Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 June 2022
04:33 uur

Samen opwarmen en de trotse bomma van Conner Rousseau: ‘Masked Singers’ gunnen blik achter de schermen

Het Laatste Nieuws

21/03/2022 - 14:24

Sinds vrijdag kennen we de identiteit van de ‘Masked Singers’. Maar hoe ging het er achter de schermen aan toe? Camille, Klaasje Meijer, Lize Feryn, Tine Embrechts en Conner Rousseau gunnen hun fans een blik achter de schermen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ontspannen met ‘FC De Kampioenen’ en de kat van Camille als inspiratiebron: achter de schermen van ‘The Masked Singer’ (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond werd de finale van ‘The Masked Singer’ uitgezonden op VTM. Eindelijk is nu bekend wie er dit seizoen in de pakken zat. Maar dat wil niet zeggen dat ook alle geheimen zijn prijsgegeven. In ‘Behind The Mask’ krijg je een blik achter de schermen van de populaire tv-show.
  [naar artikel]
 2. Conner Rousseau nam een gok met ‘The masked singer’: “Ik zou hem dat niet hebben aangeraden” (19/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Dus hij was het, die zich in een konijnenpak hulde en de show stal op het podium van The masked singer. Conner Rousseau (29), partijvoorzitter van Vooruit, hield het tot in de finale uit en bereikte bij momenten meer dan 1,5 miljoen kijkers. Een gigantisch platform, waar politici graag gebruik van maken. Maar in het geval van Rousseau zijn er ook risico’s aan verbonden, zeggen experts.
  [naar artikel]
 3. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dolt erop los op afterparty van ‘The Masked Singer’ (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niemand minder dan Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat in het pak van Konijn in ‘The Masked Singer’. Na de laatste aflevering vond er nog een afterparty plaats en daar zien we een dansende Conner. Op zijn eigen Instagramaccount deelt hij ook enkele beelden van de avond, daarin dolt hij met Guga Baúl en Tine Embrechts, die zelf ook hebben meegedaan met het programma.
  [naar artikel]
 4. “Die dansbewegingen leken zo uit de clip van ‘Vuurwerk’ te komen”: onze man speurt mee naar ‘The Masked Singers’ (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt de finale van ‘The Masked Singer’ een onderonsje tussen vrouwen? Zijn dat dan Klaasje Meijer als ‘Schorpioen’, Camille als ‘Miss Poes’ en Clara Cleymans als ‘Ridder’? Of zorgt het olijke, vrolijke konijn, waar we met grote zekerheid Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in zien zitten, voor de verrassing en steekt hij zijn poot tussen het vrouwencollectief? Wij zetten alle hints en juiste pistes op een rij, luisterden naar veel muziek en geven onze prognose.
  [naar artikel]
 5. Grappen en grollen: Niels Destadsbader geeft blik achter de schermen bij ‘The Masked Singer’ (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook al aan het aftellen naar de nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ vrijdagavond? Deze week neemt Niels fans mee op sleeptouw door de backstage van ‘The Masked Singer’. Met Niels zijn flauwe mopjes en de dames van de jury Karen en Julie gaat hij op pad.
  [naar artikel]
 6. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.
  [naar artikel]
 7. POLL. Aftellen tot de finale: wie zijn volgens jou de ‘Masked Singers’? (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Masked Singer’ loopt op z'n laatste benen. Het is aan het speurderspanel om uit te vogelen wie er achter de prachtige maskers zit. Maar ook jij kan je vermoedens delen: wie verstopt zich volgens jou achter de overgebleven figuurtjes?
  [naar artikel]
 8. 1 april! Dan toch geen single van Conner Rousseau (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Gisteren hintte Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Het bleek helaas voor de fans om een 1 aprilgrap te gaan.
  [naar artikel]
 9. 1 april! Dan toch geen single van Conner Rousseau (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Gisteren hintte Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Het bleek helaas voor de fans om een 1 aprilgrap te gaan.
  [naar artikel]
 10. Conner Rousseau vertelt in VTM NIEUWS over 'The Masked Singer’: “Mensen spreken mij er vaak over aan” (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Voor we afronden: hoe is het nog met uw stem?” Conner Rousseau (29) wist heel even niet waar hij het had toen Dany Verstraeten (66) hem de vraag stelde. De vraag van het VTM-nieuwsanker had natuurlijk alles te maken met ‘The Masked Singer’. Verschillende kijkers zijn er namelijk redelijk zeker van dat de Belgische politicus Konijn is.
  [naar artikel]
 11. ‘Masked singers’ duelleren in duet (16/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twee ‘masked singers’ zingen vanavond samen een extra nummer dat meteen een duel wordt om ontmaskering te voorkomen.
  [naar artikel]
 12. De Masked Singers knallen tijdens 'One Way Or Another’ (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst zingen alle Masked Singers samen met elkaar een nummer. Hun doel: de face-off vermijden en hun masker ophouden.
  [naar artikel]
 13. De Masked Singers knallen tijdens 'One Way Or Another’ (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst zingen alle Masked Singers samen met elkaar een nummer. Hun doel: de face-off vermijden en hun masker ophouden.
  [naar artikel]
 14. Kevin Janssens neemt ons mee backstage bij ‘The Masked Singer’: “Nu moet ik mij even concentreren” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaat het er achter de schermen bij ‘The Masked Singer’ aan toe? Het blijft voor velen nog een mysterie. Gelukkig is er jurylid Kevin Janssens, die ons meeneemt achter de schermen.
  [naar artikel]
 15. Wie zijn de ‘Masked Singers’? Dit denken jullie, zo blijkt uit onze poll (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week proberen de speurders in ‘The Masked Singer’ uit te dokteren wie er achter die frivole maskers zit. Ook de kijkers hebben zo hun idee...
  [naar artikel]
 16. Wie zijn de overgebleven ‘Masked Singers’? Dit denken onze lezers (08/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sam Bettens bleek verstopt te zitten achter het masker van de Otter, zo ontdekten we vorige week vrijdag in ‘The Masked Singer’. Maar wie gaat er...
  [naar artikel]
 17. Vroege 1 aprilgrap of echt? Conner ‘Konijn’ Rousseau gaat single uitbrengen (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Vandaag hint Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Een vroege 1 aprilgrap of horen we binnenkort echt een single van de partijvoorzitter van Vooruit op de radio?
  [naar artikel]
 18. Daarom mislukte de entree van Conner Rousseau grandioos (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De entree van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is waarschijnlijk het meest besproken beeld van afgelopen weekend. Wat veel mensen niet weten, is dat Q-dj’s Maarten & Dorothee daar voor iets tussen zitten. Bekijk de beelden achter de schermen hierboven.
  [naar artikel]
 19. ‘Heeft mijn deelname aan The Masked Singer iemand schade berokkend? Ik dacht het niet’ (19/03/2022 - De Morgen)
  Verrassing van formaat in het VTM-programma The Masked Singer. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau bleek een van de deelnemers te zijn. Meteen ontsprong een storm aan kritiek. Is zo’n tv-optreden een partijvoorzitter wel waardig? ‘Ik ben ook maar een jonge gast van in de twintig jaar’, zegt de politicus zelf.
  [naar artikel]
 20. Karen Damen kent alle ‘Masked Singers’ maar zwijgt als een graf: “Een ‘Familie’-collega sms’te me: ‘Trut!’” (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik zeg níks!” Met de opnamen van ‘The Masked Singer’ al achter de rug, weet Karen Damen (45) als lid van het speurteam welke BV achter welk masker...
  [naar artikel]
 21. LIVE. De ‘Masked Singers’ strijden vanavond om een finaleplaats (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het afscheid van ‘IJskoning’ Guga Baul zijn er nog maar vier Masked Singers over. Vanavond strijden Miss Poes, Konijn, Schorpioen en Ridder voor een plek in de finale. Eén van hen zal het helaas niet halen, maar voor wie valt er vanavond het doek? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 22. Miss Poes, Konijn en Ridder onthullen hun geheimen: “Fake heupen en billen waren heel bewust dwaalspoor” (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk weten we het: Camille, Conner Rousseau en Loredana hielden zich schuil achter de laatste drie maskers in ‘The Masked Singer’. Voor het eerst praten ze over hun VTM-avontuur en wat zich afspeelde achter de schermen. “Mijn werk als voorzitter heeft hier geen enkel moment onder geleden”.
  [naar artikel]
 23. Danseres Gill gunt een blik achter de schermen van ‘The Masked Singer’: “De personages praten niet tegen ons. Nooit” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als u op vrijdagavond naar ‘The Masked Singer’ kijkt, is de kans groot dat u Gill Requière (28) heeft zien passeren. De Leuvense blondine is een vaste waarde in de danswereld, en is momenteel te zien naast de mysterieuze zangers in extravagante pakjes. En nee, zelfs zij heeft geen idee wie er in de pakken schuilgaat. “Heel vreemd is dat”, aldus Requière, die vertelt hoe streng het eraan toegaat achter de schermen. Inclusief aparte danscoaches, kleedkamers en opkomst.
  [naar artikel]
 24. Instagrampost van Conner Rousseau over puber die ‘instant klaarkomt’ van hem zorgt voor ophef (20/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft op zijn Instagram-pagina een boodschap gedeeld van een tiener die beweert dat hij of zij ‘instant klaarkomt’ als Rousseau in beeld verschijnt. Dat leidde tot verontwaardigde reacties.
  [naar artikel]
 25. Is Conner Rousseau nu ‘het konijn’ in de Masked Singer? (18/03/2022 - Express)
  Niet dat u er echt van wakker moet liggen, maar in de vakpers zijn ze er “99 procent” van overtuigd: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zou de geheime zanger zijn in een programma van VTM, waarbij mensen zich in spectaculaire kostuums hullen en liedjes zingen, terwijl een jury van voornamelijk bv’s met stevig Antwerpse tongval raadt wie verborgen zit in het […]
  [naar artikel]
 26. Sam ‘Otter’ Bettens achter de schermen van ‘The Masked Singer’: “Bijna niet in België geraakt” (03/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘The Masked Singer’ werd Otter gisteren ontmaskerd als Sam Bettens. Maar hoe ging het er eigenlijk aan toe achter de schermen? Dat kan je zien...
  [naar artikel]
 27. Conner Rousseau: “Als ik door Molenbeek rijd, voel ik me ook niet in België” (26/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau heeft een opmerkelijk interview gegeven aan het weekblad Humo. Daarin pleit de Vooruit-voorzitter voor meer investeringen in kinderopvang en onderwijs, maar het is vooral de titel ‘Als ik door Molenbeek rijd, voel ik me ook niet in België’ die de blik vangt. Op Radio 1 erkende Rousseau dinsdagochtend dat de titel fors is, maar hij bleef achter zijn uitspraken staan.
  [naar artikel]
 28. Wat doet een partijvoorzitter in ‘The masked singer’ ? (19/03/2022 - De Standaard)
  Het was toch even schrikken: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat verstopt in een konijnenpak in de populaire tv-show The masked singer. Dit terwijl er een oorlog woedt in Oekraïne en zijn ministers onderhandelen over een kernuitstap - zo leek het toch.
  [naar artikel]
 29. HET DEBAT. Moet een politicus aan een programma als 'The Masked Singer’ kunnen deelnemen? Dit is jullie mening (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft het geschopt tot de finale van het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’. De politicus keerde vrijdag met een bronzen medaille én heel wat reacties naar huis. Sommigen prijzen de stem van Rousseau, anderen vinden dat een (goed) politicus niet thuishoort in een entertainmentprogramma. Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.
  [naar artikel]
 30. Eerste ‘Masked Singers’ treden uit de schaduw: maak kennis met Edelhert, Papegaai en Robot (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het startschot is gegeven: ‘The Masked Singer’ keert binnenkort terug met nóg meer mysterie, spektakel en verrassingen. En het raden naar welke bekende gezichten er achter de maskers schuilen start nu al. Op themaskedsinger.be kan je binnentreden in de drie magische virtuele werelden van Edelhert, Papegaai en Robot.
  [naar artikel]
 31. Eerste ‘Masked Singers’ treden uit de schaduw: maak kennis met Edelhert, Papegaai en Robot (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het startschot is gegeven: ‘The Masked Singer’ keert binnenkort terug met nóg meer mysterie, spektakel en verrassingen. En het raden naar welke bekende gezichten er achter de maskers schuilen start nu al. Op themaskedsinger.be kan je binnentreden in de drie magische virtuele werelden van Edelhert, Papegaai en Robot.
  [naar artikel]
 32. Conner Rousseau in 1 mei-toespraak: ‘Extremen proberen onze dag te kapen’ (01/05/2022 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau begon zijn speech naar aanleiding van de Dag van de Arbeid met een reeks forse uithalen naar Vlaams Belang. Beide partijen proberen zich vandaag, allebei in Sint-Niklaas, als de meest sociale te profileren. ‘Wij willen een koopkrachtbijdrage op woekerwinsten van bedrijven’, zei Rousseau.
  [naar artikel]
 33. LIVE. De Masked Singers zingen vanavond ook nog een tweede nummer (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het afscheid van ‘IJskoning’ Guga Baul zijn er nog maar vier Masked Singers over. Vanavond strijden Miss Poes, Konijn, Schorpioen en Ridder voor een plek in de finale. Eén van hen zal het helaas niet halen, maar voor wie valt er vanavond het doek? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 34. Conner Rousseau verwelkomt nieuw familielid: Blacky, een schattige labradoodle (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit is het nieuwe hondje van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Blacky is een labradoodle. Hij is vernoemd naar het hondje uit ‘De familie Backeljau’. In ‘Het Huis’ verklapte Rousseau al hoe ‘De familie Backeljau’ de inspiratie vormde voor de partijnaam Vooruit.
  [naar artikel]
 35. HET DEBAT. Moet een politicus aan een programma als 'The Masked Singer’ kunnen deelnemen? (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft het geschopt tot de finale van het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’. De politicus keerde vrijdag met een bronzen medaille én heel wat reacties naar huis. Sommigen prijzen de stem van Rousseau, anderen vinden dat een (goed) politicus niet thuishoort in een entertainmentprogramma. Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts ervan vinden.
  [naar artikel]
 36. Conner Rousseau krijgt kritiek na ‘Humo’-interview met forse uitspraak over Molenbeek (26/04/2022 - De Standaard)
  Na een opmerkelijk interview aan het weekblad Humo krijgt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau de volle laag over zich heen. ‘Als ik door Molenbeek rijd, voel ik me ook niet in België’, zei hij. Op Radio 1 lichtte hij zijn antwoord toe, maar blijft hij achter zijn uitspraken staan.
  [naar artikel]
 37. ‘Konijn’ eindigt derde in ‘The Masked Singer’: “Ik heb vergaderingen moeten verplaatsen” (18/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dankzij zijn mooie zangstem en sterke podiumprésence dachten de speurders geen seconde dat Konijn een politicus kon zijn. En toch kwam Conner Rousseau in de finale van The Masked Singer uit het donzige pak. De Vooruit-voorzitter moest het afleggen tegen twee sublieme zangeressen en eindigde derde.
  [naar artikel]
 38. POLL. Wie zijn volgens jou de Masked Singers? Raad hier mee (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Monster is afgevallen, maar de komst van Zeemeermin brengt het aantal deelnemers van ‘The Masked Singer’ opnieuw op acht. Wie denk jij dat er in de...
  [naar artikel]
 39. POLL. Wie zijn volgens jou de Masked Singers? Raad hier mee (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Libelle is afgevallen, maar de komst van Suikerspin brengt het aantal deelnemers van ‘The Masked Singer’ opnieuw op acht. Wie denk jij dat er in de...
  [naar artikel]
 40. Conner Rousseau verklapt BV-crush: “Maar ze heeft nooit geantwoord op m’n bericht” (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (27), de voorzitter van sp.a, maakte zondag z'n opwachting in de ‘Kiekenkotkwis’ van YouTubers Supercontent. Hij verklapte er dat...
  [naar artikel]
 41. Zien we Conner Rousseau in de volgende FC De Kampioenenfilm? “Direct!” (20/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Urenlang op restaurant gaan? Het is niets voor Conner Rousseau, die het liefst van al tijdens het eten naar een aflevering van ‘FC De Kampioenen’...
  [naar artikel]
 42. Dit zijn de masked singers volgens onze lezers, ben jij overtuigd? (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De strijd is losgebarsten: in ‘The Masked Singer’ strijden enkele bekende koppen voor de hoofdprijs van beste zanger. Maar wie zit verscholen in de...
  [naar artikel]
 43. POLL. Wie zijn volgens jou de Masked Singers? Raad hier mee (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu Otter is afgevallen, is de race naar het einde van de ‘The Masked Singer’ écht ingezet. Nog 7 kandidaten nemen het tegen elkaar op en proberen...
  [naar artikel]
 44. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau en Vooruit betreft (13/03/2022 - De Morgen)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. ‘Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt’, zei Rousseau. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen. ‘De mensen worden elke dag armer’, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 45. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau ziet vooruitgang in ‘snuffelronde' regeringsvorming: “Er zijn openingen” (24/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft de eerste ronde van zijn samen met PS-voorzitter Paul Magnette opgezette ‘snuffelronde’ in de federale...
  [naar artikel]
 46. LIVE. Wie is toch die IJskoning in ‘The Masked Singer’? (04/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week namen we afscheid van ‘Flamme Fatale’ Tine Embrechts, vanavond moet alweer één van de Masked Singers het programma verlaten. Wie dat wordt en hoe de andere kandidaten het er vanaf brengen, ontdek je hier live.
  [naar artikel]
 47. Dag van de Zorg: blik achter de schermen moet sollicitanten prikkelen (17/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondag 18 maart is het Dag van de Zorg. Maar liefst 255 instellingen uit de zorg en welzijnssector gunnen de bezoekers dan een blik achter de schermen, vooral met de bedoeling om mensen warm te maken voor een job. Ook in Limburg zijn er tal van organisaties die graag tonen wat ze in huis hebben om zo potentiële collega's te prikkelen.
  [naar artikel]
 48. Conner Rousseau zingt Samson-klassieker ‘In De Disco’ (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (28) haalde maandag z’n beste zangstem naar boven tijdens de opnames van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Om het publiek te entertainen tijdens een pauze haalde de Vooruit-voorzitter de Samson-klassieker ‘In De Disco’ van onder het stof.
  [naar artikel]
 49. POLL. Wie zijn volgens jou de Masked Singers? Stuur hier jouw ideeën in (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Monster is afgevallen, maar de komst van Zeemeermin brengt het aantal deelnemers van ‘The Masked Singer’ opnieuw op acht. Wie denk jij dat er in de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy