Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
07:42 uur

Last van opdringerige goede doelen? "De inspecteur" geeft je tips om daar vanaf te geraken

VRT NWS

14/05/2022 - 09:14

Je doet een gift aan een goed doel, even later krijg je een brief om opnieuw te storten. En zo blijven er maar brieven komen. Dan sturen ze je kleine cadeautjes, in de hoop dat je toch maar zou storten. Soms gaan goede doelen daar behoorlijk ver in. Wat kan je doen om hen te laten stoppen?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Goede raad voor je thermostaat: "De inspecteur" geeft 6 tips om die zo energiezuinig mogelijk te gebruiken (16/10/2021 - VRT NWS)
  Nu de temperaturen buiten dalen, zetten we massaal de verwarming aan. Voor wie een thermostaat heeft, kan dat met een draai aan het wieltje of met een druk op de knop. Met deze tips van "De inspecteur" Sven Pichal verbruik je hierbij zo min mogelijk energie.
  [naar artikel]
 2. Vakantiehuisje geboekt en zin in een zorgeloze vakantie? "De inspecteur" geeft enkele tips (30/10/2021 - VRT NWS)
  Met vrienden of familie een vakantiehuis boeken is altijd leuk om even weg te kunnen. Om je vakantie echt zorgeloos te laten verlopen, hou je best rekening met een aantal dingen. "De inspecteur" van Radio 2 geeft tips waarop je moet letten.
  [naar artikel]
 3. Je wilt je coronapas aanvragen maar de Itsme-app werkt niet? Deze tips van "De inspecteur" kunnen helpen (18/09/2021 - VRT NWS)
  Itsme is een fantastische app als je je wilt aanmelden op online diensten. Als je hem geïnstalleerd krijgt tenminste, want daar loopt het vaak mis. En dat terwijl je die app nu net erg vaak kunt gebruiken, bijvoorbeeld om je COVID Safe-ticket in orde te brengen. "De inspecteur" van Radio 2 zocht uit hoe jouw Itsme-problemen het snelste opgelost geraken.
  [naar artikel]
 4. Het leven wordt duurder: "De inspecteur" geeft 3 tips om boodschappen doen betaalbaar te houden (11/12/2021 - VRT NWS)
  Het leven wordt steeds duurder. Gelukkig stijgen de lonen en uitkeringen ook een beetje én geeft "De inspecteur" van Radio 2 jou graag 3 eenvoudige tips waarmee je jouw boodschappen net iets meer betaalbaar kan houden.
  [naar artikel]
 5. BEKIJK - Hoe kan je vermijden om te veel te betalen in een parkeergarage? "De inspecteur" geeft je deze gouden tips   (30/04/2022 - VRT NWS)
  Tegenwoordig kan je in veel parkeergarages dankzij nummerplaatherkenning binnenrijden zonder dat je een ticket hoeft te nemen. Je kan dat ook doen via verschillende parkeerapps. Handig, want je kan automatisch de slagbomen passeren. Maar let op, want soms kan dit duurder zijn. Kijk naar de tips van "De inspecteur" in de video.
  [naar artikel]
 6. Citytrip naar Londen? Vergeet vanaf 1 oktober je internationaal paspoort niet, "De inspecteur" geeft enkele tips (25/09/2021 - VRT NWS)
  De gevolgen van de brexit worden stilaan voelbaar. Zo heb je vanaf 1 oktober een internationaal paspoort nodig als je naar het Verenigd Koninkrijk wil reizen. Plan je binnenkort een citytrip naar Londen? "De inspecteur" van Radio 2 legt uit waarop je moet letten.
  [naar artikel]
 7. 3 concrete tips van "De inspecteur" die je tot 350 euro helpen te besparen op je energiefactuur (01/10/2021 - VRT NWS)
  De energieprijzen swingen de pan uit en het ziet ernaar uit dat die nog niet zo snel zullen dalen. Het klinkt cliché, maar het beste wat je kan doen is letten op je verbruik. "De inspecteur" geeft drie concrete tips waarmee je tot 350 euro kan besparen op je energiefactuur.
  [naar artikel]
 8. BEKIJK - Op zoek naar een voordelig én ongevaarlijk parfum voor Valentijn? "De inspecteur" geeft tips  (12/02/2022 - VRT NWS)
  Volgende week is het Valentijn. Misschien overweeg je om je geliefde parfum als cadeau te geven. Maar hoe kies je de geur die het beste bij je past, zijn parfums ongezond en waarop moet je letten bij de prijs? In de video hierboven zet "De inspecteur" alle tips op een rijtje.
  [naar artikel]
 9. Hoe kan je honderden euro's besparen zonder het echt te voelen? 10 eenvoudige tips van "De Inspecteur" (20/03/2022 - VRT NWS)
  Energieprijzen die historisch hoog staan, je winkelmandje dat almaar duurder wordt: het is voor doorsnee mensen als jij en ik puzzelen om hier en daar nog wat te besparen op de uitgaven. "De Inspecteur" op Radio 2 maakte de oefening en verzamelde zo 10 tips waarmee je tot honderden euro's per jaar kan besparen.
  [naar artikel]
 10. BEKIJK - Hoeveel geld krijg je terug als je vlucht vertraagd is? "De inspecteur" geeft tips over je rechten (07/05/2022 - VRT NWS)
  Een uitgestelde of vertraagde vlucht: niet ideaal als je op vakantie vertrekt. Maar als consument ben je wel beschermd. Soms heb je zelfs recht op een schadevergoeding. En die kan oplopen tot 600 euro. "De inspecteur" zoekt het voor je uit.
  [naar artikel]
 11. BEKIJK - Apotheker zegt dat je medicijnen gewoon mag wegspoelen, klopt dat? "De inspecteur" zoekt het uit (19/02/2022 - VRT NWS)
  Vervallen siroop? Halflege pillendozen? En wat met naalden? Eén luisteraar kreeg van de apotheker te horen dat het gewoon in de gootsteen mag, maar zo eenvoudig is het niet. "De inspecteur" geeft enkele tips in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 12. Waarom sturen goede doelen brieven met cadeautjes? En hoe kan je je uitschrijven? (26/10/2020 - VRT NWS)
  Een gepersonaliseerde balpen, postkaarten met honden en zelfs een nagelknipper. Het zijn maar een paar gadgets die een luisteraar van "De inspecteur" op Radio 2 de afgelopen maanden in zijn brievenbus vond. Hij stuurde zijn verzameling door naar de redactie. De afzenders zijn altijd goede doelen die hopen op een donatie. Hoe komen ze aan zijn adres en waarom investeren ze in die gadgets?
  [naar artikel]
 13. Kan je écht voordeel halen uit reclamefolders? "De inspecteur" ziet mogelijkheden (13/11/2021 - VRT NWS)
  Elke week worden er 70 miljoen reclamefolders op papier verspreid in ons land en ook online worden ze steeds meer bekeken. Ben je als consument iets met al die folders en kan je er echt voordeel uit halen? "De inspecteur" van Radio 2 geeft tips waarop je moet letten.
  [naar artikel]
 14. BEKIJK - Hoe kan je toch nog geld besparen in duurdere tijden? "De inspecteur" heeft concrete tips (19/03/2022 - VRT NWS)
  Het leven wordt steeds duurder en voor sommigen is het een hele opgave om alles enigszins betaalbaar te houden. "De inspecteur" heeft in bovenstaande video enkele concrete tips om te besparen.
  [naar artikel]
 15. Heard wil dat Johnny Depp nog dieper in zijn zakken tast (26/08/2016 - De Redactie)
  Het zint Amber Heard niet dat Depp het geld - dat zij zou krijgen en wegschenken aan twee goede doelen - nu zélf direct doneert aan die goede doelen. "Hij haalt daar belastingvoordelen uit", zegt ze.
  [naar artikel]
 16. BEKIJK - Wat als je kerstpakjes nog steeds niet zijn aangekomen? "De inspecteur" weet raad! (18/12/2021 - VRT NWS)
  Het is bijna kerst en dus druk in de winkelstraten, maar ook bij de koerierdiensten. Heel wat cadeaus worden online gekocht. Dat gaat vaak goed, maar wat als een bestelling toch niet geleverd geraakt of stuk gaat tijdens het vervoer? "De inspecteur" geeft je nog enkele laatste tips om het jaar af te sluiten.
  [naar artikel]
 17. Is Black Friday het beste moment om te kopen? "De inspecteur" verdrinkt niet in de kortingen (26/11/2021 - VRT NWS)
  Black Friday is in België een Black Week geworden die vaak pas komende maandag eindigt met Cyber Monday. Je verdrinkt in de acties en kortingen, maar zijn die ook interessant? "De inspecteur" van Radio 2 gooit ons een reddingsboei in bovenstaande video en geeft tips waarop je moet letten.
  [naar artikel]
 18. Geld geven voor het goede doel via Facebook: Hoe werkt het? En is het betrouwbaar? (07/01/2020 - VRT NWS)
  Ben jij ook zo aangegrepen door de beelden van de bosbranden in Australië? Dan bestaat de kans dat je geld wil doneren voor de goede doelen die zich inzetten om de mensen en dieren daar te helpen. Misschien wel via Facebook. Via dat platform zijn er al miljoenen Australische dollars ingezameld. Maar hoe werkt zo'n inzameling eigenlijk? En is dat betrouwbaar? "De inspecteur" van Radio 2 zocht het uit.
  [naar artikel]
 19. Factuurfraude zit in de lift: met deze tips van "De inspecteur" trap je niet in de val van oplichters (19/10/2021 - VRT NWS)
  Het aantal gevallen van factuurfraude is in 2020 weer sterk gestegen, zegt de FOD Economie bij "De inspecteur" op Radio 2. Oplichters vervalsen daarbij het rekeningnummer op een factuur waardoor slachtoffers geld overschrijven op een foute rekening. Met deze tips trap je niet in de val of kan je gepast reageren als je dat wel hebt gedaan.
  [naar artikel]
 20. "Net te oud is voor het kinderziekenhuis": "Kom op tegen kanker" heeft extra aandacht voor jongvolwassenen (04/12/2017 - VRT NWS)
  Eén van de populairste goede doelen van "De Warmste week", eindejaarscampagne van de VRT waarin geld ingezameld wordt voor meer dan duizend goede doelen is "Kom op tegen kanker". Vorig jaar kreeg de organisatie ruim 400.000 euro. Dat geld wordt vooral geïnvesteerd  in activiteiten voor kankerpatiënten jonger dan 35. Maarten Vangramberen ging kijken wat dat betekent.
  [naar artikel]
 21. BEKIJK - Wat kan je doen als energieleveranciers het spel niet eerlijk spelen? Dit zijn de tips van "De inspecteur" (16/01/2022 - VRT NWS)
  Nu de prijzen voor gas en elektriciteit historisch hoog liggen, vallen er op onze redactie geregeld verhalen en vragen binnen over soms bedenkelijke praktijken van enkele energieleveranciers. "De Inspecteur" nam enkele van die verhalen en vragen onder de loep. Dit zijn zijn tips.
  [naar artikel]
 22. Ex-vrouw van Amazonbaas geeft maar liefst vier miljard dollar weg aan goede doelen: "Deze pandemie is sloophamer" (16/12/2020 - VRT NWS)
  MacKenzie Scott - de ex-vrouw van Amazonbaas Jeff Bezos - heeft de afgelopen maanden vier miljard dollar weggegeven aan allerlei goede doelen. "Deze pandemie is de sloophamer geweest in de levens van Amerikanen die al aan het worstelen waren." Scott is de vierde rijkste vrouw ter wereld.
  [naar artikel]
 23. Waar moet je op letten als je een elektrische step koopt? Met deze tips van "De inspecteur" hou je het veilig (23/10/2021 - VRT NWS)
  Elektrische steps zijn heel populair, maar het aantal ongevallen met deze tweewielers neemt ook toe. Daarom is het belangrijk dat je bij de aankoop ervan op een aantal dingen let. En ook na de aankoop kan je een aantal dingen doen waardoor rijden met een step leuk en veilig blijft. “De inspecteur” van Radio 2 geeft een aantal handige tips voor steppers.
  [naar artikel]
 24. Ladies Circle Genk doneert opbrenst 'Bonjour' aan lokale goede doelen (03/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op woensdag 18 april overhandigde de organisatie Ladies Circle Genk de opbrengst van hun lentesneukelwandeltocht 'Bonjour' aan vijf verschillende goede doelen. Elk van de vijf cheques ging naar een lokaal project in Genk. Er werden 5 cheques overhandigd aan evenveel Genkse "goede doelen".
  [naar artikel]
 25. Vlaanderen lanceert op 1 april de nieuwe gratis vrijwilligersverzekering: "De inspecteur" legt het uit (26/03/2019 - VRT NWS)
  De vrijwilligersverzekering steekt vanaf 1 april in een nieuw jasje. "De Inspecteur" op Radio 2 zocht uit wat er verandert en vooral: verbetert.
  [naar artikel]
 26. Hoe kom je brandveilig de feestdagen door? "De inspecteur" en brandweerman Alain Habils geven 3 tips   (24/12/2021 - VRT NWS)
  Tijdens de eindejaarperiode brengen we onbewust veel risicofactoren voor brand samen. Van hete olie in een frietketel tot omvallende kaarsen. Brandweerman Alain Habils en "De inspecteur" van Radio 2 Sven Pichal geven je 3 tips om brandveilig de feestdagen door te komen.
  [naar artikel]
 27. Wat doet Booking.com en moet ik elke voucher zomaar aanvaarden? "De inspecteur" geeft antwoord op jullie reisvragen (27/03/2020 - VRT NWS)
  Grenzen gaan dicht, vluchten worden geannuleerd, en hoteluitbaters kunnen hun gasten niet meer ontvangen. De reissector ligt op apegapen door de coronacrisis. En dat heeft grote gevolgen als je binnenkort op reis vertrekt. "De Inspecteur" geeft samen met het Europees Centrum voor de Consument een antwoord op de meest gestelde vragen.
  [naar artikel]
 28. Ondernemers roepen op om online te shoppen via Trooper om zo goede doelen en verenigingen te steunen (02/12/2020 - VRT NWS)
  Verschillende Belgische ondernemers willen goede doelen en verenigingen extra steunen in de coronaperiode, en roepen daarom op om online bestellingen bij hen te doen via de website trooper.be. Van de aankopen die je daar doet, wordt een percentage doorgestort naar het goede doel of de vereniging van jouw keuze. "Zo vormen we allemaal samen Het Warmste Front", zeggen Antwerpse ondernemers Wouter Torfs en Hans Bourlon op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 29. Johnny Depp is "diep geraakt door Ambers vrijgevigheid" en stuurt geld direct naar goede doelen (25/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Johnny Depp is zo vol lof over zijn ex Amber Heard dat hij de cheques van de echtscheidingsschikking rechtstreeks doorstuurt naar de goede doelen
  [naar artikel]
 30. Goede doelen ontgoocheld in Warmste Week: "Liever geld dan vrijwilligers" (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Warmste Week gooit het dit jaar over een andere boeg: in plaats van een gulle gift vraagt de liefdadigheidscampagne persoonlijke inzet. Maar de goede doelen reageren ontgoocheld. “Dit is een streep door de rekening.”
  [naar artikel]
 31. Wouter Beke roept bouwsector samen na pleidooi van "De inspecteur" (06/09/2019 - VRT NWS)
  Het Radio 2-programma "De inspecteur" hield deze week een pleidooi om een ombudsdienst voor de bouwsector in het leven te roepen, want die bestaat nog niet. Bouwers en verbouwers staan daardoor nog te vaak in de kou. Vandaag vindt "De inspecteur" gehoor voor die oproep bij de bouwsector en de politiek.
  [naar artikel]
 32. Besparen in 2022 - "Rem niet te bruusk en tank waar veel concurrentie is": zo bespaar je bij autorijden (05/01/2022 - VRT NWS)
  De brandstofprijzen staan al een tijdje hoog. Misschien wordt het tijd om eindelijk eens werk te maken van een cursus eco-rijden, zodat je op zo'n manier leert rijden, dat je veel minder verbruikt. Automobilistenvereniging VAB geeft bij "De Inspecteur" op Radio 2 tips om zuiniger te rijden en goedkoper te tanken.
  [naar artikel]
 33. Zo maakt u uw robotmaaier klaar voor zijn winterslaap (16/11/2019 - VRT NWS)
  Het wordt kouder en dan stopt het gras met groeien. Tijd dus om de robotmaaier op te bergen. Hoe bereidt u die het beste voor op die lange rustpauze? "De inspecteur" geeft enkele tips.
  [naar artikel]
 34. Coronacrisis hakt zwaar in de budgetten van goede doelen (25/09/2020 - Knack)
  Hoewel de coronacrisis de solidariteit onder de bevolking een boost gaf, zagen veel goede doelen hun inkomsten dalen. Vooral omdat ze minder acties konden organiseren. "Deze crisis toont nog eens aan dat je duurzame engagementen moet zoeken", vertelt Björn Macauter van Ondernemers voor Ondernemers.
  [naar artikel]
 35. We laten massaal geld liggen bij de dokter en in het ziekenhuis: met deze 6 tips kan je tot honderden euro's besparen (19/05/2022 - VRT NWS)
  Alles is duur tegenwoordig, ook gezondheidszorg. De Socialistische Ziekenfondsen geven bij "De inspecteur" op Radio 2 zes tips die de zorgfactuur betaalbaarder maken. "Niet alleen voor onze leden, maar voor iedereen. Want de Belg betaalt te vaak te veel voor zorg." Lees hieronder mee en doe er je voordeel mee.
  [naar artikel]
 36. Aalter schenkt geld uit snelheidsovertredingen aan fonds voor verkeersslachtoffers: "Hebben geld niet nodig" (21/12/2021 - VRT NWS)
  Aalter zal vanaf 2022 het geld dat binnenkomt via snelheidsovertredingen integraal doorstorten naar twee goede doelen. "Zij sensibiliseren ons om te tonen wat de gevaren van te snel rijden kunnen zijn", klinkt het.
  [naar artikel]
 37. Vooruitzicht 2018: "De Inspecteur" beantwoordt uw prangende consumentenvragen (11/01/2018 - VRT NWS)
  Wordt  betalen met de kaart echt gratis in 2018? En mag ook de consument een gesprek met een klantendienst opnamen? Het zijn maar enkele vragen waarop "De inspecteur" Sven Pichal een antwoord geeft in bovenstaand filmpje. Net als andere experten van VRT NWS zal Sven ook aanwezig zijn op "Het Vooruitzicht" in Leuven, op zaterdag 13 januari. Er zijn nog tickets beschikbaar. Meer informatie kunt u hier vinden: https://hetvooruitzicht.vrtnws.be/bestel
  [naar artikel]
 38. De papieren folder blijft populair: 3 opvallende resultaten uit de reclamefolderbevraging van "De inspecteur" (08/11/2021 - VRT NWS)
  Kijk jij elke week uit naar het moment waarop de reclamefolders in de bus vallen? Dan ben je niet alleen! Uit een bevraging van "De inspecteur" van Radio 2 blijkt dat meer dan 73 procent van alle deelnemers de reclamefolders leest. Dat is op zich al verrassend, maar uit de bevraging komen nog meer wetenswaardigheden naar boven. "De inspecteur" verzamelt hieronder de drie opvallendste.
  [naar artikel]
 39. Besparen in 2022 - "Opruimen geeft je overzicht en doet je bewuster kopen": 5 tips van opruimcoach Nele Colle (04/01/2022 - VRT NWS)
  Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. "De Inspecteur" van Radio 2 kijkt deze week naar hoe we kunnen besparen, zonder te moeten inboeten of gierig te worden. Deel 1: opruimen. "Als je dat doet, ga je overzicht scheppen en ga je nadien veel bewuster kopen", zegt opruimcoach Nele Colle.
  [naar artikel]
 40. Goede manieren aan tafel: etiquettespecialiste Brigitte Balfoort geeft tips (29/12/2017 - VRT NWS)
  Met oud en nieuw zitten we massaal aan de feesttafel. Maar hoe eet je nu netjes soep? En waar blijf je met je servet? "Karrewiet"-reporters Anna en Pepijn Vanneste trekken naar de butlerschool in Oostkamp. Daar krijgen ze een les in etiquette van Brigitte Balfoort. 
  [naar artikel]
 41. Vlaming doneert gemiddeld 240 euro per jaar: aan deze goede doelen geeft u het meest én het minst (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Vlaming geeft jaarlijks zo’n 240 euro aan goede doelen. Dat becijferde de Hogeschool Gent nu De Warmste Week op kruissnelheid is. Vooral verenigingen actief rond gezondheid, natuur en dierenbescherming zijn erg populair. “Ontwikkelingssamenwerking ontvangt de minste steun.”
  [naar artikel]
 42. Voor het eerst je geld beleggen? Financieel journalist Ewald Pironet geeft je praktische tips om aan de slag te gaan (21/09/2021 - VRT NWS)
  Voor alles is een eerste keer, ook voor de financiële stappen in je leven. En die eerste keer pak je beter goed aan, want het gaan over jouw geld. Laura De Raedt uit Buggenhout is 27, ze heeft net een huis gekocht, doet aan pensioensparen en wil graag beleggen. “Maar hoe begin ik daaraan?” Financieel journalist Ewald Pironet geeft haar tips bij "De inspecteur" op Radio 2.
  [naar artikel]
 43. De KerstSTAL Vreren schenkt cheque aan twee goede doelen (24/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op zondag 23 september schonk de KerstSTAL Vreren twee cheques aan goede doelen “Met een paar vrienden kwam een vereniging tot stand, gegroeid uit een Kersthappening in Vreren, namelijk de KerstSTAL. In die periode serveerden we drankjes aan 1 euro. En dat werd een succes. In die mate dat we sponsoring kregen van partners, die jaarlijks 25 euro storten. Met dat geld steunt die vereniging goede doelen", aldus Jimmy Cardon.
  [naar artikel]
 44. Telenet past website aan na klacht bij "De inspecteur" over "onbeperkt internet" (07/09/2021 - VRT NWS)
  Telenet palmt massaal de reclameblokken in met reclame voor haar nieuwe bundel "Telenet ONE". Het pakket maakt grootse beloftes, namelijk onbeperkt internet én mobiele data in binnen- en buitenland. Maar uit klachten die "De inspecteur" ontvangt, blijkt dat toch niet helemaal te kloppen.
  [naar artikel]
 45. Wordt boodschappen doen echt duurder? "De inspecteur" onderzoekt het de komende maanden met de winkelkartest (12/12/2021 - VRT NWS)
  De prijzen voor voeding in de supermarkt stijgen vanaf januari 2022, voorspellen experten. Hoeveel precies is koffiedik kijken. "De inspecteur" Sven Pichal van Radio 2 doet daarom een test: hij vult een winkelkar met 75 courante producten en volgt de prijzen ervan de komende maanden intensief op om evoluties bloot te leggen.
  [naar artikel]
 46. Nieuwe terugbetaling van CM veroorzaakt lange wachttijden bij orthodontist (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Christelijke Mutualiteit (CM) geeft vanaf 1 januari een hogere tegemoetkoming voor behandelingen bij de orthodontist. Daardoor stellen patiënten hun behandeling uit naar 2021. "De wachttijden worden daardoor alleen maar langer", zegt professor Bart Vande Vannet van de Belgische beroepsvereniging van Nederlandstalige orthodontisten vandaag in "De Inspecteur" op Radio 2.
  [naar artikel]
 47. Denk je aan cadeaubons voor onder de kerstboom? Vijf tips om daar een geweldig geschenk van te maken (06/12/2019 - VRT NWS)
  Er is geen ontkomen aan, de feestdagen komen steeds dichterbij. Voor veel mensen is dan ook de jacht op de eindejaarscadeaus geopend. Geen gemakkelijke klus, en dat is een cadeau- of belevenisbon een oplossing. Weet wel dat niet iedereen dat een geweldig cadeau vindt. Er zijn heel wat dingen waarop je kan letten als je een bon koopt of krijgt. "De Inspecteur" van Radio 2 verzamelt 5 belangrijke tips.
  [naar artikel]
 48. Radioprogramma "De inspecteur" pleit voor ombudsdienst voor bouwsector (02/09/2019 - VRT NWS)
  Het radioprogramma "De inspecteur", op Radio 2, voert deze week actie voor een ombudsdienst in de bouwsector. Momenteel bestaan er al verschillende ombudsdiensten: voor de post, voor telecom, voor verzekeringen of voor verschillende overheidsdiensten. "De Inspecteur" wil dat er ook een voor de bouwsector komt.
  [naar artikel]
 49. Klachten over oplichting bij zoekertjessites: enkele tips om er veiliger te winkelen (16/01/2020 - VRT NWS)
  Het aantal klachten van mensen die zijn opgelicht via zoekertjessites - zoals 2dehands.be - blijft stijgen. Dat meldt "De inspecteur" op Radio 2. Waar hou je het beste rekening mee? Enkele tips op een rijtje.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy