Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
07:29 uur

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je Freixenet nu voor maar 3,92 euro per fles in plaats van 8,99 euro: "Dit komt hooguit twee keer per jaar voor”

Het Laatste Nieuws

14/05/2022 - 08:42

Wie houdt van een glaasje cava, kan net over de grens met Frankrijk een koopje doen. Nog tot en met dinsdag 17 mei kan je er Freixenet kopen voor minder dan de helft van de prijs die je bij ons betaalt. Promojagers België maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je twee bakken Jupiler voor nog geen 20 euro: “Sla maar je voorraad in” (18/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De leden van Promojagers België lopen deze week storm voor een promotie rond Jupiler. Bij Albert Heijn is er een actie waardoor je twee bakken kan kopen voor maar 20 euro. Colruyt doet er zelfs nog een schepje bovenop. “Sla maar je voorraad in”, klinkt het overtuigd.
  [naar artikel]
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Verrassingsbox voor mama nu voor 24,99 euro in plaats van 135 euro (30/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Drogisterijketen Kruidvat pakt uit met een speciale actie voor Moederdag. Je kan er nu een verrassingsbox met beautyproducten ter waarde van 135 euro kopen voor maar 24,99 euro. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 3. PROMOJAGERS SUPERTIP. 1 euro-deals bij HEMA: “4 euro betaald in plaats van 95 euro” (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn 1 euro-deals te scoren bij Warenhuisketen HEMA en dat is hét gespreksonderwerp onder de leden van Promojagers België, die de strafste promo’s met elkaar delen. Beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN. “Het is echt de moeite, maar wees er snel bij”, vertelt hij.
  [naar artikel]
 4. PROMOJAGERS SUPERTIP. 2+1 gratis: bij deze keten kan je aperitief Martini kopen voor een prikje (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liefhebbers van Martini Bellini, Brut of Rosato mogen in hun startblokken gaan staan om hun voorraad aanvullen. De leden van Promojagers België hebben gezien dat er een interessante promotie loopt bij MAKRO, waardoor je nu maar 6,66 euro per fles betaalt in plaats van 9,99 euro. Beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor HLN.
  [naar artikel]
 5. PROMOJAGERS SUPERTIP. Stofzuiger nodig? “Hier koop je hem voor 129 euro en krijg je er twee andere toestellen en doos vol poetsproducten bij” (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie op zoek is naar een nieuwe stofzuiger, kan volgens de leden van Promojagers België een koopje doen bij doe-het-zelfzaak Hubo. Je kan er voor 129 euro een stofzuiger met zak kopen van Domo en krijgt er gratis een snoerloze steelstofzuiger, een kledingstomer en een doos vol poetsgereedschap en leuke verrassingen bij.
  [naar artikel]
 6. PROMOJAGERS SUPERTIP. Keten geeft nog 25 procent extra op koopjes: “1,86 euro per fles wasmiddel in plaats van 9,69 euro” (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De koopjes zijn begonnen en sommige winkels trekken meteen alle registers open. Volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de...
  [naar artikel]
 7. PROMOJAGERS SUPERTIP. 2+2 gratis bij Carrefour: “In plaats van 701 euro heb ik maar 190 euro betaald” (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Warenhuisketen Carrefour (Hyper) pakt uit met een 2+2 gratis-actie. Volgens de leden van Promojagers België kan je er stevig besparen op een breed gamma aan producten. Beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 8. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je pasta met gigantische korting: “Hamstereeuh!” (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De prijs van bloem dreigt op korte termijn te exploderen door de oorlog in Oekraïne en dat kan gevolgen hebben voor de prijs van pasta. De wekelijkse supertip van Promojagers België komt dan ook als geroepen. Ze ontdekten een knaller van een pastapromotie, met dank aan Albert Heijn.
  [naar artikel]
 9. PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize houdt grote 1+1 gratis- en 2+2 gratis-actie: “Ik heb 35,91 euro betaald in plaats van 76,17 euro” (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dezer dagen een koopje wil doen, moet er volgens de leden van Promojagers België de folder van warenhuisketen Delhaize bijhalen. “Je kan er tot 371 euro besparen met een grote 1+1 gratis- en 2+2 gratis-actie”, aldus beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN. “Het is de moeite.”
  [naar artikel]
 10. PROMOJAGERS SUPERTIP: hier koop je met het mooie weer cola en bier voor een prikje (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Facebookgroep Promojagers België denkt aan de lente- en communiefeesten die er de komende dagen aankomen voor zijn supertip van deze week. Bij...
  [naar artikel]
 11. PROMOJAGERS SUPERTIP. Keten stunt: “Pizza kost nu maar 3,50 euro in plaats van 13,50 euro” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is stuntweek bij pizzaketen Domino’s. Als je een regular pizza afhaalt vóór 16 uur, betaal je maar 3,50 euro in plaats van 13,50 euro. Wacht je tot ná 16 uur, dan is het 4,50 euro.
  [naar artikel]
 12. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je Duvel kopen voor amper 0,99 euro per flesje (en zelfs minder als je het slim aanpakt) (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie graag Duvel drinkt, kan momenteel een koopje doen bij warenhuisketens Albert Heijn en Colruyt. In plaats van ongeveer anderhalve euro voor een flesje, betaal je er nu maar 0,99 euro. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er deze week zijn tip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 13. PROMOJAGERS SUPERTIP. 3,99 euro per kilogram: hier koop je de goedkoopste paaseitjes (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog een week en het is zover: dan strooit de paashaas weer naar hartenlust paaseitjes in het rond. Volgens Promojagers België doet hij zijn inkopen het best bij Albert Heijn, Kruidvat of Colruyt, want daar zijn ze momenteel het goedkoopst. Je betaalt er maar 3,99 euro per kilogram.
  [naar artikel]
 14. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je pasta met gigantische korting (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De prijs van bloem dreigt op korte termijn te exploderen door de oorlog in Oekraïne en dat kan gevolgen hebben voor de prijs van pasta. De wekelijkse supertip van Promojagers België komt dan ook als geroepen. Ze ontdekten een knaller van een pastapromotie, met dank aan Albert Heijn.
  [naar artikel]
 15. PROMOJAGERS SUPERTIP: hier krijg je Nordmann-kerstboom, friteuse én teppanyaki voor maar 75,99 euro (dat is met 200 euro (!) korting) (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De feestdagen beginnen in zicht te komen en de leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promoacties met elkaar delen – zijn...
  [naar artikel]
 16. PROMOJAGERS SUPERTIP: hier krijg je Nordmann-kerstboom, friteuse én teppanyaki voor maar 74,99 euro (dat is met 200 euro (!) korting) (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De feestdagen beginnen in zicht te komen en de leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promoacties met elkaar delen – zijn...
  [naar artikel]
 17. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier scoor je nog extra korting bovenop solden: “Jas van Scotch & Soda voor 27,99 euro in plaats van 110 euro" (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het einde van de solden komt in zicht en dat is voor veel online shops, winkelketens en handelaars het sein om nog wat extra kortingen in de strijd te gooien. Dat weten de leden van Promojagers België als geen ander en in hun Facebookgroep delen ze enkele van de strafste acties die ze al tegenkwamen. Beheerder Gunther Devisch geeft een overzicht.
  [naar artikel]
 18. PROMOJAGERS SUPERTIP. Stockverkoop bij bekende schoenenketen: “Mijn rekening ging van 287,82 euro naar 99,94 euro” (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In verscheidene filialen van schoenenketen Bristol kan je ferme koopjes doen dankzij een grote stockverkoop. Er zijn kortingen tot -70 procent te scoren en ronde prijzen van 1 tot maximaal 30 euro. De leden van Facebookgroep Promojagers België delen trots hoeveel korting ze kregen en beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 19. PROMOJAGERS SUPERTIP. Grote stockverkoop in oude Brantanowinkels: “Drie paar schoenen voor 20 euro in plaats van 95 euro” (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie toe is aan nieuwe schoenen, kan koopjes doen in een aantal vroegere winkels van het failliete Brantano. Daar worden grote stockverkopen georganiseerd. De leden van Promojagers België zijn zeer enthousiast en beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 20. PROMOJAGERS SUPERTIP. Kruidvat geeft wasmiddel weg voor prikje en je kan nog combineren met bonnen: “1 euro betaald in plaats van 37,90 euro" (07/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wasmiddel nodig heeft, rept zich volgens Promojagers België best naar winkelketen Kruidvat. Voor vier verpakkingen Dreft, Ariel en Lenor betaal je momenteel maar 10 euro en je krijgt er nog een gratis plooibak bovenop. “Je kan de actie zelfs combineren met kortingsbonnen van Zin in Meer. Daardoor betaalden onze leden maar een fractie meer van de totale prijs”, aldus Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 21. PROMOJAGERS SUPERTIP. Wie bij deze supermarkt drie producten koopt uit groot gamma krijgt bon van 20 euro voor Bol.com (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie boodschappen doet bij Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize of hun webshop in ons land, kan een gratis cadeaubon van 20 euro krijgen voor webwinkel Bol.com. Dat melden de leden van Promojagers België. Ze maken er hun wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 22. PROMOJAGERS SUPERTIP. Grote kledingwinkel organiseert outlet met topmerken: “303 euro betaald in plaats van 968 euro” (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België kun je bij Modemakers in Temse kledij van topmerken - onder meer Guess, CKS, Tommy...
  [naar artikel]
 23. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je nu stevige kortingen op water en frisdrank: “28 euro voor 75 blikjes Pepsi (33cl)” (23/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is het moment om je voorraad water en frisdrank aan te vullen. Toch als we Promojagers België mogen geloven, de community die de strafste kortingen met elkaar deelt. “Bij Colruyt lopen er heel wat acties die de prijzen tot met een derde omlaag doen gaan”, zegt beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 24. PROMOJAGERS SUPERTIP: verwenpakket voor 89 in plaats van 246 euro (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Af en toe een verwenmomentje voor jezelf is belangrijk en dat weten ze ook in de Facebookgroep Promojagers België. Daar delen bijna 100.000 leden...
  [naar artikel]
 25. PROMOJAGERS SUPERTIP: feestpakket voor slechts 99 in plaats van 305,11 euro (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De feestdagen komen steeds dichterbij. Dat beseffen ze ook in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste kortingsacties met elkaar...
  [naar artikel]
 26. PROMOJAGERS SUPERTIP: feestpakket voor slechts 99,99 in plaats van 305,11 euro (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De feestdagen komen steeds dichterbij. Dat beseffen ze ook in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste kortingsacties met elkaar...
  [naar artikel]
 27. PROMOJAGERS SUPERTIP. Wie kerstboom koopt bij IKEA krijgt er waardebon van 15 euro bij: “Dat is nog 4,99 euro per boom” (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De feestdagen komen eraan en overal verschijnen de eerste kerstbomen in de huiskamers. Wie nog geen boom in huis heeft gehaald, kan volgens de leden van Promojagers België best eens bij IKEA langsgaan. Wie daar een ‘echte’ kerstboom koopt voor 19,99 euro, krijgt er een waardebon van 15 euro bij. “Je betaalt dus maar 4,99 euro per boom”, vertelt Gunther Devisch.
  [naar artikel]
 28. PROMOJAGERS SUPERTIP. Modeketen organiseert grote fabrieksverkoop: “Jeans van Diesel gekocht voor 15 euro in plaats van 170 euro” (25/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Modeketen ZEB organiseert nog tot en met zaterdag 2 januari een grote fabrieksverkoop van kleding, schoenen en accessoires. Leden van de Facebookgroep Promojagers België zijn enthousiast en delen dat je er honderden euro's kan uitsparen.
  [naar artikel]
 29. PROMOJAGERS SUPERTIP. Kledingwinkel met topmerken houdt stockverkoop: “Korting van meer dan 300 euro, nu 135 euro betaald” (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tijd voor een nieuwe outfit? Dan moet je volgens de leden van Facebookgroep Promojagers België naar kledingwinkel Modemakers. “Er zijn grote kortingen op dames- en herenkledij”, aldus beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor lezeres van HLN.
  [naar artikel]
 30. PROMOJAGERS SUPERTIP. Bol.com strooit met enorme kortingen: “960 rollen toiletpapier voor 80 euro” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer Bol 7-daagse en dat betekent dat je superkortingen kan scoren op een enorm gamma aan producten, van wasmiddel, verzorgingsproducten, parfum en toiletpapier tot speelgoed, smartphones en zelfs drones. Beheerder Gunther Devisch van Promojagers België maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 31. PROMOJAGERS SUPERTIP: verwenpakket papa voor 89 in plaats van 246 euro (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vaderdag is in aantocht en dat gaat niet onopgemerkt voorbij in de Facebookgroep Promojagers België. Daar delen bijna 100.000 leden de strafste...
  [naar artikel]
 32. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je ijsjes kopen aan halve prijs: “Doos Magnums voor maar 1,22 euro” (26/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie met de tropische hitte van deze week zichzelf graag verwent met een ijsje, heeft geluk. Volgens de leden van Promojagers België zijn er bij...
  [naar artikel]
 33. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je ijsjes kopen aan vierde van de prijs: “Doos Magnums voor maar 1,22 euro” (26/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie met de tropische hitte van deze week zichzelf graag verwent met een ijsje, heeft geluk. Volgens de leden van Promojagers België zijn er bij...
  [naar artikel]
 34. PROMOJAGERS SUPERTIP. Grote stockverkoop bij Bristol: ronde prijzen vanaf 2 euro (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Schoenen- en kledingketen Bristol trapt de koopjesperiode af met een stockopruiming. Volgens Gunther Devisch van Promojagers België kan je er terecht voor ronde prijzen vanaf 2 euro en kortingen tot -70 procent. Hij maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 35. PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze supermarkten verkopen nu champagne voor minder dan 10 euro: “Volgens Test Aankoop een van de beste” (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eindejaarsfeesten komen dichterbij en de leden van Promojagers België zijn al volop bezig met het inslaan van hun voorraad champagne. Twee supermarktketens hebben op dit moment dan ook een heel interessante aanbieding, klinkt het. Je kan er momenteel flessen kopen voor maar 9,99 euro en dit weekend gaat zelfs daar nog een percentage vanaf.
  [naar artikel]
 36. PROMOJAGERS SUPERTIP: winkelketen combineert 50% korting met 1+1-gratis en shoppers delen hoe ze honderden euro’s bespaarden (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “De winkelwaarde van deze boodschappen is 655 euro, maar ik heb maar 167 euro betaald”. Het is maar een van de vele posts die afgelopen week...
  [naar artikel]
 37. PROMOJAGERS SUPERTIP. Bon van 25 euro bij aankoop van 100 euro en twee extra tips voor IKEA Family-leden (09/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ikea is altijd populair in onze groep”, zo steekt Gunther Devisch van Promojagers België van wal. Deze week heeft hij dan ook niet één, maar wel drie tips over interessante acties van de bekende meubelgigant in petto.
  [naar artikel]
 38. PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze ketens gaan voluit voor koppelverkoop: “65,99 euro betaald voor drie paar schoenen in plaats van 304,95 euro” (03/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De sperperiode voor de solden (die dit jaar op 1 augustus beginnen door de coronacrisis) is gestart, maar dat betekent niet dat je nu al geen...
  [naar artikel]
 39. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kun je katteneten kopen aan bodemprijs (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Heb jij thuis een kat rondlopen? Het is het moment om kattenvoeding in te slaan. Dat zeggen althans de leden van de Facebookgroep Promojagers België, die de strafste kortingsacties met elkaar delen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 40. PROMOJAGERS SUPERTIP. Kledingketen geeft tot meer dan 80 procent korting: “Er ging 236 euro af, ik heb maar 59 euro betaald” (24/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tijd voor een nieuwe outfit? Dan moet je volgens de leden van Facebookgroep Promojagers België naar kledingketen ZEB. “Daar zijn kortingen te...
  [naar artikel]
 41. PROMOJAGERS SUPERTIP. Driedubbele korting bij schoenenketen: “133 in plaats van 485 euro betaald voor 5 paar” (17/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie nieuwe schoenen wil: het is het moment. Volgens de leden van Promojagers België – een Facebookgroep waar leden de strafste kortingsacties met...
  [naar artikel]
 42. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je Duvel kopen met stevige korting: “En sportdrank voor de kater” (20/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liefhebbers van Duvel reppen zich best naar warenhuisketen Colruyt, want je kan er momenteel een koopje doen. Dat melden de leden van Promojagers België, die er deze week hun supertip van maken voor de lezers van HLN. Die zal voortaan overigens op zaterdag verschijnen.
  [naar artikel]
 43. PROMOJAGERS SUPERTIP. Schoenenketen geeft driedubbele korting: “133 in plaats van 485 euro betaald voor 5 paar” (17/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie nieuwe schoenen wil: het is het moment. Volgens de leden van Promojagers België – een Facebookgroep waar leden de strafste kortingsacties met...
  [naar artikel]
 44. PROMOJAGERS SUPERTIP. “Amper 10 euro voor bak Jupiler (33cl) en je krijgt er gratis EK-gadgets bij” (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het EK voetbal is in aantocht en dat zullen we geweten hebben. Bij enkele supermarktketens kan je voor amper 10 euro een bak Jupiler kopen (33cl) en je krijgt er nog gratis EK-gadgets bij. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 45. PROMOJAGERS SUPERTIP. Torfs houdt grote stockverkoop: “300 euro korting gekregen” (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Schoenenwinkel Torfs houdt een grote stockverkoop in zijn distributiecentrum in het Oost-Vlaamse Temse. Nog tot en met 8 mei kan je er snuisteren tussen 50.000 paar schoenen, tassen, kleding en decoratie uit de lente- en de zomercollectie aan scherpe prijzen. Promojagers België maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]
 46. PROMOJAGERS SUPERTIP: in deze supermarkt betaal je maar 4,99 euro voor 2 kilo mosselen (26/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het mosselseizoen is weer gestart en dat is de leden van de Facebookgroep Promojagers België niet ontgaan. Er was afgelopen week veel...
  [naar artikel]
 47. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kun je profiteren van “uitzonderlijke” 1+1 gratis-actie op frisdrank (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Straffe kortingsacties van maar liefst vijftig procent op frisdrank. Het gebeurt nauwelijks. Heel wat leden van de Facebookgroep Promojagers België zijn dolenthousiast over de straffe promo: 1+1 gratis op Coca-Cola Zero. “Dit is zeer uitzonderlijk”, zegt beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip voor de lezers van HLN van maakt.
  [naar artikel]
 48. PROMOJAGERS SUPERTIP. Aperitief Martini te koop aan dumpingprijs (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hou je van Martini? Dan moet je volgens de Facebookgroep Promojagers België dit weekend bij warenhuisketen Albert Heijn zijn. “Door een grote opruimactie krijg je bij aankoop van enkele flessen bubbels een tweede fles gratis”, aldus beheerder Gunther Devisch. “Dat geldt onder meer voor het populaire aperitief Martini Bellini.”
  [naar artikel]
 49. PROMOJAGERS SUPERTIP. ZEB For Stars sluit deuren en houdt totale uitverkoop: “236 euro korting gekregen” (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De winkels van ZEB For Stars sluiten binnenkort de deuren en daarom wordt een totale uitverkoop georganiseerd. Er zijn nu al grote kortingen te scoren en daar zijn de leden van Promojagers België bijzonder enthousiast over. Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy