Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
07:41 uur

Enige Afrikaanse fabriek voor coronavaccins dreigt productie te stoppen

De Standaard

13/05/2022 - 16:56

Te laat begonnen en weggeconcurreerd door grote westerse spelers: het economische drama van Afrika herhaalt zich bij de productie van coronavaccins. ‘Er zijn te weinig bestellingen.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Europarlement vraagt om patenten op coronavaccins tijdelijk op te heffen: "Productie en bevoorrading moet beter" (10/06/2021 - VRT NWS)
  Het Europese Parlement vraagt in een resolutie om de patenten op coronavaccins tijdelijk op te heffen. Daarmee hoopt het dat de wereldwijde productie van coronavaccins fors kan worden opgedreven, om de pandemie sneller te stoppen.
  [naar artikel]
 2. Eerste Afrikaanse fabriek voor volledige productie vaccins geopend in Zuid-Afrika (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het Zuid-Afrikaanse Kaapstad is vandaag de eerste fabriek geopend die kan instaan voor de volledige productie van vaccins. Zuid-Afrika loopt al langer voorop in de strijd voor gelijke vaccintoegang voor iedereen.
  [naar artikel]
 3. Senegalese vaccinatiecentra klaar om coronavaccins te produceren om tekorten in Afrika weg te werken (12/06/2021 - VRT NWS)
  In het Afrikaanse continent is er een groot tekort aan vaccins. Daardoor zijn Afrikaanse landen bijna volledig afhankelijk van wat andere continenten hen kunnen leveren. Het tijdelijk opheffen van de patenten op die vacins, zodat Afrika zijn eigen vaccins kan produceren, is daarom één van de grote discussiepunten op de G7. Maar beschikken de Afrikaanse landen in de praktijk ook over de infrastructuur en de technologie om met de productie van coronavaccins te starten?
  [naar artikel]
 4. Lotus Bakeries start met productie in nieuwe fabriek in Zuid-Afrika (10/05/2019 - De Tijd)
  19:37 De Belgische beursgenoteerde koekjesmaker Lotus Bakeries is deze maand begonnen met de productie in zijn nieuwe Zuid-Afrikaanse fabriek. Dat deelde de directie vrijdag mee op de jaarlijkse aandeelhoud...
  [naar artikel]
 5. Nutella-fabriek in Frankrijk moet productie tijdelijk stoppen wegens kwaliteitsprobleem (21/02/2019 - Metro)
  Het Italiaanse voedingsbedrijf Ferrero heeft de productie van Nutella in een Franse fabriek tijdelijk moeten stilleggen wegens een kwaliteitsproblemen. Dat meldt de onderneming vandaag. Er stelt zich geen probleem met de producten die al in de winkelrekken liggen. Het probleem doet zich voor bij een half afgewerkt product dat gebruikt wordt voor het vervaardigen van de chocopasta Nutella en van de Kinder Bueno. Maar meer details worden voorlopig niet gegeven. Het probleem werd woensdagavond vastgesteld in de fabriek in het Normandische Villers-Ecalles, ten noordwesten van Rouen. De opschorting van de productie is een voorzorgsmaatregel. Tegen het eind van de week moeten de resultaten van een onderzoek meer duidelijkheid brengen. De leveringen zouden voorlopig geen hinder ondervinden van de productieonderbreking. De betrokken fabriek is volgens het Franse persbureau AFP de grootste Nutella-producent ter wereld. Er worden dagelijks 600.000 potten choco gefabriceerd, goed voor een kwart van de wereldwijde productie van dat merk. bron: Belga Het bericht Nutella-fabriek in Frankrijk moet productie tijdelijk stoppen wegens kwaliteitsprobleem verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Productie van coronavaccins levert ons land extra welvaart van 1 miljard euro op (31/12/2021 - VRT NWS)
  De productie van coronavaccins in ons land, met name in de fabriek van Pfizer, zal ons land zowat een extra welvaart van 1 miljard euro opleveren. Dat schrijft de krant De Tijd op basis van cijfers en voorspellingen van de Nationale Bank en Statbel. De extra welvaart is vooral te danken aan de extra jobs die er zijn bijgekomen om de vaccins te kunnen produceren.
  [naar artikel]
 7. Franse autobouwer dreigt Britse fabriek te sluiten naar aanleiding van brexit (29/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse autobouwer PSA, eigenaar van het Britse merk Vauxhall, dreigt ermee zijn fabriek in het Engelse Ellesmere Port te sluiten en de productie...
  [naar artikel]
 8. Duitser Germann neemt leiding over Audi Brussels (15/03/2019 - Metro)
  De Belg Patrick Danau, die sinds 1 mei 2014 aan het hoofd staat van de Brusselse fabriek van de Duitse luxewegenbouwer Audi, gaat met pensioen. Dat is vernomen bij de directie van de fabriek. Danau zal op 1 april opgevolgd worden door de Duitser Volker Germann. Danau volgde ingenieursstudies elektromechanica in Gent en ging in 1978 aan de slag in de Brusselse fabriek, waar toen nog Volkswagens gebouwd werden. Van 1982 tot 1984 was hij verantwoordelijk voor de productie in de Volkswagen-fabriek in het Zuid-Afrikaanse Uitenhage. Danau hield nadien nog hoge functies aan in de Brusselse fabriek tot 2006. Daarna was hij onder meer hoofd van de productie in de VW-fabriek in het Duitse Emden en leidde hij ook nog de VW-fabriek in het Spaanse Pamplona. Zijn opvolger Volker Germann was sinds 2016 directeur productie van de Audi-fabriek in het Chinese Changchun. Germann heeft een carrière van meer dan 30 jaar bij Audi en Volkswagen. In de Brusselse Audi-fabriek loopt sinds september de e-tron van de band, de eerste volledig elektrische auto van de Duitse constructeur. Het was Danau die erin slaagde om de productie van die auto naar Brussel te halen. Audi investeerde voor de productie van de elektrische wagen honderden miljoenen euro in Vorst. De zowat 2.500 werknemers van de fabriek hebben zo werkzekerheid tot 2025. bron: Belga   Het bericht Duitser Germann neemt leiding over Audi Brussels verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Duitser Germann neemt leiding over Audi Brussels (16/03/2019 - Metro)
  De Belg Patrick Danau, die sinds 1 mei 2014 aan het hoofd staat van de Brusselse fabriek van de Duitse luxewegenbouwer Audi, gaat met pensioen. Dat is vernomen bij de directie van de fabriek. Danau zal op 1 april opgevolgd worden door de Duitser Volker Germann. Danau volgde ingenieursstudies elektromechanica in Gent en ging in 1978 aan de slag in de Brusselse fabriek, waar toen nog Volkswagens gebouwd werden. Van 1982 tot 1984 was hij verantwoordelijk voor de productie in de Volkswagen-fabriek in het Zuid-Afrikaanse Uitenhage. Danau hield nadien nog hoge functies aan in de Brusselse fabriek tot 2006. Daarna was hij onder meer hoofd van de productie in de VW-fabriek in het Duitse Emden en leidde hij ook nog de VW-fabriek in het Spaanse Pamplona. Zijn opvolger Volker Germann was sinds 2016 directeur productie van de Audi-fabriek in het Chinese Changchun. Germann heeft een carrière van meer dan 30 jaar bij Audi en Volkswagen. In de Brusselse Audi-fabriek loopt sinds september de e-tron van de band, de eerste volledig elektrische auto van de Duitse constructeur. Het was Danau die erin slaagde om de productie van die auto naar Brussel te halen. Audi investeerde voor de productie van de elektrische wagen honderden miljoenen euro in Vorst. De zowat 2.500 werknemers van de fabriek hebben zo werkzekerheid tot 2025. Bron: Belga   Het bericht Duitser Germann neemt leiding over Audi Brussels verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Het einde van de Volkswagen Beetle: laatste fabriek stopt met productie (10/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag stopt de Volkswagenfabriek met het produceren van Beetles. De fabriek in Puebla was al even de enige ter wereld die nog de oudste...
  [naar artikel]
 11. New York Times: “Johnson & Johnson schort tijdelijk productie coronavaccin op” (08/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse farmabedrijf Johnson & Johnson heeft de productie opgeschort in de enige fabriek waar zijn coronavaccin geproduceerd wordt. Het gaat om de fabriek in het Nederlandse Leiden. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Times dinsdag op basis van ingewijden.
  [naar artikel]
 12. Productie van coronavaccins doet Vlaamse export opveren (19/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Mede dankzij de productie van de coronavaccins kent de Vlaamse export een krachtig herstel dat zich voorlopig lijkt te bestendigen. Dat zegt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
  [naar artikel]
 13. Pfizer/BioNTech start met productie coronavaccin in nieuwe Duitse fabriek (10/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronavaccins die BioNTech samen met Pfizer heeft ontwikkeld, zullen vanaf nu ook worden geproduceerd in een nieuwe fabriek in Marburg, Duitsland. Dat heeft BioNTech woensdag aangekondigd in een persbericht. Op die manier kan het aantal leveringen binnen Europa sterk worden opgedreven.
  [naar artikel]
 14. Pfizer/BioNTech start met productie coronavaccin in nieuwe Duitse fabriek (10/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronavaccins die BioNTech samen met Pfizer heeft ontwikkeld, zullen vanaf nu ook worden geproduceerd in een nieuwe fabriek in Marburg, Duitsland. Dat heeft BioNTech woensdag aangekondigd in een persbericht. Op die manier kan het aantal leveringen binnen Europa sterk worden opgedreven.
  [naar artikel]
 15. Audi Brussels krijgt productie Q8 e-tron toegewezen (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse fabriek van de Duitse luxewagenbouwer Audi krijgt de productie van het model Q8 e-tron toegewezen. Dat heeft Audi-topman Markus Duesmann bevestigd in de fabriek in Vorst. Daarmee is de werkgelegenheid in de fabriek weer voor een aantal extra jaren verzekerd.
  [naar artikel]
 16. Grootste vaccinfabrikant ter wereld stopt productie coronavaccin wegens stilvallen vraag (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, heeft vrijdag aangekondigd te stoppen met de productie van zijn coronavaccins onder licentie van AstraZeneca, wegens het terugvallen van de wereldwijde vraag.
  [naar artikel]
 17. Grootste vaccinfabrikant ter wereld stopt met productie van coronavaccin wegens stilvallen vraag (22/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, heeft vrijdag aangekondigd te stoppen met de productie van zijn coronavaccins onder licentie van AstraZeneca, wegens het terugvallen van de wereldwijde vraag.
  [naar artikel]
 18. Samsung: nog geen besluit over stoppen productie budgettelefoon (16/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Samsung: nog geen besluit over stoppen productie budgettelefoon Samsung heeft nog niet besloten of de productie van de nieuwe Galaxy S21 Fan Edition moet worden stopgezet. Dat laat het bedrijf weten in een reactie op een bericht van de Zuid-Koreaanse krant Electronic Times, waarin stond dat die beslissing wel was genomen. De oorzaak voor de mogelijke opschorting van de productie zou het wereldwijde […] Lees dit artikel: Samsung: nog geen besluit over stoppen productie budgettelefoon
  [naar artikel]
 19. F1-fabriek Mercedes volledig aangepast voor productie beademingstoestellen coronapatiënten (08/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Mercedes heeft laten weten dat het ontwerp van de beademingstoestellen die in de fabriek in Brixworth gemaakt worden ook zal mogen gebruikt worden door andere producenten. Haar eigen F1-fabriek werd volledig aangepast voor de productie ervan.
  [naar artikel]
 20. Audi Brussels krijgt productie Q8 e-tron toegewezen (10/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Audi Brussels krijgt productie Q8 e-tron toegewezen De Brusselse fabriek van de Duitse luxewagenbouwer Audi krijgt de productie van het model Q8 e-tron toegewezen. Dat heeft Audi-topman Markus Duesmann woensdag bevestigd in de fabriek in Vorst. Daarmee is de werkgelegenheid in de fabriek weer voor een aantal extra jaren verzekerd. Het Duitse vakblad Automobilwoche had eerder al geschreven dat de Q8 e-tron […] Lees dit artikel: Audi Brussels krijgt productie Q8 e-tron toegewezen
  [naar artikel]
 21. Staking bij Audi-fabriek in Hongarije legt ook productie plat in Duitsland (28/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een deel van de productie in Duitse fabrieken van luxewagenbouwer Audi is vandaag stilgelegd, omwille van een staking bij een Hongaarse fabriek die...
  [naar artikel]
 22. Lego groeit als kool in Azië: nieuwe fabriek in Vietnam moet productie fors opkrikken (09/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Lego groeit als kool in Azië: nieuwe fabriek in Vietnam moet productie fors opkrikken De Deense speelgoedreus Lego bouwt een tweede fabriek in Azië. Deze keer niet in China, maar in Vietnam. De nieuwe productiesite zal uitsluitend aan de boomende Aziatische markt leveren. De bouw van de nieuwe fabriek, in de buurt van Ho Chi Minhstad, start in de tweede helft van volgend jaar. Vanaf 2024 begint de productie. […] Lees dit artikel: Lego groeit als kool in Azië: nieuwe fabriek in Vietnam moet productie fors opkrikken
  [naar artikel]
 23. Productie bij Audi Brussel heropgestart na leveranciersprobleem (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De productie in de fabriek van de Duitse autobouwer Audi in Vorst is woensdagochtend heropgestart. Dat bevestigt een woordvoerder. De fabriek lag...
  [naar artikel]
 24. Leveringen van coronavaccins aan Afrika zitten "in een impasse” (15/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De leveringen van coronavaccins aan Afrikaanse landen bevinden zich "in een impasse". De vaccinatiecampagnes van sommige landen dreigen daardoor te worden afgeremd, zo heeft de directeur van Agentschap voor Volksgezondheid van de Afrikaanse Unie (Africa CDC) gewaarschuwd.
  [naar artikel]
 25. Fiat Chrysler bouwt fabriek in Azië om voor productie van mondmaskers (23/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Autobouwer Fiat Chrysler gaat een van zijn fabrieken ombouwen voor de productie van mondmaskers. Volgens bronnen zou het gaan om een fabriek in Azië.
  [naar artikel]
 26. Productie bij Audi in Duitsland langer stil door staking in Hongaarse fabriek, in Brussel loopt de band voorlopig nog (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De staking in de Hongaarse fabriek van Duitse luxewagenbouwer Audi, waar motoren gebouwd worden, heeft meer en meer gevolgen voor de productie in...
  [naar artikel]
 27. Corona legt productie Audi-fabriek in Vorst lam: “Geen gevolgen voor jaarproductie” (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De fabriek van Audi in Vorst wordt de hele week stilgelegd omdat er te veel coronabesmettingen zijn onder het personeel. Volgende week wordt de productie opnieuw opgestart.
  [naar artikel]
 28. Tesla-fabriek mag nog niet heropenen: Elon Musk dreigt met verhuis (10/05/2020 - Express)
  Uit protest tegen de coronamaatregelen dreigt Tesla-CEO Elon Musk om zijn fabriek en hoofdkantoor te verhuizen van het Amerikaanse Californië... The post Tesla-fabriek mag nog niet heropenen: Elon Musk dreigt met verhuis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Mini legt productie in Britse fabriek stil door tekort aan computerchips (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse automaker Mini heeft de productie in zijn fabriek in Oxford tijdelijk stilgelegd wegens een tekort aan computerchips. Dat maakte de Duitse moedergroep BMW woensdag bekend.
  [naar artikel]
 30. De Croo schrijft samen met enkele collega’s brief naar Charles Michel: “Productie van coronavaccins moet sneller” (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De productie van coronavaccins in de Europese Unie moet sneller. Dat is de korte boodschap van een brief die premier Alexander De Croo verstuurde naar Europees president Charles Michel. De Deense, Litouwse, Poolse en Spaanse regeringsleiders sloten zich bij die oproep aan.
  [naar artikel]
 31. Philip Morris stopt met productie van sigaretten in Berlijnse fabriek (04/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tabaksreus Philip Morris stopt begin volgend jaar met de productie van sigaretten in zijn fabriek in Berlijn. Daardoor komen zo'n 950 medewerkers...
  [naar artikel]
 32. Chemische fabriek nabij Houston dreigt te ontploffen (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén van 's werelds grootste chemische bedrijven waarschuwt dat haar overstroomde fabriek in de buurt van Houston de komende dagen dreigt vuur te
  [naar artikel]
 33. Chemische fabriek nabij Houston dreigt te ontploffen (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén van 's werelds grootste chemische bedrijven waarschuwt dat haar overstroomde fabriek in de buurt van Houston de komende dagen dreigt vuur te
  [naar artikel]
 34. Tweede grootste aluminiumfabriek van Europa verlaagt productie door hoge energiekosten (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aluminiumproducent Alcoa wil de productie van primair aluminium in een Spaanse fabriek voor twee jaar stilleggen vanwege de opgelopen energiekosten, waardoor het metaal niet meer winstgevend gemaakt kan worden. De fabriek in San Ciprian in Galicië is de op een na grootste aluminiumfabriek in Europa.
  [naar artikel]
 35. Pfizer en BioNTech gekant tegen opheffing patenten: “Patent belemmert productie en bevoorrading coronavaccins niet” (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens het Duitse laboratorium BioNTech is de bescherming van de patenten op de coronavaccins niet wat de productie en de bevoorrading van het Pfizer/BioNTech-vaccin belemmert. Dat heeft BioNTech vandaag verklaard aan het Franse persagentschap AFP.
  [naar artikel]
 36. Tesla stelt verhogen productie in fabriek Shanghai uit (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla stelt het verhogen van de productie in zijn grote fabriek in Shanghai met een week uit. Aanvankelijk zou de fabrikant van elektrische auto’s vanaf vandaag de productie weer opvoeren, maar dat wordt toch pas volgende week, aldus een interne memo ingezien door persbureau Reuters. Shanghai ging de afgelopen weken gebukt onder strenge lockdowns wegens het coronavirus. De stad kondigde zondag versoepelingen aan.
  [naar artikel]
 37. Lotus koopt gloednieuwe fabriek in Zuid-Afrika (28/03/2018 - De Tijd)
  20:05 Lotus Bakeries gaat de gezonde fruitsnacks van het merk Bear voortaan zelf produceren. Het bedrijf neemt de productie-activiteiten over van het Zuid-Afrikaanse Grassroots.
  [naar artikel]
 38. Chiptekort dreigt bij Volkswagen tot sociale onrust te leiden (07/02/2022 - Express)
  Bij de Duitse autobouwer Volkswagen dreigt het aanhoudende chiptekort nu ook mogelijk tot een sociaal conflict te kunnen leiden. Omdat de gebrekkige aanvoer van halfgeleiders de productie verstoort, heeft de constructeur immers beslist om in zijn fabriek in Wolfsburg van het tweede kwartaal van dit jaar nagenoeg alle nachtploegen te schrappen. Dat stuit echter op […]
  [naar artikel]
 39. Ineos investeert 2 miljard euro in waterstof en bouwt nieuwe fabriek in Antwerpse haven (19/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het chemiebedrijf Ineos wil samen met enkele partners volgend jaar een fabriek voor de productie van de brandstof methanol bouwen in Lillo. De productie gebeurt met groene waterstof. Het project maakt deel uit van een Europese investering van 2 miljard euro van Ineos in waterstof.
  [naar artikel]
 40. Tekort aan Cent Wafers dreigt door oorlog in Oekraïne (05/04/2022 - De Tijd)
  10:43 Omdat een Oekraïense Mondelez-fabriek al meer dan een maand gesloten is door het oorlogsgeweld, ligt de productie van de bekende Cent Wafers stil. Er dreigt een tijdelijk tekort van de krokante koekje...
  [naar artikel]
 41. Productie Duitse Tesla-fabriek laat nog weken op zich wachten (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zal nog een paar weken duren voordat de Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla de productie van auto's in zijn Duitse 'gigafactory' nabij Berlijn kan beginnen. Volgens de autoriteiten in deelstaat Brandenburg, waar de fabriek staat, bevindt het goedkeuringsproces zich in de laatste fase.
  [naar artikel]
 42. Productie van coronavaccins levert België 1 miljard op (31/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het gebeurt zelden dat de activiteit van één onder­neming een grote impact heeft op de economische statistieken van een sector en al helemaal niet op de prestaties van de hele economie. Pfizer België is een uitzondering, want de impact van de productie van coronavaccins is duidelijk zichtbaar: die levert België 1 miljard euro extra aan welvaart op. Dat schrijft De tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 43. Productie van coronavaccins levert België 1 miljard op (31/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het gebeurt zelden dat de activiteit van één onder­neming een grote impact heeft op de economische statistieken van een sector en al helemaal niet op de prestaties van de hele economie. Pfizer België is een uitzondering, want de impact van de productie van coronavaccins is duidelijk zichtbaar: die levert België 1 miljard euro extra aan welvaart op. Dat schrijft De tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 44. Burgemeester Zwijndrecht: ‘Ik woon met mijn neus op de 3M-fabriek. Natúúrlijk ben ik ongerust’ (28/06/2021 - De Morgen)
  Het is kermis op het kerkplein van Zwijndrecht. Verder valt er weinig vreugde te rapen in de gemeente op de linkeroever van de Schelde, onder de rook van Antwerpen. Door de jarenlange productie van de nauwelijks afbreekbare chemische verbinding PFOS heeft een fabriek van 3M de hele omgeving verziekt: een ramp dreigt voor mens en milieu. Burgemeester André Van de Vyver (71) is voorlopig niet in staat rust te brengen: ‘Echt waar, ik weet niet hoe we dit oplossen.’
  [naar artikel]
 45. Burgemeester Zwijndrecht: ‘Ik woon met mijn neus op de 3M-fabriek. Natúúrlijk ben ik ongerust’ (28/06/2021 - De Morgen)
  Het is kermis op het kerkplein van Zwijndrecht. Verder valt er weinig vreugde te rapen in de gemeente op de linkeroever van de Schelde, onder de rook van Antwerpen. Door de jarenlange productie van de nauwelijks afbreekbare chemische verbinding PFOS heeft een fabriek van 3M de hele omgeving verziekt: een ramp dreigt voor mens en milieu. Burgemeester André Van de Vyver (71) is voorlopig niet in staat rust te brengen: ‘Echt waar, ik weet niet hoe we dit oplossen.’
  [naar artikel]
 46. Chemische fabriek dreigt te ontploffen na doortocht Harvey (31/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  In en rond de Amerikaanse stad Houston staan de meeste straten nog donderdag nog steeds blank. Daar komt nog bij dat een chemische fabriek dreigt te ontploffen. In een statement van chemiebedrijf Arkema klinkt het dat er al twee explosies te horen waren.
  [naar artikel]
 47. Chemische fabriek dreigt te ontploffen na doortocht Harvey (31/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In en rond de Amerikaanse stad Houston staan de meeste straten nog donderdag nog steeds blank. Daar komt nog bij dat een chemische fabriek dreigt te ontploffen. In een statement van chemiebedrijf Arkema klinkt het dat er al twee explosies te horen waren.
  [naar artikel]
 48. EU dreigt met juridische stappen tegen AstraZeneca omdat coronavaccins niet op tijd geleverd kunnen worden (25/01/2021 - De Morgen)
  De Europese Unie dreigt ermee om naar de rechtbank te stappen tegen AstraZeneca. Dat schrijft De Tijd. De farmagroep liet afgelopen weekend weten dat ze het afgesproken aantal coronavaccins niet kan leveren.
  [naar artikel]
 49. Douwe Egberts wil fabriek in Grimbergen sluiten (15/09/2016 - De Redactie)
  Het koffiebedrijf ziet geen toekomst meer in de fabriek. Er werken 274 mensen. De productie zou er worden stopgezet in januari 2017.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy