Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
07:00 uur

Axel Merckx over de knietumor van dochter Athina en de zoektocht naar genezing: “Je kind gelukkig zien: het is de wens van elke vader”

Het Laatste Nieuws

14/05/2022 - 07:09

22 jaar na zijn etappezege in de Giro heeft Axel Merckx (49) andere zorgen aan zijn hoofd. De strijd van dochter Athina (16) tegen een hardnekkige desmoid-tumor is lang en lastig, maar samen met haar voert hij ze vol overgave. Nu ook tot ‘fundraising’ toe. “Er is maar één juiste weg: vooruit.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Axel Merckx over de knietumor van dochter Athina en de zoektocht naar genezing: “Er is maar één juiste weg, vooruit” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  22 jaar na zijn etappezege in de Giro heeft Axel Merckx (49) andere zorgen aan zijn hoofd. De strijd van dochter Athina (16) tegen een hardnekkige desmoid-tumor is lang en lastig, maar samen met haar voert hij ze vol overgave. Nu ook tot ‘fundraising’ toe. “Je kind gelukkig zien: het is de wens van elke vader.”
  [naar artikel]
 2. Dochter (15) van Axel Merckx vecht met succes tegen knietumor: “We zetten de behandeling stop” (25/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Athina Merckx, de dochter van Axel en Jodi en kleindochter van Eddy, heeft goed nieuws gekregen in haar gevecht tegen een knietumor. Waar ze voor voor een lange strijd van twee jaar stond, kan de 15-jarige Athina de chemobehandelingen na één jaar stopzetten.
  [naar artikel]
 3. Dochter (14) van Axel Merckx moet 2 jaar chemo ondergaan: “Athina staat voor zwaarste opdracht” (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Athina Merckx, de dochter van Axel en Jodi en kleindochter van Eddy, staat voor een lange strijd tegen een tumor. Dat schrijft haar moeder Jodi in...
  [naar artikel]
 4. Dochter (14) van Axel Merckx moet 2 jaar chemo ondergaan maar wil vooral geld inzamelen voor kinderen in Guatemala (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Athina Merckx, de dochter van Axel en Jodi en kleindochter van Eddy, staat voor een lange strijd tegen kanker. Dat schrijft haar moeder Jodi in een...
  [naar artikel]
 5. Lance Armstrong helpt dochter van Axel Merckx met moeilijke operatie (11/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voormalig wielrenner Axel Merckx postte gisteren op Instagram een foto van zijn dertienjarige dochter Athina en hemzelf, bij haar ziekbed. Daarin dankte hij gevallen Tourheld Lance Armstrong omdat die een chirurg in Ohio had getipt.
  [naar artikel]
 6. Lance Armstrong helpt dochter van Axel Merckx met moeilijke operatie (11/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voormalig wielrenner Axel Merckx postte gisteren op Instagram een foto van zijn dertienjarige dochter Athina en hemzelf, bij haar ziekbed. Daarin dankte hij gevallen Tourheld Lance Armstrong omdat die een chirurg in Ohio had getipt.
  [naar artikel]
 7. Axana Merckx zwemt acht(!) medailles bij elkaar (08/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gaat de familie Merckx voor de wind. Twee weken geleden kreeg men goed nieuws over de kankerbehandeling van Athina (15) en dit weekend zwom Axana (19), de andere dochter van Axel Merckx, enkele uitstekende tijden in de VS.
  [naar artikel]
 8. Axel Merckx veilt regenboogtrui Eddy voor onderzoek naar zeldzame ziekte van dochter, Philippe Gilbert biedt meteen 10.000 euro (06/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De familie Merckx verloot een oud wielershirt van Eddy Merckx en een Ineos-shirt van Tao Geoghegan Hart voor het goede doel. Bij Athina, de dochter van Axel en kleindochter van Eddy Merckx, werd in 2019 een tumor in de knie ontdekt en later een zeldzame ziekte vastgesteld. Ze vecht er nog steeds tegen en papa Merckx vraagt nu financiële steun voor meer onderzoek naar geneesmiddelen. Het doel: 10.000 dollar ophalen voor de Canadese Desmoid Tumour Foundation. En Philippe Gilbert wil dat bedrag in één keer neertellen.
  [naar artikel]
 9. 14-jarige kleindochter van Eddy Merckx moet twee jaar chemotherapie ondergaan (09/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Athina Merckx, de 14-jarige kleindochter van ex-wielrenner Eddy en dochter van Axel, moet twee jaar lang chemotherapie ondergaan. Dat schrijft haar moeder Jodi Merckx op Facebook. “Dit zou geen kind moeten mogen meemaken.”
  [naar artikel]
 10. Eddy Merckx verloot regenboogtrui voor onderzoek naar zeldzame ziekte kleindochter (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eddy Merckx verloot één van de regenboogtruien die hij in zijn rijke wielercarrière veroverde. De 76-jarige wielerlegende biedt het shirt aan voor de inzamelingsactie die zijn zoon Axel is begonnen. Diens dochter Athina heeft een zeldzame ziekte en de familie Merckx probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar geneesmiddelen.
  [naar artikel]
 11. Axel Merckx na de rake klappen die zijn familie incasseerde: “In moeilijke omstandigheden merk je pas echt: onze band gaat nooit kapot” (19/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ach, dat gebrek aan sport. ‘So what’, die coronacoupe? Oudste dochter Axana (19), in Amerikaanse lockdown. Jongste spruit Athina (14), strijdend...
  [naar artikel]
 12. Vader Witsel bezorgd over herstart Bundesliga (zonder zoon Axel): “Gelukkig ben ik nog twee weken op mijn gemak” (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Of ik bezorgd ben? Uiteraard. Dat zou elke ouder zijn. Gelukkig ben ik nog twee weken op mijn gemak.” Aan het woord: Thierry Witsel, vader van...
  [naar artikel]
 13. Axel Merckx waarschuwt Van Aert en Van der Poel: “Eindig niet zoals Vos” (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Axel Merckx (48) heeft goed nieuws over de kankerrevalidatie van zijn tienerdochter Athina en het budget van zijn wielerteam voor volgend jaar. Maar de voormalig wielrenner heeft ook een waarschuwing in petto voor Wout van Aert en Mathieu van der Poel. “Ze moeten opletten dat ze niet eindigen zoals Marianne Vos”, schrijft hij in zijn column in La Dernière Heure.
  [naar artikel]
 14. Axelle uit Axel Gaat Binnen (VTM) krijgt elke vrijdag chemo: “Weinig specialisten zagen dit soort kanker bij een jong kind” (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe zou het zijn met de kleine Axelle (4)? Bij het Antwerpse meisje, woensdag te zien in Axel Gaat Binnen, werd een extreem grote tumor verwijderd. De wekelijkse chemokuren blijven echter duren. “Voorlopig gaat het goed en we leven op hoop. Maar we zijn er nog lang niet”, zegt mama Samira.
  [naar artikel]
 15. Axana Merckx: “Ik droom van de Olympische Spelen met de Belgische aflossingsploeg” (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zwemster Axana Merckx hoopt mee te gaan naar de Olympische Spelen met de Belgische 4x100 meter estafetteploeg. Dat zegt de dochter van Axel en kleindochter van Eddy Merckx in een gesprek met Sudpresse.
  [naar artikel]
 16. Maarten Vancoillie interviewt Ryan Reynolds met dochter op schoot: “Het is ‘Breng je dochter naar het werk’-dag” (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse sciencefictionfilm ‘The Adam Project’ is vanaf vrijdag 11 maart te zien op Netflix. Qmusic-dj Maarten Vancoillie mocht naar aanleiding daarvan wereldster Ryan Reynolds interviewen. En dat deed hij met zijn dochter Pippa op schoot. “Sorry voor de baby, dit is niet mijn meest professionele interview”, verontschuldigde de dj zich. Maar gelukkig kon de acteur er wel mee lachen. “Wauw, het is ‘breng je dochter naar het werk’-dag!”.
  [naar artikel]
 17. Opnieuw drama in wielerwereld: jonge renner uit team van manager Axel Merckx overleden (29/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Chad Young, de 21-jarige Amerikaanse renner van het Axeon Hagens Berman van Axel Merckx, is gisteravond overleden. Dat heeft Merckx vandaag
  [naar artikel]
 18. Axel Merckx wil WK 2026 mee naar VS halen: “Attractief parcours, maar het mag ook geen slagveld worden” (20/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt het WK wielrennen in 2026 georganiseerd in Portland, Oregon? Als het van Axel Merckx afhangt wel. Hij zet mee zijn schouders onder het...
  [naar artikel]
 19. Eddy en Axel Merckx voor start van de Giro: “Ik zet mijn joker in voor Remco Evenepoel” (08/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vader Merckx won in Italië vierentwintig ritten en vijf keer het eindklassement, zoon Axel pakte er in 2000 zijn eerste grote internationale overwinning. Een exclusief dubbelinterview, met scherpe analyse: “Almeida is de kopman op papier. Deceuninck – Quick-Step is gebouwd rond Evenepoel.”
  [naar artikel]
 20. INTERVIEW. Faroek Özgünes (58) en Kelly de Vries (35), dochter van de vermoorde misdaadverslaggever Peter R. de Vries: “Ik heb mijn vader aan zijn ziekenhuisbed nog verteld dat ik zijn zoektocht naar Tanja Groen zou verderzetten” (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries had een droom: de verdwenen studente Tanja Groen na 28 jaar weer thuis brengen. Hij startte een crowdfunding op om 1 miljoen euro in te zamelen voor de gouden tip, maar werd neergeschoten nog voor hij ermee aan de slag kon. Zijn dochter Kelly de Vries zet de zoektocht van haar vader nu voort. Samen met VTM-journalist Faroek Özgünes zoekt zij vanavond in ‘Faroek’ naar een spoor van de vermiste studente. “Mijn vaders schoenen zijn niet te vullen, maar het is fijn om toch een beetje te kunnen doorgaan met wat hij deed.”
  [naar artikel]
 21. Moeder die na 9 jaar werd vrijgesproken van poging tot vergiftiging dochter: “Die tijd maken we nooit meer goed” (03/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Na negen jaar onderzoek is spoedarts Ine D. (45) uit Dilsen-Stokkem door de rechter vrijgesproken van poging tot vergiftiging van haar dochter. “Al die jaren heb ik mijn dochter niet mogen zien”, vertelt de gebroken vrouw. “Mijn kind is nu zeventien. Die verloren jaren kunnen we nooit meer goedmaken”.
  [naar artikel]
 22. Als de dochter van Kim Kardashian boos is, zegt ze dat hun huis (met Belgische link) lelijk is: “Best gemeen, want ik houd ervan” (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  North West, de achtjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is geen fan van het familiale huis in Calabasas (nabij Los Angeles). Of toch niet (telkens) als ze kwaad is. “Wie leeft er nu zo?”, vraagt ze dan elke keer. Detail: de woning werd ingericht door de Belgische interieurontwerper en kunsthandelaar Axel Vervoordt.
  [naar artikel]
 23. Hilary Duff deelt filmpje van dochtertje op achterbank, maar krijgt kritiek: “Schattig kind, maar...” (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Mama Hilary Duff ligt zwaar onder vuur. Op een filmpje is te zien hoe haar driejarige dochter Banks niet correct is vastgegespt in de auto. Net zoals bij ons is het ook in de Amerikaanse staat Californië verplicht om een kind in een speciale kinderstoel vast te zetten tijdens een autorit. De vader van het kind reageerde voorlopig laconiek op het voorval.
  [naar artikel]
 24. Britt Das, de dochter van ‘Thuis’-actrice Marleen Merckx, debuteert in ‘Lisa’: “Ik kijk enorm op naar mijn mama” (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De opvolging van Marleen Merckx (63), al 26 seizoenen Simonne in 'Thuis', is verzekerd. Haar dochter figureerde ooit als baby Franky in de dagelijkse serie, maar wordt nu ook echt haar collega in soapland. Britt Das (23) debuteert deze week in de telenovelle 'Lisa' als de knappe Celine en zal voor opschudding zorgen door enkele hoofden op hol te brengen. “Ik ben blij dat ik meer dan een poppemieke mag spelen.”
  [naar artikel]
 25. Jani Kazaltzis zet critici op hun plaats: “So what? Ik ben gelukkig” (06/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Ik ben wat ouder geworden en een beetje verdikt… So what?” Op Instagram haalt Jani Kazaltzis (43) uit naar bodyshamers die hem verwijten er minder goed uit te zien dan vroeger. “Ik voel mij gelukkig”, voegt hij eraan toe.
  [naar artikel]
 26. Ervaren, geliefd en tweetalig: Axel Merckx wil wielerbondscoach worden (19/10/2018 - De Morgen)
  Wordt Axel Merckx onze nieuwe bondscoach? Hij staat bij de wielerbond hoog genoteerd om Kevin De Weert op te volgen. En de liefde is wederzijds.
  [naar artikel]
 27. Koning Filip volgt WK wielrennen samen met Eddy Merckx: “Hij was erg onder de indruk” (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoog bezoek vandaag op het WK wielrennen. Koning Filip volgde samen met Eddy en Axel Merckx de gemengde ploegentijdrit vanuit de volgauto. “Hij was onder de indruk.”
  [naar artikel]
 28. Aan vooravond van jubileum Axel Witsel blikt vader Thierry terug in 10 momenten: “100 interlands: het bewijs dat veel criticasters verkeerd waren” (14/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Mag ik de foto’s hebben?”, vraagt-ie beleefd. “Ik zou er thuis een quiz mee organiseren.” Thierry Witsel (50) straalt. Logisch. Zoonlief Axel (29)...
  [naar artikel]
 29. Geen geluk bij het spel? Stop je dochter in de lunaparkmachine (25/09/2018 - VRT NWS)
  De politie van Salem, in de Amerikaanse staat New Hampshire, heeft beelden vrijgegeven van een man die zijn dochter in een speelautomaat stopt om er de prijzen uit te halen. De vader was hierbij gefilmd door een omstaander in het winkelcentrum. Enkele dagen nadien gaf de verdachte, een 34-jarige leraar, zichzelf aan. Op de beelden is te zien hoe zijn dochter hem pakjes toestopt, wat door een tweede kind op gejuich wordt getrakteerd. Daarna zien we hem zijn dochter aansporen om terug uit het toestel te kruipen. De man wordt beschuldigd van diefstal en bedreiging van een kind.
  [naar artikel]
 30. Vader blijft zoeken naar dochter die als 3-jarige verdween en vindt haar 24 jaar later terug (03/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na een zoektocht van 24 jaar is vader Wang Mingqing herenigd met zijn vermiste dochter. Dochter Qifeng verdween op driejarige leeftijd toen haar...
  [naar artikel]
 31. Axel Merckx én Sven Vanthourenhout straks nieuwe bondscoaches op de weg? (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is nog niks beslist, en dus ook nog niet getekend, maar het ziet er steeds meer naar uit dat Axel Merckx (46) en Sven Vanthourenhout (37) straks...
  [naar artikel]
 32. Jens Reynders prof bij ploeg Axel Merckx (20/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jens Reynders (21) uit Heers wordt volgend seizoen prof bij Hagens Berman Axeon, het Amerikaanse opleidingsteam van Axel Merckx dat een stap terugzet naar het continentale niveau.
  [naar artikel]
 33. ‘t Zit 'm in de genen: kleindochter Eddy Merckx sleept liefst acht medailles in de wacht op zwemwedstrijd (07/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Axana Merckx, de dochter van Axel en Jodi en kleindochter van Eddy, heeft hoge ogen gegooid op een zwemwedstrijdd in de Verenigde Staten. Ze kaapte er liefst acht medailles weg. “Voor altijd trots een Merckx te zijn”, schreef ze onder meer op Instagram.
  [naar artikel]
 34. Axel Merckx topkandidaat om bondscoach te worden: perfect profiel, wederzijdse interesse, gesprek nakend (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt Axel Merckx (46) de nieuwe wielerbondscoach voor ons land? Het zou zomaar kunnen. De ‘zoon van’ staat bij de bond hoog genoteerd om Kevin De...
  [naar artikel]
 35. Lof langs alle kanten voor Tadej Pogacar, ook van De Kannibaal zelf: “Hij is op goede weg om nieuwe Merckx te worden” (15/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Niet Evenepoel, maar Pogacar is de nieuwe Merckx.” Zo zegt Quick.Step-baas Patrick Lefevere na de superstart van de Sloveen in 2022. Eddy Merckx (76) zelf hoopt dat Pogacar verder in zijn voetsporen treedt. “Hij kan zaterdag al Milaan-Sanremo winnen. En de Ronde van Vlaanderen? Die ook.”
  [naar artikel]
 36. Eddy Merckx en Paul Van Himst vurig over “de voetbal en de vélo”: “Remco is een beetje te opvliegend, Eddy” - “Hij zal wel kalmeren, Paul” (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ene omwille van Remco Evenepoel, de andere omdat hij jarig was: Eddy Merckx (76) en Paul Van Himst (78) blijven de kranten halen. Zo gaat dat met iconen — die zijn altijd relevant. Vandaar dat we wat tevreden waren toen Merckx en Van Himst instemden met dit dubbelinterview. Een gesprek over “de vélo en de voetbal”. “Anderlecht is beter dan vorig jaar. En er is nog groeimarge. Maar de titel of zelfs tweede wordt moeilijk.”
  [naar artikel]
 37. Chirurgengeslacht Claes uit 'Topdokters': “Een kijkoperatie is even leuk als een computerspelletje” (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zo vader, zo zoons. Toon (66), Steven (40) en Tom (38) Claes werken niet alleen in dezelfde kliniek (AZ Herentals), ze zijn ook alle drie orthopedisch chirurg. Vader en oudste zoon zijn zelfs gespecialiseerd in hetzelfde gewricht, de knie. Tom zoekt het iets hogerop, hij is schouderspecialist. “Als je vader naam en faam heeft, is dat een tweesnijdend zwaard”, klinkt het bij de broers. “Axel versus Eddy: je profiteert van de slipstream maar de verwachtingen zijn ook enorm hoog.”
  [naar artikel]
 38. Vader Witsel over herstart Bundesliga (zonder zijn zoon): “Of ik bezorgd ben? Dat zou elke ouder zijn, gelukkig ben ik nog twee weken op mijn gemak” (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Of ik bezorgd ben? Uiteraard. Dat zou elke ouder zijn. Gelukkig ben ik nog twee weken op mijn gemak.” Aan het woord: Thierry Witsel, vader van...
  [naar artikel]
 39. Chirurgengeslacht Claes (Topdokters, Play4): “Een kijkoperatie is even leuk als een computerspelletje” (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zo vader, zo zoons. Toon (66), Steven (40) en Tom (38) Claes werken niet alleen in dezelfde kliniek (AZ Herentals), ze zijn ook alle drie orthopedisch chirurg. Vader en oudste zoon zijn zelfs gespecialiseerd in hetzelfde gewricht, de knie. Tom zoekt het iets hogerop, hij is schouderspecialist. “Als je vader naam en faam heeft, is dat een tweesnijdend zwaard”, klinkt het bij de broers. “Axel versus Eddy: je profiteert van de slipstream maar de verwachtingen zijn ook enorm hoog.”
  [naar artikel]
 40. Axel Merckx topkandidaat om bondscoach te worden, Peter Van Petegem zorgt voor concurrentie (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt Axel Merckx (46) de nieuwe wielerbondscoach voor ons land? Het zou zomaar kunnen. De ‘zoon van’ staat bij de bond hoog genoteerd om Kevin De...
  [naar artikel]
 41. Eddy Merckx en Paul Van Himst vurig over “de voetbal en de vélo”: “Voor Milaan-Sanremo aten wij om 6u30 ‘s ochtends biefstuk met rijst, dat was ‘stoempen’” (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ene omwille van Remco Evenepoel, de andere omdat hij jarig was: Eddy Merckx (76) en Paul Van Himst (78) blijven de kranten halen. Zo gaat dat met iconen — die zijn altijd relevant. Vandaar dat we wat tevreden waren toen Merckx en Van Himst instemden met dit dubbelinterview. Een gesprek over “de vélo en de voetbal”. “Remco is een beetje opvliegend, Eddy.” - “Hij zal wel kalmeren, Paul.”
  [naar artikel]
 42. Trotse vader van Swings na gouden medaille van zoon Bart: “Stressvolle periode, maar zo gelukkig” (19/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij heeft het klaar gespeeld: Bart Swings won zondag een gouden Olympische medaille op de massastart. Vader Herman is trots op zijn zoon: “Ik ben intens gelukkig”, klinkt het. “Het is zo’n stressvolle periode geweest onder andere door corona, maar alles is gelukt.”
  [naar artikel]
 43. Trotse vader van Swings na gouden medaille van zoon Bart: “Stressvolle periode, maar zo gelukkig” (19/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hij heeft het klaar gespeeld: Bart Swings won zondag een gouden Olympische medaille op de massastart. Vader Herman is trots op zijn zoon: “Ik ben intens gelukkig”, klinkt het. “Het is zo’n stressvolle periode geweest onder andere door corona, maar alles is gelukt.”
  [naar artikel]
 44. Er is een kind gestorven in een probleemcrèche. En wat zegt Kind&Gezin? “Dat er na elke klacht telkens een nieuwe zou komen, konden we niet voorzien” (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een crèche krijgt klacht na klacht na klacht, jarenlang. Over onveilige situaties, onhygiënische omstandigheden, slechte communicatie met ouders, ondervoeding, kindermishandeling en zelfs drugsgebruik in het bijzijn van de kinderen. En toch mocht ‘t Sloeberhuisje kinderen blijven opvangen: hoe kan dat? “We hebben elke klacht onderzocht”, reageert Kind&Gezin. “Elk probleem is na elke klacht ook opgelost. Meer konden we niet doen.”
  [naar artikel]
 45. Patrick Lefevere ontfermt zich samen met Axel Merckx over toekomt van supertalent Remco Evenepoel (01/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Patrick Lefevere had gisteren een uitgebreid gesprek Remco Evenepoel en zijn ouders. Daar werd beslist dat de grote baas van Quick Step mee de carrière van het 18-jarige supertalent zal uitstippelen. “Er is nog geen contract getekend maar we gaan samenwerken. Patrick Lefevere zal ook samenzitten met Axel Merckx om de verschillende pistes bekijken”, zegt vader Patrick Evenepoel.
  [naar artikel]
 46. Mama Axelle voelt zich machteloos in ‘Axel Gaat Binnen’: “Ik kan dit niet oplossen” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Axel Daeseleire trekt in ‘Axel Gaat Binnen’ naar de kinderafdeling van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Eén van de vele straffe ouders die Axel ontmoet in het UZA is de mama van Axelle. Ze vertelt open over haar frustraties, angsten en het gevoel van machteloosheid. Zelf niks kunnen doen om de ziekte van haar dochter te genezen vindt ze verschrikkelijk.
  [naar artikel]
 47. "Zoektocht voorbij": toeriste vindt papa die voor de Notre-Dame met dochtertje aan het spelen was (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “De zoektocht is voorbij”, tweette de Amerikaanse toeriste Brooke Windsor zonet. “De foto heeft de vader en zijn familie bereikt.” Via Twitter...
  [naar artikel]
 48. Axel Daeseleire koopt een kind voor 10.000 euro (19/02/2019 - De Morgen)
  India is een supermarkt voor kinderen. Die pijnlijke waarheid legt Axel Daeseleire bloot in de eerste aflevering van zijn nieuwe documentairereeks Trafiek Axel, waarin hij probeert om een zoon of dochter te kopen.
  [naar artikel]
 49. Fietser (9) aangereden door vrachtwagen op weg naar school (16/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van Tremelo is maandagochtend een kind van 9 jaar aangereden door een vrachtwagen. “Gelukkig viel het kind weg van de vrachtwagen en niet eronder”, klinkt het. Daardoor vielen de verwondingen gelukkig mee.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy