In Amsterdam won Seppe Nobels donderdagavond Het Gouden Kookboek, de belangrijkste culinair-literaire prijs in het Nederlandse taalgebied. Met zijn bestseller Een Kookboek is de Antwerpse chef meteen ook de eerste Belg die de prijs wint. [naar artikel]
“In onze familie draaien feesten altijd rond eten”, zegt Seppe Nobels, chef-kok van Graanmarkt 13 . “Dat hebben ze ons toch meegegeven: ‘geniet van eten en geniet van de momenten samen’.” Maar de kerst 2016 wordt in de familie Nobels toch iets speciaals. [naar artikel]
Seppe Nobels, chef-kok én het gezicht van het tv-programma Grillmaster, pikt het niet dat zijn groenterestaurant Graanmarkt 13 afgebroken wordt op TripAdvisor. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. “De laatste wens van de burgemeester.” [naar artikel]
Je kan tijdens de huidige quarantaine actief zijn in de keuken én je kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou en Delhaize. [naar artikel]
Seppe Nobels stopt in Graanmarkt 13, Seppe Nobels kookt met vluchtelingen in Instroom, Seppe Nobels opent La Chapelle in de Ardennen. Die ene persoon lijkt overal te zijn en toch slaagt de topchef erin om zijn tijd te verdelen over alle projecten. Wij trokken met hem mee naar Anthisnes in de Condroz en ontdekten waarom hij samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen juist daar zijn hart verpand heeft. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. In het dorpje Anthisnes kregen ze carte blanche omdat ze samenwerken met lokale boeren en kwekers. [naar artikel]
Chef-kok Seppe Nobels, die onder andere bekend werd door zijn keuken in Graanmarkt 13 en zijn project Instroom.Academy, stopt deze zomer als chef in La Chapelle. De Parijse Gilles Despreaux en de Belgische Jürgen Van Riet nemen de keuken van dit culinair hotelproject in de Vlaamse Ardennen van hem over. Verder zullen er gastkoks langskomen uit België en Venetië. [naar artikel]
Je kan tijdens de quarantaine ook actief bezig zijn in de keuken én de kinderen betrekken bij het kokkerellen. Chef-kok Seppe Nobels toont dat met zijn dochters Kaya en Lou in filmpjes voor Delhaize. [naar artikel]
In zijn zoektocht naar vluchtelingen met kennis van keukenlatijn, nodigt chef Seppe Nobels van Graanmarkt 13 Zarmina Assad uit. In het tweede deel van de reeks United We Cook, daagt hij de pittige dame uit Kaboel uit om traditioneel Afghaans te koken met groenten van bij ons. [naar artikel]
Na 13 jaar neemt chef-kok Seppe Nobels (38) afscheid van restaurant Graanmarkt 13. Hij sleepte in januari nog de allereerste groene Michelinster in de wacht voor zijn groentegerechten, maar wil zich nu focussen op zijn gezin, zijn domein La Chapelle in Wallonië en het project Instroom, waarbij hij kookt met vluchtelingen. “Ik heb 13 jaar gevochten voor een heel mooi restaurant dat tegen de standaardgastronomie inging, maar nu is het tijd om verder te kijken”, aldus de chef. [naar artikel]
“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]
Marcelo Ballardin (39) won gisteren het tweede seizoen van ‘Snackmasters’, maar het was zijn opponent die opviel. Seppe Nobels (39) is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.” [naar artikel]
“Soms moet ík papa afremmen.” In restaurant Instroom werken Seppe (40) en dochter Kaya Nobels (19) zij aan zij. Onafscheidelijk: dat was ooit anders, want Seppe was een afwezige vader. Misschien was het dat dat het gezin een tijd terug even brak? Gelukkig vonden vader en dochter een manier om nu hechter te zijn dan ooit. “In het begin hamerde hij erop dat ik ‘chef’ moet zeggen.” [naar artikel]
Als dé groentechef van België werkt hij graag met alles wat de natuur ons te bieden heeft, maar toch heeft Seppe Nobels een favoriet: de witte vollegrond-asperge. Die is nu op z’n allerbest, dus laten we de chef toelichten waarom de groente zo'n klassieker is en hoe hij hem het liefst klaarmaakt. “Asperge is een sterproduct. Ik geloof niet in bereidingen met veel vis en vlees en dan twee aspergepuntjes die er voor de vorm bij worden gelegd.” [naar artikel]
Had Gert Verhulst zijn goesting gekregen, dan roerde Seppe Nobels (36) ook op zijn kookzender njam! in de potten en pannen. Maar de tv-chef heeft... [naar artikel]
De Antwerpse groentenchef Seppe Nobels heeft als eerste Belg ooit Het Gouden Kookboek gewonnen. Dat is een belangrijke Nederlandse prijs die uitgereikt wordt aan het beste kookboek van de Lage Landen. De topchef krijgt de prijs voor zijn boek "Een Kookboek", waaraan hij 10 jaar lang gewerkt heeft. "Het is fantastisch dat ik met dit stukje levenswerk in de prijzen val", reageert Nobels. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef-kok die een groene Michelinster in de wacht sleepte, stopt in restaurant Graanmarkt 13. “Ik heb 13 jaar keihard geknokt om er groenten op de kaart te zetten. Ik denk dat dat is gelukt. We gaan in alle vriendschap uit elkaar.” [naar artikel]
Wie op de vlucht is, wordt gereduceerd tot ‘vluchteling’.?Terwijl het natuurlijk ook gewoon mensen zijn, vaak zelfs mensen met keukenskills om u tegen te zeggen.?Chef Seppe Nobels (Graanmarkt 13) nodigde drie nationaliteiten uit in zijn keuken, om aan de slag te gaan met ingrediënten van bij ons. Deze week, deel 1: de Syrische keuken. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
De vegetarische topchef Seppe Nobels (39) kookt volgende week in de finale van ‘Snackmasters’. De chef van het Antwerpse restaurant ‘Graanmarkt 13' wist in de halve finale de jury te overtuigen met zijn nagenoeg perfecte imitatie van het ‘Crac-a-Nut’-borrelnootje. [naar artikel]
Billie vroeg Bekende Vlamingen om hun favoriete shopadresjes te verklappen – allemaal toptips voor je volgende (kerst)shopping. De favorieten van Seppe Nobels? Als hij niet aan het werk is, gaat hij op kerstballenjacht. En áls deze groentechef toch vlees eet, gaat hij naar de juiste slager. [naar artikel]
Wie op de vlucht is, wordt gereduceerd tot ‘vluchteling’.?Terwijl het natuurlijk ook gewoon mensen zijn, vaak zelfs mensen met keukenskills om u tegen te zeggen.?Chef Seppe Nobels (Graanmarkt 13) nodigde drie nationaliteiten uit in zijn keuken, om aan de slag te gaan met ingrediënten van bij ons. Deze week, deel 1: de Syrische keuken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.