Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 July 2022
16:30 uur

BV’s reageren op finale ‘The Masked Singer’: “10.000 maal sorry aan iedereen tegen wie ik heb moeten liegen”

Het Laatste Nieuws

19/03/2022 - 17:32

Vrijdagavond werd de finale van ‘The Masked Singer’ uitgezonden. Eindelijk kwamen we te weten wie er verscholen zat achter de maskers van Konijn, Miss Poes en Ridder én wie er met de overwinning aan de haal ging. Benieuwd hoe kandidaten en BV’s op de ontmaskering reageerden?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Robots brengen gastoptreden in finale ‘The Masked Singer’ en willen iedereen bedanken: “Dit is fenomenaal” (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op vrijdag deed Julie Van den Steen een opmerkelijke oproep in ‘The Masked Singer’. Als een foto van haar met de Robotjes 50.000 likes zou halen op Instagram, dan zou het populaire duo terugkeren in de finale. De kijker thuis gaf massaal gehoor aan die oproep. Als gevolg zien we Aster Nzeyimana en Lize Feryn in de finale terug met een gastoptreden.
  [naar artikel]
 2. ‘Schorpioen’ grijpt net naast ticket voor finale ‘The Masked Singer’: “Het ideale moment om mijn dark side te tonen” (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik had eigenlijk iets roze verwacht, geen zwarte schorpioen”, zegt Klaasje Meijer (27). Toen ze voor de eerste keer ten tonele verscheen op het podium van ‘The Masked Singer’, had zo goed als niemand in de gaten dat het blonde ex-K3’tje in dat lichtjes griezelige pak verstopt zat. “Nee, ook Hanne en Marthe had ik vooraf niets verteld”.
  [naar artikel]
 3. ‘Schorpioen’ grijpt net naast ticket voor finale ‘The Masked Singer’: “Het ideale moment om mijn dark side te tonen” (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik had eigenlijk iets roze verwacht, geen zwarte schorpioen”, zegt Klaasje Meijer (27). Toen ze voor de eerste keer ten tonele verscheen op het podium van ‘The Masked Singer’, had zo goed als niemand in de gaten dat het blonde ex-K3’tje in dat lichtjes griezelige pak verstopt zat. “Nee, ook Hanne en Marthe had ik vooraf niets verteld”.
  [naar artikel]
 4. Zaten ze ernaast of niet? ‘Masked Singer’-speurders gokten wie er in de finale zou staan: “Sowieso de Robots” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie schopt het tot de finale van ‘The Masked Singer?’ Dit is wat onze speurders dachten aan het begin van het seizoen. En ze zaten er soms helemaal naast.
  [naar artikel]
 5. Finalisten ‘The Masked Singer’ krijgen enkele tongtwisters voorgeschoteld: “Amai, bijna versproken” (15/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag is het zover, dan is het de finale van ‘The Masked Singer’. Konijn, Miss Poes en Ridder nemen het dan tegen elkaar op. Maar voordat het zover is, krijgen ze eerst nog enkele tongtwisters voorgeschoteld. En dat gaat niet bij iedereen even vlot.
  [naar artikel]
 6. ‘Konijn’ eindigt derde in ‘The Masked Singer’: “Ik heb vergaderingen moeten verplaatsen” (18/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dankzij zijn mooie zangstem en sterke podiumprésence dachten de speurders geen seconde dat Konijn een politicus kon zijn. En toch kwam Conner Rousseau in de finale van The Masked Singer uit het donzige pak. De Vooruit-voorzitter moest het afleggen tegen twee sublieme zangeressen en eindigde derde.
  [naar artikel]
 7. Finale van ‘The masked singer’ live te zien in bioscoop, inclusief een aantal speciale gasten (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  In navolging van ‘De mol’ en ‘Gert late night’ trekt ook ‘The masked singer’ binnenkort naar de bioscoop. De finale van de populaire show zal volgende maand niet alleen op VTM, maar ook in Kinepolis Antwerpen worden getoond.
  [naar artikel]
 8. ‘The Masked Singer’ wordt internationale wedstrijd (02/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Masked Singer’ gaat internationaal. In de nieuwe wedstrijd ‘One World, One Masked Singer’ zullen kandidaten uit plaatselijke versies van de show het tegen elkaar opnemen in één, wereldwijde wedstrijd. Dat schrijft ‘Variety’.
  [naar artikel]
 9. ‘The Masked Singer’ kaapt uitzending van ‘Lisa’: “The game is on” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Masked Singer’ is terug van weggeweest. Dat bleek maandagavond toen een mysterieuze figuur de uitzending van ‘Lisa’ even verstoorde met de boodschap ‘the game is on’.
  [naar artikel]
 10. Zo verliepen de Vlaamse lessen van 'Schorpioen' Klaasje in ‘The Masked Singer’: “Was het al een beetje gewoon” (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De kandidaten van ‘The Masked Singer’ moeten veel meer dan alleen nummers instuderen. Klaasje Meijer, die in het pak van Schorpioen bleek te zitten, kreeg bijvoorbeeld ook Vlaamse lessen. Al had het ex-K3’tje weinig moeite met het accent. “Ik heb natuurlijk vier jaar in Antwerpen gewoond.”
  [naar artikel]
 11. Cycloop valt als derde af in ‘The Masked Singer’: “Samen met de temperatuur steeg ook de stress in dat pak” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na Radijsje ligt ook het sympathieke monster Cycloop uit ‘The Masked Singer’. “Ik had nooit verwacht dat ik zo zenuwachtig zou zijn”, zegt Bart Cannaerts (41). “Waarschijnlijk een combinatie van de hitte in het pak, te weinig zuurstof en het wedstrijdelement.”
  [naar artikel]
 12. Opnieuw een exit in ‘The masked singer’: “Dit was topsport” (12/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor de vijfde keer moest The masked singer afscheid nemen van een kandidaat. Kandidaten, moeten we eigenlijk zeggen. Vrijdagavond lieten de twee schattige Robots hun ware gelaat zien. “De kinderen van mijn zus vroegen me voortdurend om ‘de liedjes van de robots’ te zingen. En ik maar doen alsof ik die niet kende.”
  [naar artikel]
 13. Edelhert moet als vierde ‘The Masked Singer’ verlaten: “Ik denk niet dat ik dit ooit nog doe” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Helmut Lotti kan rustig gaan slapen nu Johnny Logan (67) ontmaskerd is als Edelhert. Al lijkt het ‘The Masked Singer’-avontuur niet voor herhaling vatbaar. “Dit is het ergste wat ik in mijn leven ooit heb moeten doen”, bekent de Ierse zanger.
  [naar artikel]
 14. EXCLUSIEF. Waar camera’s nooit welkom zijn, één dag op de set van ‘The Masked Singer’: “Mensen in de zaal moeten camera van gsm afplakken” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie is ‘The Masked Singer’? Het wordt de komende weken de meest gegoogelde zoekterm in Vlaanderen. De identiteit van de deelnemers is beter afgeschermd dan het grootste staatsgeheim. Dat start al bij de voorbereiding en tijdens de opnames gaat alles er heel strikt aan toe. Na het ondertekenen van het beruchte geheimhoudingscontract draait onze ploeg toch één dag mee op de set. Slechts enkele medewerkers weten wie er in de pakken zit. En ja, er is publiek aanwezig, maar zij moeten zelfs de camera op hun gsm afplakken. Wie uit de biecht klapt, riskeert een zware schadevergoeding. Bekijk hier de reportage gemaakt achter de schermen van ‘The Masked Singer’. De volgende weken kan je alles over The Masked Singer hier volgen bij HLN.
  [naar artikel]
 15. INTERVIEW. Roos valt af in ‘The Masked Singer’: “Mijn schoonzus zal mij een trut vinden dat ik zo tegen haar gelogen heb” (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste afvaller in het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ is meteen een verrassing van formaat: niemand minder dan Yanina Wickmayer (32) bleek in het pak van Roos te zitten. “Als atleet wil je altijd winnen, dus het is jammer dat ik er al na één aflevering uit Iig”, zegt ze.
  [naar artikel]
 16. Ontspannen met ‘FC De Kampioenen’ en de kat van Camille als inspiratiebron: achter de schermen van ‘The Masked Singer’ (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond werd de finale van ‘The Masked Singer’ uitgezonden op VTM. Eindelijk is nu bekend wie er dit seizoen in de pakken zat. Maar dat wil niet zeggen dat ook alle geheimen zijn prijsgegeven. In ‘Behind The Mask’ krijg je een blik achter de schermen van de populaire tv-show.
  [naar artikel]
 17. “Mag Aster in dat robotpak ‘Extra time’ presenteren?”: nu wordt ‘The masked singer’ pas écht moeilijk, dit zijn de hoofdverdachten (24/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ja, Erik Van Looy zat in de radijs. En daarmee is de enige zekere gok in ‘The masked singer’ van de baan. De identiteit van de andere zangers, daarover blijven speurders en fans het ook na een weekend sudderen danig oneens. De hoofdverdachten op een rij.
  [naar artikel]
 18. “Ik wist zelfs niet wat staging was”: zo bereidde Yanina Wickmayer zich voor op ‘The Masked Singer’ (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag werd tennisster Yanina Wickmayer (32) als eerste ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. In ‘Behind The Mask’ op VTM GO geeft Yanina een exclusieve inkijk in haar parcours, hoe ze zich voelde bij de ontmaskering en vertelt ze hoe ze de zware voorbereidingen combineerde met het prille moederschap. “Ik heb geleerd om te multitasken.”
  [naar artikel]
 19. “Ik wist zelfs niet wat staging was”: zo bereidde Yanina Wickmayer zich voor op ‘The Masked Singer’ (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag werd tennisster Yanina Wickmayer (32) als eerste ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. In ‘Behind The Mask’ op VTM GO geeft Yanina een exclusieve inkijk in haar parcours, hoe ze zich voelde bij de ontmaskering en vertelt ze hoe ze de zware voorbereidingen combineerde met het prille moederschap. “Ik heb geleerd om te multitasken.”
  [naar artikel]
 20. Scoort Miss Poes met dit nummer een plekje in finale van ‘The Masked Singer’? (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kan Miss Poes met het nummer ‘Ella Elle L’a’ een plekje bemachtigen in de finale? Ze zingt alvast alweer de pannen van het dak. Bekijk het zelf vrijdagavond in de nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ op VTM en ook op VTM GO.
  [naar artikel]
 21. Scoort Miss Poes met dit nummer een plekje in finale van ‘The Masked Singer’? (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kan Miss Poes met het nummer ‘Ella Elle L’a’ een plekje bemachtigen in de finale? Ze zingt alvast alweer de pannen van het dak. Bekijk het zelf vrijdagavond in de nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ op VTM en ook op VTM GO.
  [naar artikel]
 22. Grappen en grollen: Niels Destadsbader geeft blik achter de schermen bij ‘The Masked Singer’ (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook al aan het aftellen naar de nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ vrijdagavond? Deze week neemt Niels fans mee op sleeptouw door de backstage van ‘The Masked Singer’. Met Niels zijn flauwe mopjes en de dames van de jury Karen en Julie gaat hij op pad.
  [naar artikel]
 23. Jurylid stapt op na onthulling Rudy Giuliani in ‘The Masked Singer’: “Ik ben er klaar mee” (21/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de Verenigde Staten is woensdagavond onthuld werd dat Rudy Giuliani, de ex-burgemeester van New York en omstreden advocaat van Donald Trump, verborgen zat in het pak van ‘Jack in the box’ in ‘The Masked Singer’. Op beelden is te zien hoe jurylid en komiek Ken Jeong verbijsterd opstapt.
  [naar artikel]
 24. ‘Aap’ Ruth Beeckmans speurt mee in ‘The Masked Singer’: “Dochter was enthousiast, tot ze hoorde dat ik speurder was” (21/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twee nieuwe gezichten vrijdagavond in het speurdersteam van ‘The Masked Singer’. Hoewel, nieuw. Zowel Andy Peelman (38) als Ruth Beeckmans (39) waren al in het eerste seizoen te zien, zij het onherkenbaar in een kostuum. “Eigenlijk hadden ze me toen al gevraagd als speurder. Maar ik was zo enthousiast dat ik in een pak mocht kruipen”, vertelt Beeckmans.
  [naar artikel]
 25. “Te voet naar Scherpenheuvel als híj Konijn niet is”: onze man deelt z’n laatste pronostiek voor ‘The Masked Singer’ (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het had een volledig vrouwelijk onderonsje kunnen worden met Schorpioen, Miss Poes en Ridder, maar het team speurders besliste daar in de halve finale van ‘The Masked Singer’ anders over. Zij stuurden namelijk Konijn naar de finale. Zal hij ook met de overwinning aan de haal gaan? Of moet hij het onderspit delven tegen de dames? En vooral: wie zit er nu eigenlijk onder die maskers? We zetten alle tips en juiste pistes op een rij en geven voor een laatste keer onze prognose.
  [naar artikel]
 26. “Miss Poes gaat met de overwinning lopen”: onze man deelt z’n laatste pronostiek voor ‘The Masked Singer’ (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het had een volledig vrouwelijk onderonsje kunnen worden met Schorpioen, Miss Poes en Ridder, maar het team speurders besliste daar in de halve finale van ‘The Masked Singer’ anders over. Zij stuurden namelijk Konijn naar de finale. Zal hij ook met de overwinning aan de haal gaan? Of moet hij het onderspit delven tegen de dames? En vooral: wie zit er nu eigenlijk onder die maskers? We zetten alle tips en juiste pistes op een rij en geven voor een laatste keer onze prognose.
  [naar artikel]
 27. “Uiterst vreemd. En toch was ik meteen verkocht”: hoe de Koreaanse freakshow ‘The Masked Singer’ een wereldhit werd (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag start op VTM het langverwachte tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. De finale van de eerste reeks in 2020 was met 2,1 miljoen kijkers het best bekeken programma ooit op de commerciële zender. Ook wereldwijd is het van oorsprong Zuid-Koreaanse format een gigantisch succes. Het toeval én een Thais restaurant in LA speelden daar een grote rol in.
  [naar artikel]
 28. INTERVIEW. ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan kritisch over Songfestival: “Niet meer wedstrijd waar ik deel van uitmaakte” (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen hield al jaren van ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan (bijna 68), maar sinds zijn passage als Edelhert in ‘The Masked Singer’ is de liefde nog groter. En die is overigens wederzijds: de drievoudige winnaar van het Eurovisiesongfestival vertoeft de komende tijd meer dan ooit in ons land. “Ik draag Belgen een warm hart toe, ze hebben me altijd gesteund”, vertelt hij. Tijdens dit uitvoerig gesprek blikt hij terug op z’n Songfestival-winst en het succes van ‘The Masked Singer’, maar ook over de dieptepunten van z’n leven. “Na de dood van m’n vader vluchtte ik weg in de drank.”
  [naar artikel]
 29. Konijn heeft een plannetje in finale ‘The Masked Singer’: “Tijd voor een laatste charmeoffensief” (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op vrijdag is het tijd voor de grote finale van ‘The Masked Singer’ en Konijn is alvast van plan om niet aan het toeval over te laten. Het is dan ook tijd voor een laatste charmeoffensief. Zo schrijft hij een zeemzoete liefdesbrief voor één van de speurders…
  [naar artikel]
 30. Aster en Lize over hun exit uit ‘The Masked Singer’: “Erg ontgoocheld” (13/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is gebeurd: Robots zijn ontmaskerd. Tortelduifjes Lize Feryn en Aster Nzeyimana ontpopten zich op korte tijd tot publieksfavorietjes in ‘The Masked Singer’. Toch moesten zij het spel verlaten.
  [naar artikel]
 31. Onverwachte exit in ‘The masked singer’: “Voor mijn job moet ik voortdurend gefocust zijn, nu kon ik me gewoon amuseren” (12/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor de vijfde keer moest The masked singer afscheid nemen van een kandidaat. Kandidaten, moeten we eigenlijk zeggen. Vrijdagavond lieten de twee schattige Robots hun ware gelaat zien. “De kinderen van mijn zus vroegen me voortdurend om ‘de liedjes van de robots’ te zingen. En ik maar doen alsof ik die niet kende.”
  [naar artikel]
 32. Werd ‘Konijn’ uit ‘The masked singer’ ontmaskerd door politicus? (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Konijn’ blijft voorlopig in de running, maar een aandachtige kijker van ‘The masked singer’ denkt wel te weten wie er onder het masker zit. Opgelet: spoilers!
  [naar artikel]
 33. Een kleine ‘The Masked Singer’-fan in huis? Vier pakken nu ook verkrijgbaar als onesie (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het grootste televisiemysterie van het jaar is opnieuw losgebarsten: welke bekende gezichten schuilen er achter de opvallende maskers in ‘The Masked Singer’? Afgelopen week werd Bart Cannaerts ontmaskerd als Cycloop. Speurt jouw kind ook iedere vrijdagavond mee? VTM heeft het assortiment van ‘The Masked Singer’-kleding uitgebreid met vier onesies.
  [naar artikel]
 34. We blikken met Jens Dendoncker vooruit op ‘The Masked Singer’ vanavond: “Ik heb echt geen idee meer” (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er blijven nog zes kandidaten over in ‘The Masked Singer’, de finale nadert. Jens Dendoncker heeft geen idee meer wie de overige kandidaten kunnen zijn: “Ik tast volledig in het duister. Enkel bij Radijsje had ik een vermoeden dat het Erik Van Looy zou kunnen zijn.” Bekijk hierboven het volledige studiogesprek.
  [naar artikel]
 35. Tweede afvaller in ‘The masked singer’ snel herkend: “Iedereen weet dat ik zot genoeg ben om in zo’n show op te duiken” (21/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuwe aflevering van The masked singer, dus ook een nieuwe afvaller. Eén die deze keer wel heel snel herkend werd. Het vrolijke, energieke Radijsje is vrijdagavond ontmaskerd. “Toen ze mij eerst zeiden dat ik een Radijsje zou zijn, dacht ik: dat meen je niet. Ik had op een sexy Wolf zoals Kevin Janssens gehoopt.”
  [naar artikel]
 36. “Angèle, of toch Nathalie Meskens?”: ‘The Masked Singer’ wordt aartsmoeilijke klus voor speurders (24/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ja, Erik Van Looy zat in de radijs. En daarmee is de enige zekere gok in ‘The Masked Singer’ van de baan. De identiteit van de andere zangers, daarover blijven speurders en fans het ook na een weekend sudderen danig oneens. De hoofdverdachten op een rij.
  [naar artikel]
 37. Kijkcijfers ‘The masked singer’ overtreffen alle verwachtingen: “Ongeziene start” (18/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De hype rond ‘The masked singer’ is duidelijk nog niet gaan liggen. Bijna 1,4 miljoen Vlamingen volgden vrijdag live de eerste ontmaskering van het seizoen. Met uitgestelde kijkers erbij klokt het startschot af op 1,8 miljoen fans.
  [naar artikel]
 38. Kijkcijfers ‘The masked singer’ overtreffen alle verwachtingen: “Ongeziene start” (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De hype rond ‘The masked singer’ is duidelijk nog niet gaan liggen. Bijna 1,4 miljoen Vlamingen volgden vrijdag live de eerste ontmaskering van het seizoen. Met uitgestelde kijkers erbij klokt het startschot af op 1,8 miljoen fans.
  [naar artikel]
 39. Na massale reactie van de kijker: Robotjes komen terug in de finale van ‘The Masked Singer’ (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van de olijke Robots uit ‘The Masked Singer’. Aan een oproep van speurder Julie Van den Steen werd massaal gehoor gegeven en dus keren de Robots volgende week vrijdag terug in de finale. Dat bevestigt VTM.
  [naar artikel]
 40. Stromae verklapt op Qmusic hoe hij z’n frieten het liefst eet en of hij wil deelnemen aan ‘The Masked Singer’ (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Stromae (36) verkiest ketchup boven mayonaise, zo vertelde hij maandagavond aan Vincent Fierens (29). De Qmusic-presentator schotelde de Brusselaar een hele reeks vragen van luisteraars voor en dat leverde soms verrassende antwoorden op. “Of ik wil deelnemen aan ‘The Masked Singer’? Dat zou te makkelijk zijn.”
  [naar artikel]
 41. Nieuwe ‘Masked Singer’ heeft giftig cadeautje voor alle speurders: “Oh my god, wat is dat?” (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week moest Radijsje alias Erik Van Looy ‘The Masked Singer’ verlaten. Maar niet getreurd want op vrijdag doet een nieuwe ‘Masked Singer’ zijn intrede: Schorpioen. De kandidaat onder het pak heeft voor zijn optreden ook al een diepe indruk gemaakt op het speurdersteam. Schorpioen had namelijk een giftig cadeautje voor alle speurders...
  [naar artikel]
 42. Stan Van Samang speurt mee in ‘The masked singer’: “Het wordt dramatisch” (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zijn naam viel vorig jaar ontelbare keren in ‘The Masked Singer’, toen hij iedereens hoofdverdachte was voor Duiker. Maar Stan Van Samang (42) zat niet in het pak, wel gewoon thuis. Vrijdagavond mag hij wel opdraven, als speurder.
  [naar artikel]
 43. Aap en Duiveltje zijn nu speurders in ‘The Masked Singer’: “Deel uitmaken van een Groot Geheim: veel plezanter wordt het niet” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond start op VTM het langverwachte tweede seizoen van The Masked Singer. In deel 3 van deze reeks vertellen ‘Aap’ Ruth Beeckmans (39) en ‘Duiveltje’ Andy Peelman (38) dat hun deelname aan het eerste seizoen van de show één van de beste ervaringen in hun leven is geweest. In seizoen 2 zetten ze geen masker op maar zijn ze lid van het speurdersteam. “Als mensen me vragen of ik al iets kan lossen, antwoord ik: ‘Vanaf 200.000 euro kunnen we praten.’”
  [naar artikel]
 44. Sandra Kim over ‘The Masked Singer’: “Heel teleurgesteld” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is uitkijken naar het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’, nu vrijdag op VTM. Ex-deelnemers Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman keren terug als speurder, maar niet de grote winnares Sandra Kim, alias Koningin. En dat vindt ze toch zuur, vertelt ze aan Desna en Jarne in een nieuwe Showbits: “Ik ben vraiment teleurgesteld”.
  [naar artikel]
 45. Johnny Logan ontmaskerd als Edelhert in ‘The masked singer’: “Ik was gewoon blind in dat masker” (04/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Helmut Lotti en Jasper Steverlinck werden vaak geopperd, maar Johnny Logan (67) bleek het gezicht achter Edelhert. Hij moest als vierde afvaller in ‘The masked singer’ vrijdagavond afscheid nemen van de kijkers. “Een geluk bij een ongeluk dat ik ben afgevallen. Het kostuum was zo pijnlijk dat ik bijna wou opgeven.”
  [naar artikel]
 46. Conner Rousseau nam een gok met ‘The masked singer’: “Ik zou hem dat niet hebben aangeraden” (19/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Dus hij was het, die zich in een konijnenpak hulde en de show stal op het podium van The masked singer. Conner Rousseau (29), partijvoorzitter van Vooruit, hield het tot in de finale uit en bereikte bij momenten meer dan 1,5 miljoen kijkers. Een gigantisch platform, waar politici graag gebruik van maken. Maar in het geval van Rousseau zijn er ook risico’s aan verbonden, zeggen experts.
  [naar artikel]
 47. LIVE. Winnares Miss Poes ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: “Veel mensen kenden mij nog niet” (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit erop! De laatste deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben tijdens de finale-aflevering hun echte indentiteit onthuld. De winnares van de avond was topfavoriet Miss Poes. Wie zat er achter haar masker? En wie waren Konijn en Ridder? Bekijk hier alle ontmaskeringen én alle optredens van de avond.
  [naar artikel]
 48. LIVE. Winnares Miss Poes ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: “Veel mensen kenden mij nog niet” (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit erop! De laatste deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben tijdens de finale-aflevering hun echte indentiteit onthuld. De winnares van de avond was topfavoriet Miss Poes. Wie zat er achter haar masker? En wie waren Konijn en Ridder? Bekijk hier alle ontmaskeringen én alle optredens van de avond.
  [naar artikel]
 49. Aap en Duiveltje zijn nu speurders in ‘The Masked Singer’: "Jury en kijkers nog harder misleid dan vorig jaar” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond start op VTM het langverwachte tweede seizoen van The Masked Singer. In deel 3 van deze reeks vertellen ‘Aap’ Ruth Beeckmans (39) en ‘Duiveltje’ Andy Peelman (38) dat hun deelname aan het eerste seizoen van de show één van de beste ervaringen in hun leven is geweest. In seizoen 2 zetten ze geen masker op maar zijn ze lid van het speurdersteam. “Als mensen me vragen of ik al iets kan lossen, antwoord ik: ‘Vanaf 200.000 euro kunnen we praten.’”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy