Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
07:55 uur

Bank of America: “We verwachten een rally voor de beurzen dieper zakken”

Express

13/05/2022 - 18:22

De aandelenmarkten likken hun wonden na een manisch-depressieve beursweek. Wall Street heeft de laatste handelsdag van de week fors in het groen gestart. En ook de Europese koerstabellen kleuren groen. Toch waarschuwt de Bank of America dat het ergste nog niet achter de rug is. Beleggers hebben het deze week zwaar te verduren te gekregen. […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Analisten na prijsdaling goud eerder deze week: “Prijs kan nog dieper zakken” (12/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Analisten na prijsdaling goud eerder deze week: “Prijs kan nog dieper zakken” De prijs van goud zakte zondagavond tot 1.677,9 dollar per ounce, het dieptse punt van de afgelopen vier maanden. Intussen is de prijs opnieuw lichtjes gestegen. Desalniettemin zijn sommige analisten ervan overtuigd dat de goudprijs nog dieper kan zakken. Dat meldt CNBC. Op zondagavond daalde de goudprijs naar 1.677,9 dollar per ounce. De prijs van […] Lees dit artikel: Analisten na prijsdaling goud eerder deze week: “Prijs kan nog dieper zakken”
  [naar artikel]
 2. Bank of America: “Solana kan Ethereum verslaan om Visa van cryptowereld te worden” (13/01/2022 - Express)
  De Solana-blockchain zou het “Visa van het ecosysteem voor digitale activa” kunnen worden. De reden? Solana Labs, het bedrijf achter het netwerk, richt zich op schaalbaarheid, lage transactiekosten en gebruiksvriendelijkheid. Dat schreef de Amerikaanse grootbank Bank of America aan haar klanten in een recente onderzoeksnotitie. “Dat is misschien wel de hoogste lof die een grootbank […]
  [naar artikel]
 3. Winst voor Bank of America naar omlaag (18/04/2022 - Express)
  Bank of America heeft in het eerste kwartaal van 2022 de inkomsten zien stijgen, maar de winst zien dalen. Dat meldde de Amerikaanse bank maandagmiddag. CEO Brian Moynihan sprak van een sterk kwartaal, “ondanks de uitdagende markten en de volatiliteit”. Er hoefde geen geld in de zogeheten stroppenpot voor slechte leningen. Vorig jaar was er […]
  [naar artikel]
 4. Europese beurzen kalmeren na rally van maandag (07/07/2020 - Express)
  De Europese beurzen staan dinsdagochtend op verlies, na de vanuit China ontstane rally op maandag. De Brusselse sterindex Bel20 verliest... The post Europese beurzen kalmeren na rally van maandag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. “Met beide voeten op de rem”: hoe onderschatting van Amerikaanse Centrale Bank meer dan alleen de beurzen in het rood duwt (07/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse Centrale Bank is van plan om te stoppen met massaal gratis geld bij te drukken en de rente al in de eerste maanden van 2022 op te trekken. Onmiddellijk noteerden de beurzen verliescijfers en de bitcoin zakte naar zijn laagste niveau in maanden.
  [naar artikel]
 6. “Met beide voeten op de rem”: hoe onderschatting van Amerikaanse Centrale Bank meer dan alleen de beurzen in het rood duwt (06/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Amerikaanse Centrale Bank is van plan om te stoppen met massaal gratis geld bij te drukken en de rente al in de eerste maanden van 2022 op te trekken. Onmiddellijk noteerden de beurzen verliescijfers en de bitcoin zakte naar zijn laagste niveau in maanden.
  [naar artikel]
 7. Aziatische beurzen rood door olie en ontgoocheling (03/08/2016 - De Tijd)
  08:53 Het in juli opgebouwde vertrouwen is weg, de olieprijs blijft dieper zakken en het Japanse stimuleringspakket was voor sommigen een ontgoocheling.
  [naar artikel]
 8. Onweer op de beurs, maar wordt het storm of tornado? Experts raden discipline aan “want ook dit passeert” (26/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Frankfurt -2,8%, Parijs -3,5%, Londen -2,9% en Brussel -2,1%. Het is ook op de beurzen letterlijk een black friday . Wereldwijd zakken ze ferm, nu de Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor een nieuwe, zeer besmettelijke coronavariant. Maar was dit ook niet een beetje het excuus dat beurzen zochten om eindelijk eens te corrigeren?
  [naar artikel]
 9. Ethereum nu waardevoller dan JP Morgan, Bank of America en Visa (12/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ethereum nu waardevoller dan JP Morgan, Bank of America en Visa De op een na populairste cryptomunt Ether bereikte vandaag voor het eerst een beurswaarde van 500 miljard dollar. De valuta is daardoor nu meer waard dan sommige oude financiële instellingen zoals JP Morgan, Bank of America en kredietgigant Visa. Volgens gegevens van CoinMarketCap wipte Ethereums digitale token naar 4.357 dollar deze ochtend. Dat is een sprong van […] Lees dit artikel: Ethereum nu waardevoller dan JP Morgan, Bank of America en Visa
  [naar artikel]
 10. Rally op Europese beurzen gaat ongestoord verder (08/02/2021 - Express)
  Er lijkt momenteel geen einde te komen aan de rally die de Europese beurzen vorige week hebben ingezet. Barco was maandagochtend de koploper in de Bel20. De Bel20 heeft de start van de beursweek goedgemutst ingezet. De Belgische sterindex won 0,3 procent met Barco aan het hoofd van het peloton. Het displaybedrijf deed er maandagochtend […] The post Rally op Europese beurzen gaat ongestoord verder appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Rally gaat voort op lichtgroene Europese beurzen (25/11/2020 - Express)
  Ook op woensdag gaat de vaccinrally door. De Europese beurzen noteren licht in het groen, de Brusselse sterindex Bel20 doet... The post Rally gaat voort op lichtgroene Europese beurzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Europese beurzen zetten rally verder (03/02/2021 - Express)
  De Europese beurzen hebben deze week de wind in de zeilen. Ze openen voor de derde dag op rij in het groen. De Bel20 deed er woensdagochtend 1 procent bij. ING was kort na het luiden van de openingsbel de koploper in de Belgische sterindex. Het bankenaandeel steeg met 2,3 procent. Succesvolle kapitaalronde voor Argen-X […] The post Europese beurzen zetten rally verder appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Beurzen blijven in de ban van stimulushoop (26/10/2020 - De Tijd)
  06:57 Een goede week vóór de Amerikaanse presidentsverkiezingen blijft de hoop op een nieuw stimuluspakket de richting van de beurzen bepalen. De Chinese beurzen zakken, Hongkong is dicht.
  [naar artikel]
 14. Terwijl beurzen bloeden, schieten “corona-aandelen” Moderna en Zoom omhoog (26/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Terwijl beurzen bloeden, schieten “corona-aandelen” Moderna en Zoom omhoog Beurzen wereldwijd zijn in de ban van de nieuwe Covid-19-variant die opgedoken is. Na de Europese markten duiken nu ook de Amerikaanse beurzen diep in het rood, met een opmerkelijke uitzondering: vaccinproducent Moderna staat in een eerste reactie met een koerswinst van 28 procent op de tabellen. Ook een ander “corona-aandeel”, Zoom, zit in de […] Lees dit artikel: Terwijl beurzen bloeden, schieten “corona-aandelen” Moderna en Zoom omhoog
  [naar artikel]
 15. Trump haalt uit naar Alec Baldwin: “Hij is een psychopaat” (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump spreekt zijn aanhangers toe op een ‘Save America rally’ in Pennsylvania. Daar heeft hij het onder andere over de inflatie en het immigratiebeleid, maar ook acteur Alec Baldwin komt aan bod. De voormalige Amerikaanse president is niet mals voor Baldwin. “Ik heb hem bekeken en volgens mij is het een psychopaat”, vertelt Trump.
  [naar artikel]
 16. Ook Wall Street kan zich niet laven aan Trumps speech (12/03/2020 - De Tijd)
  16:56 De Amerikaanse beurzen zakken donderdag dieper weg. De schokmaatregel van president Trump om vliegtuigreizen vanuit Europa een maand lang te verbieden maakt beleggers nog angstiger.
  [naar artikel]
 17. Rally bitcoin en Amerikaanse beurzen leggen goede doelen geen windeieren (20/02/2021 - Express)
  De rally die de Amerikaanse beurzen en bitcoin tot nu toe achter de rug hebben, is niet alleen goed nieuws voor de beleggers. Ook de goede doelen pikken daar een graantje van mee. Fidelity Charitable, de non-profitorganisatie van Fidelity Investments, heeft vorig jaar twee miljoen giften ontvangen ter waarde van 9,1 miljard dollar. Dat blijkt […] The post Rally bitcoin en Amerikaanse beurzen leggen goede doelen geen windeieren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken” (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Gilbert (39) begint straks op Mallorca aan zijn laatste seizoen als wielrenner. Nog één jaar rijdt hij voor Lotto Soudal, de ploeg die steeds dieper is weggezakt. Misschien, zegt Gilbert, gaat het morgen beter, maar: “Mij gaat het niet echt meer aan. Ik hoop dat ik nog kan winnen, punten pakken voor de ploeg en dan moet de ploeg daar maar zijn ding mee doen. Daarna, pfff…”
  [naar artikel]
 19. Ongenoegen door verkeerde afvalkalender: “Muizen knabbelen aan de vuilzakken” (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Door een fout bedeelde afvalkalender staan in de Peltse Kruisboogstraat al sinds 5 januari de huisvuil- en PMD-zakken buiten. In de doodlopende straat klagen de bewoners ondertussen over muizen die aan de zakken knabbelen. “We zetten dit recht. Ten laatste maandag worden de zakken opgehaald”, luidt het bij Limburg.net.
  [naar artikel]
 20. Beurzen gaan steeds dieper in het rood: moet je je aandelen nu verkopen? En kan je ook een slag slaan? (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De paniek bij beleggers wordt met de dag groter. De beurzen gaan steeds dieper in het rood, zo groot is de vrees voor nog grotere verliezen op de aandelenmarkt. Maar is verkopen dan het beste wat je kan doen? En zijn er geen opportuniteiten? Experts geven tips.
  [naar artikel]
 21. Beurzen zetten Draghi-rally voort (13/09/2019 - De Tijd)
  06:57 Terwijl de Duitse pers Mario Draghi verkettert, zetten beleggers onverstoord hun ECB-rally voort. De Aziatische beurzen noteren collectief hoger, al is die klim ook te danken een (nog maar eens) hoop ...
  [naar artikel]
 22. Europese beurzen houden zich gedeisd na rally in Verenigde Staten (09/06/2020 - Express)
  De Europese beurzen staan dinsdag op licht verlies. Enkel de beurs van Amsterdam mag een kleine winst optekenen. Het enthousiasme... The post Europese beurzen houden zich gedeisd na rally in Verenigde Staten appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. September was allesbehalve een topmaand voor de beurzen: wat mogen we in oktober verwachten? (02/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: September was allesbehalve een topmaand voor de beurzen: wat mogen we in oktober verwachten? Na een stevige hausse sinds de start van de coronacrisis hebben verschillende beursindexen de afgelopen maand wat terrein moeten prijsgeven. Hoe komt dat? En wat mogen we verwachten in oktober? Verschillende analisten hadden ervoor gewaarschuwd: september zal geen topmaand zijn voor de aandelenbeleggers. Zelfs de Europese beurswaakhond ESMA waarschuwde voor een terugval op de beurzen. […] Lees dit artikel: September was allesbehalve een topmaand voor de beurzen: wat mogen we in oktober verwachten?
  [naar artikel]
 24. Bloedbad op de beurzen houdt aan: “Zelfs wanneer een recessie wordt vermeden, ziet de toekomst er niet rooskleurig uit” (09/05/2022 - Express)
  Het is volatiliteit troef op de beurzen. Sinds de jongste rentevergadering van de Federal Reserve kleuren de koerstabellen bloedrood. Beleggers weten niet goed wat de toekomst zal brengen. David Kostin, strateeg bij Goldman Sachs, is alvast niet optimistisch: “Zelfs zonder recessie zien we een neerwaarts risico op de beurzen.” De Europese beurzen hebben de handelsweek […]
  [naar artikel]
 25. Aziatische beurzen zetten estafette naadloos voort (15/08/2017 - De Tijd)
  06:49 Na de scherpe rally op de Europese beurzen en Wall Street gisteren, nemen de Aziatische beurzen dinsdag vlot het stokje over.
  [naar artikel]
 26. Beurzen Euronext omarmen crypto: “Deze beleggingsklasse is een blijver” (14/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Beurzen Euronext omarmen crypto: “Deze beleggingsklasse is een blijver” Euronext, het bedrijf achter de beurs van Brussel en andere grote Europese beurzen, werkt aan bijkomende diensten voor beleggingen die gelinkt zijn aan cryptomunten als Bitcoin. Zo hoopt de beurzenuitbater met eigen crypto-indexen uit te pakken. Prominenten als Apple-baas Tim Cook of superbelegger George Soros bevestigden onlangs dat ze een deel van hun vermogen in […] Lees dit artikel: Beurzen Euronext omarmen crypto: “Deze beleggingsklasse is een blijver”
  [naar artikel]
 27. Thierry Neuville trekt als WK-leider naar rally van Mexico: “Zware opdracht” (07/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul (Hyundai i20 Coupe WRC) zakken als leiders af naar de rally van Mexico die in de nacht van donderdag op vrijdag van start gaat. Het wordt uitkijken naar de comeback van negenvoudig wereldkampioen Sébastien Loeb (Citroën C3 WRC), die voor het eerst sinds 2015 opnieuw aan de start van een WK rally staat. De rally van Mexico is de 3e van in totaal 13 rally’s die meetellen voor het WK.
  [naar artikel]
 28. “Door in aandelen te investeren dek je je in tegen prijsstijgingen”: het beursadvies van onze geldexperts voor 2022 (28/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuw jaar klopt aan de deur, en daarmee ook een nieuw beursjaar. Wat de beurzen in 2022 zullen doen, is nog koffiedik kijken, maar onze geldexperts maakten voor ons al een overzicht op van wat ze verwachten én wat ze onze lezers aanraden om best te doen. “Kies voor Europese bedrijven met de wind in de rug”, “Leg een lijstje aan van aandelen die je zeker in je portefeuille wil”, “Ga niet voor kortetermijnbeleggingen maar denk op lange termijn”,... Geert Noels, Pascal Paepen en Véronique Goossens geven hun beste advies.
  [naar artikel]
 29. 51-jarige Freddy Loix gaat voor het eerst in 18 jaar weer WK-rally rijden: “Het gaat wat stroever dan vroeger” (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  51 lentes telt hij ondertussen, maar Freddy Loix zit duidelijk niet om een stunt verlegen. De viervoudig Belgisch kampioen rally is namelijk ingeschreven voor de WK-rally van Monte Carlo, van 20 tot 23 januari. Het zal de 90ste WK-race uit zijn carrière zijn. De laatste keer dat hij aan zo'n wedstrijd meedeed was in 2004, of 18 jaar geleden. Zijn ambitie? “Uitrijden.”
  [naar artikel]
 30. Beurzen bibberen voor handelsoorlog (02/03/2018 - VRT NWS)
  De Europese beurzen gaan voor de vierde dag op rij in het rood. De vrees voor een handelsoorlog, door de Amerikaanse invoerheffingen op aluminium en staal, doet de beurzen vandaag zakken tot 2 procent.
  [naar artikel]
 31. Heropflakkerende rentevrees duwt Bel20 in het rood (04/02/2022 - De Tijd)
  12:42 Bank of America voorspelt dat de Europese beurzen tegen eind 2022 een tiende lager kunnen, door de combinatie van lagere groei en hogere rentes.
  [naar artikel]
 32. Waren beleggers te voortvarend? Beurzen zakken diep weg door terugkeer coronazorgen (19/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Waren beleggers te voortvarend? Beurzen zakken diep weg door terugkeer coronazorgen Na de Europese beurzen eerder op de dag donderden ook de Amerikaanse indexen maandagavond steil naar beneden. Beleggers vrezen dat de weg naar economisch herstel minder open ligt dan eerder gedacht, nu de zeer besmettelijke Delta-variant zowel in de VS als in Europa opgang maakt. De New Yorkse beursindex Dow Jones-index stond maandag rond 7 […] Lees dit artikel: Waren beleggers te voortvarend? Beurzen zakken diep weg door terugkeer coronazorgen
  [naar artikel]
 33. Neuville wil in Spanje ontgoocheling van Finland doorspoelen: “Hou van deze rally” (12/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupé WRC) nemen vanaf donderdag deel aan de rally van Spanje, de voorlaatste WK-manche. Voor de wereldtitel is het Belgische duo uitgeschakeld. Na hun opgave in de rally van Finland wil Neuville in Spanje iets goedmaken. In 2019 won hij de rally die toen nog op een gedeelte asfalt- en gravelparcours gereden werd.
  [naar artikel]
 34. Beurzen zetten rally voort (23/06/2020 - De Tijd)
  07:12 De Europese beurzen zijn op weg naar een 1 procent hogere opening.
  [naar artikel]
 35. Fed reanimeert beurzen (07/12/2018 - De Tijd)
  07:21 De Federal Reserve zorgde met haar uitspraken voor een late rally op Wall Street. De Aziatische beurzen gaan in hun zog hoger.
  [naar artikel]
 36. “De enige zekerheid die obligaties nu bieden, is de zekerheid om koopkracht te verliezen”: onze geldex­perts geven beursad­vies voor 2022 (28/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuw jaar klopt aan de deur, en daarmee ook een nieuw beursjaar. Wat de beurzen in 2022 zullen doen, is nog koffiedik kijken, maar onze geldexperts maakten voor ons al een overzicht op van wat ze verwachten én wat ze onze lezers aanraden om best te doen. “Kies voor Europese bedrijven met de wind in de rug”, “Leg een lijstje aan van aandelen die je zeker in je portefeuille wil”, “Ga niet voor kortetermijnbeleggingen maar denk op lange termijn”,... Geert Noels, Pascal Paepen en Véronique Goossens geven hun beste advies.
  [naar artikel]
 37. Aziatische beurzen trekken weer hoger (01/02/2018 - De Tijd)
  07:21 Na een drie dagen durende verkoopgolf gaan de beurzen in Azië weer de goede kant op. De Chinese beurzen vormen een uitzondering en blijven zakken. Een vloed van bedrijfsresultaten overspoelt vandaag d...
  [naar artikel]
 38. Hondje van familie America doodgebeten op straat: “Het laatste wat we van mama hadden” (07/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een losgebroken hond viel zaterdagnamiddag hondje Pia aan in Diepenbeek tijdens een wandeling met haar baasje. Het beestje overleefde de aanval niet. Bart America en zijn vader uit Heusden-Zolder zijn er kapot van. “Pia was het laatste wat we nog van ons mama hadden.”
  [naar artikel]
 39. Beurzen gaan hoger (25/11/2020 - De Tijd)
  06:04 De beurzen zetten hun rally voort nu de nieuwe Amerikaanse regering zich duidelijker aftekent.
  [naar artikel]
 40. Na tien jaar reed Koen Wauters opnieuw de Dakar-rally: “Nono wil binnen een paar jaar meedoen” (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tien jaar na zijn laatste deelname aan de Dakar-rally kroop Koen Wauters (54) – samen met (co-)piloot Pascal Feryn – opnieuw achter het stuur in de Dakar Classic, een rally voor oudere wagens in Saoedi-Arabië. Met veel trots blikt hij terug op dit spannende avontuur. Al was er ook tijd voor ontspanning. “Ik voelde me een slechte acteur met die pornosnor.”
  [naar artikel]
 41. Thierry Neuville kijkt uit naar gravelrally in Portugal: “Sfeer is altijd fantastisch” (17/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 N Rally1) nemen vanaf donderdag deel aan de rally van Portugal. Voor Neuville wordt het zijn tiende deelname in Portugal. In 2018 won hij de rally. Neuville rijdt in Portugal zijn 133e WK-rally. De Belg won 15 WK-rally’s en stond 52 keer op het podium.
  [naar artikel]
 42. Twijfelende beurzen wachten op Amerikaanse centrale bank (27/08/2020 - Express)
  Op de Europese beurzen wordt de pauzeknop ingedrukt, in afwachting van een toespraak van Fed-voorzitter Jerome Powell. De Brusselse sterindex... The post Twijfelende beurzen wachten op Amerikaanse centrale bank appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. Deutsche Bank ontketent nieuwe verkoopgolf op beurzen (30/09/2016 - De Tijd)
  09:36 Nieuwe zorgen over de grootste Duitse bank zetten de Europese beurzen vrijdag op stevig verlies.
  [naar artikel]
 44. Cryptomunt Shiba Inu doet mee aan de NFT-gekte: wat moet je weten over de “Shiboshis” en is er een nieuwe rally in de maak? (13/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Cryptomunt Shiba Inu doet mee aan de NFT-gekte: wat moet je weten over de “Shiboshis” en is er een nieuwe rally in de maak? De ontwikkelaars achter grapmunt Shiba Inu (SHIB) zullen in de komende weken meer dan 10.000 NFT’s van “schattige hondjes” lanceren. Wat betekent dit voor de koers van de cryptomunt? NFT’s (non-fungible tokens) zijn digitale kunstwerkjes die verankerd staan op de gedecentraliseerde databases genaamd blockchains. Er werden van verschillende zaken al NFT’s gemaakt, zoals van foto’s, […] Lees dit artikel: Cryptomunt Shiba Inu doet mee aan de NFT-gekte: wat moet je weten over de “Shiboshis” en is er een nieuwe rally in de maak?
  [naar artikel]
 45. Wall Street laat Turkije links liggen (18/07/2016 - De Tijd)
  17:19 Na een weifelende start gaan de beurzen in New York lichtjes hoger. Van de gebeurtenissen in Turkije trekken ze zich niets aan. Bank of America wordt beloond voor beter dan verwachte cijfers.
  [naar artikel]
 46. Gouverneur Nationale Bank: “Periode van goedkoop geld is achter de rug” (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het “grand-crujaar” 2021 is “het feestje gedaan”. Daarvoor waarschuwt de gouverneur van de Nationale Bank (NBB), Pierre Wunsch. De regering moet op eeconomisch gebied omschakelen van crisismanager naar het voeren van structureel beleid. Daarbij moeten “moeilijke keuzes” gemaakt worden, want “de periode van goedkoop geld is achter de rug”. Ook maakt de gouverneur zich zorgen over de coroncurrentiepositie van ons land.
  [naar artikel]
 47. Ex-uitbaatster krantenwinkel voor rechter: “Ze betaalde Lottowinnaars maar de helft, de rest verdween in haar zakken” (01/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De uitbaatster van een intussen gesloten krantenwinkel rechtover het gerechtsgebouw in Veurne, riskeert een straf voor financieel gesjoemel. Volgens haar ex-vriend, die zaakvoerder was, stak V.V (37) liefst 72.000 euro in eigen zakken. “Ze betaalde Lottowinnaars maar de helft, de andere helft verdween in haar zakken.”
  [naar artikel]
 48. Brexit doet Bank of America verhuizen naar Dublin (21/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bank of America gaat zijn EU-hoofdkwartier in verband met de brexit verplaatsen van Londen naar het Ierse Dublin. Daar heeft het financiële
  [naar artikel]
 49. Europese Centrale Bank sleurt beurzen nipt uit het rood (29/10/2020 - Express)
  De Europese beurzen blijven dicht bij huis, ondanks de hoop op extra stimuluspakketten door de Europese Centrale Bank (ECB). De... The post Europese Centrale Bank sleurt beurzen nipt uit het rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy