal in september of oktober een nieuwe versie van de populaire Switch-console uitbrengen. Dat meldt Bloomberg-journalist Takashi Mochizuki op basis van bronnen die met de productie bezig zouden zijn.
  [naar artikel]
 31. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokyo 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokyo 2020’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 32. Jos Van Oosterwyck over comeback van ‘Tien Om Te Zien’: “Enige muziekshow ter wéreld die zo lang op tv was” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld verzamelt vanavond in Middelkerke voor de opnames van de eenmalige comeback van ‘Tien Om Te Zien’. Een evenement waar ook Jos Van Oosterwyck (72) naar uitkijkt. Hij was in 1989 één van de bezielers van de iconische liedjesshow en besliste welke artiesten mochten optreden. “Maar dat wil niet zeggen dat een definitieve terugkeer sowieso gaat werken. Wat ze vanavond doen is geen basis om een succesformule uit te bouwen.”
  [naar artikel]
 33. In de ‘voedselwoestijn’ en het ‘voedselmoeras’ is het moeilijk om gezond te leven (25/10/2021 - De Morgen)
  Gent Dampoort gaat gehuld in de geur van frieten en pita, reclame voor snoep en alcohol schreeuwt je er toe. Een schoolvoorbeeld van een ‘voedselmoeras’, volgens een rapport dat het voedingsaanbod in stadswijken in kaart brengt. ‘Eigenlijk is het verbazend dat in onze dikmakende omgeving ‘maar’ de helft van de mensen te zwaar is.’
  [naar artikel]
 34. Dior viert de Japanse lente op de catwalk (21/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Deze week was er in Tokyo de live-show van de Haute Couture Spring Summer 2017 van het Franse modehuis Dior. 'Jardin Japonais', een jurk en ontwerp van Christian Dior uit 1953 met een lentefris bloesemmotief werd gebruikt als inspiratiebron voor de nieuwe collectie. Het geluksnummer van Christian Dior is acht en dus werden speciaal voor de show in Tokyo acht nieuwe creaties ontworpen. De hele show ademde de sfeer van een Japanse tuin en 'secret garden'. Op de catwalk heel dromerige jurken, veel capes en heel fijne afwerkingen met geborduurde bloemen of vogelmotiefjes.
  [naar artikel]
 35. SOAPCHECK. Charmante nieuwkomer in ‘Thuis' en Jan Van den Bosch brengt z'n dochter mee naar de set (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 36. ‘Lego Star Wars: The Skywalker Saga’ is een remake, maar geen gewone (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is al zes jaar geleden dat we, met ‘The Force Awakens’, nog eens een nieuwe ‘Lego Star Wars’-game op onze console hebben gehad. Maar met ‘The Skywalker Saga’ voert de Britse studio TT Games een inhaalmanoeuvre aan hyperspace-snelheid uit, met zowel nieuwe content (de twee recentste films krijgen hier hun eerste Lego-behandeling) als een radicale remake van de originele games uit 2005 en 2006.
  [naar artikel]
 37. Japanse winkel verkoopt per ongeluk vlijmscherpe breekmessen in plaats van valse 'fopmesjes' (04/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Japanse winkelketen roept over het hele land ‘fopmesjes’ terug na een mogelijk desastreuze vergissing. Dat meldt de Japanse krant Asahi...
  [naar artikel]
 38. Werkt Nintendo aan opvolger van Switch-console? (07/07/2022 - Express)
  Volgens verschillende bronnen zou Nintendo werken aan een nieuwe versie van de Nintendo Switch. Die geruchten zijn ontstaan nadat het Japanse bedrijf de naam “NSW” als handelsmerk heeft geregistreerd in Europa. Analisten speculeren daarom dat de volgende generatie console Nintendo Switch W zou kunnen heten. Oudere gamers associëren Nintendo misschien nog met het dansen op de Wii, […]
  [naar artikel]
 39. Heksen en obscure griezels: een spookritje op de oude spoorweg in Munsterbilzen (01/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Heksen, spoken en obscure griezels doken gisteren en vandaag op langs de verlaten spoorlijn 20 tussen Munsterbilzen en Hoelbeek.
  [naar artikel]
 40. ‘Cyberpunk 2077’ is een topper op de pc, maar koop ‘m niet op de console (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben het langverwachte Cyberpunk 2077 gespeeld, én uitstekend bevonden, maar we deden dat gelukkig op de pc. We weten uit eerste hand dat de PlayStation- en Xbox-versie zo onaf is dat ze zelfs je console kan vernielen, dus een aankoop van die console-edities raden we ten stelligste af.
  [naar artikel]
 41. ‘Troostmeisjes’, de seksslavinnen van het Japanse leger: ‘Ze gingen naar het kantoor zonder iets te vermoeden’ (12/01/2022 - De Morgen)
  Tienduizenden vrouwen werden tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederlands-Indië als seksslavin misbruikt door Japans legerpersoneel. De aangrijpende getuigenissen van deze ‘troostmeisjes’ zijn openbaar gemaakt door het Nationaal Archief in Nederland.
  [naar artikel]
 42. STREAMINGTIP. ‘Wayne’: geflipte roadtrip vol kleurrijke personages (06/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen genre waar wij zo schaamteloos om gniffelen als een goede actiekomedie. Streamz brengt met ‘Wayne’ - waarbij alles draait om een gestolen auto - een absolute topper in stelling, die doet denken aan ‘Shameless’ en ‘The End Of The F***ing World’.
  [naar artikel]
 43. Het ‘voedselmoeras’ in onze steden: ‘Prikkels sturen ons richting te veel en ongezond eten’ (25/10/2021 - De Morgen)
  Gent Dampoort gaat gehuld in de geur van frieten en pita, reclame voor snoep en alcohol schreeuwt je er toe. Een schoolvoorbeeld van een ‘voedselmoeras’, volgens een rapport dat het voedingsaanbod in stadswijken in kaart brengt. ‘Eigenlijk is het verbazend dat in onze dikmakende omgeving ‘maar’ de helft van de mensen te zwaar is.’
  [naar artikel]
 44. ‘s Werelds eerste ‘ultracar’ wordt “allersnelste auto ooit geproduceerd” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Grieks bedrijf brengt volgend jaar naar eigen zeggen ‘s werelds eerste ‘ultracar’ op de markt. De 3.100 pk sterke auto heet “Chaos” en haalt volgens zijn makers een topsnelheid van meer dan 500 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 45. Passagiers vliegen virtueel in eerste klasse van Tokyo naar Parijs (23/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je blijft wel degelijk aan de grond, maar de totaalbeleving moet verder die van een échte vlucht zo goed mogelijk nabootsen. Het Japanse First...
  [naar artikel]
 46. ‘K2 Zoekt K3’-deelnemers Amy en Luca zingen ‘Waterval’ tijdens eerste optreden met ‘De Bende’ (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Amy Courtens (25) raakte tot in de finale van ‘K2 Zoekt K3' en Luca Diez (21) moest een week vroeger de wedstrijd verlaten. Nu zingen de twee samen bij de partyband ‘De Bende’. Afgelopen weekend was hun eerste optreden in Oudenaarde. ‘De Bende’ brengt covers voor jong en oud, en daar kon een liedje van K3 niet bij ontbreken.
  [naar artikel]
 47. Portland brengt Engelstalige versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’ (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij heeft één van de meest herkenbare r’en uit de Vlaamse muziekwereld en zijn hits als ‘Irene’, ‘Maandag’ of ‘Jeroen Brouwers’ behoren tot het cultureel erfgoed. Op dinsdag 21 september draait ‘The Best Of’ helemaal rond de Nederlandstalige rockband De Mens. Frank Vander linden laat zich samen met An Lemmens en bandleden Michel, Dirk en David verrassen door 5 collega-artiesten die hun grootste hits coveren.
  [naar artikel]
 48. Welke gameconsole past het beste bij jou? (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met de lancering van de Switch-console brengt Nintendo weer wat vers gamevoer naar het winkelrek. Hoe verhoudt het nieuwe videogamekastje zich
  [naar artikel]
 49. Voor liefhebbers van natuur, reality en misdaad: nieuwe streamingdienst Dplay gelanceerd (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet naar ‘Thuis’ of ‘Familie’ maar liever onbeperkt naar ‘House Hunters’, ‘Mythbusters’ of ‘Say Yes To The Dress’ wil kijken, kan een...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy