Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:26 uur

Fusie moet beste paardenklinieken in ons land naar de wereldtop brengen: "We moeten kennis en expertise bundelen" 

VRT NWS

14/05/2022 - 06:39

Equitom, de gerenommeerde paardenkliniek in Lummen fuseert met Dierenkliniek De Bosdreef, die ook een stevige reputatie heeft in de sector. "Ik denk dat dit een heel grote stap vooruit is om het niveau van paardengeneeskunde, die al zeer hoog is, nog hoger te krijgen", zegt Tom Mariën, CEO van Equitom in "Laat".


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Fusie van prestigieuze Vlaamse paardenklinieken leidt tot grootste groep van Europa (13/05/2022 - De Tijd)
  10:00 Bosdreef Group en Equitom, twee wereldvermaarde Vlaamse paardenklinieken gaan fuseren onder de zogenaamde Equine Care Group. De groep werkt aan een netwerk van klinieken in Frankrijk, en plant op lang...
  [naar artikel]
 2. "GPS voor de burger" moet kwaliteit van behandeling per ziekenhuis tonen (13/05/2019 - VRT NWS)
  Open Vld wil dat de patiënt zich eenvoudig kan informeren over de kwaliteit van elke behandeling in elk ziekenhuis. "Een soort gps voor de burgers", aldus minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). Het moet de patiënt helpen de juiste keuze te maken, maar ziekenhuizen ook aanzetten hun expertise te bundelen.
  [naar artikel]
 3. "Beste stakers, moeten kinderen op kamp nu echt de dupe zijn van uw syndicale acties?" (10/07/2018 - VRT NWS)
  Benedikte van Eeghem is een jonge moeder die zondag een telefoontje kreeg van kampleiders: "Als ze staken, kan je dan woensdag rijden om kinderen naar huis te brengen?" Ze zuchtte even en zei ja. "Beste stakers weet u die barmhartigheid mij kost? Bovendien lever ik  nog een dag verlof in." Ze stelt in een open brief aan de vakbond OVS andere actiemiddelen voor.
  [naar artikel]
 4. Van studax tot Teletubbie en terug: dit moet u weten over de "oude nieuwe" SP.A-minister Frank Vandenbroucke  (01/10/2020 - VRT NWS)
  Hij zat al in ons collectieve, politieke geheugen: Frank Vandenbroucke, de nieuwe minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken. De ene herinnert zich graag zijn hoogdagen als "Teletubbie" bij SP.A, de andere wijst liever naar zijn diepste dalen ten tijde van de Agusta-affaire. Nu moet hij de Vivaldi-regering expertise en ervaring bijbrengen. "Dit land moet gewoon goed bestuurd worden."
  [naar artikel]
 5. "Fusie Brusselse politiezones is onnozel zonder een fusie van de 19 gemeenten" (14/11/2017 - VRT NWS)
  Professor criminologie Els Enhus van de Vrije Universiteit Brussel noemt de steeds weer opduikende eisen voor een fusie van de zes Brusselse politiezones onnozel. Ze vindt die eisen vooral getuigen van een totaal gebrek aan kennis van de realiteit op het terrein in Brussel.
  [naar artikel]
 6. SOS Goedele: "Moet ik teruggaan naar mijn ex?" (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik ben net uit een ellendige relatie gestapt; de jarenlange minachtende beledigingen beu. Nu schommel ik tussen verdriet en woede en trek ik een...
  [naar artikel]
 7. Plofkrakers: niet één bende, maar hoogstwaarschijnlijk netwerk van experts (22/06/2018 - De Morgen)
  De plofkrakers die Vlaanderen teisteren werken in losse groepjes binnen één misdaadnetwerk. Ze werken in wisselende samenstelling en delen onderling kennis en expertise. "Het juiste beeld van de georganiseerde misdaad in ons land."
  [naar artikel]
 8. Benalla: "Beelden zijn verspreid om Macron in diskrediet te brengen" (26/07/2018 - De Morgen)
  Alexande Benalla, de gewezen veiligheidsverantwoordelijke van Frans president Emmanuel Macron, geeft in een interview met Le Monde toe dat hij "een fout gemaakt" heeft door betogers hardhandig aan te pakken tijdens een 1 meimanifestatie. Maar hij betreurt dat de beelden van het incident "gebruikt worden om Macron te schaden".
  [naar artikel]
 9. "Toen besefte ik: moeder weet wat er gebeurd is": experts en slachtoffers over kindermishandeling (09/06/2018 - De Morgen)
  In Nederland is het "het grootste geweldsprobleem van het land". Hoeveel kinderen in België worden mishandeld, weet niemand – er wordt geen significant onderzoek naar gedaan. "Het maakt mensen – inclusief onze politici – bang."
  [naar artikel]
 10. [VIDEO] - Zo zag u "La La Land" nog nooit: acrobaten brengen nummers hoog in de lucht (26/04/2017 - De Redactie)
  In de Amerikaanse stad Los Angeles is 25 april uitgeroepen tot "La La Land"-dag, een verwijzing naar de populaire - en met Oscars bekroonde - film. "Het is een dag waarop je je dromen kan vieren en dansen", zei burgemeester Eric Garcetti.
  [naar artikel]
 11. Van "lifecoach" tot "relatiecoach": de "gevaarlijke" opkomst van een ongereguleerde industrie (03/11/2021 - VRT NWS)
  Het is gevaarlijk dat iedereen in ons land zichzelf "therapeut" of "coach" kan noemen omdat die term niet wettelijk beschermd is in ons land. Dat zegt cognitief psycholoog Wouter Duyck. "Stel dat je met een zware klinische depressie terechtkomt bij een therapeut die aan de slag gaat met bachbloesemtherapie, dat is schandalig", zegt hij in "De ochtend".
  [naar artikel]
 12. "Schubert in de Elisabethwedstrijd? Muzikale zelfmoord" (09/05/2018 - De Morgen)
  Ons land heeft zaterdag twee sopranen in de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Zang. Technisch gesproken eigenlijk maar één Belg, als we dubbele nationaliteiten even buiten beschouwing laten. "Het is nu al een visitekaartje", aldus Charlotte Wajnberg.
  [naar artikel]
 13. "Fikry", zei de koning van Marokko, "het wordt tijd dat je iets doet voor je land" (21/08/2018 - De Morgen)
  Fikry El Azzouzi is schrijver van Drarrie in de nacht, Malcolm X en Ayoub.
  [naar artikel]
 14. "Wereldleiders die klimaatverandering ontkennen moeten naar psychiatrische instelling" (31/08/2018 - De Morgen)
  De Samoaanse premier Tuilaepa Sailele stelde gisteren tijdens een bezoek aan Sydney dat "elke wereldleider die niet gelooft in klimaatverandering  naar een psychiatrische instelling zou moeten worden gestuurd". Hij wees nadrukkelijk met de vinger naar India, China en de VS als grote verantwoordelijken voor de huidige situatie.
  [naar artikel]
 15. "Het moeilijkste was alles loslaten": Syrische Salah herkent wat Oekraïense vluchtelingen meemaken   (10/03/2022 - VRT NWS)
  Hoe het is om alles te moeten achterlaten en plots aan te komen in een land dat je niet kent, dat gevoel kent Salah Jaradeh maar al te goed. Hij herleeft zijn eigen vlucht uit Syrië nu meer dan twee miljoen Oekraïners op de vlucht moeten slaan. "Je komt aan in een totaal vreemd land. Ik was bang en blij tegelijk", getuigde hij.
  [naar artikel]
 16. Bogaert: "F-16-rapporten hadden naar het parlement moeten komen" (19/04/2018 - VRT NWS)
  Binnen de meerderheid is er unanimiteit: de F-16-straaljagers kunnen niet langer mee dan gedacht. Maar CD&V-Kamerlid Hendrik Bogaert vindt wél dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) en de legertop sneller bepaalde documenten naar het parlement hadden moeten brengen. "Hier is een politieke inschattingsfout gemaakt. Het parlement moet beslissen over dergelijke zaken", aldus Bogaert in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 17. SP.A Antwerpen wil "progressieve krachten" bundelen in een beweging (27/12/2016 - De Redactie)
  Volgens voorzitter Tom Meeuws willen veel Antwerpenaren een ander beleid, maar is de kloof tussen politiek en burger nog te groot. Hij wil de "progressieve en positieve" krachten bundelen, maar spreken over een kartel voor de gemeenteraadsverkiezingen is nog "te vroeg."
  [naar artikel]
 18. Ecuadoriaans ex-president na aanhoudingsbevel: "Ik heb vertrouwen in de Belgische autoriteiten" (16/07/2018 - De Morgen)
  Een Ecuadoriaanse rechter zoekt hem, De Morgen vond hem. Rafael Correa, 10 jaar president van Ecuador, woont op een flat in Louvain-la-Neuve. "Hij moet zich laten uitleveren", zegt een Latijns-Amerika-expert. "Een fair proces is in Ecuador niet meer mogelijk", zegt Correa. 
  [naar artikel]
 19. Oppositie Alken wil fusie met Kortessem door "uitzondering" te vragen: "Grenzen aan elkaar niet meer verplichten" (04/10/2021 - VRT NWS)
  De oppositie in Alken komt met het voorstel om een Vlaamse fusieregel, dat gemeenten aan elkaar moeten grenzen om te kunnen fuseren, op te heffen. Op die manier moet een fusie met Kortessem toch nog mogelijk worden. Tussen Alken en Kortessem liggen namelijk enkele tientallen meters grondgebied van Wellen. Die laatste gemeente wil niet fuseren met de andere twee.
  [naar artikel]
 20. Pensioenhervorming: "Technisch dossier vereist advies van experten" (22/09/2017 - VRT NWS)
  Volgens Herman Van Goethem van de Universiteit Antwerpen moeten de politici meer beroep doen op de expertise die er is. "Men zou meer moeten terugvallen op het advies van experten als Frank Vandenbroucke en Bea Cantillon, die een heel consistent langetermijnplan hebben uitgewerkt", aldus Van Goethem in "De afspraak op vrijdag".
  [naar artikel]
 21. "Je moet een paar pinten naar je kop krijgen om te weten hoe leuk succes is" (13/04/2019 - De Morgen)
  Er zal deze zomer geen ontkomen zijn aan Stan Van Samang (38). Nog tot begin september schuimt de steracteur/sterartiest het Vlaamse land af om zijn nieuwste plaat op festivals en in theaters aan de man te brengen. "Ik maak geen muziek om plaatjes uit te brengen. Ik maak muziek om hem live te kunnen spelen."
  [naar artikel]
 22. Belgische bankenapps behoren tot de absolute wereldtop: welke banken in ons land hebben de beste apps? (23/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belgische bankenapps behoren tot de absolute wereldtop: welke banken in ons land hebben de beste apps? Het internationaal onafhankelijke onderzoeksagentschap Sia Partners laat elk jaar zijn licht schijnen over de apps van meer dan 100 banken wereldwijd. Op basis van een aantal criteria bepaalt Sia Partners welke bankenapps er op dit moment boven uitsteken. Opvallend: enkele Belgische bankenapps behoren tot de absolute wereldtop. Door de digitalisering bankieren we almaar vaker vanuit […] Lees dit artikel: Belgische bankenapps behoren tot de absolute wereldtop: welke banken in ons land hebben de beste apps?
  [naar artikel]
 23. Van fase "0" naar "1A": hoe een spreidingsplan voor coronapatiënten onze ziekenhuizen moet ontlasten (14/10/2020 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag gaan alle ziekenhuizen in ons land over op fase "1A". Dat betekent dat ze een kwart van de bedden op de afdeling intensieve zorg moeten voorbehouden aan coronapatiënten. Fase "1A" is een onderdeel van een spreidingsplan dat moet voorkomen dat ziekenhuizen overbelast geraken. Hieronder verneemt u hoe het plan werkt.
  [naar artikel]
 24. Oud-medewerkers spreken: "Jan Fabre wordt gekruisigd in de media" (13/09/2018 - De Morgen)
  Er komen heel wat reacties op de open brief waarin ex-werknemers van Jan Fabre de kunstenaar beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. "Een Fabre-acteur weet dat hij het uiterste van zichzelf zal moeten geven en moeten laten zien." 
  [naar artikel]
 25. Jan Blommaert over internet en politiek: "De PVDA, dat zijn dus de sossen van vroeger" (31/08/2018 - De Morgen)
  Hij wordt er moe van, zegt hij, van telkens opnieuw dezelfde discussies te voeren. Toch heeft Jan Blommaert, oud-strijder in het politieke debat, nog niets van zijn scherpte verloren. "Hoever moet de sp.a nog zakken voor ze zal begrijpen wat haar probleem is? De partij is naar de vaantjes geholpen." 
  [naar artikel]
 26. Schepen Koen Kennis (N-VA) reageert op vraag om ontslag: "Bij oplichterij moet men eerst kijken naar de oplichter" (19/04/2021 - VRT NWS)
  Antwerps schepen van Financiën Koen Kennis (N-VA) heeft gereageerd op het feit dat oppositiepartij Vlaams Belang zijn ontslag eist in de zaak rond Let's Go Urban. Kennis vindt dat Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi met de vinger moet worden gewezen en niet hij.
  [naar artikel]
 27. Van het vaccinatiekneusje naar de wereldtop: “Vrijwilligers zijn de echte helden van ons succes” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Driewerf hoera. Vandaag is 80% van de volwassen Vlamingen volledig gevaccineerd. We horen zo tot de absolute wereldtop. Ons succesrecept? "We kunnen nog zoveel Bekende Vlamingen optrommelen, de mond-tot-mondreclame van vrijwilligers is onbetaalbaar."
  [naar artikel]
 28. De Wever: "Beste Elio, u bent niet de oplossing voor het probleem. U bent het probleem" (01/06/2018 - De Morgen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever reageert scherp op de kritiek van zijn PS-collega Elio Di Rupo begin deze week op zijn uitspraak dat ook de ouders van de kleine Mawda een verantwoordelijkheid dragen. "Dat zijn verschrikkelijk onmenselijke uitspraken", vond Di Rupo. In een brief aan de PS-voorzitter wijst De Wever naar het mislukte beleid van de regeringen met de PS. 
  [naar artikel]
 29. Maak kennis met "The last of us II": "Deze game blijft aan je lijf plakken" (19/06/2020 - VRT NWS)
  Liefhebbers van games hebben er zeven jaar op moeten wachten, maar vandaag is het zover: "The last of us II" komt uit op PlayStation 4. In deze game volg je Ellie die haar weg moet zoeken in een verwoest Seattle, terwijl ze strijdt tegen zombies. "De game blijft aan je lijf plakken", zegt Christophe De bont, gamejournalist van De Standaard in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 30. De beste straf voor je kind? "Kies dat uit wat ze het liefst hebben" (16/07/2018 - De Morgen)
  Een peuter die de puber uithangt. Een tiener met apenstreken. Het maakt veel ouders onzeker: mag ik mijn kind wel straffen? Soms móét het, stellen experts. "Als je kind zich niet gedraagt, moet je niet met een beloning zwaaien om het op andere gedachten te brengen."
  [naar artikel]
 31. Crombez over dossier F-16's: "Wij gingen door een mijnenveld. Dan moet je soms risico's nemen" (04/06/2018 - De Morgen)
  Sp.a-voorzitter John Crombez heeft vandaag voor het eerst gereageerd na het moeilijke weekend en dito partijbureau. "Het is onze democratische plicht om de waarheid over dit dossier naar buiten te brengen. Dan neem je risico's", zegt Crombez in De Afspraak. Eerder op de avond had N-VA-voorzitter Bart De Wever nog gezegd dat "zelfs een veertienjarige kan zien dat die mails vals zijn".
  [naar artikel]
 32. Staatssecretaris Mahdi na "Pano": "Meewerken aan onderzoek kan slachtoffers aan wettig verblijf helpen"  (30/09/2021 - VRT NWS)
  Slachtoffers van economische uitbuiting die illegaal in ons land verblijven, maken kans om in ons land te mogen blijven als ze meewerken aan het onderzoek naar de daders. Dat zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V). Hij reageert daarmee op een reportage van "Pano" waarin aan het licht kwam dat mensen die illegaal in ons land verblijven vaak gaan werken met een gehuurde identiteitskaart van iemand anders en een groot deel van hun loon aan die persoon moeten afstaan.
  [naar artikel]
 33. Antwerps mobiliteitsschepen Kennis: "Fietsers zijn niet moreel superieur" (20/06/2018 - VRT NWS)
  Antwerps schepen voor Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) heeft een opiniestuk geschreven in "De Morgen" waarin hij aanhaalt dat fietsers niet "moreel superieur" zijn. Volgens hem proberen fietsers een schuldgevoel te geven aan andere weggebruikers, maar "sommige mensen zijn nu eenmaal aangewezen op het openbaar vervoer of de auto, daarnaast moeten ook de winkels bevoorraad worden."
  [naar artikel]
 34. "Ik denk niet België massaal mensen terug naar Griekenland zal sturen" (11/06/2018 - De Morgen)
  Ons land kan na zeven jaar opnieuw asielzoekers terugsturen naar Griekenland. Theo Francken (N-VA) spreekt van een ‘mijlpaal in de recente migratiegeschiedenis’. Vraag is wat dat zal betekenen voor het Europese en het Belgische asielbeleid.
  [naar artikel]
 35. Paradise City Festival in Steenokkerzeel alweer uitgeroepen tot groenste muziekfestival van België (14/01/2022 - VRT NWS)
  Het Paradise City Festival in Steenokkerzeel krijgt voor het tweede jaar op rij de titel van "Groenste muziekfestival van het land". Het behoort zelfs tot de wereldtop van groene festivals. De organisatoren houden de CO2-uitstoot zo laag mogelijk door bijvoorbeeld nachttreinen in te zetten die festivalgangers naar huis brengen.
  [naar artikel]
 36. Close: "Politiefusie Brussel is alleen maar een slogan" (13/11/2017 - VRT NWS)
  De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) blijft tegen een fusie van de zes politiekorpsen in de hoofdstad. "Dat is alleen maar een slogan", aldus de burgemeester in Terzake. "Zo´n fusie is niet de goede oplossing voor de stad."
  [naar artikel]
 37. "Us + Them"- tournee brengt Roger Waters op 11 mei naar Antwerpen (02/10/2017 - VRT NWS)
  Roger Waters (Pink Floyd) staat met zijn "Us + Them"-tournee op 11 mei in het Sportpaleis. Waters zal naast rockklassiekers als "Wish you where here" en "The wall" ook solowerk brengen en nummers uit zijn nieuwste album "Is this the life you really want?". De laatste keer dat Waters (74) in ons land optrad, was in 2013 in Werchter en dat met een live-versie van "The wall" uit 1979.  
  [naar artikel]
 38. Jongste lijnpiloot van het land Bert (20): "Landen is het beste deel van de vlucht" (30/03/2018 - VRT NWS)
  Als je op reis gaat in de paasvakantie, dan vlieg je misschien wel mee met Bert Eyckmans. Hij is de jongste piloot van ons land. Bert is net 20 jaar en vliegt al alleen met een passagiersvliegtuig van Antwerpen naar Barcelona. "Karrewiet" vloog mee met Bert in zijn "vliegend bureau".
  [naar artikel]
 39. Dewael: "Politiediensten moeten "verkokering" overstijgen" (30/10/2016 - De Redactie)
  De politiediensten in ons land kunnen en moeten beter samenwerken. Dat zegt voorzitter Patrick Dewael van de parlementaire onderzoekscommissie naar de aanslagen van 22 maart in "De zevende dag".
  [naar artikel]
 40. Bernie Sanders: "Amerika moet nu de krachten tegen Trump bundelen" (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse Democratische politicus Bernie Sanders heeft zijn landgenoten opgeroepen de krachten te bundelen om te voorkomen dat de gekozen
  [naar artikel]
 41. Europakenner Geert Mak: "Kunnen niet solidair zijn met Oekraïne zonder offers te brengen, gaan zelf pijn moeten lijden" (26/02/2022 - VRT NWS)
  "Ook Europa zal pijn moeten lijden, we kunnen niet solidair zijn met Oekraïne zonder ook offers te brengen." Dat zegt Geert Mak, de Nederlandse jurist, journalist en schrijver van "In Europa" en de opvolger "Grote verwachtingen", waarin hij de geschiedenis van Europa analyseert. Volgens Mak zitten we opnieuw in een wereld van hard power en moet de politiek van Europa nu razendsnel veranderen.
  [naar artikel]
 42. Is het te laat om klimaatverandering af te wenden? "We moeten nu focussen op ons aanpassen" (16/08/2018 - De Morgen)
  Na enkele bloedhete weken lijkt het terugdringen van de uitstoot verder weg dan ooit. Moeten we ons falen niet gewoon accepteren en ons aanpassen aan de situatie? "We hebben te lang gedacht dat aanpassen niet nodig zou zijn", zegt milieuprofessor Edwin Zaccaï (ULB).
  [naar artikel]
 43. Brusselse burgerbeweging Agora over haar "volkssenaat": "89 burgers krijgen 40 euro, eten en drinken, vervoer en kinderopvang"  (10/06/2019 - VRT NWS)
  In "De ochtend" op Radio 1 heeft toekomstig Brussels Parlementslid Pepijn Kennis van burgerbeweging Agora meer uitleg gegeven over de burgerassemblee die de beweging wil installeren. Een soort volkssenaat, waarbij 89 gewone burgers zullen beslissen hoe Kennis moet stemmen in het Brussels Parlement. 
  [naar artikel]
 44. Conner Rousseau (SP.A): "Klimaatbeleid zou terug naar het federale niveau moeten kunnen"   (20/01/2020 - VRT NWS)
  "Voor mij moet het mogelijk zijn dat iets als klimaat, waar we nu vier ministers hebben maar nul beleid, terug naar het federale niveau gaat." Dat zegt Conner Rousseau, voorzitter van SP.A, in "De ochtend" op Radio 1. Zijn partij wil meewerken aan een staatshervorming, maar wil dan niet enkel beleidsonderwerpen naar Vlaanderen brengen.
  [naar artikel]
 45. Wat als de fusie Hasselt - Genk al rond was: "Genk gaat gewoon verdwijnen?" (16/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stel dat de fusie tussen Hasselt en Genk al rond was, hoe zouden de inwoners van Hasselt en Genk hierop reageren? Moet de naam Genk of Hasselt dan verdwijnen of kiest men beter voor een neutrale stadsnaam? Onze reporter trok de straat op om reacties te sprokkelen na dit plotse nieuws van een fusie.
  [naar artikel]
 46. Correspondente Lia van Bekhoven over de Harry & Meghan-gekte: "Ze zal meer moeten zwijgen dan ze gewoon is" (13/05/2018 - De Morgen)
  Met het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle lijkt de Britse monarchie zich weer op de kaart te zetten. Londen-correspondente Lia van Bekhoven (65) denkt er het hare van: "De trouwpartij moet dit land voorzien van een waas van progressiviteit, maar dit is nog altijd een heel conservatieve natie die sinds de brexit de weg kwijt is."
  [naar artikel]
 47. Jan Hautekiet en opvolger Karolien Debecker: "Ook de Vlaamse onderbuik moet een stem hebben" (25/05/2018 - De Morgen)
  Nog tien keer kruipt Jan Hautekiet achter de microfoon om de Radio 1-luisteraar een stem te geven in Hautekiet. Ondertussen staat Karolien Debecker te trappelen om zijn plaats vanaf september in te nemen. "Ik wilde niet de moeder van de MNM-luisteraars worden."
  [naar artikel]
 48. De Wever: "Koen Kennis verdient alles samen netto 7.237 euro per maand" (13/02/2017 - De Redactie)
  Als reactie op de eis van Groen maakt N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever nu bekend hoeveel Antwerps schepen Koen Kennis verdient. Tegelijk ontkent hij dat Kennis "mandatenkoning" zou zijn.
  [naar artikel]
 49. Mediabedrijven bundelen krachten in nieuwe federatie (07/09/2018 - Knack)
  Begin dit jaar kondigden de magazinefederaties UPP en The Ppress een fusie aan, gisteren stelden ze een nieuwe organisatie en de nieuwe naam voor: WE MEDIA. "Het is meer dan ooit nodig het maatschappelijke belang van professionele journalistiek uit te leggen en de praktijken van de grote techgiganten aan te kaarten."
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy