Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 May 2022
04:25 uur

Bezos en Biden bekvechten over belastingen

De Tijd

14/05/2022 - 10:21

09:50 De Amazon-miljardair Jeff Bezos beticht de Amerikaanse president Joe Biden van misleiding na tweets over belastingverhogingen voor de rijkste bedrijven in de VS.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Amazon betaalde de voorbije jaren amper belastingen, maarJeff Bezos beweert nu voorstander te zijn van belastingverhoging (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Topman Jeff Bezos van Amazon staat achter een verhoging van belastingen voor bedrijven in de Verenigde Staten. Dat meldt hij in een geschreven verklaring op de site van het technologieconcern. Vorige week haalde de Amerikaanse president Joe Biden het door Bezos opgerichte webwinkelbedrijf nog aan als voorbeeld van grote bedrijven die belastingen ontwijken.
  [naar artikel]
 2. Amazon betaalde de voorbije jaren amper belastingen, maar Jeff Bezos beweert nu voorstander te zijn van belastingverhoging (07/04/2021 - De Morgen)
  Topman Jeff Bezos van Amazon staat achter een verhoging van belastingen voor bedrijven in de Verenigde Staten. Dat meldt hij in een geschreven verklaring op de site van het technologieconcern. Vorige week haalde de Amerikaanse president Joe Biden het door Bezos opgerichte webwinkelbedrijf nog aan als voorbeeld van grote bedrijven die belastingen ontwijken.
  [naar artikel]
 3. Miljardair Jeff Bezos beschuldigt Amerikaanse president Biden van misleiding over inflatie (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Jeff Bezos heeft de Amerikaanse president Joe Biden op Twitter beschuldigd van misleiding. Biden legde op het sociale medium een link tussen de hoge inflatie en de relatief lage belastingen die de rijkste bedrijven betalen. Bezos, oprichter van webwinkelconcern Amazon en na Tesla-topman Elon Musk de rijkste persoon ter wereld, spreekt van misleiding omdat die twee zaken volgens hem niets met elkaar te maken hebben.
  [naar artikel]
 4. Joe Biden: ‘Het wordt tijd dat Amazon belastingen betaalt’ (22/05/2020 - Express)
  De Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden heeft in een interview gezegd dat grote bedrijven ook belastingen moeten betalen. De Democraat neemt... The post Joe Biden: ‘Het wordt tijd dat Amazon belastingen betaalt’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Onderzoek naar belastingen van Hunter Biden (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er loopt een onderzoek naar de belastingen van Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president-elect Joe Biden. Dat laten Joe Biden en zijn vicepresident-elect Kamala Harris weten in een statement.
  [naar artikel]
 6. Jeff Bezos uit zich als voorstander van hogere vennootschapsbelastingen (07/04/2021 - Express)
  Amazon-topman Jeff Bezos is pleitbezorger van een belastingverhoging voor bedrijven in de VS. Hij meldde dat in een statement gepubliceerd op de site van zijn e-commercebedrijf. Wel koppelde Bezos er een voorwaarde aan: het geld dient geïnvesteerd te worden in Amerikaanse infrastructuur. ‘Wij steunen het streven van de regering-Biden om gedurfde investeringen te doen in […] The post Jeff Bezos uit zich als voorstander van hogere vennootschapsbelastingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Jeff Bezos betaalt nog geen procent belastingen, en de andere superrijken betalen niet veel meer (08/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Amerika is er ophef ontstaan nadat het nieuwskanaal ProPublica naar buiten kwam met de belastingaangiften van de allerrijksten. Jeff Bezos (Amazon), Elon Musk (Tesla) en Michael Bloomberg (Bloomberg) blijken maar bitter weinig belastingen te betalen. Dankzij allerlei achterpoortjes kunnen ze hun vermogen legaal verborgen houden voor de fiscus, zo blijkt.
  [naar artikel]
 8. Amerikaanse overheid onderzoekt belastingen Hunter Biden (10/12/2020 - VRT NWS)
  De Amerikaanse overheid onderzoekt de belastingen van Hunter Biden, de zoon van de verkozen Amerikaanse president Joe Biden. Dat heeft Hunter Biden meegedeeld in een verklaring, via het transitieteam van zijn vader. De Amerikaanse president Donald Trump had Biden al herhaaldelijk tijdens zijn verkiezingscampagne beschuldigd van corruptie. De zoon zelf heeft er vertrouwen in dat hij "wettelijk en correct" heeft gehandeld.
  [naar artikel]
 9. VS gaan belastingen op bedrijven verhogen (23/03/2021 - Express)
  De regering van de Amerikaanse president Joe Biden heeft plannen in de steigers om de bedrijven meer belastingen te laten betalen. Dat moet de gigantische investeringsplannen, vooral infrastructuurwerken, bekostigen. Dat heeft de Amerikaanse centrale bankier, Janet Yellen, gezegd in het Huis van Afgevaardigden. Biden was duidelijk over zijn plannen rond fiscaliteit, liet de topvrouw van […] The post VS gaan belastingen op bedrijven verhogen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. “Bekvechten tussen Biden en Poetin doet gasprijzen weer stijgen” (08/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De prijs van aardgas is in Europa flink gestegen. Dat komt volgens analisten omdat de Amerikaanse president Joe Biden dreigt met zware economische sancties tegen gasleverancier Rusland. Washington vreest dat de Russen een invasie van Oekraïne voorbereiden.
  [naar artikel]
 11. Witte Huis pareert kritiek van Amazon-oprichter Bezos op Biden (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Witte Huis heeft opvallend uitgehaald naar Amazon-oprichter Jeff Bezos, nadat die op Twitter openlijk kritiek had geleverd op het fiscale en economische beleid van de regering van president Joe Biden. "Er is niet veel fantasie nodig om te bedenken waarom een van de rijkste mannen op aarde tegen economische verbeteringen voor de middenklasse is", zei regeringswoordvoerder Andrew Bates.
  [naar artikel]
 12. Scheiding van Amazon-topman Jeff Bezos is rond: schikking ter waarde van 38 miljard dollar (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon-oprichter Jeff Bezos heeft een akkoord gesloten met zijn ex MacKenzie Bezos over hun scheiding. Dat meldt Bloomberg. Bezos krijgt van haar...
  [naar artikel]
 13. Jeff Bezos nóg wat rijker (08/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jeff Bezos nóg wat rijker De rijkste mens ter wereld, Jeff Bezos, is weer wat rijker geworden. Zijn vermogen is gestegen naar 211 miljard dollar, nadat het aandeel Amazon dinsdag 4,7 procent won op Wall Street. Bezos is de oprichter van het technologiebedrijf, en was al die tijd CEO. Pas maandag legde hij die rol opzij. Hij blijft evenwel grootste […] Lees dit artikel: Jeff Bezos nóg wat rijker
  [naar artikel]
 14. Partijen bekvechten over flexi-jobs (17/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Open Vld en CD&V bekvechten over de zogenaamde flexi-jobs in de horeca. Minister van Economie Kris Peeters (CD&V) heeft de sociale partners een
  [naar artikel]
 15. Bezos zet stap opzij als CEO Amazon (03/02/2021 - De Morgen)
  Jeff Bezos (57) zet later dit jaar een stap opzij als CEO van het Amerikaanse bedrijf Amazon. Hij zal deze zomer worden opgevolgd door Andy Jassy. Bezos zou wel aan boord blijven als voorzitter van de raad van bestuur. Dat schrijft Bezos zelf in een brief naar zijn collega-‘Amazonians’, zoals hij hen aanschrijft.
  [naar artikel]
 16. Biden steunt zoon Hunter tijdens onderzoek naar belastingen: “Ik heb vertrouwen in hem” (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De aanstaande president van de Verenigde Staten Joe Biden staat volledig achter zijn zoon Hunter Biden. Naar hem loopt een onderzoek wegens mogelijke misstanden met de belasting. Biden zei in de talkshow The Late Show with Stephen Colbert dat hij vertrouwen heeft in zijn zoon.
  [naar artikel]
 17. Biden herlanceert fiscale aanval op Musk en co. (28/03/2022 - De Tijd)
  16:11 Om zijn binnenlandse herverdelingsagenda te redden, blaast president Joe Biden hogere belastingen voor ultrarijke Amerikanen nieuw leven in. Maar of conservatieve partijgenoten en de grondwet dat toel...
  [naar artikel]
 18. Jeff Bezos stapt officieel op als CEO van Amazon (06/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jeff Bezos stapt officieel op als CEO van Amazon Jeff Bezos heeft maandag officieel zijn rol als CEO van Amazon neergelegd. Hij heeft het technologiebedrijf 27 jaar geleden opgericht in zijn garage in Bellevue, in de Amerikaanse staat Washington. Bezos had de stap al aangekondigd in februari. Zijn opvolger is Andy Jassy. Bezos richtte Amazon op 5 juli 1994 op als een onlinemarktplaats voor […] Lees dit artikel: Jeff Bezos stapt officieel op als CEO van Amazon
  [naar artikel]
 19. Bezos verkoopt voor 2,8 miljard aan aandelen (06/08/2019 - Metro)
  Topman Jeff Bezos van Amazon heeft de afgelopen dagen voor in totaal 2,8 miljard dollar aan aandelen Amazon verkocht. In de laatste drie dagen van juli verkocht Bezos voor 1,8 miljard, begin augustus deed hij nog eens voor een miljard dollar aandelen van de webgigant van de hand. Dat blijkt uit gegevens van de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC. Bezos had eerder aangekondigd jaarlijks voor een miljard aan aandelen te verkopen. Het geld wil Bezos steken in zijn raketbedrijf Blue Origin. Ex-vrouw Mackenzie Bezos is met 37 miljard dollar aan aandelen in Amazon de op een na grootste individuele aandeelhouder. bron: Belga   Het bericht Bezos verkoopt voor 2,8 miljard aan aandelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Hunter Biden: de beginnende schilder die een half miljoen dollar verwacht voor een doek (13/07/2021 - Knack)
  De meeste presidenten hebben wel een zwakke schakel in de familie. Bij Joe Biden is dat zijn verloren en teruggevonden zoon Hunter Biden. Eerder haalde Hunter het nieuws met dubieuze zakencontacten en een gerechtelijk onderzoek naar zijn belastingen. Nu zorgen zijn schilderijen voor hommeles.
  [naar artikel]
 21. Amazon-oprichter en miljardair Jeff Bezos kondigt scheiding aan op Twitter (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon-topman Jeff Bezos, op papier de rijkste persoon ter wereld, gaat scheiden. Hij en zijn vrouw MacKenzie Bezos kondigden in een gezamenlijke...
  [naar artikel]
 22. VS gaan belastingen op bedrijven verhogen (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De regering van de Amerikaanse president Joe Biden heeft plannen in de steigers om de bedrijven meer belastingen te laten betalen. Dat moet de gigantische investeringsplannen, vooral infrastructuurwerken, bekostigen. Dat vertelde Amerikaans minister van Financiën Janet Yellen, in het Huis van Afgevaardigden.
  [naar artikel]
 23. Hoezo, de rijkste man ter wereld? Amazon-topman Jeff Bezos ziet fortuin gehalveerd door scheiding (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oprichter van Amazon, Jeff Bezos (54), gaat scheiden. Volgens het zakenblad Forbes was Bezos met een vermogen van ruim 135 miljard dollar de...
  [naar artikel]
 24. Vandaag gaat Jeff Bezos de ruimte in: alles wat je moet weten over zijn reis van elf minuten (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Amazon-stichter Jeff Bezos is de rijkste persoon ter wereld. Tegenwoordig hoort daar ook een ruimtereis bij. De 57-jarige Amerikaan stampte in 2000 ruimtevaartbedrijf Blue Origin uit de grond. Met het ruimtetuig New Shepard zet Bezos dinsdag koers naar de ruimte, negen dagen na die andere miljardair: Richard Branson. Al ging die volgens Bezos nooit écht de ruimte in.
  [naar artikel]
 25. Vandaag gaat Jeff Bezos de ruimte in: alles wat je moet weten over zijn reis van elf minuten (20/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Amazon-stichter Jeff Bezos is de rijkste persoon ter wereld. Tegenwoordig hoort daar ook een ruimtereis bij. De 57-jarige Amerikaan stampte in 2000 ruimtevaartbedrijf Blue Origin uit de grond. Met het ruimtetuig New Shepard zet Bezos dinsdag koers naar de ruimte, negen dagen na die andere miljardair: Richard Branson. Al ging die volgens Bezos nooit écht de ruimte in.
  [naar artikel]
 26. Jeff Bezos: “Inflatie is een regressieve belasting die vooral de minstbedeelden treft” (16/05/2022 - Express)
  Jeff Bezos, de oprichter van Amazon, heeft zondagavond in een tweet (opnieuw) kritiek geuit op het beleid van de regering-Biden. “Die regering heeft alles in het werk gesteld om nog meer stimulans te geven aan een al oververhitte, inflatoire economie”, schreef hij. Net zoals in de Europese Unie scheert de inflatie in de Verenigde Staten […]
  [naar artikel]
 27. Bezos zet stap opzij als CEO Amazon (02/02/2021 - De Morgen)
  Jeff Bezos zet later dit jaar een stap opzij als CEO van Amazon. Hij zal deze zomer worden opgevolgd door Andy Jassy. Bezos zou wel aan boord blijven als voorzitter van de raad van bestuur. Dat melden verschillende Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 28. Volg het hier live: 18- en 82-jarige vergezellen Jeff Bezos op ruimtereis (20/07/2021 - Knack)
  De Nederlander Oliver Daemen mag zo meteen met Jeff Bezos, ex-topman van Amazon en baas van ruimtevaartbedrijf Blue Origin, mee op een commerciële vlucht richting de ruimte. Andere passagiers zijn de broer van Bezos en de 82-jarige Wally Funk.
  [naar artikel]
 29. Seks, geld, macht en spionage: Amazon-baas Bezos beschuldigt roddelblad van afpersing (08/02/2019 - De Morgen)
  Amazon-baas Jeff Bezos heeft David Pecker, de uitgever van het Amerikaanse roddelblad National Enquirer, beschuldigd van chantage en afpersing. Het blad publiceerde een artikel over Bezos' vermeende relatie met de tv-persoonlijkheid Lauren Sanchez, die hem zijn huwelijk kostte. Bezos zet nu de dreigementen van National Enquirer dat er pikante foto’s van hem gelekt zouden worden, letterlijk online.
  [naar artikel]
 30. Bezos vervelt van ceo tot schoonmoeder van Amazon (06/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jeff Bezos stopt later dit het jaar als CEO van webgigant Amazon. De tot voor kort rijkste man ter wereld met een vermogen van 187 miljard dollar richtte het bedrijf 25 jaar geleden op als een online boekenwinkel. De wissel van de macht bij Amazon roept veel vragen op. Ook al gaat Bezos niet echt weg.
  [naar artikel]
 31. Boedelscheiding van Amazon-koppel is rond: MacKenzie Bezos meteen 3e rijkste vrouw ter wereld (06/07/2019 - VRT NWS)
  Amazon-oprichter Jeff Bezos heeft een akkoord gesloten met zijn ex MacKenzie Bezos over hun scheiding. Dat meldt het financiële persagentschap Bloomberg. Bezos krijgt van haar ex voor 38 miljard dollar aan Amazon-aandelen. Daardoor staat de vrouw meteen op plaats 22 in de miljardairsindex van Bloomberg als de op 3 na rijkste vrouw ter wereld.
  [naar artikel]
 32. COLUMN. “Miljardairs zoals Jeff Bezos betalen amper belastingen omdat de wetgever het toelaat” (11/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Economiejournalist Guido Cloostermans geeft elke week zijn persoonlijke kijk op een actueel economisch thema
  [naar artikel]
 33. Geheime documenten onthullen hoeveel belastingen rijksten der aarde betalen (en het is niet veel) (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een goed bewaard geheim: hoeveel de allerrijksten der aarde nu precies betalen aan inkomstenbelastingen. ProPublica - een non-profit die aan onderzoeksjournalistiek doet en daarvoor al verscheidene Pulitzerprijzen in de wacht sleepte - kon de hand leggen op flink wat vertrouwelijke documenten van de Amerikaanse belastingdienst (IRS) en die geven een blik op de belastingen van miljardairs als Jeff Bezos, Elon Musk en Warren Buffett. Spoiler: ze betalen weinig en soms zelfs helemaal niets.
  [naar artikel]
 34. Miljardair Jeff Bezos (57) zwaait af als CEO van Amazon (05/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon-topman Jeff Bezos (57) is niet langer directeur van het techbedrijf dat hij exact 27 jaar eerder oprichtte. Met een lening van zijn ouders begon de toen 30-jarige Bezos een onlineboekwinkel. Inmiddels verkoopt Amazon vrijwel alles wat je kunt bedenken, verzorgt het zelf de distributie daarvoor, levert het clouddiensten, biedt het streamingdiensten voor muziek en video en maakt het een eigen slimme assistent met bijbehorende slimme speakers. Daarbij is Bezos ook de rijkste man ter wereld.
  [naar artikel]
 35. Rijkste man Jeff Bezos verdient miljarden door coronacrisis (15/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, is tijdens de coronacrisis nog een heel stuk rijker geworden, nu het aandeel van retailer Amazon naar een recordniveau gestegen is. Bezos is hoofdaandeelhouder van Amazon.
  [naar artikel]
 36. Jeff Bezos stapt op als CEO van Amazon (03/02/2021 - Knack)
  Jeff Bezos stapt in het derde kwartaal van 2021 op als CEO van het Amerikaanse bedrijf Amazon. Dat maakte het bedrijf bekend. Andy Jassy vervangt Bezos als hoofd van de onlinewinkel.
  [naar artikel]
 37. Miljardair Jeff Bezos (57) zwaait vandaag af als CEO van Amazon (05/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon-topman Jeff Bezos (57) is niet langer directeur van het techbedrijf dat hij exact 27 jaar eerder oprichtte. Met een lening van zijn ouders begon de toen 30-jarige Bezos een onlineboekwinkel. Inmiddels verkoopt Amazon vrijwel alles wat je kunt bedenken, verzorgt het zelf de distributie daarvoor, levert het clouddiensten, biedt het streamingdiensten voor muziek en video en maakt het een eigen slimme assistent met bijbehorende slimme speakers. Daarbij is Bezos ook de rijkste man ter wereld.
  [naar artikel]
 38. Musk, Bezos, Buffett: dit zijn de kolossale bedragen die de miljardairs moeten betalen als Bidens vermogensbelasting goedgekeurd wordt (29/03/2022 - Express)
  De belastingverhoging van 20 procent die Amerikaans president Joe Biden voorstelt in zijn begroting voor 2023, zou de Amerikaanse federale schatkist zo’n 215 miljard dollar afkomstig van de allerrijksten opleveren. Als Bidens voorstel goedgekeurd wordt, zal Musk het meeste mogen ophoesten, namelijk zo’n 50 miljard dollar. Na hem volgt Bezos die 35 miljard dollar aan […]
  [naar artikel]
 39. Ruimtereis met Bezos geveild voor 28 miljoen dollar (12/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een nog onbekende persoon mag voor 28 miljoen dollar (ruim 23 miljoen euro) mee de ruimte in met Amazon-oprichter Jeff Bezos. Hij won een veiling voor een plekje in de raket van Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van de steenrijke Bezos.
  [naar artikel]
 40. Maand bekvechten om te eindigen met mengelmoes: zo kwam akkoord energiefactuur tot stand (02/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De federale regering komt dan toch met een verlaging van de energiefactuur over de brug, na bijna een maand bekvechten. Een doorbrak kwam er pas toen premier Alexander De Croo (Open VLD) maandagnacht alle vicepremiers apart bij zich riep. Het resultaat is een melange waarin iedereen zich deels kan vinden.
  [naar artikel]
 41. Maand bekvechten om te eindigen met mengelmoes: zo kwam akkoord energiefactuur tot stand (02/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De federale regering komt dan toch met een verlaging van de energiefactuur over de brug, na bijna een maand bekvechten. Een doorbrak kwam er pas toen premier Alexander De Croo (Open VLD) maandagnacht alle vicepremiers apart bij zich riep. Het resultaat is een melange waarin iedereen zich deels kan vinden.
  [naar artikel]
 42. Jeff Bezos voltooit met succes ruimtevlucht (20/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Jeff Bezos voltooit met succes ruimtevlucht De oprichter van Amazon vloog vandaag 100 km boven de aarde met een 18 meter hoge raket. Deze namiddag landde hij veilig in een veld in de Amerikaanse staat Texas. Een grijnzende Bezos kwam enkele minuten na de landing met een gehavende cowboyhoed uit de capsule om high fives uit te wisselen met een horde […] Lees dit artikel: Jeff Bezos voltooit met succes ruimtevlucht
  [naar artikel]
 43. Joe Biden legt huzarenstuk voor: dit 2-biljoen-dollarplan moet de Amerikaanse economie redden (01/04/2021 - De Morgen)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft een enorm investeringsplan geïntroduceerd ter waarde van meer dan 2 biljoen dollar om de economie te transformeren. Om alle maatregelen te betalen wil hij de belastingen voor het bedrijfsleven verhogen.
  [naar artikel]
 44. Corona brengt Amazonbaas Bezos 24 miljard dollar op (15/04/2020 - Express)
  De rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, is tijdens de coronacrisis nog een heel stuk rijker geworden, nu het aandeel... The post Corona brengt Amazonbaas Bezos 24 miljard dollar op appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Jeff Bezos daagt Nasa voor de rechter (17/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Blue Origin, het bedrijf van Jeff Bezos, daagt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie Nasa voor de rechter. Bezos vindt dat die onterecht een contract van 2,9 miljard dollar aan SpaceX heeft toegekend.
  [naar artikel]
 46. Bezos verliest strijd met Musk om miljardencontract NASA (04/11/2021 - De Tijd)
  20:44 Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van multimiljardair Jeff Bezos, verliest de rechtszaak over het miljardencontract voor de bouw van een maanlander voor de NASA. SpaceX van Bezos' rivaal Elon Musk w...
  [naar artikel]
 47. Tiener die met Jeff Bezos de ruimte in mocht, deed vlak voor vertrek bekentenis aan Amazon-topman (24/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Olivier Daemen, de 18-jarige Nederlander die meevloog met Jeff Bezos in zijn ruimtetuig New Shephard, heeft kort voor lancering verteld aan de Amazon-miljardair dat hij nog nooit iets bestelde op diens webwinkel. Het was lang geleden dat iemand hem dat zei, aldus Bezos.
  [naar artikel]
 48. Elon Musk zoekt (opnieuw) Twitteroorlog met Jeff Bezos (12/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk zoekt (opnieuw) Twitteroorlog met Jeff Bezos De mede-oprichter van Tesla reageerde maandag op een tweet van Bezos met een zilveren medaille emoji nadat de kloof tussen de twee ’s werelds rijkste personen vorige week nog groter werd door de stijgende waardering van Musk’s raketbedrijf SpaceX. Zijn nettowaarde is nu $222 miljard, terwijl Amazons Bezos op $190,8 miljard staat, volgens de Bloomberg […] Lees dit artikel: Elon Musk zoekt (opnieuw) Twitteroorlog met Jeff Bezos
  [naar artikel]
 49. Plaatsje op eerste ruimtereis met Jeff Bezos verkocht voor 28 miljoen dollar (12/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nog onbekende persoon mag voor 28 miljoen dollar (ruim 23 miljoen euro) mee de ruimte in met Amazon-oprichter Jeff Bezos. Hij won een veiling voor een plekje in de raket van Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van de steenrijke Bezos.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy