Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:29 uur

Na de dochters komen nu de vrouwen in het vizier: Londen gooit ex-vrouw en vermeende minnares van Poetin op sanctielijst

VRT NWS

13/05/2022 - 20:51

Het Verenigd Koninkrijk kondigt nieuwe sancties af tegen familie en vrienden van de Russische president Vladimir Poetin. Naast een rist neven kunnen ook ex-vrouw Ljoedmila Otsjeretnaja (64) en vermeende vriendin Alina Kabajeva (39) niet langer ontkomen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Russische Eva Braun”: wie is Alina Kabaeva, de vermeende minnares van Poetin? (07/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de nieuwe lijst sancties om Rusland te straffen, komt ook Alina Kabaeva (38) in het vizier van de EU. De vermeende minnares van de Russische president zou op een sanctielijst van de EU komen. Kabaeva, een voormalig gymnaste, zou zich ver van de oorlog verschuilen in Lugano, Zwitserland. Maar wie is de vrouw die de bijnaam “Russische Eva Braun” krijgt?
  [naar artikel]
 2. “Verenig Eva Braun met haar Führer”: petitie gestart om vermeende minnares van Poetin Zwitserland uit te zetten (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Meer dan 60.000 mensen hebben een petitie ondertekend waarin Zwitserland verzocht wordt om Alina Kabaeva het land uit te zetten. Kabaeva is de vermeende minnares van de Russische president Vladimir Poetin.
  [naar artikel]
 3. De geheime levens van Maria en Katerina, de dochters van Poetin (08/04/2022 - Express)
  Maria Vorontsova en Katerina Tikhonova staan sinds deze week op de Amerikaanse en Britse sanctielijst vanwege de oorlog in Oekraïne. De reden? Ze zijn de dochters van de Russische president Vladimir Poetin. Tot de dag van vandaag leiden de twee een tamelijk anoniem bestaan. Zo zijn er van beide vrouwen nauwelijks foto’s te vinden, in […]
  [naar artikel]
 4. Wie is Alina Kabaeva, de vermeende minnares van Poetin? (25/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  69.384 handtekeningen telt de petitie intussen al die Zwitserland verzoekt om Alina Kabaeva (38) het land uit te zetten. De vermeende minnares van de Russische president zou namelijk volgens tabloid Page Six naar een chique villa in Lugano gevlucht zijn, samen met hun vier kinderen. Maar wie is de vrouw die de bijnaam “Russische Eva Braun” krijgt?
  [naar artikel]
 5. EU wil “geheime vriendin van Poetin” op sanctielijst plaatsen: wie is Alina Kabajeva? En welke sancties riskeert ze? (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie wil sancties introduceren tegen Alina Kabajeva (38), de vermeende minnares van Vladimir Poetin. Dat schrijft de Britse krant ‘The Guardian’. Indien de sancties daadwerkelijk worden uitgevaardigd, belandt Kabajeva op hetzelfde lijstje als Patriarch Kirill, het hoofd van de Russisch-orthodoxe kerk. Maar wat betekenen deze sancties voor de vrienden (en vriendin) van Poetin eigenlijk? En raken ze de Russische president op die manier?
  [naar artikel]
 6. Londen legt sancties op aan Poetins ex-vrouw en vermoedelijke minnares (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Verenigd Koninkrijk heeft sancties afgekondigd tegen mensen die dicht bij president Vladimir Poetin staan. Het gaat onder meer om zijn ex-vrouw Ljoedmila Otsjeretnaja, neven en nichten van Poetin en de waarschijnlijke huidige vriendin van de president, Alina Kabajeva.
  [naar artikel]
 7. Vrouw en minnares vechten robbertje uit aan ziekenbed van man (05/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Toen deze man in het ziekenhuis belandde, verwachtte hij waarschijnlijk wat steun van zijn en vrouw én van zijn minnares, maar hij had er niet op gerekend dat ze allebei op hetzelfde moment zouden komen...
  [naar artikel]
 8. “Minnares van Poetin is onverwacht weer zwanger” (09/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alina Kabaeva, de minnares van Vladimir Poetin, zou opnieuw zwanger zijn. Tot woede van de Russische president. Dat meldt het in Rusland populaire Telegram-kanaal General SVR.
  [naar artikel]
 9. “Minnares van Poetin is onverwacht weer zwanger” (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alina Kabaeva, de minnares van Vladimir Poetin, zou opnieuw zwanger zijn. Tot woede van de Russische president. Dat meldt het in Rusland populaire Telegram-kanaal General SVR.
  [naar artikel]
 10. Paus Franciscus noemt patriarch Kirill “misdienaar van Poetin”, Europa plaatst orthodoxe leider op sanctielijst (04/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Patriarch Kirill, het hoofd van de Russisch-orthodoxe kerk, is door de Europese Commissie op haar sanctielijst gezet vanwege zijn uitgesproken steun aan de oorlog in Oekraïne. Dat bevestigen diplomatieke bronnen. Kirill geldt als een vertrouweling van de Russische president Vladimir Poetin.
  [naar artikel]
 11. Ik heb een minnares, maar ik blijf bij mijn vrouw (06/04/2019 - De Morgen)
  Zonder zijn minnares kan hij niet, maar zonder zijn vrouw en gezin evenmin. Hij leeft in twee parallelle werelden, die allebei even belangrijk zijn. Als zijn minnares dat maar eens kon begrijpen.
  [naar artikel]
 12. Ex-minnares van Poetin verhuurt luxueus appartement voor 8.000 euro per maand (08/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Russische onderzoeksjournalist Andrey Zakharov heeft onthuld dat een luxueus appartement in Sint-Petersburg – dat te huur staat voor het flinke sommetje van ongeveer 8.000 euro per maand – eigendom is van Svetlana Krivonogikh, een voormalige minnares van president Vladimir Poetin.
  [naar artikel]
 13. Nieuwe Amerikaanse sancties tegen dochters van president Poetin: wat weten we over hen? (07/04/2022 - VRT NWS)
  Gisteren kondigden de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk nieuwe sancties aan tegen Rusland, na de verontwaardiging over de gebeurtenissen in een aantal voorsteden van Kiev. Die maatregelen viseren opnieuw enkele Russische toplui en hun familie. Opvallend is dat de VS deze keer ook de twee dochters van de Russische president Vladimir Poetin treft. Wie zijn die dochters eigenlijk?
  [naar artikel]
 14. Vermeende maîtresse van prins William gooit nog meer olie op het vuur en draagt trouwring niet langer (16/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren schreven we nog hoe de Britse prins William (36) en zijn vrouw Kate Middleton (37) omgaan met de geruchten over zijn vermeende ontrouw,...
  [naar artikel]
 15. Kremlin waarschuwt voor gelijkaardige respons na sancties tegen dochters van Poetin (07/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Kremlin zal een gelijkaardig antwoord bieden op de Amerikaanse sancties tegen de twee dochters van president Vladimir Poetin. Dat heeft woordvoerder Dmitri Peskov donderdag gezegd.
  [naar artikel]
 16. VS viseert dochters van Poetin in nieuw pakket sancties: wat weten we over hen? En welke gevolgen zal dit hebben? (06/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de hoop Rusland te ontmoedigen om de oorlog in Oekraïne nog verder te zetten, heeft de VS een nieuwe reeks sancties tegen Russische banken en kapitaalkrachtigen aangekondigd. Opvallend: ook de volwassen dochters van president Poetin en de familie van buitenlandminister Lavrov worden geviseerd.
  [naar artikel]
 17. Vermeende minnares Brad Pitt is zwanger (22/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Franse actrice Marion Cotillard, die een vermeende affaire zou hebben met Brad Pitt, is zwanger. Dat heeft ze zelf bevestigd. Haar tweede kind wordt in december verwacht.
  [naar artikel]
 18. Agent uit politiezone Rupel misbruikte politiedatabank om met vrouwen in contact te komen (07/10/2021 - VRT NWS)
  Een agent van de politiezone Rupel is voor de rechtbank in Mechelen verschenen omdat hij gegevens uit de politiedatabank had gebruikt om in contact te komen met vrouwen. Die moesten een verklaring als getuige komen afleggen, maar wisten niets van de vermeende feiten. Later bleef hij de vrouwen nog berichten sturen. Het parket vraagt een jaar cel.
  [naar artikel]
 19. VS leggen ook sancties op tegen dochters van Poetin (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten leggen nieuwe sancties op tegen Rusland. Ze zijn gericht tegen twee grote banken en tegen de dochters - Katerina en Maria - van president Vladimir Poetin en de familie van de minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov, meldt het Witte Huis.
  [naar artikel]
 20. Wie zijn Poetins dochters die nu ook sancties van de VS opgelegd krijgen? (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin schermt zijn privéleven strikt af. Het is niet eens bekend hoeveel kinderen hij precies verwekt heeft. Officieel heeft hij met zijn eerste vrouw Ljoedmila Sjkrebneva twee dochters: Maria Vorontsova en Katerina Tikhonova. De Amerikanen viseren nu ook hen met hun sancties tegen de Russische oorlog in Oekraïne. Wat weten we nog meer over Poetins dochters Maria en Katerina?
  [naar artikel]
 21. Wie zijn Poetins dochters die nu ook sancties van de VS opgelegd krijgen? (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin schermt zijn privéleven strikt af. Het is niet eens bekend hoeveel kinderen hij precies verwekt heeft. Officieel heeft hij met zijn eerste vrouw Ljoedmila Sjkrebneva twee dochters: Maria Vorontsova en Katerina Tikhonova. De Amerikanen viseren nu ook hen met hun sancties tegen de Russische oorlog in Oekraïne. Wat weten we nog meer over Poetins dochters Maria en Katerina?
  [naar artikel]
 22. Bedrogen vrouw schrijft brief aan de minnares van haar man (14/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een Australische vrouw, van wie de naam niet bekend is, heeft een open brief geschreven aan de minnares van haar man. Daarin legt ze uit wanneer ze doorhad dat er een ander in zijn leven was en dat hij - ondanks haar pogingen om liefde te ontvangen - niet meer zag staan.
  [naar artikel]
 23. Bedrogen vrouw schrijft brief aan de minnares van haar man (14/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Australische vrouw, van wie de naam niet bekend is, heeft een open brief geschreven aan de minnares van haar man. Daarin legt ze uit wanneer ze doorhad dat er een ander in zijn leven was en dat hij - ondanks haar pogingen om liefde te ontvangen - niet meer zag staan.
  [naar artikel]
 24. Hoe Poetin zijn dochters steeds probeerde af te schermen, maar zij nu ook geviseerd worden door sancties (06/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de hoop Rusland te ontmoedigen om de oorlog in Oekraïne nog verder te zetten, heeft de VS een nieuwe reeks sancties tegen Russische banken en kapitaalkrachtigen aangekondigd. Opvallend: ook de volwassen dochters van president Poetin en de familie van buitenlandminister Lavrov worden geviseerd.
  [naar artikel]
 25. Petitie om Poetins minnares uit Zwitserse luxechalet te zetten en te laten terugkeren naar Rusland (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin zou al jarenlang een geheime relatie hebben met Alina Kabajeva (38), een voormalige topturnster. De twee zouden ook kinderen hebben. Poetin zou zijn minnares en hun kroost voor het begin van de Russische oorlog in Oekraïne in veiligheid hebben gebracht naar een zwaar beveiligde chalet in Zwitserland. Een petitie roept het land nu op om Kabajeva uit te leveren en terug te sturen naar Rusland.
  [naar artikel]
 26. Poetin heeft genoeg kernwapens om wereld te vernietigen en Europa is eerste doelwit: “Brussel kan in het vizier komen” (28/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  5.977 kernkoppen, genoeg om de wereld te vernietigen. Zoveel nucleaire wapenkracht heeft de Russische president Vladimir Poetin ter beschikking. Afgelopen weekend liet hij zijn wapens schietklaar maken. Zal het ooit tot een aanval komen? Wat zijn realistische doelwitten? En kunnen we er iets tegen beginnen?
  [naar artikel]
 27. Londen legt sancties op aan Poetins ex-vrouw en zijn naaste omgeving (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk heeft sancties afgekondigd tegen mensen die dicht bij president Vladimir Poetin staan. Het gaat onder meer om zijn ex-vrouw Ljoedmila Otsjeretnaja, neven en nichten van Poetin en de waarschijnlijke huidige vriendin van de president, Alina Kabajeva.
  [naar artikel]
 28. EU breidt sanctielijst uit naar aanleiding van Russische presidentsverkiezingen (14/05/2018 - Metro)
  De Europese Unie heeft vijf personen toegevoegd aan de sanctielijst die ze in 2014 opmaakte naar aanleiding van de Russische inmenging in Oekraïne. De vijf stonden op 18 maart jongstleden mee in voor de organisatie van de Russische presidentsverkiezingen op het schiereiland de Krim en in havenstad Sebastopol, twee gebieden die Rusland volgens de EU illegaal geannexeerd heeft. Door hun actieve medewerking aan de organisatie van de presidentsverkiezingen, die door Vladimir Poetin gewonnen werden, “verleenden ze steun en gaven ze uitvoering aan beleidsmaatregelen die de territoriale integriteit, soevereiniteit en onafhankelijkheid van Oekraïne ondermijnen”, luidt het in een mededeling van de Raad van de EU. De betrokkenen hebben leidinggevende taken in de verkiezingscommissies van de Krim of Sebastopol. Op de Europese sanctielijst staan nu de namen van 155 personen en van 38 entiteiten. De maatregelen komen neer op een bevriezing van tegoeden en, voor de natuurlijke personen, een inreisverbod. Deze sancties lopen nog minstens tot 15 september 2018. De economische sancties tegen Rusland, eveneens naar aanleiding van de Oekraïne-crisis, gelden zeker tot 31 juli. De inperking van de handel met de Krim en Sebastopol tot 23 juni. bron: Belga Het bericht EU breidt sanctielijst uit naar aanleiding van Russische presidentsverkiezingen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Op bezoek bij De Stoute Vrouw, het eerste escortbureau van en voor vrouwen: “Iedere vrouw moet eens seks met een vrouw geprobeerd hebben” (21/02/2019 - De Morgen)
  Een escortbureau van vrouwen voor vrouwen: dat is De Stoute Vrouw. Het is een unicum in Europa en een tak in de relaxindustrie die twee jaar geleden nog niet bestond. Dat kan niet, dacht Lex van Delft, en ze vulde het gat in de markt. “Veel vrouwen komen naar ons omdat ze intimiteit willen zonder te worden geïntimideerd door een man.”
  [naar artikel]
 30. VS voegt nieuwe namen toe aan sanctielijst Iran (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie bedrijven en zes personen van Iraanse afkomst zijn op de sanctielijst van de VS geplaatst. Volgens de Amerikaanse minister van Financiën...
  [naar artikel]
 31. VS voegen nieuwe namen toe aan sanctielijst Iran (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie bedrijven en zes personen van Iraanse afkomst zijn op de sanctielijst van de VS geplaatst. Volgens de Amerikaanse minister van Financiën...
  [naar artikel]
 32. Razende echtgenote schopt minnares naakt en huilend de deur uit (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw kon haar woede niet bedwingen toen ze haar man met een 24-jarige vrouw op de sofa in haar eigen huis ontdekte en schopte de jonge vrouw de deur uit. De beelden komen vermoedelijk uit de Thaise hoofdstad Bangkok en werden gefilmd door de razende vrouw van de overspelige man.
  [naar artikel]
 33. ‘Minnares’ Poetin op cover ‘Vogue’ (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 34. De dochters van Poetin. Wie zijn zij? En waarom dragen ze niet de achternaam van hun vader? (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De sancties van het Westen treffen ook de twee dochters van Vladimir Poetin, Katerina en Maria. Decennialang waren zij publiekelijk onzichtbaar. Wie zijn zij? Welke band hebben zij met hun vader? En waarom hebben zij er nooit voor gekozen de achternaam van hun vader te dragen?
  [naar artikel]
 35. Razende echtgenote schopt minnares naakt en huilend de deur uit (10/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrouw kon haar woede niet bedwingen toen ze haar man met een 24-jarige vrouw op de zetel in haar eigen huis ontdekte en schopte de jonge vrouw de deur buiten. De beelden komen vermoedelijk uit de Thaise hoofdstad Bangkok en werden gefilmd door de razende vrouw van de overspelige man.
  [naar artikel]
 36. EU legt China voor het eerst in 30 jaar sancties op, China slaat terug met inreisverbod (22/03/2021 - De Morgen)
  De Europese Unie heeft sancties opgelegd aan China. Vier Chinese bestuurders uit de westelijke provincie Xinjiang komen wegens vermeende schendingen van de mensenrechten van de Oeigoeren op de sanctielijst. Peking sloeg direct terug. Zo mogen een tiental Europeanen China niet meer in.
  [naar artikel]
 37. Poetin bedankt Trump: CIA hielp Rusland bij het arresteren van vermeende terroristen (17/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Russische veiligheidsdiensten hebben volgens president Vladimir Poetin met de hulp van de VS vermoedelijke terroristen kunnen oppakken. Poetin bedankte zijn Amerikaanse collega Donald Trump in een telefoongesprek voor de steun van de CIA, aldus het Kremlin zondag. Met de informatie van de CIA konden de verdachten opgespoord en gearresteerd worden, zei Poetin.
  [naar artikel]
 38. Brad Pitt wordt verliefd op vermeende minnares in pas vrijgegeven trailer (21/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Over de perfecte timing na de breuk van Brangelina gesproken: net nu de geruchten over een affaire tussen Brad Pitt (52) en de Franse actrice Marion Cotillard (40) opduiken, wordt de trailer van de nieuwe film ‘Allied’ gelanceerd. Daarin zien we de twee vermeende echtbrekers de ene na de andere liefdesscène spelen.
  [naar artikel]
 39. Moeder en drie dochters veroordeeld in terreurdossier (10/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Brussel heeft Maria G. en haar drie dochters veroordeeld voor deelname aan de activiteiten van een terroristische groepering. De vier vrouwen waren in 2016 naar Syrië afgereisd. De rechtbank veroordeelde ook nog een vijfde beklaagde, een kennis van een van de dochters.
  [naar artikel]
 40. Wie zijn de Russische oligarchen wiens jachten en luxejets in het vizier komen door de internationale sancties? (08/03/2022 - VRT NWS)
  De Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben tegen de Russische inval in Oekraïne gereageerd met sancties. Russische oligarchen, die nauwe banden hebben met de Russische president Vladimir Poetin, vormen het middelpunt van het internationale sanctiepakket. Wie zijn die rijke Russen wiens jachten en luxejets in het vizier komen door de sancties?
  [naar artikel]
 41. Europa breidt sanctielijst Syrië uit met militairen en chemische experts (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie heeft haar Syrische sanctielijst uitgebreid met zestien hooggeplaatste militairen en wetenschappers die betrokken waren bij de
  [naar artikel]
 42. Man steekt ex-vrouw neer, dochters zijn getuige: “Hun geschreeuw ging door merg en been” (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw uit Houthalen is zaterdagavond laat aangevallen met een mes door vermoedelijk haar ex-partner. De vrouw liep ernstige verwondingen op in de hals- en schouderstreek en ligt in het ziekenhuis. De oorzaak is te zoeken in de relationele sfeer. Twee jonge dochters waren aanwezig op het moment van de feiten.
  [naar artikel]
 43. Man met mes valt vrouw en 3 dochters aan in Zuid-Frans vakantiedorp (19/07/2016 - De Redactie)
  Het incident gebeurde in Laragne, in de Hautes-Alpes. De 37-jarige vluchtte weg, maar kon door de gendarmerie opgepakt worden. Een 8-jarige meisje is in levensgevaar. Volgens sommige bronnen was er discussie over de kleding van de vrouw en haar dochters.
  [naar artikel]
 44. Oud-minnares Poetin zet flat in Sint-Petersburg te huur: dit “erg onvolwassen begrip van luxe” kost 9.000 euro per maand (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze wordt een “goede vriendin” (lees: oud-minnares) van de Russische president Vladimir Poetin genoemd en dat heeft haar duidelijk geen windeieren gelegd. Svetlana Krivonogikh (47) zou volgens ‘BBC News Russian Service’ een in het oog springend appartement in Sint-Petersburg proberen te verhuren voor de prijs van ruim 9.000 euro per maand (kosten inbegrepen). Op sociale media wordt echter de draak gestoken met het gebrek aan stijl van de flat én de vergelijking gemaakt met het penthouse van Donald Trump in New York.
  [naar artikel]
 45. Hoe reageert Poetin op voorstellen van NAVO en VS? “Weinig reden tot optimisme” (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Als een volleerde sfinx wil de Russische president Poetin zijn tijd nemen om te reageren op de voorstellen die de NAVO en de VS hem gedaan hebben. Die komen niet tegemoet aan zijn eisen, maar Moskou gooit de deur ook niet meteen dicht.
  [naar artikel]
 46. Politie op zoek naar vrouw die kat in sloot gooit (12/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Deze vrouw wordt opgespoord door de politie nadat ze zonder enige schroom een kat in het water gooit. Alvorens ze het arme dier in de lucht gooit, geeft ze het beestje nog een zoen op het kopje. Waarom ze dit juist deed, is nog altijd niet duidelijk. De politie zoekt de vrouw om te achterhalen waar, wanneer en vooral waarom dit gebeurde. Vermoedelijk zijn de beelden overgewaaid vanuit Nederland.
  [naar artikel]
 47. VS voegen nieuwe namen toe aan sanctielijst Iran (11/05/2018 - De Morgen)
  Drie bedrijven en zes personen van Iraanse afkomst zijn op de sanctielijst van de VS geplaatst. Volgens de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin hebben zij banden met de Iraanse Revolutionaire Garde.
  [naar artikel]
 48. Tusk wil sanctielijst voor mensensmokkelaars (29/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  EU-president Donald Tusk wil individuele mensensmokkelaars op een internationale sanctielijst kunnen zetten, bijvoorbeeld van de Verenigde
  [naar artikel]
 49. "Advies aan Londense vrouwen om niet meer alleen buiten te komen 's avonds is heel slecht gevallen" (16/03/2021 - VRT NWS)
  Jelke Boesten, professor genderstudies aan King's College in Londen, vertelt in "De ochtend" dat de moord op Sarah in grootstad Londen de bom heeft doen barsten: een jarenlang onderliggend probleem van onveiligheid en intimidatie van vrouwen is helemaal aan de oppervlakte gekomen. "Het grote probleem is dat de (conservatieve) Tories 10 jaar lang bezuinigd hebben op voorzieningen die vrouwen ondersteunen."
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy