Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:07 uur

Waarom raken 80.000 Vlaamse jobs niet ingevuld? ‘Sollicitanten moeten hier alleen zin hebben om te werken’

De Morgen

14/05/2022 - 08:37


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Waarom raken 80.000 Vlaamse jobs niet ingevuld? ‘Sollicitanten moeten bij ons alleen zin hebben om te werken’ (14/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 2. Waarom geraken zo veel vacatures niet ingevuld? ‘Werkgevers focussen te hard op diploma’s’ (07/08/2021 - De Morgen)
  Nooit eerder telde arbeidsbemiddelingsdienst VDAB in Vlaanderen meer vacatures. Nochtans krijgt de uitgehongerde arbeidsmarkt de 33.000 openstaande plekken amper ingevuld. ‘Een heel aantal jobs die openstaan vereisen competenties die de werkzoekenden vaak niet hebben’, zegt arbeidspsycholoog Ans De Vos (UAntwerpen/Antwerp Management School).
  [naar artikel]
 3. Waarom geraken zo veel vacatures niet ingevuld? ‘Werkgevers focussen te hard op diploma’s’ (07/08/2021 - De Morgen)
  Nooit eerder telde arbeidsbemiddelingsdienst VDAB in Vlaanderen meer vacatures. Nochtans krijgt de uitgehongerde arbeidsmarkt de 33.000 openstaande plekken amper ingevuld. ‘Een heel aantal jobs die openstaan, vereisen competenties die de werkzoekenden vaak niet hebben’, zegt arbeidspsycholoog Ans De Vos (UAntwerpen/Antwerp Management School).
  [naar artikel]
 4. 130.000 vacatures raken niet ingevuld in ons land (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het derde kwartaal waren er in België op honderd banen 3,6 vacant. In het tweede kwartaal ging het nog om 3,3 open vacatures per honderd jobs. Enkel in Tsjechië raken de vacatures nog moeilijker ingevuld. Volgens het VBO raken gemiddeld iets meer dan 130.000 vacatures niet ingevuld.
  [naar artikel]
 5. Van “te veel druk” tot “niemand wil mij aannemen”: deze Vlamingen leggen uit waarom ze niet werken (19/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De werkzaamheidsgraad in ons land moet naar 80 procent. Er zijn veel jobs, er is te weinig werkvolk en we hebben een ‘leger werklozen’ dat niets om handen heeft. Wij spraken met drie mensen uit dat ‘leger’ en vroegen hen waarom zij niet werken.
  [naar artikel]
 6. Zo groot is de arbeidsmarktkrapte: Idearte zoekt sollicitanten op aan huis (17/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat werknemers niet langer solliciteren bij werkgevers, maar omgekeerd. Vacatures geraken maar moeilijk ingevuld dus moeten KMO's - die niet de gigabudgetten hebben van multinationals - creatief zijn. Communicatiebureau Idearte uit Sint-Truiden groeit naar twintig medewerkers als het drie vacatures ingevuld krijgt. Ze halen sollicitanten aan huis op en geven ze een VIP-gesprek waarin luisteren centraal staat.
  [naar artikel]
 7. 29.000 vacatures raken niet ingevuld terwijl 172.000 Limburgers geen werk hebben (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Limburg raken 29.000 vacatures niet ingevuld, terwijl 172.000 Limburgers geen werk hebben. Het gaat om werkzoekenden, tijdelijk werklozen in een coronastatuut en niet-actieven die niet op zoek zijn naar werk. Dat betekent dat er voor elke openstaande job bijna zes mensen niet aan het werk zijn. De arbeidsmarkt trekt aan na corona. Maar bij werkgeversorganisatie VKW Limburg maken ze zich zorgen over het vinden van mensen. En toch is 4 op 10 werkzoekenden langer dan 2 jaar werkloos. Er moeten dringend initiatieven komen om mensen, die niet meer beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt, te activeren, waarschuwt Ruben Lemmens van het VKW. Ook de interimsector ziet het aantal vacatures toenemen. Bij de Limburgse interimgroep Asap staan alleen al in Limburg 1000 jobs open.
  [naar artikel]
 8. Vlaamse horeca absoluut geen voorstander van coronapas: “Vacatures raken nu al niet ingevuld en dan moeten we ook nog papieren controleren?” (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na Frankrijk voeren nu ook onze noorderburen de pasjesmaatschappij in. Gaat ons land binnenkort ook overstag voor de coronapas? In de horeca en de bioscoop hopen ze van niet. “De situatie in Nederland en Frankrijk is heel anders dan hier. Zo’n pas invoeren is hier niet nodig.”
  [naar artikel]
 9. België Europees koploper in aantal openstaande vacatures (18/06/2018 - De Tijd)
  16:56 In België raken er per honderd jobs 3,5 niet ingevuld. Dat is hoger dan het EU-gemiddelde van 2,2. Alleen Tsjechië doet slechter dan ons land.
  [naar artikel]
 10. Belgische autojobs raken niet ingevuld (16/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vacatures voor functies in de automobielsector raken moeilijk ingevuld. Dat zegt technologiefederatie Agoria dinsdag. Bij de start van het autosalon in januari waren er 500 vacatures in de voertuigindustrie en daarvan is nog maar de helft ingevuld.
  [naar artikel]
 11. Waarom raak ik van slag als iemand onaardig doet? Enkele experts geven antwoord (28/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hé dikkerd!’, ‘Zou je niet beter een andere job zoeken?’, ‘Waarom ben jij altijd zo negatief?’ Als er iemand iets onaardigs tegen ons zegt, raken...
  [naar artikel]
 12. Bijna 30.000 vacatures geschrapt omdat ze toch niet ingevuld raken: “Dat is niet onschuldig” (10/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De krapte op de arbeidsmarkt uit zich niet alleen in meer vacatures, maar werkgevers schrappen nu ook vacatures die ze niet ingevuld krijgen. In het coronajaar 2020 werden liefst 28.279 vacatures bij VDAB geannuleerd. “Vooral knelpuntvacatures”, zegt Bothuyne. “Die krapte kost ons jobs.”
  [naar artikel]
 13. Nergens raken jobs zo moeilijk ingevuld als in België (17/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ook in het tweede kwartaal van dit jaar waren er in België per 100 banen 3,5 vacant. Daarmee is België binnen de eurozone het land waar vacatures het moeilijkst ingevuld raken. De gemiddelde vacaturegraad voor de eurozone bedraagt 2,1 pocent, zo blijkt maandag uit cijfers van het Europees bureau voor statistiek Eurostat.
  [naar artikel]
 14. Belgische autojobs raken niet ingevuld (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vacatures voor functies in de automobielsector raken moeilijk ingevuld. Dat zegt technologiefederatie Agoria vandaag. Bij de start van het
  [naar artikel]
 15. Belgische autojobs raken niet ingevuld (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vacatures voor functies in de automobielsector raken moeilijk ingevuld. Dat zegt technologiefederatie Agoria vandaag. Bij de start van het
  [naar artikel]
 16. 200.000 werkzoekenden, en toch raken vacatures niet ingevuld: hoe kan dat? (08/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bijna negen op de tien bedrijven die personeel willen aanwerven, ondervinden daarbij grote moeilijkheden. De resultaten van een nieuwe enquête van ondernemersorganisatie Voka illustreren de schaarste op de arbeidsmarkt. Dus moeten bedrijven creatief zijn in hun zoektocht naar geschikte kandidaten. Ze lokken sollicitanten desnoods als VIP’s, met helikoptervluchten, jobdagen op een autorally en… psychologische begeleiding. “Vroeger moesten werknemers gaan solliciteren bij werkgevers, nu is het andersom.”
  [naar artikel]
 17. Ook pop-ups Antwerpen Centraal raken niet ingevuld (04/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ook een nieuwe poging om de leegstand in het Centraal Station aan te pakken, levert niet het verhoopte resultaat op. De winkelruimtes die ter beschikking werden gesteld voor pop-ups, raken niet ingevuld.
  [naar artikel]
 18. ‘Waarom zouden er taboes moeten zijn?’ (09/10/2021 - De Morgen)
  Corona zette de beroepsactiviteiten van comedians Wouter Deprez en Amelie Albrecht anderhalf jaar on hold. Nu zijn ze terug. Een dubbelgesprek in de laatste rechte lijn naar hun première. ‘De gevaarlijkste grappen zijn die die alleen werken omdat je ze met heel veel enthousiasme brengt.’
  [naar artikel]
 19. Waarom we hier minder loodgieters, truckers en verpleegsters uit Oost-Europa zien: “Terwijl de vraag net toeneemt” (19/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De arbeidsmigratie vanuit EU-landen in Centraal- en Oost-Europa neemt af, en dat laat zijn sporen na op onze arbeidsmarkt. Vacatures voor bouwvakkers of vrachtwagenchauffeurs raken steeds moeilijker ingevuld. Die jobs worden nu vaker ingenomen door niet-EU-inwoners, zoals Oekraïners, Moldaviërs of Brazilianen. Nochtans is de vraag groot.
  [naar artikel]
 20. Hoe ging de Vlaamse Energieleverancier ineens failliet? ‘We hadden signalen. Maar we mogen hier niet op voorhand over communiceren’ (07/12/2021 - De Morgen)
  Het faillissement van de Vlaamse Energieleverancier zorgde niet alleen voor 70.000 gedupeerde klanten, maar ook voor heel wat vraagtekens. Had de Vlaamse energieregulator niet vroeger moeten ingrijpen? En dreigen er nu nog andere energieleveranciers de boot in te gaan?
  [naar artikel]
 21. Generation Y ontdekt massaal voordelen van ambtenarenjob (13/04/2019 - De Morgen)
  Selor, het selectiebureau van de overheid, kreeg vorig jaar meer dan 100.000 sollicitanten over de vloer voor nog geen 3.000 jobs. Vooral bij jongeren lijkt werken voor de overheid opnieuw erg in trek. En dat is niet alleen te danken aan het aantrekkelijke startersloon.
  [naar artikel]
 22. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 23. Deze technische functies raken het moeilijkst ingevuld: “We moeten blijven inzetten op techniek” (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Acht van de tien zwaarste knelpuntberoepen zijn technische jobs als werfleiders, mecaniciens en technisch tekenaars. Dat blijkt uit de laatst...
  [naar artikel]
 24. Sylvie Kreusch: ‘Ik heb véél moeten doorploeteren, veel kutshows moeten spelen, om hier te raken’ (28/01/2022 - De Morgen)
  Met haar lange zwarte jas en hoge Russische bontmuts lijkt Sylvie Kreusch (30) wel een ster uit een nouvelle-vaguefilm. Het is valavond, op de Gentse Graslei zoeken we een verwarmd terras. Vergezelt de Vlaamse Jane Birkin al even stijlvol aan de leiband: hond Kratje, voluit Socrates, door de zangeres gered uit een Roemeens asiel. En dan vervliegt ineens alle glamour: Kratje blijkt ziek en trekt een spoor van buikloop over de kasseien. Na afloop van ons interview móét ik daarin wel een allegorie zien van Kreusch’ bestaan. ‘Veel mensen denken dat ik een diva ben. Ze hebben het mis.’
  [naar artikel]
 25. 38 uren per week werken? Niet voor deze jongeren: ‘Moét je je dan te pletter werken?’ (14/12/2021 - De Morgen)
  Een 38-urige werkweek? Steeds meer jongeren moeten daar eens goed mee lachen en maken de keuze om deeltijds te gaan werken. ‘Moet je jezelf te pletter werken om te tonen dat je je job graag doet?’
  [naar artikel]
 26. De Grote Vacaturekloof: krijgen we al die openstaande jobs ooit ingevuld? ‘Het is erger dan ooit’ (14/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. Poetsbureaus krijgen vacatures niet ingevuld: “Meer mannen moeten zich aanmelden” (20/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Poetsbureaus krijgen hun vacatures niet ingevuld. Ze doen steeds meer beroep op mannen om de jobs in te vullen. Poetsvrouw is een knelpuntberoep. Het Poetsbureau uit Beringen alleen al, met 5000 huishoudhulpen in diensten, het grootste dienstenchequebedrijf van Vlaanderen, heeft 450 openstaande vacatures. Luc Put uit Heusden-Zolder poetst al 10 jaar en vandaag werd hij - op de Dag van de Huishoudhulp - in de bloemetjes gezet.
  [naar artikel]
 28. Van het waterpark van Dion tot het woestijnoptrekje van Stallone: waarom celebrityvilla’s niet verkocht raken (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Celebrity’s doen er gemiddeld vijf weken langer over om hun huizen verkocht te krijgen, en volgens de Amerikaanse internetmakelaar Redfin moeten ze ook vaak tevreden zijn met een bedrag dat vér onder de vraagprijs ligt. Van de skichalet van Bruce Willis tot de blokhut van Tom Cruise: deze stulpjes stonden járenlang op de huizenmarkt. Waarom raken de sterren hun huis niet aan de straatstenen kwijt?
  [naar artikel]
 29. 38 uren per week werken? Niet voor deze deze jongeren: ‘Moét je je dan te pletter werken?’ (14/12/2021 - De Morgen)
  Een 38-urige werkweek? Steeds meer jongeren moeten daar eens goed mee lachen en maken de keuze om deeltijds te gaan werken. ‘Moet je jezelf te pletter werken om te tonen dat je je job graag doet?’
  [naar artikel]
 30. Van het waterpark van Dion tot het woestijnoptrekje van Stallone: waarom deze celebrityvilla’s maar niet verkocht raken (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Celebrity’s doen er gemiddeld vijf weken langer over om hun huizen verkocht te krijgen, en volgens de Amerikaanse internetmakelaar Redfin moeten ze ook vaak tevreden zijn met een bedrag dat vér onder de vraagprijs ligt. Van de skichalet van Bruce Willis tot de blokhut van Tom Cruise: deze stulpjes stonden járenlang op de huizenmarkt. Waarom raken de sterren hun huis niet aan de straatstenen kwijt?
  [naar artikel]
 31. Door de aard van corona was groepsimmuniteit altijd al onhaalbaar: ‘Daar raken we niet zomaar vanaf’ (13/08/2021 - De Morgen)
  De kans dat we door vaccinatie de epidemie helemaal kunnen doen uitdoven is van de baan, ‘met dank’ aan de besmettelijkheid van de deltavariant. ‘Er rest ongevaccineerden dus weinig keuze: of zich laten vaccineren, of vroeg of laat sowieso besmet raken.’
  [naar artikel]
 32. Bijna half miljoen langdurig zieken, maar Vlaamse re-integratietrajecten raken niet ingevuld (03/02/2021 - De Standaard)
  Van de 5.000 Vlaams re-integratietrajecten voor langdurig zieken zijn er vandaag maar 3.600 ingevuld. Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) belooft nu zo snel mogelijk een actieplan voor te leggen aan de Vlaamse regering.
  [naar artikel]
 33. ‘Welke jongere wil voor zo’n loon nog zo hard zweten?’: nooit was het tekort aan poetshulpen zo groot (26/09/2021 - De Morgen)
  Nooit was het tekort aan huishoudhulpen zo nijpend als nu. 5.600 vacatures raken niet ingevuld - dubbel zoveel als 5 jaar geleden. Werd het grootste knelpuntberoep van het land nóg minder aantrekkelijk? Vijf poetsmannen en -vrouwen leggen hun loon en ongepoetste ervaringen op tafel: ‘Als de uitwerpselen het bad blokkeren, stap ik weg. Anders wordt het slavernij voor 1.300 euro netto per maand.’
  [naar artikel]
 34. Inge Onsea, creatief directeur van Essentiel: ‘Echt élke dag dacht ik: hoe raken we uit deze shit?’ (12/09/2021 - De Morgen)
  ‘We hebben miljoenen in de vuilnisbak moeten gooien’, zei creatief directeur Inge Onsea van Essentiel vorige zomer, in volle corona­pandemie. Hoe ziet het Antwerpse modemerk nu de toekomst tegemoet? ‘Mijn prijzen zullen stijgen, ja, ik kan niet anders.’
  [naar artikel]
 35. Horeca vindt geen personeel meer (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De horeca in Limburg werkt zich uit de naad door een tekort aan personeel. De vele vacatures raken niet ingevuld. Dat blijkt uit een rondvraag van onze redactie. Voorzitter Filip Vanheusden van Horeca Vlaanderen bevestigt het probleem. Het is van structurele aard, klinkt het. Avond- en weekendwerk interesseert sollicitanten niet meer.
  [naar artikel]
 36. Vacatures raken niet ingevuld: politiekorpsen vragen Securitas-agenten om hulp (16/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politiekorpsen LaMa (Lanaken-Maasmechelen) en Lommel bespreken met Securitas de inzet van bewakingsagenten. De vacatures binnen de korpsen raken niet ingevuld. Opdat er voldoende blauw op straat blijft, bekijkt de politie bij welke taken Securitas kan bijspringen.
  [naar artikel]
 37. Vlaamse dierenasielen zitten propvol, en daar is corona niet vreemd aan: ‘Dit hebben we nog nooit gezien’ (15/08/2021 - De Morgen)
  Vlaamse dierenasielen zitten tjokvol honden en katten, blijkt uit een rondvraag. Corona speelt daarbij een rol, zeggen experts. ‘De dieren zijn het niet gewend alleen thuis te zitten.’
  [naar artikel]
 38. Appartement ligt vol wijnkratjes in ‘De Vuilste Jobs’: “En ze zijn allemaal leeg” (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ hebben Evie en Martin een nieuw klusje te klaren: een appartement bomvol wijnkratjes opruimen. Het ligt er zo vol dat ze de vloer niet meer kunnen zien.
  [naar artikel]
 39. Appartement ligt vol wijnkratjes in ‘De Vuilste Jobs’: “En ze zijn allemaal leeg” (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ hebben Evie en Martin een nieuw klusje te klaren: een appartement bomvol wijnkratjes opruimen. Het ligt er zo vol dat ze de vloer niet meer kunnen zien.
  [naar artikel]
 40. In vijf jaar tijd 76 jobs minder in deze stad, maar toch geraken vacatures moeilijk ingevuld (06/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het Sint-Niklase stadsbestuur zag zijn aantal personeelsleden stevig dalen met 76 voltijdse equivalenten en dat betekende vorig jaar een besparing van ruim vier miljoen euro. Intussen zijn er nog wel vacatures, maar die raken moeilijker ingevuld.
  [naar artikel]
 41. ‘Hoeveel vakjes je ook kunt aanvinken, mensen zien eerst je huidskleur’ (10/05/2022 - De Standaard)
  Voor iemand zich ‘Belg’ of ‘Vlaming mag noemen, moet die niet alleen de taal kunnen, een merendeel van de Vlamingen vindt dat je hier geboren moet zijn, blijkt uit ‘De Stemming’.
  [naar artikel]
 42. Adil & Bilall stellen fictiereeks ‘Grond’ voor: “Ook mijn mama is binnen de drie dagen begraven in Marokko” (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We krijgen hen nooit meer uit Hollywood, ‘onze’ Adil (33) & Bilall (35). Voor ‘Batgirl’, waaraan ze momenteel werken, moesten Eddie Murphy en ‘Beverly Hills Cop 4' ‘gewoon’ schuiven in de agenda. “We mogen in Glasgow werken, op anderhalf uur vliegen van onze familie. Da’s wel efkes chiller dan LA.” Bewijs dat ze de Vlaamse ‘Grond’ - hun nieuwe reeks die vanaf vandaag op Play4 loopt - niet vergeten zijn. “Maar nee gij, never!”
  [naar artikel]
 43. Maaike Neuville speelt hoofdrol in eerste Vlaamse zombiefilm ‘Yummy’: “Ik moest hier gewoon aan meedoen” (12/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De meest prettig gestoorde Vlaamse film voor 2019 lijkt bij deze al gekend. De producenten van onder meer ‘Black’, ‘Patser’ en ‘Torpedo’ wagen zich...
  [naar artikel]
 44. Mooi loon gegarandeerd, toch weinig interesse: deze jobs zijn goedbetaald, maar raken moeilijk ingevuld (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Toe aan een nieuwe professionele uitdaging? Jobs met ronkende titels als front-end developer, projectleider, business controller of IT-manager geven uitzicht op een aantrekkelijk loon. Toch is er voor deze goedbetaalde jobs verrassend (veel) minder interesse dan voor minder goed betaalde banen.
  [naar artikel]
 45. Werken in productie & techniek? Deze profielen zijn gewild (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kijk je in dit nieuwe jaar uit naar een nieuwe baan? Dan maak je een goede kans in productie en techniek. Ondanks de coronacrisis zijn er massaal jobs te vinden in deze elementaire sector. Vacatures raken er ook niet altijd even vlot ingevuld. Jobat.be geeft een overzicht van de meest gevraagde profielen en hoe je je kan heroriënteren.
  [naar artikel]
 46. Oudere sollicitanten krijgen bijna 50% minder positieve reacties: “Vlaamse praktijktesten moeten hier rekening mee houden” (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering houdt best rekening met leeftijdsdiscriminatie bij het uitwerken van de praktijktesten op de arbeidsmarkt. Want oudere sollicitanten krijgen in Europa gemiddeld bijna 50 procent minder positieve reacties dan jongeren die zich bij een potentiële werkgever aanmelden. Dat besluiten de onderzoekers uit een internationale analyse van quasi alle praktijktesten die sinds 2005 wereldwijd zijn uitgevoerd, goed voor 900.000 fictieve sollicitaties.
  [naar artikel]
 47. Zoek je werk? Hier zoekt één op de vijf winkels nog personeel (13/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Maar liefst 27 winkels in het Waasland Shopping Center gingen donderdag samen op zoek naar personeel tijdens een jobbeurs van de VDAB. Het bleek voor verscheidene winkels een schot in de roos, want moeilijke jobs raken nu toch ingevuld.
  [naar artikel]
 48. ‘Uitwerpselen die het bad verstoppen, daar begin ik niet aan voor 1.300 euro’: nooit was het tekort aan poetshulpen zo groot (26/09/2021 - De Morgen)
  Nooit was het tekort aan huishoudhulpen zo nijpend als nu. 5.600 vacatures raken niet ingevuld - dubbel zoveel als 5 jaar geleden. Werd het grootste knelpuntberoep van het land nóg minder aantrekkelijk? Vijf poetsmannen en -vrouwen leggen hun loon en ongepoetste ervaringen op tafel: ‘Als de uitwerpselen het bad blokkeren, stap ik weg. Anders wordt het slavernij voor 1.300 euro netto per maand.’
  [naar artikel]
 49. Zes Antwerpenaren over hoe ze op straat belandden: ‘Lijk ik op een dier? Daklozen zijn ook mensen’ (28/11/2021 - De Morgen)
  Begin november stierven in Antwerpen twee daklozen in een fietsparking. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) zei over ‘die categorie’ dat ‘ze bijna een dierlijke manier van leven hebben’. Zes (ex-)daklozen getuigen. ‘Ik wist dat ik eruit moest raken. Maar hoe?’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy