Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:59 uur

Achtervolging op E313 eindigt met crash in Borgerhout: bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis gebracht

Het Nieuwsblad

14/05/2022 - 10:08

Op de E313 richting Gent, ter hoogte van Borgerhout, is vrijdagnacht een wagen gecrasht na een korte achtervolging door de politie. De bestuurder werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden van zijn vlucht worden onderzocht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Achtervolging op E313 eindigt met crash: bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis gebracht (14/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de E313 richting Gent, ter hoogte van Borgerhout, is vrijdagnacht een wagen gecrasht na een korte achtervolging door de politie. De bestuurder werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden van zijn vlucht worden onderzocht.
  [naar artikel]
 2. Achtervolging op E313 eindigt met crash in Borgerhout: dronken bestuurder (43) in levensgevaar naar ziekenhuis (14/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E313 richting Gent en Breda, ter hoogte van Borgerhout, is vrijdagochtend een wagen gecrasht na een korte achtervolging door de politie. De bestuurder (43) werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Hij legde een positieve alcoholtest af.
  [naar artikel]
 3. Achtervolging vanuit Borgerhout, via E313 en Oelegem, eindigt in doodlopende straat in Wijnegem (03/05/2020 - VRT NWS)
  De politie wilde vannacht een auto controleren in Borgerhout, omdat de rijstijl van de chauffeur de aandacht had getrokken. Maar de bestuurder gaf plankgas en de politie moest de achtervolging inzetten. Die ging over de Turnhoutsebaan in Borgerhout via de E313 en Oelegem naar Wijnegem. Daar kon de passagier gevat worden, maar de bestuurder is nog op de vlucht.
  [naar artikel]
 4. Achtervolging eindigt met crash in Wijnegem, bestuurder kan te voet vluchten (03/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een achtervolging die startte in Borgerhout is zaterdagnacht in Wijnegem geëindigd met een crash. De bestuurder van de vluchtende auto kon uiteindelijk te voet ontkomen. Onderweg werden in de bebouwde kom snelheden tot 130 km/u gehaald.
  [naar artikel]
 5. Bestuurder gaat over de kop en crasht in Borgerhout tijdens politieachtervolging E313 (14/05/2022 - VRT NWS)
  Deze ochtend crashte een bestuurder tijdens een politieachtervolging aan de afrit van de E313 in Borgerhout. Ter hoogte van de wegenwerken in Wommelgem stak een auto een politievoertuig voorbij aan hoge snelheid. De politie startte de achtervolging. De bestuurder nam de afrit in Borgerhout en ging daar overkop, de chauffeur had te veel gedronken.
  [naar artikel]
 6. Bestuurder zwaargewond bij crash op E313 (21/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een crash op de E313 bij Ranst is in de nacht van zaterdag op zondag een autobestuurder zwaargewond geraakt.
  [naar artikel]
 7. Bestuurder zwaargewond na crash op E313 in Beringen (06/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De bestuurder van een personenwagen is vrijdagnacht omstreeks 3 uur zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de E313 ter hoogte van de afrit in Beringen.
  [naar artikel]
 8. Achtervolging eindigt met crash op andere wagen: baby van 15 dagen oud naar ziekenhuis gebracht (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een geseind voertuig is maandagmiddag ingereden op een andere wagen aan de Singel in Borgerhout. Dat gebeurde tijdens een politieachtervolging. De vier inzittenden van de geseinde wagen werden gearresteerd. In de wagen die werd aangereden zat een baby van 15 dagen oud.
  [naar artikel]
 9. Achtervolging eindigt met crash tegen andere wagen: baby van 15 dagen naar ziekenhuis gebracht (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een geseind voertuig is maandagmiddag ingereden op een andere wagen aan de Singel in Borgerhout. Dat gebeurde tijdens een politieachtervolging. De vier inzittenden van de geseinde wagen werden gearresteerd. In de wagen die werd aangereden zat een baby van 15 dagen oud.
  [naar artikel]
 10. Opnieuw ongeval op E313: paardenbestelwagen rijdt in op file (26/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E313 in Geel is er om 11.30u opnieuw een zwaar verkeersongeval gebeurd. In de richting van Antwerpen merkte een bestuurder van een paardenbestelwagen de file in aanloop van de werken in Oevel (Westerlo) niet op. De bestelwagen met Nederlandse nummerplaten reed achteraan in op een vrachtwagen. De bestuurder moest door de brandweer bevrijd worden en werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 11. Spectaculaire achtervolging op E17 eindigt met crash: vluchtende bestuurder knalt tegen combi (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een Franse automobilist is zondagavond, na een spectaculaire achtervolging op de E17, op een politiecombi geknald. De bestuurder en twee agenten raakten daarbij gewond, zo meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 12. Bestuurder vlucht weg voor alcoholcontrole: achtervolging met snelheden tot 200 km/u eindigt met crash in Wilrijk (05/12/2020 - De Standaard)
  Op de E19 richting Antwerpen vond vrijdagavond een achtervolging met hoge snelheid plaats. Een 24-jarige bestuurder probeerde in Mechelen te ontkomen aan een alcoholcontrole en sloeg op de vlucht.
  [naar artikel]
 13. Bestuurder kritiek na klap tegen vangrail op E313 (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder is zondagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de E313 tussen het klaverblad in Lummen en Beringen. In de richting van Antwerpen was hij met zijn auto tegen een vangrail terechtgekomen. De auto werd tegen een boom gekatapulteerd om daarna op het dak op de pechstrook terecht te komen. Het slachtoffer werd door de brandweer uit het wrak gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou in kritieke toestand zijn.
  [naar artikel]
 14. Bestuurder slaat op de vlucht bij controle, achtervolging eindigt in crash in Maastricht (22/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een controle op de grens van België en Nederland is een autobestuurder op de vlucht geslagen. De achtervolging eindigde in een crash in Maastricht. Medewerkers van de Koninklijke Marechaussee hebben zaterdagmiddag een verdachte aangehouden.
  [naar artikel]
 15. Achtervolging op E19 met snelheden tot 200 km/u eindigt met crash in Wilrijk (02/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een achtervolging op de E19 aan de grensovergang in Meer (Hoogstraten) is woensdag geëindigd in Wilrijk. Een bestuurder probeerde te vluchten van de politie crashte er onder het viaduct van de A12. Tijdens de achtervolging werden snelheden tot 200 km/u gehaald.
  [naar artikel]
 16. Bestuurder levensgevaarlijk gewond na ongeval op E313 in Zandhoven (17/11/2018 - Metro)
  In Massenhoven, een deelgemeente van Zandhoven, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een persoon levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval op de E313. Om voorlopig onduidelijke redenen raakte het voertuig van de bestuurder van de baan en kwam het in de berm terecht. De hulpdiensten ontvingen een oproep rond 03.30 uur. Op de E313 richting Antwerpen raakte een wagen van de baan, botste op een vangrail en kwam uiteindelijk in de berm terecht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. De bestuurder van de wagen, die alleen in het voertuig zat, raakte daarbij zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Rond 7 uur ’s ochtends was het voertuig getakeld en was alle hinder voor het verkeer op de E313 opgelost. bron: Belga Het bericht Bestuurder levensgevaarlijk gewond na ongeval op E313 in Zandhoven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Bestuurder vlucht weg voor alcoholcontrole: achtervolging met snelheden tot 200 km/u eindigt met crash in Wilrijk (05/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de E19 richting Antwerpen vond vrijdagavond een achtervolging aan hoge snelheden plaats. Een 24-jarige bestuurder probeerde in Mechelen te ontkomen aan een alcoholcontrole en sloeg op de vlucht.
  [naar artikel]
 18. Bestuurder zwaargewond bij crash: klap zo hevig dat motorblok op fietspad eindigt (21/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een chauffeur is woensdagochtend om 6.30 uur zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Grote Baan in Waasmunster.
  [naar artikel]
 19. Schoolbus rijdt in op staart van file op E313 in Lummen: chauffeur zwaargewond en tiental kinderen lichtgewond naar ziekenhuis (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E313 iets voor het klaverblad in Lummen richting Luik is een schoolbus met kinderen dinsdagochtend betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De buschauffeur moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. Een tiental kinderen zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De buschauffeur is zwaargewond.
  [naar artikel]
 20. Achtervolging op E19 vanuit Mechelen eindigt met crash in Wilrijk (04/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 richting Antwerpen vond vrijdagavond een achtervolging aan hoge snelheden plaats. Een bestuurder probeerde in Mechelen te ontkomen aan een alcoholcontrole en sloeg op de vlucht.
  [naar artikel]
 21. Wilde achtervolging op E19 eindigt met crash in Antwerpen (05/12/2020 - VRT NWS)
  In Antwerpen is gisteravond een auto gecrasht na een wilde achtervolging door de politie. Die achtervolging was gestart in Mechelen, toen de autobestuurder aan een politiecontrole wilde ontkomen. De 24-jarige bestuurder crashte uiteindelijk in bocht, maar raakte niet zwaar gewond.
  [naar artikel]
 22. Zware crash in Wijvestraat (16/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een man is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval in de Wijvestraat. De bestuurder was even na 22 uur van de weg geraakt en in de berm terechtgekomen. De auto was zwaar beschadigd. Voorbijgangers vonden de bestuurder voor het wrak. Of hij eruit was geslingerd of er op eigen kracht uit was gekropen, was onduidelijk. De man is voor verzorging naar het ziekenhuis in Hasselt gebracht.
  [naar artikel]
 23. Ziekenwagen gaat over kop in Schoten: ambulancier zwaargewond naar ziekenhuis gebracht (18/05/2022 - VRT NWS)
  Op de Botermelkbaan in Schoten is een ziekenwagen over kop gegaan, nadat de wagen een voorligger wou inhalen. De voorligger nam op dat moment een afslag naar links en botste tegen de ambulance. De bestuurder van de ziekenwagen is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 24. Achtervolging eindigt met crash op andere wagen: vier inzittenden gearresteerd, baby naar ziekenhuis (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een geseind voertuig is maandagmiddag ingereden op een andere wagen aan de Singel in Borgerhout. Dat gebeurde tijdens een politieachtervolging. De vier inzittenden van de geseinde wagen werden gearresteerd.
  [naar artikel]
 25. Twee kinderen komen om bij verkeersongeval na achtervolging (13/02/2021 - VRT NWS)
  In Moeskroen, in de provincie Henegouwen, zijn twee kinderen van 4 en 8 om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De jonge slachtoffers zaten achteraan in de auto van hun stiefvader, die zelf zwaargewond raakte en naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het ongeval volgde op een woordenwisseling als gevolg van een eerste ongeval, gevolgd door een achtervolging. De bestuurder van het tweede voertuig is nog op de vlucht.
  [naar artikel]
 26. Achtervolging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E19 in Machelen is dinsdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Volgens de eerste vaststellingen ging het om een achtervolging, waarbij een voertuig met drie inzittenden frontaal op een bestelwagen knalde. De drie inzittenden lieten daarbij het leven. De bestuurder van de bestelwagen is lichtgewond.
  [naar artikel]
 27. Achtervolging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E19 in Machelen is dinsdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Volgens de eerste vaststellingen ging het om een achtervolging, waarbij een voertuig met drie inzittenden frontaal op een bestelwagen knalde. De drie inzittenden lieten daarbij het leven. De bestuurder van de bestelwagen is lichtgewond.
  [naar artikel]
 28. Man (58) omgekomen bij zware crash op E313: bestuurder (22) begon te spookrijden na eerder ongeval (04/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar ongeval op E313 in Beringen is een 58-jarige man om het leven gekomen, zijn 59-jarige vrouw raakte zwaargewond. Het koppel was wellicht net op vakantie vertrokken. De crash werd veroorzaakt door een 22-jarige man die vlak daarvoor was beginnen spookrijden na een minder zware aanrijding.
  [naar artikel]
 29. Achtervolging eindigt in spectaculaire crash (01/06/2018 - De Standaard)
  Bij een crash in Rekkem, West-Vlaanderen, zijn vrijdag vier agenten gewond geraakt. Nadat inbrekers betrapt werden in Moeskroen zette de politie de achtervolging in.
  [naar artikel]
 30. Achtervolging eindigt in spectaculaire crash (01/06/2018 - De Standaard)
  Bij een crash in Rekkem, West-Vlaanderen, zijn vrijdag vier agenten gewond geraakt. Nadat inbrekers betrapt werden in Moeskroen zette de politie de achtervolging in.
  [naar artikel]
 31. Bestuurder met levenslang rijverbod gevat na crash op E17 (03/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de E17 is donderdagvoormiddag een achtervolging van een wagen die een politiecontrole ontvluchtte geëindigd met een crash ter hoogte van Kruibeke. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. De 22-jarige bestuurder belandde met zijn voertuig tegen een verlichtingspaal en raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De man uit Temse bleek een levenslang rijverbod te hebben.
  [naar artikel]
 32. Achtervolging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder gaat spookrijden (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E19 in Machelen is dinsdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Volgens de eerste vaststellingen ging het om een achtervolging, waarbij een voertuig met drie inzittenden frontaal op een bestelwagen knalde. De drie inzittenden lieten daarbij het leven. De bestuurder van de bestelwagen is lichtgewond.
  [naar artikel]
 33. Bestuurder zwaargewond na ongeval op E313 richting Antwerpen (10/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de E313 in Ranst raakte een bestuurder woensdag zwaargewond. Door het ongeval is er één rijstrook versperd, er staat een file.
  [naar artikel]
 34. Auto belandt op zijkant na verkeersongeval in Borgerhout: bestuurder zat gekneld in wagen (01/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder zat dinsdagmiddag gekneld in zijn wagen na een verkeersongeval in de Borsbeekstraat in Borgerhout. De persoon werd bevrijd door de brandweer en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het incident is voorlopig onduidelijk.
  [naar artikel]
 35. Schoolbus rijdt in op vrachtwagen op E313 in Lummen: chauffeur zwaargewond (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E313 iets voor het klaverblad in Lummen richting Luik is een schoolbus met kinderen dinsdagochtend betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De buschauffeur moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. Een tiental kinderen zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De buschauffeur is zwaargewond.
  [naar artikel]
 36. Man zwaargewond na crash tegen verkeerslicht (24/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een verkeersongeval op de Desguinlei in Antwerpen raakte donderdag een 30-jarige man zwaargewond. Hij werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn toestand stabiliseerde in de loop van de nacht.
  [naar artikel]
 37. Bestuurder zwaargewond na crash op N80 (17/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan de verkeerslichten van de N80 met de Meerdegatstraat werd maandagvoormiddag een bestuurder zwaargewond bij een ongeval vermoedelijk door een verkeerd ingeschat manoeuvre. Hij werd in de linkerflank gegrepen door een vrachtwagen voor autotransport. Het slachtoffer moest uit het voertuig bevrijd worden en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 38. Politie schiet op wagen die aan controle wil ontsnappen op E313 (18/03/2017 - De Standaard)
  Op de E313 richting Hasselt is zaterdagmiddag ter hoogte van Grobbendonk een wagen die in Antwerpen een politiecontrole ontvlucht was op zijn dak beland. De wagen was even voordien al eens tot staan gebracht, maar toen slaagde de bestuurder er nog in te ontkomen door een agent aan te rijden. De agent is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft na de crash de twee inzittenden van de vluchtwagen kunnen arresteren, één van hen raakte eveneens gewond.
  [naar artikel]
 39. Brusselse politie schiet op auto tijdens achtervolging: bestuurder levensgevaarlijk gewond naar ziekenhuis (27/08/2019 - VRT NWS)
  In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek heeft de politie tijdens een achtervolging geschoten op een auto die probeerde te ontkomen. Dat schrijft Bruzz en bevestigt de politie van Brussel. De bestuurder raakte levensgevaarlijk gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede inzittende is opgepakt.
  [naar artikel]
 40. Spectaculaire achtervolging eindigt in crash op E17 (19/08/2019 - VRT NWS)
  Een achtervolging door de politie op de E17 zondagavond is met een crash geëindigd. Twee politie-inspecteurs en de vluchtende Franse automobilist zijn gewond geraakt.
  [naar artikel]
 41. Wagen gaat over vangrails op E313 in Wommelgem: bestuurder gewond naar ziekenhuis gebracht (23/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder is zondagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de E313 in Wommelgem, richting Antwerpen. De wagen belandde over de vangrails.
  [naar artikel]
 42. Roekeloze bestuurder negeert rood licht en veroorzaakt spectaculaire crash (09/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder heeft in het Australische Adelaide een grote crash veroorzaakt. De automobilist negeerde het rood licht en botste zo op een andere wagen. Er werden twee mensen zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, vier anderen raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 43. Roekeloze bestuurder negeert rood licht en veroorzaakt spectaculaire crash (09/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder heeft in het Australische Adelaide een grote crash veroorzaakt. De automobilist negeerde het rood licht en botste zo op een andere wagen. Er werden twee mensen zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, vier anderen raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 44. Twintiger zwaargewond na zware crash in Gierle (07/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar verkeersongeval in de Kloosterstraat in Gierle (Lille) is woensdagochtend de 29-jarige V.S. uit Vosselaar zwaargewond geraakt. De man verloor de controle over zijn stuur, raakte een boom en kwam in de berm tot stilstand. Bij de crash werd onder meer het motorblok uit de auto geslingerd. Het slachtoffer werd door de brandweer uit het wrak bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 45. Wilde achtervolging eindigt met crash in Schellebelle (22/09/2019 - Metro)
  De politie heeft zaterdagavond een man opgepakt na een wilde achtervolging van Berlare tot Schellebelle. De bestuurder crashte uiteindelijk tegen een elektriciteitspaal. De man mocht na verhoor beschikken, zegt de woordvoerder van het parket Oost-Vlaanderen. De achtervolging begon in Berlare, waar de politie een geseind voertuig wilde controleren. De bestuurder ging er echter vandoor, achternagezeten door de politie. Van Berlare ging het over Zele en Lede tot in Schellebelle, een deelgemeente van Wichelen. Daar eindigde de rit tegen een elektriciteitspaal in de Bruinbeekstraat. Er kwam een drugshond van de politie ter plaatse om de auto te doorzoeken. In de koffer werden onder meer enkele vaten met verdachte producten gevonden. De man werd voorgeleid, maar niet aangehouden. “Waarom de auto geseind stond, is niet duidelijk”, zegt Sarah Demeyer van het Oost-Vlaamse parket. bron: Belga Het bericht Wilde achtervolging eindigt met crash in Schellebelle verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Crash na achtervolging op E313 (11/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een politieachtervolging eindigde woensdagochtend rond 3.40 uur in de vangrails van de E313 even voorbij Tongeren in de richting van Luik.
  [naar artikel]
 47. Achtervolging eindigt met crash in Nederland: politie op zoek naar Belgische verdachte (22/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een achtervolging, gestart in ons land, is geëindigd met een crash in Nederland nabij Terneuzen. Een persoon werd opgepakt, een andere persoon kon ontkomen. De Nederlandse politie is bezig met een zoekactie met
  [naar artikel]
 48. Bestuurder van bestelwagen zwaargewond na botsing op E313 in Ranst (05/03/2022 - VRT NWS)
  Een bestuurder van een bestelwagen is op de E313 ter hoogte van Ranst zwaargewond geraakt na een botsing met een vrachtwagen. Door het ongeval zijn twee rijstroken richting Hasselt versperd.
  [naar artikel]
 49. Achtervolging eindigt met crash: 3 inzittenden gearresteerd (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een geseind voertuig is maandagmiddag na een politieachtervolging gecrasht op de Singel in Borgerhout. Drie inzittenden werden gearresteerd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy