Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:05 uur

Twee mannen opgepakt na dodelijke brand in New Delhi

Het Belang van Limburg

14/05/2022 - 13:01

De politie in New Delhi heeft twee personen gearresteerd die verdacht worden van de dodelijke brand in een commercieel gebouw. Zij worden ervan beschuldigd de brandveiligheidsregels te hebben overtreden, aldus de brandweer van de Indiase hoofdstad.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Derde persoon opgepakt voor dodelijke brand in New Delhi (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In New Delhi is zondag nog een derde persoon opgepakt nadat zeker 27 mensen om het leven waren gekomen bij een grote brand in een gebouw in de stad. Het gaat om de eigenaar van het gebouw.
  [naar artikel]
 2. Brand New Delhi: politie arresteert fabriekseigenaar (08/12/2019 - Metro)
  In het Indiase New Delhi heeft de politie zondag de eigenaar en de beheerder opgepakt van de fabriek waar 43 mensen het leven verloren bij een brand. De eigenaar wordt beschuldigd van doodslag en nalatigheid, zo meldde politiewoordvoerder Monica Bhardwaj. Ook de beheerder is opgepakt, maar het is onduidelijk of ook hij in beschuldiging is gesteld. De brand was zondagochtend uitgebroken in de fabriek waar onder meer handtassen en speelgoed wordt gemaakt. Meer dan zestig werknemers sliepen in het gebouw en werden ’s ochtends vroeg door de vlammen verrast. 43 van hen overleefde de brand niet. Ze overleden aan het inhaleren van giftige rook. “Er was veel brandbaar plastic materiaal, en papier, in de werkruimtes. Dat zorgde voor giftige rook. Ook twee politiemannen en brandweermannen zijn daardoor in het ziekenhuis beland”, voegde de woordvoerder toe. Bron: Belga   Het bericht Brand New Delhi: politie arresteert fabriekseigenaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Tientallen doden bij fabrieksbrand in New Delhi (08/12/2019 - De Tijd)
  10:06 Bij een grote brand in een fabriek in New Delhi in India zijn zondag tientallen mensen omgekomen. Volgens de autoriteiten zijn minstens 43 dodelijke slachtoffers gevallen. Er vielen ook 16 gewonden.
  [naar artikel]
 4. Brand in hotel in New Delhi: 17 doden (12/02/2019 - VRT NWS)
  Bij een brand in een hotel in New Delhi, in India, zijn zeker 17 doden gevallen. Vier anderen raakten gewond. Het hotel van vijf verdiepingen ging bijna volledig op in vlammen. Het staat in een toeristische buurt in het westen van New Delhi met veel winkels en goedkope hotels.
  [naar artikel]
 5. Tientallen doden bij brand in New Delhi (08/12/2019 - Metro)
  Bij een grote brand in een fabriek in New Delhi in India zijn tientallen mensen omgekomen. Volgens lokale media zou het gaan om zeker 35 dodelijke slachtoffers. De slachtoffers zouden werknemers zijn die in de fabriek hadden geslapen en ’s ochtends vroeg door de vlammen verrast zijn. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Er zijn regelmatig branden en ongevallen in Indiase fabrieken omdat de veiligheidsnormen vaak worden genegeerd. Doordat er weinig voorzieningen zijn, zoals nooduitgangen en brandblussystemen, vallen er vaak veel slachtoffers. In september kwamen er bij verschillende explosies in een chemiefabriek in het westen van het land meer dan een dozijn mensen om het leven en vielen nog eens tientallen gewonden. Bron: Belga   Het bericht Tientallen doden bij brand in New Delhi verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Verdachte van dodelijke steekpartij Brugge opgepakt in Amsterdam (19/12/2017 - VRT NWS)
  In Amsterdam is één van de twee mannen opgepakt die verdacht worden van een dodelijke steekpartij in Brugge, 2,5 jaar geleden. De 24-jarige Steven V.G. was eind vorige maand verdwenen terwijl hij een enkelband droeg.
  [naar artikel]
 7. Minstens 40 doden door brand in fabriek New Delhi (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een fabriek in de Indiase hoofdstad New Delhi is zondagmorgen een grote brand uitgebroken. De hulpdiensten vrezen dat tenminste 40 mensen om het...
  [naar artikel]
 8. Minstens 40 doden door brand in fabriek New Delhi (08/12/2019 - De Morgen)
  In een fabriek in de Indiase hoofdstad New Delhi is zondagmorgen een grote brand uitgebroken. De hulpdiensten vrezen dat tenminste 40 mensen om het leven zijn gekomen, dat meldt de Times of India.
  [naar artikel]
 9. Minstens 43 doden door brand in fabriek New Delhi (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een fabriek in de Indiase hoofdstad New Delhi is zondagmorgen een grote brand uitgebroken. De hulpdiensten vrezen dat minstens 43 mensen om het...
  [naar artikel]
 10. Drie mannen opgepakt na dodelijke drugs op Engels dancefestival (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie mannen zijn opgepakt in verband met drugshandel op het Engelse Mutiny Festival waar meerdere doden vielen.
  [naar artikel]
 11. Twee twintigers opgepakt na dodelijke vechtpartij in Aalst (27/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Aalst is een zestigjarige man overleden na een dodelijke vechtpartij. De feiten dateren van 16 juli, maar het slachtoffer is gisteren bezweken aan zijn verwonding. De twee mannen (27 en 29) sloegen het slachtoffer in elkaar, waarna hij in coma belandde.
  [naar artikel]
 12. Twee mannen opgepakt na incident bij Trumps buitenverblijf in Florida (31/01/2020 - De Morgen)
  Twee mannen zijn vrijdag opgepakt nadat ze met een auto twee controleposten hadden genegeerd bij het resort van de Amerikaanse president Donald Trump, Mar-a-Lago in de staat Florida. Dat meldt de politie van Palm Beach. Het motief van de twee mannen is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 13. Dodelijke brand in kot Leuven: celstraffen met uitstel (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zijn vandaag tot voorwaardelijke celstraffen van drie maanden en één jaar veroordeeld voor de brand in een studentenhuis in Leuven.
  [naar artikel]
 14. Twee kleuters sterven bij brand in appartement (05/05/2021 - De Standaard)
  Nog geen twee weken na de dodelijke brand in ­Anderlecht, vielen woensdag ­opnieuw twee doden bij een brand. Amara (4) en Yaguine (2,5) ­waren alleen thuis.
  [naar artikel]
 15. Opnieuw twee mannen opgepakt die spuwden naar politie in Antwerpen (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Antwerpen en Wommelgem zijn donderdag bij twee verschillende incidenten twee mannen opgepakt, omdat ze naar de politie zouden hebben gespuwd. Dat meldt het Antwerpse parket. Beide mannen riepen bovendien dat ze besmet zijn met coronavirus. Ook woensdag werden in Antwerpen al twee mannen opgepakt, omdat ze spuwden of hoestten naar de politie.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw twee mannen opgepakt die naar politie spuwen (27/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Donderdag zijn opnieuw twee mannen opgepakt die tijdens twee verschillende incidenten gespuwd zouden hebben naar de politie. De twee mannen van 38 en 44 jaar worden vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 17. Zeker 17 doden bij verwoestende hotelbrand in New Delhi (12/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeker zeventien mensen zijn om het leven gekomen bij een brand in een hotel in het centrum van de Indiase stad New Delhi. Onder de slachtoffers...
  [naar artikel]
 18. Twee mogelijke verdachten opgepakt voor dodelijke caféruzie in Bocholt (02/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de caféruzie met dodelijke afloop in Bocholt zijn twee mogelijke verdachten opgepakt. Het gaat om twee jonge twintigers. Het...
  [naar artikel]
 19. Drie tieners uit Beringen opgepakt voor brandstichting met dodelijke afloop (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor de noodlottige brand in het leegstaande gebouwencomplex op de Koolmijnlaan in Beringen waarbij twee brandweermannen omkwamen, zijn vier jongeren uit Beringen opgepakt. Drie van hen waren in de zomer van 2019 toen de brand uitbrak nog minderjarig. Onderzoek heeft uitgewezen dat brandstichting, mogelijk op ongelukkige wijze, werd veroorzaak door drie minderjarigen.
  [naar artikel]
 20. Twee mannen in Frankrijk opgepakt voor dodelijke achtervolging die Louhan (8) en Leyla (4) het leven kostte (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de identificatie van de tweede bestuurder die zaterdag betrokken was bij de achtervolging en het ongeval waarbij twee kinderen om het leven kwamen, is het tweede voertuig gevonden. In Frankrijk zijn bovendien twee verdachten opgepakt, bericht de krant La Voix du Nord maandag.
  [naar artikel]
 21. Twee mannen in Frankrijk opgepakt voor dodelijke achtervolging die Louhan (8) en Leyla (4) het leven kostte (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de identificatie van de tweede bestuurder die zaterdag betrokken was bij de achtervolging en het ongeval waarbij twee kinderen om het leven kwamen, is het tweede voertuig gevonden. In Frankrijk zijn bovendien twee verdachten opgepakt, bericht de krant La Voix du Nord maandag.
  [naar artikel]
 22. Dodelijke explosie in Leicester: drie mannen opgepakt (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft drie mannen opgepakt in verband met de zware explosie bij een winkel in de Engelse stad Leicester. De dertigers worden verdacht...
  [naar artikel]
 23. Gerechtelijk onderzoek naar dodelijke brand in Beringen afgerond (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het gerechtelijk onderzoek naar de dodelijke brand van twee jaar geleden in Beringen is afgerond. Het parket moet nu een eindvordering opstellen en aan de raadkamer overmaken. Bij de aangestoken brand lieten twee brandweermannen het leven.
  [naar artikel]
 24. Twee mannen opgepakt na inbraken in 19 auto’s in Luik (10/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opgepakt nadat ze in 19 geparkeerde voertuigen hadden ingebroken in Jupille, in de provincie...
  [naar artikel]
 25. Twee mannen opgepakt na helse achtervolging met helikopter en speurhonden (21/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Omstreeks 5 uur vanmorgen zijn twee mannen in Wevelgem opgepakt na een helse achtervolging. Waarvoor de mannen gezocht werden is nog niet duidelijk, maar het zou gaan om feiten die zich in Doornik afspeelden.
  [naar artikel]
 26. Opnieuw twee mannen opgepakt die spuwden naar politie (27/03/2020 - De Standaard)
  In Antwerpen en Wommelgem zijn donderdag bij twee verschillende incidenten twee mannen opgepakt, omdat ze naar de politie zouden hebben gespuwd. Dat meldt het Antwerpse parket. Beide mannen riepen bovendien dat ze besmet zijn met coronavirus.
  [naar artikel]
 27. India gaat daders van groepsverkrachting New Delhi vrijdagmorgen ophangen (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vier mannen die veroordeeld zijn voor een brutale groepsverkrachting en moord, die zeven jaar geleden plaatsvond in de Indiase hoofdstad New Delhi,...
  [naar artikel]
 28. Opnieuw twee mensen opgepakt in onderzoek naar mesaanval in Nice (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de dodelijke mesaanval in de Notre-Dame van Nice zijn gisterenavond nog eens twee mannen opgepakt. Dat werd vandaag in gerechtelijke kringen vernomen. In totaal worden nu al zes mensen vastgehouden.
  [naar artikel]
 29. Zeven jongeren opgepakt voor dodelijke brandstichting in school Kuala Lumpur (16/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Maleisische politie heeft zeven jongeren opgepakt in verband met de dodelijke brand in een religieuze school in hoofdstad Kuala Lumpur. Bij de
  [naar artikel]
 30. Twee mannen opgepakt die met wapen zwaaiden in Brussels metrostation (07/06/2018 - De Standaard)
  De lokale politie Brussel Zuid heeft donderdagavond twee mannen opgepakt die even voordien met een wapen hadden staan zwaaien in het Brusselse metrostation Clemenceau. Het is nog niet duidelijk of het om een echt vuurwapen ging, en wat de mannen ermee van plan waren.
  [naar artikel]
 31. Twee mannen opgepakt die met wapen zwaaiden in Brussels metrostation (07/06/2018 - De Standaard)
  De lokale politie Brussel Zuid heeft donderdagavond twee mannen opgepakt die even voordien met een wapen hadden staan zwaaien in het Brusselse metrostation Clemenceau. Het is nog niet duidelijk of het om een echt vuurwapen ging, en wat de mannen ermee van plan waren.
  [naar artikel]
 32. Zware fabrieksbrand in India: dodental loopt op tot boven de 40 (08/12/2019 - VRT NWS)
  Bij een grote brand in een fabriek in New Delhi, de hoofdstad van India, zijn tientallen mensen omgekomen. Volgens de autoriteiten zijn minstens 43 dodelijke slachtoffers gevallen.
  [naar artikel]
 33. Twee mannen opgepakt na overvallen op straat in Leuven (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Leuvense lokale politie heeft woensdagavond twee mannen opgepakt die eerder op de avond twee vrouwen op straat hadden overvallen. De twee zijn...
  [naar artikel]
 34. Twee mogelijke verdachten opgepakt voor dodelijke caféruzie in Bocholt (02/01/2019 - VRT NWS)
  In het onderzoek naar de caféruzie met dodelijke afloop in Bocholt zijn twee mogelijke verdachten opgepakt. Het gaat om twee jonge twintigers. Het parket van Limburg wilde dat dinsdagavond nog niet bevestigen en zou pas communiceren nadat de autopsie is uitgevoerd. De lijkschouwing op het 39-jarige slachtoffer vindt woensdagnamiddag plaats.
  [naar artikel]
 35. Twee mannen opgepakt voor voorbereiden terreuraanslag in Nederland (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen van 20 en 34 jaar oud uit het Nederlandse Zoetermeer zijn opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een terroristische aanslag in...
  [naar artikel]
 36. Indiaas verkrachtingsslachtoffer dat in brand werd gestoken overleden (07/12/2019 - Metro)
  Een 23-jarige Indiase vrouw die in de deelstaat Uttar Pradesh in brand werd gestoken terwijl ze op weg was naar de rechtbank die haar verkrachtingszaak zou behandelen, is overleden aan hartfalen. Dat heeft een woordvoerder van het Safdarjang ziekenhuis zaterdag gezegd. De vrouw was naar eigen zeggen in maart het slachtoffer geworden van een verkrachting en werd donderdag op weg naar de rechtbank door een groep mannen aangevallen. De daders sloegen haar en staken haar vervolgens in brand. Het slachtoffer werd aanvankelijk opgenomen in een plaatselijk ziekenhuis maar nadien overgevlogen naar New Delhi. Ze liep over 70 procent van haar lichaam brandwonden op en overleed aan een hartstilstand, meldde een behandelend arts. De vijf mannen die het slachtoffer in een verklaring aan de politie bij naam noemde, zijn opgepakt. Het gaat onder andere om de twee mannen die door de vrouw van de verkrachting werden beschuldigd. Er is een onderzoek geopend. Het incident deed de verontwaardiging over de verkrachtingsplaag in India nog verder oplaaien. Op 27 november werd ook al een 27-jarige veearts verkracht en in brand gestoken in de buurt van de stad Hyderabad. In verschillende Indiase steden kwamen mensen op straat toen het verkoolde lichaam van de vrouw werd gevonden. Volgens de recentste gegevens van de Indiase overheid zijn in 2017 meer dan 33.000 vrouwen en meisjes verkracht. bron: Belga Het bericht Indiaas verkrachtingsslachtoffer dat in brand werd gestoken overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Twee mannen opgepakt die met wapen zwaaiden in metrostation Clemenceau (08/06/2018 - VRT NWS)
  De lokale politie Brussel Zuid heeft donderdagavond twee mannen opgepakt die even voordien met een wapen hadden staan zwaaien in het metrostation Clemenceau. Het is nog niet duidelijk of het om een echt vuurwapen ging en wat de mannen ermee van plan waren.
  [naar artikel]
 38. Twee mannen opgepakt in Duitsland voor plannen van aanslag in Oberhausen (23/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de Duitse stad Duisburg zijn twee mannen opgepakt die ervan verdacht worden een aanslag te hebben gepland tegen een winkelcentrum in
  [naar artikel]
 39. Twee verdachten opgepakt na ‘terroristisch incident’ in Noord-Ierland waarbij journaliste overleed (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Noord-Ierse politie heeft twee mannen opgepakt in verband met de dood van de 29-jarige journaliste Lyra McKee. Het gaat om twee mannen van 18 en...
  [naar artikel]
 40. BEKIJK - Camerabeelden tonen hoe twee verdachten brand van winkel in Turnhout aansteken (13/04/2022 - VRT NWS)
  De brand die vorige week maandag de ingang van een winkel van Game Mania in Turnhout verwoestte, blijkt aangestoken. Op camerabeelden is te zien hoe twee mannen een stapel karton aan de ingang in brand steken. De Politie Regio Turnhout wil graag de identiteit van die twee mannen.
  [naar artikel]
 41. Dodelijk plasdispuut in New Delhi (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 34-jarige man is zaterdagnacht in New Delhi doodgeslagen nadat hij zich had opgewonden over twee jongelui die in het openbaar stonden te
  [naar artikel]
 42. Duo opgepakt met 420 wietplanten in de auto (27/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft zaterdag twee mannen opgepakt die 420 cannabisplanten bij zich hadden. Een van de mannen stond nog geseind in een ander onderzoek.
  [naar artikel]
 43. Twee mannen en vrouw opgepakt na home invasion in Mol (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee mannen en een jonge vrouw zijn dinsdag opgepakt na een home invasion bij een man in Mol, dat bevestigt het parket. Het slachtoffer had de twee mannen leren kennen en ze waren mee naar zijn appartement gegaan. Daar werd de bewoner volgens onze informatie beroofd van zijn gsm, laptop en andere spullen.
  [naar artikel]
 44. Twee mannen en vrouw opgepakt na home-invasion in Mol (20/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Twee mannen en een jonge vrouw zijn dinsdag opgepakt na een home-invasion bij een man in Mol, dat bevestigt het parket. Het slachtoffer had de twee mannen leren kennen en ze waren mee naar zijn appartement gegaan. Daar werd de bewoner volgens onze informatie beroofd van zijn gsm, laptop en andere spullen.
  [naar artikel]
 45. Twee mannen en vrouw opgepakt na home invasion in Mol (20/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Twee mannen en een jonge vrouw zijn dinsdag opgepakt na een home invasion bij een man in Mol, dat bevestigt het parket. Het slachtoffer had de twee mannen leren kennen en ze waren mee naar zijn appartement gegaan. Daar werd de bewoner volgens onze informatie beroofd van zijn gsm, laptop en andere spullen.
  [naar artikel]
 46. Extreme hittegolf in New Delhi: vuilnisberg van 65 meter hoog vat vuur (28/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brandweerlieden in Delhi vochten donderdag tegen een brand die drie dagen geleden uitbrak op een van de enorme vuilnisbelten van de Indiase hoofdstad, te midden van een extreme hittegolf in het noorden van het land.
  [naar artikel]
 47. Twee mannen opgepakt na vechtpartij in Schaarbeek (25/09/2019 - Metro)
  In Schaarbeek zijn woensdagavond twee mannen opgepakt na een vechtpartij op de hoek van de Gallaitstraat en de de Lochtstraat. Dat meldt de politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node). De vechtpartij vond omstreeks 18.30 uur plaats maar de juiste omstandigheden zijn nog onduidelijk. Bij het incident raakte één persoon gewond. Die werd naar het ziekenhuis gebracht maar zou niet in levensgevaar verkeren. bron: Belga Het bericht Twee mannen opgepakt na vechtpartij in Schaarbeek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Holocaust-overlevende (85) vermoord in Parijs, lichaam in brand gestoken: 2 mannen opgepakt (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zijn aangehouden voor de moord op een 85-jarige Holocaust-overlevende in Parijs. Mireille Knoll werd vrijdag gevonden. Ze was...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy