Er zijn in heel Europa zo’n 125 salmonella-infecties vastgesteld die gelinkt zijn aan besmette chocoladeproducten van het merk Ferrero. Meer specifiek gaat het om besmette Kinder Surprise. Toch heeft Ferrero beslist om in totaal 110 loten van Kinder-producten terug te roepen tot de bron van besmetting gevonden is. Raadpleeg hier de volledige lijst. [naar artikel]
Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid spoort momenteel zestien mensen op die de afgelopen maanden met salmonella besmet raakten. Het Agentschap wil onderzoeken of de besmettingen te linken zijn aan de problemen met Ferrero-chocolade. [naar artikel]
Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid spoort momenteel zestien mensen op die de afgelopen maanden met salmonella besmet raakten. Het Agentschap wil onderzoeken of de besmettingen te linken zijn aan de problemen met Ferrero-chocolade. [naar artikel]
Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid spoort momenteel zestien mensen op die de afgelopen maanden met salmonella besmet raakten. Het Agentschap wil onderzoeken of de besmettingen te linken zijn aan de problemen met Ferrero-chocolade. [naar artikel]
Het bedrijf Ferrero moet zijn verantwoordelijkheden nemen over de aanwezigheid van salmonella in verschillende Kinder-producten. Dat zegt het federaal voedselagentschap FAVV. In verschillende Europese landen zijn alles samen tot nu toe zowat 125 salmonella-infecties vastgesteld die gelinkt zijn aan het eten van besmette chocoladeproducten van Ferrero, die in België werden geproduceerd. [naar artikel]
Er is nu bevestiging dat 29 salmonella-infecties in België met zekerheid gelinkt zijn aan de fabriek van Ferrero in Aarlen. Nog eens 20 gevallen worden onderzocht. Dat meldt het Belgische voedselveiligheidsagentschap FAVV. [naar artikel]
Al op 15 december werd salmonella vastgesteld in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Hoe het kan dat de besmette Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten toch nog in de winkel beland zijn, is voor het bedrijf en het FAVV een vraagteken. En waarom is er zo lang niet gecommuniceerd? Goed voor het imago van Ferrero is het alvast niet. [naar artikel]
Sinds de melding van verschillende gevallen van salmonellose in Europa, vorige maand, heeft het federaal voedselagentschap (FAVV) 62 gevallen kunnen linken aan de Ferrero-fabriek in Aarlen. Alle betrokkenen werden ziek na het eten van Kinder-chocoladeproducten. [naar artikel]
Al op 15 december werd salmonella vastgesteld in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Hoe kan het dat de besmette Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten toch nog in de winkel beland zijn? En waarom is er zo lang niet gecommuniceerd? “Het is terecht dat we dat niet pikken”, zeggen experts. [naar artikel]
15:27 Meerdere salmonella-uitbraken in Europa worden in verband gebracht met Ferrero-chocoladeproducten die van de band rollen in de Waalse productiesite van de Italiaanse snoepmaker. 'Dit is zorgwekkend. D... [naar artikel]
Er zijn in heel Europa zo’n 125 salmonellabesmettingen vastgesteld die gelinkt zijn aan besmette chocoladeproducten van het merk Ferrero. Meer specifiek gaat het om besmette Kinder Surprise. Ferrero heeft beslist om in totaal 110 loten van Kinder-producten terug te roepen tot de bron van besmetting gevonden is. Heb jij nog vragen over de uitbraken? Stel ze in het onderstaande formulier. [naar artikel]
Al 125 gevallen van Salmonella in Europa zijn te linken aan de Belgische Ferrero-fabriek in Aarlen. In België zelf zouden een twintigtal mensen besmet zijn. Maar wat is salmonella precies? Hoe gevaarlijk is het? En wat als je thuis nog producten van Ferrero hebt liggen, moeten die dan allemaal de vuilnisbak in? [naar artikel]
Al 125 gevallen van salmonella in Europa zijn te linken aan de Belgische Ferrero-fabriek in Aarlen. In België zelf zouden een twintigtal mensen besmet zijn. Maar wat is salmonella precies? Hoe gevaarlijk is het? En wat als je thuis nog producten van Ferrero hebt liggen, moeten die dan allemaal de vuilnisbak in? [naar artikel]
Wegens een uitbraak van salmonella, met 125 gevallen in zes Europese landen en het Verenigd Koninkrijk, roept het voedselagentschap FAVV de bekende Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten van het merk Ferrero terug. Ook Delhaize haalt nu de sandwich ‘Driehoek Mozzarella Pesto 170 g’ uit de verkoop. Na een test werd er salmonella gevonden in de broodjes. Maar aan welke symptomen kan je een salmonellavergiftiging herkennen en wat kan je er tegen doen? [naar artikel]
Er zijn intussen al 29 salmonella-infecties in België die gelinkt kunnen worden aan de fabriek van Ferrero in Aarlen. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV). [naar artikel]
Het federaal voedselagentschap (FAVV) roept op vijf producten van het merk Ferrero niet meer te consumeren. Het gaat onder meer over Kinder Surpise en Kinder Mini Eggs. Deze chocoladeproducten zijn erg populair nu Pasen in aantocht is, klinkt het, maar ze worden gelinkt aan een Salmonella-uitbraak. [naar artikel]
In Europa zijn er zowat 125 salmonella-infecties vastgesteld die gelinkt worden aan het eten van Kinder Surprise, gefabriceerd in het chocoladebedrijf Ferrero in Aarlen. Ook in ons land worden er al 26 verdachte gevallen geteld. Wat zijn de symptomen? En wat moet er nu gebeuren? [naar artikel]
Er zijn nog meer salmonella-besmettingen opgedoken ten gevolge van de salmonella-besmetting in de fabriek van Ferrero in Aarlen. Dat meldt het Europese gezondheidsinstituut ECDC. Er wordt nu ook onderzocht of besmette grondstoffen in andere fabrieken terechtkwamen. [naar artikel]
Het Federaal Voedselagentschap (FAVV) roept op om vijf chocoladeproducten van het merk Ferrero niet meer te consumeren. De producten worden gelinkt aan een salmonella-uitbraak in verschillende Europese landen. [naar artikel]
Al op 15 december werd salmonella vastgesteld in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Hoe kan het dat de besmette Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten toch nog in de winkel beland zijn? En waarom is er zo lang niet gecommuniceerd? “Het is terecht dat we dat niet pikken”, zeggen experts. [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen heeft woensdagmiddag een nieuwe toelating voor productie aangevraagd. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De fabriek moest op 8 april de deuren sluiten nadat wereldwijd meerdere gevallen van salmonella gemeld waren na het eten van chocoladeproducten van de groep. [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen heeft woensdagmiddag een nieuwe toelating voor productie aangevraagd. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De fabriek moest op 8 april de deuren sluiten nadat wereldwijd meerdere gevallen van salmonella gemeld waren na het eten van chocoladeproducten van de groep. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.